Penis Vibrator – Best i test

Sexleketøy for menn er så mye mer enn bare fleshlight! En penisvibrator kommer i mange former og varianter, og det kommer stadig nye produkter på markedet. Mens noen kun dekker penishodet, kan andre ta for seg hele penisen.

Felles for dem alle er at de vibrerer, og stimulerer penis for å oppnå ekstra nytelse. Noen ganger handler det om å få en ekstra intens orgasme, mens andre ganger kan det brukes som en del av forspillet, eller rett og slett bare litt ekstra moro på soverommet. Prøv deg frem alene eller sammen med partner, og finn den du liker best!

Fant ikke det du letter etter?

Klikk her for å se et mye større utvalg av penis vibrator produkter

FAQ

Ingen grunn til å være sjenert, en penisvibrator passer for alle som vil ha et spennende sexliv. Og hvem vil vel ikke ha det?

Det er mye som skal til for at du skader deg under bruk, men husk å bruke nok glidemiddel! Noen av vibratorene er også ganske kraftige, og da er det viktig å lese bruksanvisningen. Følger det med sleeve skal det som regel brukes, og pass på så du går rolig frem.

Absolutt, da blir det ekstra moro! Men når det kommer til sex er det viktig å prate sammen på forhånd, og å være sikre på at begge (alle?) involverte er komfortable med det som skjer.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

På ingen måte. Det har kanskje vært vanligere for jenter å snakke høyt om at de bruker sexleker, men nå er det guttas tur! Det er gøy å eksperimentere, og hvem vet, kanskje du lærer noe nytt om deg selv. 

Prøv deg frem! Vi har jo skrevet litt om det i denne testen, for eksempel er Mega Milker og den lille "hetten" fra Trinity Vibes en god måte å begynne på. 

Nils Andersen lovebuddy.no
Nils Andersen

Her har du min lille test av penisvibratorer. Jeg har gått nøye gjennom de forskjellige variantene, og sett både på h vilke fordeler og ulemper de har å by på. Jeg blir veldig glad hvis jeg kan hjelpe deg med med valget av ny lekekamerat, og jeg håper du finner det du er ute etter.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Satisfyer Men Vibration Masturbator

  Testvinner

  Pluss

  Minus

  Om produktet:

  Satisfyer Men Vibration Masturbator er rett og slett en must-have for moderne mannfolk. Vibratoren passer perfekt både til alenelek og for å sprite opp moroa med partner, og med hele 14 forskjellige programmer gir den orgasmen en ny dimensjon.

  Penisvibrator med det lille ekstra

  For å gi det lille ekstra, har vibratoren to forskjellige motorer. En helt i enden og en i midten. Det ergonomiske designet ligger godt i både høyre og venstre hånd, og du kan enkelt styre vibrasjonene med tommelen underveis.

  Og det er ikke mangle på valgmuligheter. I tillegg til de 14 programmene kan du velge mellom 8 deilige rytmer, med 3 forskjellige intensiteter. Om du liker det mykt og rolig eller kraftig og intens, du finner en innstilling som treffer akkurat det du er ute etter.

  Rett og slett helt rå

  Vibratoren er laget av behagelig silikon, som både er hudvennlig og enkelt å rengjøre. Det er heller ingen kriker og kroker, du renser den lett med litt vibratorrens og rennende vann. Den er også behagelig å ha i hånden, og det er enkelt å skifte mellom ulike programmer og vibrasjonsrytmer underveis. Det kan ofte være litt knotete med andre penisvibratorer, men her er det problemet løst ypperlig.

  Laderen er en magnetisk USB-kabel. Fulladet holder den en batteritid på 2 timer, så du har nok av tid til å kose deg. Men selv om vibratoren er vanntett, må du huske å koble fra laderen før du kommer i nærheten av vann.

  • Herrevibrator fra Satisfyer
  • Laget av silikon og ABS-plast
  • Lengde: 15 cm
  • Innføringslengde: 7 cm
  • Vanntett
  • Magnetisk USB-lading
  • 2 sterke motorer

  Satisfyer Men Vibration Masturbator er en slags blanding av vaginal sex og blowjob. Den er til og med vanntett, så du kan ta den med i dusjen eller badekaret for litt ekstra kos. Men husk glidemiddel, det blir fort mye friksjon under vann.

  Dette er ikke en fleshlight, og selve innføringslengden er ikke mer enn syv centimeter. Det er likevel nok til å dekke både penishodet og øvre del av penis, og den kraftige vibreringen fører til enormt intense orgasmer. Du kan bruke vibratoren både sammen med partner og alene. Prøv deg frem!

  Dette synes andre kunder:

  Video:

  Konklusjon

  Satisfyer har gjort en god jobb med sin Men Vibration Masturbator, og den vil definitivt gjøre sengekosen enda litt morsommere. Noen vil dog kanskje savne muligheten til å stryke penisen, det er det ikke plass til her. Men i forhold til pris er dette absolutt en vinner!

  Poengsum for Satisfyer Men Vibration Masturbator

  4.5/5

  PDX Elite Vibrating Mega Milker​

  Beste til Nybegynnere

  Pluss

  Minus

  Om produktet:

  PDX Elite er en linje med noen av markedets mest avanserte sexleketøy for menn, og Vibrating Mega Milker er intet unntak. Her får du stimulerende vibrasjoner, kompresjon og press som garantert tar deg med til drømmeland.

  Dekker hele penis

  Mens mange andre penisvibratorer først og fremst fokuserer på penishodet, tar Vibrating Mega Milker for seg hele penis. Med en innføringslengde på over 15 cm og bredde på rett under 6 cm, stimulerer den penis med en egen utviklet kompresjonsteknologi – Mega Milking Action!

  Du kan velge mellom 6 forskjellige tempoinnstillinger, og Mega Milking gir deg akkurat passe press. Dette er så nære ekte vare som du kommer. Og kombinert med den kraftfulle vibreringen blir stimuleringen enda mer intens. Bla gjennom de syv forskjellige pulseringsprogrammene for å finne din favoritt!

  Penisvibrator med sugekopp

  Med den medfølgende sugekoppen kan du også feste vibratoren på så å si hvilken som helst glatt overflate. Du kan også enkelt justere vinkelen, så du kan teste ut flere forskjellige posisjoner. Selve hullet ser også imponerende autentisk ut, og det myke Fanta Flesh-materialet gjør at det også kjennes ekte ut.

  Enkelt å gjøre rent

  Når du er ferdig og det er på tide å gjøre rent vibratoren, kan du enkelt og greit ta ut selve sleeven. Og det gjør rengjøring til en lek, litt vibratorrens og vann gjør susen.

  Når batteriet er fulladet holder det koken i flere timer, så husk å sette av nok av tid til nytelse.

  • Herrevibrator fra PDX Elite
  • Mål: 23,9 x 8,4 cm
  • Innføringslengde: 15,2 cm
  • Materiale: Hylse i TPE-gummi, enhet i ABS-plas
  • USB-lading

  Selv om PDX Elite – Vibrating Mega Milker kan virke litt overveldende ved første øyekast, er det en bra penisvibrator for nybegynnere. Her har du både deilige vibrasjoner, og mer klassisk “stryk og press”. Og siden du kan velge å bruke funksjonene hver for seg, er denne perfekt å begynne med.

  Dette synes andre kunder:

  Video:

  Konklusjon

  PDX Elite – Vibrating Mega Milker er absolutt en god lekekamerat, men den er litt for mye styr til å nå helt opp. Den er imidlertid en god nybegynnervibrator, og Mega Milking Action er ganske rå når du først får det til.

  Poengsum for Satisfyer Men Vibration Masturbator

  3.5/5

  Sinful Oppladbar Powerful Masturbator

  Beste til prisen

  Pluss

  Minus

  Om produktet:

  Ikke la deg lure av det enkle designet, denne rakkeren tar orgasmen til nye høyder!

  Lett å prøve seg frem

  Det enkle er ofte det beste er det noe som heter. Og i dette tilfelle skal du ikke se bort ifra at det er akkurat sånn det er. Dette er jo i grunnen en slags sleeve, men med åpning både oppe, nede og på siden.

  Og selv om det finnes langt mer avanserte produkter på markedet, fungerer Sinful Oppladbar Powerful Masturbator utmerket til det den skal – gi onanien et ekstra lite push. Du kan gjerne bruke den alene, men den er enda bedre sammen med partner. For eksempel kombinert med en blowjob.

  Den er ikke særlig stor, den fulle lengden er på 8,5 cm. Men selve materialet er mykt og behagelig, og den passer perfekt i hånden. Du trenger heller ikke mer enn 8-9 cm, og det gjør det dessuten lettere å eksperimentere og å prøve seg selv. Du kn også ta ut den kraftige bulletvibratoren, som gir enda flere muligheter til å være kreativ.

  Ta den med i dusjen

  Sinful Powerful Masturbator er selvsagt vanntett, så du kan ta den med i dusjen eller badekaret for å ha det litt ekstra gøy. Bare husk å lade opp på forhånd. Men når det er sagt – etter vår erfaring får du mest ut av leken uten for mye vann, men med en god dose glidemiddel og en partner som vet hva du liker.

  • Silikon og ABS-plast
  • Vanntett
  • Lengde: 8,5 cm
  • Indre diameter: 3,3 cm
  • 10 forskjellige vibrasjonsmønstre

  Denne vibratoren er ganske enkel å få taket på, og kan helt fint brukes alene. Men sammen med en partner blir alt så mye bedre. Spesielt for par som ikke har for mye erfaring med å bruke sexleketøy sammen kan dette være en fin introduksjon.

  Dette synes andre kunder:

  Konklusjon

  Sinful Oppladbar Powerful Masturbator til Menn gir en ekstra piff til sengekosen, og funker perfekt sammen med partner. Kombiner med en blowjob, eller len deg tilbake og nyt. Bulletvibratoren kan også tas ut, noe som åpner for muligheter til å være ekstra kreativ. Men selvsagt kan den også brukes alene.

  Poengsum for Sinful Oppladbar Powerful Masturbator

  4/5

  LELO F1s Developers Kit RED

  Pluss

  Minus

  Om produktet:

  Hvorfor Developer, lurer du kanskje på. Jo, du kan rett og slett selv utvikle programmer og funksjoner. Så lenge du er komfortabel med IT og kan litt koding, er det fritt frem for å dykke ned i kildekoden og lage dine egne moduler.

  Masturbatoren kan også kobles til telefonen din. Selvsagt med en egen app fra LELO, og selv om den har alle knappene som trengs for å styre, kan du også bruke telefonen som fjernkontroll. I tillegg her du full oversikt over onaneringen din, utholdenhet og prestasjoner. Hvis det er noe du skulle ønske.

  Masse tilbehør

  F1s Developers Kit er nettopp det – et kit. I tillegg til muligheten for å lage dine egne programmer, følger det med blant annet glidemiddel, vibratorrens, en liten bærepose, ladekabel, et artig skilt du kan henge på veggen, og et par kjørehansker(!). Hanskene kan selvsagt brukes under selve leken, men de passer også som klassiske kjørehansker, og er nok først og fremst tiltenkt sistnevnte.

  Stryker ikke

  Det er ikke plass til for mye bevegelse her, så produktet er først og fremst ment for å brukes til vibrering. Det er imidlertid mer enn nok av kraft her, så det er på ingen måte noe vi savnet underveis i leken.

  Ikke bare har F1s den vanlige vibrasjonen du kanskje har vært borti, LELO har også utviklet en helt egen funksjon som kalles LELOs SenSonic Waves. Dette er samme teknologien som brukes på de populære klitorisstimulatorene fra samme produsent, og pirrer penisen med soniske bølger som gir en helt unik opplevelse.

  • App fra LELO
  • SenSonic™
  • Brukstid: 2 timer
  • Standby: 90 dager
  • Vanntett
  • Motorer: 2

  Selv om PDX Elite – Vibrating Mega Milker kan virke litt overveldende ved første øyekast, er det en bra penisvibrator for nybegynnere. Her har du både deilige vibrasjoner, og mer klassisk “stryk og press”. Og siden du kan velge å bruke funksjonene hver for seg, er denne perfekt å begynne med.

  Dette synes andre kunder:

  Video:

  Konklusjon

  LELO F1s Developers Kit RED er i høyeste grad et morsomt leketøy, men kanskje ikke det beste for nybegynnere. Prisen er ganske stiv, og selv om det er en kul gimmick, følger det med unødvendig mye tilbehør. Det at du kan utvikle egne programmer er også artig, men det er ikke en funksjon som kan brukes av alle.

  Poengsum for LELO F1s Developers Kit RED

  4.3/5

  Trinity Vibes Multi Speed Vibrerende Penis Teaser

  Pluss

  Minus

  Om produktet:

  Denne lille teaseren fra Trinity Vibes gir deg akkurat det som trengs for å gjøre onanien enda litt bedre.

  Ikke størrelsen som teller

  Teaseren er ikke større enn at den dekker penishodet, men det er definitivt nok til å stimulere akkurat der det betyr mest. Den har plass til to bulletvibratorer, en på hver side, og den deilige vibrasjonen bidrar til å gjøre orgasmen ekstra intens. De to vibratorene er kanskje små, men de har imponerende stor kraft!

  Du styrer vibreringen selv via en fjernkontroll, og det er enkelt å skifte mellom forskjellig intensitet. Ekstra morsomt er det å overlate styringen til partner, mens du selv kan lene deg tilbake og bare nyte.

  Elastisk materiale

  Selve sleeven, hvis man kan kalle den det, er laget av TPR. Dette er en slags ekstra elastisk gummi, og vil passe de aller fleste størrelser. Diameteren er på 2,5 cm, men siden den er såpass elastisk vil den passe helt fint om du er større, og tilpasser seg penishodet.

  Bare trekk hetten over glansen, legg deg til rette, og de to bullettvibratorene vil helt klart gjøre kosen til nye høyder. Bare pass på så du har nok batterier.

  • Materiale: TPR og ABS-plast
  • Diameter: 2,5 cm
  • Dybde; 5 cm
  • Batteri: 2x AA

  Dersom du er ute etter en vibrator som kan stryke og klemme på hele penisen, må du nok se andre steder. Men det kan absolutt være verdt det å prøve denne også, da den stimulerer på en helt annen måte enn for eksempel Autoblow eller PDX Elite Mega Milker.

  Her er all fokus på penishodet, som jo også er den mest følsomme delen av penis. Dette gjør Trinity Vibes Multi Speed Teaser perfekt til forspill, men vil selvsagt også gjøre susen når du er alene.

  Dette synes andre kunder:

  Video:

  Konklusjon

  Trinity Vibes Multi Speed Vibrerende Penis Teaser er kanskje ikke like avansert som noen av de andre penisvibratorene, men ikke la deg lure av det enkle utseendet. Her er det full nytelse, og du vil kunne komme helt uten å bruke hendene. Fjernkontrollen gjør at partner også kan ha det ekstra moro med å styre vibrasjonene, og de to bulletvibratorene kan gi nytelse til både ham og henne.

  Poengsum for Trinity Vibes Multi Speed Vibrerende Penis Teaser

  4.5/5

  Autoblow 2 Pluss

  Pluss

  Minus

  Om produktet:

  Da den originale Autoblow ble lansert, endret den markedet for sexleketøy for menn for alltid. Og oppfølgeren Autoblow 2 har om mulig blitt en enda større farsott verden over. Det er ikke uten grunn.

  Så nære en ekte blowjob du kommer

  Dette er utvilsomt en av de mest innovative sexleketøyene du vil finne, og du vil neppe finne en som kjennes mer ut som en autentisk blowjob. Hvis du kan kalle dette en leke da. Ordet maskin er kanskje mer treffende.

  Autoblow 2 har en så kraftig motor at du må plugge den i veggen, og er både strammere og mer naturtro enn forgjengeren. Om vi skal finne noe som trekker litt ned må det bli at motoren lager en del lyd, noe som kan være distraherende.

  Men med et godt headsett og nok volum kan du drukne ut støyen. Om du ikke vil bli oppdaget er det imidlertid greit å sørge for at ingen står utenfor døren og lytter.

  Denne bare må du ha

  Maskinen gjør alt selv, og er utstyrt med ringer av kuler som tar et fast grep rundt penis. I forhold til Autoblow 2 har Pluss-modellen en ekstra kulering, som gir en støtlengde som er 33% større. Dermed blir enda mer av penisen stimulert samtidig.

  Autoblow 2 Pluss kommer i tre forskjellige størrelser, dermed vil de aller fleste finne en som passer. Selve støtlengden er på 15 cm. Dersom du har noen sleeves fra en tidligere modell kan disse også brukes.

  Enkel å gjøre ren

  Det kan kanskje virke voldsomt med flere ringer og motor som må plugges i stikkontakt, men maskinen er enkel å gjøre ren. Bare ta ut sleeven, tøm den og vask med vann, såpe og vibratorrens. Det følger også med en liten stav som gjør det enklere å sette sleeven på plass igjen.

  • Materiale: ABS-plast og TPE
  • Helautomatisk
  • Kobles til stikkontakt
  • Variert hastighet
  • Tre forskjellige størrelser

  Autoblow 2 Pluss gjør hele jobben selv. Det eneste du trenger å gjøre er å holde den på plass. Motoren fører grepet opp og ned i det tempoet du måtte ønske, og det skal godt gjøres å finne en penisvibrator som gjør jobben bedre.

  Dette er en av de dyrere mannlige sexleketøyene på markedet, men så er det jo slik at man får det man betaler for. For en mer autentisk blowjob skal man lete lenge etter, med mindre man faktisk går for ekte vare. Med en god dose glidemiddel og lang nok strømledning kan du belage deg på en lang kveld.

  Dette synes andre kunder:

  Video:

  Konklusjon

  Autoblow 2 Pluss er noe helt for seg selv, og utvilsomt en av de mest avanserte og kraftigste mastrubatorer for menn på markedet. Du må tåle litt støy, og maskinen er litt stor og klumpete, men den leverer så definitivt hva den lover. Hvis du føler prisen er verdt det, vil du helt klart ikke angre på dette køpet

  Poengsum for Autoblow 2 Pluss

  4.5/5

  Hvordan bruke penisvibrator

  Penisvibratorer kommer i såpass mange varianter at det ikke finnes noen generell forklaring på hvordan de brukes. Mens for eksempel Autoblow 2 Pluss og PDX Elite – Vibrating Mega Milker kan brukes så og si uten hender, må for eksempel Sinful Oppladbar Powerful Masturbator styres helt og holdent av høyrehånda (eller venstre). I tillegg kommer det an på personlige preferanser. De fleste penisvibratorer kommer med mulighet for å styre intensitet og rytme, og her må man rett og slett prøve seg frem. Og det er jo det som er morsomt!

  I tillegg er penisvibrator perfekt å bruke sammen med partner. Mange kan også brukes på begge samtidig, her er det bare fantasien som setter stopper.

  Hvordan vaske penisvibrator

  Sex kan ofte bli litt sølete, spesielt om det gjøres riktig! Og da er det ekstra viktig å huske på hygiene. Sørg alltid for å vaske leketøyene etter bruk, så de ligger rene og klare til neste gang. 

  Selv om mange av vibratorene er vanntette, holder ikke den når det kommer til renhold. Mange produkter kommer med eget rensemiddel når du kjøper det, men det er alltid lurt å ha en flaske vibratorrens tilgjengelig just in case. 

  Det er viktig å tenke på materialet når man skal rengjøre lekene. Dette er med på å bestemme hva slags rensemiddel produktene tåler, så sørg for å undersøke hva slags rens som anbefales. Spesielt silikon er et populært materiale for sexleketøy, blant annet fordi de tåler det meste av vaskemidler.

  Rennende vann, kanskje litt såpe og desinfiserende vibratorrens gjør som regel susen. Tar du vare på lekene dine, vil du kunne ha glede av dem i lang tid.

  Nils Andersen

  Nils Andersen

  Mitt navn er Nils. Singel, med stor appetitt på sexleketøy for menn. Velkommen til Lovebuddy.no, god lesning - jeg håper du finner sexleketøyet du leter etter.