Klitorisvibrator – De beste i test

Tatt i betraktning at de fleste kvinnerikke kan orgasme gjennom penetrasjon / intern stimulering alene, er det viktig å fokusere på klitoris hvis partneren din har en. Sexleketøyene og klitorvibratorene gir øm kjærlighet og livlig pleie til klitoris, noe som betyr fantastiske og intense opplevelser og glede overalt.

FAQ

Før første gangs bruk sjek at leketøyet ditt er ladet og less medfølgende insruksjoner. Ikke glem å rengjøre det før og etter bruk!

Det er ingen forskjelle mellom enstimulator og vibrator. Disse to or er synonymer.

Ja, det kan du 100% De meste leker er designet for å brukes på hvilken som helst måte. Alene eller med en partner under sex.  

Din klitoris er et overfølsomt, nervepakket sexorgan som bare eksisterer for din glede. Og ditt neste klimaks avhenger sannsynligvis av det. Å stimulere klitoris er enten nødvendig for eller forbedrer orgasmer under sex.

Av hygieniske grunner anbefaler jeg ikke å dele sexleketøy med en venn. Hvis du er interessert i å dele leker med venner eller kjære, hvorfor ikke gi dem en egen kraftig klitorisvibrator?

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Sinful Petite Magic Wand

  Testvinner

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  En rimelig og liten denne Sinful Petite Mini clit vibrator er virkelig noe for sin pris! Den er USB-oppladbart, har 10 vibrasjonshastigheter og mønstre, og er ikke skremmende eksternt fordi det er mindre enn de fleste wand vibratorer.

  En flott nybegynnerintro til wand vibratorer.

  • Materiale: silikon og ABS
  • Vanntett
  • 16 cm lengde
  • 10 vibrasjonsmønstre
  • Oppladbar
  • Kommer med USB laderen

  Den er utrolig perfekt hvis du vil ha en sterk vibrator som veier ingenting og lett å holde, da noen av de mindre kraftige vibratorene kan være plagsomme å holde tak på.

  Du vil virkelig like å bruke dette sexleketøyet til å utforske massering av forskjellige deler av vulvaen din!
  Mens mange eksterne enheter ofte er veldig presise og direkte, eller dekker et bredere område på en gang med Petite Mini er du i stand til å være mer utvalg på hvor du ertet, men fortsatt dekke en fin mengde areal.

  Sinful Petite er så lett at det er nydelig under forspill der du er i stand til å gli og vri staven over kroppsdeler og erogene soner ubekymret, slik at du får ekte frihet til å erte deg selv eller en partner.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Sinful Petite Mini er en fin liten men kraftig klitoris stimulator. Jeg vil ikke sammenligne den med større wandvibratorene, men den kan sammenlignes med kraftige kulevibber som gir sterke vibrasjoner.

  Det er tre knapper på sexleketøyet for å kontrollere intensiteten og vibrasjonsmønstrene. Kontrollpanelet er veldig enkelt å bruke, slik at du kan trykke og finne knappene uten store vanskeligheter. En bonus med denne lille tryllestavknappen som jeg liker er at de er integrerte i vibratorens kropp. Noe som betyr at jeg ikke ved et uhell trykker dem midt i orgasmen. Så mange tryllestavvibratorer har kontroller som kan bli slått når du bare når klimaks.

  Noen ganger gjorde de summende følelsene nervene mine litt følelsesløse når den ble plassert over ett område for lenge, men å bevege vibratoren litt hjalp med å vekke nervene igjen og føre til behagelig stimulering. Wand klitoris stimulator var ikke så intens som en nettdrevet versjon, men jeg nådde en behagelig orgasme med den.

   

  Min vurdering av Sinful Petite Mini Magic Wand

  4.7/5

  Rocks Off 90 mm Touch of Velvet

  Nybegynner

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Med en kuleformet vibrator kan du enten bruke tuppen for ekstra klitoris stimulation eller slå ting opp og vri det vertikalt slik at det presses opp mot hele vulvaen din.

  Touch of Velvet vibratoren er også liten og diskret noe som gjør den perfekt for å reise. Den leveres med ti vibrasjonsmønster (tre intensitetsnivåer og syv mønstre) for å tilfredsstille klitter av alle behov. One-touch-kontrollen starter med den mest intense innstillingen først så før du kommer inn i den trykk på knappen til du når intensitetsnivået akkurat for deg.

  • Materiale: ABS plast
  • Latexfri
  • 9 cm lengde
  • 10 vibrasjonsnivåer
  • 1xAAA bateri
  • 1 knapp betjening

  De intense, dype vibrasjonene, påført med presisjon på det nøyaktige rette stedet på klitoris, vil føre deg til orgasme med minimal innsats første gang du prøver den.

  Alt du trenger å gjøre er å påføre en liten mengde vannbasert glidemiddel på tuppen av bullet; slå den på til den midterste konstante hastigheten og flytte den i sirkler rundt klitoris til du finner  riktig sted å få deg til å komme.

  Du blir også overrasket hvor stille den er!

  Til og med er den på den stille siden, selv i de mer intense modusene. Ingen ville høre deg bruke den bak en lukket dør med partneren din eller alene.

  For en mer intens, uttrukket økt kan du leke rundt med innstillingene og finne ut at du virkelig liker å gå gjennom alle de!

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Mine første tanker når jeg brukte Rock Off 90mm var “herregud!”

  Jeg var i stand til å få en super rask orgasme i laveste omgivelser! Vanligvis bruker jeg den høyeste kontinuerlige innstillingen, men nei dette lille dyret har så mye kraft!

  Det er som om de har tatt 120 mm vibrator og lagt til mer kraft. Jeg fant også at vibrasjonene føles mer sømmelige sammenlignet med 120 mm som er litt summende. Den føles bare bra.

  Hvordan Rocks Off har tatt et ganske flott produkt og gjort det enda bedre, er bare fantastisk. Jeg må innrømme at jeg var litt skeptisk. Jeg mener at det er en rett bullet og jeg er en fan av de andre kulene deres, så det er ikke som om det er noe nytt, men jævla det føles helt annerledes.

  Jeg vet ikke hvordan, men det gjør bare denne lille fyren som gjør fantastiske ting med kroppen min, og jeg er bare i sjokk.

  Min vurdering av Rock Off 90 mm Touch of Velvet

  4.8/5

  Sinful Silver Bulletvibrator

  Billigst

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Petit men kraftig. Denne rimelige billig vibratoren er perfekt for stimulering av klitoris og har utrolig god kvalitet for pengene!

  Så kraftig! Velg mellom 3 hastigheter og 4 mønstre og nyt den som føles best for deg. I tillegg er den super diskret og søtt som helvete.

  • Materiale: ABS plast
  • Ftalatfri
  • 5,7 cm lengde
  • 3 hastigheter og 4 mønster
  • 3 x LR44-batterier

  Sinful Silver er et så allsidig lite leketøy!

  Den har er så mange bruksområder og det blir aldri kjedelig å finne nye! Den slanke designen betyr at du kan bruke spissen mot klitoris eller legge den i lengde for en annen følelse. Den kan brukes på mannlige eller kvinnelige brystvorter. Det er et flott leketøy som kan brukes med andre leketøyet.

  Kvinner kan bruke den mot kinnet mens hun gir partneren oral sex eller hvile den under ballene for en spesiell følelse. En fyr kan også bruke den på partneren sin under oral. Under sex er det et flott lite leketøy fordi det ikke kommer i veien bare forbedrer ting! Det er også et flott lite leketøy å bruke når man onanerer.

  Mulighetene er endeløse! Det er et flott par eller singel leketøy.

  Konklusjon

  Sinful Silver Bulletvibrator ga lette vibrasjoner som ikke var dype nok til å gjøre dette leketøyet til mitt førstevalg. Men den er perfekt for nybegynnere og de som prøver noe nytt!

  Den har veldig lette, summende overflatevibrasjoner som kan være for svake for erfarne folk, men veldig deilige for de som foretrekker lysvibrasjoner.

  Jeg vil gjerne anbefale dette leketøyet til vennene mine som et nybegynnerleke; eller for noen som foretrekker vibrasjon på overflatenivå – men ikke til noen som leter etter mer kraft.

  Designet er imidlertid veldig søtt, diskret og passer helt perfekt for reiser!

  Min vurdering av Sinful Silver Bulletvibrator

  4/5

  We-Vibe Tango II

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Hvis du er ny i en verden av sexleketøy ser We-Vibe Tango sannsynligvis ut som det mest grunnleggende, stereotype leketøyet noensinne. Men under det tilsynelatende enkle eksteriøret er det i stedet et leketøy som enstemmig har blitt kåret til en av de beste og kraftigste av sin type og en stift til sexleketøybrukere overalt.

  Til tross for den lille utformingen, er We-Vibe Tango en av de kraftigste vibratorene på markedet. Med høykvalitets rotete vibrasjoner som sikkert vil glede nesten alle!

  • Materiale: Hudvennlig ABS plast
  • Latexfri
  • 8 cm lengde
  • 8 vibrasjonsnivåer
  • Vanntett
  • 1 knapp betjening
  • USB oppladning
  • Lydsvak

  Du vil elske  hvor søt og kompakt den er! Du kan bokstavelig talt ta den med i clutchen din uten å tenke deg om, og kunne definitivt reise med den uten oppstyr.

  Som vannlig kan du bruke den til standard wanking og den leverer fantastisk på det premisset. Den er sterkt, rotete, konsistent og kraftig klitorisvibrator. Som er nok til å sende deg rett til orgasme-land uten problemer i det hele tatt!

  Selvfølgelig kan du også bruke den sammen med dildoer for kombinasjons av clit / g-spot stimulering.

  Den andre måten vil gjerne  bruke din Tango er for oppvarming og la stemningen surre i bølgemønsteret og få deg til å være ganske slått på.

  Den er vidunderlig å bruke med partneren under lek og!

  Vibrasjonene er kraftige nok til å glede selv de mest erfarne brukerne, men kanskje vil være overveldende for en nybegynner.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Når jeg sier at den er kjedelig, mener jeg at design er kjedelig. Den kommer i to utdaterte fugfarger (håper du liker periwinkle og magenta fra 2003); har litt papyrus-utseende skrift på esken, og lener seg ikke engang til mangelen på bjeller og fløyter som asketisk minimalisme eller virker salig uvitende om hvor lite tiltalende det føles å kjøpe den.

  Jeg har åpnet mange fancy oooh- og ah-induserende vibratorer i min tid, og ingen av dem er engang bemerkelsesverdige eller verdt å huske når jeg prøver å sammenligne de med Tango.

  Hvis du vil ha en kraftig vibrator som vil holde deg gjennom en times lang sex-sesh (MINIMUM) fra en som er mindre enn et mascara rør, få denne valpen nå!

  Hvorfor? Tango er virkelig uten sidestykke når det gjelder styrke. Jeg er ikke sikker på hvordan de pakket inn Magic Wand-nivåene av rumlende vibrasjoner i en leppestiftbeholder men sprett av We-Vibe!
  Når det gjelder å suse ut kvalitet i en vibrator bør du alltid bedømme ut fra dybden på vibrasjonene.

  Billigere og batteridrevne leker har en tendens til å føles mer skranglende og overfladiske i vibrasjonene. Kvalitetsvibratorer som We-Vibe har dypere, mer rotete vibrasjoner. Dette betyr ikke bare maksimal stimulering (uten å bedøve hånden din) men disse rumblene-vibene har også en tendens til å være roligere; eller i det minste vanskeligere for romkameratene å suss ut nøyaktig hva som skjer.

  Min vurdering av We-Vibe Tango II

  4.8/5

  Screaming O My Secret Leppestiftvibrator

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Hva kan du gjøre med et så kraftig sexleketøy? Utforsk og oppdag dine dypeste sensuelle ønsker med 7 forskjellige moduser og funksjoner som går fra lav – til wow!

  Hver følelse du kan forestille deg med en klitorisvibrator er her, men enda sterkere. Mer Lyst hissing er laget av myk silikon og ABS plast for sensuell komfort og holdbarhet. 

  Prøv det med litt vannbasert glidemiddel og får du se hva jeg mener!

  • Materiale: ABS plast og silikon
  • Latexfri
  • 9 cm lengde
  • 7 hastigheter
  • Vanntett
  • USB oppladning

  Knapt 9 cm høy passer denne kraftige klitorisvibratoren lett i hånden din for total kontroll; spesielt rundt og på klitoris. Eller gi den til partneren din under forspill og samleie for å øke deres seksuelle glede.

  Når spilletiden er ferdig, tørk bare av Mer Lyst med favorittrengjøringsmiddel for sex eller et varmt, fuktig håndkle med litt mild såpe. 

  Mer Lyst anbefales for både erfarne og nybegynnere sexleketøyfans som letter etter en klitoris stimulator som kan følge med hver nye oppdagelse –– og mer!

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Denne vibratoren er så kraftig at den er oppsiktsvekkende hver gang jeg slår den på!

  Men på en god måte. En av de beste vibratorer jeg noensinne har kjøpt. Fikk anbefalt av venner og de tullet ikke!

  Ladebasefunksjonen er også veldig praktisk. Det tar ikke lang tid å lade og det er lett å rengjøre. Det jeg elsker mest med den, som også kan være en ulempe, er at den holder seg like kraftig ved full ladning helt opp til den dør. Kan være en ulempe fordi du noen ganger ikke vet at det er i ferd med å dø og det fører til noen frustrerende situasjoner… hvis du vet hva jeg mener.

  Anbefaler lading rett etter bruk men å ta av en gang blått lys forblir fast; noe som indikerer full ladning. Ikke bra for at batteriet skal være plugget inn hele tiden. Men du vil ha så mye bruk av denne som du kan få!

  Anbefaler sterkt. Vel verdt hver krone.

  Min vurdering av Leppestift klitorisvibrator

  4.6/5

  Velve Chloe Luksus Klitorisvibrator

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Velve Chloe klitoris stimulator ble designet i denne søte, lille formen slik at den kan sitte perfekt mellom to partnere!
  Samtidig gjør den en jævla god jobb med å vibrere mot klitoris.

  Men ikke gå glip av å leke med den alene. Dette er kjempegøy og! Velve Chloe er også hviskestille, vanntett og er oppladbar for mer nytelse.

  • Materiale: silikon
  • Ftalatfri
  • 9,5 cm lengde
  • 10 vibrasjonsnivåer
  • Vanntett
  • 1 knapp betjening
  • USB oppladning

  Velve Chloe er en utmerket klitoris stimulator spesielt hvis du leter etter måter å krydre din alene tid. Da er dette et perfekt leketøy!

  Hvis du venter på den rette fyren eller ønsker å forbedre dine seksuelle opplevelser med partneren din hjelper Chloe deg med begge. Og snart blir du forelsket i denne fantastiske klitorisvibratoren.

  Det er så mange funksjoner å leke med! Du kan endre intensitetene og mønstrene som du vil og når du vil.

  Leken er også enkel å kontrollere, liten og bærbar. Leketøyets design gjør det enkelt å holde det i hendene og gjengir formen til kroppen.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  De fleste vibratorer har bare vibrerende tuppen og små følelser gjennom resten av leketøyet. Men i Velve Chloe Luksus har du vibrasjoner gjennom leketøyet.Hele kroppen humler som en minitraktor.

  Dette er en flott funksjon for noen kvinner mens det er en ulempe for andre. Så om du vil like de ‘unike’ vibrasjonene til Velve Chloe kommer det definitivt an på dine preferanser. 

  Jeg vil anbefale at du sørger for at du vet hva du liker før du får dette leketøyet.

  Er det det sterkeste leketøyet der ute? Nei. Men det kan sies sikkert at dette leketøyet er absolutt verdt å kjøpe. Selv med sin mindre størrelse pakker denne clit vibratoren et slag.

  Så hvis du er en nybegynner som leter etter et anstendig leketøy eller en proff som ser etter noe konsistent, er Velve Chloe Luksus noe for deg!

  Min vurdering av Velve Chloe Luksus

  5/5

  Fun Factory Be One Fingervibrator

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  La BE ONE hvile mellom fingrene og levere uanstrengt vibrasjon med hvert berøring!

  Med to sterke motorer som spretter vibrasjoner av hverandre øker dette parets hvert kjærtegn. Velg mellom fire hastigheter og en “randomisert” innstilling som sløyfer hvert femte minutt.

  Profftips: prøv å skyve BE ONE mellom kjønnsleppene dine!

  • Materiale: medisinsk silikon
  • Ftalatfri
  • 7,4 cm lengde
  • 4 hastigheter og 1 mønster
  • Vanntett
  • 1 knapp betjening
  • USB oppladning
  • 60 min brukstid

  Den foreslåtte bruken av leketøyet inkluderer å skli den mellom deg eller kjønnsleppene til partneren din.

  I tillegg kan du bruke den under forspill mens du berører partneren din hvor som helst på kroppen og bruke den til å stryke din eller partnerens perineum. 

  Du vil satte pris på den lille, lette å rengjøre plastkofferten leketøyet kommer med. Fordi de er så lett å  sette den i vesken før en date og ha den klar til å bruk.

  Den vil passe perfekt til nybegynnere.

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Etter en grundig testing av klitorisvibrator må jeg si at leken fungerer bare ok som en ekstra vibrerende finger. Den passet pent mellom fingrene og var behagelig å holde på plass da jeg berørte brystvortene til partnerne mine og flyttet den rundt kroppen.

  Vibrasjonen er definitivt sterk nok til denne typen berøring og “flørt” -innstillingen som uforutsigbart varierer vibrasjonen er interessant.

  Bruk på perineum var imidlertid ikke like lett. Leken på enden er ikke bøyd i tilstrekkelig vinkel for å tillate den samme uformelle applikasjonen. Det er mulig å bruke på denne måten men det tar litt mer innsats. 

  Jeg tenkte at fordi dette er lekets hoved poenget blir det lett å bruke det, men det var ikke sånn. Vibrasjonen er ikke like kraftig som i noen andre leker, denne klitorisvibratores føles ikke som en del av hånden din. 

  Derfor er det ingen grunn å prioritere en sånn type stimulering. 

  Men faktisk onanering var lettere og mer langvarlig med denne!
  Noen ganger er det hyggelig å onanere uten leker, noen ganger er det hyggelig å onanere med det kraftigste leketøyet, men Be One ga meg et veldig hyggelig mellomrom.

  Min vurdering av Fun Factory Be One

  5/5

  Hvis du letter etter en kraftig klitorisvibrator

  4.8/5

  We-Vibe Touch er et utrolig leketøy av høy kvalitet som alle jentene må ha i sin slem skuff. We-Vibe Touch er min best go-to-leken for klitorisglede. Den tar meg over kanten hver gang. 

  Med den myke tuppen legger Touch seg perfekt over klitoris. Det er ingen overraskelse at dette leketøyet er en total favoritt! 

  Jeg vil anbefale den til alle men spesielt de som elsker klitorisglede. Hvis du leter etter en atmosfære som garantert får deg av hver gang er dette en vinner!

   

  5/5

  Sinful Pleasure Wand er en ren glede!

  Denne oppladbare silikonstavenen er bare 17 cm lang og er mindre enn standard Wand stærrelse, men fortsatt større enn noen av vannlige “lommestørrelsen” klitorisvibratorene. Det beste er at denne vibratoren kan brukes til krafting stimulering av vagina og G-spoten.

  Den er vanntett, har ti moduser og kommer med sin egen reisetaske.

  Hvis du letter etter en kraftig klitorisstimulator

  4.8/5

  Enhver jente som liker oralsex, bør tenke på å legge til en simulator i samlingen hennes!
   Satisfyer Pro 2 er en søt stimulator som kom ganske nær en av mine favoritt seksuelle aktiviteter jeg gjerne deler med en partner. 

  Med den for du en intens stimulering av klitoris utelukkende ved hjelp av pulserende svingninger. Som gjør det til et fantastisk leketøy.

   

  4.2/5

  LELO Sona Cruise er en fantastisk oppgradering til det originale leketøyet. Med innovative funksjoner og ny teknologi lar dette leketøyet deg virkelig ri bølgene av glede. Jeg er besatt av LELO Sona 2 Cruise!

  De raske og milde lydbølgene i sugestil, kombinerte med en oppgradert mykere, dypere og større silikonmunnåpning er virkelig av neste nivå. 

  Du får den samme stilige og håndholdte designen som den originale SONA 2 men med Cruise Control-funksjoner. Cruise control og oppdatert teknologi fører til en virkelig orgasmisk opplevelse som jeg aldri vil glemme … og vil komme tilbake til igjen og igjen.

  Hvordan bruke klitorisvibrator ?

  Klitorisvibrator er en stift til sexleketøy, enten du er ny i leketøyets verden eller en proff.

  De er enkle å bruke, enkle å rengjøre og rimelig (du kan kjøpe grunnleggende klitoris stimulatorer for under en 200 nok) billigere. De har også den ekstra fordelen av å være små og veldig diskrete.

  Så hvis du aldri har brukt en clit vibrator før slik gjør du det.

  how to use clit vibrator

  Når leketøyet er designet for G-punkt stimulering kan du prøve å bruke hodet på leketøyet til å gni mot skjeden. G-punktet ditt er plassert på siden av skjeden din som ligger under magen. Trykk der kan føles vidunderlig fordi du indirekte stimulerer de indre fibrene i klitoris (ja, det er mer til klitoris enn det du ser!). 

  Gå utover klitoris stimulation

  De fleste klitoris stimulatorene er fokuserte enten på klitoris eller trykket over hele vulvaområdet. Men ingen sier at du kan ikke kombinere de to for mind-blowing opplevelse! Bruk tuppen over klitorisen din og staven over vulvaen.

  Gi deg selv flere intense orgasmer

  Bygg opp ophiselse! Som jeg sa tidligere, er de fleste vibratorer designet for å brukes eksternt på klitoris. Det er fordi de fleste kvinner trenger direkte klitorisstimulering for å få orgasme. Du vil sannsynligvis fokusere mest på å bruke vibratoren din eksternt, men du kan også eksperimentere med området rundt.

  Bruk din clit vibratoren med partneren din

  Jeg foreslår tu ideer for deg:

  #1 Inviter partneren din til å se mens du leker med vibratoren for å spise up stemningen.

  #2 Under samleie spør partneren å bruke den på deg. Den ekstra stimuleringen kan hjelpe deg oppnå den store O furtere…

  Eksperimenter med innstillingene


  Når du har fått tak i det grunnleggende kan du gjerne eksperimentere med forskjellige innstillinger. Skru opp intensitetsnivået og se hvilken innstilling du reagerer best på. Lek rundt med de forskjellige mønstrene og se om du har en favoritt.

  Ha det gøy! 

  Rengjøring av klitorisvabratorer

  Hvis du investerer i en av mine beste vibratoranbefalinger må du sørge for at du rengjør den ordentlig for å forlenge levetiden.

  Derfor følg disse fem enkle regler:

  1. Hvis vibratoren din er vanntett rengjør den med varmt såpevann og spritz den deretter med antibakteriell rengjøringsmiddel av god kvalitet. 
  2. Hvis vibratoren din er ikke vanntett tørk den av med antibakterielle våtservietter før du følger opp med en spritz med antibakteriell rengjøringsmiddel for sexleketøy.
  3. La leken lufttørke før du pakker den vekk. 
  4. Du bør oppbevare sexleketøy av forskjellige materialer hver for seg for å holde dem i beste stand. Du kan gjøre dette ved å oppbevare dem i spesielle oppbevaringsposer for sexleketøy.
  5. Hvis vibratoren din har batteriene må du huske å fjerne dem mellom bruk!

  Uansett hvilket leketøy du velger nyt det og sørg for god rengjørring!