Vibrerende Truse – De beste i test

Fortsatt i tvil?

Innholdsfortegnelse

Hva er ei vibrerende truse

Hva er bedre enn en vibrator? En håndfri vibrator — og det er der vibrerende truser kommer inn. Mens dette sexleketøyet kommer i forskjellige stiler (fra truser med lomme for en kulevibrator til vibratorer som klemmer seg inn i undertøyet ditt), har de alle den samme generelle hensikten, som er å stimulere deg mens hendene dine er opptatt med å gjøre andre ting . De er en fin måte å injisere nyhet og spenning i din solo- eller partner-sexrutine

Anna Johansen Lovebuddy.no
Anna Johansen

Her er noen av favorittvalgene mine i vibrerebde truse kategorien - og husk at noen av disse kommer med spesialundertøy (vanligvis designet med en lomme for å ha vibratoren i), og andre krever ikke spesialundertøy. Så hvis du leter etter en bonus gave ide, vil sammenkobling av undertøy-ikke-inkludert vibes med noe fancy undertøy gi en veldig gjennomtenkt overraskelse.

Sinful Oppladbar Trusevibrator

Testvinner

Fordeler

Ulemper

Om produktet

Fancy, fancy! Denne konturerte, oppladbare vibratoren leveres med et ribbon-tien undertøy for luksuriøse  vibrasjoner. Undertøyet kommer med en spesiell lomme du kan skyve vibratoren inn i og kontrollere den via fjernkontrollen.

En to-timers lading gir deg to timers spill, og fjernkontrollen fungerer opptil 20 meter unna. Den har 10 mønstre, så partneren din vil ha flere muligheter å leke med enn “mer vibrasjon” eller “mindre vibrasjon.”

 • Silikon og ABS plast
 • Ftalatfri
 • Vanntett
 • Lengde: 9,5 cm
 • Rekkevidde 20 m
 • 10 vibrasjoner
 • Oppladbar

Du vil elsker den fløyelsglatte silikonen som denne vibrerebde truser er belagt med, og det faktum at den er smart buet for å passe til de naturlige konturene til vulvaen.

Den er en hevet oval knute på undersiden som åpenbart er ment å gi klitorisstimulering. 

De svarte trusene er også luksuriøse. De er bomullskile som danner en praktisk lomme for vibratoren å plasseres i og holder den sikkert på plass under bruk.

Slipsiden er en fasjonabel svart tone, og laget av slank satengmateriale. Fordi trusa har bånd på sidene, kan de justeres slik at de passer til dine spesifikke kurver, og du kan sørge for at de er både komfortable og tettsittende nok til å levere den klitoris / vulval-stimuleringen  du har lyst på.

Dette synes andre kunder

Konklusjon

Sinful vibrerende truse har hele 10 hastigheter. Å være den latterlige maktdronningen jeg er satte jeg den  på den høyeste innstillingen og la den være der. De høyere innstillingene har et anstendig nivå av kraft, selv om de ikke er så tøffe som jeg helst vil. Det øverste nivået førte meg til orgasme, men jeg hadde ønsket en setting eller to høyere. Selvfølgelig, kraftigere leker = kraftigere motorer, som = dyrere sluttprodukt, så det er en kompromiss.

Jeg hater mønstre. Nevnte jeg det? Jeg liker dem ikke, og jeg bruker dem ikke. Men hvis du er en mønstervifte, har dette leketøyet mye variasjon å tilby deg. 

Det beste med dette leketøyets design er formen som sitter komfortabelt langs vulvakurven. Bumpen på enden er ideell for å pusse mot klitoris og gi litt mild friksjon.

Så kan du faktisk bruke den offentlig?

Dommen min her er … kanskje.

Jeg er ikke helt enig i beskrivelsen av dette produktet som “hvisk-stille.” Det er langt fra det bråkete leketøyet jeg har møtt, men den har en tydelig lyd.  Det er fullt mulig at dette leketøyet er diskret nok når det er maskert av lag med klær og den omgivende støyen fra offentlige rom.

Det jeg liker med undertøyet er at det holder leketøyet på plass ganske bra, inkludert mens du går rundt.

Så anbefaler jeg det?

Det kommer egentlig an på hva du leter etter.

Hvis du er ute etter en stemning å bare onanere med på vanlig måte for å komme deg av, er dette sannsynligvis ikke det beste valget. Jeg vil anbefale å gå for kulen i stedet.

Men hvis du er ute etter en strikket stemning / “vibrerende truser” -opplevelse, eller noe å gi kjæresten din kontrollen når du går om dagen, er dette et flott alternativ for deg.

Min vurdering av Sinful Oppladbar Fjernstyrt Trusevibrator

4.6/5

Screaming O My Secret Vibrerende Truse

Nybegynner

Fordeler

Ulemper

Om produktet

De fleste vibrerende trusserer kommer med flate, buede design, eller har med standard kulestørrelser for å avgi vibrasjonene.

Dette settet er bemerkelsesverdig fordi den har ikke bare en rimelig pris men også har det minste leketøyet. Selve vibratoren som glir inn i underbuksene i en størrelse som passer best, er så teensy som  et tilfeldig godteri du kanskje finner flytende rundt i vinterfrakkelommen på slutten av sesongen. Den lades, har en hastighetsinnstilling og har  fjernkontroll. 

 • Materiele truser: nylon og spandex
 • Materiale vibrator: silikon og plast
 • Ftalatfri
 • Vanntett
 • Batteridriven
 • 10 vibrasjoner

Legg gleden i dine egne hender med My Secret Vibrating Panty Set inn en superdrevet vibrerende kule som passer diskret i en sidebindingstruse for å holde den perfekt på plass.Disse vibrerende trusse, som drives av en fjernkontroll forkledd som en fingerring, fungerer fra opptil 50 meter unna og gjør det morsomt og enkelt for par å leke offentlig.

Når den bæres i trusens lomme sitter den kraftige bullet komfortabelt mot kroppen og surrer med 10 forskjellige vibrasjonsfunksjoner designet for å erte. My Secret vibrerebde trussa er diskret nok til å ha på seg under klærne og ute på byen og sexy nok til å matche noe undertøy, og er en sexy løsning for å krydre ethvert sexliv!

De fleste vibrerende underbukser kommer med flate, buede design, eller jobber med standard kulestørrelser for å avgi vibrasjonene. Dette settet er bemerkelsesverdig fordi det ikke bare er en rimelig pris er denne også det minste leketøyet. 

Selve vibratoren som glir inn i underbuksene i en størrelse som passer best, er så teensy, det er som størrelsen på et tilfeldig godteri du kanskje finner flytende rundt i vinterfrakkelommen på slutten av sesongen. Den kjører på batterier (inkludert), har en hastighetsinnstilling og har ikke fjernkontroll, men størrelsen på den gjør det til et flott leketøy på første nivå å prøve hjemme.

Dette synes andre kunder

Konklusjon

Screaming O My Secret vibrator truse er en fin måte å spille offentlig med en kompakt mini-vibrator som passer komfortabelt i en matchende truse. Dette smarte trusessettet har en hemmelig lomme for den oppladbare kroppssikre ABS-plasten og silikonbelagte versjonen av VOOOM mini-vibrator som holder dyp, rumlende vibrasjon akkurat der du vil ha den!

Vibrator trussene kan også betjenes av en fjernkontroll som er smart forkledd som en fingerring. Denne bruker batterier som medfølger.

Da jeg mottok dette settet prøvde jeg på trusa for å se hvis de er i riktig størrelse. Men de er justerbare med slipsider for å sikre at du får riktig passform. Selve trusen er god laget, blonder er veldig pen og føles veldig myk. Jeg synes den er behagelig å ha på men ikke hele dagen.

Den hemmelige lommen for  vibratoren er skjult i kilen. Før førstegangsbruk måtte jeg lade vibratoren for 8 timer fordi den er ikke batteridriven.

Etter det fant jeg tid til å leke med det nye vibrerende truse settet. Jeg la vibratoren inni i den skjulte lommen, ta trussa på og fikset vibratoren rett mot klitorissen.  Når kom de dype rumlende vibrasjonene føltes de veldig behagelig og ikke summende som noen vibratorer jeg har brukt.

Jeg lente meg bak istolen og nytet de fantastiske vibrasjonene som gikk gjennom klitorisen min. Det er flott bare å la vibrasjonene utøve sin magi. Så bestemte jeg meg for å leke med den diskrete fjernkontrollen som var morsom og enkel å bruke ved å trykke på ringen for å sykle opp gjennom vibrasjonshastigheten og pulsasjonsmønstrene.

 Når orgasmen kom var det bølge etter bølge av nytelse. Og jeg gleder meg til å gi full kontroll av leken til Mr.X for kryddre opp dagene våre og når vi er i offentlig. 

I tillegg, istedenfor å bruke hele vibrerende settet brukte jeg bare vibrator mens jeg var ute solo og med partneren. Vibratoren har en silkemyk silikonbelegg som føles bra mot huden, vulva eller penis. Den er perfekt for å ha i vesken når jeg er ute. 

Jeg kan absolutt anbefale disse vibrerende trussa som en fløtt tillegg til sexleketøysamlingen din som en erte kilende og sexlivskrydder.

Det beste med truse med vibrator Screaming O My Secret er at ingen, eller bare partneren din vil vet at du ha det så gøy. 

Min vurdering av Screamin O

5/5

Amaysin Oppladbar Fjernstyrt Trusevibrator

Best pris

Fordeler

Ulemper

Om produktet

Ikke la deg lure av likheten med en pad med vinger – disse truse med vibrator er langt fra den. Vibratoren er laget for å skli inn i et par undertøy (ikke inkludert), og de små vingene er faktisk magnetiske tapper som (smartly) holder den på plass.

 • Materiale: ABS plast med PU belegg i silikon
 • Ftallatfri
 • Vanntett
 • Fjernstyrt (ca 10 m)
 • 10 vibrasjoner
 • Oppladbar
 • Brukstid 60 min

Leter du etter en måte å krydre daten din på?

Amaysin trussa med vibrator vil gjøre date night mye spicier! Den oppladbare vibratoren inkluderer magnetiske vinger som låses fast i trusa slik at den kan plasseres perfekt over klitoris.

Silikonstimulatoren har en ribbete struktur og de 10 vibrasjonsmodusene styres via en trådløs fjernkontroll. Stimulatoren er også vanntett slik at du kan ta moroa i dusjen eller boblebadet.

Date natt: Bruk vibratoren mens du er ute med mannen din på daten og gi ham fjernkontrollen. denne blir aldri den samme!


Forspill: Bruk vibratoren mens du gir mannen din handjob eller fellatio slik at du også kan glede deg!

 

Konklusjon

Denne vibrerende trussa er i utgangspunktet kjærlighetsbarnet til en vibrator og en maxi-pad. Ok, jeg vet at det ikke høres H-O-T ut, men hør meg ut: Amaysin er en lite lekk som fester seg til undertøyet ditt med magneter som  medfølger.

Den passer ergonomisk i skrittet på undertøyet ditt – og klaffene holder det virkelig på plass. Og selv om det sannsynligvis ikke vil fungere med de fleste guttebukser eller boksere, fungerer denne helt greit med tynnere truser.

Mens allsidigheten er alene nok til å selge deg på denne slanke babyen, vær oppmerksom på at den også er vanntett og helt trådløs.

Oh, og FYI: Enten du trenger mye klitorisstimulering for å gå av eller bare litt har denne vibrator trusse en innstilling for å møte dine behov og ønsker. (Seriøst, det er 10 forskjellige intensiteter.)

I tillegg kan fjernkontrollen kontrollere vibrasjonene fra opptil 10 meter unna, if you know what i mean…

Min vurdering av Amaysin Trusevibrator

4.6/5

Pantyrebel Vibrerende Truse - Boyshort

Fordeler

Ulemper

Om produktet

Denne vibratoren med kronblad ser kanskje liten ut, men den pakker et slag. Pantyrebel vibrerende truse er designet for å gli diskret inn i undertøyet som medfølger eller du velger, og er det perfekte leketøyet for inkognitolek. 

Denne har også et gjennomtenkt utformet hakk for å “klemme” klitorisen din på en best måte.

 • One Size (S-M)
 • Vibrator 8,1 x 4,5 x 3,0 cm (LxBxD)
 • Materiale: Vibrator i silikon med dekorasjoner i ABS-plast, truse i 90% polyamid, 10% elastan.

Er det ikke utrolig spennende å leke offentlig? Ideen om at du – som mann – bokstavelig talt har kontrollen til å gjøre henne våt, er bare uimotståelig. Og som kvinne kan det være veldig spennende å overlevere kontrollen fullt ut.

Dette leketøyet er for par som vill eksperemintere med dagene sine.  Og føle at Pantyrebel den samme leken for dere.
Dette settet består av et par sorte truser, en oppladbar minivibrator og en fjernkontroll. Trusen har en slags lomme i skrittet som kan holde vibratoren. Tanken er at du lader vibratoren og setter den i beredskap i trusa. Hvis du er veldig eventyrlysten – og du er det – gir du fjernkontrollen til partneren din. Han (eller hun) kan nå slå på vibratoren når som helst.

Prøv nå å holde et rett ansikt!

Dette synes andre kunder

Videoer

Konklusjon

Pantyrebel vibrerende trusa skuffet ikke i det hele tatt. Passformen er flott. Jeg har normalt størrelse M og den passer som en hanske. Men denne modelen vil ikke passe kvinner som er litt større fordi de har begrenset størrelsen.

Materialet (polyamid eller nylon) føles fint. ‘Lommen’ i skrittet er nøyaktig stor nok til vibratoren.

Merkelig nok nevner ikke manualen den nødvendige ladetiden. Men livet er uansett altfor kort til alltid å gjøre alt i henhold til manualen, så faen det!

Jeg kler på meg og vi går av sted til lunsj i byen. Underveis kan Mr X ingenting annet enn å trykke på fjernkontrollen. Jeg coos og fniser umiddelbart. Og hører vi en myk summende lyd fra buksene mine. Litt som en telefonsvibrasjon.

Han trykker på pause igjen. Vi ser bare på hverandre på en meningsfull måte: dette kan være morsomt.

Det jeg var litt redd for, var at beredskapen ikke ville ligge lenge nok. Tidligere har jeg opplevd dette med et vibrerende egg: akkurat når du sitter komfortabelt på kinoen og trykker på fjernkontrollen har tingen sovnet.

Vel ikke med denne Pantyrebel vibrerende truse. Selv om den var i stand-by modus  i en time er den fortsatt aktiv!

Vi spiser lunsj på en storslått kafé. Musikken er på og det er mye surr. Så snart den hipsterskjeggede servitøren er ved bordet vårt føler han for fjernkontrollen. Mens han gir oss menyen, finner Mr. X ikke knappen. Først når han stikker av igjen, slår det seg tilsynelatende inn og jeg gir et kort høyt og lavmælt skrik.

Et øyeblikk senere når en servitør kommer for å ta med drinkene våre, sørger Mr X for at fingeren er på knappen. Akkurat når jeg legger cappuccinoen på bordet, trykker Mr X på fjernkontrollen. Han kan se fra ansiktet mitt at jeg kjenner på vibrasjonene, men jeg kan holde igjen denne gangen. Jeg ser nesten sint på han.

For å gjøre en lang historie kort: I løpet av lunsjen lekte han hele tiden med knappene. På, av, annet mønster, pause, … vel, du må ha et klart bilde nå.

Noen ganger måtte jeg bevege meg litt for å føle vibrasjonene på rett sted. Vi diskuterte mønstrene sammen (“å, denne er fin”) og hadde noen hete samtaler. Selv da jeg gikk på toalettet, slo jeg på det. 

Ganske smart at Pantyrebel fungerer på en så stor avstand og atskilt med noen få dører!

Den generelle innstillingen satte oss i god stemning, for å si det sånn.

Vi hadde det gøy med Pantyrebel vibrerende trusa! Mye av moroa med dette leketøyet kommer også fra stykket: å vite at hun har noe der, og at partneren hennes (mann eller kvinne) kan kontrollere det. Det er spennende for begge!

Vibrasjonene er ikke de sterkeste, og en orgasme er kanskje ikke inkludert når du bruker den (men åh åh åh etterpå!).

Så hvis du har lyst på en lek som vil erte deg, bør du skaffe deg en Pantyrebel!

Min vurdering av Pantyrebel Vibrerende Truse - Boyshort

5/5

Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Vibrator

Fordeler

Ulemper

Om produktet

Denne søte vibrerende trusa med dobbel motor som er formet som en sommerfugl. Denne har en buet form for intern G-Spot stimulering mens sommerfuglen vibrerer på klitoris.

Lydia I Smart vibe er perfekt utformet for å passe til din indre anatomi, og drives av gratis iOS- og Android-apper. Med den lar du partneren din styre gleden din ved hjelp av Bluetooth-tilkoblede enheter fra hvor som helst i verden.

Lydia 1 Smart Butterfly gir deg 10 standard vibrasjonsvarianter og med sveiping, tapping, bevegelse og stemmekontroll kan du legge til flere andre tilpassede kontrollmoduser til spillet ditt.

 • Materiale: medisinsk silikon
 • Ftalatfri
 • Vanntett
 • 7 cm innførbar
 • Oppladbar
 • 10 vibrasjonsinstilinger
 • G-streng : 60-85 cm

Denne vibrerende G-stringen fra Realov Lydia I Butterfly er diskret, men likevel kraftig. Den vil gi deg intense følelser og ta deg til himmelen med bare noen få vibrasjoner …

Lydia I er laget av myk, silkeaktig og allergivenlig silikon. Den sommerfuglformede stimulatoren passer tett mot de mest intime delene og gleder klitoris og kjønnsleppene samtidig. Skaftet er lett å sette inn i skjeden og er formet for en perfekt passform av dine indre kurver. Det gir dyp stimulering av dine erogene soner.

Denne vibrerende trusa kan gi mer enn 4 timer med intense vibrasjoner og lades fullstendig på mindre enn 90 minutter via USB-ladekabel (inkludert).

Dette sexleketøyet kan betjenes manuelt, eller via en smarttelefon eller et nettbrett (iOS eller Android) ved hjelp av trådløs Bluetooth-teknologi. Denne vibratoren har en høyytelses dobbeltmotor som gir pulserende vibrasjoner i forskjellige intensiteter med ti forskjellige vibrasjonsmodi.

Den kompakte designen og den stille motoren gjør at du kan bruke Lydia I under klærne dine og ingen vil vite det.

Hva kan være mer spennende enn å bruke det når du er ute på middag, på kino eller med venner, med partneren din i kontroll?

Dette sexleketøyet er helt vanntett og kan brukes i badekar eller dusj.

Dette synes andre kunder

Konklusjon

Realov smart Butterfly vibrerende dildo truse er absolutt  fantastisk for å ha det gøy!

Den er designet for å brukes mens du har på deg undertøyet og at med fjernkontrollen kan du alene eller med partneren ha det gøy uten at folk rundt deg vet hva som foregår.

Jeg gikk rundt, rengjørte huset mitt, gå var på date og ingen viste at jeg har Butterflyen på. Bortsett fra Mr.X.

Jeg liker at hver instilling er unik og morsom … Og at denne er veldig diskret under klærne, men jeg vil ikke anbefale å ha veldig stramme yogabukser på hvis du skal ut offentlig.

På grunnen av formen kan denne dildo trusa sees gjennom både truser og leggings, så du kan få litt merkelig utseende.

Den er stille nok til å ha på seg offentlig, men bare hvis atmosfæren kan maskere den lille vibrerende støyen den gir. For eksempel kan du bruke den til en travel bar på en lørdag kveld, men jeg vil ikke anbefale å bruke den mens du er på matbutikken på en onsdag morgen.

De to motorene, en for g-spot og en for klitoris, er ganske stille. Så hvis du er på en pub eller er ute og handler vil ingen vite den hemmelige moroa du har.

Det er en knap som betjener Butterfly-vibratoren. Så bare med et tryk slår du på vibratoren og deretter trykker du på den for å gå gjennom funksjonene. det eneste er at det er litt ukomfortabelt hvis du har den under klærne og må slå den av. 

Den beste delen er at denne dildo trusa kan styres med appen. Dette åpner så mange muligheter for et par lek!
Vi fant ut at denne dildo trusa er morsom å leke med og gir intense orgasmer. 

Vi ser på denne som noe som er en forløper for sex, noe du kan bruke mens du er ute som et hemmelig forspill for å få juiceene til å flyte og tankene dine fokusert på moroa når du kommer hjem eller i bilen hvis du virkelig ikke kan vente!

Det er et godt laget produkt for prisen og anbefales til alle nybegynneresom føler seg lekene. 

Min vurdering av Realov Lydia I Smart Butterfly Vibrator

4.1/5

We-Vibe Moxie Trusevibrator

Fordeler

Ulemper

Om produktet

Hvis du elsker We-Vibe’s dype, rotete vibrasjoner vil deres nye truse-stemning Moxie gjøre dagen din!

Den leveres med en magnetisk klips slik at du kan feste den til en hvilken som helst favorittundertøy med ro i sjelen at den holder seg på plass. Det er ti vibrasjonsmodi som er sterke nok til å kjøre deg over kanten men diskret nok til at det ikke høres ut som om du sitter på telefonen. 

Den er også app-kompatibelt så at du eller partneren din trenger aldri å frykte å miste en fjernkontroll, så lenge dere har telefonene deres.

 • Materiale: Silikon og ABS plast
 • Ftalatfri
 • Vanntett
 • Full lengde 9,3 cm
 • Rekkevide: 9 m
 • 10+ vibrasjoner
 • Fjernkonbetjent
 • Oppladbar 

Moxie er i motsetning til vibrerende egg en truse klitorisvibrator. Som i teorien tilfredsstiller de aller fleste kvinner (som bare får orgasme ved å stimulere klitoris). Ulempen med Moxie er at den er ekstern så det er langt mindre behagelig enn en indre eggvibrator mens du sitter. I det minste i min erfaring.

 

Siden den er vanntett anbefaler jeg til å teste den i vann. Enten på stranden, i basseng eler i offentlig(for de mest slemme blant dere). Opplevelse av vann- og vibrasjonsstimulering er veldig erotisk. Du kan svømme, eller bare flyte mens partneren din aktiverer de forskjellige vibrasjonene. Magnetklemmen er diskret nok til ikke å være bemerkelsesverdig selv i en badedrakt (spesielt hvis badedrakten din samsvarer med fargen på klippet). Vibrasjonsmotoren er kraftig nok til at følelsene er merkbare i vannet.

Dette synes andre kunder

Konklusjon

Moxis Vibrasjonene er anstendig sterke og deilig rotete. Hvis du leter etter en bærbar vibrator som kan fungere som en vanlig klitorisstemulator du har fant en!

Når du holder den er den enkel å bruke, føles bra og du kan få orgasmer hvis du vil, eller erte degi forspill.

Men men. For det første er Moxie vibrerendetrusa er ikke så stille på de laveste vibrasjonsnivåene. Når du når modus 2-10 vil folk i samme rom kunne høre vibrasjonsliden fra buksene dine. Jeg ville ikke føle meg komfortabel med dette i et lite, overfylt rom, spesielt hvis det var stille. Hvis du er på tur langs en strand, eller i din egen hage er den helt greit. Men hvis du spesifikt leter etter en helt stille vibrator for å slites ut til en middag med levende lys med lite bakgrunnsstøy, har denne trusevibrator for mye støy.

Jeg må si at We-Vibe Moxie holder seg på plass fantastisk. Når magneten er klippet på du er klar. Jeg har prøvd å jogge, hoppe og gå rundt. Så lenge undertøyet mitt er tett blir den der jeg vil ha den.


Ikke forvent den ultimate orgasmen med Moxie, for denne er ikke formålet eller målet med leketøyet. Det er ikke et leketøy designet for maktdronninger å ha i beredskap ved sengekanten. Hvert leketøy har en bestemt jobb og dette handler ikke bare om å sammenligne vibrasjonskraften og si at den er bedre fordi vibrasjonene er mye sterkere. Målet med Moxie er å krydre daglige utflukter. Å titillere, å erotisere og erte. Den oppfyller denne rollen godt.

Den eneste klagen jeg ville ha er faktisk mangelen på komfort i sittende stilling fordi det alltid er så spennende å sitte på en restaurant foran partneren din og et rom fullt av fremmede. Å bli intimt stimulert og dele slem utseende med den andre halvparten din. Fordi dette er det sanne kallet til små leker som Moxie; å tillate et erotisk spill under alle omstendigheter og gi opphav til disse øyeblikkene av medvirkning. Hvor du har følelsen av at du kan spille dine erotiske spill sammen selv midt i en mengde. 

Min vurdering av We-Vibe Moxie trusevibrator

4.9/5

OhMiBod Musikk Trusevibrator

Fordeler

Ulemper

Om produktet

Club Vibe 2.OH er en revolusjonerende trådløs og USB oppladbar trusevibrator. Denne sofistikerte, lette og slanke vibratoren ber om å bli slitt på byen.  Hemmeligsittende i sorte trusa som medfølger (en størrelse passer de fleste), vil den følge deg komfortabelt til alle destinasjoner, enten det er en nattklubb eller et middagsfest. 

De 5 intensitetsnivåene lar deg bruke vibratoren i en høy atmosfære eller på et spesielt stille sted.

Som med den opprinnelige Club Vibe, vibrerer og pulserer Club Vibe 2.OH til klubbmusikk, konserter eller til din elskers stemme. Men med Club Vibe 2.OH er mikrofonen innebygd i den trådløse fjernkontrollen og kan oppbevares i en clutch i hånden eller i noen andre – noe som øker spenningen ved å ikke vite hva som kommer.

 • Medisinsk plast
 • Ftalatfri
 • Ikke vanntett
 • 2 timer vibrasjon etter 2-3 timer lading

OhMiBod Musikk trusevibrator lar deg DJ din egen orgasme – bokstavelig talt.

Vibratoren har en mikrofon som hører musikken og  vibrerer sammen med rytmen. Perfekt for de av dere som blir slått på av den nye varme Jay-Z-sangen (eller Ricky Martin, det er kult, han er også på spillelisten min), uansett hvilken musikk du velger vil denne vibratoren omdefinere måten du føler konserten på.

Dette synes andre kunder

Videoer

Konklusjon

Hver eneste leken jeg har prøvd var forskjellige, men de delte ett felles tema: De skal brukes i privatlivet påsoverommet ditt – eller med partneren din.

Det er ikke tilfelle med OhMiBod Club Vibe 2.OH vibrerende  truse. Mens du kan bruke den som en konvensjonell vibrator i “trådløs fjernkontrollmodus”, er den mest særtrekkende funksjonen den lydresponsive “klubbmodusen”.

For prisen får du en liten vibrator (større enn en kule, men ikke stor nok til å være en dildo eller ganske rund nok til å være et egg), et par lacy sorte truser som den passer inn i, og en fjernkontroll med en innebygd  mikrofon. Da jeg først prøvde denne truse med vibrator var jeg tilfeldigvis på et feriested hvor jeg sannsynligvis aldri skulle se noen av disse folk igjen. 

Jeg følte ingen problemer med å ha den på til middag. Det var et band som opptrådte på scenen og ga den perfekte muligheten til å teste ut denne høyt anerkjente “klubbmodusen” – og siden rommet var så høyt, la ingen merke til at jeg gjorde noe.

Da jeg satte meg ned og snakket vennlig med andre gjester, kjente jeg at det svarte undertøyet surret. Følelsen var hyggelig, men egentlig ikke så distraherende. Visst jeg kunne ha smilt og skiftet rundt i stolen mer enn vanlig, men jeg snublet ikke over ordene mine eller noe.

På senere tidspunkte satte jegfjernkontrollen på datamaskinen min mens jeg spilte noen stemningsfulle, humørfylte bands  og Club Vibe likte visse sanger. Og jeg fant meg selv spille noe sangen om igjen.

Summingen gjorde meg litt opphisset men ikke nok til å hindre meg i å konsentrere meg på arbeidet mitt. På et tidspunkt tenkte jeg å gå inn på badet slå på vanlig vibratormodus og fullføre  alt på egenhånden, men jeg bestemte meg for at jeg kunne gå uten den. Hele opplevelsen føltes mer dum enn sexy.

Det er ikke at denne trusevibratoren var dårlig – som en vanlig vibrator fungerer den helt fint! Det er bare at,for den tiltenkte bruken jeg fant ut at jeg ikke kunne slappe av nok. Jeg kunne ikke føle den nok og jeg kunne ikke ta det seriøst nok til å faktisk komme.

Og en orgasme er enhver vibrators tiltenkte bruk.

Min vurdering av OhMiBod Musikk trusevibrator

3.4/5

Hvordan bruke ei vibrerende truse?

De siste årene har vibrerende trusser gått fra nye klumpete leker med meh-kraft til noen virkelig flott designede leker som gir tilpassbar lek, mindre slitasje og generelt større kraft og designjusteringer.

vibrerende trussa

Den største endringen har sannsynligvis vært i størrelsen. Selve leketøyet har blitt mindre og slankere i profil med hver nye versjon som kommer ut. Når det gjelder trusevibratorer jo slankere leketøyprofilen er desto mindre distraherende blir den og jo mer diskret bør offentlig spill.

Den slanke formen på leketøyet betyr også at enhver trusevibrator kan fungere som et eksternt par-leketøy der du holder vibratoren mot vulvaen din under gjennomtrengende partner-sex.

Når det gjelder hvordan du bruker trusevibratorer eller vibrerende undertøy inn i kjærlighetslivet ditt med en partner, foreslår mange å spille et spill der partneren din ser deg på avstand og kontrollerer innstillingene på vibratoren din.

En vibrator med fjernkontroll (de fleste vibrerende truser har dem på dette punktet) kan vøre i klutch ettersom du og din boo kan holde den sexy fra et langt hold.

Vibrerende truser kan tilfredsstille vår indre voyeur og ekshibisjonist.  Mens ekshibisjonisme og voyeurisme kan være vanskelige fantasier å få til liv (offentlig sex er ulovlig, og det kreves samtykke hvis du ser på at noen har sex eller har sex foran dem), gjør truse vibratorer det mer diskret.

Du kan ha på deg en trusevibrator til favorittrestauranten din, slik at du kan gå av og partneren din kan stire alt fra under bordet, helt håndfri

En annen fordel: Ved å bruke ei truse vibrator som har en fjernkontroll kan du dyppe tåen din inn i en verden av kinky sex.

Rengjøring av vibrerende truser

Vibrerende truser har vanligvis tre hovedkomponenter; det vibrerende elementet, undertøyet og fjernkontrollen. For å sikre hver komponents sikkerhet og hygieniske egenskaper, må du vaske eller rengjøre dem separat.

Derfor er det viktig å løsne trusevibratoren fra undertøyet før rengjøringsprosessen.

Rengjøring av vibratoren

Fjern vibratoren fra undertøyet og rengjør det separat. Sjekk manualen hvis det er en vanntett vibrator eller ikke. Hvis den er vanntett kan du senke den i en såpevannsløsning for effektiv rengjøring. Skyll med varmt vann og tørk av.

For ikke-vanntette trusevibratorer: bruk et fuktig håndkle med såpe for å rengjøre sexleketøyets eksteriør. Gjenta prosedyren med vanlig vann for å fjerne overflødig såpe. Tørk med et håndkle og la det lufttørke helt. Ikke senk det i vann.

For batteridrevne trusevibratorer, sørg for å ta ut batteriene før rengjøring.

Rengjøring av trusa

Sørg for å fjerne det vibrerende elementet fra vibrerende trusene før vask. Riktig håndvask anbefales fordi truser er laget av delikate materialer som silke. Sørg for å vaske og rengjøre grundig for å fjerne utflod etter bruk av sexleketøyet. Hvis undertøyet ditt kan vaskes i maskin kan du bruke varmt vann til å vaske og rengjøre dem mer effektivt.

Rengjøring av fjernkontrollen

Rengjør fjernkontrollen fra de vibrerende trusene dine ved hjelp av desinfiserende servietter. Gi den en god gni på alle områder og la det lufttørke helt før du lagrer det.

Alternativt kan du også bruke et fuktig håndkle til å rengjøre fjernkontrollen og spray med desinfeksjonsmiddel.

FAQ

De sitter helt diskret på deg og lar deg ta lek og nytelse dit du vil. Å ha på seg et par vibrerende truser mens du handler for eksempel kan være en spennende solo-moro!

Bruk dine vibrerende truser som det typiske undertøyet ditt. Forsikre deg om at den vibrerende komponenten sitter godt mot klitoris eller hvor du vil fokusere stimuleringen på.

Bruk dine vibrerende truser som det typiske undertøyet ditt. Forsikre deg om at den vibrerende komponenten sitter godt mot klitoris eller hvor du vil fokusere stimuleringen på.

Hvis du vil velge stroppeløse vibrerende truser vær forsiktig med størrelsen. Ikke gå etter alternativer som passer alle. De kan ikke sikre den perfekte passformen. Velg en som passer perfekt til din størrelse og verken er løs eller for stram.

Det er to hovedtyper av vibrerende truser - en som kommer med lomme og en med stropper. Bestem hvilken vil være mer kompatibel for deg før du faktisk går til butikken. Hvis du er bekymret for at vibratoren sitter ikke fast mens du beveger deg, kan du velge  den med stropper. Men hvis du tror stroppene vil bremse lek vil en stroppeløs vibrerende truse være akkurat perfekt tingen for deg.

Vær forsiktig med materialet til vibratoren som brukes i vibratortruser. Se etter de som er laget av ABS-plast eller silikon.