Penisforlenger – Best i test

En penisforstørrer virker ved å strekke penisen litt og litt over lang tid, og på den måte få kroppen til å danne nye celler. Dette er både trygt og uten bivirkninger. Det er heller ikke så vondt som det høres ut, faktisk skal det ikke gjøre vondt i det hele tatt. Det kjennes kanskje litt rart ut i starten, men alt må man vel bli vant til.

Hvordan få større penis? Dette er ikke et uvanlig spørsmål, og så å si alle menn skulle nok ønske de hadde et par cm ekstra å rutte med. En penisoperasjon er imidlertid et drastisk steg, og det finnes andre måter for de som føler de har litt under gjennomsnittlig penisstørrelse. En penisforlenger kan være løsningen. Faktisk er det mulig å få både lenger og tykkere penis med riktig produkt. Denne prosessen kalles cytokinese, og gir dokumenterte resultater.

Penisforlengelse krever imidlertid dedikasjon, og slike penisforlengere må brukes ofte og over lang tid for at man skal se resultater. Det anbefales at man går med en penisforlenger i flere timer hver dag, og noen av produsentene anbefaler opptil 9 timers daglig bruk. Det er imidlertid ikke ubehagelig å bruke en penisforlenger, og du kan enkelt ha de på under klær. Det er også mulig å sove med penisforlengeren på.

Men i motsetning til en penisoperasjon er bruk av extenders trygt, det har ingen bivirkninger, og ikke minst – det virker!

Fortsatt i tvil?

FAQ

Gjennomsnittlig penisstørrelse er på omtrent 13 cm i erigert tilstand, mens det er 9 cm i slapp tilstand. Dette er en god del mindre enn det de fleste er vant til å se i pornofilmer og lignende, og det er ikke uvanlig å tenke at man selv ikke strekker helt til. Spesielt blant de som ligger litt under snittet er det vanlig å tenke at penisen er for liten, selv om man er godt innenfor normalen.

Ja, men dette er ikke uten risiko, og det kan oppstå komplikasjoner i forbindelse med operasjoner. Dette kan for eksempel føre til erektil dysfunksjon, og restitusjonen kan også ta lang tid. En penisforstørrer er en billigere løsning for å få større penis, samtidig som det ikke innebærer noen medisinsk risiko.

Det finnes ingen definitive undersøkelser som viser at piller eller andre medisiner kan gjøre penis større. Slike produkter kan i tillegg ha negative bivirkninger, og anbefales ikke. Det samme gjelder kremer og lignende som hevder å ha lignende effekt.

Penispumpe kan gi både en sterkere og større ereksjon, men dette er ikke permanent. Det som skjer når du bruker en penispumpe, er at du hjelper kroppen med å pumpe blodet ut til penis, og dermed gjøre ereksjonen kraftigere. Men når blodet strømmer ut i kroppen igjen er effekten borte.

Jelqing er en metode mange sverger til, og innebærer å «melke» penis fra rot til glans mens den er halvveis erigert. Tanken er å stimulere svamplegemene i penis, og på lang sikt dermed øke kapasiteten, sammenlignet med hvordan man får større muskler. Om det virker eller ei er omdiskutert, og det kan også føre til krummerik og andre skader.

Svaret er enkelt – ja. Når penisen strekkes over lang tid vil den etter hvert tilpasse seg den nye lengden, og vil ikke trekke seg tilbake igjen når trekkingen er over.

Nils Andersen lovebuddy.no
Nils Andersen

Hvem har vel ikke tenkt tanken at «søren, skulle gjerne hatt litt større penis»? Vel, her har jeg sett på flere produkter som kan hjelpe med nettopp det. Om du foretrekker å ha det enkelt eller er ute etter noe mer fancy, så finnes det noe som passer for deg. Sjekk det ut, og kanskje drømmen om en større penis kan bli virkelighet.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Male Edge Pro Penisforstørrer

  Testvinner

  Pluss

  Minus

  Om produktet

  Male Edge Pro Penisforstørrer gir deg både lenger og tykkere penis, og lover å ha permanent virkning. Undersøkelser viser at det er mulig å forstørre penis med så mye som 60% ved vedvarende bruk, helt trygt og uten bivirkninger.

  Denne penisforlengeren fungerer ved å kontinuerlig strekke penisen din lenger, og vil på den måten gjøre at vevet utvider seg og på sikt tilpasser seg den nye lengden. Det betyr også at den må brukes ganske mye, og regelmessig. Produsenten anbefaler at Male Edge Pro brukes i 6-18 måneder, 2-4 timer hver dag. Det går helt fint å sove med penisforlengeren, men det er viktig å lytte til kroppen. Det skal ikke gjøre vondt.

  • MATERIALE: Plast.
  • FTALAT-FRI: Ja.
  • LATEKS-FRI: Ja.
  • MANUAL: Engelsk.
  • PAKKEN INNEHOLDER: Male Edge Penis forstørrer, lineal, 4 x gummireimer, Male Edge reiseveske, beskyttelsespose, beskyttelsespads og gasbind.
  • DIAMETER PÅ RING VED PENISROT: 4,6 cm.
  • LENGDE: Kan strekkes til 23,5 cm. Minimum lengde er 4,5 cm

  Penisforstørrelse med Male Edge Pro passer for deg som ønsker å få større penis, men uten penisoperasjon eller å bruke medikamenter. Selv om det kan virke omfattende å skulle strekke penisen lenger, er det gjort flere undersøkelser som viser at dette både fungerer og er helt ufarlig.

  Male Edge Pro er definitivt en av de bedre produktene på markedet. Materialet er kvalitetsplast, den er behagelig å ha på, og du får med alt du skulle ha behov for av ekstrautstyr.

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Male Edge Pro gjør hva den lover, og gir deg både lenger og tykkere penis. Og hvem ønsker vel ikke det? Forlengeren er behagelig å ha på, du styrer enkelt styrken selv, og den er laget i solid materiale.

  Du velger selv hvor mye du vil bruke den, men jo mer den brukes, jo større effekt har den. Og selv om bruksanvisningen sier at den skal brukes en stund, vil du se resultater ganske raskt. Male Edge har flere modeller på markedet, men selve forlengeren er det samme. Det som skiller de forskjellige modellene fra hverandre er ekstrautstyret som følger med. 

  Male Edge Pro har selvfølgelig alt som følger med de andre modellene, i tillegg til ekstra gummibånd, erstatningsputer og gasbind. Alt du trenger til «treningen».

  Min vurdering av Male Edge Pro

  5/5

  Jes Extender Original Penisforstørrer

  Best for nybegynnere

  Pluss

  Minus

  Om produktet

  Jes Extender Original er slett ikke et nytt produkt. Denne har blitt brukt til penisforstørrelse siden 1995, og totalt har det blitt solgt over 500 000 eksemplarer. Dette gjør den til en av de mestselgende penisforlengerene i verden.

  Selv om det er mange som er skeptiske til penisforlengelse, finnes det flere undersøkelser som viser at slike produkter faktisk fungerer. Trygt hjemme hos deg selv, og det helt uten medisiner eller operasjon. Jes Extender penisforstørrer anbefales av leger over hele verden, og har også lagt ut dokumentasjon på nettsidene sine som støtter opp om påstandene.

  • MATERIALE: Rustfritt stål og medisinsk silikon.
  • FTALATFRI: Ja.
  • LATEKSFRI: Ja.
  • DIAMETER PÅ RINGEN VED ROTEN AV PENIS: 4,1 cm.
  • LENGDE: Jes Extender passer til en penis på mellom 4 cm og 22 cm i slapp, strukket tilstand.

  De som ønsker å få større penis vil helt klart like Jes Extender. Forlengeren er behagelig å ha på, og kan helt fin brukes under klær. Det vil selvfølgelig kjennes litt rart ut med en gang, men man venner seg fort til det, og jo mer den brukes, jo fortere ser man resultatene.

  Det er ikke tilfeldigheter som har gjort at Jes Extender har vært på markedet i såpass mange år. Fornøyde kunder har i flere tiår brukt denne for å få både større og tykkere penis, og hadde det ikke funket, ville den nok gått ut av produksjon ganske kjapt.

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  For alle som sliter med dårlig selvtillit på grunn av at de føler penisen er for liten, er dette en trygg og enkel måte å gjøre noe med problemet. Jeg Extender er penisforlengernes Rolls Royce, og kvaliteten på både materialene og selve produktet er top notch.

  Dette er den originale penisforlengeren, som har vist seg å fungere for mange hundre tusen menn. På hjemmesidene sine kan Jes Extender vise til flere undersøkelser som dokumenterer effekten, og lover så mye som 28% økning i løpet av 4-6 måneder.

  Min vurdering av Jes Extender Penisforstørrer

  4.7/5

  Androextender Penisforlenger

  Mest for pengene

  Pluss

  Minus

  Om produktet

  Du har sikkert sett bilder av Kayan-folket, som legger store messingringer rundt halsen på jentene når de er små for å gradvis oppnå en lang og tynn hals. Dette er samme prinsippet som Androextender penisforlenger bruker for å forlenge penis, men forhåpentligvis på en noe mer behagelig måte.

  Ved å bruke denne forlengeren 4-9 timer om dagen, sier produsenten at du kan forvente opp til 0,5 cm større penis per måned. I tillegg vil du også få større omkrets. Den er enkel å sette på, og er designet for å være så komfortabel som mulig.

  • Medisinsk support gjennom hele behandlingsforløpet
  • To komfortbånd
  • Skumputer til komfortbåndene
  • Link til instruksjonsbok på 30 språk
  • Hurtigstartsguide
  • E-bok med 100 sex tips.

  Å føle at man har for liten penis kan gå hardt utover selvtilliten, og mange har komplekser for nettopp dette. Da kan Androextender være vel verdt å prøve ut. En slik penis extender kan gi deg både lengre og tykkere penis, både i slapp og erigert tilstand. Det kan gjøre underverker for selvtilliten, og hjelpe deg både i sexlivet og livet for øvrig.

  Det anbefales ikke å bruke Andorextender hvis penis måler under 8 cm i erigert tilstand.

  Videoer

  Konklusjon

  Androextender hevder selv å kunne forlenge penis med så mye som 0,5 cm hver måned hvis du bruker den som anbefalt. Forlengingen gjelder både i erigert og slapp tilstand, og totalt Androextender forlenge penis så mye som 4 cm, i tillegg til 1,5 cm ekstra omkrets.

  Mange menn sitter nok med spørsmål som «hvordan få lengre penis», og det er greit å være klar over at det finnes andre muligheter enn en penisoperasjon. Med Androextender bestemmer du selv hvor mye du vil strekke, og du har full kontroll over utviklingen. Stopp når du vil, eller fortsett hvis du ennå ikke har oppnådd ønskelig resultat. Det er opp til deg.

  Min vurdering av Androextender Penisforlenger

  4.5/5

  Male Edge Extra Penisforstørrer

  Pluss

  Minus

  Om produktet

  Male Edge Extra er et produkt som gir deg større penis, helt uten operasjon eller hormonell behandling. Som en av de mest betrodde produsentene på markedet kan Male Edge vise til dokumenterte resultater, og tilbyr kundeservice døgnet rundt.

  Faktisk produseres Male Edge av DanaMedic, som også står bak den velkjente Jes Extender. Male Edge ble utviklet som et enda bedre produkt, med fokus på brukervennlighet og komfort. Om de har oppnådd målet med å utvikle en mer behagelig extender forblir et spørsmål om smak og behag, men det vi kan være sikre på er at de gjør penisen større.

  • MATERIALE: Kvalitets plast.
  • FTALAT-FRI: Ja.
  • LATEKS-FRI: Ja.
  • MANUAL: Engelsk.
  • PAKKEN INNEHOLDER: Male Edge Penis forstørrer, lineal, 2 x gummireimer, Male Edge reiseveske, beskyttelsespose og beskyttelsespads.
  • DIAMETER PÅ RINGEN VED ROTEN AV PENIS: 4,6 cm.
  • LENGDE: Male Edge kan strekkes til 23,5 cm, minimum lengde er 4,5 cm (fra roten av penis til området bak glansen).
  •  

  Male Edge Extra hjelper deg med det nesten alle menn er ute etter – å få større penis. Om du føler at du har litt under gjennomsnittlig penisstørrelse kommer pakken med alt du trenger for å sette i gang med treningen.

  En slik forlenger kan også hjelpe deg med å rette opp penis, for eksempel hvis du lider av Peyonies sykdom. Det krever en del bruk, gjerne flere timer daglig, men forlengeren kan enkelt brukes under klær. Det skal imidlertid ikke gjøre vondt, men det kan nok føles litt uvant i starten.

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Selve strekkapparatet er det samme som de andre modellene fra Male Edge, det som er forskjellen er tilbehøret. I denne pakken får du med alt fra Male Edge Basic, i tillegg til en reiseveske, ekstra gummistropper og en beskyttelsespute. Dermed har du alt du trenger for å komme i gang med treningsprogrammet.

  Selv om det kan høres omfattende ut å gå med en extender i flere timer hver dag, er det gode muligheter for at et par ekstra centimeter vil gjøre underverker for selvtilliten, både i dusjen på treningsstudioet og med damene. Og når du blir vant til å ha den på blir det som et hvilket som helst annet klesplagg, du tenker ikke over det engang.

  Min vurdering av Male Edge Extra Penisforstørrer

  4.5/5

  Andropenis Extender Gold

  Pluss

  Minus

  Om produktet

  Andropenis Gold er den mest populære penisforlengeren fra Andromedical, og det er ikke uten grunn. I tillegg til å kunne gi større og tykkere penis ser den unektelig kul ut, forgylt med 24 karat gull. Nå er dette kanskje ikke et produkt du skal vise frem til alle du møter, men det skader jo ikke med litt ekstra luksus.

  Andromedical anbefaler selv at forlengeren brukes i mellom 4 til 9 timer daglig i 6 til 9 måneder, og lover en forstørrelse av penis på opp til 0,5 centimeter i måneden om du følger anbefalt bruk. Totalt skal dette gi en forlengelse på 4 cm i både slapp og erigert tilstand, og 1,5 cm større omkrets.

  • MATERIALE: Kvalitetsplast og metall som er forgylt med 24 karat gull.
  • DIAMETER PÅ RING VED PENISROT: 4,2 cm.
  • LENGDE: Androextender kan strekkes til 21 cm (fra penisroten til området bak glansen)
  • MERK: Bør ikke brukes hvis penis måler under 8 cm i erigert tilstand.
  • MANUAL: Engelsk, tysk, fransk m.fl.
  • PAKKEN INNEHOLDER: Androcomfort komfortbånd, Andro-ringer, Androtop skumputer til komfortbåndene, Androsilicone tilbehør til skumputene, Instruksjons-CD med 27 språk, Instruksjonsbok, Hurtig-start guide, E-bok med 100 sextips,
  • Medisinsk support fra Andromedical gjennom hele behandlingsforløpet.

  Dette er penisforlengeren for deg som ønsker det lille ekstra. Sammenlignet med den «vanlige» modellen fra Androextender er selve produktet det samme, men her får du med litt ekstra tilbehør for å sikre maksimal komfort, i tillegg til gullbelagte stenger.

  Det er greit å merke seg at dette ikke er et alternativ til en penispumpe. Mens en penispumpe kun trekker blodet fra kroppen ut i penis for å få en sterkere ereksjon der og da, får Andropenis Extender Gold kroppen til å utvikle nye celler, og dermed blir virkningen permanent.

  Videoer

  Konklusjon

  Andropenis Gold tar det hele et steg til, og gir deg ekstra komfort, ekstra stil og medisinsk veiledning under hele behandlingsperioden. Selve produktet lover i stor grad det samme resultatet som andre penisforlengere, så dette er for deg som er ute etter det lille ekstra.

  Forlengeren er laget i kvalitetsplast og metallstenger som er forgylt med 24 karats gull. I tillegg får du med ekstra andro-ringer og androsilikon til skumputene som følger med.

  Min vurdering av Andropenis Extender Gold

  4/5

  Male Edge Basic

  Pluss

  Minus

  Om produktet

  Male Edge Basic gir deg muligheten til å forlenge penis, permanent og på en enkel måte. Ved å kontinuerlig strekke penis litt og litt lenger over tid, bidrar Male Edge til at kroppen produserer nye celler, og dermed oppnår du permanent økning i både lengde og omkrets.

  Det er klinisk bevist at denne typen «trening» kan forlenge penis med 30% etter 6 måneders bruk,  internasjonale undersøkelser viser at Mal Edge kan bidra til ytterligere resultater. Du bestemmer selv hvor ofte, intensivt og lenge du vil bruke apparatet, og du vil se resultater allerede etter et par ukers bruk.

  • MATERIALE: Kvalitets plast.
  • FTALAT-FRI: Ja.
  • LATEKS-FRI: Ja.
  • MANUAL: Engelsk.
  • PAKKEN INNEHOLDER: Male Edge penis forstørrer, lineal, gummireim, Male Edge reiseveske.
  • DIAMETER PÅ RING VED PENISROTD: 4,6 cm.
  • PENISLENGDE: Male Edge kan strekkes til 23,5 cm, minimum lengde er 4,5 cm (fra roten av penis til området bak glansen).
  •  

  Det sies at 60% av menn er misfornøyd med størrelsen på sin egen penis. Det er med andre ord ingen uvanlig følelse, selv om det også er vanlig å overvurdere hva som er «vanlig», basert på hva vi ofte ser i pornofilmer. Med andre ord vil halvparten av alle menn der ute ønske å prøve Male Edge.

  Dersom du er misfornøyd og skulle ønske du hadde litt ekstra å by på der nede, er en penisforlenger et perfekt produkt å teste ut. Ved å følge det anbefalte behandlingsprogrammet vil Male Edge gi deg opptil 30% større penis i løpet av et halvt år, og du kan fortsette behandlingen for ytterligere resultater så lenge du vil.

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Det finnes flere modeller fra Male Edge på markedet, og det er egentlig bare tilbehøret som er forskjellig. Selve penisextenderen er den samme, og dermed har Male Edge Basic alt du trenger for å komme i gang. Ønsker du økt komfort og ekstradeler i tilfelle du er uheldig og ødelegger deler av produktet, kan du se på en av de andre modellene, Male Edge Pro eller Male Edge Extra.

  Male Edge har faktisk dokumenterte resultater og vitenskapelige undersøkelser i grunn, og produktet holder hva det lover!

  Min vurdering av Male Edge Basic Penisforstørrer

  4/5

  Jes Extender Gold Penisforstørrer

  Best for nybegynnere

  Pluss

  Minus

  Om produktet

  Jes Extender har vært på markedet siden 1995, og med sin Gold Edition har produsenten tatt det hele ett steg ekstra. Med forlengere belagt med 24 karat gull får du helt klart en ekstra følelse av luksus, og det er 5 års garanti på produktet.

  Med i pakken får du også ekstra forlengelsesstenger, gasbind for forbedret komfort, en skumkrans og borrelåsbånd.

  Selv om det er mange som er skeptiske til penisforlengelse, finnes det flere undersøkelser som viser at slike produkter faktisk fungerer. Trygt hjemme hos deg selv, og det helt uten medisiner eller operasjon. Jes Extender penisforstørrer anbefales av leger over hele verden, og har også lagt ut dokumentasjon på nettsidene sine som støtter opp om påstandene.

  • MATERIALER: Rustfritt stål belagt med 24 karats gull og medisinsk plast.
  • FTALATFRI: Ja.
  • LATEKSFRI: Ja.
  • DIAMETER PÅ RING VED PENISROTEN: 4,1 cm.
  • LENGDE: Jes Extender passer til en størrelse på mellom 4 cm og 22 cm i slapp, strukket tilstand.

  Det finnes flere forskjellige penisforlengere, som alle stort sett fungerer på samme måte. Ved å strekke penisen over tid får du cellene til å dele seg, og produsere nye celler for å «fylle inn» tomrommet som oppstår. Dermed er effekten permanent, og i motsetning til en penispumpe vil den økte størrelsen vedvare når du slutter å bruke produktet.

  Med i esken til Jes Extender Gold får du, i tillegg til selve extenderen, tilbehør som gir deg ekstra komfort, og ekstradeler hvis du skulle være så uheldig å ødelegge produktet. I tillegg er det jo litt ekstra stas at stengene er belagt med gull, selv om akkurat det strengt tatt ikke har noe særlig effekt.

  Dette synes andre kunder

  Video

  Konklusjon

  Jes Extender var den første penisforlengeren som kom på markedet som benyttet seg av denne metoden – å strekke penisen for å få kroppen til å produsere nye celler, og dermed gjøre penisen både tykkere og lengre. Dette har dokumentert effekt, og Jes Extender har over 500 000 fornøyde kunder verden over.

  Produsenten av Jes Extender er danske DanaMedic, som også står bak Male Edge. De har som filosofi å produsere trygge, behagelige penisforlengere som gir ekte resultater. De mener penisforstørring egentlig er det samme som å dra på treningsstudio for å få større muskler, og de har vel egentlig et poeng der?

  Min vurdering av Jes Extender Gold Penisforstørrer

  4.5/5

  Penisoperasjon – er det lurt?

  Det er som sagt ikke uvanlig å ønske seg større penis, og mange menn vurderer en penisoperasjon for å få gjort noe med nettopp det. Denne type behandling er relativt ny i Norge, og omtrent 50 menn årlig får gjennomført en slik operasjon årlig. Det er imidlertid dyrt, og heller ikke risikofritt. Det er ingen garanti for at operasjonen gir resultater, og mange opplever å få en mer vinglete penis når den er stiv.

  Doctor 2

  For mange handler det heller ikke om å forbedre sexlivet, men har fått komplekser for eksempel i gymgarderoben. Operasjonen er heller ikke ment for å påvirke ereksjon eller følsomhet, og det er stort sett et kosmetisk inngrep.

  En penisforlenger som vi har beskrevet i denne artikkelen er på mange måter et bedre produkt. Det krever kanskje litt mer langsiktig innsats, i motsetning til en penisoperasjon vil det også påvirke lengen i erigert tilstand. I tillegg er det billigere, og du bestemmer jo helt selv hvor mye du vil bruke den.

  Gjennomsnittlig penisstørrelse

  Økt tilgang på porno har ført til en massiv misforståelse av hva som er gjennomsnittlig penisstørrelse, både hos menn og kvinner. Og selv om mange kvinner sverger til at størrelsen ikke betyr all verden, er det ikke uvanlig at men føler at de ikke strekker til.

  En undersøkelse utført av britiske forskere ved King’s College London har kommet frem til at gjennomsnittslengden på en slapp penis var 9,16 cm. En gjennomsnittlig erigert penis var på 13,24 cm. 5% av deltakerne i studien hadde en lengde under 10,5 cm, mens 5% målte over 16 cm. Det er ingen sammenheng mellom lengden på en slapp penis og hvor lang den kan bli i erigert tilstand.

  Det er med andre ord ingen grunn til å tro at det vi ser i pornofilm er standard, og dette er et dårlig mål å sammenligne seg selv med. Komplekser for liten penis er i stor grad overdrevet, og en lignende undersøkelse viste at 85% av kvinner i forhold er fornøyd med partners penisstørrelse. Men, dersom dette er et kompleks som har utviklet seg til å bli et problem for selvtilliten er det samtidig godt å høre at det finnes produkter som kan hjelpe.