Gagball – Best i test

En gagball er en rund kule [eller ikke] laget av enten gummi, silikon eller plast. Den har to stropper som går rundt hodet for å feste den. Den sitter bak tennene og holder munnen åpen under trelldom eller andre former for BDSM-rollespill.

Fant ikke det du letter etter?

Klikk her for å se et mye større utvalg av gags

FAQ

En gag ball er et leketøy som noen ganger brukes under seksuell trelldom og BDSM-rollespill.
Gags er vanligvis assosiert med rollespill som involverer trelldom, men det er ikke nødvendigvis tilfelle.
Personen som bærer knebelen blir sett på som den underdanige partneren, mens den andre blir sett på som den dominerende. ”

Når det gjelder materialer: det beste og sikreste materialet er en silikonkule av høy kvalitet.
Det er squishy og det er behagelig for lang slitasje.
Hvis det smaker rart eller lukter rart, send det tilbake, du har et leketøy av dårlig kvalitet 🙁
En annen ting å se etter er hull for å puste. De gjør bare opplevelsen mer behagelig.

Nå: hva slags utseende er du interessert i?
Er det lær ?? Eller gummi?
Lær ser bedre ut, men gummistroppen blir ikke fuktig og gnagende.
Gummirem rengjør bedre og tørker raskere.
Må kneblet komme med en nøkkel for ultimat tilbakeholdenhet og underkastelse?
Leter du etter et kombinasjonsalternativ? Noen ballgag kommer sammen med brystvorteklemmer eller håndstøtter.

Din naturlige stilling for munnmuskulaturen din skal lukkes. Du tvunger den til å åpne i en lengre periode som bøyde musklene.
Det er en full utvidelse av musklene i motsetning til å snakke der du beveger dem frem og tilbake, slik at du sannsynligvis vil bære ansiktsmusklene dine ved å holde forlengelsen i lang tid.
Som enhver muskelforlengelse varer ømhet bare midlertidig. Hvis du bruker musklene oftere, blir ømheten mindre og mindre over tid.
Det betyr: bruk ballgag oftere, så blir du vant til det.

En ting jeg vil foreslå: når du kjøper et tilbehør som vil være i leketøyskassen din i årevis, vil det betale seg mange ganger å bruke ekstra penger på kjent kvalitet, enten fra en pålitelig håndverker eller forhandler.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Obaie Imitert Lær Silikon Gag

  Testvinner

  76%
  Design
  68%
  Brukervennlig
  71%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  97%
  Batteri
  Ekspertvurdering:
  4.5/5
  Brukervurdering:
  4.8/5

  Fordeler

  pros

  Ulemper

  cons

  Produktbeskrivelse

  Vi skulle alle ønske vi kunne kneble den andre halvdelen fra tid til annen, så hvorfor ikke gi den en virvel på soverommet? Denne innovative gagball (BDSM) er laget av glatt silikon og slitesterkt imitert lær og har silikonforlengelser for ekstra behagelig, dempet selvbeherskelse.

  En 7-hulls spenne feste holder knebelen på plass og tilbyr en justerbar størrelse som passer til de fleste hoder, mens den smakløse, luktfrie gagball sitter i undermunnen for å dempe deres stønn av glede.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Obaie Imitert Lær Silikon Gag
  Halsbånd Ja
  Omkrets 40 cm til 58 cm
  Diameter 4,2 cm
  Vanntett Ja
  Materialer Silikon, PU og metall
  Obaie Imitert Lær Silikon Gag

  Justerbart

  1 of 4

  Imitert lær

  2 of 4

  Perfekt størrelse

  3 of 4

  Behagelig silikon

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Obaie Imitert Lær Silikon Gag

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg har en latterlig liten munn, og dette var min første ball gag. Jeg har funnet ut at jeg kan holde den inne i opptil en time eller så, uten at gagballen gjør vondt. Silikonet er veldig viktig. Hvis det var hard plast, ville det være så ubehagelig.

  Jeg har også et ganske lite hode, så jeg har måttet kutte ekstra hull i stroppen. Hvis du har en virkelig behagelig gagball for kinky nybegynnere, kan jeg foreslå deg å kjøpe denne gag ballen! Den er den beste gagballen jeg noensinne hadde. Mange hull betyr at den holder seg fin og tett, og en studsmetallås fullfører knebelen. Etter min mening det viktigste elementet i bdsm-lekekassen din. 

  Gag ballen har veldig god kvalitet og behagelig! Å ta den på er litt fiddly, men jeg tror det kan være tilfelle for alle ballgags. Jeg tror jeg vil beskrive denne ballknappen som “goldie-locks” – den er ikke for stor eller liten. Det er stort nok til at det føles BDSM kinky og litt ubehagelig, men ikke så stort at det er vondt, og du må fjerne den etter en kort stund.

  Fetish Fantasy Ball Gag Training Sett

  Nybegynner

  89%
  Design
  68%
  Brukervennlig
  70%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  100%
  Batteri
  Ekspertvurdering:
  4.2/5
  Brukervurdering:
  4.4/5

  Fordeler

  pros

  Ulemper

  cons

  Produktbeskrivelse

  Trening settet ball gag play med dette tredoble treningssystemet fra Fetish Fantasy. Designet med en justerbar hodestropp og 3 utskiftbare gag baller, tilpasse spill som passer deg og din kjæreste.

  Pluss at hver gagball er pustende, noe som gjør dem perfekte for nybegynnere.

  Hodestroppen lagt i imitert skinn er sterk, men likevel fleksibel, og gir alvorlig trellle glede og umåtelig komfort. Bytt ballen enkelt ved å bruke trykknapper og nyt en munnfull uten å føle deg over (eller under) strukket.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Fetish Fantasy Ball Gag
  Halsbånd Ja
  Omkrets 48-66 cm.
  Diameter 3,8, 4,5 og 5 cm
  Vanntett Ja
  Materialer Kunstlær og plast
  Fetish Fantasy Ball Gag Training Sett

  Lett å puste

  1 of 4

  Justerbar

  2 of 4

  Lett å bytte ballene

  3 of 4

  Nybegynner størrelse

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Fetish Fantasy Ball Gag

  Videoer

  Konklusjon

  Dette produktet er akkurat det vi lettet etter. Denne Gag ball – absolutt anbefales fordi den er best gagball for nybegynnere.

  Vi var ikke helt sikre på hvilken størrelse munn knebel jeg kunne takle, når det var min første mouth gag og førsteerfaring med et slikt produkt. Å finne denne gag ball  gjorde meg veldig glad og veldig komfortabel.

  For prisen på produktet forventet jeg at noe ville gå i stykker nå (ettersom vi har brukt det omtrent 6 eller 7 ganger), men den gagball holder seg veldig bra.

  Ja, ut av esken er det ganske gummiaktig og har merkelig lukt. Etter en vask med såpe var munn knebelen helt greit, og hun la ikke merke til noe. Hvis du virkelig vil bli kreativ, kan du prøve å smake på knebelen (men bare en liten bit, du vil ikke kvele på noe du legger på deg der). Så langt har vi brukt en klatt sjokoladesirup og en lett, lett klatt med nutella.

  En ting jeg syntes var rart, var den “små” størrelse kneblet. Den er veldig lille, og jeg aner ikke hvem som har så liten munn.

  Ellers et fantastisk produkt og vil definitivt anbefale dette til andre!

  Obaie Nybegynner Gag

  Billigst

  89%
  Design
  43%
  Brukervennlig
  70%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  100%
  Batteri
  Ekspertvurdering:
  3.9/5
  Brukervurdering:
  3.2/5

  Fordeler

  pros

  Ulemper

  cons

  Produktbeskrivelse

  Skyv open mouth gag ballen inn i munnen og juster skinnremmene for å få en tettsittende, men behagelig passform. Når denne munn knebel er på plass, blir stønn og stønn dempet, og du (Dom) får fordelen av nye ankerpunkter for ditt valg av ekstra begrensninger og ledninger.

  Som med alle ballgag spill, sørg for at du kommer med et alternativt sikkerhetssignal for å stoppe spillet om nødvendig.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Obaie Nybegynner Gag
  Halsbånd Ja
  Omkrets 38 cm til 60 cm
  Diameter 4,5 cm
  Vanntett Ja
  Materialer PU, plast og metall
  Obaie Nybegynner Gag

  Kunstlær

  1 of 4

  Justerbar

  2 of 4

  God passeformen

  3 of 4

  Mulig å puste

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Obaie Nybegynner Gag

  Konklusjon

  Denne mouth gag er alt du kan ønske deg i en munn knebel. Jeg kan ikke bruke den nok, og tanken på den er alltid i tankene mine. Denne gagball er veldig stor, men det var det jeg var ute etter, og selv om den er min første ball gag, er størrelsen perfekt. Denne ballgag fyller munnen min perfekt og forhindrer tale helt. Den beste delen er imidlertid den store mengden sikling det skaper.

  Innen 10-15 sekunder under bruk kan du føle sikling som danner seg, og før du vet ordet av det, strømmer det gjennom hullene og rundt sidene. Når du har munn knebel inn er det umulig å stoppe. Kvaliteten på produktet virker bra og virker som om det varer lett. Stroppen og spennen på baksiden er også god og holder alt pent og sikkert. Kunne ikke anbefale mer for nye eller utvidede brukere.

  Ønsket å krydre livet mitt litt med denne munn knebelen, enten jeg bruker det selv eller sammen med noen andre, legger det alltid litt mer ild til øyeblikket. En veldig behagelig passform, om enn graver inn i leppene litt etter utvidet bruk. Får deg virkelig til å sikle hvis du er interessert i det, personlig fordi jeg synes det er varmt at du ikke har kontroll over din flott ballgag som du kan legge til i samlingen din!

  Fetish Fantasy Spider Gag

  Spider Gag

  76%
  Design
  68%
  Brukervennlig
  70%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  100%
  Batteri
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  4.4/5

  Fordeler

  pros

  Ulemper

  cons

  Produktbeskrivelse

  Når vidåpent ikke er bredt nok, vil Fetish Fantasy Extreme Spider Gag få jobben gjort. Denne ekstreme munn knebelen består av en stål ring med fire buede metallben festet til ringen. Gag og ben hindrer munnen fra  lukkes, og motivets munn åpnes for alt du vil ha i den.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Fetish Fantasy Spider Gag
  Halsbånd Ja
  Omkrets Opp til 59,5 cm
  Diameter 4 cm
  Vanntett Ja
  Materialer Metall, skinn
  Fetish Fantasy Spider Gag

  Tettsittende

  1 of 4

  Justerbar

  2 of 4

  Spider gag

  3 of 4

  Spennende lekemuligheter

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Fetish Fantasy Spider Gag

  Videoer

  Konklusjon

  Punktene der “edderkoppbena” festet seg til o-ringen, var ikke glatte. Det var en veldig slurvet sveisejobb. Kantene på hvert “ben” der det festet seg fast og var så grove, at vi måtte bruke en kvern for å glatte dem ut. Etter det var alt hunky dorey!

  Denne open mouth gag krever mye olje (vi brukte kokosolje) for å sikre jevn seiling (smil).
  Men fordi det er en størrelse som passer alle, vær forsiktig fordi den klemte meg i leppen og det gjorde vondt. Dessuten er det bare SMÅ penis / dildoer som passer gjennom hullet, så ikke kjøp det hvis du tror at dildoer passer!

  Ok, så sveiser. De er robuste og bør holde opp til alt misbruk du kaster på det som amatør eller hobbyist innen trelldom. Enheten jeg kjøpte hadde noen mindre feil i alle sveisene; ringen var ikke sveiset helt lukket og var utenfor midten litt, sveisene til “edderkopp” -delen av ringen hadde de samme feilene og så ut til å være ufullstendige, IE. dårlig formet og hul utseende.

  Annet enn tiff om sveisene, er jeg grundig fornøyd med denne gjenstanden. Spennen i ryggen er solid, og du føler ikke at du skal knuse den. Skinnet er tykt nok til å tåle et godt liv og ser ikke ut til å rive ut under belastning fra spennen. Når den er plassert i munnen og festet rundt hodet riktig, kan brukeren ikke skyve den ut og holder munnen pent. Jeg opplevde ingen kutt, hakk, skrubbsår eller sårdannelser av noe slag da jeg brukte det under grov bruk på verken munnen eller medlemmet.

  Denne ball gag er et morsomt tillegg til leketøysamlingen, så lenge du er klar over de skarpe kantene som trenger  håndtering.

  Rimba Silikon Gag med Dildo

  Dildo gag

  89%
  Design
  85%
  Brukervennlig
  87%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  100%
  Batteri
  Ekspertvurdering:
  4.5/5
  Brukervurdering:
  4.6/5

  Fordeler

  pros

  Ulemper

  cons

  Produktbeskrivelse

  Forsterke maktspillet ditt med denne store ballgag med utvendig dildo. Mens en gag ball fyller brukerens munn for å dempe stønn, presenterer den fantastiske silikon-dildoen seg for en mengde spillalternativer. Ansiktstid ble nettopp X-vurdert.

  Den slanke, vinklede dildoen er perfekt formet for oppsiktsvekkende G-spot eller P-spot-glede, og har nøye plasserte teksturer for internmassasje utenom denne verden. Iført denne munn knebelen tar queening og ansiktet sitt til et helt nytt nivå av dominans.

  Husk å bruke rikelig med vannbasert smør før du setter inn dildoen.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Rimba Silikon Gag med Dildo
  Dildo 11 cm inkl. gag kule
  Omkrets 35,5 cm til 51 cm
  Diameter 4 cm
  Vanntett Ja
  Materialer Silikon, metall.
  Rimba Silikon Gag med Dildo

  Behagelig dildo

  1 of 4

  Justerbar

  2 of 4

  Behagelig å ha på

  3 of 4

  Nytelses sone

  4 of 4

  Konklusjon

  Så her går. Meg selv og min Mrs.X tnkte å skaffe en gag ball for en stund. Hun har alltid hatt glede av oralsex, og vi elsker å sitte på ansiktet. Ikke bare fra et BDSM perspektiv, men også fra et vanlig vaniljeperspektiv.

  Uansett, vi bestemte oss endelig for å bite i kulen og kjøpe en av disse små skjønnhetene, og jeg må si at det ikke har vært skuffende. Selen rundt ryggen er tettsittende, men ikke ubehagelig, og ballgaggen passer fint i munnen uten å være for stor. I utgangspunktet føles det litt rart, men når min SO hoppet på hadde vi en fantastisk tid. Hun sier at dildoen føles behagelig inne i henne, og den treffer alle de rette stedene hvis hun vinkler seg litt.

  Vi liker den omvendte cowgirl-stillingen, noe som gir ham en veldig visuell opplevelse og lar henne slappe av og ha det gøy mens du kjører, men du kan bruke dette når mottakeren legger på ryggen eller sitter på en stol også hvis du vil. Dette er ikke et leketøy som vi bruker hver dag, men vi bruker det ofte og liker det alltid når vi gjør det.

  Komfortabel passform, føles solid, kan brukes på en rekke forskjellige måter og scenarier.

  Poenget: Kjempegøy, men veldig intim. Du må være veldig komfortable med hverandre.

  Ulemper: Ville være fantastisk å kunne bytte dildo for større eller mindre.

  Fetish Fantasy Silicone O-Ring Gag

  Ring Gag

  89%
  Design
  84%
  Brukervennlig
  70%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  100%
  Batteri
  Ekspertvurdering:
  4.5/5
  Brukervurdering:
  4/5

  Fordeler

  pros

  Ulemper

  cons

  Produktbeskrivelse

  Denne Fetish Fantasy Extreme Silikon O-Ring Gag er akkurat det du trenger for å holde suben din stille mens du holder munnen vidåpen for alt du vil ha i den!

  O-ringen i open mouth gag av metall er innkapslet med medisinsk silikon som er smakfri og skånsom mot tennene og tannkjøttet, samtidig som den forblir solid og holdbar. De beltelignende stroppene, også laget av Elite Silicone, justeres enkelt for å passe de fleste størrelser.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Fetish Fantasy O-Ring Gag
  Halsbånd Ja
  Omkrets Opp til 54 cm
  Diameter Indre mål: 3.2 cm. Ytre mål: 4.7.
  Vanntett Ja
  Materialer Metall og 100 % medisinsk silikon.
  Fetish Fantasy Silicone O-Ring Gag

  Behagelig silikon

  1 of 3

  Justerbar

  2 of 3

  Behagelig silikon

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Fetish Fantasy Silicone O-Ring Gag

  Videoer

  Konklusjon

  Denne open mouth gag virker ganske bra laget, og silikonet er nydelig å ta på. Det var ingen stygg smak fra silikonet, og det var lett på munnen og det er behagelig å ha på.

  Det var noen problemer jeg har med designen skjønt.
  Mens de smale silikonbitene som fester ringen til spennen er komfortable, er de også veldig dårlige til å holde ringen i vertikal stilling når den er i munnen, og den har en tendens til å vri seg der, noe som kan forårsake problemer.

  Den andre tingen som gjaldt meg var at faktum at selve ringen ikke virket like stiv som jeg forventer med en metallkjerne, noe som får meg til å tro at knebringen ikke er laget av metall, men en sterk plast ring under silikonet (Det er ingen informasjon på esken eller deres nettsted for å bekrefte eller benekte dette). Over tid ville jeg være bekymret for at plast kan sprekke og knekke, noe som kan forårsake skade i open mouth gagen.

  Jeg vil anbefale dette produktet til folk, men bare for lett, kortvarig bruk og under tilsyn. Dette er ikke et produkt jeg vil være glad for at noen kan bruke på lang sikt mens de blir liggende alene på grunn av mulige problemer med ringen, spesielt siden brukeren sannsynligvis ikke vil kunne hjelpe seg selv hvis noe går galt.

  SToys Skinn Munn Knebel

  Munn Knebel

  89%
  Design
  68%
  Brukervennlig
  84%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  100%
  Batteri
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  3/5

  Fordeler

  pros

  Ulemper

  cons

  Produktbeskrivelse

  Bitt ned på denne munn knebel og demp ropene av smerte og ekstase! Denne polstrede munn knebelen er perfekt for de som liker å knytte tennene, og gi dem noe å fylle munnen med mens de begrenser talen.

  Stroppen er justerbar, med et rullende spenne og to O-ringer, som du kan koble til ekstra bondage tilbehør. Det menneskeskapte materialet er luktfritt og smakløst, og renser lett når økten er fullført.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner SToys Skinn Munn Knebel
  Bredde 11 cm
  Omkrets 48-66 cm.
  Diameter 4,5 cm
  Justerbar 11 forskjellige posisjoner med spenner
  Materialer Skinn
  15536 stoys laeder mund knebel 01 q100

  Ekte skinn

  1 of 3

  Justerbar

  2 of 3

  Behagelig ringer

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av SToys Skinn Munn Knebel

  Konklusjon

  Denne munn knebelen er myk nok til å være komfortabel, men tett nok til å gjøre en god jobb. Min eneste tanke om forbedring er at det ville være fint å kunne snu kneblet 90 grader slik at den smale siden var i munnen. Men det er fortsatt en 5 anmeldelse da varen fungerer bra og passer akkurat som annonsert.

  Denne har blitt min favoritt munn kneble. Jeg elsker hvor mykt og behagelig den er mellom tennene mine, noe som også gjør at jeg virkelig kan bite på det komfortabelt. Metallringene på siden føles også bra på kinnene mine. Ingen problemer med gnagsår.
  Bitt ned på denne puten og demp ropene av smerte og ekstase! Denne polstrede knebelen er perfekt for de som liker å knytte tennene, og gi dem noe å fylle munnen med mens de begrenser talen.

  Stroppen er justerbar, med et rullende spenne og to O-ringer, som du kan koble til ekstra bondage tilbehør. Det menneskeskapte materialet er luktfritt og smakløst, og renser lett når økten er fullført.

  Fifty Shades of Grey Bound to You Gag

  89%
  Design
  75%
  Brukervennlig
  84%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  100%
  Batteri
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  3/5

  Fordeler

  pros

  Ulemper

  cons

  Produktbeskrivelse

  Stillhet er gyl, og denne håndlagde kunstlæren og silikon ballgag lar deg oppnå det med stil. Denne luksuriøse ballgaggen er vakkert designet i imitert skinn med antikk gullvare, og har en silikonkule for ekstra komfortabel spill.

  Den sikre spennefestingen og de matchende D-ringene gir et helt unikt BDSM-utseende, samtidig som denne gagen er kompatibel med en mengde kjeder og ledninger for tilpasset spill.

  Unn deg med Bound to You-samlingen, eller bland og match denne ballgag med favorittleksene dine for å skape en ny erotisk historie.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Fifty Shades of Grey Gag
  Bredde 2 cm
  Omkrets 46-60 cm (7 hull)
  Diameter 4,3 cm
  Justerbar 11 forskjellige posisjoner med spenner
  Materialer Silikon, metall, syntetisk skinn
  Fifty Shades of Grey Bound to You Gag

  Vegansk skinn

  1 of 3

  Justerbar

  2 of 3

  Veldig detaljert

  3 of 3

  Videoer

  Konklusjon

  Flott mouth gag som gjør jobben sin uten ubehag eller niggles. Følelsen: Det viktigste med dette leketøyet er at det fungerer akkurat som du håper. Det er enkelt å bruke spennen, noe som betyr at du kan få den på glatt og ta den av raskt om nødvendig. Ballen er flott, den er tung og har ingen smak eller lukt, så den gjør jobben sin perfekt. Ballen er superglatt og jeg elsker teksturen!

  Alt du håper på i gag balls! Klemmer ikke hvor som helst, selv når gag er tett, så det er mulig å ha den så tett som kjeven din tillater.

  Materialet: Materialet føles dyrt og stilig. Det er veldig godt laget og profesjonelt, som en skikkelig sett. Jeg er veganer, så det er hyggelig å ha det spesielt tenkt på leketøyets design. Den er myk og smidig som ekte skinn, så den støper veldig godt mens den fremdeles føles veldig tøff.

  Utseendet: Denne ballgag ser bra ut. Jeg er ikke en stor fan av merkevaren, men den er ikke tilstede på leketøyet, noe som er flott. Den er pent presentert og gir inntrykk av et dyrt leketøy som passer bra.

  Best gagballer for BDSM

  Klar til å introdusere en hot og helvetisk maktdynamikk på soverommet? Eller vennlig og samstemmende stoppe partneren din fra å snakke? Møt det nye favoritt sexleketøyet ditt: gagballer for BDSM

  ZADO Skinn-hodesele med Gag

  ZADO Skinn-hodesele med Gag

  Stilig lærhodesele med knebling.

  Hodeselen ser ikke bare spennende og kinky ut, men hindrer også brukeren i å snakke.

  Selen går over, langs og bak hodet og nakken. Den dekker forsiden av ansiktet der lærstroppene er festet sammen med O-ringer av metall.

  Selen er festet med fire spenner. Under haken, rundt halsen og to bak på hodet. Alle spenner kan justeres i mange størrelser. Derfor passer hodestammen til de fleste hodestørrelser, men for å være sikker anbefaler vi at du sjekker målene før du bestiller.

  Double Fish Hook Restarint

  Double Fish Hook Restraint

  Du vil bli hekta på å holde kjæresten din åpen og klar til å fylle din villeste fetisjfantasi. Krokene er belagt med gummi for komfort og stroppene er justerbare for å imøtekomme forskjellige størrelser.

  Det er en sikker måte å holde kjæresten din på linjen!

  Kjærlighetsmaske inkludert.

  Scandal Silikon Stopper Gag

  Scandal Silikon Stopper Gag

  CalExotics Scandal Silicone Stopper Gag er den ideelle ballgag for alle par som ønsker å skyve grensene for nytelse og utforske deres skandaløse side. Erfarne fetisjister og vanvittige nybegynnere kan hengi seg til dette oppsiktsvekkende allsidige nytelsesspillet med den åpne munnen som er valgfri.

  Denne geniale knebelen tillater dominanter å åpne eller lukke sin sexy underdanige munn med en spennende silikonpropp. Dominanter vil elske spekteret av glede de kan kontrollere med denne oppsiktsvekkende stopperen, og underordnede vil elske den spennende utgivelsen av denne deilige ballgag.

  Gi til og med dine mest erotiske drømmer liv og dykk dypt inn i dine mest eventyrlystne ønsker med denne ugudelige allsidige munnknebben.

  Whitehead Gag i Stål

  Whitehead Gag i Stål

  Dette medisinske utstyret av høy kvalitet brukes av tannleger og leger for å holde munnen på pasientene åpne under prosedyrene. Hengslet har en skrallefunksjon som holder knebelen åpen når du setter den på plass. Bare trykk på spaken for å enkelt lukke knebelen.

  En vri på vår klassiske Gag, vår nyeste versjon har et sort gummibelegg, for komfort så vel som for å hindre at knebet glir. Vi har lagt til en sikker nakkestropp for å holde den på plass.

  Åpen munn gag

  Hvis du leter etter noe mildere … eller noe som lar deg stikke tungen ut og stikke noe inn …
  Du leter kanskje etter disse open mouth gag?

  Luksus Deep Throat-Gag

  13384 deep throat gag 01 q100

  Vi går opp i størrelsen her (5,4 cm) OG denne gagball er laget av metall. Den sekundære ringen kan spre presset og gjøre ting litt mer behagelige.

  På et annet notat vil mange O-ringer snakke om blowjob-aspektet – “It’s wide open so why not stick your dick in” slags ting. Vær imidlertid nøye med hvor stroppen festes til ringen og at det ikke blir noen gnagsår, riper eller kutting.

  Diabolique Black - Open Mouth Gag

  pbs7021

  Som vannlig Betty som du kan få – og det er greit! Imidlertid, selv om denne silikon-o-ringen har en enkel design, er det kanskje ikke for nybegynnere som ikke liker å åpne WIDE – den er 4,8 cm i diameter. 

  Det vil være mer “gi” på grunn av den litt squishy naturen (bedre enn en metallring), men likevel er det best å feile på siden av forsiktighet.

  Gagball med brystklipper

  Legg til ekstra sensorisk deprivasjon ved å legge til en bind for øynene, håndjern eller brystvorteklemmer for litt ekstra følelse. Fremfor alt er det bare å ha det gøy og gjøre det som føles bra for deg og partneren din.

  Open Ball Gag With Nipple Clamps

  OPEN BALL GAG WITH NIPPLE CLAMPS

  Jeg elsker BDSM-utstyr, noen ganger finner du et produkt som prøver å finne ut hvordan du kan legge til og kombinere så mye kink som mulig.

  Det meste av knebelen er silikon (yay kroppssikker og enkel å rengjøre!) Med noen metalldeler. Brystvorteklemmene er også den justerbare alligator-typen, slik at du kan ha dem så stramme eller så løse som du foretrekker.

   

  Bonuspoeng for å være overkommelig!

  Diabolique Black - Gag med Brystklemmer

  DIABOLIQUE BLACK - GAG MED BRYSTKLEMMER

  Har du fetisjfantasi? Leter du etter BDSM-fastholdelsessett av høy kvalitet for din seksuelle opplevelse og klimaks?

  Produktene du velger, gjør deg kanskje ned og frustrert. Dette SM-bondagesett er utstyrt med munnknebbe og brystvorteklemmer, som er laget av silikon og PU av høy kvalitet. Justerbar nakkestropp med nøkkel gjør at du føler deg mer komfortabel og passer de fleste. Nå er det på tide å utforske dypet av trelldom og BDSM.

   

  Diabolique Black gagball kombinerte Ball Gag med brystvorteklemmer, kombinert med erobring og sadomasochisme. Bruk Diabolique Black -lekene med kjæresten din, nyt natten med henne i måneskinnet full av vold og impulsivitet, hør på stønnet fra dypet av din partners hals, brenn i ønsket om at full av ild fra øynene hennes.

  Oppblåsbart Gagball

  Har du eksperimentert med gags før, og vil nå legge til noe nytt og ekstremt spennende i BDSM-spillet ditt?

  Master Series Inhibitor Oppblåsbar Butterfly Gag

  Master Series Inhibitor Oppblåsbar Butterfly Gag

  Denne oppblåsbare Inhibitor Butterfly Gag fra det amerikanske merket Master Series vil gi deg full kontroll over partnernes utbrudd og lydnivå.

  Denne restriktive knebelen vil sikkert holde leketøyet ditt i behagelig stillhet. Sommerfuglmunnstykket passer perfekt inn i munnen. Det er her stillheten spiller inn. Når knebelen er i, kan den pumpes til en talehemmende størrelse. Øk størrelsen på knebelen sakte ved å presse kulepumpen. For å tømme lufta, dreier du bare utløserknappen nær pumpen mot klokken.

  Oppblåsbar SM-Gag

  Oppblåsbar SM-Gag

  Denne oppblåsbare hjerteformert ballgag vil sikkert holde leketøyet ditt i behagelig stillhet med det utvidbare penishodeformede kneblet og komfortable hodestropper i lær. 

  Gagball blåses opp ved hjelp av en trykkpære, som lett pumpes for hånd. For å tømme lufta, er det bare å vri på trykkvelgeren for en rask utløsing. 

  Dette lure stykket holdes på plass av justerbare lærstropper, sikret med et spenne som godtar enhver liten standardlås hvis du ønsker å sikre dem ytterligere. Selve knebelen er laget av luktfri, smakløs, ftalatfri silikon.

  Dobbel Gagball

  Har du eksperimentert med gags før, og vil nå legge til noe nytt og ekstremt spennende i BDSM-spillet ditt?

  Strict justerbar dobbelt-gag

  Strict justerbar dobbelt-gag

  Gi leketøyene dine en-til-en gang med en pustende ballpreg som setter dem ansikt til ansikt! Denne doble munnen knebelen er intimt sensuell, med bare en ball for din underdanige å dele. 

  Designet med dobbelt stropp brytes rundt begge ansiktene for å justere og spenne i nakken. De lærlignende stroppene er holdbare, luksuriøse og komfortable slik at BDSM-scenene dine kan utføres perfekt!

  Erfaring med Gagball

  Krediterer vi denne nylige interessen til en bestemt rollefigur som heter Anastasia Steele fra en semipopulær (lol) franchise som heter Fifty Shades? Kan være! Det kan ikke benektes at både kvinner og menn siden har utforsket denne fetisjen raskt på grunn av dens aksept i popkulturen. Men tro ikke dette er noe nytt, folk har utforsket og engasjert seg i en BDSM-livsstil i årevis.

  Hva mener de som bruker gagballer?

   Gagballer kommer  i forskjellige dimensjoner for større eller mindre munner. Som en tommelfingerregel: “Du vil at gagballen skal være stor nok til å hindre dem i å snakke, men ikke så liten at de kan snakke. Hensikten er å ha dem i denne underdanige stillingen. ”

  “Som den som har en dominerende stilling, er det viktig å sjekke inn på partneren din ofte og ikke bli fanget i det du er fokusert på, som spanking, pisking eller ydmykelse,” advarer mange brukere. «La aldri noen med en knebling være alene eller ikke uten en rett uhindret utsikt over dem, og det samme gjelder noen som er bundet. Du vil være i stand til å frigjøre dem umiddelbart hvis de ikke kan puste eller få et angstanfall. Vi vet ikke alltid hva som kan utløse noen før vi er midt i et rollespill, så det er best å holde oss i nærheten. “

  “Start med å bruke ballgag i bare 15 minutter av gangen. Da kan du øke tiden når dere begge blir mer komfortable.”

  Og hvis en ball gag er for skremmende for deg, begynn med litt knebling. “Det vil legge mindre press på å utvide kjeve.” sier Sparks.

  Til slutt, for de som er erfarne med gagging, sier Sparks at du kan legge til ekstra sensorisk deprivasjon ved å legge til en bind for øynene, håndjern eller brystvorteklemmer for litt ekstra følelse. Fremfor alt er det bare å ha det gøy og gjøre det som føles bra for deg og partneren din.

  Hvordan kjøpe den beste gagballen?

  Å velge en gagball kan være vanskelig. Men med denne enkle guiden får du din nye favoritt gagballen i din besittelse på kort tid!

  Tid som trengs: 15 minutes
  Total pris: 300 NOK

  Nødvendige verktøy:

  Denne listen for de beste gag baller

  Andre ting:

  Penger for å kjøpe gag baller

  Steg for steg guide

  Leter du etter den beste gagballen?
  Sex leker kjøpere, nybegynnere eller veteraner, vil alltid leter etter å kjøpe den beste gag ballen. Det er grunnen til at vi laget denne siden, hvor du kan finne en rangering av de beste sexleker.
  1
  Ikke kast bort tiden din for å lete.
  Som kjøper kan du bruke timevis på å finne nøyaktig hvilken gag ball du skal kjøpe. Det kan være frustrerende. Det er mange brukeranmeldelser, blogganmeldelser og anbefalinger du bør vurdere når du kjøper en gag ball.
  2
  Les gjennom våre anbefalinger
  All informasjon og vår ekspertuttalelse som er på nettet, er samlet og ordnet på denne siden. Du trenger bare å lese denne for å få et innblikk i hva du skal kjøpe.
  3
  Velg en av de anbefalte sexbutikkene å kjøpe fra.
  Når du har bestemt deg for en gag ball du vil kjøpe, har vi gjort neste trinn veldig enkelt for deg. Alle anbefalte butikkene har link til gag ball du har bestemt deg for.
  4
  Ferdig! Nå eier du gagballen!
  Bare velg en sexbutikk å kjøpe fra. Få produktet sendt diskret til din adresse. Vi har sørget for at alle sexbutikkene vi anbefaler å handle fra har diskret emballasje og en anonym avsenderadresse og navn.
  5

  Step

  Hvordan bruke gag ball?

  Ballgags er et morsomt, men enkelt tilskudd til sex-brystet.

  Men før du handler, la oss se på alt du trenger å vite for å gjøre et smart kjøp og ikke kaste bort pengene dine på noe som ikke passer eller faller fra hverandre.