Sexhuske – Best i test

En partner blir suspendert i svingen mens den andre står på bakken, noe som gjør posisjoner som stående sex mye lettere. I mellomtiden kan partneren i svingen også være helt tilbakelent, i det vesentlige flytende i luften. Gøy med sexhuske, ikke sant?

Fortsatt i tvil?

FAQ

Hva er en sexhuske

En sexhuske er i utgangspunktet hva den sier på boksen: en huske å bruke under sex. En vanlig misforståelse er at sexhusker hovedsakelig brukes til BDSM, men dette er ikke sant! Sexhusker brukes til å forbedre alle slags sexleker og er ikke begrenset til BDSM-scener. Bruk av sexsving ikke trenger å involvere noen form for maktspill. Så hva brukes de til? Også kjent som en "sexposisjonsforsterker", gjør sexhusker ellers umulige sexposisjoner, mulig.

Sex oppreist gjort enkelt! Å være i husken gir deg en følelse av vektløshet. Den får deg til å føle deg utsatt og spredt, klar for partneren din å ha sin vei med deg. Partneren din kan få et godt bevegelsesområde. Mens du er i svingen, er det lett å skyve og vinkle deg selv for å få en god posisjon for å treffe G-punktet ditt.

Jeg elsker at du kan sette det opp og være i det veldig raskt. Det gir deg muligheten til å ha en sexhuske nesten hvor som helst du vil ha en.

Det er flott for partneren din å virkelig se deg kose deg i denne sex-swing. Du kan også få noen gode posisjoner i det for å virkelig treffe G-punktet og ha utrolig sex. Det er optimal glede. Den er ideelt for par som leter etter noe nytt og billig på soverommet / uansett hvor du bruker det! 

Husken kan ikke brukes over hvilken som helst dør. Du trenger en solid dør, og “action” -siden av døren vil være den som ikke er på siden med hengslene. Dette betyr at hvis den eneste solide døren er inngangsdøren din, må du ha sex utenfor bruk den. 

Sørg selvfølgelig for at du alltid følger instruksjonene for sexhusker du bruker. Sjekk hvor mye vekt den kan holde, hvor den kan henges fra, og sørg for at du har festet alle klipsene riktig. Det er verdt å bruke litt lenger tid på å sette den opp for å unngå skader.

Hvis det er første gang du bruker en sexsving, vil kroppen din sannsynligvis bli plassert i en hel rekke stillinger den ikke er vant til, så ikke press deg selv hvis den ikke føles riktig.

Sexhusker lar deg jobbe smartere, ikke hardere på soverommet. De kan gi deg tilgang til nye stillinger uten å kreve at du er akrobat eller super fleksibel.

Anna Johansen Lovebuddy.no
Anna Johansen

Med sexhusker kan du prøve nye posisjoner og treffe nye vinkler! For ikke å nevne at det bare er hot å se partneren din naken, sveve i luften før deg. Men sexsvingninger kan være ganske vanskelig å kjøpe, spesielt for førstegangskjøpere. For det første er det så mange typer sexhusker - noen mye bedre enn andre. Derfor bestemte jeg å sjekke opp noen av de for deg.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Fetish Fantasy Bondage-huske

  Testvinner

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  • MATERIALLE: Stål og nylon.
  • BÆREEVNE: Opptil 180 kg.
  • BRUKERMANUAL: Engelsk.
  • UTVIKLET I: USA.

  Vanskelige seksuelle stillinger er ikke lenger eksklusive for atletiske og seksuelt begavede …

  Nå kan ethvert par utføre de vanskeligste, mest stimulerende seksuelle stillingene som noen gang har forestilt seg – og høste fordelene og gleden de vekker!

  Nyt vektløs sex i ubegrensede posisjoner og utforsk dine dypeste fantasier med denne utrolige Fetish Fantasy Series Bondage sexhuske fra Pipedream.

  Fantasy Bondage Swing er perfekt for elskere av forskjellige størrelser, og tilpasser seg lett til hvilken som helst høyde eller vinkel, og sparer deg for å forvride kroppen din i ubehagelige sexhuske stillinger som forstyrrer hverandres opphisselse. Men dette er ingen vanlig nytelsesvinge – denne svingen har strategisk plasserte D-ringer festet til svingen som kobles til håndledd og ankelmanchetter.

  De justerbare mansjettene har metallkjeder og metallklips som fungerer sammen for å danne den mest fantastiske bondage-svingen som noen gang er opprettet. Nylon. Maske inkludert.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Nyt vektløs sex i ubegrensede posisjoner og utforsk dine dypeste fantasier med denne utrolige Fantasy Bondage sexhuske. Fantasy Bondage Swing er perfekt for elskere av forskjellige størrelser, og tilpasser seg lett til hvilken som helst høyde eller vinkel, og sparer deg for å forvride kroppen din i ubehagelige stillinger som forstyrrer hverandres opphisselse. 

  Men dette er ingen vanlig nytelse sexhuske – denne husken har strategisk plasserte D-ringer festet til svingen som kobles til håndledd og ankelmanchetter. De justerbare mansjettene har metallkjeder og metallklips som fungerer sammen for å danne den mest fantastiske bondage husken som noen gang er opprettet.

  I motsetning til vanlige sexhusker, har Fantasy Bondage huske robuste D-ringer av metall strategisk plassert langs husken, slik at du kan utforske en rekke tilbakeholdenhetsposisjoner mens du svinger. Med ubegrensede posisjoner å velge mellom, blir denne husken midtpunktet i din egen private, ultimate bondage lekeplass. Det er perfekt for nybegynnere og morsomt og spennende for alle!

  Prøv nye seksuelle sexhuske stillinger som normalt vil kreve enorm anstrengelse og dyktighet, og utfør dem med letthet! Du og kjæresten din vil bli overrasket over hvor enkelt det er å finne den optimale vinkelen for å oppnå dyp penetrasjon med minimal anstrengelse. Sex i disse utfordrende stillingene har aldri føltes så bra — og aldri vært så uanstrengt! For den ultimate komforten og gleden, sving deg ut i handling og la fantasien løpe vilt!sex

  Min vurdering av Fetish Fantasy Bondage-huske

  4.6/5

  Feels Like Heaven Sexhuske

  Nybegynner

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Feels Like Heaven Sex Swing er en av de tryggeste og mest holdbare sexhuskene, takket være det myke polstrede lerretet og sterke vevde stropper.

  Siden setet er laget av solid, polstret polyester, vil lekene dine være ekstremt komfortable, og det er enkelt å oppnå de vanskelige sexhuske stillingene.

  De sterke, rivsikre, nylon, vevde stroppene har tykke metallspenner og holder deg oppreist med en strålende, vektløs følelse.

  Du kan til og med lage arm- og beinløkker ved å trekke stroppene gjennom spennene, dette vil gi litt mer støtte og er flott for en sexy tilbakeholdenhet.

  Det er en tykk, buet metallstang på toppen som har sterke sveisede ringer på, bare trekk stroppene gjennom og bruk D-metallringene til å gi den fra taket eller sexsvingrammen.

  Vær oppmerksom på at du trenger en måte å henge opp dette Feels Like Heaven Sex Swing up da det ikke følger med inventar.

  • MATERIALE: Polyester og nylon.
  •  Opp til 120 kg.
  • BRUKERMANUAL: Dansk, tysk, engelsk m.fl.

  Utvid dine fysiske og seksuelle horisonter med dette føles som himmelen sex swing!

  Du kan ha sex i et utrolig utvalg av sexhuske stillinger, med minimum innsats og i perfekt komfort.

  Denne husken har et stort sete og tåler opptil 120 kilo. Avhengig av vekt og partnerens vekt, kan du til og med begge kunne svinge på en gang!

  Denne husken har brede justerbare stropper, som kan støtte føtter, ben, armer eller håndledd, for å nyte all slags fysisk nytelse med perfekt letthet.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Når det gjelder ikke barnas sving, lyse farger og tegneserier som ikke lenger er nok, er det behov for mer seriøst tilbehør.

  Feels Like Heaven Sexhuske vil utføre den mest skitten drømmen med hensyn til pelshåndjern på grunn av pelsbøylene.

  Dessuten blåste skaperne av

  Feels Like Heaven Sexhuske ekkel på den tvilsomme sensualiteten og malte fantasy-sex-svingen. Sikkert, kvinner i middelaldrende som allerede skriker av glede, men det er ikke alt.

  Faktum er at sexhuske krever styrke, du må være sikker på at ingen faller for tidlig. I dette tilfellet har plastklemmene og feste kortslutning uten omtale av våren, jeg personlig ikke troverdig. Imidlertid er denne sexsvingningen for to verdt et sted i taket ditt.

  Min vurdering av Feels Like Heaven Sexhuske

  5/5

  Fetish Fantasy Sexhuske

  Best pris

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Med den utrolige Fantasy sexhuske vil du svinge sexlivet ditt til himmelen på kort tid!

  Installasjonen er rask og enkel og krever bare noen få vanlige verktøy. Øyebolten til Fantasy Swing kan installeres to steder: i undersiden av trerammen til en døråpning eller i en bjelke i taket. Det er enklest å installere øyebolten i en dørkarm, men døråpningen begrenser bevegelsesområdet. Å installere øyebolten i en sterk takbjelke er den foretrukne metoden for bruk.

  Følg begge instruksjonene nøye for å sikre en trygg og hyggelig Fantasy sexhuske-opplevelse.

  • MATERIALE: Stål og nylon.
  • BÆREEVNE: Max. 180 kg.
  • GARANTI: 2 år.
  • BRUKERMANUAL: Engelsk.
  • UTVIKLET I: USA.

  Vanskelige seshuske stillinger er ikke lenger eksklusive for atletiske og seksuelt begavede …

  Nå kan ethvert par utføre de vanskeligste, mest stimulerende seksuelle stillingene som noen gang har forestilt seg – og høste fordelene og gleden de vekker!

  Nyt vektløs sexhuske i ubegrensede posisjoner og utforsk dine dypeste fantasier med denne utrolige Fetish Fantasy Spinning Fantasy sexhuske fra Pipedream. Spinning Fantasy Swing er perfekt for elskere av forskjellige størrelser, og tilpasser seg lett til hvilken som helst høyde eller vinkel, og sparer deg for å forvride kroppen din i ubehagelige stillinger som forstyrrer hverandres opphisselse.

  I motsetning til vanlige stasjonære sexhusker roterer Spinning Fantasy Swing 360 grader, slik at du kan spinne fritt mens du svinger med økt bevegelsesområde.

  Vri, vri og prøv nye stillinger du aldri trodde var mulige. Det er perfekt for nybegynnere og moro for alle!

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg skulle ønske jeg hadde kjøpt dette for mange år siden! Jeg kjøpte en ekstra krok slik at den kunne monteres over sengen min og i det åpne området på soverommet mitt. Gjør for enkel overgang fra stående stillinger til lavere nivåer over sengen. 

  Jeg og Mr.X har prøvd denne bare en gang. Han sa at det beste var mangelen på motstand. Når jeg først hadde funnet en behagelig stilling, vet jeg ikke hva jeg likte mer: å få vektløst hode, slått med ingenting under meg eller å se på ansiktet hans. Noen nye forvrengninger! Gleder meg til å spille igjen!

  Mulighetene er endeløse! Veldig sterkt anbefalt!

  Min vurdering av Fetish Fantasy Sexhuske

  4.6/5

  Fetish Fantasy - Door Swing Deluxe

  Dørhuske

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Nyt sexhuske stillinger du aldri trodde var mulige, og gjør det med letthet takket være polstret setevugge, komfortable stigbøyler og perfekt plasserte håndtak.

  Deluxe-husken krever ingen permanent installasjon eller dyre verktøy og har opptil 300 kg. Ved å bruke to kraftige metallrør for å henge svingen fra, passer svingene i dørkarmen din, mellom rammen og selve døren.

  De kraftige nylonstøttestroppene har korssting og er fullt justerbare, slik at du kan utforske en rekke sexhuske stillinger. Sett deg på det polstrede setet, legg føttene i stigbøylene, og nyt en vill tur!

  Best av alt, du trenger ikke et sterkt tak eller fancy verktøy for å få denne døren til å svinge til handling. Den setter seg på få minutter og kan enkelt stikkes bort i skapet eller under sengen når moroa er over. Ta det med deg på ferie og gjør hotellet ditt til den ultimate bondage lekeplassen!

  • MATERIALE: Plast og nylon.
  • BÆREEVNE: Maksimum 145 kilo.
  • GARANTI: 2 år.

  Gjør hvilken som helst vanlig dør til en erotisk bondage-lekeplass med den utrolige Pipedream Fetish Fantasy Series Door Swing.

  Bare dra 2 metallrør over toppen av en åpen dør, lukk og lås døren, så blir partneren din fastholdt mellom døren og dørkarmen. De robuste metallrørene holder seg sikkert når døren er lukket uten å skrape eller skade døren, og det er ikke behov for modifisering eller fancy maskinvare.

  Mansjettene festes til tykke nylonstropper som kobles sammen med metallklips og kraftige D-ringer, noe som sikrer at motivet ikke slipper unna snart. De kraftige skinnfjæringsmansjettene vikles rundt håndleddene og justeres enkelt for å passe de fleste størrelser, mens de sterke beltespenne hindrer motivet i å rømme.

  Mansjettene kan brukes til oppheng og la motivet ditt henge trygt fra håndleddene uten å kutte sirkulasjonen. Utforsk nye stillinger og nye scenarier du aldri trodde var mulige, alt mens partneren din er bundet, suspendert og prisgitt.

  Videoer

  Konklusjon

  Ah, Sex Swing! Jeg har alltid ønsket meg en sexsving, men visste at det å bo i en leilighet ikke bidro til å sette stabiliserende kroker i taket! Nå kan du ha det gøy og mangfoldet av en sexsving uten permanente inventar! Denne fantasy DOOR sexhusken lar deg sette opp – og ta ned – swing når du vil!

  Denne husken legger alt til rette for at partneren din kan se, ta på, smake … på et veldig hyggelig nivå. I tillegg, fordi bena dine er i slyngetype, kan du åpne eller lukke eller bevege dem med letthet og aktivitet. Håndtakene var vennen min, da jeg følte meg litt ustø i begynnelsen, men når kjæresten min startet faktisk sex, kom jeg over det og slapp løs – av stroppene og orgasmen min! 

  Hva er enda bedre, jeg kan ta dette med meg på romantiske helgeturer, lagre det under sengen min slik at barna mine ikke ser det! Det er en rimelig måte å ha sexsvingopplevelsen på!

  Et absolutt for hvert eksperimentelt par som ønsker å endre ting! Så sett deg og utforsk alle gledene denne fantasy-husken kan bringe!

  Min vurdering av Fetish Fantasy - Door Swing Deluxe

  4/5

  Strict Extreme Sexhuske og Stativ

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Dette sex huske settet er enkelt å montere når stemningen slår og inkluderer et solid stativ, en vakker slynge og alle kjettingene og klippene du trenger for behagelig, kinky sex!

  Unngå skader på vegger, dører eller tak ved å henge slyngen på et stativ i stedet!

  Den unike designen har innebygde ringer for å feste karabiner og kjeder på en sikker måte. Den luksuriøse lærforede seilet gir full tilgang til partneren din mens de er opphengt i luften, spredt åpne og venter på deg.

  Den justerbare designen gjør at de kan lene seg tilbake og plassere føttene i de medfølgende, men avtakbare stigbøylene. Den polstrede puten vil hode hodet med justerbare stropper i hodet som lar deg heve eller senke overkroppen. Når du er ferdig tørker slyngen raskt av, og stativet demonteres enkelt for diskret oppbevaring.

  • klb04zbslmo7ta52mlfMATERIALE: Stål, metall og lær.
  • BÆREEVNE: Opp til 180 kg.
  • BRUKERMANUAL: Engelsk.
  • HØYDE: 208 m.
  • BASE: 215 cm x 147 cm.
  • FØLGER MED: 2 avtagbare stigbøyler, 4 kjettinger, 8 karabinkroker. 

  Gjør deg klar til å slå deg inn i den ultimate glede med alt du trenger for å få festen i gang!

  Sett underdelen din på plass, slik at du kan ha det gøy med leketingen din!

  Dette sexhuske settet er enkelt å montere når stemningen slår til, og inkluderer et solid stativ, en vakker slynge og alle kjettingene og klippene du trenger for behagelig, kinky sex!

  Siden du er i stand til å sette denne stativet opp uten å måtte feste stativet til en vegg, dør, gulv eller tak, kan stativet sitte hvor som helst i rommet og gi deg maksimalt utvalg av arenaer eller utsikter. Hold partneren din suspendert og innen rekkevidde, med denne utsøkte bondage-selen kan du få tilgang til partneren din mens de er suspendert i luften, spredt åpne og venter på deg. Den unike designen har innebygde sveisede ringer som du sikkert kan feste karabinhager og kjeder til.

  Med en maksimal vektgrense på 400 kg, kan du også bruke ringene til å feste partneren din til stativet, hvis du vil være kreativ i ditt seksuelle spill.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Denne bondage-sexhuske av høy kvalitet er det perfekte leketøyet til din fetish fangehull.

  Det lar partneren din fullstendig underkaste seg til deg mens han henger foran deg, og takket være den åpne posisjoneringen har du total tilgang. En polstret pute i den øvre enden gir den nødvendige komforten, og de to stigbøylene, som kan festes med de to inkluderte karabinhagene, holder bena spredt fra hverandre. 

  Stroppene er veldig holdbare og veldig enkle å justere i lengden. Derfor kan du velge mellom horisontale og mer oppreist posisjoner.

  Etter de skitne spillene, bør du alltid rengjøre skinnet på Extreme Sling grundig med varmt såpevann og desinfisere det med leketøyrens.

  Allsidig i bruk, dette voksen sex swing lar deg anta stillinger som vil somle i minnet ditt i lang tid.

  Min vurdering av Strict Extreme Sexhuske og Stativ

  4.6/5

  Joydivision Love Swing Multi Vario

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Du vil ikke tro hva du kan gjøre med denne sex husken!

  Nyt helt nye dimensjoner av kjærlighet – kjærlighetssvinget gjør utallige posisjoner mulig. Du vil bli fornøyd. Kjærlighetssving med brede, litt justerbare stropper. Leveres med en spesiell vår.

  • MATERIALE: Stål og nylon.
  • BÆREEVNE: Maks.
   150 kilo.
  • GARANTI: 5 år.

  Åpne en helt ny dimensjon av avvikende glede med JoyDivision Love Swing Multi Vario. Støtt suben din med ekstra myke, brede stropper og la dem enten lene bak eller sitte mens du leker med dem så lenge du vil og med nye stillinger som aldri før var mulig!

  Enkel å bruke, selv i de mest dristige stillinger, Love Swing Multi Vario er flott for elskov, fisting, tortur, orale eller medisinske scenarier. Den leveres komplett med sin spesialdesignede støttefjær og full bruksanvisning som inkluderer forslag til nye seksuelle stillinger!

  Konklusjon

  Med Joydivision Love Swing fikk jeg fantastisk kvalitet for pengene. Vi prøvde å prøve ut noen få stillinger.

  I noen stillinger gikk det veldig bra, i andre stillinger trengte vi litt øvelse, og noen stillinger var rett og slett ubehagelige. Det er uansett gøy sex huske og gir variasjon og muligheter.

  For å gjøre noen posisjoner mulige eller mer komfortable, har jeg kombinert denne sexhusken med en annen modell som ikke har brakett og fjær. Det gir noe mer, for da har du mer kontaktflate og stillingene med magen ned er mer komfortable og trygge … men denne sexhusken er sikkert noe for alle, noe som er lettere eller til og med mulig med en slik huske.

  Som et resultat fant Mr. X en ny “favorittstilling”.

  Min vurdering av Joydivision Love Swing Multi Vario

  4.6/5

  Joydivision Loveswing Elskovshuske De Luxe

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Joy Division Love sex swing de Luxe er enveldig behagelig sex swing, designet for å gi ubegrenset glede og maksimal komfort i forskjellige posisjoner.

  De fire stroppene kan justeres individuelt for å oppnå et stort utvalg av spennende posisjoner. Vattert og lar deg bare føle det viktigste elementet i forspillet ditt. Den har en forankringsstasjon og en skrue som holder den i riktig posisjon. Installasjonsprosedyrene er veldig enkle. Lett å øve på de vanskelige posisjonene uten å være en idrettsutøver for det.

  • MATERIALE: Stål og nylon.
  • BÆREEVNE: Opptil 150 kg.
  • INNEHOLDER: Gynge, fjær, 4 kjeder og 4 karabinkroker.
  • BRUKSANVISNING: Tysk og engelsk.

  Joydivision Love huske er flott for nybegynnere som ønsker å utforske sexshusker.

  Det er et flott alternativ som er perfekt for nybegynnere.

  Konklusjon

  Det var kjipt…

  Dessverre rev en stropp i beinløkken av seg under de første “tørre løpene”. Klappringen av kjedene tilsvarte ikke akkurat vår ide om erotikk, men det er individuelt. 

  Partneren min syntes også beltematerialet var ubehagelig. Vi bestemte oss deretter for en annen (billigere) produsent. I motsetning til denne Loveswing er stroppene polstret og ingen kjeder brukes. 

  Dette overlevde også den virkelige bruken.

  Joydivision Loveswing Elskovshuske De Luxe

  3.3/5

  Rimba Sex Sling i Skinn

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Den solide sexhusken Rimba Sex swing støtter en rekke posisjoner for ‘swingee’ å glede seg over.

  Denne husken kommer også med sin egen veske for enkel oppbevaring, noe som er en fin bonus.

  • MATERIALE: Lær.
  • STØRRELSE: 50 x 75 cm.

  Den svarte skinnsvingen er et klassisk BDSM-showpiece som du kan leke med hjemme.

  Ideell for purister og de med litt mer plass i fangehullet. Denne frittstående sexsvingningen er en personlig favoritt på grunn av den enkle sammenbruddet og polstret hodestøtte.

  Konklusjon

  I stedet for å holde personen i sexhusken oppreist, denne sexhusken  ser mer ut som en hengekøye, og lar partneren i husken lene seg slik at de nesten ligger.

  I tillegg betyr det at du kan eksperimentere med noen helt nye opplevelser, som “zero gravity sex” som et behagelig alternativ.

  I stedet for å henge over døren, har sekshusker som dette en tendens til å komme med et kraftig karabinklips som forbinder stroppene, som kan klipses til en sexsvingramme, eller kan henges fritt fra en strukturell husholdningsbjelke eller takbjelke (men sjekk alltid instruksjonene).

  Med denne må du kjøpe alle medfølgenne materialene.

  Selvfølgelig betyr dette at sexstropper krever litt mer innsats for å sette opp og pakke bort, men de kan fortsatt lagres diskret når den er tatt ned.

  Min vurdering av Rimba Sex Sling i Skinn

  4.1/5

  Couples Sex Swing

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  En fantastisk opplevelse venter på deg med Couples Sexhuske enestående design. Hver detalje var planlagt for å gi deg den mest komfortable og trygge opplevelsen av enhver sexhuske.

  Den overlegne dobbelkrokskonstruksjonen gir et sete med variabel bredde som forbedrer komforten for brukere i alle størrelser, og ved å dele vekten mellom to monteringspunkter gir deg bekymringsfri moro!

  • Sexhuske
  • Maks. belastning: 140 kg
  • Krokfeste til tak med kraftig bolt og fjær
  • Støttearm i metall
  • 2 store puter for rygg og rumpe
  • 2 mindre puter for lårene eller bena

  Nyt komforten  med Couples sexhuske som er bygget på en 10 cm  båndbase for å spre vekten jevnt og redusere trykkpunkter, slik at spilletiden varer lengre.

  Alle Couples sexhuskene inkluderer konturerte håndtak og all metallvare for en funksjonell, sikker og elegant design

  Med Couples fleksible avtagbare stroppdesign kan du utforske mange unike posisjoner som ikke er mulig i noen annen sexhuske. Fjern og monter remmer i forskjellige kombinasjoner for å få den nøyaktige følelsen du ønsker.

  Denne fleksibiliteten gjør at couples kan være den eneste som støtter de høye benposisjonene som jentene elsker for dyp penetrasjon og g-punkt stimulering ved å feste bøylene på monteringspunktene for å gjøre beina mye høyere. Fjern unødvendige stropper i situasjoner der de ikke er nødvendige for å holde dem utenfor veien.

  Konklusjon

  Mest spennende og beste sex jeg noensinne har hatt!

  Men som alt, er det fordeler og ulemper. Med hovedstroppjusteringstypen henger det et ekstra løst stykke bånd. Med den andre stilen bretter de seg tilbake på seg selv slik at det ikke henger noe løst stykke.

  Så hvis alle hadde samme justeringsstil som hovedremmen, ville du ha ytterligere 6 stykker bånd bare å gi deg rundt, inkludert ting som på nakkestøtten der det skulle komme i brukerens ansikt.

  Så dette er grunnen til at de valgte den andre typen justerer. Ja, det går langsommere, men stigbøylene, håndtakene og justeringene blir vanligvis justert sjeldnere. Når vi bruker en sving, har vi faktisk justert dem alle ganske korte, og deretter justerer vi de tre ved å bruke hurtigkoblingen på enden av stroppen for å bare flytte dem opp og ned i kjetting / fjærmontering.

  Dette er mye raskere og kan gjøres med en hånd.

  Min vurdering av Couples Sex Swing

  4.1/5

  Mister B Skinn Sex Sling

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Vi er stolte av å presentere  denne fantasy-come-true – en luksuriøs sexseil fra Mr B i vakkert smidig svart skinn.

  Denne vakre delen av Fetish-inspirert utstyr vil gi sexlivet ditt den kinky kanten du alltid har ønsket deg.

  Bare gå inn i seilet (deg eller bunnen din), sett deg komfortabelt i jævla stilling – så er du god til å begynne å spille. Den forsterkede slyngen vil holde vekten din komfortabelt.

  • MATERIALE: Lær.
  • TYKKELSE, LÆR: 4 mm.

  Denne myke skinnslyngen sitter komfortabelt mot huden din mens den holder deg trygt på plass. De fem robuste hjørnene i ringen gir deg mulighet til å feste den på kjedene, sengestellet, himmelsengstolpene, stroppene eller tauene i lekerommet ditt.

  Når du er ferdig med å spille i den deilige nye skinnslyngen din rengjør den. 

  Konklusjon

  Den brede ryggen av Mister B Skin sexhuske og den brede salen og stigbøylene hjelper deg med å holde deg på plass mens du er i husken, og gir enkel tilgang til viktige områder under lek. 

  Jeg har denne veldig design i mitt eget hjem og har rigget det på flere måter enn jeg kan telle. Jeg elsker den enkle, men solide designen.

  Min vurdering av Mister B Skinn Sex Sling

  3.7/5

  10 Sexhuske stillinger for Mind-Blowing Orgasmer i lufta

  Hvis du er super gira på å prøve sexhuske men vet ikke hva du skal gjøre her er noen tips til deg!

  Sex swing

  Bruk stroppene og setene til å støtte øvre rygg, rumpe og rygg på knærne eller alternativt anklene. Du og partneren din kan begge holde fast i de vertikale stroppene for ekstra støtte. Len deg bare tilbake og spre bena for å gi partneren din tilgang til dine intime biter.

  Tross tyngdekraften

  Dette er trolig den mest grunnleggende stillingen for par og den folk flest begynner med. Det føles som å ha sex i misjonærstil på en seng, med litt ekstra bevegelse involvert! Det er også flott hvis du graver kyssing og øyekontakt mens du gjør gjerningen.

  15_Solo-Swinging-copy-810x354

  Pump it Up

  Hei, du trenger ikke alltid en partner for å knulle! Hvis du kjenner den styrkende, kreative verdien av onani og dets positive innvirkning på vår følelse av egenkjærlighet. For en lat og avslappende tid, bare legg deg i husken og bruk hendene eller favorittleketøyet ditt til glede deg selv.

  Doggystyle

  Doggy Style

  Len deg over setet til sexhuske for å støtte hoftene og løfte dem opp i luften. Hvis sexhuaken din har to seter, kan du bruke den andre til å støtte brystet. Denne stillingen er flott for doggy stil vaginal eller analsex.

  Din penetrerende partner kan vikle beina rundt egen midje. Du kan også stå på tuppen eller bruke fotstroppene.

  Cowgirl

  Ikke glem Cowgirl

  Denne meget elskede stillingen gir damer en sjanse til å hoppe på toppen og ta kontroll. Hvis du er fyren, kan du ligge eller ligge helt i svingen med hoftene riktig støttet.

  Partneren din kan gå over hoftene mens du står eller støtte føttene med fotstroppene.

  Lying-Back

  Denne stillingen er flott hvis du er i dyp hals, da munnen og halsen vil være i perfekt justering, slik at din penisbehandlende partner en rett vei for penetrasjon.

  Slapp av

  Hvis du er mottaker, kan du støtte baken din med et av sexsvingesetene. Bruk den andre, hvis mulig, til å støtte nakken og skuldrene mens du ligger helt tilbake.

  Sitting-Up-Straight

  Partneren din kan gå inn bakfra og kysse nakken din eller utforske kroppen din med hendene mens dere får den på. Kjempegod. Deilig!

  Bli min

  Bruk setet til sexhusken din for å støtte ryggen på lårene og hold fast i de vertikale stroppene med hendene for å holde balansen og støtte vekten på torsoen.

  Dette burde sette deg i en oppreist sittestilling med bommen litt hengende ut, noe som kan være bra for vanlig samleie eller anal. 

  20 Hanging Ass Out copy 810x354 1

  Toppen av lårene dine vil være nær eller berøre magen, og rumpa din skal være vinklet nedover. Dette er en fin posisjon for anal penetrasjon. Damer, du kan også heve rumpa litt for å få vaginal penetrasjon.

  Skitten pike

  Denne sexhuske stilling posisjonen kan være litt avansert. Her unngår du i utgangspunktet støtten til setene. Pakk benremmene rundt ryggen på knærne og ta tak i de vertikale stroppene for å heise overkroppen.

  Sixty-Nine

  Goodie 69

  Støtt ryggen på lårene og midten av ryggen med setene i svingen din og spre bena. Partneren din kan lene seg over for å slikke godbitene dine med deres i ansiktet ditt, og gir deg komfortabel tilgang til samtidig muntlig nytelse.

  Oral Sex

  De to viktige tingene her er å spre beina dine pent og bredt og løfte hoftene dine ganske bra. Dette vil gjøre det lettere for din sjenerøse partner å knele komfortabelt mellom knærne mens de er i sentrum og gjør deg lykkelig.

  Hemmelig gøy

  Uansett kjønn, kan du slappe av og motta oral sex som en proff i sexhusken din. Du kan enten velge den vanlige tilbakelentningen stilling jeg nevnte ovenfor, eller gå uten støttebåndet for øvre rygg og lene deg helt tilbake for en seriøs strekk!

  Hvordan sette sammen en sexhuske?

  Takmontering med krok

  Takmontering er den vanligste metoden.  Hvis du finner en krok med et sveiset øye, vil den være mye sterkere. Noen husker kommer med krokr, men ikke alle disse er sveisede øyne. Hvis du har en krok uten sveiset øye, blir den svakere fordi metallet bare kan bøyes rett.

  Som et alternativ kan du kjøpe en festeplate. Det kan installeres med 2 eller 4 skruer og inkluderer vanligvis en sveiset løkke. Disse er mye sterkere.

  Sexhuske med stativ

  Den nest vanligste metoden for å sette opp en sexhuske er å bruke stativ. Stativer er populære for folk i leiligheter. Et stativ er enkelt og bærbart, men det koster mer og krever mye plass. Et vanlig svingstativ krever omtrent 200 til 215 cm firkant. Stativ kan ha ekstra poeng for bondage stilling for å legge til litt ekstra. Det er forskjellige stativer for 1, 2 og 4 monteringspunkter, så sørg for at svingen du får samsvarer med svingen du kjøper.

  Chin-Up bar

  En chin-up bar er en av mine favoritt måter å installere en huske på. Jeg bruker dette på steder som alpinanlegg eller hoteller, denne kan også brukes i leiligheter der du ikke kan bruke en mer permanent installasjon. Du vil bare ønske å bruke en hakestang med dobbel krok huske fordi høyden på stangen på en enkelt krok kan pares med denne typen installasjon, kan gjøre husken for lav til å være brukbar. En dobbel krok huske har mer justeringsområde. Denne metoden har også en lavere vektgrense. 

  Sex Swing bjelkefesting

  De er ikke så vanlige som noen av de andre metodene, men bjelkefester lar deg lage matlaging. Bjelkefester er stropper som kan henge over synlige bjelker eller takbjelker. De fleste hus har ikke synlige bjelker, men de med hvelvede tak, kjellere eller industrielle rom, kan dette være et flott alternativ. Bjelkefester kan også brukes til de virkelig freaky utendørs typene. Du kan bruke disse til å henge fra en tregren eller en bjelke i lysthuset. Bli kreativ.

  Dør sexhuske installasjon

  Ved å bruke dørfester med dobbel krokhuske, kan du installere en sexhuske i en gang hvor du har 2 dører rett overfor hverandre. For å gjøre dette, sett bare ett dørfeste over hver dør og lukk dem. Så heng husken din. Det fine med denne metoden er at den er helt diskret når den ikke er i bruk, og det fine, brede setet er veldig behagelig.

  Vegg til vegg sexhuske installasjon

  I likhet med dørfeste, kan du installere din doble sexhuske mellom to vegger som er 3 til 4 meter fra hverandre i en gang eller inngangsvei. Hvis du ikke har dører som du kan bruke dør til dør-metoden, kan du installere en festeplate i en pigg på hver vegg og henge svingen. Når du ikke bruker svingen, skjul veggkroken med et kunstverk av et bilde. Ingen vil mistenke en sexsvingekrok i en vegg.

  Dør til vegg sexhuske installasjon

  Dette er sannsynligvis åpenbart, men jeg må nevne det for fullstendighet. Hvis du ikke har to dører i gangen overfor hverandre, kan du fortsatt bruke den ene døren og den motstående veggen. Bruk en dørmontering og på den andre siden en festeplate montert på en veggpinne. Igjen her kan du dekke det med kunst, og ingen vil vite noe.

  Fortsatt i tvil? Se denne videoen for mer praktisk informasjon.

  Mens du er i gang ikke glem sikkerheten

  Joydivision Kraftig Fjær til Sexhuske

  Joydivision Kraftig Fjær til Sexhuske

  Du må alltid sørge for 100% sikkerhet når du bruker sexhuske. Derfor kjøp en kraftig fjær, som kan brukes til sexhuske. Fjæren er laget i metall og har en maks. bæreevne på 200 kg.
   
  Hvis du alerede har en kanskje det er lust å ha en te?
   
   
  Joydivision Forlengersett til Sexhuske

  Joydivision Forlengersett til Sexhuske

  klgffvzlhwupb2ezbgtDette settet inneholder en 1 meter lang kjetting, som kan brukes til å forlenge avstanden mellom taket og sexhusken.
  Det følger med en sikkerhets karabin, slik at dere skal samle kjettingen og kjeden fra sexhusken.

  Bæreevne: Maks. 150 kg. 
   
  Rimba Metallkjetting med Karabinkroker

  Rimba Metallkjetting med Karabinkroker

  Hvis du kjøper en Sex swing, må du sørge for at du bestiller Metalkjetting med karabinkroker. 
  Ikke alle sex huskene kommer med kjeder, så sørg for at du er forberedt!
   
   

  Tips og triks

  Sex gode grunner til å prøve en sexhuske

  Omfatt kontraktisten i deg

  Sex swing lar deg vri og bøye deg i posisjoner som ikke ville være mulig til vannlig. Benytt sjansen til å finne din indre forvrenger og prøv hvor langt du kan bøye og vri når du og partneren din nyter de nye stedene som er tilgjengelige i disse forskjellige posisjonene. Vær forsiktig og alltid sørg for at du fortsetter å kommunisere for å unngå å bøye deg for langt.

  Opp i luften

  Det er alltid en spenning når det gjelder husker. Når du holder deg komfortabelt på plass mens du vipper frem og tilbake, kan du glede deg og la vippebevegelsen drive deg til partneren din og tilbake. Dette holder et interessant tempo som lar deg nyte hvert øyeblikk med kort separasjon mens du fullfører en full sving. Benytt sjansen til å stille opp et show for partneren din mens du henger rundt. Du kan onanere mens de ser på, og gi dem et glimt av din ville side når du legger det hele til ro for deres fornøyelse og opphisselse.

  Komfort til toppen

  Å ta topposisjonen kan være slitsomt og utmattende, spesielt siden du må stole på benmuskulaturen for å holde deg i gang. Dette kan føre til at du opplever kramper i bena og tempoet ditt reduseres på grunn av utmattelsesinnstillingen. Sexhusker holder bena i luften og holder kroppen komfortabelt på plass, slik at du kan holde deg på toppen lenger og holde tempoet ditt så lenge som du trenger.

  Gøy foreplay

  Benytt sjansen til å gi partneren din en god tid før du går i gang med livets gjennomtrengende handling. Når du henger i svingen, kan du benytte anledningen til å overfylle kroppen med kyssene, berøringene og kittlingene som holder ilden brennende lys når de forventer hovedaksjonen. Svinget er en god sjanse til å hengi seg til noen tankesprengende forspill som etterlater partneren din smilende øre til øre. Du kan også ta sjansen på å gi hverandre fantastisk oral stimulering. Ved å ta deg tid til å bytte posisjon og alternativt behage hverandre, tar forspillet ditt en ny og interessant eventyrlystne vri.

  Slå den søte flekken

  La husken treffe deg samme sted om og om igjen. Husken holder partneren din på plass og begrenser bevegelsen, og dette forhindrer dem i å vri seg ut av sted. I den posisjonen treffer stakkene dine på samme sted for hele økten eller i det minste til du bestemmer deg for å endre eller bytte posisjon.

  Forberede sensajoner

  Sex med sexhusker er veldig eventyrlig, da det lar deg unne seg noe så nytt som er utenfor komfortsonen din. Spenningen og iveren gir fyr til din opphisselse, noe som gjør hele spillet mye mer interessant. Hvis du holder spillet i gang, kan du treffe stedet fra en annen vinkel, slik at opplevelsene oppleves som nye og annerledes. Denne opplevelsen sørger for at selv den påfølgende tankesprengende orgasmen føles mye mer forbedret.

  Hva er en sexhuske?

  Ta et stup i dette eventyret og se når sexlivet ditt oppnår et nytt nivå av storhet.

  En sexhuske er i utgangspunktet hva den sier på boksen: enhuske å bruke under sex. Og selv om den kan høres ut som noe begrenset til trelldomens verden, er det ikke tilfelle.

  En vanlig misforståelse er at sexhuske hovedsakelig brukes til BDSM-moro, men dette kan ikke være lenger fra sannheten.

  Sexhusker brukes til å forbedre alle slags sexleker og er ikke begrenset til BDSM-scener. Bruk av sexhusker trenger ikke å involvere noen form for maktspill.

  Så hva brukes de til?

  Det er enkelt. Også kjent som en” sexposisjonsforsterker “, gjør sexhusker ellers umulige sexposisjoner, mulig.

  En partner blir suspendert i svingen mens den andre står på bakken, noe som gjør posisjoner som stående sex mye lettere. I mellomtiden kan partneren i svingen også være helt tilbakelent, i det vesentlige flytende i luften. Moro, ikke sant?

  Å få sexlivet ditt til å ta en mer eventyrlystne vending er like enkelt som å investere i en sexhuske. Husken åpner for deg for nye muligheter og gjør økten mye mer interessant og oppfyllende. Huskene er enkle å montere og ta ned når leketiden er ferdig, noe som gjør det mulig å holde den utenfor syne når du har gjester.

  Og det er ikke bare en type …

  Hvilke forskjellige typer sexhusker finnes det?

  Dør sexhusker

  En “over-the-door” sex swing er den enkleste typen å bruke for mange folk. Alt du trenger er en sterk dør å henge den fra, og den kan pakkes vekk fint og enkelt.

  De fleste over-the-door sex-huskene fungerer ved å ha tunge vektstenger på enden av stroppene, som henges over den andre siden av døren for å holde husken på plass.

  Sex slynger

  I stedet for å holde personen i husken oppreist, ser sexslyngene mer ut som en hengekøye, og lar partneren i husken lene seg slik at de nesten ligger.

  I tillegg betyr det at du kan eksperimentere med noen helt nye opplevelser, som “zero gravity sex” som et behagelig alternativ.

  I stedet for å henge over døren, har seks slynger en tendens til å komme med et kraftig karabinklips som forbinder stroppene, som kan klipses til en sexsvingramme, eller kan henges fritt fra en strukturell husholdningsbjelke eller takbjelke.

  Selvfølgelig betyr dette at sexstropper krever litt mer innsats for å sette opp og pakke bort, men de kan fortsatt lagres diskret når de er tatt ned.

  Tradisjonell sex huske

  Denne tradisjonelle sexhusken har mest fleksibilitet for å prøve stort sett alle posisjoner.

  Tradisjonelle sexhusker som denne kommer vanligvis med for stropper og to stigbøyler, og er vanligvis egnet til å henge fra taket med den medfølgende skruen. Bare vær sikker og alltid sjekke vektgrensen i instruksjonene, samt hvordan du trygt kan sette den opp.

  Rengjøring av sexdukker

  Vel, forhåpentligvis blir husken din brukt nok til at du vil rengjøre den fra tid til annen. Dette er egentlig ikke så komplisert, men vi blir spurt av og til, og noen er lettere å rengjøre enn andre, så dette kan også være en vurdering når du kjøper en huske.


  Så for å gi deg en rask ide – anbefaler jeg bare at du tar av stroppene og kaster dem i en vaskepose. Vask dem og legg dem i tørketrommelen, men bruk bare lav temperatur eller bare lufttørk. Store deler av svinger er laget av plasttyper som båndet og mye av maskinvaren. Dette kan svekkes ved eksponering for varme.

  For husker i lær er det ikke mye gode vaskemuligheter. Jeg synes den beste metoden er å henge den i dusjen og spraye den ned og deretter la den lufttørke.

  Nå fordi alle disse sexhuskene har mye polstring i seg, vil de ta lang tid å tørke. Husk det. I noen tilfeller kan det til og med ta dager. Klem ut så mye vann du kan for å få raskere tørking. Kanskje til og med pakke dem inn i håndklær og deretter stå på dem for å presse ut enda mer.

  Hvis du har en lærseil er det ikke dekket av denne videoen, men det anbefales å tørke av med en fuktig klut og bruke lærrengjøringsmiddel og balsam for å holde seilet myk.