Penispumpe – Best i test

Det er nok mange der ute som istter med en del spørsmål når det gjelder penispumper. For hva er egentlig en penispumpe? Er det et leketøy, et hjelpemiddel, eller noe helt annet?

Fortsatt i tvil?
FAQ

En penispumpe kan brukes av alle som måtte ønske, men den er først og fremst ment for de som sliter med å oppnå den ereksjonen dehar lyst på. Det trenger ikke bety at man sliter med erektil dysfunksjon, det kan rett og slett være t man vil prøve å få en litt hardere ereksjon, eller litt mer lengde.

En penispumpe er kanskje først og fremst ment som et hjelpemiddel, og skal gi både litt ekstra lengde, omkrets og kraft til ereksjonen. Men de kan absolutt også brukes til å sprite opp leken sammen med partner. Med alle forskjellige varianter gjelder det å prøve seg litt frem på hva man liker, og hva slags effekt de forskjellige variantene gir.

Det er alltid lurt å bruke masse glidemiddel når man bruker sexleketøy og andre hjelpemidler. Når det ikke kommer noe naturlig fuktighet blir det mye friksjon, og det er faktisk mulig å skade seg om det ikke er glatt nok. Mange foretrekker også å bruke en penisring i kombinasjon med penispumper, for å sikre at blodet som har strømmet til penis ikke forsvinner når vakuumet fjernes.

Litt trimming av hårveksten er nok lurt, men du trenger som regel ikke fjerne alt. Dersom det er mye hår ved roten av penis kan det være vanskelig å få området ordentlig tett, og det må det være hvis det skal oppnå vakuum. Ikke bruk samme trimmer som du bruker ellers på kroppen, da kan du fort få infeksjoner.

Det trenger absolutt ikke være slik at penispumper kun er for de som ikke får ereksjon. Men de som er plaget av impotens kan få tilbake ereksjonen ved hjelp av penispumpen. Dermed er det et godt alternativ til Viagra og andre medikamenter. Men en penispumpe kan også brukes av andre som ikke har noen problemer, men bare ønsker litt ekstra kraft

Så lenge du følger bruksanvisningen og er forsiktig, er det ikke noen umiddelbare farer knyttet til bruk av penispumpe. Men det er som alltid viktig å lytte til kroppen. Dersom man føler ømhet er det lurt å ta en pause, og avbryt pumpingen så fort du kjenner noen form for smerte eller ubehag.

Det er dessverre ikke slik at penispumpen bidrar med å gi større penis på sikt. Det eneste den gjør er å trekke ekstra blod til penis, alt annet skjer allerede i kroppen. Men pumpene kan hjelpe til å holde ereksjonen lenger, spesielt sammen med en penisring.

Hva er en penispumpe?

Som du kommer ser, kommer penispumper i mange former og fasonger. Men formålet er det samme, nemlig å få en større penis. Om enn kun midlertidig. Og akkurat penisstørrelse er et av de mest myteomspunne spørsmålene når det kommer til sex og samliv. Dermed har det også først til at mange menn har utviklet komplekser knyttet til sin egen størrelse. Og da kan en penispumpe være løsningen. Pumpen trekker ved hjelp av et vakum blodet ut i penisen, som da fører til at vevet utvider seg. Dermed får penisen litt ekstra størrelse, noe som fort kan gjøre underverker for selvtilliten.

Nils Andersen lovebuddy.no
Nils Andersen

Her har du min lille test av penispumper. Jeg har gått nøye gjennom de forskjellige variantene, og sett både på hvilke fordeler og ulemper de har å by på. Jeg blir veldig glad hvis jeg kan hjelpe deg med med valget av ny lekekamerat, og jeg håper du finner det du er ute etter.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Bathmate Hydromax 7

  Testvinner

  Pluss

  Minus

  Om produktet

  Bathmate Hydromax 7 er, som du kanskje skjønner av navnet, laget for å brukes i vann. Den er en forbedret utgave av Hydro 7, og skal oppnå 35% mer vakuum enn de andre pumpene fra Bathmate.

   

  Nyvinningen som gjør Hydromax bedre enn tidligere modeller, er den skumaktige ringen som sitter på enden. Denne fungerer omtrent som en pakning på et vannrør, og sørger både for sterkere vakuum og at pumpen sitter bedre på plass. Dermed gjør den at du oppnår en enda sterkere ereksjon.

   

  Ettersom Bathmate Hydromax 7 lager vakuum ved hjelp av vann, er pumpen perfekt å ta med i dusjen eller badekaret. Nyt følelsen av det varme vannet mens du kjenner ereksjonen vokse. Men det er lurt å ta det litt rolig i starten, og bli kjent med hvordan pumpen fungerer og føles rundt penis.

  • FARGE: Velg mellom rød, blå og klar farge.
  • MAKSIMAL INNFØRINGSLENGDE: 18 cm
  • DIAMETER: 5,19 cm
  • VANNTETT
  • MATERIALE: PC (Polycarbonate) + TPE

  Både navnet og utseende til Bathmate Hydromax 7 kan kanskje virke overveldende, men det er ingen grunn til å være skremt. Pumpen passer både til nybegynnere og til de som har erfaring fra andre penispumper. Det at den bruker vann gjør det også enklere å kontrollere vakuumet, noe som minsker risikoen for å skade penisen.

  For å få best effekt anbefales det å barbere bort alt av hår rundt penis. Dette for å gjøre pumpen tettest mulig og hindre at vann og luft lekker. Hvis du liker å ha litt hår, kan det derfor være lurt å se andre steder.

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Det er ikke noen tvil om at Bathmate Hydromax 7 leverer hva den lover. Med opptil 35% større effekt enn andre penispumper, er det ingen vei utenom å anbefale denne pumpen på det varmeste. Du vil fort merke at Bathmate Hydromax 7 gir deg både større og sterkere ereksjoner, noe som vil gjøre underverker for sexlivet ditt. 

  Min vurdering av Bathmate Hydromax 7

  5/5

  Pump Worx Accu-Meter

  Beste til Nybegynnere

  Pluss

  Minus

  Om produktet

  Med denne penispumpen er det lett å ha kontroll over vakuumet. Trykkmåleren ytterst på sylinderen viser deg alltid hvor sterkt vakuum det er inne i pumpen, og du kan enkelt styre hvor mye trykk du ønsker å ha.

  Selve beholderen er 29 cm lang, så det er nok av plass å vokse på. Det følger også med et slags «lokk» hvor du putter penisen inn, men en elastisk åpning på omtrent 3 cm. Dermed passer denne pumpen til de aller fleste penisstørrelser. Du kan også bruke den medfølgende penisringen for en enda sterkere effekt.

  Det er viktig å huske glidemiddel når du bruker penispumper som ikke brukes med vann. Heldigvis følger det med en liten pakke når du kjøper esken, så du har i hvert fall nok til å prøve pumpen hvis du er tom for glidemiddel hjemme. Det samme gjelder rens, det følger med en liten beholder med det også.

  • MATERIALE: ABS-plast og PVC.
  • LENGDE: 29 cm.
  • DYBDE: 19,5 cm.
  • YTRE DIAMETER: 7,5 cm.
  • INDRE DIAMETER: 3 cm (kan utvides til maks. 6,3 cm).
  • DIAMETER, PENISRING: 1,5 cm (meget fleksibel).

  Pumpen passer for de som har lyst til å prøve noe nytt, og kanskje få en større og sterkere ereksjon på kjøpet. Dette er en fin begynnerpumpe, den er lett å bruke, og du kontrollerer trykket enkelt.

  For de som føler at utstyret ikke helt strekker til, er Worx Accu-Meter et godt produkt som hjelper til å gi penisen litt ekstra størrelse, uten å måtte ty til medisiner eller andre løsninger.

  Dette synes andre kunder:

  Videoer

  Konklusjon

  Når penispumpen kommer med egen trykkmåler, finner du fort ut hvor mye du tåler, og hvor mye du må pumpe for å oppnå den ereksjonen du ønsker. Dette er spesielt bra om du ikke har for mye erfaring med penispumper, og kan trenge litt hjelp for å komme i gang.

  Med andre ord er Worx Accu-Meter perfekt for nybegynnere. Prisen er ikke særlig avskrekkende, og det er fin måte å teste ut om penispumper er noe for deg før du investerer alt for mye penger.

  Min vurdering av Pump Worx Accu-Meter

  3.5/5

  BathMate Hydro7 Penispumpe

  Beste til prisen

  Pluss

  Minus

  Om produktet:

  Bathmate Hydro7 er laget for å gjøre penisen din større, både i lengde og omkrets. Som navnet tilsier er dette forløperen til Bathmate Hydromax 7. Men selv om det har blitt laget en oppfølger, betyr ikke det at Hydro7 ikke gjør jobben.

  Hydro7 bruker vann for å oppnå vakuum, en teknikk som skal føre til enda sterkere ereksjon enn luft.  Den er altså vanntett, og er best å bruke i dusjen eller badekaret.

  Mens mange klassiske penispumper har en slags knapp eller spak du drar i for å lage vakuum, bruker Hydro7 en litt annen teknikk. Her må du nemlig faktisk pumpe hele sylinderen, omtrent som når du bruker en avløpspumpe. Eller en slags tung form for onanering.

  Dette skal visstnok være bedre for penisen, og gi en noe lavere risiko for skader. Det gjør det også enklere å kontrollere trykket.

  Selve sylinderen hvor du fører penisen inn er gjennomsiktig, og den er også merket med en målestokk. Dermed kan du se mens du holder på hvordan penisen vokser for hvert pump.

  • MATERIALE: Polycarbonate (plast) og gummi.
  • FTALATFRI: Ja.
  • VANNTETT: Ja.
  • PASSER TIL: Penisstørrelser max. 19 cm med en diameter på max. 5 cm (erigert tilstand).
  • LENGDE: 24,8 cm innvendig.
  • DIAMETER: 5,7 cm innvendig.
  • OMKRETS: 17,9 cm innvendig.

  Det er mange menn som sliter med komplekser og dårlig selvtillit som følge av størrelsen på penis. Dette kan føre til vanskeligheter med å oppnå ereksjon i det hele tatt, og dermed ha store følger for sexlivet. Bathmate Hydro7 er en fin måte å få bukt med dette problemet på, og på en trygg måte gi en sterkere ereksjon, uten bruk av legemidler.

  Men du trenger ikke ha problemer for å ha det gøy med en penispumpe. Det kan rett og slett gi voksenkosen litt ekstra piff, og bidra til en sterkere orgasme både alene og sammen med en partner.

  Dette synes andre kunder:

  Videoer

  Konklusjon

  Bathmate Hydro7 er enkel i bruk, og gjør absolutt det den er ment til å gjøre. Det at den bruker vann, gir også muligheter til å bruke den til litt ekstra moro på badet.

  Målestokken på siden er også en fin måte å se nøyaktig hvor mye større penis du får når du bruker pumpen. Hydro7 mangler den lille «paknignsringen» som følger med Hydromax 7, noe som gjør det litt mer klønete å få pumpen ordentlig tett.

  Men bortsett fra det er det fint lite å utsette på denne penispumpen. Det er heller ikke et altfor stort savn når du bruker pumpen, og det viktigste er jo at den virker. Og ja – du vil definitivt merke en hardere, større og bedre ereksjon.

  Min vurdering av BathMate Hydro7 Penispumpe

  4.5/5

  Mr. Membr penispumpe

  Automatisk

  Pluss

  Minus

  Om produktet:

  En automatisk penispumpe kan gjøre sexlivet ditt bedre. Mr Membr er tydelig merket med måleenheter, så du kan følge med på hvor mye penisen din vokser underveis. Vakuumet som oppstår automatisk sørger for at du får en større og sterkere ereksjon, og effekten vil merkes i flere timer

  Sylinderen har en indre lengde på over 20 cm, med andre ord er den stor nok for de fleste. Indre diameter er på 2,7 cm og har en elastisk åpning. Pumpen har tre forskjellige intensitetsnivåer, og pumpingen kan avbrytes når som helst ved å trykke på den lille knappen på pumpen.

  Siden pumpen er automatisk, må du huske å kjøpe batterier før bruk. Det kan også lønne seg å bruke en penisring sammen med pumpen for å oppnå mest mulig effekt.

  • MATERIALE: ABS-plast og silikon.
  • FTALATFRI: Ja.
  • LATEKSFRI: Ja.
  • FULL LENGDE: 29,5 cm.
  • INDRE LENGDE: 20,5 cm.
  • YTRE DIAMETER: 6,3 cm.
  • INDRE DIAMETER: 2,7 cm.
  • INTENSITETSNIVÅER: 3.

  Denne automatiske penispumpen fra Mr Membr passer til de fleste penisstørrelser. Den elastiske åpningen gjør at ventilen former seg etter penisen din, dermed passer den både til de som har stor omkrets og til de med mindre penis.

  Det kan imidlertid være noen som blir litt engstelige ettersom pumpen er automatisk, og man ikke har 100% kontroll over hvert pump på egenhånd. For nybegynnere kan det være lurt å velge en litt enklere variant, hvor du selv styre trykket med egen håndkraft.

  Men når det er sagt, det er ingen grunn til å være bekymret over den automatiske pumpingen. Pumpen er helt trygg og bruke, og du velger selv hvor mye trykk du vil ha. Og når den er automatisk slipper du jo å gjøre jobben selv.

  Dette synes andre kunder:

  Konklusjon

  Mr Membr automatiske penispumpe er en enkel løsning for alle menn som ønsker en litt kraftigere ereksjon. Med tre forskjellige intensiteter og mer enn nok av plass, vil du raskt se hvilken effekt den vil ha på penis.

  Det finnes også en egen knapp til å avbryte pumpingen. Så hvis du begynner å følge ubehag, smerte eller at noe ikke stemmer kan du fort stoppe maskinen og bryte vakuumet. Med andre ord er det ikke mindre trygt å bruke en automatisk pumpe enn det er å bruke en hvor du pumper for hånd.

  Kanskje er det enda bedre. For siden du slipper å gjøre jobben selv, er det bare å lene seg tilbake, holde pumpen på plass, og kjenne penisen vokse.

  Min vurdering av Mr. Membr Automatisk penispumpe

  4/5

  Fleshlight FleshPump Automatisk Penispumpe

  Pluss

  Minus

  Om produktet:

  Fleshlight FleshPump Automatisk Penispumpe lager helt automatisk et vakuum inne i pumpen, som trekker blodet ut i penis og fører til en større og kraftigere ereksjon. Den kan også brukes hvis du sliter med å få ereksjon, og er en god substitutt til forskjellige medikamenter.

  Den gjennomsiktige sylinderen er merket med mål, så du kan følge med på pumpingen underveis og se akkurat hvor mye penisen vokser. Du kan bruke pumpen i forbindelse med litt alenekos, men det kan også være med på å gi partneren din enda litt mer å leke med.

  Det er enkelt å styre pumpingen med de to knappene. Ofte kan det være litt kløning og styr med manuelle pumper, men det slipper du her. Men det er fortsatt helt trygt, og med Quick Release-knappen kan du slippe vakuumet så fort du skulle føle smerte eller ubehag.

  Penispumpen går ikke på utskiftbare batterier, men lades enkelt opp med den medfølgende USB-kabelen.

  • MATERIALE: Polykarbonat og TPE.
  • LENGDE: 31 cm.
  • DYBDE: 19 cm.
  • UTVENDIG DIAMETER: 6,4 cm.
  • INNVENDIG DIAMETER: 5,9 cm.
  • BATTERITYPE: Oppladbart (USB-kabel følger med).

  Selv om penispumper først og fremst forbindes med erektil dysfunksjon og ønske om å få en større penis, passer Fleshlight FleshPump også for de som rett og slett vil sprite ting litt opp på soverommet. Sylinderen har plass til opp til 19 cm, og selve åpningen er elastisk nok til at det blir helt tett også for de som har litt mindre utstyr.

  Og pumpen er meget enkel å bruke. I bruksanvisningen får du detaljert forklaring på hvordan pumpen skal brukes, så selv om du ikke har prøvd lignende produkter senere, vil du ikke ha problemer med å forstå fremgangsmåten.

  Det er verdt å merke at blodet kan trekke ut av penis igjen når du skrur av pumpen, som da fører til at du mister ereksjonen. Dette kan løses med en penisring.

  Dette synes andre kunder:

  Videoer

  Konklusjon

  Fleshlight er et av de mest kjente navnene når det kommer til sexleketøy for menn, og med sin FleshPump har de gitt oss et produkt som lover å gi kraftigere ereksjoner, større penis og mer sexdriv.

  Og når du ser penisen vokse inne i sylinderen uten at du trenger å gjøre noe som helst selv, vil det definitivt begynne å pirre litt ekstra i magen. Den enkle bruksanvisningen forklarer alle funksjoner, og både du og partneren din vil sette pris på det ferdige resultatet. Men husk glidemiddel!

  Min vurdering av Fleshlight FleshPump Automatisk Penispumpe

  4/5

  PDX Elite Blowjob Power Pumpe

  Pluss

  Minus

  Om produktet:

  PDX Elite er en serie sexleketøy for menn, som ofte har både innovative og avanserte løsninger på produktene sine. Med sin Blowjob Power pumpe har de brukt en teknologi som gjør både melkende og sugende bevegelser, og kan minne mer om en ekte blowjob enn en vanlig penispumpe

  Men den pumper jo også, og du kan selv følge med på hvordan penisen vokser for hvert eneste lille pump. Den kommer med en enkel bruksanvisning og er enkel å bruke, og du styrer pumpingen med knappene som er plassert ytterst på pumpen.

  Selve hullet hvor du putter penisen inn i pumpen, er strategisk formet som en munn. Og leppene er elastiske, så du kan være sikker på at det er helt tett. Dermed får pumpen det vakuumet den trenger for å føre blodet i kroppen ut i penis.

  Det følger med både penisringer, glidemiddel og rens i pakken, så du har alt du trenger for en… spennende kveld.

  • MATERIALE: ABS plast og TPR.
  • FTALATFRI: Ja.
  • INNVENDIG DYBDE: 16 cm.
  • DIAMETER: 6 cm (fast tube).
  • BATTERI: 2 x AA-batteri (kjøpes separat).
  •  

  Blowjob Power Pump fra PDX Elite er litt kortere enn mange andre penispumper, og egner seg dermed ikke for de som allerede har en ganske stor penis. Med en lengde på 16,5 cm kan de mest velutstyrte stange i kanten, og kan dermed få mer ulemper enn fordeler ved bruk av pumpen.

  Men for de som føler de har behov for en større og sterkere ereksjon, er pumpen bortimot perfekt! Den innovative teknologien som både melker og suger i uregelmessige intervaller, gjør også produktet til mer enn bare en penispumpe. For er får du så å si en penispumpe og blowjob-maskin i ett.

  Dette synes andre kunder:

  Videoer

  Konklusjon

  PDX Elite Blowjob Power Pump er en penispumpe som tar det ett steg videre. For dette er mer enn bare en simpel pumpe. Med sin IST-teknologi (Intermittent lifelike Suction Technology) gir Blowjob Power Pump deg en blowjob underveis i pumpingen, og både melker og suger.

  Denne er altså på grensen til en masturbator, selv om den absolutt også pumper og gjør penisen din større. Det er også det som står i fokus her. Pumpen kan dessverre ikke brukes under vann, og det hadde kanskje også vært en fordel om den brukte oppladbare batterier. Den bruker nemlig en god dose strøm, så sørg for å ha nok batterier liggende.

  Min vurdering av PDX Elite Blowjob Power Pumpe

  4.5/5

  Mr. Membr Original penispumpe

  Pluss

  Minus

  Om produktet:

  Dette er en så klassisk penispumpe som du kan få det. Ikke noe avanserte funksjoner og tekniske finesser, bare inn med penis, pump og se den vokse.

  En såpass rask og enkel pumpe har sine fordeler. Du trenger ikke huske på å kjøpe batterier eller lade pumpen på forhånd, den trenger ikke vann for å fungere, og ikke minst gjør den jobben.

  Sylinderen er helt gjennomsiktig rundt hele, og du kan enkelt følge med på hvordan penisen din vokser under bruk. Med den praktiske håndpumpen har du full kontroll over trykket, og du trenger ikke bekymre deg for overbelastning. Du kan også bryte vakuumet umiddelbart når som helst med pumpens Quick Release-funksjon.

  Innvendig lengde på pumpen er 20 cm, og diameteren varierer fra 2,7 til 5,9 cm. Materialet er behagelig, og pumpen er laget av silikon og ABS-plast. Helt fri for både lateks og ftalater.

  • MATERIALE: ABS-plast og silikon.
  • FTALATFRI: Ja.
  • LATEKSFRI: Ja.
  • FULL LENGDE: 25 cm.
  • INNVENDIG LENGDE: 20 cm.
  • UTVENDIG DIAMETER: 6,2 cm.
  • INNVENDIG DIAMETER: 2,7 cm – 5,9 cm (kan utvides).
  • PASSER TIL: De fleste penisstørrelser.
  • QUICK RELEASE: Ja.

  Mr Membr Original passer kanskje best for de som fortsatt synes at det enkle er det beste. Det finnes flere langt mer avanserte penispumper på markedet, men denne gjør altså ikke mer enn det den skal.

  Men så er det jo også det vi er ute etter ved en penispumpe. Ettersom pumpen er manuell sitter man også igjen med en følelse av å ha mer kontroll enn ved de automatiske pumpene. Quick Release-funksjonen er også god å ha, i tilfelle man skulle pumpe litt for mye.

  At pumpen er såpass enkel, gjør at den passer godt for de som er nye når det kommer til penispumper. Den passer til de fleste penisstørrelser.

  Dette synes andre kunder:

  Konklusjon

  Markedet for penispumper oversvømmes av varianter som lager vakuum ved hjelp av vann, gjør alt automatisk, og som ligner mer på rene sexleketøy enn hva opprinnelig var funksjonen – å få større penis.

  Denne penispumpen fra Mr. Membr lover ikke avansert «melke»-teknologi eller andre finurligheter, den skal rett og slett ved hjelp av vakuum trekke ekstra blod til penis, og dermed gi en kraftigere ereksjon.

  Men der leverer den også som den skal. Enkelt og greit, er du ute etter en kraftigere ereksjon og kanskje noen ekstra centimeter uten for mye dilldall, er dette en sikker vinner.

  Min vurdering av Mr. Membr Original penispumpe

  3.5/5

  Hva gjør en penispumpe?

  Prinsippet er relativt enkelt, en penispumpe skaper et undertrykk som pumper blod fra resten av kroppen og ut i penis, som jo fører til en ereksjon.

  Det kan kanskje virke skremmende å skulle bruke vakuum for å trekke mer blod til penisen. Men vi kan betrygge deg med at det er helt ufarlig. Når man får ereksjon til vanlig, er det på grunn av at blodet strømmer til penisen og gjør at den utvider seg. Med andre ord er det det samme som skjer når du bruker en penispumpe, her bidrar vi bare med litt ekstra “drahjelp”. 

  Hva sier Wikipedia om penispumper?

  Penispumpe har ikke noen egen artikkel på Wikipedia på norsk. Pumpene blir såvidt nevnt i artikkelen om sexhjelpemidler, men det er altså det. Strofen penispumpe wiki gir dårlig med resultater også på andre språk, men på tysk kan vi blant annet lese at pumpene ofte brukes til CBT ved siden av mer medisinsk hjelp.

  Det gjentas også her at det ikke finnes vitenskapelige beviser for at penispumper fører til permanent penisforstørrelse.

  Hvordan bruke penispumpe?

  Det finnes jo flere typer penispumpe, så hvordan de brukes kan variere litt. Men om du bruker en manuell pumpe, en automatisk eller en med vann er det viktig at du er avslappet og har nok tid.

  På de tørre er det også viktig at du bruker nok glidemiddel, så penisen enkelt kan føres inn i sylinderen. Pungen skal være utenfor. Prøv et par forsiktige pump så du blir kjent med følelsen, og sørg for at pumpen sitter tett og at det er skikkelig vakuum.

  Når du er komfortabel med trykket og hvordan pumpen sitter, er det bare å fortsette å pumpe til du oppnår ønsket størrelse. Men vær forsiktig om du føler smerte eller ubehag. Da må du stoppe med én gang, og avbryte vakuumet.

  Du kan bruke pumpen i opptil 20 minutter, og gjerne i intervaller. Og når du er ferdig, kan du sette i gang med leken og nyte din nye, harde ereksjon.

  En penispumpe med vann brukes på en litt annen måte. Ta deg god tid, og fyll sylinderen opp med vann som holder en behagelig temperatur. Gjør det gjerne i dusjen eller badekaret.

  Før penisen inn i sylinderen (med pungen på utsiden), og pass på at alt er tett. Pump lett et par ganger, og kjenn etter på trykket. Det er viktig å huske på at dette aldri skal være ubehagelig.

  Når du er komfortabel kan du pumpe videre til du har fått den ereksjonen du er ute etter. 

  Hvor ofte kan man bruke penispumpe?

  En ereksjonspumpe er i utgangspunktet et ganske harmløst produkt. De kan helt fint brukes daglig, selv om det kanskje er lurt å gå rolig frem i starten. Det er likevel viktig å lytte til kroppen, og den skal selvsagt ikke brukes hvis det gjør vondt.

  Så lenge du alltid er forsiktig, stopper så fort du kjenner smerte og unngår å overpumpe, kan penispumpen gjøre store (pun intended) ting for sexlivet ditt!

  Hva står det om penispumper på internettfora?

  Du kan faktisk lese en del om penispumper på forum som kvinneguiden og freak, og det er gjerne folk som er nysgjerrige på produktet som spør. Mange svar er synsing og fordommer fra andre som aldri har brukt det selv, og som kommer med uttalelser som at det er farlig og bare humbug.

  De som faktisk har prøvd penispumper selv kommer imidlertid med positive tilbakemeldinger, som stort sett er i tråd med hva du kan lese i denne artikkelen. Penispumpe er gøy (for de som liker det), ikke farlig, og gjør helt klart penisen større, om enn bare på kort sikt.

  Rengjøring av penispumpe

  Det er alltid viktig å passe på god hygiene og renslighet, spesielt når det gjelder sex og sexprodukter. Vær alltid nøye med å holde penispumpen din ren for å unngå infeksjoner og lignende.

   

  Det er lurt å også vaske penis før du setter i gang, så både penisen og pumpen er ren. Skyll og vask med vanlig vann og såpe, men sørg for å få vekk alle såperester både før og etter bruk. Dersom pumpen er automatisk, må du passe på så du tar ut batteriene eller kobler fra laderen på forhånd.

  Det er også viktig å tørke av pumpene skikkelig når du har vasket ferdig. Helst la de lufttørke, så sliter du ikke på materialet. Husk å også åpne batterihuset hvis det er mulig, og pass på at du får ut all fuktighet.

  Når du er ferdig med vaske, er det på tide med vibratorrens eller antibakteriell gele. Dette er også lurt å la lufttørke før du rydder vekk.

  Pumpene har ofte en grense på hvor høy temperatur de tåler, dette finner du svaret på i bruksanvisningen.