Buttplug – De beste i test

Er du nysgjerrig på analsex? Buttplugg eller en analplugg kan være et fint alternativ å starte med. Buttplug er et sexleketøy som er laget for seksuell utforsking av endetarmen. En analplugg kan brukes av både kvinner og menn for å øke nytelsen. Den kan brukes alene til å stimulere endetarmen men også under samleie eller ved dobbel penetrering.

Fant ikke det du letter etter?

Klikk her for å se et mye større utvalg av buttplug

FAQ

Vanligvis de er. Så lenge du tar riktige forholdsregler og bruker nok gliddemidel, rengjør. I tillegg må du passe på helsa di.

Du vil føle litt ubehag når rumpa de blir vant til å bli trengt  og det er normalt. Men den bør ikke forårsake store smerter.
Ta det veldig rolig og bruk mye glidemiddel.

Vi lover at du ikke vil gjøre det, men det kan sikkert føles som du kanskje vil.

Du stimulerer mange av de samme nervene så det er normalt å føle sånn. For å rydde tankene dine og tarmene dine; bruk toilet før du begynner.

Du kan ikke miste den og den kan ikke bli sittende fast.
Anal plugger er smart designet for å holde inni men andre ting er ikke. Ikke bruk noe som ikke er spesielt ment for rumpa.

Velg liten og fleksibel anal plugg. Det er den beste veien å gå hvis du har bare begynt å leke.

Ja. Hvis du har skjede er analpluggen også en fantastisk måte å oppleve dobbel penetrasjon på.

Anna Johansen Lovebuddy.no
Anna Johansen

Jeg håper at du liker denne anmeldelsen av de beste analvibratorere. Det tok meg lang tid å gå gjennom dem alle. Jeg håper inderlig at du kan bruke denne guiden til å plukke ut den riktige analvibratoren for deg.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Nexus Ace Anal Vibrator

  Testvinner

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Ta din anal lekeglede et hakk eller tre opp med denne superglatte 6-funksjons silikonpluggen. Nexus Ace har en superstille motor, konisk tuppen, stimulerende ribbing og en flat base for å sikre komfort og sikkerhet under slitasje. 

  Den luksuriøse buttpluggen har 6 stimulerende ribber på nakken og den pæreformede kroppen for å øke opphisselse og fokusstimulering der du trenger det mest. Samtidig enkle trykk på knappene sørger for at betjeningen er grei.

  Under leken, velg mellom å bruke den diskrete fjernkontrollen eller knappen på bunnen av leketøyet for å klikke deg gjennom alle de 6 gledemønstrene og oppdage favoritten din.

  • Materiale: silikon
  • 12 cm lengde
  • Vanntett
  • USB-ladding
  • Fjernkonbetjent
  • 6 vibrasjonsnivåer

  Nexus Ace er fantastisk å bruke alene eller med en partner når dere forbereder dere på anal eller for å gå ut. Hvis du er en nybegynner kan den føles uvannlig. Så enten du kan begynne sakt eller bruke en mindre buttplaggen. Men alltid bruk nok glidemiddel.


  I tillegg fungerer fjernkontrollen ganske langt og analpluggen er diskret nok til å brukes under klærne.

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Materialet føles premium og glatt som sørger for en tettsittende og behagelig passform. Omkrets og lengde er perfekt og nok til å holde deg trent men ikke for mye til å være ubrukelig i det daglige livet. Og wow, elsker jeg den.

  Fjernkontrollen gir pluggen moro, noe som betyr at du kan bruke den og slå på mens partneren din har den uansett hvor du er. Noe som er enda lettere gitt sin stille natur!

  Den har mange moduser og føles bra og fungerer for både anal og vaginal penetrasjon; i dusjen eller i senga. Jeg synens at den er verdt prisen!

  Min vurdering av Nexus Ace Analvibrator

  4/5

  Fun Factory B Ball Uno

  Beste til Nybegynnere

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Fra den avsmalnende spissen til den fleksible basen som sitter perfekt mellom kinnene dine, er B Ball Uno formet for enkel innsetting og ultimat komfort. Denne spennende analpluggen har en innebygget geishakule, som beveger seg i takt med kroppen. 

  Hver gang du beveger deg den vektede ballen inne i B Ball spretter, ruller og buldrer som svar! Få mer ut av bevegelsene under sex.

   

  • Materialle: silikon og ABS-plast
  • 7,5 cm lengde
  • Bredeste punkt 3,4 cm
  • Vanntet

  Hvis du er en nybegynner eller opplevd at analplugg føles ubehagelig, da B Bull Uno er for deg! Størrelsen på B Ballen er mindre enn vannlig størelsene. Så du vil skjøne at det ville være behagelig nok. Den lange basen gjør at den sitter lett mellom kinnene uten klemming og ekstremt minimal sjanse for å gli inn i endetarmen.

  Du kan bruke den under sex for dobbelt stimulering! Eller bruk en vibrator mot basen for å få det meste ut av B Ball Uno.

  Videoer

  Konklusjon

  Totalt sett synes jeg at B Ball Uno er litt av en spillveksler når det gjelder min erfaring med analleker så langt. Den slutter ikke å overraske! 

  Jeg elsker den ekstra følelsen og gleder meg til å ha den på mens jeg er ute eller på jobb. Jeg er ikke en fan av ryggene på leketøyet, men jeg føler fortsatt at fordelene oppveier ulempene. For fremtidige generasjoner av dette leketøyet vil jeg gjerne se en slankere versjon. Annet enn det er jeg en fan av denne stilen av analleketøyet og ser at den erstatter mine nåværende plugger.

  Min vurdering av Fun Factory B Ball Uno

  4/5

  Fun Factory Bootie Analplugg

  Beste til prisen

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet:

  Bootie fra Fun Factory er en analplugg fremstilt spesielt til pirrende stimulering i og omkring anus. Den er fremstilt i ftalat- og lateksfri, medisinsk silikon med en perfekt kurvet utforming og en silkemyk overflatetekstur for maksimal komfort.

  Pluggen kan både brukes som oppvarming til analsex eller brukes under samleie for intens dobbeltstimulering.

  • Materialle: medisinsk silikon
  • 10 cm lengde 
  • Vanntett
  • Tykkelse ca. 2,5 cm

  Enten du er nybegynner, eller mer erfaren – denne analpluggen blir du ikke lei av!
  Pluggen har en perfekt bøy som treffer guttas prostata-punkt, eller kan Bootie brukes under samleie, for å vippe partneren din eller favorittdildoen opp i G-punktet ditt.

  Den brede basen gjør den svært behagelig og trygg i bruk, og det glatte silikonmaterialet føles deilig ut mot huden.

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  For meg en av de mest vitale egenskapene til ethvert rumpetøy er basen. Et leketøy som går inn i anusen din, må ha en blusset base for å sikre at den lett kan hentes ut. Bootie har en av de mest komfortable basene til ethvert analleketøy jeg har prøvd. Bootie har en T-stangfot av fleksibel silikon. Når den er slitt, ligger basen tett mellom rumpekinnene. Det er stivt nok til å holde leketøyet på plass, men har nok fleksibilitet til å bevege seg med kroppen din når du går eller sitter.

  Av denne grunn er Bootie en flott plugg for bruk i lengre perioder. Dette betyr at de er ganske rimelige, i tillegg til å være godt utformet og yteevne.

  For den som leter etter det lille ekstra til analstimuli, trenger ikke lete langt. Eller vurderer dere å prøve ut analsex, kanskje dette kan være det første steget på veien. Men husk, godt med glidemiddel!

  Min vurdering av Fun Factory Bootie Analplugg

  5/5

  Nexus G-play Trio Oppladbar Analvibrator Sett

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet:

   Nexus G-Play Trio personlig anal vibrator er designet for å stimulere mannlig prostata eller kvinnelig G-spot takket være sin ergonomiske form kombinert med 6 spennende vibrasjonsfunksjoner. Alt dette er  for å skape følelser som du aldri har følt mens du oppmuntrer til seksuell helse!


  G-Play vibrerende stimulator i silikon har et rundt og pæreformet spiss for å gjøre penetreringen enkel, mens akselen kurver for å passe dine indre konturer, og gjenspeiler ditt valg i vibrasjonsmønster hele veien.

  • Materialle: medisinsk silikon
  • 6 vibrasjønsmønster
  • Vanntett
  • G-Play Small: Innførbar lengde 5,5 cm x diameter 2,2 cm
  • G-Play Medium: Innførbar lengde 7 cm x diameter 2,8 cm.
   G-Play Large: Innførbar lengde 8,5 cm x diameter 3,4 cm.
  • USB opplading

  Nexus G-Play Trio er perfekt å bruke analt eller for klitorisstimulering. De er ideelle for menn og kvinner, uansett hvordan du vil ha den!


  Nexus G-Play-basen er flat og designet bredt for å låse på plass for å gjøre utforskningen dypere og for å skyve deg til nye gleder. Med tre forskjellige versjoner kan du utforske grensene dine og utvide dem.


  Uimotståelig tykk og hard, G-Play unisex-stemning gir fantastiske vibrasjoner og en utrolig passform, samtidig som den er sterk, holdbar, fleksibel nok til å være behagelig for deg og egnet for alle slags bruker; fra nybegynnere til mer erfarne brukerne.

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg var nysgjerrig og prøvde alle tre butt plugs. Jeg må se at denne er en perfekt sett for nybegynnere i en analvibrators verden. Du kan begynne med liten versjon og “train” opp til en stor.

  Medium størrelsen satt ganske komfortabelt, uten å føle at den var “ansvarlig” for opplevelsen. Mer at den la til noe å spille i motsetning til å være hoveddelen av opplevelsen. Jeg likte følelsen av at jeg virkelig kunne klype rundt pluggen for å øke følelsene og at den ville skyve inn i meg med formen på leketøyet.

  Men jeg vil tenke på Nexus som et analplugg-leketøy og noen ganger kan brukes som et vaginal leketøy. Men ærlig talt er det langt bedre leker i settet for skjeden.

  Min vurdering av Nexus G-play Trio Sett

  4/5

  Sinful BumBum Silikon Butt Plug Sett

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet:

  Ønsker du å prøve analsex? Da er dette settet med analplugger perfekt for deg!

  Settet består av tre plugger i forskjellige størrelser fra liten til stor. De er laget av myk og fleksibel silikon som gjør de komfortable å bruke.
  Bruk sammen med vannbasert glidemiddel og sett i gang med treningen!

  • Materialle: medisinsk silikon
  • BumBum Small: 7,5 cm innførbar, 2,5 cm diameter.
  • BumBum Medium: 11 cm innførbar, 4 cm diameter.
  • BumBum Large: 12 cm innførbar), 4,5 cm diameter.
  • Vanntett

  Dette analsex-nybegynnersettet er designet for nybegynnere som vil gjerne komme seg gjennom størrelsene. De har også alle de perfekte funksjonene, som en sikkerhetsbase, konisk spiss og hygienisk silikonkonstruksjon.

  I tillegg er silikon også lett oppvarmet til din egen kroppstemperatur. Noe som gjør den ekstremt behagelig å ha på seg.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Noen ganger vil du bare ha et enkelt leketøy uten bjeller eller fløyter, og i disse tider er BumBum din gal. Settet har 3 forskjellige størrelser noe som betyr at det er et alternativ her for folk på alle nivåer.

  Handler det minste plugget egentlig om fingerstørrelse, men personlig syntes jeg det var perfekt størrelse å starte noen på og gå videre i størrelsen.

  Perfekt pris og kvalitet match.

  Min vurdering av Sinful BumBum Silikon Butt Plug Sett

  4.9/5

  Sinful Get Started Anal Nybegynnerboks med A-Z Guide

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet:

  Disse analpluggene i silikon kommer i tre størrelser og passer derfor utmerket til anal trening og nytelse. Tuppene ar dråpeformede, som sørger for en enkel og behagelig penetrering.

  Pluggene har en løkke i enden som gjør at de er lette å manøvrere, og som i tillegg passer Bathmates bulletvibrator dersom man ønsker ytterligere stimulering.

  • Materiale: Silikon
  • Liten: 7 cm innførbar lengde.
  • Medium: 8 cm innførbar lengde
  • Stor:  9,6 cm innførbar lengde
  • 10 vibrasjonsnivåer
  • Vanntett
  •  USB-ladnning

  Liten, avsmalnet og med et løkkehåndtak som er flott for enkel innsetting og enda enklere fjerning, dette er et fantastisk alternativ for nybegynnere!

  Løkkehåndtaket får deg til å føle at du har mer grep om ting og bulletvibrator gjør nyttelse mer spennende!

  Hvis du allerede har prøvd en finger eller to og er sikker på at du vil ta din analutforskning til neste nivå, er dette settet for deg.

  Buttpluggene har akkurat den rette formen og størrelsen for trening og omskolering, og hver bringer noe annet til bordet.

  Konklusjon

  I dette settet er favoritten min det minste leketøyet, omtrent en og en halv finger bred. Den milde avsmalningen gjør den praktisk talt perfekt for nybegynnere. Og den middels motoren? Med den ville klitorismen min bare finne vibrasjonene akseptable.

  For en plugg er den imidlertid kraftig og spesielt morsom for G-spot / prostata-stimulering på mønsterinnstillinger. Like viktig er at vibrasjonshøyden er behagelig på den lave siden for å hjelpe med å slappe av lukkemusklene.

  Hvis du allerede er komfortabel med de to mindre pluggene i settet, er størrelsen og formen på den store egnet for å forberede deg på analsex. Personlig gjør jeg imidlertid sjelden ting nå til dags, så denne pluggen er litt stor for meg å bruke behagelig. 

  Som heftet anbefale jeg Anal nybegynner kit med tanken på anallekk som en kontinuerlig reise. Ikke rush det, og ikke tenk på prosessen som en engangs ting.

  Min vurdering av Sinful Get Started Anal Nybegynnerboks med A-Z Guide

  4.2/5

  Hvis du letter etter en Icicle eller buttpluger i glass anbefaler jeg:

  Hvis du vil ha en klassisk glassplugg og ikke er helt ny i analspill, er denne Sinful BumBum Glass Butt Plugg et flott alternativ.

  Det er annonsert for nybegynnere, men dens fire cm i det bredeste kan være for mye for mange nybegynnere. 

  Begynn med mindre silikonplugger før du nyter denne deilig Icicle pop.

  Gradvis økende glassperler gjør Icicles No.47  til en super allsidig rumpeplugg for en rekke opplevelser.

  I tillegg betyr glasset at du kan bli så kreativ som du vil med temperaturspill og gjør at den er superenkelt å rengjøre.

  Hvis du letter etter en oppblåsbar analplugg, anbefaler jeg:

  Når du ønsker å ta analspillet ditt til neste nivå, er Anal Fantasy Elite det fremste valget for high-end analopphisselse. Elite Collection er kroppssikker, ftalatfri, latexfri og laget for å spille hardt. 

  Den er perfekt størrelse og ergonomisk utformet for å kombinere fantastisk stimulering med langvarig komfort.

  Den innovative designen til Master Series Expander består av en klassisk ekspanderende rumpeplugg med en integrert medisinsk stil håndpumpe som kan fjernes når du har nådd ønsket størrelse.

  Denne gir en fin strekk for anusen til deg eller partneren din for å krydde opp leken deres.

  Hvis du letter etter en stor buttplug, anbefaler jeg:

  Det som virkelig skiller Lovenes Hush Large buttplug er de tilpassede mønstrene som er opprettet av Lovense-brukere eller deg selv. 

  I stedet for å sitte gjennom de samme 6 eller 7 repeterende vibrasjonsmønstrene har du potensial til å ta rumpa de på en 30-minutters seksuell reise som er nøye skreddersydd for å gi en veldig spesifikk seksuell opplevelse.

  Vixen Creations Tristan 2 er stor! Men den glir lett inn med bare den minste knusing.

  Fordi Vixen bruker mykeste silikonen passer analpluggen utrolig komfortabelt, enda mer enn noen av de vesentlig mindre pluggene

  Hvis du letter etter en buttplug med tail, anbefaler jeg:

  Denne sjarmerende rosa rabbit tail fra Tailz Bunny vil fylle deg med anal glede! 

  Vekted for komfort er metallpluggen glatt, konisk og petit, slik at innsetting er enkel og hyggelig, selv for nybegynnere. Partneren din vil elske hvor søt du ser ut, men mer enn det, den vil elske å vite at rumpa er plugget. Ert dem til de blir overvunnet av lyst! Denne rumpepluggen er perfekt for å forberede seg på analsex.

  Denne er en buttplugg som anbefales til alle som vil prøve noe rollespill som en pus!

  Furry Fantasy Black Panther vil passe alle som liker ideen om en lang svart tail som henger bak seg mens de er strukket og holdt åpen av en metallplugg. 

  I tillegg kan du varme tuppen opp eller kjøle den ned for ekstra følelser!

  Hva er en buttplug?

  Noen sexleketøy har ganske kryptiske navn. Men buttplugger gjør imidlertid nøyaktig hva du forestiller deg: de plugger rumpa. En analpluggs hovedplikt er å få deg til å føle deg bra! Anusen kan være en bemerkelsesverdig kilde til glede, så buttpluger med mye glidemiddel er en fin måte å løsne anusen og få noe inni seg.

  Folk bruker ofte buttplugg for penetrerende anal-sex prep. Husk, i motsetning til skjeden er ikke endetarmen selvsmørende. Dette er grunnen til at det er viktig å varme opp bunnhullet med middel og mindre gjenstander. For eksempel kan du bruke fingre og stikkpropper før penetrerende sex med en strap-on eller penis.

  Nøkkelen til anal lek alltid er avslapning.

  Buttplugger er smart formet for deres funksjon. De har generelt smale tips som blir gradvis bredere mot midten og deretter smalner igjen til en tynn nakke i bunnen, slik at endetarmen kan inneholde dem komfortabelt. Siden endetarmen kan fungere som et vakuum og suge gjenstander inni, forhindrer en utblåst bunn, trekkledning eller en ring at en analplugg går seg vill i deg.

  Hva gjør en buttplugg?

  Den gir fornøyelse for startere. Anusen din er full av følsomme nerveender som føles fantasifull når de stimuleres. Rumpehullet ditt er også inngangsporten til prostata – også kjent som “mannlig G-punkt” – og rundkjøring til vaginal A-punkt og G-punkt.

  Orgasmer

  Jup, anal orgasmer er ekte. Alle med anus kan ha en og en analplugg kan hjelpe.

  Alle nervene rett innenfor bakdøren din er bare en del av det som får buttspill til å føle så fantastisk.Menn kan bruke en analplugg for å oppnå en prostata orgasme.  Kvinner kan bruke en til å indirekte stimulere A-punktet eller G-punktet, noe som kan føre til fenomenet kjent som kvinnelig utløsning.

  Kink

  Liker kink? Buttplagger er et allsidig leketøy for din kolleksjon. Du kan bruke dem under underdanig lek, bruke dem offentlig og delta i noen DP-handlinger ved å bruke en under vaginal penetrasjon.

  Strekking

  Buttplugger kan brukes til å strekke anusen og få deg til å begynne med større ting, enten det er større leker eller  penis. Alt som trengs er å begynne med de små og gradvis jobbe deg oppover.

  Tips:

  Kjøp et butt plug trainer kit du kan finne online. De er ofte billige og har alt du trenger.

  Hvordan bruke analplugg?

  Lube up

  I motsetning til skjeden produserer ikke anusen sitt eget glidemiddel derfor påføring av gliddemiddel er et must for optimal komfort og sikkerhet. For sensuell anal lek er gliddemiddel definitivt en god idé.  

  Vær OBS på at silikonmiddel har en dårlig reaksjon på silikonleker så alltid unngå  å bruke de sammen.

  Ta det med ro

  Som med alle nye sex leker, husk å ikke gå der alle våpen flammende. Begynn forsiktig og sakte. Det er viktig at du er avslappet for å nytte anal lek.

  Alle kan nytte de

  Uavhengig av kjønnsidentitet / seksualitet, så lenge du har en rumpe, kan rumpeplugger være skikkelig gøy. En av de største sexmytene er at kvinner og personer med vaginas ikke liker analsex og at de bare deltar i moro for å gjøre partneren lykkelig. Det er rett og slett ikke sant. Å bruke en analplugg kan gjøre at alle typer sex føles mer behagelige for begge menn og kvinner.

  Valg av en analplugg

  Når du plukker din første rumpeplugg er det best å gå for et slankere og enklere produkt og jobbe deg opp derfra. Den første regelen med analplugger er å ALLTID sørge for at leketøyet du velger har en utsvettet eller bredere base.

  I motsetning til skjeden kan anusen ‘suge’ ting der oppe. Leker med blussede baser har ingen sjanse til å “gå glipp” der inne. Vær oppmerksom på at det er mange analleker tilgjengelig på markedet som ikke er trygge å bruke. Så alltid, alltid se etter en blusset base.

  Rengjøring av analplugger

  Etter lek må du alltid vaske analplugger og hendene med varmt vann og såpe. Hvis du vil bruke den i skjede må du unngå å overføre bakterier fra rumpa til vulva eller skjede. 

  Vær forsiktig, det kan forårsake infeksjon. Dette betyr at du og partneren din må vaske hendene før du gni noen av dine andre kjønnsorganer. Du kan kaste silikonplugger i en oppvaskmaskin. Mens herdet glass, silikon og rustfritt stål faktisk kan bli kokt for å desinfisere dem, forutsatt at de ikke inneholder motorer.