Parvibrator – Best i test

De fleste kvinner tenker på vibratoren sin som en super behagelig erstatning for når partneren deres ikke er i nærheten, eller hvis de lever det eneste livet for øyeblikket. Men dette og andre sexleketøy for par kan gjøre magi på soverommet når du også er sammen med en annen.

Parvibratorene kan gjøre parets sexliv morsommere og spennende. For det første demo-leketøy gir partneren din en ide om slag og berøringer du virkelig krever. Et sexleketøy kan også gi deg sjansen til å prøve en ny følelse eller type lek, og overraske deg med hvor flott det føles.

Fortsatt i tvil?

FAQ

Vibratorer er et morsomt tillegg til erotisk spill. De kan være en kreativ la oss slå det opp rut-buster, eller de kan hjelpe kvinner å komme når partnersex leverer ikke.

Vanligvis er det et sett med to matchende vibratorer i lignende former og farger, som par kan bruke på seg selv og hverandre samtidig. 

Du for orgasmen samtidig med partneren din! En partner kan sette vibratoren inn i seg selv mens den andre gnir seg mot den ytre delen for ytre stimulering. Det er en fantastisk måte å gå av og oppleve de behagelige ristingene sammen.

Ja, det gjør de absolutt! Vibratorer lar deg knulle  dypere og stimulere deg selv på måter du aldri har klart før. De legger til en helt ny type bevegelse og glede til sexdriften, og lar både deg og partneren din føle deg utrolig bra i prosessen. 

De er ment å plasseres over fingeren og bæres på toppen av den, i likhet med en fingerdukke. Når vibratoren er skikkelig skåret over fingeren, kan du sette den inn i skjeden eller anus for å glede deg over dine dypeste og mest følsomme flekker.

Alle slags smøremidler kan trygt brukes med en vibrator, så lenge det er et offisielt seksuelt smøremiddel. Unngå "DIY" alternativer som matoljer, sjampo eller kremer. nbefaler generelt vannbasert gledemiddel, da den er både glatt og enkel å rengjøre når du er ferdig.

Anna Johansen Lovebuddy.no
Anna Johansen

Selv om du og partneren din snakker om hver eneste ting og er så nært som to mennesker kan være, kan det * fortsatt * være rart å ta opp sexleketøy-samtalen. Mest fordi det føles som å konfrontere en del av seksualiteten din som normalt er veldig privat. Men ikke bekymre deg, for etter all sannsynlighet vil partneren din også ha denne samtalen, og ingen ble noen gang dumpet for å spørre om sexleketøy. For å gjøre ting litt lettere, her er noen enkle, ikke rare sexleketøy du kan bruke med en partner.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  We-Vibe Chorus App Parvibrator

  Testvinner

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  We-Vibe er designet for å brukes under par sex. We-Vibe antar at det vil være en penis og en skjede involvert, så dette er dessverre ikke designet for homofile eller lesbiske par (selv om jeg er sikker på at det kan bli prøvd kreativt på andre måter).

  Uansett er den en perfekt sexleketøy for par.

  Den slankere, kortere armen glir inn i skjeden og hviler opp mot G-punktet, mens den større armen brytes rundt kroppen og hviler mot klitoris. Begge armene vibrerer og forbedrer gleden for både deg og partneren din. (Vagina-eiere: klitoris og G-punkt får vibrasjoner og overflater som er forsiktig strukturert) (Peniseiere: penis glir mot den glatte overflaten på den indre armen, som vibrerer for å gi følelse).

  Som en side, gjør den indre armen også skjeden til å passe til partnerens penis fordi den tar litt plass. 

  Men det beste delen er at denne sexleketøy for par er en vibrator med fjernkontrol.

  • Silikon 
  • Ftalatfri
  • Vanntett
  • Utvendig del: lengde 7,8 cm, bredde 3 cm.
  • Indre del: lengde 6,5 cm, bredde 3,1 cm.
  • 4 hastigheter, 6 mønstre (uendelig variasjon med app).
  • Oppladbar (USB-kabel følger med).
  • Ladetid: 120 min.
  • Brukstid: Opptil 90 min.
  • App: We-Connect.
  • Forbindelse: Bluetooth 4.0 og Bluetooth Smart Ready (5.0).

  We-Vibe Chorus er et flott alternativ hvis du leter etter et leketøy å ha på deg under parsex.

  Den slanke og justerbare indre armen gir en behagelig passform uansett kroppens former og størrelser.

  Hvis du er interessert i maktspill, kan du gi partneren din fjernkontrollen og få dem til å bruke klemfunksjonen eller knappene for å kontrollere når og hvordan du får glede.

  Eller personen som bruker vibratoren kan være bundet med fjernkontrollen i hånden, og deres dominerende partner kan instruere dem om når de skal presses tett (få mer stimulering) og når de skal slippe (blir mindre).

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Hvordan viser We-Vibe Chorus seg når det gjelder kraft?
  Ærlig talt, hvis jeg skal bruke nærmere 1 900 nok på et leketøy, vil det være bedre å slå sokkene av meg, kraftig!
   
  We-Vibe har lenge vært kjent for å bruke gode, kraftige motorer i lekene sine, og Chorus er ikke noe unntak. For sin lille størrelse har den et slag. Vibrasjonene er sterke, dumme og – i tilfelle dette er viktig for deg – overraskende stille.
   
  Den milde, liggende konturen til dette leketøyet, pluss de ujevne vibene, føles jævla fantastisk mot klitoris. Siste tanker hvis du leter etter det ultimate “ha på under parsex” -leketøyet, er dette det.
   
  Jeg er seriøst imponert over we-Vibe Chorus! Men jeg elsker også dette leketøyet for solo. We-Vibe er i den dyrere enden men du får så mange smarte funksjoner for pengene.
   
  Jeg anbefaler den helhjertelig.
   

  Min vurdering av We-Vibe Chorus App Parvibrator

  4.7/5

  We-Vibe Unite Par Vibrator

  Nybegynner

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  We-Vibe Unite er en U-form parvibrator (den tykkere delen er klitorisstimulatoren og den tynnere er G-punktstimulatoren) som kan brukes under sex eller i et langt forhold.

  Kvinnen kan bruke leketøyet og partneren hennes kan kontrollere det via We-Connect-appn.

  Favorittspillerens favorittnivå er nå forbedret og klar til å krydre noen sexliv! Design for å være behagelig for begge mennesker mens de har sex og er enkel å bruke vibrator med fjernkontroll slik at du kan utforske de 10 unike vibrasjonsmodusene.

  •  Medisinsk silikon, ABS.
  • Ftalatfri
  • Latexfri
  • Mål: 8 cm lang x 4,5 cm høy x 3 cm bred.
  • Oppladbart Lithium

  We-Vibe Unite sitter internt og presser mot g-punktet ditt, mens klitoris stimuleres samtidig.

  Det er fint og lett å ha på under sex slik at dere begge får kjenne på vibrasjonene samtidig, som par er veldig varme. Hvis du vil kan du også bruke den alene – eller bli fjernstyrt av partneren din.

  For å kontrollere denne par vibrator er det en enkelt knapp på fjernkontrollen; det er fint og enkelt når du er inne i øyeblikket og ikke vil trykke feil knapp.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Å være oppladbar gjør livet mye lettere. Det er ingen batterier som går tom for å mase med.

  Mange mønsterfunksjoner gir deg mange muligheter å leke med. Kjempegøy å bruke med fjernkontrollen og partneren din som erter deg.

  Det er både et par-sexleketøy og solo-leketøy i ett. Hvis du liker supersterke vibrasjoner, kan du ønske at den hadde mer glans.

  Den er ikke helt vanntett, men er ‘sprutsikker’, noe som betyr at den tåler noen sprut, men ikke senk den under vann. Rengjør den med en fuktig klut.

  Dette leketøyet er veldig gøy – hvis du takler erten når du gir partneren din fjernkontrollen!

  Hovedproblemen for meg er at den har ikke nok kraft til de som liker mye sterkere vibrasjoner men passer perfekt til nybegynnere.

  Min vurdering av We-Vibe Unite Par Vibrator

  4.6/5

  Partner Plus Parvibrator

  Best pris

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Satisfyer Partner Plus er designet for å bruke under parsex. Den ene armen passer inn i skjeden og hviler mot G-punktet.

  Den andre armen skal klamre seg til vulvaen og presse mot klitoris.

  Når begge armene vibrerer, skal klitoris og G-punkt få stimulering, noe som gir sex litt ekstra glans.

  Partner Plus gir mer intens stimulering under amorøst spill til både ham og henne. Sex leketøyet for par er U-formet, så det ene skaftet ligger på klitoris, mens du setter inn det andre under leken. Ettersom begge akslene er utstyrt med en kraftig motor, er det ikke bare vibrator med fjernkontroll  men kjærlighetsknappen din som drar nytte av de intense vibrasjonene – partnerens og G-punkt stimuleres samtidig.

  Ved å trykke på en knapp kan du velge mellom tre vibrasjonsintensiteter og syv vibrasjonsrytmer for å bringe deg til klimaks sammen.

  • kk5ar98oyyneledvsb Medisinsk silikon.
  • Ftalatfri
  • Vanntett
  • Mål: 8,5 cm lang x 5 cm høy x 3 cm bred.
  • Oppladbar (magnetisk USB-kabel følger med).
  • 10 vibrasjoner.

  Vibrasjonene beveger seg gjennom leketøyets C-form, slik at både ytre og indre stimulering kan føles av begge partnere.

  Den ligner We-Vibe, men har likevel en annen form, med en større indre del og ekstern del enn både We-Vibe og den opprinnelige partneren.

  Den har ikke samme vibrasjonsintensitet, heller ikke de appstyrte eller fjernstyrte funksjonene til We-Vibe, men har et lavere prispunkt, og er fortsatt vanntett og oppladbar.

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg kan ikke anbefale dette leketøyet.

  Den kan ikke holde seg på plass fordi (1) spenningen mellom de to armene er for svak, noe som gjør den for fleksibel og (2) overflaten på leketøyet er for glatt / silkeaktig og teksturløs, noe som gjør det lettere å falle ut.

  Den har også ekstremt summende vibrasjoner på overflaten, som ikke gjør annet enn å bedøve klitoris og irritere partnerens penis.

  Jeg vet at noen kommer til å kjøpe dette sexleketøyet for par uansett hva jeg sier, og de vil få det til å fungere, for hvem vil kaste pengene?

  Her er en måte jeg fant som kan fungere. Siden den slankere delen er veldig fleksibel og kan flyttes ut av veien eller bare plasseres på den måten du vil, kan du prøve å bruke leketøyet som en ekstern klitorisvibrator.

  Slik det fungerer er følgende: du må snu den på hodet, med hesteskoen vendt ned, med den vibrerende delen mot klitoris (ikke siden med knappen, men den indre delen som opprinnelig skulle være i kontakt med kroppen din) og den slanke, fleksible delen åpnet seg, nesten som om leken var rett i stedet for C-formet.

  Det gjør Satisfyer Partner til et anstendig klitorislek og til en god vibrator med fjernkontrol.

  Min vurdering av Partner Plus Parvibrator ​

  3.5/5

  Satisfyer Endless Fun Parvibrator

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Opplev den mest allsidige par vibrator på markedet!

  Med 32 forskjellige muligheter kan du og partneren bruke dette til både ekstern og intern stimulering. Ert hverandre med det roterende vibrerende hodet eller bruk bøylen som en kukring og nyt litt dobbel penetrasjon.

  Hver av de 10 vibrasjonsinnstillingene i de to armene kan styres separat, og tilbyr overveldende 100 forskjellige vibrasjonskombinasjoner! Som gjør det til vidunderlig sexleketøy for par.

  Stimulerer dyktig klitoris, brystvorter, kjønnslepp, penis og glans. Med flere forskjellige applikasjonsalternativer for alle enslige og par, vil Endless Fun helt sikkert gjøre deg vill med glede!

  På tide å bli kreativ!

  • Silikon og ABS-plast.
  • Ftalatfri
  • Lateksfri
  • Vanntett
  • Unisex
  • Lengde: 24 cm.
  • Vibrator: 
   – Lengde (som kan føres inn): 12 cm.
   – Diameter: 3,6 cm.
  • Vibrerende armer: – Ytre diameter: 6,9 cm.
   – Indre diameter: 3,7 cm.
  • Vibrasjoner: 2 x 10 instillinger for 100 kombinasjoner. 
  • Oppladbart (magnetisk USB-kabel følger med).
  • Brukstid: 60 min.

  Laget av silikon av høy kvalitet, kan du lage opptil 100 forskjellige vibrasjonskombinasjoner.

  Den allergivenlige silikonen skiller seg ut for sin silkeaktige berøring og utmerkede glideferdighet. Så du kan glede deg over den nye vennen din lenge, det anbefales at du bruker et vannbasert smøremiddel i dine våtere spill. Dette beskytter materialet og overflaten forblir silkeaktig.

  Du kan vaske leketøyet veldig enkelt med vann og en mild såpe.

  Kjærlighet er å dele alt, så hvorfor ikke også ditt favoritt erotiske leketøy? Med denne multifunksjonsvibratoren for enslige personer og par, vil de erotiske spillene dine åpne for nye gleder, da det tilbyr ubegrensede kreative muligheter som venter på å bli oppdaget av deg eller av deg.

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Øverst når stenglene mot hverandre, og etterlater litt mellomrom mellom. Skyv dem sammen med fingrene, eller la partneren din gjøre det for å forsiktig omgi brystvorter, klitoris, penis eller pungen.

  The Endless Fun kan også løpes over penis og brukes som en kukring eller dobbel penetrator – du kan til og med stryke med den. Prøv det under sex, bruk det til å målrette mot g-punktet, eller bare hold det i hånden og rett formen hvilken som helst lystvinden blåser.

  Når det gjelder Endless Fun’s skaft, er den seksuelt hovent og perfekt for å målrette mot g-punktet eller prostata. De utbredte stilkene på den andre siden fungerer som en barriere, så du trenger ikke å bekymre deg for at den glir for dypt, enten du bruker den til rumpespill eller vaginal penetrasjon.

  Selvfølgelig kan du også nyte stammevibrasjoner alene, det samme gjelder penetratoren. To knapper styrer vibrasjon, det er en for stilkene (to prikker) og en for basen (en prikk).

  Helt grei leken å ha i samling!

  Min vurdering av Satisfyer Endless Fun Parvibrator

  4.5/5

  Sinful Power Bulletvibrator

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Hvis du vil ha variasjon, har jeg en bullet til deg! Sinful Power er oppladbar (to timers kostnad for en times spill, ikke for loslitt!), vanntett og har imponerende 7 mønstre og tre intensiteter. 

  Føl den fulle kraften av en ukontrollerbar orgasme med den klimaks-tilskyndende ekspertisen til Power Play-kulevibratoren.

  En slank kropp og slank spiss gjør denne til en sexleketøy for par som du vil aldri glemme.

  Bonus: Den leveres også med en reiseveske som har en spesiell åpning for å passe USB-kabler, slik at du diskret kan lade den.

  • Materiale: ABS plast
  • Ftalatfri
  • Vanntett
  • Oppladbar
  • Lengde: 7,6 cm.
  • Diameter: 2 cm.
  • Vibrasjoner: 3 hastigheter og 7 mønstre

  Begynn med et kriblende sus og oppgrader til en sterk og kraftig finale for en helt ny type orgasme fra dette klitorisleketøyet.

  Smør opp, rett det ivrige glede hodet til de følsomme nerveender i klitoris og veksl mellom de forskjellige hastighetene og mønstrene for å stige til den ene sensasjonelle toppen etter den andre.

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Denne lille leken er helt fantastisk. Den er så lite, men har så sterke vibrasjoner.

  Denne er flott når du går alene eller med en partner. Sinful Power kommer ikke i veien for partneren din hvis du vil ha litt klitstimulering. Det er flott når du trenger en rask løsning og ikke vil ha større og mer kompliserte leker ut.

  Designet er elegant og lett å transportere. Jeg kan lagre det enkelt. De forskjellige hastighetene gir variasjon i klimaks.

  Enten du vil ha en langsom bygning, erting eller rask, kan denne lille enheten tilby nytelse du blir glad i.

  Min vurdering av Sinful Power Bulletvibrator

  4.1/5

  Hot Octopuss Pulse Duo Penisvibrator

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Parets sexleketøy som gjør forspill til hovedarrangementet!

  Ta forspillet til neste nivå med PULSE DUO. Ved å kombinere PulsePlate-teknologi med kraftige fjernstyrte vibrasjoner, kan dette parets sexleketøy gjøre dere begge cum handsfree.

  Den allsidige designen o betyr at dennne vibrator med fjernkontrol er det perfekte leketøyet for alle forhold.

  Ta hjem PULSE Duo og oppdag en helt ny verden av  onani. Prisbelønte mannlige sexleketøyhjelper deg cum handsfree uten å måtte stryke. Den allsidige designen betyr at det er det perfekte leketøyet for alle med en penis.

  • Materiale: Silikon og ABS plast
  • Ftalatfri
  • Vanntett
  • Full lengde 12 cm.
  • Bredde: 7 cm
  • Fjernbetjent
  • Oppladbar 
  • For ham: 5 variasjoner i forskjellige hastigheter.
  • For henne: Variabel multispeed.

  Mannlige onanerer er designet for å passe over en fyrs penis, men er vanligvis laget av en silkemyk silikon for å gi en livaktig følelse.

  I stedet er Pulse III Duo laget av hardere silikon (selv om den fremdeles er silkemyk) som brytes rundt penis mer forsiktig og gir en kraftig vibrasjon. Som sin forgjenger – den er veldig allsidig, og kan brukes solo som en personlig penismassasje, eller håndfri under partnerspill.

  Du trenger heller ikke ereksjon for å bruke den, og det kan hjelpe med erektil dysfunksjon, slik at det mannlige medlemmet blir hardt under bruk. Hele designet er 100% vanntett, noe som gjør det utrolig enkelt å bruke og rengjøre. Bare vask den med såpe og vann eller din favoritt lekerenser!

  Husk å bare bruke vannbaserte smøremidler med silikonmaterialet, da silikonsmøremidler kan føre til at det brytes ned.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Totalt sett likte både partneren min og jeg virkelig å prøve Hot Octopuss PULSE III DUO.

  Det hadde noen få problemer, spesielt støynivået og batterilevetiden, men ikke noe stort. Da fungerte det ikke bare fantastisk for hovedformålet som onanator, men bruk av det som et parleketøy var også helt rystet.

  Dette er definitivt vårt nye favoritt-leketøy, og for tider hvor penetrerende sex er mindre ideelt (for eksempel når jeg har mensen), gir dette et flott alternativ.

  I tillegg, mens vi likte det, kan jeg ikke engang begynne å forestille meg hvilken forskjell dette vil gjøre for par som har problemer med ereksjon og / eller penetrasjon.

  Partneren min vil absolutt anbefale dette produktet til alle som leter etter en onani av høy kvalitet, og vi vil begge anbefale det til alle par som ønsker å krydre ting, spesielt når det gjelder forspill.

  Min vurdering av Hot Octopuss Pulse Duo Penisvibrator

  4.3/5

  Fingervibrator for par

  4.4/5

  Fun Factory Be One er ikke vårt første “voksenleketøy”, men det har blitt en av favorittene våre.

  Vibrasjonen på dette er supersterke og veldig intense. For ham passer dette perfekt mellom fingrene for håndspill og for henne kan det komme rett på de følsomme stedene.

  Denne vibratoren kan også brukes til solospill også. Anbefales for par!

  Magic Wand vibrator for par

  4.2/5

  Som et par har vi kjøpt en rekke leker nå, men Sinful dual Motor Magic wand var den første tryllevibratoren som har forvandlet sexet vårt.

  Mangfoldet av vibrasjoner og mønstre vil virkelig tilfredsstille alle, og til tross for størrelsen – det er så enkelt å bruke!

  Personlig fant jeg ut at det å ha et større hode i stilstil ga mindre direkte vibrasjoner enn med en vanlig kule eller annen vibrator, og så for noen som er ganske følsomm, treffer dette neglen på hodet.

  Elsker absolutt det – havn har ikke la det være siden vi fikk det!

  Sexleketøy sett for par

  4.6/5

  Hvorfor kjøpe ett leketøy hvis du kan kjøpe to og få dobbelt så mye nytelse!

  Med Magic Motion Candy og Dante parsett får du to app-styret leker i silkeaktig allergivenlig silikon. Penisringen fleksibel og passer for alle penisstørrelser. Dante er plassert i bunnen av penis og gjør det mulig for brukeren å få en ereksjon som er fast og kraftig, samtidig som den forsinker utløsning.

  Den vibrerende delen er plassert over mannens penis, for å stimulere partnerens klitoris under sex.

  Mens Candy er elegant og smidig. Kan brukes i trusser for konstant og allsidig stimulering.

  4.4/5

  Denne pulserende penishylsen fra Sinful Let’s Orgasm Parvibratorer til Ham og Henne anbefales på det sterkeste! 

  Formet som et tacoskall, bryter Let’s Orgasm rundt en penis for å gi stimulering. Den kan brukes til å levere en håndfri finish, eller som en onanihylse. Du eller partneren din kan gripe leken og bruke den til å stryke opp og ned på skaftet.

  Og alt dette mens partneren for utmerkelig klitoris stimulering fra trussevibrator. 

  Parvibrator - Fjernstyrt Trussevibrator

  4.6/5

  Kos deg hvor og når du vil med Fantasy for Her Please Her!

  Denne myke vibratoren i silikon er spesielt designet for å stimulere skjeden. Det er også enkelt å plassere i trusa for diskret bruk.

  Vibratoren har 7 forskjellige vibrasjonsinnstillinger og er utstyrt med en reiselås, slik at du enkelt kan låse leketøyet.

  Penisring med vibrator for par

  4/5

  Det er ikke noe spesielt unikt med Velve Rio Luksus penisring. Men den gjør jobben sin, og den gjør det utmerkelig.

  Den har sterke vibrasjoner, den sitter tett, og det pæreformede hodet kan virkelig stimulere partnerens klitoris. Den er littkostbart, men du får god kvalitet og lang levetid fra denne penisringen.

  Hvordan bruke en parvibrator?

  Mange mennesker – spesielt personer med vaginas – krever visse typer stimulering for å få en orgasme. Spesielt krever de fleste mennesker med vaginas i det minste litt klitorisstimulering for å få seg av.

  parvibrator

  Forsikre deg om at alle er med

  Det første trinnet for å bruke leker er å sørge for at alle involverte vil bruke leker. Det kan innebære en samtale. Men ikke bekymr deg hvis du eller partneren din har noen innledende nøling. Det er fremdeles mye samfunnsunderlighet ved å bruke sexleketøy som par.

  Kjøp et leketøy sammen for å bygge forventning

  Hvis du virkelig er nybegynner kan det være en veldig god idé å følge nysgjerrighetene dine og gjøre deg kjent med hvilke alternativer som er der ute. Mer enn det, det er en utrolig mulighet til å snakke med partneren din om dine interesser og kan fungere som forspill.

  Bruk leker over hele kroppen

  Når det gjelder sexleketøy som vanligvis brukes på kjønnsorganene dine har folk ikke en tendens til å tenke utenfor boksen. Men  utforsk hele kroppen sin med et leketøy! Enten eksperimenter med hvordan vibrasjoner føles på brystvortene, eller hvordan en glatt silikon fra en dildo føles løpe nedover ryggen.

  Stimuler deg selv under penetrasjon

  Som jeg nevnte ovenfor, er en stor grunn til at personer med vaginas har problemer med å orgasere under penetrering, mangel på klitorisstimulering. Det er ingenting galt med å ta tøylene der mens partneren din trenger inn i deg.

  Eksperimenter med edging

  Leker er spesielt nyttige når det gjelder edging, når du får deg selv eller en partner nær orgasme, men stoppe før det faktisk skjer. Du vet, skyver hverandre til kanten av orgasme og rykker av.

  Velg fjernkontroll

  Noen leker – spesielt vibratorer og vibrerende plugger – leveres med en fjernkontroll, som kan være nyttig på en rekke måter. For det første kan det spare deg og partneren for bryet med å fikle med vanskelig plasserte knapper midt i sex. Det kan også gi deg eller partneren din enda mer kontroll over andres glede, slik at du kan velge intensiteten og mønsteret til vibrasjonene.

  Onaner sammen

  Å bruke leker sammen trenger ikke å bety at du bruker leker på hverandre. Gjensidig onani er en like gyldig måte å utforske kroppene dine, vise hverandre hva du liker, og gå av sammen.

  Rengjøring av parvibrator

  Velg de riktige produktene

  Å bruke en vibrator eller et leketøy laget av ikke-porøse materialer (som silikon eller glass) er tryggest siden andre materialer (som for eksempel latex og gelegummi) kan samle bakterier i porene.

  Når det gjelder faktisk rengjøring av leken, må du se etter en grunnleggende antibakteriell såpe. Hopp over de oljebaserte såpene på silikonleketøy, da de kan bryte ned leketøyet, noe som betyr at du må bytte det raskere.

   Gi de en god skrubb

  Skrubb leketøyet med hendene eller en vaskeklut og litt varmt vann i omtrent halvannet minutt. Bare husk: Ikke senk noe leketøy helt i vann med mindre det er vanntett. Etterpå tør det med et rent håndkle.

  Oppbevar de separat

  Når sexleketøyet ditt er rent, oppbevar du det i en ren boks eller pose, så det er mindre sannsynlig å samle støv. Gjør ditt beste for å holde andre gjenstander, som mobiltelefonen eller klærne, borte fra den. (Jo mindre interaksjon dee har med andre bakteriedannende ting, jo bedre.) Og hvis du er en total rockestjerne, kan du prøve å huske å skylle det raskt med varmt vann rett før neste bruk, for å bli kvitt leketøy av bakterier som kan ha opparbeidet seg lagring.