Satisfyer – Best i test

Satisfyers mål er like dristig som unikt: Alle fortjener å oppleve seksuell velvære. Derfor inkorporerer de den mest banebrytende teknologien i deres seksuelle velværeenheter, med elegante design, og leverer dem til tilgjengelige priser.

Fant ikke det du letter etter?

Klikk her for å se et mye større utvalg av *Produkter*

FAQ

Satisfyer Air Pulse Technology er et revolusjonerende berøringsfritt stimuleringssystem som fungerer ved å omgi klitorisområdet i en silikonspiss og forsiktig legge til trykkbølger.

Historien deres begynte med Satisfyer Pro 2 - et revolusjonerende produkt som fortsatt er en internasjonal bestselger. Millioner av kvinner over hele verden sverger til våre Air Pulse -stimulatorer og vibratorer! Deres patenterte Air Pulse Technology stimulerer klitoris med berøringsfrie, pulserende trykkbølger. Alle deres Air Pulse -produkter kommer med et mykt silikonhode som passer rundt klitoris. Teknologien er patentert i mange land over hele verden.

Tipsene til alle Air Pulse-stimulatorer er laget av hygienisk og kroppsvennlig silikon. Når spissen er plassert riktig, forblir motoren på Satisfyer -enheten hvisken stille. Når du bruker Satisfyer, kan du enkelt bytte mellom intensitetsnivåer via de intuitive knappene eller Satisfyer Connect-appen (bare for appaktiverte enheter).attis, pulvinar dapibus leo.

Satisfyer-enhetene med proprietær Air Pulse Technology stimulerer klitoris med berøringsfrie trykkbølger. Når du bruker din Satisfyer, skal silikonhodet passe nøyaktig rundt klitoris - på den måten forblir motoren hviske stille.

Alle produkter er laget av høykvalitets, kroppssikre materialer som kroppsvennlig silikon, Cyberskin (TPE) og ABS-plast. Tipsene til  Satisfyer Air Pulse-enheter er laget av kroppsvennlig silikon. De utskiftbare ermene til onani lekene er laget av hudlignende TPE. For  luksusutvalg bruker utsøkte de materialer som ekte skinn og metall eller børstet aluminium.

Når  Satisfyer -enheter er riktig plassert, forblir motoren hviske stille.

Viskemodus-teknologien gjør at produktet får et mykt sus fra motoren, i stedet for et raslende brøl. Dessverre kan støyutvikling ikke helt unngås med motordrevne artikler. For lekene med Air Pulse Technology reduserer riktig posisjonering volumet sterkt.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Satisfyer Pro 2 Next Generation

  92%
  Design
  87%
  Brukervennlig
  89%
  Kvalitet
  90%
  Pris
  89%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.9/5
  Brukervurdering:
  4.9/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Denne elegante, ergonomiske stimulatoren bruker revolusjonerende Pleasure Air -teknologi og omslutter klitoris med et silikonhode, og tilbyr 11 intensitetsnivåer for gradvis å bygge sensasjon. Fra en myk fladder til en intens puls, bruk det enkle grensesnittet for å sende deg selv i spiral mot ekstase med bølge på salig bølge.

  Vanntett design, USB-lading og følelsesløs følelse gir endeløs nytelse og uanstrengt klimaks ved å trykke på en knapp, når som helst og hvor som helst.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Satisfyer Pro 2
  Pullseringsnivåer 11
  Lengde 16,5 cm
  Diameter 1,3 cm
  Vanntett Kun sprutsikker
  Batteri 90 minutes
  Materialer Silikon, ABS-plast
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading Ja
  Reiselås Nei
  Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitorisstimulator 2

  Enkelt betjening 

  1 of 4

  Bøyd for mest nytelse

  2 of 4

  Passer i nånden

  3 of 4

  Myk silikon 

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitorisstimulator

  Videoer

  Konklusjon

  Du store! Vær så snill, kjøp Satisfyer Pro 2 for din egen nytelse! Du kan vurdere det som egenomsorg.

  Jeg har virkelig sluttet å lete etter en seksuell partner etter dette leketøyet (hehe). Uten å mislykkes, gir dette leketøyet jordskjelvene orgasmer, gang på gang. Det er også så effektivt, at jeg kan ikke holde lengre enn et minutt… men det er heller ikke noe problem å begynne lek om igjen og bare fortsette med det.
  Anstendig batterilevetid, litt vanskelig å rengjøre, men ikke dårlig og derfor verdt det.

  Damer? Jeg kommer ikke til å lyve. Jeg tenker på å bruke denne lille fyren MYE. Jeg tenker på det akkurat nå. Det er litt distraherende …

  Siden den kom, har mannen min brukt den på meg hver gang. Og det blir bare bedre og bedre.

  Da jeg først prøvde det, kunne jeg ikke helt få det til å ta tak som jeg nå vet at det kan. Det leser mer om anmeldelse som sier Perfectionlt hyggelig, men ingenting utenom det vanlige. Jeg var klar til å kaste det uavgjort og glemme det. Da hadde mannen min en sprekk og jeg gikk nesten gjennom taket.

  Jeg lover!

  Denne tingen er overraskende. Jeg er besatt. Det er fantastisk for kanting (driver meg vilt), men også flott hvis du trenger å komme dit raskt. Alt jeg kan si er at hvis du får det og du ikke føler at det fungerer for deg, ikke gi opp. Det er ikke lett å få det til å låse seg fast på det perfekte stedet. Men når det gjør det? Du vil aldri slippe taket i Satisfyer.

  Satisfyer Curvy 1+

  90%
  Design
  86%
  Brukervennlig
  90%
  Kvalitet
  90%
  Pris
  81%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  4.3/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Satisfyer Curvy 1+ representerer en revolusjon innen Satisfyer-vibratorer. Dette produktet tilbyr deg ikke bare en opphissende kombinasjon av intense trykkbølger og varierte vibrasjonsprogrammer. Vår Curvy 1 + pirrer klitoris ved å balansere luftpuls-stimulering og intense vibrasjoner. Den ergonomiske og avrundede kroppen har perfekte konturer for å påføre dine mest intime soner nytelse uten sidestykke. 

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Satisfyer Curvy 1+
  Pullseringsnivåer Uendelige
  Lengde 14,6 cm
  Diameter 4,6 cm
  Vanntett Ja
  Batteri Ja
  Materialer Silikon, ABS-plast
  Volum High / Medium/ Low / Silent
  Lading Ja
  App-Styrt Satisfyer Connect
  Satisfyer Curvy 1+ App-Styrt Klitorisstimulator

  Lag egne mønstre i appen

  1 of 4

  Dekker alle hot spots

  2 of 4

  Fantastisk suging

  3 of 4

  Intuitivt betjenning

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av SatisfyerCurvy 1+

  Videoer

  Konklusjon

  Så snart jeg plasserte Satisfyer Curvy 1+ leken over klitoris, var det en åpenbar forskjell mellom Satisfyer og alle andre stimulatorene jeg har testet.

  Vanligvis skaper sugeleker denne intense sugefølelsen, en skarp følelse som nesten føles som om sjelen din suges ut via klitoris, men på en veldig god måte. Det er vanskelig å beskrive hvis du ikke har prøvd det. Men alle som har prøvd det, vil være kjent med den følelsesløse, tårevåt, suge leken. I tillegg i de siste årene har det også begynt å dukke opp en mer følsom erfaring i tillegg til sugingen, noe som virkelig har bidratt til å ta ting til et annet nivå.

  Men med Satisfyer er det alt sammen, ikke bare suging. Ikke misforstå, disse lekene føles veldig bra, men er det den samme følelsen jeg kjenner, elsker og vil ha om igjen? Nei. I stedet synes jeg følelsen minner om en vanlig klitorisvibrator, og orgasmer med Curvy 1+ er kanskje noen av de tregeste og minst intense jeg noen gang har hatt med et sugetøy.

  Til tross for dette viste testing av dem i forhold til mine tidligere sugeprodukter at selv om de mangler den typiske følelsen, er de fremdeles mer behagelige enn de fleste av mine eldre produkter.

  Satisfyer Curvy 2+

  92%
  Design
  87%
  Brukervennlig
  89%
  Kvalitet
  90%
  Pris
  89%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.8/5
  Brukervurdering:
  4.7/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Air-Pulse stimulasjon og vibrering! Ved hjelp av berøringsfri trykkbølgeteknologi gir Curvy 2+ følelser av sug og pulsasjoner, lik de følelsene du føler under oralsex. Med den ekstra vibrasjonsfunksjonen tar Curvy 2+ deg til nye høyder med glede.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Satisfyer Curvy 2+
  Pullseringsnivåer 11
  Lengde 14,7 cm
  Diameter 4,3 cm
  Vanntett Ja
  Batteri 90 minutes
  Materialer Silikon
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading Ja
  App Satisfyer Connect
  Satisfyer Curvy 2+

  Appstyrt

  1 of 4

  Perfekt nytelse

  2 of 4

  Best nytelsespunkt

  3 of 4

  Enkelt betjening 

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Satisfyer Curvy 2+ App-Styrt Klitorisstimulator

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg kjøpte Satisfyer Curvy 2+ for å leke med en sexkompis. Hun kunne ikke tro hvor mye kraft det var til vibrasjonen, og suget var stort.

  Den eneste grunnen til at jeg ikke ga den en 5-stjerners vurdering er fordi, selv om appen er morsom å bruke, kan det være utrolig vanskelig å endre innstillinger med appen mens du bruker den. Alt blir ekstremt rotete. Å justere sugeeffekten/modusene direkte med leketøyet er enten ikke mulig eller ikke veldig intuitivt. Som jeg sa, gjør det mer enn jobben.

  Det er to dager siden jeg introduserte henne for leken, og hun gliser fortsatt. Vel verdt pengene. Dette er bokstavelig talt det beste. Hendene ned.

  Jeg har mange leker, men denne er perfekt på alle måter. Appen er superenkel å bruke og morsom! Kraften i selve leketøyet er stor, og det tar ikke lang tid å få jobben gjort. Hvis du aldri har prøvd luftsuget, bare gjør det med denne. Fantastisk!

  Satisfyer Endless Fun

  89%
  Design
  87%
  Brukervennlig
  88%
  Kvalitet
  92%
  Pris
  90%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.3/5
  Brukervurdering:
  4.8/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Hver av de 10 vibrasjonsinnstillingene i de to armene kan styres separat, og tilbyr overveldende 100 forskjellige vibrasjonskombinasjoner som ikke etterlater noe å være ønsket.
  Dyktig stimulere klitoris, brystvorter, kjønnslepper, penis og glans. Med flere forskjellige applikasjonsalternativer for alle singler og par, vil Endless Fun sikkert drive deg vill med glede!

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Satisfyer Endless Fun
  Vibrasjoner 100+ kombinasjoner
  Lengde 24 cm
  Diameter 3,6 cm
  Vanntett Ja
  Batteri 60 min
  Materialer Silikon, ABS-plast
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading Ja
  Satisfyer Endless Fun Parvibrator

  Dobbelt vibrering

  1 of 3

  Lett å holde

  2 of 3

  Styring og ladding lett tilgjengelig

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Satisfyer Endless Fun Parvibrator

  Videoer

  Konklusjon

  Vibrasjon er kraftig i begge ender. Elsker at hver ende kan vibrere annerledes, så det er veldig gøy å finne unike kombinasjoner! Og den øvre enden svinger 180°, så det kan bli interessant å finne steder for den! Jeg personlig synes dette er et morsomt leketøy for bruk på en mann, i stedet for meg selv. For meg har jeg bedre leker- men for å plage mannen min- ja !! Han elsker det. Eneste minus for dette er at det er en lo-magnet.

  Annet enn det er Satisfyer endless Fun glatt, mykt, lett å lade, god tykkelse, gode variasjoner og morsomt å utforske de mange alternativene denne leken gir.

  Allsidigheten er uovertruffen. Tappene og skaftet lar den gi mange variasjoner for mennesker med forskjellige behov. I motsetning til staven som kan være overveldende kraftig for noen, var dette produktet på sitt laveste nivå ikke overveldende. Jeg anbefaler den som den eneste leken å ha hvis du ikke prøver å ha en stor samling.

  Satisfyer Double Classic Parvibrator

  87%
  Design
  83%
  Brukervennlig
  86%
  Kvalitet
  92%
  Pris
  77%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  3/5
  Brukervurdering:
  2.6/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Med et tastetrykk kan du velge mellom tre vibrasjonsintensiteter og syv vibrasjonsrytmer for å bringe deg til klimaks sammen. Begge akslene til denne multivibratoren er utstyrt med en kraftig motor og kan styres ved å trykke på en knapp på den øvre akselen. Nyt fantastiske orgasmer med 3 vibrasjonsintensiteter og 7 vibrasjonsrytmer med kombinasjoner avhengig av humøret ditt. Satisfyer Double er hviskestille i enhver intensitet, slik at du kan unne deg selv uforstyrret.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Satisfyer Double Classic
  Vibrasjoner Ja
  Lengde 9 cm
  Diameter 3,5 cm
  Vanntett Sprutsikker
  Batteri Oppladbar
  Materialer Silikon, ABS-plast
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading USB
  Satisfyer Double Classic Parvibrator

  Enkelt betjening

  1 of 3

  Utvendig stimulering

  2 of 3

  Innvendig stimulering

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Satisfyer Double Classic Parvibrator

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg elsker at jeg kan kose meg med dette leketøyet alene eller sammen med min partner. Komfortabel silikon tåler mye væske. Morsomme forskjellige innstillinger.
  Bra kjøp, fine vibrasjoner. Men når vi har intens sex, beveger det seg. Ikke bra hvis partnerne dine har en stor penis og en dyp skjede. Det er bra for kvinner som liker å stimulere klitorisene. Spesielt når du vil holde en muntlig tale til din kvinnelige partner eller når du vil fingre partneren din. 

  Som ansvarsfraskrivelse må jeg si at det er vanskelig å få meg av, og det som virker for de fleste kvinner, ser ikke ut til å fungere for meg. Når jeg bruker dette, ender området som vibrerer for høyt over klitoriset mitt. Jeg antar at det er greit å plage.
  Jeg bruker ikke denne lenger, men jeg beholder den som en reserve fordi jeg kan bringe meg til orgasme ved å la den være ute av meg og bare trykke den vibrerende delen mot klitoris. Det tar imidlertid minst 30 minutter å få meg dit med dette. Dette er litt underwhelming for å være ærlig. Stemningen er ok, men det er bare ikke det beste vi har brukt, men for prisen er det ok.
  Blir på plass, og både meg selv og partneren sa at det var greit, men det gjorde ikke noe i tankene våre

  Satisfyer Endless Joy Parvibrator

  92%
  Design
  82%
  Brukervennlig
  86%
  Kvalitet
  94%
  Pris
  77%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  3.5/5
  Brukervurdering:
  2.6/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Endless Joy gleder deg med en helt spesiell form som kan bøyes som du vil og har 3 kraftige motorer. Mens den ene er i den øvre hovedkroppen, gir hver av de to andre nedre punktene i gledearmene gode vibber. De to nedre motorene kan styres separat fra hovedmotoren slik at begge deler av vibratoren har 10 spennende vibrasjonsprogrammer å tilby. Med 2 knapper kan du opprette hele 100 kombinasjoner.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Satisfyer Endless Joy
  Vibrasjoner 3 x 10 programmer
  Lengde 13,5 cm
  Diameter 4,4 cm
  Vanntett Ja
  Batteri Oppladbar
  Materialer Silikon, ABS-plast
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading USB
  Satisfyer Endless Joy Parvibrator Sort

  Bøyelig tuppen

  1 of 3

  Dobbelt nytelse

  2 of 3

  Enkelt betjening 

  3 of 3

  Videoer

  Konklusjon

  Satisfyer Endless Joy fungerer ikke som det skal. Vibrasjonsinnstillingene skal styres av knappene, men bare den nederste knappen fungerte. Det ville slå den nederste motoren på og justere innstillingene. Den øverste knappen aktiverte den øverste motoren (noen ganger), men ville ikke justere innstillingene.

  Den beste måten å slå på den øverste motoren var å riste enheten, eller sette den ned, eller dytte den eller trykke på den andre knappen. Produktet fungerer, bare ikke etter hensikten. Det er definitivt noen defekte ledninger på gang, og jeg kommer til å returnere dette produktet.
  Alt i alt et godt leketøy for solo bruk, ikke like bra for bruk i samarbeid. Har god lademekanismen.

  Satisfyer Pro 4 Couples Parvibrator

  88%
  Design
  80%
  Brukervennlig
  88%
  Kvalitet
  94%
  Pris
  77%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  4.5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Du kan velge mellom 10 vibrasjonsprogrammer i den innsettbare akselen og 11 luftpulsintensiteter som i tillegg stimulerer klitoriene. Takket være den vanntette (IPX7) designen kan du også nyte dine Pro 4 -par i dusjen. Denne velværeenheten er oppladbar med den medfølgende USB -ladekabelen.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Satisfyer Pro 4
  Vibrasjoner 21
  Lengde 20 cm
  Diameter 7 cm
  Vanntett Ja
  Batteri Oppladbar
  Materialer Silikon, ABS-plast
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading USB
  Satisfyer Pro 4 Couples Parvibrator

  Satisfying pulseringfunksjon

  1 of 3

  Lett tilgjengelig styring

  2 of 3

  Dobbel motor

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Satisfyer Pro 4 Couples Parvibrator

  Videoer

  Konklusjon

  Satisfyer Pro 4 er en fantastisk ting som alle kvinner bør prøve.
  MEN, jeg kjøpte denne som et leketøy for par, og jeg anbefaler den ikke i det hele tatt. Først har du vedlegget som skal settes inn, men det er et problem fordi delen som skal suge klitoris treffer ikke området, men lavere. Når du plasserer det lenger opp, trekker det ut fra skjeden og blir veldig irriterende.

  Dessuten er sugeområdet ikke så mykt som jeg tenkte. Et annet problem er at knappene er en boks, de er ikke intuitive og enkle å håndtere. I tillegg er de flate og ikke lett å finne.

  Når du er i gang med partneren din, klemmer leketøyet området det suger når du er i kontakt med en annen kropp, og stikker deg med fryktelig smerte.

  En positiv er vedleggets brutale kraft.

  Kort sagt, du kjøper ikke den til par. Du vil ikke kunne bruke den sammen, og alene er den ikke effektiv på grunn av sjonglering den krever.

  Satisfyer Pro Penguin Next Generation

  87%
  Design
  83%
  Brukervennlig
  91%
  Kvalitet
  94%
  Pris
  93%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.1/5
  Brukervurdering:
  4.5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Penguin er kledd i en stilig dress, og kombinerer Satisfyers revolusjonerende Air-Pulse Technology med en sjarmerende og leken design. Det myke silikonhodet ligger perfekt rundt fornøyelsesperlen din og er spesielt skånsomt for huden. Satisfyer Penguin er vanntet og oppladbar.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Satisfyer Pro Penguin
  Intensiteter 11
  Lengde 12,5 cm
  Diameter 1,4 cm
  Vanntett Ja
  Batteri 90 min
  Materialer Silikon, ABS-plast med PU-belegg
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading USB
  Satisfyer Pro Penguin Next Generation Klitorisstimulator

  Ideelt utformet

  1 of 3

  11 sugeintensiteter 

  2 of 3

  Integrert kontrollpanel

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Satisfyer Pro Penguin Next Generation Klitorisstimulator

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg gikk inn i dette og visste nesten ingenting om leketøy med suge funksjon. Jeg hadde en ting som brøt et par uker i bruk, og erstatningen gikk i stykker etter første gang jeg brukte den!

  Så en nær venn anbefalte at jeg prøvde denne tilfredsstiller i stedet. Kostet meg halvparten så mye som min nedlagte leketøy, og ser så forbanna søt ut!

  Det er så lett å bruke, men Penguin er ikke det mest stille leketøyet i min erfaring (selv om jeg er litt paranoid, og det kan virke mer høylydene enn meg), og opprydding er en lek.

  Jeg skal innrømme at jeg ble litt frustrert de to første forsøkene og trodde ikke at det kom til å fungere for meg. Heldigvis ba en av de andre anmeldelsene om at brukerne prøvde et par ganger før de ga opp. Når de sier at tredje gang er en sjarm … mener de det. Jeg fikk det suget akkurat, og jeg vasket litt større klesvask neste morgen.

  Jeg er vanligvis en jente med maksimal innstilling når det gjelder lekene mine, men det er ikke nødvendig med meg for denne.

  Jeg virkelig foretrekker dette leketøyet for klitorisstimulering. Det er en så annerledes følelse, og det komplimenterer andre leker så fint. Jeg kan bli litt ufølsom med mine andre vibratorer, men med dette kan jeg gå igjen og igjen.

  Satisfyer Men Classic Masturbator

  87%
  Design
  80%
  Brukervennlig
  91%
  Kvalitet
  95%
  Pris
  90%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.5/5
  Brukervurdering:
  4.7/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Men Classic er en elegant onani for mannlig stimulering. Det hudlignende materialet i det utskiftbare ermet føles realistisk og er en vinner takket være den diskre designen. Det robuste dekselet er laget av ripebestandig ABS-plast og har en elegant, diskret design. Det avtagbare ermet gjør Satisfyer Men Classic lett å rengjøre.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Satisfyer Men Classic
  Dybde 22 cm
  Lengde 26 cm
  Diameter 6,5 cm
  Vanntett Ja
  Batteri Oppladbar
  Materialer Silikon, ABS-plast
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Vakuumfunksjon Ja
  Satisfyer Men Classic Masturbator

  Diskree 

  1 of 3

  Utvides opptil 6,5 cm

  2 of 3

  Deilig silikon

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Satisfyer Men Classic

  Videoer

  Konklusjon

  Ubeseiret i samlingen min og makeløst god! 

  Glidebryteren øverst lukkes perfekt, og du kan ikke lenger få ermet fra masten på grunn av det resulterende undertrykket; en HAMMER følelse! Stol på meg; utstyrt med en hylse av fleshlight  onanering blir enkleste ting noensinne!

  Satisfyer Men Masturbator Classic Silver er en elegant onani leketøy for å stimulere hele penis. Det hudlignende materialet i det utskiftbare ermet føles realistisk og er en vinner takket være den diskrete designen. Når du har prøvd Satisfyer Men Masturbator Classic, vil du ikke kunne få nok av denne nytelsessjarmen! Det er bra at ermet enkelt kan fjernes og rengjøres, så leken din er alltid klar når du føler trang.

  Designet på leken er subtil, elegant og diskret – egnet for den moderne fyren med stil. Takket være hetten kan du hygienisk rengjøre og lagre Satisfyer.

  Satisfyer Vibes Yummy Sunshine Vibrator

  83%
  Design
  78%
  Brukervennlig
  87%
  Kvalitet
  95%
  Pris
  85%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  2.9/5
  Brukervurdering:
  3/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Yummy Sunshine er en behagelig buet vibrator som skjemmer deg bort med sin sensuelt ribbede struktur, skrå spiss og dype vibrasjoner. I en pigg gul med en glatt berøringsflate, vil den gi deg intense klimaks og få solen til å skinne i flere dager!

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Satisfyer Vibes
  Vibrasjoner 12
  Lengde 23 cm
  Diameter 4 cm
  Vanntett Ja
  Batteri Oppladbar
  Materialer Silikon, ABS-plast
  Volum High /Medium / Low / Silent
  Lading USB
  Satisfyer Vibes Yummy Sunshine Vibrator

  Avrundet spissen

  1 of 3

  Nytelsesfulle bølger

  2 of 3

  Enkelt styring

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Satisfyer Vibes Yummy Sunshine Vibrator

  Videoer

  Konklusjon

  Denne leken har gitt meg mange tåkrøllestunder. Alt i beskrivelsen er 100% sant i min erfaring. Jeg tok av en stjerne fordi vibrasjonen strekker seg til ringen du holder – ikke bare den innsettbare delen – og jeg synes det er litt irriterende. Dessuten synes jeg leken er litt smertefull å lade. Magnetladeren er vanskelig å plassere, så den vil forbli på plass – den magnetiske delen av laderen kan være sterkere. En full ladning varer imidlertid lenge, så det er ikke et stort problem. Når det er sagt, er dette et eksepsjonelt leketøy.

  Jeg elsker vibrasjonene, men jeg byttet min en gang fordi vibrasjonene sluttet å fungere omtrent en måned etter at jeg fikk den, og den sluttet å lade.
  Jeg har hatt erstatningen i omtrent fire måneder, og nå er vibrasjonene ikke konsistente og kan noen ganger ikke slås på med mindre det er trykk på den i en viss vinkel, og det blir verre og vanskeligere å bruke. Jeg  forstår ikke hvorfor dette skjer …

  Hvem er Satisfyer?

  Satisfyer

  Alle har rett til å oppdage sitt seksuelle potensial og gleden det kan bringe. Derfor designet de det mest inkluderende produktsortimentet som er tilgjengelig for alle – uavhengig av seksuell preferanse, sosioøkonomisk bakgrunn, alder, kjønn eller ferdighetsnivå.
  Satisfyers voksende utvalg av enheter demokratiserer seksuell velvære mens de oppfyller alle behov og ønsker – spesielt de du aldri visste at du hadde.
  Satisfyer -merket er for tiden tilgjengelig i mer enn 100 land rundt om i verden!

  Førsteklasses kvalitet til en sensasjonelt lav pris

  Vi mener seksuell velvære aldri bør være et spørsmål om inntekt. Våre høykvalitets og elegant designede produkter er tilgjengelig til tilgjengelige priser, noe som sikrer at alle som ønsker å oppleve Satisfyer, kan. I tillegg har alle våre produkter 15 års garanti.

  satisfyer
  Skjermbilde 2021 10 19 094315

  Satisfyer står aldri stille

  De er opptatt av å skape de mest behagelige og flersensoriske opplevelsene for deres forbrukere, og de utvikler stadig nye opplevelser. Satisfyer holder tilbakemeldinger og ønsker deres fans i tankene når de utvikler over 200 nye produkter. 
  Deres nyeste banebrytende innovasjon innen seksuell velvære er Satisfyer Connect -appen – en enestående sensuell opplevelse med det største utvalget av innovative app -enheter og nye appfunksjoner hver måned.

  Opplevelser med Satisfyer

  Vi bor i en gullalder for innovasjon i sexleketøy. Merker har perfeksjonert leker som etterligner oralsex, leker som varmes opp, og til og med fjernstyrte leker forbinder deg med en partner hundrevis av kilometer unna. Men en klassiker som Satisfyer Pro 2, som først ble introdusert i 2016, er alltid verdt en nærmere titt.

  Satisfyer

  Folk sier: “Satisfyer ser litt ut som et gigantisk otoskop (den tingen leger bruker for å se inni ørene), men det er en grunn til det. “Hetten på enden av vibratoren skaper et sugekammer når den plasseres rett over hetten på klitoris,” sier glad bruker. “Og la oss si deg at den følelsen er vill.”

  “Det er en vakker, elegant enhet, ingen stygge ord eller bilder for å kaste konsentrasjonen din. Glatt å ta på med kurver på alle de riktige stedene for å kunne vugge den i håndflaten og holde den på plass. ” En annen beskrev deres erfaring med Satisfyer Pro som en “game changer.” De fortsatte, “Tenk deg 100 perfekt formede engler som kommer ned på deg, mens du beroliger sjelen din og hvisker i øret svaret på alle dine problemer.”

  Hvordan kjøpe den beste Satisfyer

  Å velge en Satisfyer kan være vanskelig. Men med denne enkle guiden får du din nye favoritt Satisfyer i din besittelse på kort tid!

  Tid som trengs: 15 minutes
  Total pris: 400 NOK

  Nødvendige verktøy:

  Denne listen for de beste Satisfyer produktene

  Andre ting:

  Penger for å kjøpe din egen Satisfyer

  Steg for steg guide

  Leter du etter den beste Satisfyer
  Sex leker kjøpere, nybegynnere eller veteraner, vil alltid leter etter å kjøpe det beste leketøyet. Det er grunnen til at vi laget denne siden, hvor du kan finne en rangering av de beste sexleker.
  1
  Ikke kast bort tiden din for å lete.
  Som kjøper kan du bruke timevis på å finne nøyaktig hvilken Satisfyer du skal kjøpe. Det kan være frustrerende. Det er mange brukeranmeldelser, blogganmeldelser og anbefalinger du bør vurdere når du kjøper en Satisfyer.
  2
  Les gjennom våre anbefalinger
  All informasjon og vår ekspertuttalelse som er på nettet, er samlet og ordnet på denne siden. Du trenger bare å lese denne for å få et innblikk i hva du skal kjøpe.
  3
  Velg en av de anbefalte sexbutikkene å kjøpe fra.
  Når du har bestemt deg for Satisfyer du vil kjøpe, har vi gjort neste trinn veldig enkelt for deg. Alle anbefalte butikkene har link til Satisfyer produkter du har bestemt deg for.
  4
  Ferdig! Nå eier du egen Satisfyer.
  Bare velg en sexbutikk å kjøpe fra. Få produktet sendt diskret til din adresse. Vi har sørget for at alle sexbutikkene vi anbefaler å handle fra har diskret emballasje og en anonym avsenderadresse og navn.
  5

  Hvordan bruke Satisfyer leker

  Så, hva gjør hundrevis av millioner av mennesker for å fordrive tiden når dating plutselig blir kansellert og holder seg innendørs er den nye normen? Det virker som om mange av dem berører seg.