Vibrator egg – De beste i test

Vibratoregg er et utrolig populært sexleketøy og en absolutt favoritt for mange. Grunnen til at det er perfekt er at det kan brukes i forspillet og under sex.

Vibratoregg kan i likhet med vaginalkuler brukes for å styrke underlivsmuskulaturen som fører til en trangere og fuktigere skjede. Men det beste er at du for sterkere orgasme i det lange løpet!

Noen av de bør brukes på klitoris mens andre kan føres inn både vaginalt og analt.

Fant ikke det du letter etter?

Klikk her for å se et mye større utvalg av vibrator egg produkter

FAQ

Ja, absolutt! Du kan bruke den kombinert med dildo vibrator eller til og med en større vibrator for intern stimulering.

Vær oppmerksom på at de fleste egger bør ikke for penetrering og ikke er erstatninger for peniser. Imidlertid liker mange å sette tuppen av egget inn i anus. Jeg kan ikke fortelle deg at du skal ikke gjøre det, men vær forsiktig!

Bruk den under foreplay for  krydder opp leken.
Prøv å kose deg med leketøyet ditt offentlig. Eller ha en ekstern stimulering av klitorisen under sex.  Alt dette øker følelsene og sjansene for grundig orgasmer.

Hvis du kjøper en eggvibrator, må den være laget av ikke-porøst materiale. Fordi hvis du ikke kan rengjøre leketøyet helt hver gang du bruker det kan du introdusere bakterier i sensative deler av kroppen din. Noe som kan føre til infeksjon Ikke kjøp jelly  latex eller jelly rubber.

Rengjør leketøyet ditt før og etter bruk grundig! Og bruk vannbasert glidemiddel for å oppnå nye deler av orgasmen.

Det finnes mange forskjellige typer bullet vibratorer. Før du kjøper en sjekk baerien(at den er langvarlig nok),  hastighet og vibrasjonsnivåer. I tillegg pass på at egget er vanntett og material passer for bruk på huden.

Anna Johansen Lovebuddy.no
Anna Johansen

Her har du min lille test av vibratoregger. Jeg har gått nøye gjennom de forskjellige variantene, og sett både på hvilke fordeler og ulemper de har å by på. Jeg blir veldig glad hvis jeg kan hjelpe deg med valget av en ny lekekamerat, og jeg håper du finner det du er ute etter.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Sinful Dobbelt Vibratoregg

  Testvinner

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet:

  Dette vibratoregget har alt! Den deilige og myke silikonoverflaten gir deg lyst til å bruke den hel tiden. Noe du også kan! Spesielt når den lille snoren på egget gjør det mulig å bruke den analt. Det beste er at det er så stillegående og diskré at det kan brukes overalt – til og med når man soler seg på stranda. 

  Ikke minst er egget vanntett! Dette gir deg enda flere muligheter til pirrende lek og nytelse. Man kan bruke det alene i badekaret for eksempel og få en langvarig og kraftig orgasmer.

  Fjernkontrollen som har et fåtall knapper og er kjempelett å bruke, har hele 10 meters rekkevidde. Dette betyr at du kan gi egget til partneren din som kan styre de 10 forskjellige vibrasjonsmønstrene mens dere leker. Dette er en spennende måte å nå klimaks.

  Du kan slappe helt av og nyte de deilige vibrasjonene enten vaginalt, analt eller rett på klitoris –  uansett hvordan du gjør det så får du garantert orgasme!

  • Laget av silikon og ABS-plast
  • Vanntett (fjernkontrollen er ikke vanntett)
  • Egget er 8,3 cm langt og 3,2 cm bredt
  • 10 meters rekkevidde på fjernkontrollen
  • 10 forskjellige vibrasjonsmønstre
  • 60 min ladetid
  • 60 min brukstid

  Ikke bekymre deg hvis du ikke har ikke en  rik og kronglete  kjæreste til å nyte denne babyen med. Enten legg dette langs spalten din for klitorisstimulering, eller sett henne helt inn for håndfri effekten. Du kan bruke Sinful vibratoregg som en innsettbar, men du kan også bruke leketøyet som en utrolig kraftig bullet. Den glatte formen og de kraftige vibrasjonene gjør det til et perfekt klitorisleketøy, og det gir en virkelig intens orgasme.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Utmerket vibrasjon, innovativ design, kreative moduser og fantastisk nyttelse!
  Dette er et ganske spesialisert leketøy som tjener formålet 100%. Det roterende hodet treffer effektivt G-punktet, og overalt er det et vidubderlig leketøy å bruke. Når jeg  bruker det som en klitorisstimulator gjør det jobben sin.

  Vibrasjonene er kraftige og fjernkontrollen er effektiv opp til de 1o anbefalte metrene. Jeg tror det er effektivt utover det også…

  Min vurdering av Sinful Dobbelt Vibratoregg

  4.4/5

  B Swish Bnaughty Fjernstyrt Vibratoregg

  Beste til Nybegynnere

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet:

  Bnaughty er en trådløs bullet som vil begeistre og begeistre deg eller en partner i timevis med vanntett glede. Bruk den diskrete og intuitive fjernkontrollen til å oppleve alle de 5 kraftige funksjonene til den silkemyke og perfekt ribbede silikonvibratoren. Kraftige og nøyaktige pulsasjoner retter seg mot alle dine eller en partners erogene soner med et enkelt trykk på en knapp som gir et kraftverk av glede!

  • Materialle: kvalitets ABS
  • Størrelse: 6 cm
  • Rekkevide: 88 cm
  • Vanntett
  • 2 AAA bateriene
  • 5 speedfunksjoner

  Denne fargede vibratoren er perfekt for nybegynnere. B Swish har et flatt tips som er perfekt for presis klitorisglede, men samtidig er den allsidig nok til å brukes til erting over hele kroppen. Den er vanntett og laget av silikon, og du får opptil to timers bruk fra et enkelt AAA-batteri.

  Produktanmeldelser av B Swish BNaughty Vibrator Egg

  Videos:

  Konklusjon

  Jeg blir deilig bortkjemt hver gang jeg bruker B Swish og føler meg skikkelig naughty!
  Med sin kompakte konstruksjon og diskrete utseende har denne klassiske bullet et ideelt design for nybegynnere. Det er greit å bruke, med tre knapper for å kontrollere intensiteten og mønster. Det tar bare en time å lade opp og tilbyr 90 minutters bruketid i retur. For meg oppnådde det imponerende resultater og passer for de som ønsker enkelhet og skjønn.

  Min vurdering av B Swish BNaughty Vibrator Egg

  4.4/5

  Baseks 10 speed Bulletvibrator Egg

  Best til prisen

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet:

  Det er ikke bare kostnaden som er atraktiv men den er også veldig grei – et trykk på en knapp gir 30 minutter med summende handling. Den enkle designen gjør den ideell for nybegynnere å finne ut hva de liker.

  • Materialle: ABS plast
  • Diameter av egg: 2,7 cm
  • 10 forskjellige vibrasjonsnivåer
  • Batteritypen: 3 AAA baterier

  Bulletvibratoren er bra for alle – nybegynnere og vibratorproffs. Den er også god for reiser, siden den er små og diskrete. Denne er vanntett, laget av behagelig materialle og har 10 forskjellige hastigheter. For ikke å nevne, det er en annen sjelden billig vibrator som er lett å bruke alene eller nyte med partneren.

  Produktanmeldelser av Baseks 10 speed Bulletvibrator

  Konklusjon

  Når folk spør meg om mine must-have sexleketøy, nevner jeg alltid en bulletvibrator en som Baseks 10 speed bulletvibrator.

  Derfor hvis du er på utkikk etter en allsidig og kraftig vibrator som er flott for stimulering, er Baseks 10 speed Bulletvibrator et bedre alternativ. Denne vibratoren vil spare deg for penger og fremdeles velsigne deg med tilfredsstillende intern og ekstern glede. 

  Dette produktet leveres med en kablet fjernkontroll som er enkel å håndtere og justere vibratorens vibrasjonshastigheter og mønstre på vibratoren. Den er spesielt foret med dype, stimulerende rygger for å forbedre vaginal stimulering. Dens glatte spissdesign muliggjør ekstern erting.

  Jeg liker at vibratoren er trygg å bruke til solo nytelse og med en partner.

  Min vurdering av Baseks 10 speed Bulletvibrator

  4.3/5

  Max Passion Multispeed Silver Bullet Vibrator Egg

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet:

  Hvem sier at gode ting ikke kommer i små pakker? Svaret er: alle som har ikke prøvd Max Passion Multispeed. Den er liten, slank og designet for at du skal føle deg veldig bra. Denne bulletvibratoren gir kraftige opplevelser og hastigheter som hjelper deg å komme av og komme når og hvor du vil.

  • Materiale: plast
  • Ftalatfri
  • Egg størrelse: 5 cm
  • Egget er vanntett
  • Bruker 2 AA bateriene

  Max Passion Bullet Vibrator er et absolutt must i enhver velavrundet leketøysamling. Den er en enkel, ultra behagelig vibrator med flere hastigheter designet for den mest presise, perfekt målrettede stimuleringen man kan tenke seg. Curvy, ultra glatt og organisk formet for å gli i, over og rundt søte flekker med letthet, Max Passion er utrolig allsidig og passer til alle slags indre og ytre glede.

  Konklusjon

  Max Passion er dynamitt i en liten pakke!

  Ekstremt håndterbar og diskret størrelse, denne elegante, lille stemningen er et fantastisk valg for par og solo-kjærlighet. Under sex gir Max Passion massevis av ekstra klitorisstimulering takket være en petit og diskret form som glir mellom kroppene. Og det er unødvendig å si at det er like ideelt for selvglede. 

  En fjernkontroll varierer vibrasjonsintensiteten via en enkel skyvehjul plassert på fronten, rull den frem og tilbake for å oppleve langsom ertende kiler eller tåkrøllingskraft.
  Dette er så praktisk og stille!

  Blir spent hver gang jeg tar egget  ut!

  Min vurdering av Max Passion Multispeed

  4/5

  Amaysin Ribbed Love Egg

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet:

  Et vibrerende egg som du ikke la være. Den har opptil 10 veldig spennende vibrerende funksjoner, som lett kan justeres med en trådløs fjernkontroll. Velg mellom en behagelig, mild og en ekstremt sterk vibrasjoner!

  Egget er dekket av et mykt, silkeaktig lag som gir det et unikt utseende og følelse. Samtidig har det ribbet på sidene for ekstra stimulering.
  Nå, gi fjernkontrollen til partneren din og la han kontrollere!

  • Materiale: ABS plast og silikon
  • Egget er sprutsikkert
  • Egget er 8 cm langt
  • 10 m av fjernkontrols rekkevidde
  • 10 vibrasjonsmønstrer
  • Egget lades av USB
  • Fjernkontrol bruker 1 x CR2032-batteri

  Del kulevibrator, delvis dildo, dette leketøyet gir diskret glede for de som foretrekker en mer realistisk form. Den ribbede enden er perfekt for penetrering og målrettet stimulering.

  Fjernkontrollen gjør solo- og partnerspill enda mer spennende. Du kan nytte den mens du er på tur eller på festen, ingen vil høre!
  Men pass på; siden egget er ikke vanntett det er ikke anbefalt å leke i dusjen.

  Konklusjon

  Første inntrykk teller, derfor må jeg si at jeg liker minimalismen av Amaysin og diskrete utseende dens.

  Denne eggvibratoren tilbyr et godt utvalg av hastighets- og vibrasjonsinnstillinger, i tillegg til å være behagelig i bruk. Det eneste negative delen er at egget er ikke vanntett og jeg kan ikke leke i badekaret.

  Amaysin alltid imøtekommer forventningene.

  Til og med må jeg innrømme at den hjalp meg oppnå en mer intens orgasme. Jeg elsker at den trengte ikke at jeg var forsiktig under lek. Det var mer spennende å bruke den mens noen andre var i rommet.   

  Alle disse deilige vibrasjoner og tryghetten ved bruk  gjør det at jeg kan mye lettere komunisere med partneren min om hva jeg vil i sengen.

  Jeg anbefaler amaysin til alle vennene mine og til deg og! 

  Min vurdering av Amaysin Ribbed Love Egg

  4/5

  Baseks Fjernbetjent Love Vibratoregg

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet:

  Sett dette myk, kroppssikre “kjærlighetsegget” inn i skjeden din, og bruk fjernkontrollen til å sette den i arbeid.

  Eller kan du massere det vibrerende egget rundt damebitene dine for seriøs klitorisstimulering, som en pålitelig bulletvibrator.

  • Materiale: ABS plast med PU – belegning
  • Ftalatfri
  • Egg lengde: 6,1 cm
  • Rekkevidde 15 m
  • 10 vibrasjonsnivåer
  • Buker batteriene

  Hvis du føler at du trenger å føle noe nytt og spennende og gjøre hver plass til lekerommet dit, da Baseks Love kan gledelig hjelpe deg. 

  Du kan utforske 10 vibrasjons nivåer med partner (hvis du er klar å overgi nyttelse makten) eller alene ( for furt og sterk resultat). Den er perfekt for klitorisstimulation og deilig erting av hele kroppen.

  Dette leketøyet kan ikke brukes i vann, men du kan finne på din egen lekestil!

   

  Produktanmeldelser av Baseks Love Vibratoregg

  Konklusjon

  Veldig “enkelt” eggvibratoren som passer perfekt for nybegynnere som bare begynte å eksperemintere.

  Baseks Love vibratoregg har respektable vibrasjoner, men de er ikke sterke nok til jernskjeden min. De vekker, de blir våte, de får meg til å knulle og komme, men orgasmen er ikke sterk nok. Jeg finner ikke mye press, jeg finner ingen friksjon. Jeg kommer hvis jeg legger til klitorisvibrator, men det er en klitorisorgasme med indre spasmer som føles som en ettertanke på vegne av min vag.

  Dette leketøyet er perfekt for erting mens du er ute i offentlig, kjempe bra foreplay.

  Min vurdering av Baseks Love Vibratoregg

  4.3/5

  Hvordan bruke vibrator egg?

  Du har hørt folk si: “De beste tingene kommer i små pakker,” og når det gjelder eggvibratorer, ble det aldri sagt noe sannere. Vanligvis rundt 5-8 cm lang og petite nok til å bære i jakken eller vesken din, er eggvibratoren en bærbar lommerakett. For å legge til sin sjarm er de enkle å bruke, lette på lommeboken og til og med enkle å oppbevare og holde rene.

  Ikke la den lille størrelsen lure deg. Eggvibratorer er kjent for å oppnå noen av de mest intense klimaksopplevelsene! De er berømte primært for å hjelpe deg med å oppnå raske orgasmer gjennom direkte klitorisstimulering. Men moro må ikke stoppe der! 

  Bruk den også på andre kroppsdeler

  Første gang du bruker eggvibrator for klitorisstimulering, kan du godt klimaks raskt. Hvis du vil forlenge opplevelsen, er det bare å eksperimentere med hvor ellers du kan plassere leketøyet på kroppen din. Se hva som føles bra og ikke vær redd for å prøve nye ting! Du kan starte med å sende deilige kriblinger til brystene og brystvortene, eller andre erogene soner som de indre lårene, nakken eller til og med føttene dine (avhengig av hvor kilen du er).

  Bruk hele vibratore og ikke bare tuppen

  Når du flytter til mer intime områder når du er vekket, kan du spore egget over anus, perineum eller ytre kjønnslepp for virkelig intense følelser. En ting med eggvibratorer som folk ofte glemmer er at du ikke er begrenset til å bare bruke tuppen – hold den horisontalt, og leketøyet ditt vil spre gleden over et større område. Dette er spesielt bra for de ytre kjønnsleppene dine før du går videre til å stimulere din indre perle.

  Ikke glem partneren din

  Hvis du er i et forhold ikke glem omsorg! Partneren din vil like å få stimulert sine erogene soner av egget like så mye som deg, pluss at den får en spenning ved å bruke det på klitoris. Gi dem mange oppmuntrende tilbakemeldinger, slik at de vet når de virkelig treffer stedet akkurat slik du liker det!

  Disse fantastiske små lekene er også strålende å bruke mens du har sex. Vibrasjonene er gode for både deg og partneren din, enten du bruker den på klitoris eller andre steder på kroppen din. For mange kvinner betyr det at de bruker egget på klitoris mens de blir penetrert. Da får de en orgasme mens kjæresten eller en dildo er inne i dem, noe som kan være spennende for begge parter.

  Bruk massevis av glidemiddel

  Et veldig bra tillegg når du bruker egg vibratoren er smøremiddel. Noen få spruter av silkeaktig, glatt smøremiddel vil ikke bare gjøre ting ekstremt komfortable, det kan utgjøre hele forskjellen. Spesielt på klitoris for å forhindre muligheter for ømhet eller overstimulering. Den ekstra følelsen av mykhet kan også være bare tingen å sende deg over kanten.

  Rengjøring av vibratoregger

  Egg vibratorer er designet for å settes helt inn i kroppen derfor er det viktig med godt rengjøring.

  Denne typen vibratorer skal være helt vanntette, slik at ingen væsker kan nå de delikate motorene eller elektriske delene. Hvis du har en av disse, har du en liten bonus når du rengjør; du kan senke den helt ned i vann. Dette betyr at i stedet for å tørke av forsiktig rundt visse deler, vil du kunne ha den i en såpeblanding og enten la den ligge i bløt, eller gi den en skikkelig skrubb og sørg for at alle delene er grundig rengjort.

  Men hvis du har en med motor eller batteriene du må grundig tørke den av med spesiel rengjøringmiddel.


  For optimal komfort anbefaler jeg at du bruker et glidemiddel og rengjør sexleketøyet ditt med en antibakteriell spray før og etter bruk.