Fleshlight – Best i Test

Altså, en Fleshlight er jo utformet på en måte så det er relativt intuitivt hvordan den brukes. Her er det bare å prøve seg frem til hva som funker best for deg, og det kan jo være gøy å variere litt også. 

Fant ikke det du letter etter?

Klikk her for å se et mye større utvalg av Fleshlights

FAQ

Glidemiddel gjør alt så mye bedre, også når det kommer til Fleshlights. Bruk helst en vannbasert variant, da olje- og silikonbasert glidemiddel kan skade materialet over tid. Gjerne produsentens egne Fleshlube

Fleshlight Girls er en serie Fleshlights som er modellert etter flere av verdens største pornostjerner. Her har de faktisk tatt en reell avstøpning av jentenes vagina, og gir deg muligheten til å ha sex med de du har sett på mange ganger på film. Endelig!

Ja. Faktisk har Fleshlight sitt eget produkt for akkurat det, Fleshlight STU. STU står for "Stamina Training Unit", og er trangere enn den originale Fleshlighten.

Mange synes det er gøy å bruke sexleketøy også sammen med partner, også når det gjelder Fleshlights. Av naturlige årsaker er det jo først og fremst mannen som får noe ut av det. Men mange damer kan også synes dette er moro, kanskje spesielt med en Quickshot eller Crystal Ice.

Fleshlight har sitt egne materiale Real Feel Super Skin, som kjennes omtrent ut som ekte hud. Dette materialet er porøst, så det er viktig å være nøye med rengjøringen.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Fleshlight Girls Riley Reid Utopia

  Testvinner

  93%
  Design
  98%
  Brukervennlig
  97%
  Kvalitet
  73%
  Pris
  Ekspertvurdering:
  4.8/5
  Brukervurdering:
  4.5/5

  Produktbeskrivelse

  Hvem har vel ikke drømt om en natt med selveste Riley Reid?

  Nå kan du få din helt egen Riley hjemme, som alltid er klar for en runde. Åpningen på denne fleslighten er nemlig en perfekt kopi av Rileys egne, og innsiden er spesielt utviklet for å gi mest mulig nytelse.

  Fleshlighten er laget av Real Feel Super Skin, som kjennes hekt ut som ekte vare. Og ikke nok med det, masturbatoren er laget få en måte så det oppstår et intenst vakuum under bruk. Dette kan du også justere ved å skru på lokket på bunnen. 

  Selve sleeven har hull i begge ender, så det er enkelt å rengjøre. Det kan også vrenges.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Fleshlight Girls Riley Reid
  Materiale Real Feel Super Skin
  Lengde 25 cm
  Diameter 1,5 cm (tøyelig)
  Dybde 20 cm
  Åpning Vagina
  Riley Reid Fleshlight

  Ruglete innside for optimal nytelse

  1 of 4

  Elastisk

  2 of 4

  Real Feel Super Skin – Nesten som ekte vare

  3 of 4

  Realistisk følelse

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Fleshlight Girls Riley Reid

  Videoer

  Konklusjon

  Det er unektelig kult å få en vagina foran meg som jeg har sett såpass mange filmer av. Men selv om Riley absolutt har et estetisk pent underliv som vi godt kan se mer av, er det innsiden som gjør det her.

  Den ruglete teksturen endrer seg jo lenger inn du kommer, og etter hvert blir det også trangere. Halvveis inn er det også en slags klemme, som bidrar til ekstra stimuli.

  Og det er ikke annet enn å si wow når det kommer til materialet. Dette gjør Fleshlight bra, og Real Feel Super Skin er nettopp det, Real Feel. For å beholde den mye overflaten er det lurt å pudre med litt talkum etter bruk og vask, hvis ikke vil det bli mer klebrig enn mykt med tiden.

  Produktet er også en testvinner hos Bedbible.com

  Fleshlight Pink Lady Original

  Nybegynner

  93%
  Design
  87%
  Brukervennlig
  66%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  3/5

  Produktbeskrivelse

  Fleshlight har med årene blitt et kjent navn i verdenen av sexleketøy. Varemerket har vokst en del siden oppstarten i en garasje utenfor Los Angeles, og det var nettopp med denne det hele begynte.

  Fleshlight Original er selvsagt laget av Real Feel Super Skin. Det patenterte materialet er spesialutviklet for å ligne mest mulig på en kvinnes underliv, både på farge og følelse. Og dette kjennes virkelig så godt som ekte ut.

  Mens de nyere versjonene har fått knudrete tekstur på innsiden, er denne helt glatt. Med lokket på baksiden kan du styre intensiteten på vakuumet, og velger selv hvordan du skal bli stimulert.

  For å rengjøre Fleshlighten er det bare å ta ut sleeven av etuiet og skylle med varmt vann. Det er hull i enden, så vannet renner gjennom. La Fleshlighten lufttørke før du pakker den bort, og pudre den gjerne med litt talkum eller lignende når det er tørt.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Fleshlight Girls Riley Reid
  Materiale Real Feel Super Skin
  Lengde 25 cm
  Diameter 1,5 cm (tøyelig)
  Tekstur Glatt
  Åpning Vagina
  Original Fleshlight

  Juster intensiteten

  1 of 3

  Real Feel Super Skin 

  2 of 3

  Den originale Fleshlight

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Fleshlight Pink Lady Original

  Videoer

  Konklusjon

  Det er en grunn til at Fleshlight har blitt så populært som det har blitt. Pink Lady er ikke laget for å ligne noen andre, dette er originalen. Noen vil kanskje mene den har blitt litt utdatert med tanke på alle nye varianter av Fleshlight som har kommet på markedet, men den leverer fortsatt så det holder.

  I motsetning til mange av de senere modellene er det ingen tekstur på innsiden. Pink Lady er mer som et glatt hull, noe som tar bort litt av følelsen som følger med for eksempel Fleshlight Girls-serien. Det trenger for så vidt ikke å gjøre så mye, det er fortsatt deilig. Men det blir litt likere et vanlig runk. Eller, mindre ulikt kanskje.

  Fleshlight Quickshot Vantage

  Billigst

  78%
  Design
  71%
  Brukervennlig
  55%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  Ekspertvurdering:
  3.7/5
  Brukervurdering:
  3.3/5
  Fleshlight Quickshot Boost

  Fleshlight Quickshot Boost

  Produktbeskrivelse

  Fleshlight Quickshot Vantage er en mindre og litt annerledes Fleshlight. Denne er mindre, og med åpning i begge ender. Her har du også mer valgfrihet. På den ene siden har du nemlig en vagina, mens den andre siden er en litt trangere anus.

  Sleevet er laget i Super Skin, som gir en naturtro følelse til tross for det noe futuristiske utseendet. Etter hvert som bevegelsene blir ber intense varmes Quickshoten også opp, som gir en enda bedre stimulering.

  Quickshot Vantage ble i 2016 kiåret til beste nye produkt for menn ved ETO Awards. Med et diskret utseende er den enkel å gjemme unna, faktisk kan den fint ligge fremme uten at noen vil skjønne hva det er for noe. Utenom de som allerede vet.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Fleshlight Quickshot Vantage
  Materiale TPR og TPE
  Lengde 10,7 cm (8,8 cm innførbar)
  Diameter 2 cm
  Tekstur Variert
  Åpning Vagina
  Fleshlight Quickshot

  Juster intensiteten

  1 of 3

  Real Feel Super Skin 

  2 of 3

  Den originale Fleshlight

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Fleshlight Quickshot Vantage

  Videoer

  Konklusjon

  Fleshlight Quickshot Vantage er liten og nett, og fin når du er ute etter en kjapp en. Den doble åpningen gjør at rengjøringen går som en lek. Dessverre gjør den også at det kommer glidemiddel over alt.

  For du trenger glidemiddel. Ikke at det nødvendigvis gjør så mye med litt glidemiddel, det er jo bare å vaske bort. Men det kan gjøre det litt vanskelig å få skikkelig grep på masturbatoren. Det blir helt klart enklere med en partner, og det er kanskje også med en partner at denne leken mest kommer til sin rett.

  Det er gøy med to forskjellige innganger, og den er heller ikke større enn at de fleste vil komme gjennom. Og da er det jo mulig for partner å gi litt… ekstra stimuli.

  Fleshlight Ice Lady Crystal

  93%
  Design
  82%
  Brukervennlig
  59%
  Kvalitet
  85%
  Pris
  Ekspertvurdering:
  4.4/5
  Brukervurdering:
  4.6/5
  Fleshlight Ice Lady Crystal Vagina

  Fleshlight Ice Lady Crystal

  Produktbeskrivelse

  Fleshlight Ice Lady er en gjennomsiktig versjon av det velkjente sexleketøyet. Her kan du få en ekstra frekk opplevelse, og se hele showet mens du koser deg.

  Masturbatoren har den velkjente åpningen formet som en vagina, og deilig, ruglete tekstur på innsiden for å gi ekstra nytelse. I tillegg kan du justere vakuumet med lokket på baksiden, og dermed på sterkere eller svakere sugeevne.

  Vannbasert glidemiddel funker best, da olje- eller silikonbasert kan skade sleeven over tid. Skyll den godt etter bruk og bruk vibratorrens fra tid til annen, sammen med talkum eller lignende. Da holder kvaliteten seg.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Fleshlight Ica Lady Crystal
  Materiale Real Feel Super Skin
  Lengde 25 cm
  Diameter 0,7 - 1.9 cm
  Tekstur Variert
  Åpning Vagina
  Fleshlight Ice Lady Crystal Vagina 4

  Justerbart vakuum

  1 of 4

  Se hvert eneste støt

  2 of 4

  Klar, vaginal inngang

  3 of 4

  Deilig ruglete tekstur

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Fleshlight Ice Lady Crystal

  Videoer

  Konklusjon

  Joda, det er absolutt moro å se hva som skjer der nede. Det blir også mye mer elegant når alt er helt klart og gjennomsiktig, og det er noe for seg selv å følge med mens du sakte trenger inn og ut.

  Kanskje er det spesielt gøy for en partner. En vanlig Fleshlight skjuler jo alt av action mens du holder på, så hvis du skal leke sammen med andre er nok Ice Lady litt ekstra moro.

  Dessverre virker det som sleeven tar til seg litt farge etter å ha blitt brukt litt, og dermed ser mer blurry ut enn klar og gjennomsiktig. Nesten litt skitten. Følelsen holder seg imidlertid, den er like deilig som den alltid har vært. Men det mister liksom litt av greia når den ikke er helt klar lenger. Da kunne man jo like greit hatt en vanlig.

  Fleshlight Girls Adriana Chechik Empress

  90%
  Design
  98%
  Brukervennlig
  97%
  Kvalitet
  73%
  Pris
  Ekspertvurdering:
  4.6/5
  Brukervurdering:
  4.5/5
  Fleshlight Girls Adriana Chechic Empress

  Fleshlight Girls Adriana Chechik Empress

  Produktbeskrivelse

  Med Fleshlight Girls har du muligheten til å drømme deg litt ekstra bort, og (nesten) føle hvordan det er å ha sex med en ekte pornostjerne. Adriana Chechik ble kåret til “Performer of the Year” på AVN Awards i 2017, og har en lang rekke voksenfilmer på samvittigheten. 

  Innsiden av sleeven har en deilig tekstur spesialutviklet til Adrianas versjon, og kalles Empress. Den sørger for ekstra stimuli på akkurat de riktige stedene. Og med lokket i bunn kan du gjøre henne enda trangere om du ønsker.

  Fleshlight Girls er formet og designet etter de hotteste pornostjerner i verden. Prøv din favorittdame, eller samle opp et friske jenter som alltid er klar for en runde. Det er opp til deg.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Fleshlight Girls Adriana Chechic
  Materiale Real Feel Super Skin
  Lengde 25 cm
  Diameter 0,7 - 1.9 cm
  Tekstur Empress
  Åpning Vagina
  Fleshlight Girls Adriana Chechic Empress

  En av verdens hotteste pornostjerner

  1 of 3

  Modellert etter Adriana

  2 of 3

  Empress

  3 of 3

  Videoer

  Konklusjon

  Fleshlight Girls er en helt fantastisk serie av masturbatorer. Når ellers får du muligheten til å ha sex med de største stjernene i voksenindustrien? Hvem liker du best?

  Det er vanskelig å komme med en generell anbefaling av denne serien. Mye av opplevelsen vil nok i stor grad være styrt av hva du synes om modellen. Adriana Chechik er ingen personlig favoritt, selv om hun absolutt ikke er ubehagelig å se på. Men på grunn av det ville jeg nok selv gått for en av de andre jentene.

  Men som masturbator gjør den absolutt jobben. Fleshlight slår ikke feil med sin Super Skin, og det at man kan justere styrken med lokket på baksiden gjør det enda bedre. Så hvis du liker Adriana vil du like denne!

  Fleshlight Turbo Ignition Blue Ice

  96%
  Design
  89%
  Brukervennlig
  85%
  Kvalitet
  85%
  Pris
  Ekspertvurdering:
  4.7/5
  Brukervurdering:
  4.5/5
  Fleshlight Turbo Ignition Blue Ice

  Fleshlight Turbo Ignition Blue Ice

  Produktbeskrivelse

  Fleshlight er kjent for sitt naturtro utseende og realistiske følelse. Følelsen har de beholdt, men Turbo Ignition Blue Ice ser ikke akkurat ut som en vagina. Og det er heller ikke meningen.

  Den kjennes ikke ut som en vagina heller. Den opphøyde åpningen og utformingen gjør at Turbo Ignition Blue Ice minner mer om en blowjob. Spesielt den lille klaffen rett på innsiden bidrar til en autentisk opplevelse, og sleeven har fått en stram og spennende tekstur.

  Den er også helt gjennomsiktig, så du kan hele veien følge med i takt med stimuleringen. Og selv om den kanskje ser ut som noe fra en annen verden, er den laget av Fleshlights egenutviklet materiale Real Feel Super Skin. Så godt som ekte!

   

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Turbo Ignition Blue Ice
  Materiale Real Feel Super Skin
  Lengde 25 cm (21,5 cm innvendig)
  Diameter Maks 5 cm
  Følelse Oralsex
  Gjennomsiktig Ja
  Fleshlight Turbo Ignition Blue Ice

  Opphøyd åpning

  1 of 3

  Gjennomsiktig

  2 of 3

  Spesialutviklet tekstur

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Turbo Ignition Blue Ice

  Videoer

  Konklusjon

  Den blå sleeven er gjennomsiktig, så du skjer alt som skjer der inne. Selve åpningen er annerledes enn på andre Fleshlights, og er på en måte opphøyd. Faktisk er det flere innganger her, du kan velge mellom hullet i midten, eller komme inn fra siden på ett av sidehullene. 

  Den stramme åpningen har en andre ring innenfor, og minner mer om en blowjob enn en vaginal penetrering. Teksturen på innsiden finner du bare her, og den er nok også litt strammere enn vanlig. Dermed blir det noe annet enn de fleste andre Fleshlights, og forandring fryder jo.

  Og så ser den rett og slett kul ut. Det er kanskje ikke det aller viktigste når det kommer til sexleketøy, men det skader jo ikke heller.

  Fleshlight Fleshskin Grip Blue Ice

  85%
  Design
  67%
  Brukervennlig
  47%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  Ekspertvurdering:
  3.4/5
  Brukervurdering:
  2/5
  Fleshlight Fleshskin Grip Blue Ice

  Fleshlight Fleshskin Grip Blue Ice​

  Produktbeskrivelse

  Den eneste Fleshlighten uten hylster.

  Med Fleshskin styrer du selv hvor trangt du skal ha det, og du kan enkelt justere både styrke og sugeevne med vakuumhullet på tuppen. Den er elastisk nok til å passe alle størrelser, samtidig som den innvendige teksturen alltid kommer til sin rett.

  Og med fingerhullene mister du aldri grepet. Gjør jobben selv, eller gi den til partner, len deg til bake og nyt en handjob i verdensklasse.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Fleshskin Grip Blue Ice
  Materiale Real Feel Super Skin
  Lengde 25 cm (21,5 cm innvendig)
  Diameter Maks 5 cm
  Følelse Oralsex
  Gjennomsiktig Ja
  Fleshlight Fleshskin Grip Blue Ice

  Oppbevaringsetui

  1 of 3

  Eget håndtak for godt grep

  2 of 3

  Passer alle størrelser

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Fleshlight Fleshskin Grip Blue Ice

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg var i utgangspunktet ganske gira over Fleslight Fleshskin Grip Blue Ice. Et ganske kult design og det at det ikke kommer i et hylster, men at man kan justere trangheten selv, hadde gitt meg ganske store forhåpninger. Dessverre leverte den ikke.

  Den intense stimulien uteble rett og slett. Egentlig føler jeg litt at sleeven rett og slett var for løs, selv om man kan stramme grepet som man ønsker. For de som er spesielt godt utstyrt kan det godt hende den funker, men med en helt middels stor penis ble det enkelt og greit for mykt for å være noe spesielt.

  Men etuiet er litt kult da.

  Fleshlight Girls Nicole Aniston Fit

  79%
  Design
  98%
  Brukervennlig
  97%
  Kvalitet
  73%
  Pris
  Ekspertvurdering:
  4.5/5
  Brukervurdering:
  4.8/5

  Produktbeskrivelse

  Fleslight Girls gir deg muligheten til å ha sex med flere av de største pornostjernene i verden, og hvem har vel ikke drømt om akkurat det?  Nicole Aniston har flere hundre filmer på CV-en, og nå er det din tur til å prøve henne.

  Ikke bare er selve vaginaen modellert etter Nicole, men hun har også fått sin helt egne tekstur, kalt Fit Sleeve. Kombinert med Super Skin-materialet vil denne Fleshlighten gi deg en av de mest intense onaniøktene du noen sinne har hatt.

  Og for å gjøre det ekstra gøy kan du sette på en film med Nicole i hovedrollen.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Fleshlight Girls Nicole Aniston
  Materiale Real Feel Super Skin
  Lengde 25 cm
  Diameter 0,7 - 1.9 cm
  Tekstur Fit
  Åpning Vagina
  Fleshlight Girls Nicole Aniston

  Fit Sleeve

  1 of 3

  Modellert etter Nicole

  2 of 3

  Signert

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Fleshlight Girls Nicole Aniston Fit

  Videoer

  Konklusjon

  Fleshlight Girls har vært en kjempesuksess for Fleshlight, og det er ikke vanskelig å se for seg hvorfor. Hvor ellers har man muligheten til å kose seg med sine favorittpornostjerner, akkurat når man måtte ønske.

  Nicole Aniston har vært i gamet en god stund, og de aller fleste har vel vært innom en video av henne. Fit-teksturen er også helt rå, og selv om Nicole ikke er min egen favoritt kan jeg ikke si noe annet enn at denne Fleshlighten gjorde jobben.

  Om ikke annet må den jo med hvis du vil ha en komplett samling.

  Fleshlight Girls

  Vi har allerede testet flere Fleshlight Girls i denne testen, men hvorfor stoppe der? Når vi først har muligheten til å ligge med noen av de fineste damene i verden er det jo bare dumt å ikke utforske litt. Og hvorfor ikke gå for en komplett samling? 

  Stoya

  Stoya Destroya er en av de mest intense Fleshlightene du kan få tak i. Med én gang du kommer inn vil du merke det stramme grepet fra teksturen som er laget spesielt for å gi deg den sterkeste orgasmen som overhodet mulig. Etter at Stoya tok steget til hardcore porno har hun blitt en av de mest populære alt-girls i bransjen
  Feature

  Mia Malkova

  Mia Malkova har de siste årene markert seg som en "gamer girl", og har blant annet en vellykket Twitch-kanal. Hennes spesialutviklede design har fått det treffende navnet Lvl Up, og er utstyrt med en kraftig spiral etterfulgt av flere lommer som gir en intens stimulering av penishodet.
  Feature

  Elsa Jean

  Elsa Jean har vært et velkjent navn i pornobransjen siden 2015, og hun har vunnet en rekke priser opp gjennom årene. Med langt blondt hår, petite kropp og store øyne er det ikke overraskende mange som har henne som sin favoritt. Hennes Tasty-tekstur er inndelt i fire forskjellige soner, og er en av de mest populære Fleshlightene.
  Feature

  Alternativ til Fleshlight

  Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbator

  Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbator

  En Fleshlight blir kanskje i det dyreste laget for noen. Eller kanskje du bare har lyst til å prøve noe annet. Det finnes alternativer på markedet fra andre produsenter som både er billigere og gir en litt annerledes stimuli.

  Denne sleeven fra Mr. Membr minner om Fleshlight både i følelse og utseende. Og også her kan du justere vakuumet med lokket på baksiden.

  Men mye av det som gjør Fleshlight til Fleshlight er det realistiske Super Skin-materialet. Selv om denne løsfitta blir noe annet enn hånda, kjennes det på ingen måte ekte ut som det gjør med en fleshlight.

  Det er også ganske tydelig at det er lavere kvalitet. Men det gjenspeiles jo også på prisen, og det er ikke til å komme unna at Lucy gjør et mye mindre innhugg i lommeboken enn en ekte Fleshlight.

  Hva med en Fleshjack?

  Det er ikke bare kvinnelige pornostjerner som har fått sin egen Fleshlight. Også gutta har blitt modellert, men her er det naturlig nok analen som er i fokus.

  Fleshjack Boys Brent Corrigans Bliss

  Fleshjack Boys Brent Corrigan Bliss

  Prinsippet er jo mye av det samme som med jentene. Her er det Brent Corrigan som har fått rumpehullet sitt foreviggjort for din nytelse.

  Og her blir det ordentlig stramt! Den deilige innvendige teksturen stimulerer videre innover, og du vil garantert få en orgasme utenom det vanlige.

   

  Fleshjack Boys Milan Christopher King

  Fleshjack Boys Milan Christopher King

  Milan Christopher er kanskje mest kjent for sin musikk- og skuespillerkarriere, men nå har du også muligheten til å få han helt med hjem. Selvfølgelig er avstøpningen en tro kopi av originalen, og hans stramme hull har en indre, knudrete tekstur bestående av nupper, deilige lystknuter og en serie knotter og humper som får deg til å aldri legge den vekk. 

  Lag din egen Fleshlight

  Kanskje er steget for å kjøpe en ekte Fleshligt for stort å ta, eller du orker ikke vente på at pakken ankommer i posten. Men du er likevel i humør for litt… kos. Du  har imidlertid gått lei av høyrehånda, og har lyst til å prøve noe nytt. Med litt kreativitet kan du komme langt med ting du allerede har liggende i hjemmet, og vi skal hjelpe deg med noen forslag til hvordan du kan lage din egen lommefitte.

  Hvordan bruke Fleshlight

  Du kan imidlertid justere intensiteten litt med lokket på baksiden. Jo løsere lokket er, jo mer luft passere gjennom beholderen. Det vil aldri bli helt tett, men du kan få noe mer sugeevne ved å stramme lokket.

  Og husk å alltid bruke glidemiddel. Som en tommelfingelregel kan du tenke at jo mer glidemiddel jo bedre. Så lenge det ikke blir så glatt at du mister grepet.

  Det finnes også flere produkter som skal være med på å løfte opplevelsen. Hva med for eksempel en Sleeve Warmer for å varme opp Fleshlighten på forhånd, Shower Mount for å brukes i dusjen eller en Fleshlight Launch, så slipper du å gjøre jobben selv?

  Rengjøring av Fleshlight

  For å få mest mulig ut av sexleketøyene dine er det viktig med rengjøring. En ting er å bevare kvaliteten så lenge som mulig, men en annen ting er å unngå infeksjoner. Disse lekene er utsatt for litt av hvert, og hvis du ikke er nøye med rengjøring er det fort gjort at det blir god grobunn for bakterier.

  Fleshlight er faktisk relativt enkelt å gjøre rent, men det krever likevel at du gidder å gjøre det. Hver gang. Ta sleeven ut av selve beholderen, og la varmt vann renne gjennom. Heldigvis er hullet åpent, så vannet kommer ut på andre enden.

  Sleeven er også såpass elastisk at du fint kan vrenge den, så du kommer godt til i alle kriker og kroker. Bruk gjerne litt antibakteriell såpe, og du burde også ha en rens for sexleketøy for hånden for å bli kvitt alt av bakterier.

  Når det kommer til tørking er det best å la den lufttørke. Det er viktig at du lar den bli helt tørr før du legger den vekk, så legg den gjerne på et godt ventilert sted.

  Du vil nok merke at materialet blir litt klissete etter vask. For å bevare kvaliteten og den gode, myke følelsen er det derfor lurt å pudre med litt talkum eller lignende når den er tørr.

  wash

  Videoer tilgjengelig om hvordan du rengjør en Fleshlight

  Så er det jo også sånn at alt blir lettere med bilder. Her har du to videoer hvor du ser hvordan Fleshlighten skal vaskes.