Sexspill – Best i test

Dette er noe annet enn Ludo med familien! Erotiske spill gjør spillkvelden så mye hetere, morsommere og mer spennende. Disse spillene lar deg finne nye sider ved både deg selv og partner, utforske seksualiteten deres og ta leken til et nytt nivå.

I denne artikkelen har vi stort sett sett på sexspill for par. Slike sexy spill kan være med på å gjøre livet mye mer spennende, og ta dere ut av de vanlige rutinene i hverdagen. Å utforske sammen med partner er sunt for sexlivet, forholdet og livet i det hele tatt. Alt blir jo så mye mer spennende.

Fant ikke det du letter etter?

Klikk her for å se et mye større utvalg av sexspill produkter

FAQ

Sexspill er en strålende måte å utforske seksualiteten sin på, bli bedre kjent med partner og komme nærmere hverandre. Mange som er i forhold har kommet til et punkt hvor mye av sexlivet har blitt rutine, og sliter med å holde spenningen oppe. Da vil et sexspill hjelpe med å finne tilbake til lysten, komme ut av rutinen og utforske nye sider ved seg selv og partner.

Å spille et sexspill ER forspill. Spillene går ut på ting som å dele sine innerste fantasier, utføre seksuelle handlinger på hverandre og å utvide sexreportoiret sitt på. Ofte er det ikke lov til å komme underveis i spillet, men det kan være vanskelig å holde igjen etter hvert som man har pirret hverandre med tanker, kyss og kos hele kvelden.

Det finnes selvsagt mange forskjellige typer spill, men ofte er reglene relativt enkle å forstå. Ofte er det opp til spillerne hvor avanserte man vil være, og grensen settes der kreativiteten stopper. Det er noe annet å spille et sexspill enn et avansert brettspill som tar mange timer å gjennomføre. Selv om et sexspill også kan ta lang tid…

Når det kommer til sex er det alltid viktig at alle deltakere er trygge og komfortable med situasjonen, og virkelig har lyst til å være med. Men et spill kan hjelpe med å slippe seg litt løs, og det kan føles tryggere å ta neste steg når det er i et slikt format. For mange er det kanskje vanskelig å innrømme for seg selv hva man egentlig har lyst til innerst inne, og å spille sexspill kan helt klart være med på å flytte disse grensene.

Det er vanskelig å spille sexspill alene, siden det stort sett går ut på å utføre sexhandlinger for eller på andre, men det betyr ikke at man må være i et forhold for å spille. Dette er opp til hver og én. Så lenge du er trygg på den (eller de) du spiller med, er det ingenting i veien for å ha det litt gøy. Bare husk å bli enige om eventuelle grenser på forhånd.

Nils Andersen lovebuddy.no
Nils Andersen

Hei, og velkommen til denne testen av sexspill. Spill handler om å h det gøy, og sex handler om å ha det gøy. Så hva med å kombinere de to? Selv om noen av spillene har kommet bedre ut i testen enn andre, betyr ikke det at ikke alle er verdt å prøve! Jeg har kost meg med alle spillene jeg, men så må det jo rangeres d. Her har du i hvert fall min mening. Er du enig?

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Tease & Please FuckMe

  Testvinner

  Pluss

  Minus

  Om produktet

  Tease & Please FuckMe er det perfekte spillet for par som vil utforske sine seksuelle fantasier. Spillet tar deg med på en reise i fantasier, stillinger og leketøy som legger alt til rette for en het, erotisk kveld.

  Spillet går blant annet ut på å prøve nye sexstillinger, som kanskje ikke er de mest åpenbare, men som likevel kan åpne nye horisonter. Og slapp av, dere skal ikke komme på stillingene selv, de medfølgende Kama Sutra-kortene hjelper dere på vei.

  Men det stopper ikke der. Spillet inneholder ikke mindre enn to penisringer. Én er vanlig, mens den andre vibrerer og gir ekstra nytelse både til mannen og kvinnen. I tillegg følger det med et sett erotiske terninger, som virkelig får fart på leken.

  Tease & Please FuckMe handler om nytelse for begge parter, og lar dere utforske hverandre på en helt ny måte. Slipp dere løs, og la spillet ta styringen over hvor kvelden ender.

  • For to spillere
  • 6 forskjellige oppgaver
  • Vanlig penisring
  • Vibrerende penisring
  • 2 terninger
  • 52 Kama Sutra kort

  Spillet er laget for de som liker å utfordre seg selv seksuelt, og er villig til å prøve ut nye ting. Det er kun to spillere, så det er først og fremst aktuelt for par. Men om du har en skikkelig god venn kan det også bli en spennende kveld for dere to.

  Tease & Please FuckMe går ikke rundt grøten, og det handler ikke om å følge regler og å komme først til mål. Hvis dere er ute etter et spill med brikker og oppgavekort burde dere heller se andre steder. Men dersom dere er ute etter å prøve ut nye posisjoner, nye leketøy og bare nyte er dette spillet for dere!

  Konklusjon

  Dette spillet er ikke for den sjenerte, men for riktig par kan Tease & Please FuckMe by på masse lek og moro. De kreative sexstillingene byr på mye tøy og bøy, men med litt trening kan dere treffe punkter og soner som gir nytelse på en helt ny måte.

  Det minner kanskje mindre om et klassisk brettspill enn andre spill i denne testen, Tease & Please FuckMe handler rett og slett om selve akten, og ikke så mye rundt. Det er rett og slett sex som er i fokus.

  Spillet er en del av en hel serie av spill fra Tease & Please, og her er det mye moro i vente. Utforsk videre med spill som PleaseMe, AnalMe og TeaseMe. Dere har mye moro i vente.

  Min vurdering av Tease & Please FuckMe

  5/5

  Monogamy

  Best for nybegynnere

  Pluss

  Minus

  Om produktet

  Er du klar for den mest pirrende spillkvelden ever? Tenn opp i peisen, skru av mobilen og nyt!

  Spillet starter med at dere ser hverandre dypt inn i øynene, og den siste til å blunke får begynne å trille terningen. De første par rundene rundt brettet går rolig for seg, men etter hvert blir det mer og mer intimt. Det som startet med et kjapt kyss på kinnet utvikler seg etter hvert til all in klining, og spesielt oppgavekortene blir grovere og grovere. Perfekt for en morsom spillkveld med partner.

  Monogamy kan få selv de mest uskyldige til å virkelig slå seg løs og gjøre ting de aldri trodde de skulle tørre. Hva med å gi partneren fri tilgang til deg i et par minutter? Eller hva med å ta frem favorittleken og gi partneren et skikkelig show. Noen av kortene er også ment for å gjennomføres på et senere tidspunkt. Ofte når du minst aner det.

  • 1 Spillebrett
  • 1 Terning
  • 2 Spillebrikker
  • 65 Intime kort
  • 65 Hete kort
  • 65 Lidenskapelige kort
  • 50 Fantasikort

  Spillet er ment for par, og du har kun to spillebrikker å velge mellom. Selv om det først og fremst er laget for heteroseksuelle, går det også fint for par av samme kjønn å spille spillet. Noen av kortene vil kun fungere for det ene kjønnet, men da er det jo bare å trekke et nytt.

  For par som har vært sammen lenge er det ofte lysten dabber litt av, og kan fort utvikle seg til en rutine som ingen av partene egentlig får så mye ut av. Da passer Monogamy spesielt bra. Spillet gir både ham og henne muligheten til å utfordre hverandre, prøve ut ting de kanskje ikke har tenkt på og gjenoppdage sin seksualitet.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Monogamy er en perfekt måte å utfordre seg selv på seksuelt. Det er litt av hvert dere skal gjennom, og dere får virkelig lære å kjenne hverandre. Spillet går ikke bare ut på å utføre seksuelle handlinger på hverandre, men også å diskutere lyster, fantasier og fetisjer.

  Noen av oppgavene kan kanskje gå litt langt for noen. Det kan dreie seg om analsex, spille inn sexvideo eller diverse bondage. Da er det viktig å huske på at man er i et trygt miljø, og det er alltid lov til å si nei hvis man virkelig ikke vil.

  For de som er villige til å prøve ut alt derimot, er belønningen også deretter. Slå dere løs, ha det gøy med hverandre og slipp alle hemninger.

  Min vurdering av Monogamy

  4.7/5

  Fetish I.O.U

  Mest for pengene

  Pluss

  Minus

  Om produktet

  Liker du bind for øynene? Eller kanskje å bli dominert hele kvelden? Fetish I.O.U er spillet som gjør fantasiene dine til virkelighet. Eller lar deg oppdage fetisjer du ikke visste du likte. Det er ganske enkelt – du trekker et kort, og det som står på kortet skal utføres.

  Du kommer med andre ord fort inn i spillet. Det følger ikke med noen spillebrikker eller annet tilbehør, men noen av kortene krever at du har litt ekstrautstyr. Det er imidlertid ikke store greiene. Et stearinlys, bind for øynene eller noe å binde fast armer og bein med er nok noe de fleste har liggende uansett.

  Kortene må på en måte åpnes opp når du skal lese de opp, men om du er forsiktig kan du lukke det sammen igjen, og legge det tilbake i esken og bruke det samme kortet om igjen. Du trenger heller ikke ha en fetisj for å nye spillet, her er det noe for enhver smak. Og det er jo alltid gøy å prøve ut nye ting.

  Det går også an å være kreativ med reglene. Kanskje dere vil bruke kortene som et slags seksuelt gavekort. Eller la bare én av dere få lese kortet, mens den andre blir pent nødt til å ta imot.

  • 42 frekke kort
  • Engelsk språk
  • Enkle regler

  Fetish I.O.U er spillet for deg som vil spice opp sexlivet litt, men ikke nødvendigvis bli sittende med selve spillet hele kvelden. Det kan kanskje høres lite ut med bare 42 kort, men du går ikke gjennom mange på en kveld. Trekk ett eller to kort, og du har nok til kos som varer kvelden ut.

  Spillet er ment for par, men mange av kortene kan også brukes når man er flere hvis man er åpne for det. Det er ikke fullt så kinky som navnet kanskje tilsier, så de som allerede er godt bevandret i fetisjenes verden kan muligens bli litt skuffet.

  Når det er sagt, Fetish I.O.U byr på mye moro, og bare det å få beskjed om hva man skal gjøre i sengen gjør det litt ekstra spennende.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Å kalle Fetisj I.O.U for et spill er kanskje litt misvisende. Det er absolutt moro, og ikke et dårlig konsept, men kortene fungerer mer som sexy forslag til hva dere skal gjøre enn et brettspill. Og det trenger jo ikke være en dårlig ting det.

  Trekk et kort her og der i hverdagen, bruk det som bursdagskort (helst til partner da) eller ta det med på ferie for å ha det litt gøy, og det er vel verdt prisen i hvert fall. At kortene kan brukes flere ganger er også et pluss, og du vet aldri hva du får når du trekker. Og hvem vet, kanskje du lærer noen nye triks?

  Min vurdering av Fetisj I.O.U

  3.7/5

  Fifty Days Of Play

  Pluss

  Minus

  Om produktet

  Et erotisk spill inspirert av suksesserien Fifty Shades of Grey, kan du tenke deg noe mer spennende? Fem forskjellige kategorier går fra uskyldig til red hot, og kan virkelig få fart på sexlivet.

  De forskjellige kategoriene har varierte oppgaver, og det er stort spenn i hvor frekke og intense kortene er. Det kan dreie seg om kyss, massering av nakke eller et bad, men det tar ikke lang tid før kortene blir litt hetere. Kast terningen for å se hvilken kategori dere lander på, og la kortene styre resten.

  Fifty Days of Play er ment for å vare i 50 dager, og hver dag trekker dere et kort. Mens noen av kortene gir dere en oppgave som er fort gjort å gjennomføre, kan andre vare en hel kveld. Og det gjelder ikke bare hjemme heller. Kanskje skal dere på date, hvor dere skal late som dere møtes for første gang.  

  • Enkle regler
  • Engelsk språk
  • Inneholder terning og 50 konvolutter

  Dette erotiske spillet passer godt for par som merker sexlivet går litt i rutine, og trenger inspirasjon til å sprite opp litt. Noen av kortene handler om intimitet og romantikk, og dette kan være en fin måte å finne tilbake til lidenskapen som kanskje har blitt borte med årene.

  På en annen side, spillet er også fint å bruke som en slags icebreaker. Har du ny partner, og dere ønsker å virkelig lære å kjenne hverandre fra starten av, kan kortene gjøre det lettere å lufte sine innerste fantasier. Det er heller ikke noen start eller slutt på spillet, og man kan være kreativ og legge til egne forslag også.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Selv om Fifty Days of Play kan være en fin måte å få litt mer spenning inn i forholdet på, kunne spillet også dratt den litt lenger. Mange av kortene blir litt vanilla, spesielt når formålet er å utfordre seg selv og sine seksuelle hemninger. Andre kort kan rett og slett være litt vanskelige å gjennomføre.

  Når det er sagt vil nok mange finne mye glede i dette erotiske spillet. Det handler jo første og fremst om å slå seg litt løs, og det er ikke noe i veien for å legge til en ekstra regel eller to dersom man ønsker å være litt mer ekstreme. På samme måte er det mulig å trekke fra litt hvis man merker at spillet går litt vel langt utenfor komfortsonen for andre.

  Min vurdering av Fifty Days of Play

  4/5

  Bedroom Battle

  Pluss

  Minus

  Om produktet

  Dette er voksenspillet for deg som liker morsomme kortspill, en dæsj strategi og ikke minst sex! Men dette er ikke som et hvilket som helst kortspill, dette er et spill for voksne. Spillet er mellom to personer, og det handler om å få så mye sex appeal som mulig i løpet av runden. Og taperen blir nødt til å gi vinneren en belønning. Belønningene begynner små, men underveis i spillet blir det bare hetere og hetere.

  En runde er fort unnagjort, og dere kan komme i gang med den virkelige moroa. Men dere kommer ikke helt i mål. Belønningene er nemlig tidsbegrenset, og dere skal ikke fullføre riktig ennå. Spillet er perfekt som forspill, og begge to vil komme i ganske god stemning før dere er ferdige. Og lengden på spillet bestemmer dere selv. Hvor lenge klarer dere å holde ut?

  • 92 Battlekort
  • 70 Belønningskort
  • To spillere
  • Engelsk språk

  Dette spillet passer perfekt for den lekne, som er glad i spill, men som også har lyst til å get it on. Man trenger ikke være så veldig kinky i utgangspunktet for å like dette spillet, og det er på den måten en veldig trygg og morsom måte å bli litt mer frigjort på, hvis man ønsker det.

  Spillet passer imidlertid ikke så godt for de som egentlig ikke er så glad i spill og konkurranser, men som kun ønsker å sprite opp sexlivet. Spillet kan absolutt gjøre det også, men man skal potensielt gjennom mange runder her, og det er egentlig det å vinne spillet som er hovedfokus. Og etter det er det tid for klimaks.

  Det er også mulig å kjøpe ekstra utvidelsespakker til spillet, så om man blir lei av de vanlige kortene er det mye mer moro i vente. Og selv om spillet egentlig er ment for å spilles av to personer, er det også mulig å vri litt på reglene og gjøre det som en gruppe. Hvis man er åpen for slikt.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Mange erotiske spill handler først og fremst om å utfordre seg selv i sengen, og det å ta seg selv utenfor komfortsonen seksuelt. Og det er vel og bra det, men det går ofte på bekostning av selve spillet. Med Bedroom Battle får du begge deler!

  For det er mange seksuelle utfordringer man skal gjennom i dette spillet. Det er imidlertid også mange runder med spill, hvor man underveis vinner mange små belønninger. Spillerne skal altså kåte hverandre opp gjennom hele spillet uten at det er lov til å komme underveis. Så for de som ikke liker edging og det å bli pirret for mye er nok ikke dette spillet det helt store.

  Men når du til slutt vinner, og endelig får lov til å komme – wow!

  Min vurdering av Bedroom Battle

  4.6/5

  You and Me Erotisk Brettspill

  Pluss

  Minus

  Om produktet

  You and Me er et sexy spill for voksne med 90 sensuelle og pirrende oppgavekort, som byr på intimitet, romantikk og ikke minst – nytelse.

  Ved å trille den medfølgende terningen vil du og partneren din bytte på å stimulere og tease hverandre, og førstemann til 30 poeng vinner spillet. Men det betyr ikke at den andre taper. For å samle poeng må man nemlig utføre ulike handlinger med hverandre, som å gi en sensuell massasje, pirrende kyss eller annen deilig lek. Jeg vet ikke hvem som vinner jeg.

  Terningen er merket med You, Me og ?. Hvor terningen lander indikerer hvem som skal utføre oppgaven, og dermed også motta poengene. Triller man «2 ?» bestemmer man selv om man vil gi eller få, og dermed også hvem som får poeng denne runden. Kortene er verdt ett, to eller tre poeng, og jo mer poeng, jo hetere er akten.

  Førstemann til 30 poeng vinner premien, som er å motta en seksuell tjeneste av eget ønske. Så hva er din strategi? Vil du gå for å samle poeng for å vinne spillet, eller vil du heller ta imot underveis og gi tilbake til slutt? Vinne gjør du nok uansett.

  • Inneholder 90 sexy kort
  • Engelsk språk
  • Terning og timeglass
  • Enkle regler

  Dette erotiske spillet passer godt for par som merker sexlivet går litt i rutine, og trenger inspirasjon til å sprite opp litt. Noen av kortene handler om intimitet og romantikk, og dette kan være en fin måte å finne tilbake til lidenskapen som kanskje har blitt borte med årene.

  På en annen side, spillet er også fint å bruke som en slags icebreaker. Har du ny partner, og dere ønsker å virkelig lære å kjenne hverandre fra starten av, kan kortene gjøre det lettere å lufte sine innerste fantasier. Det er heller ikke noen start eller slutt på spillet, og man kan være kreativ og legge til egne forslag også.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  You and Me er en fin måte å prøve ut litt nye ting på, og utforske sammen med partner hva dere virkelig tenner på. Det er fort gjort å oppdage nye lyster og fantasier, mens man på en morsom måte også konkurrerer om å få mest poeng. Men det er ikke noe stort tap å komme sist heller, spillet ender gjerne med et godt stykke nytelse for begge parter.

  Det er morsomt å prøve seg litt frem, og spillet gir en rolig innføring iblant annet dirty talk, soft bdsm og rollespill. Dermed er det en trygg setting for å teste rammene i forholdet, uten å føle at det går for langt utenfor komfortsonen. Og om man ut at man liker det kan man jo dra den litt lenger neste gang.

  Min vurdering av You and Me

  4/5

  Heart Full of Love and Lust

  70 +

  Pluss

  Minus

  Om produktet

  Tease & Please er kjent for å lage sexspill for par, og med Heart Full of Love and Lust kommer nok et spill i den populære Hearts-serien deres. Og denne gangen kommer hjerteesken fylt opp med 100 erotiske og sensuelle oppgaver, delt inn i hvitt og rosa. Hvitt for ham, rosa for henne.

  Spillet går ut på at en av partene trekker en av de små papirrullene ut av esken med pinsetten som følger med. Så har den som har trukket lappen én uke på seg for å fullføre det sexy oppdraget. Dere kan trekke én hver, ha annenhver uke eller velge selv hvor ofte dere skal trekke. Kanskje som en belønning for å ta husvasken, eller som betaling for en god middag?

  Oppgavene kan for eksempel dreie seg om å gi en sensuell kroppsmassasje, eller å gi partneren en sexy lapdance. Heart full of Love & Lust vil helt klart føre dere nærmere hverandre seksuelt, og la hverandre utforske lyster og fantasier. Og i dette spillet er det ingen taper – dere vinner begge to!

  • Engelsk og spansk språk
  • Inneholder 100 sexy oppgaver
  • 2 spillere

  Dette er et spill for de som liker å gi partneren sin nytelse, og bygge opp den seksuelle spenningen over tid. Siden man har en uke på å fullføre oppdraget kan man aldri vite når det skjer, noe som gjør det ekstra spennende. Selvfølgelig kan man gjøre det med én gang, men det kan være gøy å hode igjen, tease og slå til når partneren minst venter det.

  Etter hvert som man har vært sammen en stund er det ofte sexlivet har blitt litt ensporet, og det kan bli litt kjedelig i lengden. Med dette spillet oppmuntres dere til å ta initiativ, prøve nye ting og være kreative.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Heart Full of Love & Lust handler ikke bare om sex, det handler om å komme nærmere hverandre som par. Noen av oppgavene er nok mer romantiske enn sexy, og dere vil kanskje lære hverandre å kjenne på en ny måte. Følger man «reglene» med å fullføre ett oppdrag hver uke, holder spillet i nesten et helt år. Og for et år det kan bli! Slå dere løs, utforsk hverandres lyster og gjør forholdet sterkere.

  Min vurdering av Heart Full of Love and Lust

  4/5

  Kinky Heart

  Fetish

  Pluss

  Minus

  Om produktet

  Kinky Heart gir deg virkelig muligheten til å utforske din og partneren din sin seksualitet. Her blir dere utfordret på hele det seksuelle spekteret, og skal prøve ut flere forskjellige fetisjer og seksuelle eventyr.

  Er du submissiv eller dominant? Liker du rollespill? Hva med å kle seg ut, erotisk maling eller flytende stearin? Kanskje partneren din har holdt noen seksuelle fantasier for seg selv, og vedkommende endelig åpner seg for deg. Eller kanskje du lærer noe om deg selv. Her har du 100 utfordringer til både deg og parter, som lar dere utforske hverandres innerste lyster.

  • Norsk språk
  • 100 utfordringer

  Dette er ikke et spill for den sjenerte, har blir dere virkelig satt på prøve. For de som er ekstra kinky og utleverende kan dette være en ypperlig måte å bli kjent men en ny partner på, og leve ut lystene sine med en gang.

  Andre holder kanskje litt igjen, og foretrekker å være godt kjent med partner før de forteller om fantasiene sine. Kinky Heart er også en god måte å komme enda nærmere en partner, dele sine dypeste fantasier og gi sexlivet et realt løft.

  Konklusjon

  Kinky Heart er nettopp det – kinky. Det passer kanskje ikke for alle, men det er ikke noe tvil om at dette spillet kan være med på å sprite opp sexlivet til de som tør å begi seg ut på hjerteesken. Her finnes det sexy oppgaver som vil få det til å pirre i underlivet til hvem som helst.

  Spillet er en del av Hearts-serien fra Tease & Please, som er kjent for å gi ut pirrende og spennende sexspill. Kinky Heart lever selvfølgelig opp til ryktet, og tar det enda litt lenger enn de andre spillene i serien. Hva ventet du egentlig?

  Min vurdering av Kinky Heart

  4/5