Sex møbler – Best i test

Sex møbler kommer i mange forskjellige former og fasonger. Men noen av de mest populære er sex møbler for BDSM og bondage. Vi skal gå gjennom sexhusker her, slik at du kan se alle fordelene ved å bruke slike sex møbler som en del av BDSM og bondage økten hjemme.

Fant ikke det du letter etter?

Klikk her for å se et mye større utvalg av sex møbler

FAQ

Enkelte sex møbler tar litt tid å sette sammen, for eksempel huskestativer eller benker med flere deler. Men normalt tar ikke dette mer enn en times tid.

Ja, det er ikke billige leketøy. derfor er det viktig å først tenke over om dere har plass, og hvor mye dere tror det kommer til å bli brukt. da få dere mest valuta for pengene.

Det finnes mange sexbutikker på nett som selger sex møbler. Se gjennom våre anmeldelser, så finner du direkte link til en sexbutikk som selger produktet.

Ikke alle sex møbler har festeanretninger inkludert i prisen, så les anmeldelsene om hva som er inkludert i pakken om dette er viktig for deg.

Dette tar som regel ikke lengre tid en mindre sexleketøy som dildoer og lommefitter, i og med at sexbutikkene har disse på lager. Men jeg ville valgt levering hjem om det blir vanskelig å hente på postkontoret.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  The Cowgirl Premium Riding Sexmaskin

  Sexmaskin

  89%
  Design
  94%
  Brukervennlig
  88%
  Kvalitet
  76%
  Pris
  97%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.7/5
  Brukervurdering:
  4.9/5
  The Cowgirl Premium Riding Sexmaskin1

  The Cowgirl Premium Riding Sexmaskin

  Fordeler

  Ulemper

  Cowgirl Premium Riding er et sex møbel som alle kvinner bør ha under senga. her får dere en fantastisk klitoris stimuli og G-punkt i en og samme maskin, og sexleketøyene er enkle å feste på. 

  Cowgirl Premium Riding kobles direkte til strømuttaket, og da er det bare å sette seg på plass på den myke lærpuffen og la den tilfredsstille deg med mange spennende innstillinger. Vibreringer, støt og 360-graders rotasjon står på menyen, så her er det mye å glede seg til!

  Den kommer også med en hendig fjernkontroll, hvor du kan styre alle vibrasjoner og pulseringer enkelt mens du sitter og koser deg.

  Om du heller vil ha en trådløs fjernkontroll til jobben, kan du bruke din egen mobiltelefon for å koble opp Cowgirl Premium Riding til Feel Me appen som er helt kostnadsfri å bruke.

   

  Spesifikasjoner

  Funksjoner The Cowgirl Premium Riding
  Vibrasjoner 6 mønstre
  Høyde 19 cm
  Vekt 10 kg
  Vanntett Nei
  Batteri Nei, ikke nødvendig
  Materialer TPE, ABS og kunstlær
  Volum Høy/Middels/Lav
  Lading Nei
  The Cowgirl Premium Riding Sexmaskin2

  15 cm dildo

  1 of 3

  Avtakbart leketøy

  2 of 3

  Deilig kunsskinn

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av The Cowgirl Premium Riding Sexmaskin

  Videoer

  Konklusjon

  Dette er en sexmaskin som har vært testvinner tidligere hos oss, og er fortsatt på topp av det vi finner på markedet av Sybian lignende apparater. Sexmøbler som dette er fantastisk morsomme for kvinner, i og med at de får et perfekt utgangspunkt for å stimulere alle sine mest erogene soner nedentil når man sitter på apparatet. Menn kan også ha glede av slike sexmøbler om de er interessert i å oppleve prostatastimuli under onanering. Men ønsker menn prostata stimulering under samleie, er det nok enklere å velge en lettere og bærbar stimulator enn dette.

  Cowgirl Premium Riding har en ganske heftig prislapp på nesten 14 000 kroner, og det skal noe til å forsvare denne prisen. Men jeg synes kvalitet på materialer, designen, og ikke minst utforming og brukervennlighet er veldig godt ivaretatt på dette produktet. Sexmøbler som Cowgirl Premium Riding kommer til å vare i årevis, og blir en fantastisk investering for kvinner som elsker å ri og motta herlige støt og vibrasjoner for å få orgasme. 

  Fetish Fantasy Bondagehuske

  Sexhuske

  77%
  Design
  67%
  Brukervennlig
  88%
  Kvalitet
  85%
  Pris
  87%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  3.9/5
  Brukervurdering:
  4.3/5
  Fetish Fantasy Bondagehuske1

  Fetish Fantasy Bondagehuske

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Fetish Fantasy Bondagehuske gir deg mange muligheter for å binde opp din partneren, og kan utnytte dem i en helt vektløs tilstand. Med en solid springfjær øverst som tåler en partner opptil 100 kg, og myke polyestermansjetter som medfølger, blir det enkelt å feste denne i taket og binde fast partneren når som helt. 

  Denne kan også tåle personer opptil 180 kg, men da anbefales det å heller bruke et stativ som er beregnet for dette, fremfor å henge denne opp i en krok i taket. 

   
   
   

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Fetish Fantasy Bondagehuske
  Vibrasjoner Nei
  Lengde 45- 77 cm fra tak til støttestang
  Vekt 100 kg bæreevne
  Vanntett Nei
  Materialer Nylon og stål
  Volum Høy/Middels/Lav
  Lading Nei
  Fetish Fantasy Bondagehuske2

  Solide nylonmasjetter

  1 of 3

  180 kg kapasitet

  2 of 3

  Mange stillingsvariasjoner

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Fetish Fantasy Bondagehuske

  Videoer

  Konklusjon

  Det finnes mange forskjellige sexhusker der ute. Men denne sexhusken er testvinner hos oss gang på gang, spesielt med tanke på brukervennlighet og kvalitet. Her får dere med alt dere trenger for å feste husken i taket, binde armer og ben saft, samt mange muligheter for å gripe fatt i husken for å utnytte den i mange forskjellige seksuelle posisjoner. 

  Men jeg anbefaler egentlig å få tak i et stativ som er beregnet for slike sexhusker, uten å måtte begynne å borre hull i taket eller andre steder for å tilrettelegge for sexleketøyet. Derimot er det enklere å ta denne ned om det kun er en krok i taket, men likevel synes jeg også at et stativ er mye tryggere å benytte seg av. Er du usikker på om bærebjelken tåler dette, så velg heller et stativ i tillegg. 

  Fetish Fantasy Sexstol

  Sex stol

  54%
  Design
  86%
  Brukervennlig
  93%
  Kvalitet
  56%
  Pris
  87%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  3.6/5
  Brukervurdering:
  5/5
  Fetish Fantasy Sexstol1

  Fetish Fantasy Sexstol

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  En robust liten sexstol laget for å kunne utføre mange forskjellige stilinger. Selve settet kan utnyttes mens kvinnen rir, ligge oppå men hun blir tatt bakfra, eller misjonæren for å gir en mer oppreist positur for mannen og se mer av det spennende som foregår. 

  Sex møbler som dette er enkelt å flytte med seg overalt. Selv om den er laget av solid stål, er den lett å bære og endre stiling med. De myke seteputene er elastiske for å gi god støtte under sex, og sparer bena for å bli for slitne under enkelte sexstillinger.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Fetish Fantasy Sexstol
  Mål Høyde: 38 cm, lengde: 61 cm, bredde: 39,37 cm
  Vekt Maks vekt 136 kg
  Vanntett Nei
  Materialer Stål og TPU-plast
  Fetish Fantasy Sexstol4

  Solide metallrør

  1 of 3

  Elastiske sitteputer

  2 of 3

  136 kg kapasitet

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Fetish Fantasy Sexstol

  Videoer

  Konklusjon

  Denne er knalltøff å bruke mens dama rir deg, og den sørger for at hun holder ut mye lengre. Sexmøbler som dette gir mange muligheter for å eksperimentere med forskjellige stillinger, og løfte opp kvinens kropp for å avlaste litt. Men jeg synes 1000 kroner er kanskje i det meste laget med tanke på materialer som stolen er laget av. Vi har også tidligere hatt tester av sex stoler, så klikk her for å se et større utvalg. 

  Master Series Obedience

  Sexbenk

  89%
  Design
  86%
  Brukervennlig
  93%
  Kvalitet
  74%
  Pris
  87%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  5/5
  Master Series Obedience Sexbenk1

  Master Series Obedience Sexbenk

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  For sexmøbler som er skapt for BDSM og bondagte leg, er Master Series Obedience Sexbenker de perfekte redskapene å ta med i leken. Denne er spesialutviklet for å anal og doggy style sex, samt fysisk avstraffelse med floggere, pisker og annet kinky utstyr dere har i skapet. 
   
  Dere kan også bruke denne mens hun ligger på rygg og bruke hodestøtet i tillegg, eller fjerne hodestøtten for å la henne utføre oralsex på deg fastbundet.
   
  Sexbenken er laget av mykt PU lær og stroppene er laget av nylon som kan enkelt justeres etter ønske. maks kapasitet på benken er 180 kg.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Master Series Obedience
  Mål 68 cm høy, 127 cm lang.
  Vekt Maks 180 kg
  Vanntett Ja
  Materialer Stål, PU-lær og nylon
  Master Series Obedience Sexbenk1

  Justerbare stropper

  1 of 3

  Enkelt å feste

  2 of 3

  Myk hodepute

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Master Series Obedience Sexbenk

  Videoer

  Konklusjon

  Solide sexmøbler som dette er absolutt anbefalt til BDSM lek, og gir mange muligheter for å binde fast en partner. Plattformene for knær og armer kan justeres i høyde, og hodeputen kan fjernes helt om dere vil. 

  Fordelen med dette leketøyet er allsidigheten, og selvfølgelig kvaliteten på stålet. Den tåker faktisk en person opptil 180 kg, noe som er ganske mye, og gir en trygghet på at dette ikke raser sammen under økten.

  Men prisen er ganske stiv på slike sex møbler, så dette er ikke for nybegynnere som ønsker å teste ut om dette er noe for dem. Skal dere investere over 5000 kroner på et slikt utstyr, så må dere sørger for at det blir brukt, og sette seg litt inn i hvordan et slikt sex møbel kan være fordelaktig for dere.

  Strict Extreme Sexhuske og Stativ

  Fetish huske

  81%
  Design
  73%
  Brukervennlig
  88%
  Kvalitet
  68%
  Pris
  78%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.4/5
  Brukervurdering:
  4.2/5
  Strict Extreme Sexhuske og Stativ1

  Strict Extreme Sexhuske og Stativ

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Strict Extreme Sexhuske med Stativ er perfekt for bondage rommet dere planlegger i kjelleren. Her får dere et komplett huskestativ med kjettinger, skinnsete og stropper for å spenne partneren fast.
   
  Høyde er totalt 208 cm, og du kan justere husken med kjettingene som festes i sikre karabinkroker. Maks vekt er på 180 kg. så denne tåler mye vekt med solid støtte fra stativet. 
   
  Det medfølger også 2 stigbøyler som lar det justere husken ut i fra hvilken stilling dere ønsker på den fastbundne parten.
   
   

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Strict Extreme Sexhuske
  Mål Høyde 208cm, 215 cm bredde, 147 cm lengde
  Vekt Maks 180 kg
  Vanntett Ja
  Materialer Stål, metall og lær.
  Strict Extreme Sexhuske og Stativ2

  Ekte lærstropper

  1 of 3

  180 kg bæreevne

  2 of 3

  Justerbar kjettinglengde

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Strict Extreme Sexhuske og Stativ

  Konklusjon

  Stativet er veldig bra, og husken er komfortabel. Det eneste som trekker litt ned for min del er at husken gir ikke så mye rom for variasjon når det gjelder sexstilling. Stativet kun beregnet for denne husken, og skulle helst hatt et krokfeste i midten øverst på stativet slik at man kan bruke andre typer husker i tillegg. Men jeg tror at dette settet vil være nok for de fleste, og bæreevne er helt optimal. I og med at du får med en kvalitetshuske av lær, kjettinger og mansjetter samt et helt stativ for 5000 kroner, er det ingenting å si på prisen heller.

  Mister B Vac Rack

  Vakuumseng

  Mister B Vac Rack Vakuumseng1
  88%
  Design
  80%
  Brukervennlig
  81%
  Kvalitet
  74%
  Pris
  86%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.1/5
  Brukervurdering:
  4.9/5
  Mister B Vac Rack Vakuumseng1

  Mister B Vac Rack Vakuumseng

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Vakuumseng er et spennende tillegg til dine sex møbler i hjemmet. Her får du oppleve å være fullstendig innesperret, hvor du har kun mulighet for å puste og oppleve partneren din kjæretegne deg nedentil. 

  Det tynne lateksstoffet lar deg oppleve berøring og kyss og kjærtegn på en helt ny måte når det er helt tett inntil kroppen. Hullet i skrittet er for å bruke sammen med leketøy for å pirre din partner til fantastisk orgasmer. 

  For å suge ut luften mellom to latekslaken, trenger du bare å koble til en helt vanlig støvsuger du har i hjemmet. 

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Strict Extreme Sexhuske
  Mål 210 x 110 cm
  Vekt Ingen grense
  Vanntett Ja
  Materialer Lateks og PVC
  Mister B Vac Rack Vakuumseng1

  Medfølger ørepropper

  1 of 3

  2 latekslag

  2 of 3

  Støvsugertilkobling

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Mister B Vac Rack Vakuumseng

  Videoer

  Konklusjon

  Et spennende leketøy om du tør å bli helt overlatt i din partners hule hender. jeg har aldri lidd av klaustrofobi selv, men jeg kunne aldri tenke meg å gjort dette uten en partner jeg virkelig store på. Men når du først kommer i gang med vakuumsenger, er det lett å bli hekta på dette. Følelsen av å være innesperret mellom disse lankene er helt særegent, og alle andre sanser enn berøring forsvinner helt. Husk å bruke øreplugger mens du er inne i vakuumsengen for å ikke ødelegge trommehinnene. Det følger med ett par i pakken, men jeg regner med at det er lurt å investere i flere i tillegg.  

  Strict Bondage Board XL

  Bord

  88%
  Design
  89%
  Brukervennlig
  77%
  Kvalitet
  56%
  Pris
  74%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.2/5
  Brukervurdering:
  4.6/5
  Strict Bondage Board XL1

  Strict Bondage Board XL

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Et foldbart bondage brett som er i voksen størrelse, og gir et mykt underlag i tillegg til å gi flere muligheter for å utforske stillinger. 

  Hev midtpartiet for å løfte opp rumpa når de fortjener ris, og kjøp til mansjetter for å feste fast armer og ben for å gjøre dem totalt hjelpesløs. 

  Når den er utbrettet er den totalt 165 cm, og kan foldes sammen og stues unna lett med kun 61 cm i bredde og 40,4 cm i høyde. 

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Strict Bondage Board XL
  Mål Bredde: 61 cm. Lengde: 40,5 cm foldet, 165 cm utbrettet Høyde: 24 cm.
  Vekt Ingen begrensning
  Vanntett Ja
  Materialer Tre, PU-skinn, metall, skumfyll
  Strict Bondage Board XL1

  Kobling for mansjetter

  1 of 3

  Justerbart bord

  2 of 3

  Mykt skumfyll

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Strict Bondage Board XL

  Konklusjon

  Enkelte sex møbler er bare et must å ha, og bondage brett er definitivt et av dem. Men akkurat denne er jeg litt skuffet over, i og med at det ikke medfølger noe som helt mansjetter eller tau for å binde opp partneren. Med en stiv prislapp på 4000 kroner, er det litt merkelig at de ikke kan inkludere noe som helt til den prisen. det er tross alt ikke ekte lær det er snakk om, og polstring på ei lita matte på 165 cm kan vel ikke koste så mye? Men har dere mansjetter eller andre redskap for å binde fast partneren fra før, er det absolutt god kvalitet og veldig brukervennlig i og med at den kan enkelt foldes sammen etter bruk.

  MOI The BDSM Sex Chair 2.0

  BDSM stol

  76%
  Design
  80%
  Brukervennlig
  84%
  Kvalitet
  76%
  Pris
  84%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  3.8/5
  Brukervurdering:
  5/5
  MOI The BDSM Sex Chair Sexstol 2.02

  MOI The BDSM Sex Chair Sexstol 2.0

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  En sikkert og robust sex stol som gjør det enkelt å binde fast en partner. de to spredningsbarene kan forlenges og senkes, slik at du kan tilpasse dem i forhold til din partners lengde. Setet kan også justeres for å gi en perfekt opplevelse. 

  Her kan dere utforske mange ville fantasier sammen for en stol som er godt tilrettelagt for harde seksuelle omganger, så vel som pirring og avstraffelse med leketøy.

  Laget av robust stål med 5 føtter for å hjelpe med å holde balansen, samt håndtak for å holde seg fast når leken byr på alvor, er dette et sex møbel enhver BDSM entusiast bør ha i hjemmet.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner MOI The BDSM Sex Chair 2.0
  Mål LENGDE: 100 cm. BREDDE: 80 cm. HØYDE: 125 cm.
  Vekt Maks belastning 180 kg
  Vanntett Ja
  Materialer Stål og PU-lær.
  MOI The BDSM Sex Chair Sexstol 2.01

  Solide benstøtter

  1 of 3

  Legekrakk inkludert

  2 of 3

  Setejustering

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av MOI The BDSM Sexstol 2.0

  Konklusjon

  Jeg synes sexstolen byr på mange muligheter i forhold til seksuelle opplevelser. Men det er litt synd at den ikke har løft til benene, og at de bare henger og igler over sprederen. for min del kunne jeg heller tenkt med et gynekologstol lignende redskap som løfter bena opp og i tillegg flere muligheter å binde opp enn kun ved anklene. 

  For all del, kvalitet på stolen er god. Men jeg hadde håpet på å få med mansjetter eller stropper for å binde partneren fast med. Utformingen på benstøttene gjør det også vanskelig å finne noe som kan passe i denne sammenhengen, med mindre man er komfortabel med å bruke tau. Kanskje du ser mer bruk for denne enn meg, men jeg synes mulighetene for oppbinding blir for begrenset på denne stolen, og synes ikke at prisen på nesten 9000 kroner er forsvarlig i forhold til mangel på bruksformål.

  Fetish Fantasy Sexhuske-stativ

  Sexhuske stativ

  89%
  Design
  73%
  Brukervennlig
  77%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  88%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.2/5
  Brukervurdering:
  5/5
  Fetish Fantasy Sexhuske-stativ1

  Fetish Fantasy Sexhuske-stativ

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Velg den sexhusken dere ønsker, uten å måtte bore i taket for å feste kroker eller andre festemekanismer. Med sex møbler som husker kan det være mye arbeid å sette i stand. dette stativet byr på flere forskjellige tilkoblingsmuligheter slik at dere ikke trenger en masse forhåndsarbeid for å komme i gang. 

  Stativet monteres enkelt på, og krever ikke mer enn e meter i høyde og 1,67 meter i bredde. Perfekt størrelse for soverom eller lekeplassen i kjelleren.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner MOI The BDSM Sex Chair 2.0
  Mål HØYDE: Ca. 2 m. BREDDE: 2,3 X 1,67 m
  Vekt Maks belastning 180 kg
  Vanntett Ja
  Materialer Stål

  Sikre metallfester

  1 of 3

  Tåler opptil 180 kg

  2 of 3

  Opptil 2,3 meter bredde

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Fetish Fantasy Sexhuske-stativ

  Konklusjon

  Kvaliteten på stativet er veldig bra, og jeg liker muligheten for å koble opp forskjellige husker. Enten du kjøper en med kjettinger eller med krok i toppen, har du muligheten til å bruke begge deler med dette stativet. Men den eneste ulempen er at du ikke kan boble opp husker som har for eksempel 4 kjettinger istedenfor to, i og med at det er kun to kroker på den ene stangen. Men for all del, er du ute etter et solid stativ for en billig penge, og har ikke lyst til å ødelegge taket med kroker, er denne absolutt verdt pengene etter min mening.

  You2Toys Bondage matte med tilbehør

  Bondage matte

  82%
  Design
  85%
  Brukervennlig
  86%
  Kvalitet
  79%
  Pris
  84%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.8/5
  Brukervurdering:
  4.8/5
  You2Toys Bondage matte med tilbehør1

  You2Toys Bondage matte med tilbehør

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Pakk den sammen enkelt for å stue bort innerst i skapet. Trekk den frem igjen og opplev et hav av muligheter for både spennende stillinger og muligheter for å binde partneren. I pakken får du med 4 mansjetter til både armer og bein, og i tillegg et spennende choker armbånd for å holde hodet fast. det følger også med gagball, bind for øynene, og en liten pisk for å avstraffe hverandre.

  Bondage matten er 120 cm lang, og kan brettes sammen for å å både gi mer støtte under midtpartiet av den fastbunde parten, eller for å raskt pakke sammen når leken er ferdig. 

  Spesifikasjoner

  Funksjoner You2Toys Bondage matte
  Mål Bredde: 60 cm. Lengde: 120 cm utbrettet
  Vekt Ingen begrensning
  Vanntett Ja
  Materialer Polypropylen, polyester, TPE, PVC
  Innhold 4 x justerbare håndleddsmansjetter med borrelås, 4 justerbare ankelmansjetter med borrelås, 1 x justerbart choker-halsbånd med borrelås, 1 x gag ball, 1 x bind for øynene, 1 x pisk.
  You2Toys Bondage matte med tilbehør2

  Polyester mansjetter

  1 of 4

  Justerbart midtparti

  2 of 4

  Kunsskinn

  3 of 4

  Flogger inkludert

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av You2Toys Bondage matte med tilbehør

  Konklusjon

  Jeg synes pakken er veldig fin for nybegynnere som ser eter en komplett pakke å starte med. Men det som skuffer litt er lengden, noe som ikke gir mye rom for å eksperimentere med stillinger. I tillegg kan det være slitsomt å stå på knær hele tiden, men takket være god polstring holder du ut ganske lenge. 

  Med tanke på alt utstyret du får med i pakken og den gode kvaliteten på matten, er dette absolutt et godt kjøp for dem som ønsker rompa i været mens den underdanige blir avstraffet.

  PlayPool Wet Laken med Høy Kant

  Lekebasseng

  65%
  Design
  81%
  Brukervennlig
  74%
  Kvalitet
  79%
  Pris
  84%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  3.8/5
  Brukervurdering:
  4.4/5
  PlayPool Wet Laken med Høy Kant1

  PlayPool Wet Laken med Høy Kant

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Mange fantaserer om å helle sjampanje, syltetøy eller andre våte og klissete saker som kan skape mye arbeid etterpå. Med et deilig lateks laken med høy kan kan dere nyte alle våte drømmer dere har, uten mye hodebry med rengjøring etterpå. 

  PlayPool er laget av et mykt og deilig lateksstoff som er herlig å ligge på, og rommer personer opptil 2 meter. Det går raskest å blåse denne opp med en pumpe, men kantene er kun på 5 cm, og blåses ganske raskt opp med munnen.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner PlayPool Wet Laken
  Mål STØRRELSE: 200 x 140 cm. HØYDE: 10 cm.
  Vekt Ingen begrensning
  Vanntett Ja
  Materialer Holdbar, miljøvennlig og myk vinyl
  Innhold Reparasjonssett og oppbevarings-nett.
  PlayPool Wet Laken med Høy Kant1

  10 cm høyde

  1 of 3

  Myk vinyl

  2 of 3

  Blåses opp enkelt

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av PlayPool Wet Laken med Høy Kant

  Konklusjon

  Det er vel sikkert mange som tenker, inkludert meg – det må da vel være like greit å kjøpe et lite svømmebasseng på Europris for halve prisen? Men etter du får opplevd den deilige teksturen og hvor lett det er å rengjøre og pakke sammen, er dette en kjempefin wet sex pool til å ha i hjemmet. Kjøp heller en billig håndpumpe i tillegg, så slipper du å bli andpusten før du setter i gang. 

  Det sorte vinylstoffet er også veldig lett å rengjøre etterpå, og vaskes av ganske enkelt. En såpe og klut er alt som kreves, men du bør henge den til tørk slik at den ikke skrumper seg sammen og oppsamler vann til neste gang.

  Hismith Premium 4 Appstyrt Sexmaskin 2.0

  65%
  Design
  81%
  Brukervennlig
  74%
  Kvalitet
  79%
  Pris
  84%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.2/5
  Brukervurdering:
  4.7/5
  Hismith Premium 4 Appstyrt Sexmaskin 2.01

  Hismith Premium 4 Appstyrt Sexmaskin 2.0

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Hismith lager ikke helt vanlige sex møbler. De lager robuste maskiner som er laget for å vare, og plugger dem rett i stikkontakten slik at du aldri går tom for batteri. Med Hismith Premium 3 2.0, får du en forbedret versjon med en kraftig motor, bedre benstøtte på maskinen, og flere muligheter til å velge hvor dype støtene skal være mellom 3- 15 cm. velge mellom raske små tøt, eller å fylle opp hele kjeden med den 13 cm dildoen som er inkludert i pakken. 

  Hismisth kommer med en egen tilkoblet fjernkontroll. Men ønsker du en trådløs løsning, kan du koble opp appen for å styre maskinen med mobiltelefonen. Dildoer og leketøy du ønsker å feste på må enten ha KlickLok eller Vac-U-Lock.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Hismith Premium 4 Appstyrt Sexmaskin 2.0
  Mål 46,8 x 26 x 44,9 cm.
  Vekt Ingen begrensning
  Vanntett Nei
  Materialer Aluminium, RVS, plast og medisinsk silikon.
  Innhold Fjernkontroll, strømledning, dildo og praktisk oppbevaringsbag.
  Hismith Premium 4 Appstyrt Sexmaskin 2.02

  Kraftige mororer

  1 of 3

  Kan feste flere sexleketøy samtidig

  2 of 3

  Solid støtte

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Hismith Premium 4 Appstyrt Sexmaskin 2.0

  Konklusjon

  En fantastisk knulle maskin som aldri gir seg. Ønsker du å tilfredsstille deg selv i begge hull, har du muligheten til å koble på 2 sexleketøy samtidig for å kose deg enda mer. Tilkoblingsmulighetene på denne maskinen er også god, men jeg savner muligheten for å koble på mannlige sexleketøy i tillegg, som for eksempel Fleshlight lignende lommefitter. Men kona var absolutt fornøyd med denne, og fikk valgt akkurat den støtlengden og intensiteten hun ønsket. 

  Store SM kors for å festes til veggen

  BDSM og bondage lek blir stadig mer populært i norske hjem. For dem som har plass, er det mange som har dedikert hele rom i huset for å kunne utføre sine villeste fantasier. SM kors er blant favorittene, som kan enkelt skrus fast i veggen og henge opp en partner enten forlengs eller baklengs. bare sørg for at du treffer riktig med bjelkene, slik at du ikke risikerer at korset rives ut av veggen mens dere koser dere.

  ZADO SM-Kors til Veggen

  ZADO SM-Kors til Veggen

  Korset er 192 cm høyt, noe de fleste må strekke seg litt etter for å gi en realistisk opplevelse som mulig. Du kan binde fast både armer og ben, og mansjettene er også inkludert i pakken.

  For å sikre korset til veggen, får du med 15,5 cm langeveggskruer for å være sikkert på at korset holder seg på plass. 

  Selve korset er laget av sortmalt bøketre, og mansjettene er av ekte lær. Det oser av kvalitet, og er meget solid. 

  Et spennende sex møbel klart for bondage kjelleren hjemme

  Sex møbler for BDSM har virkelig utviklet seg gjennom årene. Sexstoler som har muligheten for å binde fast partneren på flere forskjellige måter har vokst i popularitet, og er heller ikke så veldig dyre. For i underkant av 10 000 kroner, har du stort sett alt du trenger i en og samme stol, og er klar for å sarte opp din egen SM kjeller hjemme.

  Shots Open Bondage Love & Sex

  24571 love chair open bondage sex 01 q100 02

  Denne stolen er laget av solid stål og ekte lær. Du kan enten sitte ned på sitteputene for hvert lår og binde fast partneren med medfølgende mansjetter for armer og ben.

  Eller snu dem ved at de står på knær på sitteputene, og binder hendene fast i spakene på hver sin side av setet.

  Lenkene tilkoblet til mansjetter er også justerbare, slik at dere kan bestemmer høyden for hendene selv, og hvor stramt bena skal være spriket. 

  Hvordan kjøpe de beste sex møbler?

  Å velge sex møbler kan være vanskelig. Men med denne enkle guiden får du ditt nye favoritt sex møbel i din besittelse på kort tid!

  Tid som trengs: 15 minutes
  Total pris: 999 NOK

  Nødvendige verktøy:

  Denne listen for de beste sex møbler

  Andre ting:

  Penger for å kjøpe sex møbler

  Steg for steg guide

  Leter du etter de beste sex møbler?
  Sex leker kjøpere, nybegynnere eller veteraner, vil alltid leter etter å kjøpe de beste sex møbler. Det er grunnen til at vi laget denne siden, hvor du kan finne en rangering av de beste sexleker.
  1
  Ikke kast bort tiden din for å lete.
  Som kjøper kan du bruke timevis på å finne nøyaktig hvilke sex møbler du skal kjøpe. Det kan være frustrerende. Det er mange brukeranmeldelser, blogganmeldelser og anbefalinger du bør vurdere når du kjøper sex møbler.
  2
  Les gjennom våre anbefalinger
  All informasjon og vår ekspertuttalelse som er på nettet, er samlet og ordnet på denne siden. Du trenger bare å lese denne for å få et innblikk i hva du skal kjøpe.
  3
  Velg en av de anbefalte sexbutikkene å kjøpe fra.
  Når du har bestemt deg for sex møbler du vil kjøpe, har vi gjort neste trinn veldig enkelt for deg. Alle anbefalte butikkene har link til sex møbler du har bestemt deg for.
  4
  Ferdig! Nå eier du sex møbler.
  Bare velg en sexbutikk å kjøpe fra. Få produktet sendt diskret til din adresse. Vi har sørget for at alle sexbutikkene vi anbefaler å handle fra har diskret emballasje og en anonym avsenderadresse og navn.
  5

  Hvordan bruke sex møbler?

  Rengjøring av sex møbler

  Skal du kjøpe sex møbler som er laget av lær, lateks eller silikon, er det viktig å tenke på hygiene både før og etter bruk. 

  Sex møbler kommer i mange forskjellige teksturer og materialer, så husk å sjekke instruksjonene for hvert produkt om hvordan du sørger for å ta vare på sex møbler på best mulig måte. 

  Det første du må tenke over er å vaske deg selv før du benytter sex møbler, spesielt om de har dildoer eller andre innretninger som skal inn i forskjellige kroppsinnganger. Etter bruk er det også viktig å vaske over slike leketøy nøye for å unngå at det oppstår bakterier som kan være skadelige for kroppen.

  wash

  Videoer tilgjengelig om hvordan du rengjør sex møbler

  Her har vi funnet flere videoer som beskriver godt hvordan du skal rengjøre forskjellige sex leketøy som du også finner på sex møbler. Se gjennom disse, så får dere mange gode tips til rengjøring av sexleketøy og dere selv før dere setter i gang.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *