BDSM flogger – Best i test

Dette er en type SM pisk med flere lange haler. Disse halene kan være laget av mange forskjellige materialer som lær, silikon og polyester.

Fant ikke det du letter etter?

Klikk her for å se et mye større utvalg av BDSM flogger, pisker og padler

FAQ

Det finnes flere metoder for piskeslaget, men du må trene på å treffe områder med tuppen av floggeren, og ikke treffe deler av kroppen hvor det kan gjøre vondt.

En god flogger kan du få tak i til litt over hundrelappen, så dette er billig BDSM utstyr.

Dette kommer helt an på smak og smerteterskel. Floggere er ikke de enkleste og brukervennlige pisker dere kan bruke.

Korte floggere er mye enklere å treffe med på kortere avstander fra din partner, men større kan gi langt mer kraft i slaget.

Ja, derfor er det viktig at dere følger gode instruksjoner for bruk før dere setter i gang med å bruke slike redskaper.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Sex & Mischief Flogger Pisk Rød

  Testvinner

  93%
  Design
  84%
  Brukervennlig
  86%
  Kvalitet
  93%
  Pris
  82%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.6/5
  Brukervurdering:
  4.9/5
  Sex & Mischief Flogger Pisk Rød1

  Sex & Mischief Flogger Pisk Rød

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Sex & Mischief sin flogger er laget med polyester snerter som er myke og behagelig i forhold til lær og silikon. Selv om floggeren er lett i vekt, kjennes slagene gått fra de lange snertene, og gir en deilig sviende følelse lenge etterpå. 

  Håndtaket er laget av nikkelfritt metal og trukket med vinyl slik at den er komfortabel å holde i. Heng den opp etter bruk med en hendig løkke i polyester under håndtaket, slik at du kan fint plassere den vekk etter bruk. Total lengde med floggeren er på 61 cm, hvorav 16 cm er selve håndtaket.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Sex & Mischief Flogger Rød
  Lengde Flogger 61 cm håndtak 16 cm
  Vekt Lett
  Vanntett Ja
  Materialer Polyester, vinyl, nikkelfritt metall.
  Sex & Mischief Flogger Pisk Rød1

  Stort metall og vinyl håndtak

  1 of 3

  Lange polyester remser

  2 of 3

  Håndstropp

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Sex & Mischief Flogger Pisk Rød

  Video

  Konklusjon

  Med første øyekast virket dette som en billig konstruksjon og kjedelig design. Men jeg ble overrasket over hvor godt polysterhalene kjennes, og de er mye enklere å kontrollere slagkraften med enn andre type snerter av lær. Derfor er denne flott for nybegynnere og lit viderekomne som trenger en god flogger som ikke blir for intens og liker å pirre enn å straffe hardt. 

  Prisen er også veldig god på denne floggeren, og koster ikke mer enn litt over hundrelappen hos de fleste sexbutikker på nett. Håndtaket er også et av de mest komfortable i denne testen, som sitter godt selv om du er litt fuktig i hendene. Så for min del blir dette testvinneren i og med at denne passer til langt flere enn bare nybegynnere. Men leter dere etter noe som er litt mer hardhendt og svir enda mer, har vi langt mer å sjekke ut i denne testen nedenfor. 

  Obaie Imitert Lær Flogger 42 cm

  Beste pris

  87%
  Design
  80%
  Brukervennlig
  81%
  Kvalitet
  97%
  Pris
  75%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.2/5
  Brukervurdering:
  4.5/5
  Obaie Imitert Lær Flogger 42 cm1

  Obaie Imitert Lær Flogger 42 cm

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Obaie Imitert Lær Flogger har både tyngden og følelsen av ekte lær, og er en middels stor flogger på 42 cm. Den har mange snerter som svir godt etter slagene, men samtidig skånsom mot huden og legger ikke igjen merker ved riktig bruk. Et godt håndtak sørger for at hånden er stødig under slagene, og kommer med en hendig løkke for å henge den opp etter bruk. 

  PU lær tåler både vann og andre væsker, men sørg for å rengjøre floggeren etter bruk med lærsåpe eller lignende for å ta vare på den.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Obaie Imitert Lær Flogger
  Lengde Snerter 29,5 cm, håndtak 12,5
  Vekt Middels
  Vanntett Ja
  Materialer PU og treverk
  Obaie Imitert Lær Flogger 42 cm1

  Solid trestamme trukket med PU lær

  1 of 2

  Snerter av PU lær

  2 of 2

  Alle brukeranmeldelser av Obaie Imitert Lær Flogger

  Konklusjon

  En stilig og lekker sort flogger som skinnentusiaster helt sikkert kommer til å like. Denne bør dere kanskje være litt mer forsiktig med i starten i forhold til testvinneren, i og med at PU lær kjennes godt selv med svake slag. Denne koster like mye som testvinneren, og passer godt for viderekomne som kjenner sine smertegrenser og vil prøve en mer avansert flogger. For bare litt over hundre kroner får du altså en flogger som både føles og kjennes ut som en ekte lærflogger. 

  Fifty Shades of Grey BDSM Flogger

  Nybegynner

  80%
  Design
  90%
  Brukervennlig
  76%
  Kvalitet
  73%
  Pris
  75%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  3.8/5
  Brukervurdering:
  4.3/5
  Fifty Shades of Grey BDSM Flogger1

  Fifty Shades of Grey BDSM Flogger

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Fifty Shades of Grey miniflogger et perfekt å komme i gang med for nybegynnere innenfor BDSM. Her får dere en lett og brukervennlig pisk til å avstraffe og pirre din partner, og PU læret er laget av god kvalitet som varer lenge. Floggeren er ikke mer en 38 cm lang inkludert håndtak, og veier ikke mer enn 58 gram. Så denne er liten og lett å bruke, samt at den ikke gir i fra seg for harde slag for nybegynnere. 

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Fifty Shades of Grey BDSM Flogger
  Lengde 38 cm
  Vekt 58g
  Vanntett Ja
  Materialer Kunstskinn, metallnagler, tre.
  Fifty Shades of Grey BDSM Flogger1

  Håndtak med metallnagler

  1 of 3

  Frynser av kunstskinn

  2 of 3

  Kan tvinne fryser for hardere slag

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Fifty Shades of Grey BDSM Flogger

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg synes Fifty Shades lager lekre produkter som ser veldig tiltalende ut, og i tillegg har de produkter som passer til både nybegynnere og viderekomne. Etter min mening er det kanskje enklere å komme i gang med for eksempel ridepisker eller spanking paddler som vi har skrevet om her. Men er det en flogger dere er først og fremst ute etter, er dette et godt alternativ å komme i gang med.

  Derfor valgte vi ut denne til nybegynnere som kanskje ikke ønsker en alt for voldsom pisk i begynnelsen. Ønsker dere å oppgradere, har vi også inkludert den største av floggerne fra Fifty Shades of Grey etter anmeldelsen, som passer for litt mer viderekomne BDSM entusiaster. Men det som trekker litt ned med denne er prisen, da den koster over 200 kroner, og du kan få langt rimeligere floggere til mer eller mindre samme kvalitet. men merkevarer koster litt, og i forhold til design og produktutvikling, så er ikke prisen så aller verst.

  Rimba Flogger BDSM Pisk i Skinn

  Middels

  85%
  Design
  76%
  Brukervennlig
  86%
  Kvalitet
  85%
  Pris
  66%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  3.6/5
  Brukervurdering:
  4.3/5
  Rimba Flogger Pisk i Skinn1

  Rimba Flogger Pisk i Skinn

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Denne floggerpisken fra Rimba er en ekte flogger med skinnsnerter som kjennes veldig godt på slagene. Selve håndtaket er også litt ru for å gi et godt grep mens du slår, og har en god tyngde og tykkelse slik en ekte flogger skal ha. 

  Total lengde er på 54 cm, hvorav håndtaket er på 15,5 cm, og du har 30 snerter som er laget av ekte lær. I enden på håndtaket er det en hengsle laget med et solid metallfeste, slik at du kan trygt henge denne opp etter bruk for å ta vare på floggerpisken din.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Rimba Flogger Pisk i Skinn
  Lengde LENGDE, SNERTER: 24 cm. LENGDE, HÅNDTAK: 15,5 cm. .LENGDE, STROPP: 14,5 cm.
  Bredde BREDDE, STROPP: 1,2 cm. DIAMETER, HÅNDTAK: 1,9 cm.
  Vanntett Ja
  Materialer Skinn og metall.
  Rimba Flogger Pisk i Skinn2

  Solid håndtak

  1 of 3

  Stropp for oppheng

  2 of 3

  30 snerter i kunstskinn

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Rimba Flogger Pisk i Skinn

  Konklusjon

  Definitivt et at de stiligste og vellagede floggerne i denne testen. Til sammenligning med Fifty Shades of Grey floggeren ovenfor, har denne snerter av ekte lær til samme prisen. I tillegg har håndtaket en mye bedre konstruksjon, som er veldig behagelig å holde i, og gir god gripeevne. Slagene merkes veldig godt med denne pisken, så ikke slå til for hardt i begynnelsen, da lær svir ganske heftig om du blir litt for ivrig på første økten. Derfor vil jeg absolutt anbefale denne til litt mer viderekomne BDSM par der ute som vet hvordan de skal bruke floggere, og kanskje ikke en jeg ville anbefalt til helt ferske innenfor SM lek. 

  SToys Gummipisk BDSM Flogger

  Avansert

  89%
  Design
  77%
  Brukervennlig
  75%
  Kvalitet
  80%
  Pris
  76%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  3.6/5
  Brukervurdering:
  4.9/5
  SToys Gummipisk BDSM Flogger1

  SToys Gummipisk

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  SToys flogger pisk har hele 42 tynne gummisnerter som gir i fra seg godt med slagkraft og svie ved bruk. I og med at gummi er mer elastisk, vil det ikke tære like mye på huden som lær, og vil oppleves mer behagelig selv med god slagkraft. 

  Selve håndtaket er laget av mykt lær som er behagelig å holde i mens du avstraffer din partner, og har en liten metalløkke i enden som du kan bruke for å henge floggeren på plass etter bruk. 

  Spesifikasjoner

  Funksjoner SToys Gummipisk
  Lengde 60 cm
  Haler 42 stk
  Vanntett Ja
  Materialer Lær og gummi.
  SToys Gummipisk BDSM Flogger1

  Lange gummisnerter

  1 of 3

  Surret PU lær håndtak

  2 of 3

  Hengslefeste

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av SToys Gummipisk BDSM Flogger

  Konklusjon

  Jeg synes denne ga i fra seg kraftige slag uten mye tyngde i slagene, så denne kan du holde på med i timevis uten å bli sliten i armen. Men det som er litt kjedelig er lærhåndtaket, som blir fort veldig glatt om du er svett og klam i hendene. Da ville det vært mye bedre med et mer ru håndtak som ikke risikerer å skli ut av hånden under avstraffelse, noe som jeg synes er ganske vesentlig med en god flogger. Så denne får ikke topp score, men gummisnertene er absolutt holdbare og gir i fra seg en deilig sviende følelse etter slagene. 

  Spartacus Thong Whip Lær Flogger

  Hardcore

  85%
  Design
  72%
  Brukervennlig
  79%
  Kvalitet
  67%
  Pris
  87%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.6/5
  Brukervurdering:
  4.9/5
  Spartacus Thong Whip Lær Flogger Pisk 76 cm1

  Spartacus Thong Whip Lær Flogger

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Spartacus er den perfekte SM pisken for dem som vil kontrollere slagkraften og presisjon. Med en behagelig lengde på 63 cm, er det enkelt å styre inn denne lærpisken nøyaktig hvor du vil den skal treffe. 

  Den har et lite håndtak på 11 cm som er laget av metall og lær tvunnet rundt. Her er det snakk om ekte lær hele veien fra enden til tuppen, som svir godt på hvert eneste slag uten å måtte bruke mye slagkraft.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Spartacus Thong Whip Lær Flogger
  Lengde 76 cm (herav håndtak på 11 cm)
  Vanntett Ja
  Materialer Kvalitets lær og metall.
  Spartacus Thong Whip Lær Flogger Pisk 76 cm1

  Ekte lærsnerter

  1 of 3

  Robust håndtak

  2 of 3

  Slitesterk konstruksjon

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Spartacus Thong Whip Lær Flogger

  Konklusjon

  En imponerende god flogger pisk som jeg tror de fleste BDSM fans vil like. Men prisen er temmelig stiv i forhold til andre produkter vi har i denne testen, som kan gi i fra seg like gode slag som denne. I tillegg er skaftet litt for lite, og litt ukomfortabelt å holde i om du har store hender. Men metallstangen du holder i er sammensurret i behagelig lær som gir deg et godt grep, og føles ikke som om den vil skli ut av hånden hele tiden under bruk. Så god design og topp kvalitet på materialer, men den ganske heftig prislapp på over 500 kroner.

  Kink The Quad Silikon Flogger

  Med dildo

  63%
  Design
  60%
  Brukervennlig
  78%
  Kvalitet
  86%
  Pris
  87%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.1/5
  Brukervurdering:
  4.4/5
  Kink The Quad Silikon Pisk 45 cm1

  Kink The Quad Silikon Flogger

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Kink the Quad silikon flogger er et spennende 2 i 1 leketøy hvor du kan både gi rappe piskeslag med de fire tentakellignende snertene, og gi den submissive parten herlige orgasmer med en rillet dildo i enden. 

  Floggeren er laget av elastisk silikon som er vennlig mot huden, men likevel gir intense slag når de strekker seg ut og treffer mot huden. Håndtaket, eller dildoen, er også laget med silikon av høy kvalitet. Total lengde på pisken er 45 cm, hvorav dildoen er på 14 cm.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Kink The Quad Silikon Flogger
  Lengde TOTALLENGDE: 45 cm. DILDO, LENGDE: 14 cm (innførbar).
  Diameter DILDO, DIAMETER: 3,8 cm.
  Materialer Silikon
  Kink The Quad Silikon Pisk 45 cm1

  Elastisk silikon

  1 of 3

  Tykk rilet dildo

  2 of 3

  Godt håndtak

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Kink The Quad Silikon Flogger

  Konklusjon

  Silikonpisker er ganske deilige å bruke, men de krever litt ferdigheter for å treffe riktig med. Silikon strekker seg noe når du slår, og gir deg lite kontroll over hvor de treffer. Faktisk er dildoen det store høydepunktet på dette leketøyet, da kona elsket de deilige rillene som stimulerte kona godt mens vi lekte med denne. Hvem ville trodd at vi fant hennes favorittdildo på en flogger pisk?

  Prisen er heller ikke så veldig høy med tanke på kvaliteten av materialene. Du kjenner godt at dette er slitesterk silikon som kommer til å vare lenge. 

  Største BDSM Lær Flogger fra Fifty Shades og Grey

  Fifty Shades serien har lansert mange forskjellige slagvåpen som SM pisker og padler for par som vil utforske BDSM med godt produserte leketøy for nybegynnere. Denne floggeren passer best for litt viderekomne, og er den største i Fifty  Shades og Grey serien. Så synes dere at den som er med i testen er litt for liten, kan dere heller prøve denne, og er stort sett laget av de samme materialene. 

  Fifty Shades of Grey Bound to You Flogger 63 cm

  Fifty Shades of Grey Bound to You Flogger1
  • Den har egen håndstropp for bedre grep under bruk
  • Tykt håndtak som er behagelig å holde i
  • Mange tynne snerter laget av PU lær som svir godt når du treffer selv med svake slag.
  • God vekt og stilig design

  Hvordan kjøpe den beste BDSM flogger

  Å velge et flogger kan være vanskelig. Men med denne enkle guiden får du ditt nye favoritt flogger i din besittelse på kort tid!

  Tid som trengs: 15 minutes
  Total pris: 199 NOK

  Nødvendige verktøy:

  Denne listen for de beste BDSM flogger

  Andre ting:

  Penger for å kjøpe en flogger

  Steg for steg guide

  Leter du etter den beste BDSM flogger?
  Sex leker kjøpere, nybegynnere eller veteraner, vil alltid leter etter å kjøpe den beste floggeren. Det er grunnen til at vi laget denne siden, hvor du kan finne en rangering av de beste sexleker.
  1
  Ikke kast bort tiden din for å lete.
  Som kjøper kan du bruke timevis på å finne nøyaktig hvilken flogger du skal kjøpe. Det kan være frustrerende. Det er mange brukeranmeldelser, blogganmeldelser og anbefalinger du bør vurdere når du kjøper en flogger.
  2
  Les gjennom våre anbefalinger
  All informasjon og vår ekspertuttalelse som er på nettet, er samlet og ordnet på denne siden. Du trenger bare å lese denne for å få et innblikk i hva du skal kjøpe.
  3
  Velg en av de anbefalte sexbutikkene å kjøpe fra.
  Når du har bestemt deg for en flogger du vil kjøpe, har vi gjort neste trinn veldig enkelt for deg. Alle anbefalte butikkene har link til floggeren du har bestemt deg for.
  4
  Ferdig! Nå eier du BDSM flogger.
  Bare velg en sexbutikk å kjøpe fra. Få produktet sendt diskret til din adresse. Vi har sørget for at alle sexbutikkene vi anbefaler å handle fra har diskret emballasje og en anonym avsenderadresse og navn.
  5

  Hvordan bruke en BDSM flogger?

  En flogger et et mer avansert redskap enn for eksempel ridepisker eller andre typer slagvåpen som brukes i forbindelse med BDSM. Om du vil se litt nærmere på andre typer, kan du sjekke ut flere typer SM pisker her som kanskje appellerer mer enn floggere. Men er det floggere dere tenner på, er det viktig å komme i gang på riktig fot, slik at dere ikke kommer til skade når dere bruker slike redskaper. 

  Her fant vi en artig video på Youtube som forklarer hvordan du skal bruke en flogger veldig godt. Den tar for seg alle de viktigste aspektene med hvordan du skal slå, hvor mye av pisken du skal bruke, og i tillegg hvor du ikke skal slå. Nedenfor har vi også skrevet opp de viktigste retningslinjene i denne videoen:

  Rengjøring av en flogger

  Floggere trenger nødvendigvis ikke mye renhold, da dette kommer litt an på hvor hardcore dere er i sengen. Er det snakk om at din partner enkelte ganger blir slått til blods, må selvfølgelig blodflekker vakes av for å hindre at andre ikke kan få smitte. 

  For å vaske av enten kroppsvæsker eller blod på lær, kan dere bruke en god salsåpe som dere får kjøpt på nett, og i tillegg desinfiserer snertene godt med antibakteriell såpe. 

  For silikon finnes det effektive rengjøringssprayer som fjerner bakterier fra overflaten, men gjerne bruke en god såpe i tillegg som du også får kjøpt spesiallaget for silikonmaterialer hos sexbutikker.

  wash

  Videoer tilgjengelig om hvordan du rengjør floggere og sexleketøy

  her har vi samlet flere videoer som forklarer godt hvordan forskjellige typer materialer i sexleketøy skal rengjøres. Dette gjelder også BDSM utstyr som floggere pisker, ettersom disse kan også bestå av silikon, metall og lær. 

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *