Sexdukker – Best i test

Sexdukker? De fleste tenker nok på en oppblåsbar Barbara som ikke er mer realistisk enn en badedelfin man kan kjøpe i Syden. Men flere og flere har fått øynene opp for mer naturtro sexdukker, og det produseres realistiske produkter i alle tenkelige former.

Sexdukker er ikke lenger hva det var. Noen er bare rumpe, noen er kun overkroppen, mens de mest realistiske har både armer og ben som kan bøyes, står på egenhånd, og noen kan til og med snakke. Så, hva er du ute etter?

Fortsatt i tvil?

FAQ

Det finnes ingen «type» mennesker som kjøper sexdukker. Akkurat som med andre sexleketøy brukes også sexdukker av alle slags folk. Men ettersom mange av dukkene er ganske stive i pris, er det imidlertid gjerne sånn at det ikke er den første sexleken man kjøper, spesielt når vi tenker på de mest realistiske.

Som med så mye annet kommer det an på hvordan du behandler dukken din. Om du er nøye med rengjøring og oppbevaring kan en dukke i god kvalitet i praksis vare evig.

Ja, vi har blant annet omtalt noen av dem i denne testen. Det er imidlertid vanligere med sexdukker for menn. Noen av dukkene kan også deles av menn og kvinner, med en erigert penis til kvinnen og åpen anus som mannen kan penetrere. Kanskje en dukke kan bli en inngang til trekant?

Dette går jo litt på smak og behag. Du har sikkert lagt merke til begreper som Fanta Flesh, TPR, TPE og cyberskin. Stort sett er disse materialene veldig like, og er ment for å etterligne ekte hud best mulig. Noen dukker blir også laget av silikon, som de fleste nok har kjennskap til fra andre sexleketøy.

Avhengig av dukken kan den jo ta en del plass. Dette kan være lurt å tenke over på forhånd, spesielt om du ikke ønsker at andre skal oppdage den. Hvilket materiale den er laget kan også være med på å avgjøre hvordan det er best å stue den bort. Som regel er det lurt å legge den et sted med noenlunde stabil temperatur, som ikke er for varmt eller kaldt. Fargene kan også falme litt hvis den blir utsatt for mye lys, så pass på at det er mørkt.

Nils Andersen lovebuddy.no
Nils Andersen

Det å kjøpe sexdukker blir bare mer og mer populært, og det er det en grunn til! Jeg har testet noen av de mest populære på markedet, så du har litt bedre oversikt over hva som finnes der ute. Og det er mye bra! Du tenker kanskje ikke gifte deg med dukken med det første, men hun kan absolutt være en god venn i senga. Bare ta en titt videre her.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Fuck Me Silly 2

  Testvinner

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Med en stram profil, store pupper og brede hofter er sexdukken Fuck Me Silly 2 kanskje din nye favorittleke. Den flate ryggen gjør at dukken ligger godt på plass under leken, og gir en mer realistisk opplevelse enn en fleshlight. Huden er myk og deilig, og kjennes nesten ekte ut.

  Fuck Me Silly 2 har to hull, og er lett å gjøre ren. Kanalene til de to hullene samles nemlig til en åpning bak på ryggen, så vannet renner enkelt gjennom.

  • MATERIALE: Termoplastisk gummi (TPR).
  • FTALATFRI: Ja.
  • MÅL: 52 cm x 32 cm x 15 cm.
  • VEKT: 5,4 kg.
  • INNVENDIG DYBDE: Ca. 18 cm.
  • VANNTETT: Ja.
  • BRUKSANVISNING: Engelsk.

  Dukken er ganske kort, så for de som liker høye damer eller er høye selv, er den kanskje i minste laget. Selv de som ikke er særlig høye vil fort ha puppene på dukken et stykke ned på magen under leken, noe det er greit å være klar over.

  Det er også kun overkropp, altså mangler både hodet, ben og armer. Men det viktigste er på plass!

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  For de som liker tynne damer med store pupper har Fuck Me Silly 2 fra Pipedream drømmekroppen. Dukken er meget realistisk, og hullene er elastiske nok til å passe de fleste penisstørrelser. Innføringslengden er på hele 18 cm, og det burde jo være tilstrekkelig.

  Det at dukken har både hard ryggrad og hofter, bidrar til å gjøre det hele til en mer naturtro sexdukke. Den føles også solid, og selv om den flate ryggen kanskje ikke er så realistisk, bidrar den sammen med den gode vekten at den ligger på plass underveis. Her er det bare å kjøre på.

  Min vurdering av Fuck Me Silly 2

  4.6/5

  Fuck Me Silly Mega Masturbator

  Nybegynner

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Denne er for deg som er ass-man. Fuck Me Silly Mega Masturbator er klar for å bli tatt i doggy, og er en naturtro sexdukke både i størrelse og utseende. Denne tar onaneringen til et nytt nivå. Både anus og vagina har to forskjellige teksturer på innsiden, og blir noe helt annet enn å gjøre jobben selv. Kombiner gjerne med et VR-headset og favorittfilmen.

  • MATERIALE: Realistisk Fanta Flesh (TPR).
  • FTALATFRI: Ja.
  • LATEKSFRI: Ja.
  • INNVENDIG LENGDE, HULL: Ca. 15 cm og 18 cm.
  • LENGDE: 43 cm.
  • BREDDE: 37 cm.
  • HØYDE: 27 cm.
  • VEKT: 9 kg.
  • BRUKSANVISNING: Engelsk.

  Fuck Me Silly 1 er perfekt for deg som har prøvd litt masturbatorer tidligere, men er klar for å ta det ett steg lenger. Men den passer også godt til de som ikke har alt for mye erfaring med sexleketøy for menn, og har lyst til å teste seg litt frem.

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Nesten som ekte vare! Masturbatoren er laget av materialet Fanta Flesh, og alt ved denne rumpa kjennes veldig realistisk ut. Størrelsen er også perfekt. Med en vekt på ni kilo ligger den godt på plass, uten at den blir for tung.

  Med en dash glidemiddel blir dukken like våt som en kåt kvinne. Og den er enkel å rengjøre etter bruk. Hell vann gjennom det ene hullet, og det kommer ut av det andre. Hullet på baksiden er et luftehull, og trenger ikke vaskes.

  Min vurdering av Fuck Me Silly Mega Masturbator

  5/5

  Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass

  Best pris

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Roxanna Pussy and Ass fra Mr. Membr er alltid klar for en runde. Både i doggy og liggende på ryggen tar den onanien til et nytt nivå, og både den anale og den vaginale åpningen er utstyrt med tekstur på innsiden for å minne mest mulig om ekte vare.

  Til tross for den lille størrelsen kjennes det ekte ut å ta tak i hoften når man støter seg frem til orgasme. Du kan velge mellom å ta henne bakfra, i misjonær eller la henne ri, det er opp til deg. Roxanna er med på alt.

   • MATERIALE: TRP.
   • FTALATFRI: Ja.
   • LATEKSFRI: Ja.
   • VAGINAL ÅPNING:

   – Dybde: Ca. 13 cm.

   – Diameter: 1 cm (tøyelig).

   • ANAL ÅPNING:

   – Dybde: Ca. 15 cm.

   – Diameter: 0,5 cm (tøyelig).

   • HULL GJENNOM: Ja.
   • BRUKSANVISNING: Engelsk.

  Roxanna er perfekt for deg som vil ta steget videre fra en vanlig fleshlight, og er klar for å prøve en løsvagina. Den lave prisen gjør at det ikke blir for stor investering for å prøve seg frem, og med litt glidemiddel gir masturbatoren en enda bedre opplevelse.

  Det er greit å være klar over at den ikke har lengre innføringslengde enn 15cm, 13cm i den vaginale åpningen, som hvis du er større enn dette kan det by på problemer om du liker dype støt.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Roxanna Pussy and Ass er en billig og bra løsvagina, med god vekt, størrelse og utseende. Men som med så mye annet får du hva du betaler for. Det finnes absolutt andre vaginaer som ser mer naturtro ut, og denne dukken er laget av TPR, som ikke er like mykt og realistisk som TPE/Fanta Flesh. Noen vil nok også oppleve dybden som noe begrensende.

  Likevel, til prisen er den et røverkjøp!

  Min vurdering av Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass

  4.6/5

  Shots Dolls Mandy Realistisk Sexdukke

  Mest Realistisk

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Dette er sexdukke med stor S! Mandy er realistisk utstyrt med både armer og ben om kan bøyes i alle ledd. Og med store pupper, smal midje, og en rund og deilig rumpe kan hun fort minne om drømmedama.

  Selvsagt kan du velge mellom å ta henne både i vagina eller litt strammere i analen. Men hvis du heller i er humør til en blowjob stiller Mandy opp også der.

  • MATERIALE: TPE.
  • FTALATFRI: Ja.
  • HØYDE: 161 cm.
  • VEKT: 40 kg.
  • MIDJEMÅL: 54 cm.
  • HOFTEMÅL: 97 cm.
  • BH-STØRRELSE: L-skål.
  • ÅPNINGER: Munn, vagina og anus.
  • INNVENDIG DYBDE: 15 cm – 18 cm.

  Mandy koster litt, så det er lurt å være sikker på hva du liker før du kjøper denne dukken. Men når hun først kommer i hus, kommer hun til å ta pusten fra deg. Med tre åpninger og bøyelige ledd er det fritt frem for alle størrelser du kan tenke deg.

  Husk at dukken er ganske stor, og har også en betydelig vekt. 40 kg fordelt på 161 cm bidrar imidlertid til at hun er meget virkelighetstro.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Ok, denne dukken er noe for seg selv. Hun kan stå helt selv, og med både vekt og høyde som en ekte kvinne er det bare fantasien som setter stopper. Og ikke bare det, det følger også med en USB-kabel for å varme henne opp for å gjøre det ekstra realistisk.

  I tillegg får du blant annet med et ekstra neglesett, hårbørste og undertøy, så her er det bare å slå seg løs.

  Min vurdering av Shots Dolls Mandy Realistisk Sexdukke

  4.6/5

  Anna Fra Sverige

  Beste Oppblåsbare

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Anna fra Sverige er lett både på tråden, og ellers. En oppblåsbar dukke blir jo aldri det samme som en ordentlig en, men hun gjør absolutt det hun skal. Bare blås henne opp, kom i stemning og start leken. Det blir feil å si at det kjennes ekte ut, men hun har stramme hull, store pupper og stive brystvorter som viser at hun er klar for alt

  • MATERIALE: PVC
  • REALISTISK ANSIKT
  • VAGINA, ANUS OG MUNN
  • DOGGY STYLE

  Denne er ikke for deg som ønsker en så realistisk sexdukke som mulig, men den fungerer helt fint som masturbator. Hun sitter i doggy, og ettersom hun er oppblåsbar er det ikke mulig å justere leddene, så det er en fordel hvis du liker den posisjonen. Selvsagt er det mulig å bøye litt, men det blir liksom ikke helt det samme.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Anna Swedish Love Doll er lett å ha med å gjøre. Hun er med på alt, og når du er ferdig kan du stue henne vekk igjen. Hun har både en stram vagina, takker ikke nei til en runde analt, og gir deg en blowjob når du måtte ønske det.

  Men det er ikke til å komme unna at du får ha du betaler for. Svenske Anna kommer aldri til å bli en fullverdig sexdukke sammenlignet med andre dukker i denne testen. Så hvis det er det du er ute etter, anbefales det å se andre veier.

  Min vurdering av Anna Fra Sverige

  4.6/5

  Pipedream Fuck Me Silly Dude

  For Damene

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Endelig noe for damene! Denne fyren kan by på en veltrent sixpack, og 20 cm med hard penis. I tillegg har han en stram anus som kan penetreres, så denne leken kan deles av både ham og henne. Innvendig er det myke riller som stimulerer deilig i takt med bevegelsene.

  • MATERIALE: Realistisk Fanta-Flesh (TPR).
  • FTALATFRI: Ja.
  • LATEKSFRI: Ja.
  • LENGDE: 69 cm.
  • BREDDE: 48 cm.
  • HØYDE: 8 cm (penis, 20 cm).
  • VEKT: 11,5 kg.
  • DIAMETER, ANUS: 0,5 mm (kan strekkes så det passer alle menn).
  • INNVENDIG LENGDE, ANUS: 25 cm.
  • MEDFØLGER: 29 ml glidemiddel, 29 ml Sexleketøys Rengjøring og 30 g Fanta Flesh Powder.

  Det er ikke til å komme unna at denne dukken først og fremst er tiltenkt de som liker å ha sex med menn. Men også par kan ha det moro med denne fyren, og det kan være en fin inngang til trekant, spesielt der mannen kanskje i utgangspunktet er litt skeptisk.

  Dette er ikke en leke som er egnet for en kjapp en. Den er stor og tung, og passer best når du har satt av litt tid til leken. Og det er jo da det er best!

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Denne dukken er perfekt for deg som ønsker en stram, veltrent mann med stor penis som alltid er klar for en runde. Den er laget av Fanta Flesh, et materiale som føles utrolig realistisk ut.

  Her kan du virkelig slå deg løs. Ta den med på soverommet sammen med partner, og ha trekant akkurat når dere vil. Eller bruk den alene. Den stramme anusen gjør at du både kan penetrere og bli penetrert, så Fuck Me Silly Dude passer for både ham og henne.

  Min vurdering av Pipedream Fuck Me Silly Dude

  4.6/5

  Pipedream Fuck Me Silly Dirty Talk

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Er du glad i dirty talk? Da er dette masturbatoren for deg. Den har kanskje ikke pupper eller ansikt, men rumpa ligger klar for å bli tatt både vaginalt og analt. Laget av det naturtro Fanta Flesh-materialet kjennes det nesten ut som ekte vare, og hun både stønner, vibrerer og snakker frekt til deg i takt med støtene dine.

  • MATERIALE: Realistisk Fanta Flesh (TPR).
  • BATTERI: Oppladbart (USB-ladekabel følger med).
  • FTALATFRI: Ja.
  • LATEKSFRI: Ja.
  • RENGJØRING: Hullene kan skylles, men ikke nedsenkes i vann.
  • HØYTALER: Avmonteres innen rengjøring.
  • INNVENDIG LENGDE, HULL: 12 og 11 cm.
  • MÅL: 15 cm bred x 10 cm høy x 17 cm dyp.
  • VEKT: 1,4 kg.
  • SPRÅK: Masturbatoren snakker engelsk.

  Dette er masturbatoren for deg som liker det når det er litt lyd i senga. Dukken både stønner og snakker dirty, og det realistiske Fanta Flesh-materialet kjennes nesten helt ekte ut. Og ikke bare kommer det lyd, Fuck Me Silly Dirty Talk kan også by på deilige vibrasjoner som holder på like lenge som deg.

  Den kommer i en praktisk størrelse som er lett å ta med på tur, og høyttaleren kan kobles fra for å gjøre rengjøring enkelt.

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Pipedreams Fuck Me Silly Dirty Talk er en del av en serie på flere produkter som både snakker, stønner og vibrerer. Denne utgaven er den minste i serien, med en størrelse som er lett å oppbevare og kanskje ta med på tur. Det betyr også at det er den i serien som har den korteste innføringslengden, med sine 11 og 12 centimeter.

  Dukken har minijack-inngang, så du kan koble til headset for å holde leken mer privat om du har noen med lange ører i nærheten.

  Min vurdering av Fuck Me Silly Dirty Talk

  5/5

  Pipedream BJ Betty Oppblåsbar Sexdukke

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Du har kanskje hørt om oppblåsbare Barbara, men her kommer Betty. Som navnet tilsier er blowjob hennes spesialitet, men hun takker ikke nei til en runde vaginalt eller analt heller. Og ikke la deg skremme av at hun er oppblåsbar. Armene kan justeres 360 grader, hun har hår, realistiske øyevipper og lakkede negler. Og vaginaen er en realistisk sleeve laget av Fanta Flesh, som også kan fjernes for rengjøring eller om du vil leke uten resten av dukken.

   • MATERIALE: Vinyl, silikon, TPR og polyester.
   • ANTALL ÅPNINGER: 3 (Munn, vagina og anus).
   • UTTAGBART SLEEVE: Ja.
   • MUNN:

   – Indre diameter: 3,4 cm.

   – Dybde: Ca. 11 cm.

   • SLEEVE

   – Indre diameter: Ca. 1 cm.

   – Dybde: Ca. 13 cm.

   – Hull igjennom

   • FØLGER MED: Lappe-kit og pumpe.
   • BRUKSANVISNING: Engelsk, tysk, fransk m. fl.

  Liker du blowjobs, er dette den perfekte sexdukken. Men hun kan også by på både vaginal og anal moro med den fjernbare Fanta Flesh-sleeven. Når du kjøper sexdukken får du også med en pumpe, så du slipper å blåse deg tom for luft før moroa begynner.

  La Betty gi deg en blowjob du sent vil glemme. Hvis du klarer å vente, la det gå fem-ti minutter etter du har blåst henne opp for å la luften spre seg skikkelig. Og så er det bare å sette i gang.

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Betty har kanskje en ganske stiv pris til å være en oppblåsbar dukke, men dette er noe helt annet enn de klassiske luftmadrassene som man får på utdrikningslag. Både hår, ansikt og pupper er mer realistisk, og den myke munnen er overraskende naturtro til å være en oppblåsbar dukke.

  Og ikke minst er vaginaen (og analen) en skikkelig sleeve laget av Fanta Flesh. Den kan du selvfølgelig også ta ut og leke med på egenhånd. Eller gjøre ren. Pumpen som følger med, gjør at hun heller ikke må blåses opp manuelt. Det er jo en fordel å ikke være helt ferdig før moroa har begynt.

  Min vurdering av Pipedream BJ Betty Oppblåsbar Sexdukke

  4.1/5

  Fuck Me Silly Man

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Er du klar for en ridetur med den perfekte mannen? Fuck Me Silly Man har usedvanlig kraftige muskler, og sitter klar med den harde penisen for at du kan sette i gang. Han kan også tas bakfra, så har kan både du og partner leke samtidig.

  Sett deg på plass, og la ham fylle deg opp med over 20 centimeter hard penis. Lek med de realistiske ballene, og kjenn på de veltrente magemusklene mens du rir til du kommer igjen og igjen.

  • MATERIALE: Fanta Flesh (TPR).
  • FTALATFRI: Ja.
  • LATEKSFRI: Ja.
  • LENGDE, PENIS: 20,3 cm.
  • DIAMETER, PENIS: 4,3 cm.
  • BREDDE, KROPP: 35,6 cm.
  • HØYDE, KROPP: 30,5 cm.
  • DYBDE, KROPP: 30,5 cm.
  • DIAMETER, ANUS: 0,5 cm (fleksibel).
  • GLIDEMIDDEL: Vannbasert.
  • VEKT: 11,5 kg.
  •  

  Det er vel åpenbart at denne dukken er for de som liker å bli penetrert, om du så er mann eller dame. Men Fuck Me Silly Man kan også ta imot selv. Anusen har en fleksibel diameter på en halv centimeter, og dukken kan for eksempel bli med på en artig trekant med deg og partner.

  Dukken er laget i Fanta Flesh, som gjør at alt kjennes helt ekte ut. Skjønt, det er jo fortsatt en dukke, så en liten dose glidemiddel er aldri feil.

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Altså, denne dukken er jo den perfekte mannen. Stiller alltid opp, har aldri problemer med ereksjonen, og har kropp som en gresk gud. Den er kanskje ikke blant de billigste sexlekene, men man får også hva man betaler for. Så til de grader.

  Min vurdering av Fuck Me Silly Man

  4.1/5

  TwerkingButt Deluxe

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Denne rumpa twerker for deg når du måtte ønske!

  Cyberskin Twerking Butt Deluxe både ser og føles som ekte vare. Med ny og patentert «twerke-teknologi» kan du koble den til både musikk og video, og den varmes automatisk opp til kroppstemperatur. Du kan også stille den inn i å vibrere i den takten du ønsker.

  Med i pakken følger det med et VR-headset, perfekt hvis du vil se på favorittvideoene dine mens du bruker produktet. En vannpumpe gjør rengjøring til en lek, og du kan koble rumpa til telefonen for å styre den derfra.

  • MATERIALE: Syntetisk skinn.
  • FTALATFRI: Ja.
  • LATEKSFRI: Ja.
  • LENGDE: 35 cm.
  • BREDDE: 32 cm.
  • HØYDE: Ca. 23 cm.
  • VEKT: Ca. 9 kg.
  • BATTERITYPE: Oppladbar (lader følger med).
  • SPRÅK: Engelsk.

  Denne er perfekt for deg som liker… ja, twerking. Rumpa kjennes utrolig realistisk ut, spesielt siden den automatisk varmes opp til 37 grader. Men VR-headsetet på er det som å ha henne der rett foran deg. Innsiden er også formet så det hele kjennes helt ekte ut, både vaginalt og analt.

  For å få mest ut av masturbatoren følger det med en app, som gir deg tilgang til all musikk og video du har på mobilen, i tillegg til å komme med forhåndsinnstallerte videoer laget spesielt til Twerking Butt Deluxe.

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Det er PornHub selv som står bak denne masturbatoren, og da vet du at vi snakker kvalitet. VR-headsetet er med på å løfte hele produktet et par hakk til, spesielt med tanke på at den kommer med spesiallaget content.

  Rumpa veier nok til at den ligger godt på plass, og kjennes på ingen måte billig ut mens du bruker den. Og det er den heller ikke. Men kvalitet koster penger, og du vil helt klart få valuta for pengene, seven days a week.

  Min vurdering av TwerkingButt Deluxe

  4.1/5

  Extreme Ultimate Fantasy Dolls Carmen Sexdukke

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Her har du drømmedama. Carmen har store pupper, smal midje og deilig rund rumpe og hun er med på alt. Med justerbare ledd kan du sette henne i den posisjonen du ønsker, og hun kan til og med stå på egenhånd ved hjelp av de medfølgende boltene.

  Pipedream har virkelig tatt markedet med storm med sin serie Ultimate Fantasy Doll. Carmen har en høyde på 165 centimeter og veier 36 kilo. Hun har både vaginal og anal åpning med en dybde på 18 centimeter, men hvis du vil kan hun også gi deg en blowjob.

   • MATERIALE: Fanta Flesh.
   • FTALATFRI: Ja.
   • HØYDE: 165 cm.
   • VEKT: 36 kg.
   • ÅPNINGER: Vagina, anus og munn.
   • INNVENDIG DYBDE: Ca. 18 cm.
   • VANNTETT: Ja.
   • FØLGER MED:

   – 118 ml MOIST glidekrem

   – 118 ml REFRESH sexleketøysrens

   – 30 g REVIVE pleiende pulver

   – Dusj til rengjøring.

   – USB varmestav.

   – 1 sett undertøy.

   – 1 par hvite bomullshansker.

   – TPE onanisleeve.

   – 1 ekstra sett kunstige negler.

  Dette er den perfekte dama for deg som er for opptatt til en ekte kjæreste, og ikke har tid til forpliktelser og styr. Pakk henne bort i skapet, og ta henne frem når det er tid for litt moro. Det naturtro materialet Fanta Flesh gjør at alt kjennes ekte ut, og det at du kan bøye både ben og armer gjør at du har enda flere muligheter. Hva med en liten photoshoot?

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Det er ikke uten grunn at disse dukkene fra Pipedream har blitt såpass populære. Realistisk hud, justerbare ledd og kropper i forskjellig størrelse gjør at alle kan finne sin favoritt. I tillegg kan alle dukkene stå selv, så det er bare fantasien som setter stopper for hva dere kan gjøre sammen.

  Her finnes det noe for enhver smak. Carmen har noe mindre pupper enn andre dukker i serien, men de er på ingen måte små. Kle henne ut, ta henne med i dusjen og gjør hva du vil med henne. Hun er med.

  Min vurdering av Ultimate Fantasy Dolls Carmen

  4.1/5

  Flere oppblåsbare

  Som du ser, er de fleste sexdukkene av det dyrere slaget. Det er ikke til å komme unna at det koster å produsere disse dukkene, og skal du ha god kvalitet som kjennes ekte ut må du også betale for det.

  Men heldigvis finnes det også noen som er mer behagelig priset. Oppblåsbare sexdukker koster ikke mer enn et par hundrelapper, og kan være en god inngang til denne typen masturbatorer.  Det kan være en fordel om man har en fotpumpe eller lignende for å blåse opp disse dukkene, det er jo ikke noe særlig å bruke opp alt man har av energi på å blåse opp dukkene manuelt. Disse holder ikke like høy kvalitet om de dyrere, men hei, det er fortsatt mulig å ha det gøy.

  African Queen Lovedoll Sexdukke

  African Queen Lovedoll

  Dersom du foretrekker damer av det mer eksotiske slaget, er African Queen Lovedoll for deg. Hun har åpning både foran og bak, så både om du liker analsex eller vanlig vaginal er det noe for deg. Selvsagt er også munnen åpen, så det er alltid mulig med en blowjob også.

  You2Toys Joann Love Doll

  You2Toys Joann Love Doll

  Joann Love Doll er 152 centimeter høy, og har store pupper du kan leke med. Ikke så naturtro kanskje, men de er der. Med tre hull kan hun by på litt av hvert, og hun er glattbarbert der nede. Dog er hun kanskje like glatt over det brune håret på hodet.

  Storbrystede Brandy

  Storbrystede Brandy

  Hakket mer realistisk har vi Storbrystede Brandy, som har både hår, 3D-formet ansikt og brystvorter. I likhet med Joann og African Princess har hun åpning i både munn, vagina og anal, og hun er fortsatt oppblåsbar. Men om ikke annet er hun i naturtro størrelse.

  You2Toys Angelo Loverboy

  You2Toys Angelo Loverboy

  Så noe for damene. Angelo har 17,8 centimeter lang penis, som blir hard avhengig av hvor hardt du blåser opp. Han har ikke hull verken bak eller i munn, så han er tydeligvis ikke klar for å bli penetrert selv. Men han stiller opp når det trengs ellers.

  Oxana Pussy and Ass

  Oxana Pussy and Ass

  Her har du en internasjonal bestselger. Oxana Pussy and Ass er kanskje ikke stor, men den er effektiv og får jobben gjort. Laget av naturlig og mykt TRP er den naturlig og myk, og har både vaginal og anal åpning.

  Dette er noe helt annet enn en vanlig fleshlight. Med gode riller på innsiden som stimulerer for hvert støt og trang åpning blir det helt annerledes når du kan holde på handsfree. I tillegg ser både vagina og anus vel så naturtro ut.

  Det er alltid lurt med en dose glidemiddel når du ikke har den naturlige fuktigheten, så for å få den mest realistiske opplevelsen er det bare å smøre på. Den vaginale åpningen er 14 centimeter dyp, mens den anale er to centimeter lengre.

  Masturbatoren er Ftalatfri.

  Laget i Sverige

  fuck me like you mean it

  Fuck Me Like You Mean It skal være modellert etter en anonym svensk jente. Hvorfor hun vil være anonym får være opp til henne, men hun har i hvert fall ingenting å være flau over. Store pupper, stram mage og en trang vagina gjør at du får veldig mye sexdukke for pengene, om det så bare er overkroppen.

  Den er håndlaget av myk og deilig Virtual Skin, som faktisk kjennes nesten helt ekte ut. Et lett metallskjellet gjør at hun er ekstra stabil, og siden hun ikke veier mer enn 8 kilo er det opp til deg hvilken posisjon du ønsker. Hun kan både ri deg og ligge på ryggen i misjonær, du bestemmer. Og i tillegg til den vaginale åpningen er det selvsagt også mulighet for å ta henne analt. Det blir dobbel nytelse det!

  Double Trouble

  Double Trouble Masturbator

  Lyst på trekant med to deilige jenter? Greit, det blir kanskje ikke heeeelt som på ekte, men Mistress The Perfect Double Trouble Masturbator gir deg mulighet til å i hvert fall få en smakebit på hvordan det er.

  Danielle og Bambi er klare til å gi deg en opplevelse utenom det vanlige. De åpner seg opp både vaginalt og analt for din nytelse, og du kan bytte på mellom de fire hullene som du ønsker. Og folk er forskjellige, så de har både vagina og rumpehull i hver sin størrelse og utseende.

  I tillegg er det inkludert en fjernstyrt vibrator, som du kan styre som du vil til å stimulere ekstra der det trengs. Du kan også leke med de to rumpene underveis, som er laget av det realistiske materialet Ultra Premium Bio-Skin. Den veier ikke mer enn 3,58 kilo, å det er lett å finne den posisjonen du liker best.

  Hvem av de to liker du best?

  Stor sexdukke

  Ultimate Fantasy Dolls Mia

  Sexdukker er ofte laget etter et skjønnhetsideal som ikke helt gjenspeiler virkeligheten. Men hva med de som har andre preferanser? Møt Mia.

  Vi har allerede vært innom Ultimate Fantasy Dolls. Men mens de andre dukkene i serien er syltynne, er Mia større med litt mer former. Som de øvrige dukkene fra Pipedream er hun stødig nok til å stå på egenhånd, så her er det fritt frem for å leke seg med antrekk og posisjoner.

  Mia har naturtro og myk hud laget av Fanta Flesh, og et skjelett av rustfritt stål gjør at hun er ekstra robust og gir en mer realistisk følelse.

  Og hun by på seg selv. Hun gir deg en blowjob når du skulle ønske det, og stiller opp både vaginalt og analt når det måtte være. Men pass på så du vasker henne godt etter bruk, det klarer hun ikke selv.

  Rengjøring av sexdukker

  Rengjøring er alltid viktig når det kommer til sexleketøy. Når du bruker de kommer det en del bakterier, og det er ikke noe du vil ha der det ikke skal. God rengjøring gjør også at sexdukken varer lenger. Når du først skal investere såpass mye i et sexleketøy er det jo viktig å ta vare på det.

  Akkurat hvordan du skal rengjøre dukken er avhengig av materiale og hvordan den er utformet. De aller fleste dukkene kan tas med i dusjen, noe om gjør det enklere å skylle de med vann. Bruk rikelig med vann og antibakteriell såpe for å være sikker på at du får bort alle bakterier.

  Mange av dukkene har gjennomgående hull for at det skal være enklere å rengjøre. Noen har samme kanal på den anale og vaginale åpningen, så når vannet går inn den ene veien, går det ut den andre. Mens andre har et hull på ryggen hvor kanalene samler seg, og vannet renner ut der.

  Det er viktig å tørke dukken godt når den er ferdig vasket, spesielt inne i kanalene og andre hulrom. Men ikke vær for hardhendt. Bruk et mykt håndkle eller papir, og tørk forsiktig over hele dukken. For å ta skikkelig godt vare på den er det lurt å bruke litt talkum eller lignende når du har tørket ferdig. På den måten bevares den myke huden, og du vil ha glede av dukken din i lang tid.

  Sexdukker av barn

  Sexdukker er moro. Og etter hvert som sexdukker har blitt mer og mer populært, har også utviklingen i markedet har ført til at dukkene har blitt mer og mer realistiske. Dukkene kan lages i alle former og fasonger, her er det bare fantasien som setter grenser,

  Dessverre har det ført til at det har vokst frem et voksende marked av dukker som fremstår som barn. Også her i Norge har dette utviklet seg til å bli et problem. Det er skrevet i VG om sexdukker som er beslaglagt av tollvesenet nettopp fordi de er fremstilt som barn, både i størrelse og kroppsform.

  Siden 2016 er det stoppet i hvert fall 48 sexdukker i barnestørrelse i tollen. Det er ikke tvil om at dette er en forkastelig utvikling, og politiet og tollvesenet ser alvorlig på trenden. Selv de mest erfarne tollerne reagerer sterkt og negativt på å oppdage disse dukkene, som ofte er ikledd barneklær eller pakket inn i barnetepper.

  Mottakerne av disse dukkene er menn i alle samfunnslag over hele landet, og flere av disse er tidligere domfelt for seksuallovbrudd. I tillegg har domstolene flere ganger slått fast at denne type dukker er forbudt etter norsk lov.

  Dømt for barnedukker

  En 45 år gammel mann utfordret i 2019 regelverket etter at han ble dømt for innføring av sexdukker i barnestørrelse. Han ble først idømt 60 dagers betinget fengsel og en bot på 10 000 kroner, etter at han prøvde å importere en japansk sexdukke med høyde på 1 meter. Retten fastslo at dukken var formet som et mindreårig barn, og var ment å forestille et jentebarn langt under pubertetsalder.

  Mannen mente at dette ikke gikk under forbudet mot seksualisert fremstilling av barn, og ankete til slutt saken til høyesterett. Også der ble det fastslått at dukken gikk under forbudet, og anken ble enstemmig forkastet av landets øverste domstol.

  Sexdukke på resept

  Til tross for en slående dom i høyesterett, er det flere psykologer som mener sexdukker som forestiller barn kan være effektivt for å forebygge overgrep mot mindreårige. Det har blant annet blitt argumentert for at pedofile bør få tillatelse til å importere barnedukker, nærmest som på resept. Sammen med omfattende terapi skal bidra til at pedofile får utløp for lystene sine uten å måtte ty til overgrep, mener noen psykologer.

  Spørsmålet er om slike dukker vil senke terskelen for misbruk og bryte barrierer mot å begå overgrep, eller om de vil virke stimulerende og  «mette» behovet for de som har problemer med at de er tiltrukket av barn. Selv om det ikke er noen tvil om at slikke dukker og enhver seksuell fremstilling av barn oppleves umoralsk og forkastelig for de aller fleste, er dette et legitimt argument.

  Ikke ulovlig med «voksne» dukker

  Det er viktig å presisere at dette forbudet gjelder seksualisering av barn, og omhandler ikke dukker som fremstiller voksne personer. Loven omhandler seksuell fremstilling av barn, og ikke sexdukker i seg selv. Alle dukkene som omtales i denne testen er så klart 100% lovlige, og de er produsert og importert etter gjeldende regelverk.