Anal Dildo – De beste i test

En anal dildo er en type dildo designet spesielt for anal bruk. Denne kategorien av dildo er ofte buet for prostata stimulering.
Teknisk hvilken som helst dildo kan fungere som en analdildo men det er dildoer som er spesielt designet for analstimulering som er de beste.

Analspesifikke dildoer vil vanligvis ha to forskjellige egenskaper. Den første er at en anal dildo vanligvis er buet for å gi prostata/anusen stimulering. Disse ligner på dildoer som er buet for å gi g-punkt stimulering gjennom vaginal bruk. Den andre funksjonen som analdildoer vanligvis har, er en bredere base for å forhindre at dildoen blir satt for langt opp i anusen og et håndtak eller ring for å hjelpe til med manuell fjerning.

Fortsatt i tvil?

FAQ

Du trenger ikke å stikke dypt for å få maksimal glede av din anal dildo!

Anus og nedre del av analkanalen harså mange nerveender er disse områdene spesielt følsomme for vibrasjon og berøring.

Det kan du. Men først må du lære å slappe av dine indre lukkemuskler for å tillate noe skikkelig dyp penetrasjon!

Noen få cm langs analkanalen ligger Dentate-linjen og utover det ligger endetarmen. Denne regionen har relativt færre nerveender enn anus eller analkanal og reagerer mer på trykk enn vibrasjon eller berøring. 

Bare når du er komfortabel med en dyp penetrasjon med analdildoen din. Å bruke anal dildo er en av de beste teknikkene å eksperimentere med dobbel penetrasjon! DP er en av de vanligste seksuelle fantasiene for både menn og kvinner, og en anal dildo er PERFEKT for å gjøre dine seksuelle fantasier til virkelighet!

Temperaturspill handler om å eksperimentere med varme og kulde for å skape noen nye og spennende opplevelser! Mens anale dildoer av silikon og tre ikke vil være til stor hjelp, er anale dildoer av glass, stål og keramikk svært ledende og er ypperlige for å eksperimentere med anallek!

Det er en av de største myter. Analsex trenger forberedelse og at begge godta den. Å bruke anal dildo er ikke farlig, du må bare begynne rolig med å bli vant til den og alltid bruke nok glidemiddel.

Anna Johansen Lovebuddy.no
Anna Johansen

Hvis vi er ærlige en begrep "for mange sexleketøy" finnes ikke. Og sjansene er at den anal leketøysamlingen din trenger noe nytt og spennende for å gjøre familien lykkeligere. Men når det gjelder anallek er det viktig å kjøpe leker spesielt laget for anal. Du vil alltid ha noe med en base for enkel fjerning. Så om du er en analveteran eller en nybegynner som bare er nysgjerrig og kommer inn i det; eller hvis du vil ha mer erfaring, her er de 10 anal-sentriske leker du og rumpa di vil takke deg for.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Sinful Slender Silikone Dildo XL

  Testvinner

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Sinful Slank anal dildo har en blusset base, buet skaft og en glatt silikonfinish. Den er bygget for å nyte og den vil gi din anus (eller G-spot) den stimuleringen den fortjener.

  Med denne anal dildo kan du være sikker at du vil alltid få fantastiske sluttresultatene.

  Opplev den intime massasjen og vær klar for glupske orgasmer som kommer.

  • Silikon
  • Ftalatfri
  • Lengde: 20 cm, 19 cm kan føres inn
  • Diameter: 3,8 cm

  Mulighetene dette leketøyet gir er ganske uendelige! Plasser den på en vegg, fest den til selen, eller spill på egenhånd, slik at dine erotiske fantasier føles så ekte som mulig.

  Formen gjør at den kan tilpasse seg kroppen din, og ingen av dine følsomme flekker blir liggende urørt. Smør opp og begynn å spille. Du vil aldri ønske å stoppe .

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Det beste med Sinful Slender XL analdildo er at den har dens silikonstruktur med dobbel tetthet. Jeg liker Sinfuls dual-density. Nøkkelen er squish: Sinful Slender anal dildo har gummy-bear squishiness som omgir en fastere indre kjerne.

  Fastere silikon-dildoer ofte føles mye større enn de ser ut (dette kan enten være en fordelle eller en ulempe, avhengig av hva du foretrekker). Noen mennesker elsker den følelsen av strekk. Det gjør jeg noen ganger men jeg vil også ha glede uten det harde arbeidet. Det tar meg tid til å varme opp til det.

  På baksiden er myke silikondildoer mye lettere å sette inn og bruke. Squishy hodet som det på Sinful Slender slår ikke livmorhalsen din med noen kraft. Det betyr at denne analdildo er klar til å gå inn umiddelbart. Det er lett å føre den inn. Og det elsker jeg. Sammen med sin størrelse er Sinful Slender XL en lek å bruke.

  Når den er festet foretrekker jeg å plassere denne analdildo opp ned med koronalryggen nedover. På den måten kan koronalryggen treffe mitt sweet spot i anusen, noe som er perfekt. Selv når den ikke er festet til en overflate betyr det at du kan skyve det i den retningen det trenger. I bruk finner den stedene jeg vil ha den i.

  I tillegg gir den med den sugekoppen en fantastisk simulering av trekantopplevelse hvis du er så tilbøyelig.

  Min vurdering av Sinful Slender Anal Dildo XL

  4.8/5

  European Lover Small

  Nybegynner

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Så vidt anal dildoer går, vinner European Lover anal dildo toppkarakterer av noen få grunner. For det første er den akkurat i riktig størrelse: tynn nok for nybegynnere, men ikke så tynn at avanserte brukere ikke vil kunne nyte den heller. Lengden er lang nok til å treffe anusen din og med sin blussede base kan du være sikker på at den ikke vil gå seg vill i analhulen.

  Laget av vanntett PVC som er fri for latex og ftalater og utstyrt med en sterk sugekopp som kan feste seg til en hvilken som helst hard overflate slik at du for eksempel kan feste den på dusjveggen eller badekaret.

  • Hudvennlig material
  • Innførbar lengde 16 cm
  • Lengde 18 cm
  • Sugkopp
  • Bøyelig

  Ta denne slemme gutten og undersøk, poke, skyv bort på dine dypeste erogene soner. Erte anusen hennes; gni spissen mot klitoris – eller skyv European Lover analdildo mot G-punktet for seksuell nirvana. En fleksibel TPR-kropp gjør det enkelt.

  Og ikke vær sjenert – European Lover Small analdildo er den perfekte rumpeleken for enhver sjenert nybegynner. Tuppen som ser ut som en ekte penis gjør det enkelt å føre den inn. En bred kropp gir spennende stimulering uten belastning.

  Denne er anbefalt til nybegynnere, spesielt for mer følsom gøy . Par vil glede seg over å legge dette søte sexleketøyet til forspillsmoro.

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Hvis du leter etter en slank dildo som passer perfekt for nybegynnere er European Lover anal dildo et perfekt valg. Den er bare 2,8 cm bred og 18 cm lang (med 16 innsettbare cm). I tillegg er den strukturert for å etterligne følelsen av en ekte penis. Den er sele-kompatibel; materialet er dessuten fritt for både ftalater og latex.

  Hvis du begynner å prøve anal lek er dette et flott leketøy å bruke. Lengden er gjennomsnittlig og omkretsen er slank, så det er ingen grunn til bekymring for å få den til å passe; bare slapp av i tankene og kroppen. 

  European lover alltid fungerer perfekt! Den er mindre enn kjæresten min med noen centimeter, men føles fortsatt FANTASTISK. Lett å rengjøre, lett å gripe, føles nesten som ekte sex. Jeg sovner nesten umiddelbart etter hver eneste bruk.

  Min vurdering av European Lover Small Anal Dildo

  5/5

  Baseks Slimline Begynner Analdildo

  Best pris

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Baseks Slimline anal dildo leverer  13 solide centimeter med glatt glede!

  Den hyperrealistiske skaftet og den utpekte koronaen vil nå anusen eller G-punktet. Den dype sugekoppbunnen på denne anal dildoen vil feste seg til dusjen din, hodegjerde eller stroppe den inn i din favoritt O-ring sele.

  Den er laget av kroppssikker, 100%  silikon. I tillegg er den ikke-porøst, allergivenlig materiale, kroppssikkert og lett å rengjøre. Teksturen er silkeaktig, tettheten er fast.

  • Silikon
  • Ftalatfri
  • Lengde: 13 cm, 12 cm kan føres inn
  • Diameter 2,9 cm

  Baseks Slimline anal dildo er glede å bruke, du vil elske dens omkrets. Hvis du virkelig liker følelsen av å bli åpnet og strukket samtidig som du skyver leken inn i anus, er Baseks til deg.

  Teksturen på skaftet er vidunderlig og den gir meg mye stimulering når du skyver den inn og ut.

  Baseks er en av de dildoene som er brukt analt og er ypperlig for høyhastighetsstøt eller for langsomme og late wanks, hvor du kan nyte hver bit av detaljene på skaftet når det blir våtere og våtere mens du nytr det.
  Denne er en herlig dildo å bli kjent med og nyte!

  I dusjen kan du nyte sugekoppen som holder den på en hvilken som helst glatt overflate veldig sterkt.

  Den buede skaften føles bra og legger et fint trykk i anusen ditt. Å rotere den inni deg vil føles også bra.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Hvis du er interessert i anal dildoer som gir god omkrets bør du sjekke denne! 
  Den totale lengden er 13 cm og fordi Baseks Slimline har en sugekoppbase og ikke store heftige bolter den kan føres nesten helt inn.

  Dette er en stor lengde for meg. Nok til å fylle anusen helt til full kapasitet mens det er nok som stikker ut av kroppen min for meg å holde fast i. Sugekoppen er myk og fleksibel så den brettes lett nok. Den er lett å holde og føles komfortabelt i hånden.

  Baseks Slimline er solid. Det er ingen bøying i det hele tatt. Jeg sier ikke at den er helt stivt fordi den er ikke det, den har litt bevegelse. Men jeg kan ikke brette den i to som jeg kan de fleste dildoer.

  For å legge til denne fylden (og den nydelige strekningen ved anuseåpningen min) er det en viss grad av tekstur. Den er subtilt for det meste men sjakten kan skilte med noen pent definerte årer. 

  Så, i bruk. Alt om Baseks Slimline anal dildo føles fantastisk. Jeg elsker at den fyller meg uten å få meg til å føle at jeg har noe unaturlig stor. Ikke misforstå, jeg liker urimelig store leker, bare ikke alltid. Noen ganger vil jeg ha tykk, men fornuftig, og Baseks Slimline dildo er perfekt for anal.

  Dens hardhet hjelper å stimulere anusen min uten at jeg trenger å rette spissen direkte mot det. Den gir meg et litt annet nivå av sexiness fordi jeg får til å sprute fra lange, naturlige følelsesslag i stedet for korte, raske, målrettede.

  Å knulle den føles bra, men å bli knullet med den føles fantastisk. Dens fasthet hindrer den i å vippe når bare spissen er i meg så jeg får bruke hele lengden uten å bekymre meg for at den bøyer seg i slag. Det er mettende, det er vanskelig, teksturene som ikke oversettes fullt ut til anusen min, føles mer uttalt. Og ryggen er nok til at når jeg nesten trekker ut, kan jeg føle at den trekker i åpningen min fra innsiden. Det er en følelse jeg elsker og jeg er så glad jeg får den med dette leketøyet.

  Min vurdering av Baseks Slimline Begynner Analdildo

  4.7/5

  Testing og skriving tok 15 timer

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Sinful Groove analdildo er hele 16 cm i lengde av nytelse. Den er et tungt stykke noe som gjør den ideelt for litt forsiktig trykk.

  Dildoen kommer i en stor, hvit boks og ser relativt diskret ut på den ene siden, men på den andre siden er et enormt bilde av dildoen! 

  Sinful Groove glass anal dildo er perfekt. Ingen sømmer eller mangler. Den ser sensuel og erotisk ut.

  • Materiele: glass
  • Allergivennlig
  • 16 cm lengde
  •  4 cm diameter
  • Sateng oppbevaringspose medfølger

  Allsidig og vakker, denne perlen dildos rekke utpekte pærer og dens glatte kurve gir en ny dimensjon av glede til delt og solo spill. Unn deg en fasthet som er unikt tilfredsstillende for både intern og ekstern massasje.

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Leketid!

  Jeg elsker å varme glasslekene mine, så jeg legger dildoen i en bolle med varmt vann i omtrent 10 minutter. Etter å ha tørket og dekket den med en sjenerøs mengde glidemiddel, senker jeg den mot inngangen til skjeden min, i påvente av at de nydelige omkretspærene strekker meg når de kommer inn.

  Den avsmalnende spissen hjelper til med innsetting, og så skyver jeg dildoen veldig sakte inn i meg, peker den opp mot magen og skjelver av glede når hver pære strekker seg og fyller meg.

  Jeg tar tid her fordi innsetting rett og slett er guddommelig, og for ikke bli forhastet. Så føler jeg at den første pæren når mitt søte sted. Jeg føler en plutselig trang til å tisse som er en merkelig herlig følelse i seg selv. Plutselig begynner jeg å pumpe den solide varme pæren inni meg og ha en varm følelse lavt nede når nervene mine blir følsome.

  I tillegg kombinerer jeg Sinful Groove med en klitorisvibrator for dobbelt glede. Vekten og fastheten til anal dildoen føles utrolig kombinert med en myk, fleksibel ministav på min bankende klitoris. Jeg føler meg mett og strukket, og det tar meg ikke lang tid før jeg vrir meg i ekstase av en kraftig blandet orgasme, gjort enda bedre av at kroppen min skyver ut dildoen når jeg kommer, og strekkfølelsen returnerer hver gang en varm pære er frigjort fra grepet mitt.

  Sinful Groove analdildo er av helt utrolig verdi. Dens vekt og størrelse er mmm…

  Jeg vil absolutt anbefale dette til alle som vil prøve glass dildo!

  Min vurdering av Sinful Groove Glassdildo

  4.7/5

  Tantus Silk Medium Anal Dildo

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Et leketøy fra Silk-linjen er det perfekte valget for en første dildo. Denne linjen lar deg trygt prøve en ny opplevelse og ikke føle deg pinlig eller flau over å kjøpe et ekstremt leketøy. Silk Medium anal dildo er vakkert i enkelhet og kommer i to farger. Silks er også helt trygge å bruke som utvidere.

  Silken er en grunnleggende dildo av høy kvalitet. Den er laget av ren, kroppssikker silikon og har en superglatt og slank tekstur. Det er ingen ujevnheter, ingen mønstre og ingen “realistiske” teksturer. Dette er rett og slett veldig glatte dildoer.

  • Materiale: Medisinsk silikon
  • Ftalatfri
  • 2.8 cm diameter
  • 13,3 cm lengde

  Hvis du er vant til sexleketøy og liker tekstur er det kanskje ikke noe for deg. Men hvis du har ikke brukt leker, enten vaginalt eller analt, er Silk anal dildo en fantastisk forret og den perfekte  for trening.
  Denne kan bli brukt som en oppvarming til noe større eller som hovedarrangementet hvis du føler for det. De med vaginismus, penetrasjonsrelatert angst eller andre lignende bekymringer kan godt oppleve at Silk passer perfekt til deres behov.

  Tantus Silk i Medium størrelse er veldig fleksibel anal dildoen og denssilikon tettheten føles som en god midtvei som nesten alle vil kunne glede seg over. 

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Tantus Silk anal dildo er et morsomt lite leketøy å ha i samlingen din for anal eller vaginal lek. Jeg elsker hvor lett den er i bruk og den ren gleden den gir.
  Denne analdildo er en fin størrelse, verken for stor eller for liten og er ideell for bruk alene eller med en separat klitorisvibrator for ekstra stimulering.

  Men i butt play! Er denne vidunderlig perfekt!

  Hvis du er interessert i anal lek er dette leketøyet du vil legge til samlingen din. Og etter min ydmyke mening er den ideelt for alle som er interessert i å prøve analstimulering.

  Hvorfor? Vel, bortsett fra det faktum at den har en blusset bunn, slik at den ikke blir sugd opp i deg, og er lett årengjøre; form og størrelse gjør dette til et flott nybegynner lekk.

  Silken har ingen sømmer eller teksturer som irriterer jomfruen eller anusen din. Den silkemyke overflaten gjør den veldig enkel å sette inn. I tillegg er den ganske liten og ikke så skremmende som mange av nybegynner leker på markedet.

  Fleksibiliteten til den lille Silken gjør den veldig behagelig når den settes inn. Det faktum at du kan bruke den i en sele, gjør den også ideell for pegging. Hvis det er noe du har vært nysgjerrig å prøve.

  Så er det noen ulemper med Silk-dildoen? Etter min mening ikke mange. Jeg tror min eneste kritikk er at den glatte teksturen ikke gir mye følelsemessig. Mens den er pen mettende og gøy å leke med, er Silken ikke et godt leketøy hvis du liker å bli pirret av tekstur.

  Samlet sett liker jeg virkelig Tantus Silk, og vil anbefale denne analdildoen på det varmeste. Denne er en ideell førstegangsdildo, enten du eksperimenterer med vaginal penetrasjon, anallekk, sele eller pegging. Den er godt laget, har god kvalitet og er veldig allsidig!

  Min vurdering av Tantus Silk Medium Anal Dildo

  4.7/5

  Fun Factory The Boss Dildo

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  The Boss har en veldig håndterbar lengde. Alle som har hatt sex med en fyr i den større enden av spekteret, vil finne at dette leketøyet passer perfekt. Den innsettbare lengden er 17 cm som er akkurat nok for å få den beste nytelsen. 

  Den har noen få strukturerte årer på toppen, og en hel glatt bunn. Kurven på hodet er utrolig for g-spotting, og målretter perfekt den gledessonen og anusen. Det uttalte hodet er designet for å fange g-punktet ditt for enda mer følelse. Størrelsen på dette leketøyet gir også en god fylde uten å være overveldende.

  Denne er en total gevinst på alle sidene!

  • Materiale: Medisinsk silikon
  • Lengde: 18 cm hvorav 17 cm kan føres inn
  • Diameter: 4,4 cm
  • Harnessvennlig

  The Boss er en utrolig fantastisk silikondildo av høy kvalitet som bokstavelig talt er perfekt!

  Denne dildoen er perfekt størrelse og minner om peniser du vil beskrive som “ideell” – både i lengde og omkrets. Det er en flott størrelse for å skyve, men har også nok omkrets at du kan føle deg fornøyd og mett.

  Den har en utrolig avrundet spiss med en realistisk hodetopp som er perfekt designet for å treffe og stimulere anusen eller g-punktet. Det er uttalt og behagelig uten å være overveldende, og er ikke så uttalt at det blir fanget på kjønnsbenet ditt.

  Den blussede basen er lett å holde, og mirakuløst fungerer den også som en sugekopp.

  Seriøst, dette leketøyet er vanskelig å slå!

  Selv om det er vanskelig å beskrive det som et “nybegynnerleketøy” på grunn av omkretsen, vil en eventyrlig nybegynner med kjærlighet til større gutter definitivt være et lykkelig og kjærlig hjem for The Boss.

  Anbefalt på det sterkeste til alle som leter etter den perfekte anal dildoen!

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Boss-dildoen er det mest passende navnet sexleketøyet jeg hadde hatt.

  Denne tingen dominerer anusen min; den vil at anusen bare gikk opp. Og Boss mestring over kjønnsorganene mine kommer til en veldig liten funksjon i leketøyet: piggen midt på Boss koronale rygg.

  Den eneste nøyaktige beskrivelsen av Boss-ryggen er “spiss”. Jeg må ha brukt ordet “utstikkende” i minst ti tidligere dildovurderinger for å beskrive hvordan jeg liker ryggene mine: når de stikker ut og bøyd fremover.

  Boss tar dette til et helt nytt nivå, da det V-formede punktet forbinder med den lange vertikale ryggen som løper nedover skaftet.
  Bosses dominerende natur er forsterket av den ganske hardt silikonen. Den er ikke den mest hardt der ute, men denne anal dildoen bøyer seg ikke.

  Denne designen er bedre tilpasset for dem som elsker presis stimulering, eller for alle som ønsker å føle press.

  The Fun Factory Boss er en fantastisk anal dildo i alle henseender. Materialer av høy kvalitet, fabelaktig design og en sugekoppbase. Hvem kan be om mer ?!

  Hodets kurver er designet perfekt for maksimal glede, og materialet er rett og slett guddommelig. Det er et flott leketøy for å skyve og fylde, som er en vanskelig kombinasjon å komme forbi. Jeg vil absolutt anbefale dette leketøyet til alle som ønsker å utforske deres P-spot med et leketøy som kan konkurrere med dine mest velutstyrte partnere.

  Min vurdering av Fun Factory The Boss Dildo

  4.5/5

  Crystal Pleasures Anal Dildo

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Crystal Pleasures analdildo tilbyr et spennende alternativ for lystssøkere som er allergiske mot silikon.

  Dildoen har en base for bruk av sele og en realistisk, skjev, fallisk design. Denne dildoen er av kunstner designe og håndlagde. Som gjøre den enkle å rengjøre, kompatible med alle smøremidler. 

  • Materiale: glass
  • Lengde: 20 cm hvorav 18 cm kan føres inn
  • Diameter: 5,5cm
  • Den er bøyd
  • Sugkopp
  • Realistisk struktur

  Vakker form og gjennomtenkt funksjonalitet kombinerte sammen for å skape et unikt elegant produkt. 

  Den realistiske formen gir uavbrutt glede og en blusset base gjør at den kan brukes i en sele. Basen sørger også for at en ulykke vil ikke skje.

  Lekken kan varmes eller kjøles etter ønske.

  Crystal Pleasures dildo brukes best til vaginal eller anal penetrasjon, valget er ditt, med den utsvulte basen kan den brukes trygt for anal penetrasjon.

  Er du interessert i sele? Pleasures  er også sele-kompatibel, slik at du enkelt kan bruke den eller knytte partneren din.
  Jeg vil ikke anbefale Crystal Pleasures til en nybegynner, med en samlet lengde på 20 cm er den for stor for nybegynnere. I tillegg er den et solid leketøy som gir ikke inn.

  Konklusjon

  Min erfaring med Crystal Pleasures Anal Dildo var ikke dårlig men omkretsen var litt for mye for meg.

  Jeg kan bruke leker som har 18 cm hvis de er laget av myk silikon. Når det gjelder hardere materialer, får jeg ikke mye ut av dem, men jeg kan jobbe keglene mine på leketøyet mens jeg stimulerer klitoris.

  Jeg var i stand til å støtte inn denne leketøyet men det var ikke 100% behagelig for meg, så den vil sannsynligvis bare komme ut når jeg trenger en “full” følelse av et hardere materiale.

  Da jeg var i stand til å støtte den inn, likte jeg følelsen av dens realistiske hode, men jeg var ikke i stand til å føle skaftets venehet mens den ble satt inn.

  Jeg må advare at bare fordi jeg hadde problemer med størrelsen betyr det ikke at du vil ha de samme problemene.

  Crystal har tekstur, men den er ikke grovt eller så merkbart under bruk. Å være laget av borosilikatglass gir det ikke noe i det hele tatt.

  Så hvis du bruker dette med en partner, vær oppmerksom på at du må være forsiktig. Hvis du er veldig grov eller støtter for hardt skjeden eller anus kan du forårsake problemer som blåmerker, siden materialet er superhardt uten å gi noe.

  Vær vokal på hva som føles bra og ikke når du spiller med en partner!

  En av de beste tingene er at dette materialet er ikke porøst og kan steriliseres hvis du planlegger å bruke det mellom deg og partneren din. 

  Crystal Pleasures  er ganske realistisk for å være et glassstykke og være av klart glass, du kan se det soppformede hodet med brettet i og hvor urinrøret ville være. Nede i sjakten er det årer som løper opp og ned i sjakten for en realistisk følelse når den er i bruk. Det er en svak kurve i skaftet som gjør det enkelt å bruke for G-Spotting eller anusen.

  Min vurdering av Crystal Pleasures Anal Dildo

  3.5/5

  Hvis du letter etter anal dildo for men

  You2Toys Anal Training Sett

  You2Toys Anal Training Sett
  4.5/5

   

  Frekk trio til anal lek!
  Med dette settet finner du garantert noe å leke med, for de tre realistiske pluggene varierer i størrelse og er bøyelige og alle har ståfot.

  Men hvis du letter eter noe mer du kan sjekke min liste av beste analdildoer for menn.

  Hvordan bruke analdildo?

  Å bruke analleker for første gang kan bli litt skremmende ut og det er definitivt noe du må forbedre deg på; både mentalt og fysisk. Ofte er årsaken til at noen har en negativ første gangs opplevelse er at folk begynner med en gang i stedet for å ta det rolig.

  Hvordan brukes en anal dildo

  Forbered deg mentalt

  Tanken om å bruke anal sexleketøy for første gang kan være skremmende. Det er mange tabuer, høye fortellinger og mye feilinformasjon som kan forvirre mennesker og forårsake frykt. Den viktigste delen for å gjøre opplevelsen behagelig er riktig informasjon. Informasjon vil styrke opplevelsen din og la deg vite hva du kan forvente, noe som er en avgjørende faktor for hvor mye moro du kan ha. Ta deg tid til å undersøke temaer du kan være nervøs eller engstelig for. Husk at dette er ikke et løp. 

   

  Prøv alene først

  Onani blir ofte sett på som en viktig måte å forstå kroppen sin og sine preferanser slik at du føler deg bemyndiget og informert når du eksperimenterer med en partner. Når det gjelder anallek er det ikke annerledes. Solo anallek er en av de beste og mest komfortable måtene å komme i gang med analglede.

  Å utforske et nytt anal sexleketøy med en partner er definitivt veldig gøy og det er ikke noe galt med det. Men å starte på egenhånd gir deg et trygt rom for eksperimentering! Du kan prøve forskjellige typer produkter, prøve forskjellige gledealternativer; stoppe og starte når som helst uten å prøve å fikse det med en annnen person.

  Velg leken riktig

  Når det gjelder å bestemme hvilken type analleketøy som er best for deg, må du ta deg tid til å vurdere hvilken bruk og følelse du er mest interessert i. Det er også verdt å forstå grunnforskjellene mellom forskjellige typer analprodukter.

  Det er en vanlig misforståelse at en rumpe bare brukes som et verktøy for å forberede seg på analsex. Anal dildoer er imidlertid et fantastisk sexleketøy alene.

  anal dildo muliggjør seksuell nytelse, fordi de legger press på erogene soner og skaper følelse av fylde. Når det gjelder sex, blir press sterkt undervurdert og overskygget av “inn og ut bevegelse”. Faktisk er press det som gjør det mulig for mange mennesker å klimaksere og oppleve stor glede, både vaginalt og analt.

  Når du begynner velg en anal dildo som er lett å sette inn har en nakke og en smal blusset bunn for en behagelig passform mellom rumpakinnene. Start med produkter i mindre størrelser, og jobb sakte opp til større størrelser. Å uteksaminere i størrelse kan gjøres i løpet av uker, måneder eller ikke i det hele tatt – stopp når du føler deg komfortabel.

  Vær trygg

  Siden anal dildoer kan nytes håndfri, bør de alltid ha en utsvettet base. Ellers er det en betydelig risiko for at produktet glir for langt inn i analkanalen. En blusset base forhindrer at leketøyet settes helt inn og gjør gjenfinning ikke bare enkel, men mulig.

  Aldri glem lube

  Når det gjelder enhver form for analspill, er det viktig å bruke glidemiddel. Anus har ikke naturlig lube så du må hjelpe det litt. Siden en rumpe kan holde seg i kroppen i lange perioder, bør du alltid bruke nok smøremiddel for å sikre at analdildoen blir enkel og behagelig å fjerne.

  Rengjørring av anal dildoer

  Hygiene er nøkkelen

  Du setter noe i anusen din så noen ganger foretrekker folk å “gjøre det ren” før analspill. Hvis du har det travelt, kan du bruke alkoholfrie eller babyservietter for å bli raskt. Usentrerte, allergivenlige babyservietter er et flott alternativ. Hvis du leter etter et annet enkelt rengjøringsalternativ, kan du gå på do 30-60 minutter før du begynner anallek. Tøm tarmene og vask analområdet med vanlig såpe og varmt vann.

  Hvis du vil ta ekstra forholdsregler kan du bruke enema. For den aller beste opplevelsen, sørg for å gjøre en hvilken som helst type enema to timer før anallek. Du kan prøve en gjenbrukbar, eller du kan bruke engangs enema (tilgjengelig på ethvert apotek).

  “Double dip” er nei-nei

  Et annet hygieneelement å huske er begrepet: “dobbeltdyping”. I utgangspunktet betyr det at du aldri skal ta påanus og skjedde med den samme hånd eller sexleketøy uten å rengjøre de på forhånd. anusen the skjednen er to veldig forskjellige økosystemer og du ønsker ikke å spre bakterier fra en til annen. 

   

  De fleste sexleketøy kan rengjøres med mild antibakteriell såpe og varmt vann. (Sørg for å vaske dem for minst 20 sekunder, akkurat som å vaske hendene! Og husk å tørke dem med et rent håndkle.) Dette passer till motorisert eller ikke-motorisert leketøy av silikon, rustfritt stål eller glass.

  Mens en såpevaskeklut og vann fungerer i mange tilfeller, kan du også kjøpe spesialisert leketøyrens. Let etter et vannbasert rengjøringsmiddel som er både alkohol- og parabenfritt.

  Ikke legg leketøyrens direkte på kjønnsorganene. Unngå blekemidler og giftige rengjøringsmidler. Husk at anus og vulva er ekstremt absorberende og du vil ikke ha blekemiddel i nærheten.