Bondage sett – Best i test

Takket være Firty Shades of Grey er det tusenvis av par som har utforsket BDSM her i Norge. For en eller annen grunn ser vi at lagrene blir raskt tomt på nettbutikkene for bondage produkter, spesielt bondage sett som dere kan lese om i anmeldelsene nedanfor.

Fant ikke det du letter etter?

Klikk her for å se et mye større utvalg av bondage sett

FAQ

Bondage kan være en spennende sexlek for par som ønsker å leke med dominans. Dere setter selv grensene, og trenger absolutt ikke å være voldelig eller betyr fysisk avstraffelse, men også å terge og pirre partneren din med deilige sanseopplevelser. 

Å binde partneren fast, spesielt med tau, bør gjøres med bestemte teknikker som er beregnet for bondage. 

Ovenfor har vi anmeldt flere forskjellige pakker som inneholder forskjellige leketøy. Så her kan dere velge den pakken som passer best for dere.

Når det gjelder bondage er det enkleste å begynne med mansjetter og stropper, noe som er enkelt å sette på og få av igjen. 

Kommunikasjon og tillit til din partner. Sørg for at dere har snakket godt på forhånd om hva dere kunne tenke dere å utforske sammen, og sette klare grenser for hva som er lov. 

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Fifty Shades of Grey bondage sett

  Testvinner

  92%
  Design
  90%
  Brukervennlig
  82%
  Kvalitet
  95%
  Pris
  84%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.8/5
  Brukervurdering:
  5/5
  Fifty Shades of Grey Binde Set1

  Fifty Shades of Grey bondage sett

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Bondage settet fra Fifty Shades of Grey serien er laget for å binde din partner fast i både armer og bein i sengen. Produktene fra Fifty Shades of Grey er produsert i samarbeid med forfatteren av bøkene, som kjenner til denne type sexlek veldig godt og vet hva nybegynnere er ute etter. 

  Myke og behagelig mansjetter som ikke strammer for mye, og stopper som er enkel å forlenge er en mye enklere måte å starte bondage lek med enn for eksempel tau. I tillegg er det mye tryggere. 

  I bondage settet får du med mansjetter til armer og ben, og et firedelt stroppesystem som festes under sengen, og passer til senger i opptil 180 cm i lengde. 

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Fifty Shades of Grey Bondage sett
  Vekt 354g
  Mål Stropper opptil 180 cm bred seng
  Vanntett Nei
  Materialer Sateng, neopren, kunstskinn, strikk.
  Fifty Shades of Grey Binde Set1

  Enkelt å feste

  1 of 4

  4 mansjetter

  2 of 4

  Blindfold

  3 of 4

  Justerbar lengde

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Fifty Shades of Grey bondage sett

  Videoer

  Konklusjon

  Fifty Shades of Grey serien er virkelig laget for dem som vil ha en deilig og positiv førstegansopplevelse med bondage. Her er det ingen kompliserende ledd for å binde opp partneren, noe som kan skape frustrasjon og irritasjon i begynnelsen. Du bare fester på de myke og deilige mansjettene som justeres enkelt i størrelse med borrelås fremfor spenner og så er du i gang. Denne fungerer også fint å binde sammen bein og armer både foran og bak på partneren din, uten å måtte feste stroppene under sengen. 

  Toy Joy BDSM Starter-sett

  Nybegynner

  90%
  Design
  79%
  Brukervennlig
  74%
  Kvalitet
  95%
  Pris
  79%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  3.9/5
  Brukervurdering:
  4.5/5
  Toy Joy BDSM Starter-sett377

  Toy Joy BDSM Starter-sett

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Dette bondage settet inneholder alt du trenger for å komme i gang. Et halsbånd med hengelås, mansjetter for enten hender eller føtter, et mykt og elastisk tau, brystklemmer, ridepisk, munnkurv med gagball, og blindfold for å pirre sansene. I tillegg følger det med falske roseblader for å sette stemningen.

  Det meste er laget i PU lær av høy kvalitet, og mansjetter og halsbånd har solide spenner. Tauet er også laget av et deilig mykt stoff som ikke legger igjen merker på huden (så lenge du kan å knyte det rett). Les mer om hvordan du knyter bondage tau her

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Toy Joy BDSM Starter-sett
  Mål MÅL, MANSJETTER: 13,5-23 cm. i omkrets og 5,5 cm i bredden. MÅL, HALSBÅND: 36-44 cm i omkrets og 5 cm i bredden. MÅL, BLINDFOLD: 49-76 cm i omkrets. MÅL, GAG BALL: 44-62 cm i omkrets og 4,2 cm i diameter.
  Vanntett Nei
  Materialer Kunstlær, metall, plast, bomull og strikk.
  13695 toy joy bdsm starter s t q100 01

  Sett i 8 deler

  1 of 4

  PU Lær

  2 of 4

  Solide lenker

  3 of 4

  Hengelås rundt halsen

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Toy Joy BDSM Starter-sett

  Konklusjon

  Dette er en stor bondage startpakke som er meget rimelig i pris. Lakk og lær ser selvfølgelig stiligere ut når man holder på med bondage, men likevel kan det være litt for ukomfortabelt for en nybegynner. Men i forhold til festemuligheter og brukervennlighet vil jeg absolutt anbefale dette produktet til nybegynnere som foretrekker følelsen av lær mot hunden fremfor polyester og gummi. Rosebladene var litt skuffende, og ble alt for harde. Disse kunne gjerne vært produsert i et mykere silikonstoff.

  Bondage Sett med Borrelåsmansjetter

  Billigst

  70%
  Design
  88%
  Brukervennlig
  53%
  Kvalitet
  96%
  Pris
  70%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  3.5/5
  Brukervurdering:
  4.4/5
  Bondage Sett med Borrelåsmansjetter2

  Bondage Sett med Borrelåsmansjetter

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Et enkelt og billig bondage sett som inneholder det meste du trenger for å binde partneren din fast i armene. Det medfølger 4 stropper som gjør det enkelt å feste partneren din til sengen eller andre gjenstand og møbler i huset. 

  Mansjettene er laget at slitesterk polyester som er meget behagelig mot huden, og er lett å håndtere i forhold til lær. Den totale lengden på stoppene er opptil 120 cm. 

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Bondage Sett med Borrelåsmansjetter
  Mål LENGDE MANSJETTER: 29 cm. LENGDE STROPPER: 120 cm.
  Vanntett Ja
  Materialer Nylon, neopren og borrelås.
  Bondage Sett med Borrelåsmansjetter4

  Solide stropper

  1 of 3

  Borrelås feste

  2 of 3

  Til anklene

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Bondage Sett med Borrelåsmansjetter

  Konklusjon

  For dem som ikke er så opptatt av at bondage sett skal være laget av lakk og lær, er nylon et billig og slitesterkt alternativ. Du kan gjøre mye med dette settet alene, men jeg synes produsenten kunne gjerne inkludert andre essensielle ting som blindfold og kanskje til og med en pisk. Men for dem som nøyer seg med å bare binde opp partneren, er dette det rimeligste og enkleste alternativet på markedet. 

  Master & Slave Bondage Spill til par

  Komplett

  87%
  Design
  78%
  Brukervennlig
  78%
  Kvalitet
  82%
  Pris
  70%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.2/5
  Brukervurdering:
  5/5
  Master & Slave Bondage Spill til par245

  Master & Slave Bondage Spill til par

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Det er mange som lufter tanken med å komme i gang med bondage. Men når det kommer til stykket, kan det være litt vanskelig å komme til enighet om hva man skal prøve. Med mange forskjellige leketøy inkludert i pakken samt en utfordringslek innenfor BDSM, blir det enkelt å komme i gang med bondage og pirrende sexlek for par. 

  Pakken inneholder 13 forskjellige redskaper som paddle, pisk, mansjetter, blindfold og tau. Spillet vil vise dere akkurat hvordan dere skal bruke disse leketøyene, og få mest mulig glede ut av pakken. 

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Master & Slave Bondage Spill
  Innhold 2 håndleddsmansjetter, 2 ankelmansjetter, halsbånd med snor, bondagetau, blindfold-maske, flat paddle, floggerpisk, munngag, fjær, hogtiesele, utfordringskort, master/slave-mynt for loddtrekning.
  Vanntett Delvis
  Materialer Metall, plast, kunstlær og fjær.
  Master & Slave Bondage Spill til par2

  13 sexleketøy

  1 of 4

  Slitesterk PU lær

  2 of 4

  Mange fargevalg

  3 of 4

  Mansjetter med enkelt feste

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Master & Slave Bondage Spill til par

  Konklusjon

  Dette er en veldig flott introduksjon for par hvor dere kan finne mange spennende sexleker å begynne med, og dere finner helt sikkert ting dere har aldri tenkt på før. denne trinnvise sexleken gjør det enkelt for å snakke om bondage og BDSM, og har det veldig gøy sammen i tillegg. For viderekomne blir kanskje selve spillet litt for softcore og er ment for nybegynnere innenfor bondage. Men redskapene er verdt et forsøk for alle, enten dere er viderekomne eller ny i faget. 

  Obaie Kinky Bondagesett

  85%
  Design
  83%
  Brukervennlig
  64%
  Kvalitet
  75%
  Pris
  75%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.3/5
  Brukervurdering:
  5/5
  Obaie Kinky Bondagesett1

  Obaie Kinky Bondagesett

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Obaie Kinky er et bondage sett i 5 deler, og inneholder de meste essensielle elementene for bondage lek. Redskapene er laget av kvalitetsmaterialer som PU lær og ekte treverk i paddlen som svir godt på rumpeballene. Det er et tykt PU lær som ligner godt på ekte vare, og ar enkle fester med spenner på mansjetter og munnkurv. Blindfoldet har et elastisk strikk rund hodet, og PU lær som kjennes deilig ut mot øynene. 

  Munnkurven med gagball har små pustehull, slik at det ikke blir for ukomfortabelt å ha på i lengden, og beltet rundt hodet passer de fleste hodestørrelser. 

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Master & Slave Bondage Spill
  Innhold PADDLE: - Lengde: 32 cm. - Bredde: 6,5 cm (bredeste del). GAG: - Omkrets, halsbånd: 40-58 cm. - Diameter, ball: 4,2 cm. ØYENBIND: - Størrelse: One size. - Lengde: 21 cm. FLOGGER: - Samlet lengde: 42 cm. - Lengde, snerter: 29,5 cm. - Lengde, håndtak: 12,5 cm. HÅNDLEDDSMANSJETTER: - Nikkelfri: Ja. - Justerbar: Ja. - Innvendig omkrets: 15-25 cm. - Kjedens lengde: 15 cm.
  Vanntett Delvis
  Materialer PU, metall, silikon, treverk
  Obaie Kinky Bondagesett2

  Ftalatfri silikon

  1 of 5

  PU lær

  2 of 5

  Solid metallkjede

  3 of 5

  Ekte treverk og PU lær

  4 of 5

  PU lær og strikk

  5 of 5

  Alle brukeranmeldelser av Obaie Kinky Bondagesett

  Konklusjon

  Obaie har god kvalitet på sitt bondage utstyr, og dette bondage settet skuffer ikke. Paddlen har god tyngde og kjennes deilig ut når PU læret treffer mot huden. Det eneste som er litt synd er at de ikke medfølger med enn 2 mansjetter, da de fleste vil gjerne binde opp føtter og armer i samme slengen, og det kunne gjerne vært med et tau i tillegg for å feste partneren opp i mot en vegg eller rundt sengen med mansjettene- det hadde gitt så mange flere muligheter. Men kvaliteten på delene som er med i dette bondage settet er veldig bra, og mansjetter og munnkurv er veldig enkle å feste. 

  Scandal Bed Restraints-sett

  89%
  Design
  86%
  Brukervennlig
  72%
  Kvalitet
  66%
  Pris
  77%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  3.8/5
  Brukervurdering:
  4.7/5
  Scandal Bed Restraints-sett2

  Scandal Bed Restraints-sett

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Et brukervennlig bondage sett for å binde opp din partneren enten på rygg eller mage rundt sengen. Stroppene kan  justeres til hvilken som helst seng, og inkluderer 4 stropper på 152 cm, og en forlengerstropp på ytterligere 152 cm. Med mindre du har tenkt å binde opp partneren rundt hele husveggen, så skal dette holde i lange baner. 

  Selve mansjettene og stroppene er laget av polyester, og har enkle borrelås fester som tilpasses enkelt ut i fra partnerens håndledd- og ankelstørrelse. 

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Scandal Bed Restraints-sett
  Lengde LENGDE, STROPPER: 4 stropper av 152,5 cm, samt en 152,5 cm forlenger-stropp.
  Bredde BREDDE, STROPPER: 2,5 cm.
  Vanntett Nei
  Materialer Polyester, borrelås og metall.
  Scandal Bed Restraints-sett2

  Enkle å justere

  1 of 3

  Borrelås feste

  2 of 3

  Polyester stropper

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Scandal Bed Restraints-sett

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg synes materialene og festemekanismer var veldig gode på dette bondage settet, men dette er vel et av de dyreste på markedet som ikke er laget av lær eller PU. Over 600 kroner og langt dyrere enn konkurrerende produkter, synes jeg ikke at prisen står i still til kvalitet. Spesielt med tanke på metallkrokene og festene som er ikke av så veldig høy kvalitet. Men den største fordelen med dette bondage settet er at det er mer enn nok lengde å ta av på stroppene, og passer til hvilken som helst seng du ønsker. 

  Obaie Under the Bed Bondagesett

  68%
  Design
  91%
  Brukervennlig
  71%
  Kvalitet
  78%
  Pris
  72%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  3.5/5
  Brukervurdering:
  3.9/5
  Obaie Under the Bed Bondagesett2

  Obaie Under the Bed Bondagesett

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Obaie Under the Bed er spesielt laget med tanke på å gjøre det enkelt å binde fast partneren din til sengen. Hver eneste stropp kan forlenges til opptil 152 cm, noe som betyr at du kan fint få den under en stor dobbelmadrass. På hver stropp har du en låsemekanisme som holder lengden på plass, og kan stramme til enkelt ved behov. 

  Masjettene er laget av myk polyester for å gjøre det behagelig og enkelt å feste med borrelås rundt armer og ben. 

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Obaie Under the Bed Bondagesett
  Lengde Stropper opptil 146 cm
  Omkrets Mansjetter opptil 32 cm
  Vanntett Nei
  Materialer Polypropylen, polyester og metall.
  Obaie Under the Bed Bondagesett2

  Folengbare stropper

  1 of 3

  Polyester mansjetter

  2 of 3

  Enkel borrelås feste

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Obaie Under the Bed Bondagesett

  Videoer

  Konklusjon

  Det billigste og beste stroppesettet vi har prøvd så langt i denne testen. Med enkle justeringsmekanismer på lengde, gode mansjetter som kan enkelt festes, er dette bondage settet definitivt verdt prisen. Du kan til og med få råd til litt ekstra leketøy i tillegg om du vil med f.eks. pisker og blindfold for å gjøre settet komplett. Obaie har rimelige kvalitetsprodukter, så se gjerne etter flere bondage produkter fra dette merket. 

  Rianne S Kinky Me Softly Sett

  89%
  Design
  79%
  Brukervennlig
  62%
  Kvalitet
  95%
  Pris
  66%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  4.7/5
  Rianne S Kinky Me Softly Sett1

  Rianne S Kinky Me Softly Sett

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Rianne S Kinky Me Softly er et bondage sett med 7 forskjellige spennende leketøy å utforske. Kil partneren din til vanvidd med fjær, bind dem fast til sengestolpen, eller gi dem en god avstraffelse med er herlig flogger.

  Materialene er kunstskinn og metall, noe som er både slitesterkt og gir den tyngden du vil ha på ekte bondage leketøy. Mansjettene er enkle å feste til stroppene med en skyvelås, og festes rundt armer og ben med solide metallspenner. 

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Rianne S Kinky Me Softly Sett
  Innhold Oppbevaringsveske, håndleddsmansjetter, ankelmansjetter, kilefjær, brystklemmer, blindfold, flogger og hogtie.
  Vanntett Delvis
  Omkrets Ankelmasjetter opptil 34 cm, håndleddmasjetter opptil 30cm
  Materialer Kunstskinn og metall
  Rianne S Kinky Me Softly Sett1

  Manjsetter med spenner

  1 of 3

  Behagelig blindfold

  2 of 3

  Solide ryggstropper

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Rianne S Kinky Me Softly Sett

  Videoer

  Konklusjon

  Dette er et artig og spennende leketøysett for nybegynnere innenfor bondage, men jeg ville nok gått for en pakke som inneholder en instruksjonsbok istedenfor. Alt for mange kjøper slike bondage sett og vet ikke helt i hvilken ende de skal begynne. Men er dere litt erfarne og vet at killing og deilige piskeslag er det dere tenner på, er dette en flott pakke dere kommer til å få det mye moro med. 

  Obaie Take Control Bondagesett

  86%
  Design
  77%
  Brukervennlig
  62%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  70%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  3.4/5
  Brukervurdering:
  4.3/5
  Obaie Take Control Bondagesett1

  Obaie Take Control Bondagesett

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Obaie Take Controll er et lekkert bondage sett i PU lær som tar dominans til nye høyder. I pakken får du et stilig halsbånd med bånd for lede den underdanige rundt dit du vil, og i tillegg har du en deilig liten ridepisk å avstraffe med når de ikke hører etter. 

  Pakken inkluderer også to mansjetter til enten armer eller ben, og medfølger en ekstra stropp til å feste partneren din til enten sengen eller andre gjenstander. 

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Obaie Take Control Bondage Set
  Innhold RIDEPISK - LENGDE: 54 cm, hvorav håndtaket er 16 cm. TREVEIS BINDSETT - Nikkelfritt: Ja. - Full lengde: 39 cm. - Lengde, lang snor (inkl. Krok): 27 cm. Lengde, korte strenger (inkl. D-ring): 10 cm. BLINDFOLD - Størrelse: Onesize. - Lengde: 21 cm. HALSKJEDE - Nikkelfritt: Ja. - Justerbar: Ja. CORD - Materiale: PU og metall. - Full lengde: 104,5 cm. HÅNDVERK Mansjetter - Nikkelfritt: Ja. - Justerbar: Ja.
  Vanntett Nei
  Omkrets Mansjetter Innvendig 15-25 cm, Halskjede 34-45 cm.
  Materialer PU og nikkelfritt metall
  Obaie Take Control Bondagesett1

  Slitesterk PU Lær

  1 of 3

  Solide metallspenner

  2 of 3

  Lang ridepisk

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Obaie Take Control Bondage Set

  Konklusjon

  I denne pakken får du mange essensielle ting for å begynne med bondage. For min del kunne de også gjerne laget en pakkepris med sengestropp inkludert, da ville dette blitt et komplett sett som gir mange spennende muligheter. Men ut i fra kvaliteten på materialene, og de enkle festemetodene på mansjetter og halsbånd, er dette vel verdt prisen. Personlig synes jeg hundehalsbåndet var et veldig artig leketøy, hvor du kan lede din partner rundt og få følelsen av ekte makt.

  Sportsheets Bondage Sett til Sengen

  44%
  Design
  35%
  Brukervennlig
  65%
  Kvalitet
  46%
  Pris
  50%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  2.5/5
  Brukervurdering:
  4.7/5
  Sportsheets Bondage Sett til Sengen1

  Sportsheets Bondage Sett til Sengen

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Sportsheets bondage sett er laget for å binde din partner fast til sengen. I pakken medfølger det 4 mansjetter av mykt stoff som kjennes behagelig ut mot huden. Stroppene som med følger kan strekkes opptil 152 cm hver, og gir mange muligheter for å binde fast din partner til sengen. 

  Mansjettene er veldig enkle å feste, men borrelås og kroker som fester til stroppene. 

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Sportsheets Bondage Sett til Sengen
  Lengde STROPPER opptil152 cm.
  Omkrets MANSJETTER opptil 30,5 cm.
  Vanntett Delvis
  Materialer Slitesterkt nylon, mykt stoff (innersiden av mansjettene), plast, borrelås og metall.
  Sportsheets Bondage Sett til Sengen4

  Lange stropper

  1 of 3

  Behagelige mansjetter

  2 of 3

  Solide spenner

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Sportsheets Bondage Sett til Sengen

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg synes dette sette var veldig tungvint og lite brukervennlig i forhold til andre løsninger på markedet. Det er ingen automatisk mekanisme som kan hjelpe deg med å stramme eller løsne stroppene, og de fleece lignende mansjettene lukter det rett og slett bikkje av etter at du har brukt dem. Mulig på grunn av lærreimen på klokka, men de trekker i hvert fall til seg mye lukt, og er ikke fuktbestandig. I forhold til prisen synes jeg dette bondage sette ikke er verdt pengene, og ville heller sett på andre løsninger med polyester mansjetter og et bedre stroppesystem. 

  Hvordan kjøpe det beste bondage settet?

  Å velge et bondage sett kan være vanskelig. Men med denne enkle guiden får du ditt nye favoritt bondage sett i din besittelse på kort tid!

  Tid som trengs: 15 minutes
  Total pris: 399 NOK

  Nødvendige verktøy:

  Denne listen for beste bondage sett

  Andre ting:

  Penger til å kjøpe bondage sett

  Steg for steg guide

  Leter du etter det beste bondage settet?
  Sex leker kjøpere, nybegynnere eller veteraner, vil alltid leter etter å kjøpe beste bondage sett. Det er grunnen til at vi laget denne siden, hvor du kan finne en rangering av de beste sexleker.
  1
  Ikke kast bort tiden din for å lete.
  Som kjøper kan du bruke timevis på å finne nøyaktig hvilket bondage sett du skal kjøpe. Det kan være frustrerende. Det er mange brukeranmeldelser, blogganmeldelser og anbefalinger du bør vurdere når du kjøper et bondage sett.
  2
  Les gjennom våre anbefalinger
  All informasjon og vår ekspertuttalelse som er på nettet, er samlet og ordnet på denne siden. Du trenger bare å lese denne for å få et innblikk i hva du skal kjøpe.
  3
  Velg en av de anbefalte sexbutikkene å kjøpe fra.
  Når du har bestemt deg for et bondage sett du vil kjøpe, har vi gjort neste trinn veldig enkelt for deg. Alle anbefalte butikkene har link til bondage settet du har bestemt deg for.
  4
  Ferdig! Nå eier du et bondage sett.
  Bare velg en sexbutikk å kjøpe fra. Få produktet sendt diskret til din adresse. Vi har sørget for at alle sexbutikkene vi anbefaler å handle fra har diskret emballasje og en anonym avsenderadresse og navn.
  5

  Hvordan bruke et bondage sett?

  Men problemet med bondage sett er at det er ikke en instruksjonsbok, og mange sitter med et bondage sett i fanget de ikke helt vet hva de skal bruke det til.

  Det var sikkert en god tanke bak det når du satt og pimpet rødvin sammen med kjæresten mens dere så på Christian og Ana utforske hverandre på film, men hele greia ble plutselig litt flaut når dere pakket ut pisker og håndjern på soverommet noen dager etterpå. Så hvordan komme i gang med dette? Her har vi 6 tips til hva dere bør gjøre klar på forhånd, og hvordan komme i gang selv.

  Rengjøring av bondage sett

  Bondage utstyr kan bestå av mange forskjellige materialer. Polyester, PU lær, metall, silikon, og andre gummisorter som hver krever sin egen behandling. 

  På Lærprodukter er det viktig å ikke bruke for sterk såpe og ikke legg dem i bløt. Dette forringer kvaliteten og kan forårsake at læret smuldres opp. Bruk heller en myk fuktig klut dyppet i såpevann for å vaske av de verste flekkene, og husk å bruke rensemidler etterpå som er beregnet for lær. Det er viktig at det ikke ligger igjen rester av såpe på lær eller PU lær, da dette kan skade læret. Sørg derfor for å tørke av godt etterpå, og legg det til tørk på gulvet. 

  På silikon og andre gummityper kan du fint bruke den samme teknikken som på lær for å rengjøre, men disse tåler som regel vann bedre, og gagballer og annet rekvisita av gummityper kan til og med tåle en runde i vaskemaskiner. 

  wash

  Videoer tilgjengelig om hvordan du rengjør bondage sett og sexleketøy

  Her har vi samlet en rekke videoer som gir deg viktig kunnskap om hvordan du rengjør sexleketøy til både bondage og lek hjemme. det er viktig å ta vare på leketøyene slik at du får mest mulig glede av dem, og i tillegg unngår at bakterier og skitt gror seg fast. 

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *