Autoblow – Beste blowjob maskin fra det kjente merket

Det kreves litt tilvenning og justeringer for å få mest mulig nytelse ut av produktene fra Autoblow. Spesielt Autoblow 2+ XT hvor du har flere hylser å velge mellom. 

Fant ikke det du letter etter?

Klikk her for å se et mye større utvalg av blowjob simulatorer

FAQ

Dette kommer litt an på hvilken modell du velger. De rimeligste ligger på rundt 1200 kroner. 

Bare sørg for at du rengjører hylsen godt etter bruk for å sørge for at det ikke lagrer seg bakterier inne i hylsen. 

Nei, disse maskinene går ikke på batteri. det er inkludert en egen ledning og apparatet kobles direkte til strømuttaket. 

Det er Autoblow AI og Autoblow 2+ XT som vi anbefaler på denne nettsiden. Les anmeldelsene nøye for å hjelpe deg med å velge hvilken maskin som passer best for deg. 

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Autoblow A.I. Blowjobmaskin

  AI

  68%
  Design
  76%
  Brukervennlig
  84%
  Kvalitet
  73%
  Pris
  84%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.2/5
  Brukervurdering:
  4/5
  blå og hvit automatisk sugejobb maskin

  Autoblow A.I. Blowjobmaskin

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Denne blowjob simulatoren gir deg mange spennende innstillinger og intensiteter å nyte. Produktet er basert på hundrevis av time med forskning, og funnet frem de beste og mest populære blowjob teknikker for å skape den perfekte sugemaskinen.

  Motoren innvendig og hylsen gir et godt vakuum og stimulerer den delen av penis du like best. I tillegg tilbyr den 10 forskjellige innstillinger med til sammen 210 forskjellige blowjob teknikker .

  Den er laget av solid ABS plast, og hylsen innvendig kjennes ut som ekte vare i silikon av høyeste kvalitet. På Autoblow AI kan du også velge mellom forskjellige hylser, enten du liker anal, munn, eller vanlig vagina hylse.

  Hylsen er uttakbar og kan rengjøres enkelt, og bunnen på hylsen er ikke åpen slik at ingenting renner ut i selve maskinen. Du trenger heller ikke å knote med batterier, da den kommer med egen ledning som du kobler direkte i stikkontakten.

  Den har også et eget avkjølingssystem for å sørge for at motoren ikke overoppheter under bruk.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Autoblow A.I. Blowjobmaskin
  Innstillinger 10 forskjellige med total 210 teknikker
  Lengde 24 cm
  Diameter Indre 1 cm, kan utvides til 5,2 cm
  Vanntett Hylsen er vanntett og uttakbar
  Batteri Nei, egen strømkabel
  Materialer Silikon og ABS plast
  Volum Høy/Middels/Lav
  Lading Nei
  blå og hvit automatisk sugejobb maskin

  Valgfrie hylser

  1 of 4

  Enkelt betjeningspanel

  2 of 4

  Ventilasjon og vakuum

  3 of 4

  Av og på knapp

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Autoblow A.I. Blowjobmaskin

  Videoer

  Konklusjon

  Det er ingen tvil om at dette er et godt produkt som mange menn har hatt glede av. Men likevel får den ikke en femmer av meg, i og med at det er enkelte ting som må jobbes med. Jeg kan for eksempel ikke fordra lyden på denne, da den høres ut som ei sulten purke når du kjører den i gang. Jeg kan forstå at materialer som silikon og vakuum vil lage noe lyd, men for min del blir det en total stemningsdreper. I tillegg er den ganske stor og klumpete å holde i, og er ikke spesielt lekker å se på. Derfor burde de også utvikle et håndtak på denne som de har gjort på Autoblow 2.

  Men de fleste blir nok vant med lyd og utseende av dette apparatet, og kommer til å få hundrevis av timer med spennende utforskningen på alle de forskjellige sugejobb teknikkene denne maskinen kan utføre. Du kan også velge intensitet og stramhet selv på enkle betjeningsknapper mens du bruker den. 

  Autoblow 2+ XT Blowjob-maskin

  2+ XT

  84%
  Design
  82%
  Brukervennlig
  83%
  Kvalitet
  78%
  Pris
  75%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  3.8/5
  Brukervurdering:
  3.5/5
  Inngangspartiet på Autoblow

  Autoblow 2+ XT Blowjob-maskin

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Autoblow 2+ XT er en forbedret utgave av Autoblow 2, som har en mye strammere og intens opplevelse. Årsaken er at du kan velge tykkelse og lengde på sleeven selv ut i fra tre forskjellige størrelser, som gir deg muligheten til å skreddersy opplevelsen ut i fra din penisstørrelse. 

  Denne kobles direkte til strømuttaket, og har en kraftig motor som hoder i mange timers bruk. Den har også en sikring hvor maskinen stopper om motoren blir overopphetet. 

  Innstillende på Autoblow 2+ XT gjøres med en egen skruknapp, som gjør det enkelt for deg å finstille intensiteten selv. 

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Autoblow 2+ XT Blowjob-maskin
  Intensitet Egen skruknapp
  Størrelser SLEEVE A: - Diameter: 2,7-3,5 cm. - Omkrets: 7,5-10 cm. SLEEVE B: - Diameter: 3,5-4,5 cm. - Omkrets: 10-14 cm. SLEEVE C: - Diameter: 4,5-5,6 cm. - Omkrets: 14-16,5 cm.
  Vanntett Sleeven er vanntett
  Batteri Nei, har egen strømkabel
  Materialer Silicone og ABC plast
  Volum Høy/Middels/Lav
  Lading Nei
  autoblow7

  Motor

  1 of 3

  3 hylsestørrelser

  2 of 3

  Justering av lengde

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Autoblow 2+ XT Blowjob-maskin

  Videoer

  Konklusjon

  Autoblow 2+ XT er en av mine favoritter. Det er helt fantastisk å kunne finstille partneren din til akkurat den intensiteten du vil, og hun slutter aldri å suge fordi hun blir sliten. For dem som liker å ha et jevnt tempo for å få orgasme, er dette den beste maskinen fra dette merket. Men for de som liker litt mer overraskelser og muligheten til å oppleve noe nytt, er Autoblow AI tingen. Hylsesystemet er litt mer komplisert på Autoblow 2 + XT, så les en artikkel vi har skrevet her om hvordan du skal velge rett hylse på denne. 

  Håndtak til Autoblow 2+ XT

  Har du anskaffet deg dette apparatet har du sikkert lagt merke til at den blir litt stor og upraktisk å holde i mens den suger deg. Om du ikke har knyttnever på størrelse av en gorilla, kan det være smart anskaffe seg en holder som gjør det mye mer behagelig å holde på over lengre tid. 

  Autoblow Easy Grip Håndtak

  Autoblow Easy Grip Håndtak

  Dette håndtaket er designet for å gjøre din Autoblow 2+ XT opplevelse mye enklere. Du får et enkelt håndtak å holde i fremfor å måtte holde hele apparatet med begge hender mens du holder på. I tillegg er håndtaket velig lagt, slik at de fleste får til å stå med apparatet i tillegg, noe som kan intensivere opplevelsen for mange. 

  Dette skulle i utgangspunktet vært et standard tilbehør i pakken etter vår mening. Men derimot koster det ikke mer enn noen få hundrelapper ekstra for å få en mer behagelig kosestund med din blowjob simulator uten å bli sliten i armene.

  Ekstra hylser til Autoblow 2+ XT

  Det er selvfølgelig med en hylse når du kjøper en Autoblow 2+ XT. Men er det noe som blir fortsatt utslitt, så er det nettopp hylsen. Du har jo tross alt planer om å bruke den 3 til 4 ganger om dagen ikke sant? Derfor kan det være like greit å anskaffe seg en ekstra hylse med en gang, slik at du har en tilgjengelig når den første ryker. Er du i tillegg ikke helt fornøyd med størrelsen du kjøpte, og ønsker å bruke en mindre eller større hylse, så er det 3 forskjellige størrelser du kan velge mellom.

  Onanisleeve til Autoblow 2+ XT

  Ekstra sleeve til autoblow 2 xt

  Sleevene er laget av deilig myk TPE som kjennes nesten ut som ekte hud. De er også enkle å vaske, og har en hel bunn for å samle opp både glidemidler og kroppsvæske som kommer i hylsen. 

  Den tåler godt med vann og mild såpe for renhold, og bruke gjerne talkum som er laget for sexleketøy i tillegg, slik at den bevarer den samme deilig hudfølelsen i mange runder fremover. 

  Her er de 3 størrelsene du kan velge mellom: 

  Størrelse A: 2,7-3,5 cm i diameter (7,5-10 cm i omkrets).
  Størrelse B: 3,5-4,5 cm i diameter (10-14 cm i omkrets).
  Størrelse C: 4,5-5,6 cm i diameter (14-16,5 cm i omkrets).

  Sjekk priser på hylser til Autoblow 2+ XT

  Ekstra Hylser for Autoblow AI

  Det er litt enklere å velge nye hylser på denne maskinen. De kommer ikke i mange forskjellige størrelser, og er i designet for å tilfredsstille dine seksuelle lyster om du er ute etter vagina, munn, eller analsex. I tillegg kan du også velge farge på din Autoblow AI hylse. 

  Autoblow A.I. Vaginahylse

  Autoblow A.I. Vaginahylse

  Vaginahylsen har deilige små knotter innvendig som stimulerer deg mens maskinen er i gang. Den deilige TPE huden vil garantert imponere med sin virkelighetsnære følelse. Så ønsker du heller at den sugejobb maskin skal heller forestille en vagina, har Autoblow laget en perfekt hylse for deg. 

  Hylsen har en dybde på 20 cm, og har kun 1 cm i diameter innvendig. Men den strekker seg godt, og sitter tett rundt penis for å gi ekstra stimuli ved bruk. 

  Sjekk pris på Vaginahylse til Autoblow AI

  Autoblow A.I. Munnhylse

  Autoblow A.I. Munnhylse

  Munnhylsen har en annerledes følelse innvendig i forhold til vagina og anal. Innvendig kjenner du deilige riller som dekker innsiden av hylsen, og kjennes helt fantastisk ut sammen med det deilige vakuumet Autoblow 2+ XT produserer samtidig. 

  Materialet er det samme som de andre hylsene, herlig TPR som kjennes ut som ekte hud. Sammen med et godt glidemiddel, kjennes dette ut som en herlig våt munn som suger deg helt frem til klimaks. 

  Sjekk pris på Munnhylse til Autoblow AI

  Autoblow A.I. Analhylse

  Autoblow A.I. Analhylse1

  Analhylsen er helt glatt innvendig, men den er laget for å være ekstra tett og trang for en realistisk følelse. Hullet er også laget for at det skal være litt krevende å trenge seg inn i den deilig analhylsen. Den har hun 1 cm i diameter innvendig, så her kreves det et godt glidemiddel for å komme i gang. 

  Denne hylsen er perfekt for dem som liker en veldig stram og intens følelse, og samtidig ikke ønsker stimulerende tekstur innvendig. 

  Sjekk pris på Analhylse til Autoblow AI

  Autoblow A.I. Mørk Vaginahylse

  DARK VAGINA SLEEVE TO AUTOBLOW A.I. MACHINE

  Den sorte vagina hylsen har akkurat samme tekstur og følelse som den hvite vagina hylsen. Men fantaserer du heller om å knulle en mørk jente, er dette hylsen for den. 

  Men det som er litt synd er at disse hylsene er kun laget som et ekstra alternativ, og kan ikke kjøpes sammen i pakken med Autoblow 2+ XT. Dette er veldig synd med tanke på at mange ville hatt dette som et førstevalg, og burde definitivt bli lagt til som et alternativ når du kjøper både maskin og hylse. 

  Sjekk pris på Mørk Vaginahylse til Autoblow AI

  Autoblow A.I. Mørk Munnhylse

  https://lovebuddy.no/go/dark-mouth-sleeve-for-autoblow-ai-machine-vuxen-no/

  Autoblow tilbyr både munn og vagina i en mørkere hudutgave. Men munnhylsen kunne gjerne skillet seg litt ut i fra den hvite i forhold til utforming. Innvendig har den også de samme deilige rillene, og rommer opptil 20 cm lang penis. 

  Uansett farge på hylsen, er de alle laget av silikon med høy kvalitet, og kan være sikker på at den tåler mange runder med høy intensitet. 

  Sjekk pris på Mørk Munnhylse til Autoblow AI

  Hvordan kjøpe den beste autoblow?

  Å velge en autoblow kan være vanskelig. Men med denne enkle guiden får du ditt nye favoritt  autoblow  i din besittelse på kort tid!

  Tid som trengs: 15 minutes
  Total pris: 1299 NOK

  Nødvendige verktøy:

  Denne listen for de beste autoblow maskiner

  Andre ting:

  Penger for å kjøpe en autoblow maskin

  Steg for steg guide

  Leter du etter det beste autoblow produktet
  Sex leker kjøpere, nybegynnere eller veteraner, vil alltid leter etter å kjøpe den beste autoblow maskinen. Det er grunnen til at vi laget denne siden, hvor du kan finne en rangering av de beste sexleker.
  1
  Ikke kast bort tiden din for å lete.
  Som kjøper kan du bruke timevis på å finne nøyaktig hvilken autoblow du skal kjøpe. Det kan være frustrerende. Det er mange brukeranmeldelser, blogganmeldelser og anbefalinger du bør vurdere når du kjøper en autoblow.
  2
  Les gjennom våre anbefalinger
  All informasjon og vår ekspertuttalelse som er på nettet, er samlet og ordnet på denne siden. Du trenger bare å lese denne for å få et innblikk i hva du skal kjøpe.
  3
  Velg en av de anbefalte sexbutikkene å kjøpe fra.
  Når du har bestemt deg for et autoblow produkt du vil kjøpe, har vi gjort neste trinn veldig enkelt for deg. Alle anbefalte butikkene har link til autoblow maskinen du har bestemt deg for.
  4
  Ferdig! Nå eier du en autoblow.
  Bare velg en sexbutikk å kjøpe fra. Få produktet sendt diskret til din adresse. Vi har sørget for at alle sexbutikkene vi anbefaler å handle fra har diskret emballasje og en anonym avsenderadresse og navn.
  5

  Hvordan bruke Autoblow AI?

  Autoblow AI er vel kanskje et av de mest avanserte sexleketøyene for menn på markedet. Derfor tenkte vi det var lurt å vise dere hvordan dette apparatet fungerer, og hvordan du skal styre apparatet mens du holder på. Se på dette som en liten instruksjonsbok med tips til å komme i gang, slik at du får en best mulig opplevelse med denne ganske kostbare knulleapparatet.

  Rengjøring av Autoblow produkter

  Likt som en Fleshlight eller andre lommefitter, er Autoblow maskiner også veldig enkel å rengjøre. Hylsene er enkel å fjerne fra selve maskinen, bare sørge for å koble av armen inne i selve apparatet før du begynner å dra ut hylsen. 

  RTP, som hylsene er laget av, tåler vask i lunkent vann og kan gjerne legges i blør i en kort periode. Men i og med at hylsen er tett i enden, anbefaler vi i tillegg å bruke antibakterielle sprayer eller rengjøringsmiddel som er beregnet for sexleketøy. 

  Selve maskinerier må dere også huske på å holde rent, og ikke la glidemiddel eller kroppsvæske lagre seg mellom knappene på betjeningspanelet. På Autoblow 2+ XT er dette en enkel affære om du kjøper et håndtak i tillegg. Da slipper du å måtte ta i apparatet så mye mens du bruker den. 

  Vask apparatet med en fuktig klut som er dyppet i såpevann. Vask ekstra godt mellom knapper. 

  innsiden av autoblow

  Videoer tilgjengelig om hvordan du rengjør Autoblow produkter

  I disse videoene får du vite mer om hvordan du skal vaske hylsene til autoblow maskiner, som er laget av samme material uansett hvilken maskin du velger. I tillegg får du noen smarte tips om hvordan du setter inn Sleeven i din Autoblow AI, og hvordan du kan opplevelsen med Autoblow 2+ XT enda mer intens og stram. 

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *