Vi leter etter produkttestere til erotisk leketøy (stilling: sexleketøy tester)

Vi søker nå produkttestere til erotisk leketøy. Hvis du har interesse for sexleketøy, og lysten til å eksperimentere, så kan det være stillingen som sexleketøy tester, er helt perfekt for deg.  

Hvis du fantasere om å teste spennende erotiske produkter, få en masse gratis sexleketøy, samt å videreformidle opplevelsene dine med andre, så kan du lese med her.

 

Hvilke kvalifikasjoner kreves for å bli produkttester?

For å bli produkttester av sexleketøy, så kreves det selvfølgelig at du elsker å eksperimentere seksuelt.

Du skal være naturlig nysgjerrig, og åpen for å bevege deg ut i nytt erotisk terreng. Du skal selvfølgelig også ha et godt, trygt og naturlig forhold til kroppen din.

Videre skal du være i stand til å skrive et godt norsk, og kunne skrive engasjerende og pasjonert om sexleketøy, og om hvordan du opplever å bruke produktene.

 

Hvem kan bli produkttester?

Produktene som skal testes, vil først og fremst henvende seg til kvinner. Men både menn og par, er likevel velkommen til å melde seg som produkttestere. Alle som melder seg, vil bli tatt med i vurderingen.

Hvis du er i et parforhold, og har lyst til å bli produkttester, så er det viktig at partneren din er informert om at du vil være produkttester, og at partneren selvfølgelig er positiv til at du deltar.

Som produkttester, så vil du selvfølgelig være anonym, samt at testene som du utfører skal merkes tydelig, og holdes separat fra de betalende kunders produkttester.

Hvis du har din egen blogg, eller er aktiv på de sosiale medier, så er du selvfølgelig velkommen til å dele opplevelsen her. Vi synes kun det er hyggelig, at du er så begeistret for våre produkter, at du vil dele det med følgerne dine.

Du skal selvfølgelig merke innlegget med betalt annonsering, hvis du velger å gjøre dette.

Hvordan fungere produkttestingen

Når vi har lest søknaden din kan du ta en skriveprøve, du vil motta mer informasjon på epost. Du vil da få beskjed om du er en av de heldige som har blitt plukket ut til å teste produkter for oss. Etter avtale sender vi ett eller flere produkter til testing, inntil tre ganger i året.

Når du mottar den første pakken, vil du få alt som du har bruk for, når du skal utføre den første produkttesten, samt de følgende produkttester. Denne pakken vil derfor inkludere glidemiddel, leketøysrens, og batterier, til denne og de kommende testprodukter.

Når du har testet produktet, så forventer vi at du lager en produktanmeldelse. Det er viktig at du er oppmerksom under testingen, og tar hele opplevelsen med i anmeldelsen. Vi forventer at produktanmeldelsen, favner hele opplevelsen, alt fra hvordan det var å åpne emballasjen, hvordan fungerer ladningen av produktet, og selvfølgelig- hvordan var opplevelsen din, med å bruke produktet.

Produkttesten som du utfører, vil gi oss verdifull tilbakemelding i forhold til fremtidig produktsortiment. Det vil også hjelpe oss i forhold til våre kunders brukeropplevelse, og veilede oss i forhold til fremtidige produkter og utvikling.

Testene vil bli lagt opp på hjemmesiden vår.

Søk via skjemaet under: