Magic wand vibrator – De beste i test

Delvis takket til berømt Hitachi Magic Wand med sin femti år lange historie som en av de beste klitorisvibratorene og delvis til verdenskjent Sex and the City serien; er magic vands essensielle i enhver sexlekkekjennerens samling.

FAQ

Du bør bruke en tryllestav fordi det føles helt fantastisk! Denne unike vibratoren er spesielt designet for å maksimere glede for alle de mest følsomme områdene i kvinnekroppen. Den retter seg mot klitoris og alle dens følsomme nerveender, slik at du kan få en helt eksplosiv orgasme mens du opplever alle slags vibrasjoner, fra langsom til rask og skånsom til intens.

Som absolutt ingenting annet i verden! Din klitoris skal skjelve og riste av glede da den får målrettet oppmerksomhet som den aldri har gjort før. Gleden er ekstremt intens og vil få hoftene til å skjelve og tærne krøller seg. Og selvfølgelig kan du få en helt fantastisk orgasme da trollstaven din hjelper deg å nå gledens høyder! Magien er helt ekte!

Absolutt! Dette er den primære bruken som trollstavvibratorer anbefales for. Den vibrerende "kulen" på enden er perfekt for å presse og gni rett opp mot det følsomme lille området og sende hver eneste nerveende til en verden av glede. Prøv å gni raskt, sakte, forsiktig, grovt og med alle slags varianter for å finne ut hva du - og din klitoris - liker best!

Hvis du setter din tryllestav inn i skjeden din, er det et personlig valg å bruke glidemiddel eller ikke. Noen kvinner er bare fornøyd med den naturlige smøringen som fitta produserer, og føler ikke behov for å legge til annen for å få en behagelig seksuell opplevelse. Imidlertid finner andre kvinner at litt ekstra smør er akkurat det de trenger for å ha den perfekte orgasmiske lekesesjonen. Hvis du setter inn tryllestaven din analt, bør du ALLTID bruke rikelig med glidemiddel, da anus ikke naturlig produserer den av seg selv.

Som absolutt ingenting annet i verden! Din klitoris skal skjelve og riste av glede da den får målrettet oppmerksomhet som den aldri har gjort før. Gleden er ekstremt intens og vil få hoftene til å skjelve og tærne krøller seg. Og selvfølgelig kan du få en helt fantastisk orgasme da trollstaven din hjelper deg å nå gledens høyder! Magien er helt ekte!

Tryllestav anbefales vanligvis kun til ekstern bruk på grunn av størrelsen, spesielt den større størrelsen på "kulen". Imidlertid er det i dag mange sexleketøyfirmaer som har mini magic wands. Som holder den særegne formen, men er betydelig mindre og anbefales for intern bruk.

Ja det kan du! Det er faktisk mange måter å bruke en tryllestav i sexlivet ditt med partneren din. Den større tryllestaven kan brukes av partneren din for å stimulere klitoris mens De skyver inn og ut av rumpa eller fitta. Du kan til og med prøve dem på unike, ofte ignorerte følsomme områder som brystvortene eller opp og ned i indre lår!

Hva er en Magic Wand Vibrator

Elsker du ideen om en sex maskin men har ikke penger til å bruke på en Cowgirl? Du kan plassere Magic Wand vibrator på en pute og ri den for en DIY-versjon av et kjørbart leketøy. Hvis du har en dildo som ikke vibrerer og du vil at den skal, kan du sette inn dildoen i deg selv og plassere Wanden mot bunnen av leketøyet slik at vibrasjonene bærer gjennom den. Allsidigheten til enWagic Wand er ikke begrenset til bare alenebruk. Når du er sammen med en partner kan du også bruke den til å stimulere klitoris under penetrering. Eller hvis du har oralsex kan du holde Wanden mot perineum (mellom ballene og anusen) for indirekte prostatastimulering. Magic Wanden er mye mer allsidig enn du tror en så liten sexleketøy kunne være.

Anna Johansen Lovebuddy.no
Anna Johansen

Kraft til side magic wand vibrators er gode fordi de er allsidige! Men hvor skal jeg begynne, ikke sant? Bør du pakke ut for en supermektig tryllestav i full størrelse eller en bitsy bb å stashe i vesken din? Her er et redaktørgodkjent utvalg av noen av de beste Magic Wand Vibratorene.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Deluxe Magic Wand Vibrator

  Testvinner

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Bortsett fra det faktum at denne Magic Wand Vibrator er så pen i det mørksvarte, har den også mye for prislappen. Spesielt et rullende kontrollhjul som lar deg justere for uendelig vibrasjonskontroll. Dette er clutch fordi de fleste wand vibratorene enten har like, to innstillinger (INTENSE og MERE INTENSE), eller forhåndsinnstilte moduser. Men med denne blir du fornøyd hvis du leter etter en perfekt Goldilocks-innstilling. 

  • Materiale: Silikon og ABS plast
  • Ftalat og lateksfri
  • Lengde 32 cm
  • Trinnløs vibrasjoner
  • Elektrisk ledning

  Denne Sinful Delux Magic Wand er utmerket for parspill uansett hvilken kjønn dere er. Det eneste er at strømkabelen noen ganger kan komme i veien når du spiller med en annen person. I tillegg er den ganske stor, så avhengig av den seksuelle stillingen må du manøvrere den mellom to personer.

  Ikke anbefalt å leke med den i dusjen eller i badekaret fordi denne wanden er ikke vanntett.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Sinful Deluxes stort vibrerende hodet gir en bred base av stimulering for de som foretrekker den fremfor presis vibrasjon. De kraftige motorene dens gjør den også til den valgte vibratorstilen for de med stål klitoriser. Hvis wimpier-alternativer gjør at du føler deg frustrert i stedet for lykkelig, er det mer sannsynlig at de sterke, tøffe vibrasjonene til Magic Wanden vil fungere bedre for deg. 

   I stedet for å gjøre den klassiske tryllestaven rosa eller lilla, gir svart ingen antagelser om brukerens kjønnsuttrykk. Og jeg er alltid mot diskrimenering.

  Mitt favorittdesignvalg er rullehjulskontrollen. Det er en manuell dreiebryter som slår den fra “av” helt opp til den høyeste innstillingen. Rullehjulet eliminerer de to største problemene mine med Magic Wands både originale og nyere versjoner.

  Mitt første problem med alle Magic Wands er at de lave innstillingene ikke er så lave (selv om de nyere versjonene har lavere innstillinger enn originalen). Denne magic wand starter ganske skånsom, slik at brukeren sakte kan øke hastigheten hvis ønskelig.

  Hjulekontrollen løser problemet med Magic Wand-mangelen på hastigheter (bare to eller fire, avhengig av modell) ved å avstå fra forhåndsinnstilte hastigheter helt. Du kan gå fra en mild humring til et rullende rumling og tilbake igjen med et snurr på hjulet.

  Denne vibrerebde wanden er perfekt match for mine fleksibilitetspreferanser! Wandens tøffe vibrasjoner gir meg flere orgasmer raskt og pålitelig hver gang, og det er det jeg ser etter i en vibrator.

  Min vurdering av Sinful Deluxe Magic Wand Vibrator

  4.4/5

  Sinful Dual Motor Magic Wand Vibrator

  Nybegynner

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Sinful Dual Motor Magic Wand Vibrator er mektig og er ikke red å vise det.

  Dennne vibratoren er belagt i glatt silikon noe som gjør den enkelt å rengjøre og enda lettere å se eventuelle flekker.

  Den er vanntett (som er perfekt, fordi du vet at du vil leke i den enorme dusjen) og hodet på Wanden er fleksibel, noe som gjør det enkelt å manipulere og trykke hardt mot huden.

  Vibrasjonene er dype kontrollert av en enkelt knapp, og det er 10 forskjellige funksjoner å navigere gjennom!

  • Silikon og ABS plast
  • Ftalatfri
  • 25 cm lengde
  • Vanntett10 vibrasjoner
  • USB-oppladbart

  Du vil fortsette å bruke den fordi du vil nyte den fleksible nakken og 10 forskjellige hastigheter / mønstre.

  Laget av silikon og er på den mindre siden, er Sinful Dual Motor Magic Wand også et flott leketøy å bruke mellom kroppene. Du ville aldri finne en eneste kjønnsposisjon som ikke kan forsterkes ved bruk av denne Wand Vibrator. Men denne er spesiel flott under misjonær eller rytter.

  Bruk den på deg selv mens du utfører onani på partneren din.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Jeg ble overrasket over hvor sterke vibrasjonene er for en så enkelt Wand Vibrator. Jeg ville beskrive de som moderat sterke. 

  Enda viktigere, vibrasjonene har en tynn undertone (i stedet for buzzy), noe som betyr at vibrasjonene føles som om de kan gå dypere og ikke er begrenset til toppnivåene.

  Jeg var glad for å oppdage at de til og med er sterke nok for å oppnå klitorisorgasmer, noe som gir denne magic wanden en praktisk dobbeltbruk. Den veldig squashy tippy tip gir klitoris stimulering en dempet opplevelse, men den sløser ikke vibrasjonene.

  Det er alltid hyggelig å ha et leketøy allsidig nok til å levere både klitoris og G-spot glede.

  Denne føles anstendig mot G-punktet. Med sin smale skaft glir den lett inn uten oppstyr. Denne gir moderat trykk og jeg liker de strukturerte ryggene. I tillegg denne bøyelige skaftet gir følelse av en ekte penis som du kan styre bare med et trykk.

  For et G-punkt leketøy gir den bøyelige skaften meg greit opplevelse. G-punktet trenger veldig hardt press, men når jeg prøver å ha det med Sinful Dual er det en ok opplevelse.

  Jeg ville ikke anbefalle denne for erfarne brukerne som vill ha mer makt i trykket eller i Wanden. Men denne passer perfekt for folk som har nettop begynt med sexuelleleker. 

  Min vurdering av Sinful Dual Motor Magic Wand Vibrator

  4.3/5

  Baseks Micro Magic Wand Vibrator

  Best pris

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Baseks Micro er enhver jentes beste venn!

  Denne magic wand vibratoren er mindre enn de fleste andre og er flott å bruke når du reiser, da den lett kan passe inn i vesken din. Den er laget av et allergivennlig materiale noe som gjør det flott for folk med sensitiv hud.

  Mengden variasjoner i denne sikrer at det blir alltid interessant uansett hvor bruker du den.

  • Materialle: ABS plast med PU overflate
  • Ftalatfri
  • Ikke vanntett
  • Lengde: 10,5 cm
  • Batteri driven

  Baseks Micro Wand Vibrator er laget av silkemyk silikon som føles utrolig myk å ta på.

  Den er en kjønnsnøytral svart farge som betyr at alle kan nyte den. Selv om denne er en mini wand vibrator er den  av en anstendig størrelse å bruke med komfort. Hodet er stort nok  slik at du ikke får presis presisjon men det dekker større områder veldig pent.

  Det gjør den flott å massere over hele kroppen din! 

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

   Den er slank, kompakt, super effektiv når det gjelder utvalg av vibrasjonsinnstillinger – alt fra en mild, lav lyd til en rekke mer pirrende intermitterende mønstre.

  Baseks Micro Magic Wand er enkelt å bruke og perfekt for å stikke ned truser når jeg er opptatt med å gjøre noe annet (hovedsakelig å sette meg ned). Den passer pen rett mellom beina mine og gir en veldig anstendig mengde håndfri stimulering.

  Silikonhodet på enden er hardt men likevel fleksibelt slik at det kan bøyes litt for å få en bedre posisjon om nødvendig.

  Denne  Wand Vibrator har de vakreste vibrasjonene; dype og rumlende. Jeg liker de konstante hastighetene og å bevege wanden rundt kroppen min- Først en innstilling som surrer kort to ganger, så en lang vibrasjon som er fantastisk for å komme! Akkurat som den lengre stemningen blir for mye, stopper den. Jeg elsker en erte!

  Denne er fortsatt en solid favoritt av meg fra samlingen min. Vil anbefale hvis du vil ha noe relativt diskret (når det gjelder visuelt utseende) og ikke-gjennomtrengende.

  Denne vibratoren er priset i nedre ende av listen, men tilbyr likevel et stort antall funksjoner. Et flott kjøp for denne prisen!

  Min vurdering av Baseks Micro Magic Vand Vibrator

  4.3/5

  LELO Smart Medium Magic Wand Vibrator

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Lelo er stolt å presantere  den beste i klassen Smart Wanden – verdens førsteklasses trådløse massasje wand som tar ytelse og design til nye høyder. Fullstendig vanntett og oppladbar, leverer denne alltid den kraftige og diskrete ytelsen Lelo-produkter er kjent for.

  Noe som gjør den perfekt for å nyte hvor som helst; fra badekar eller dusj til forretningsreise eller fornøyelse.

  • Materialle: ABS plast og medisinsk silikon
  • Ftalatfri
  • Vanntett
  • Størrelse: 220 x 58 x 42,5 mm.
  • 8 vibrasjonsmønstrer
  • Batteri driven
  • Standby opptil 90 dager

  Smart Wand vibrator er en oppladbar massasje som kan brukes over hele kroppen. Denne er  er designet for solospill eller intimt parspill.

  Den er hovedsakelig laget av vakkert utformet medisinsk silikon og har en glatt buet aksel og et fleksibelt hode.

  Denne vibratoren gir dype og kraftige vibrasjoner og den er perfekt for stimulering av klitoris!

  Dessuten har den en mønstret SensTouch-modus. Det er en modus som lar deg kontrollere intensiteten til vibrasjonen fullstendig ved hjelp av trykkets styrke. Hvis du trykker Wand lett mot huden din er vibrasjonen fin og myk; øker du trykket mot huden din, øker vibrasjonsintensiteten også.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Jeg nyter Lelo sin Magic Wand. Jeg liker det mye mer enn jeg opprinnelig forventet. Wand vibratorer jeg vanligvis har er strømforsyning, så tankegangen min var at jeg ikke ville finne en kraftig nok oppladbar tryllestav til å bringe meg til klimaks. Jeg er glad for å rapportere at jeg faktisk tok feil!

  Vibrasjonene er kraftige, dype og rumlende, noe som gjør den perfekt for både full kroppsmassasje og glede. Det faktum at jeg er i stand til å bruke denne vibratoren som både en nettdrevet massasjor og en oppladbar vibrator gjør den perfekt.

  SenseTouch modusen automatisk blir satt til å oppnå maksimal styrke, men hvis den ikke er i kontakt med kroppen din vil den bare vibrere forsiktig til det valgte mønsteret til du trykker den mot kroppen din, for å måle om dette er for mye for deg. 

  Dette føles som om denne leser tankene mine. Det eneste er at den av og til bommer og slår på modusen i vannlig bruk.

  Jeg vil anbefale å holde den i hånden og føle maksimal kraft før du presser den mot hvor du vil massere. Hvis det er for mye bruk bare minus-knappen for å redusere det endelige effektnivået til det du foretrekker.

  Dens vanntette funksjonen er noe jeg absolutt elsker – jeg kan ta denne med meg i badekaret eller i dusjen og den er veldig enkelt å rengjøre.

  Det er en vakker wand vibrator og den er lett å holde i. Selv om shaftet er medium stor er den ikke altfor stor når den er i bruk. Armen min er ikke vondt; håndtaket er perfekt balansert, noe som gjør den både behagelig og praktisk å bruke.

  Alt i alt er Lelo Smart Wand en fantastisk kraftig vibrator. Den er perfekt for de som ikke vil bli hindret av en kabel.

  Min vurdering av LELO Smart Wand Medium Magic Wand

  4.3/5

  Fairy Mini Massasjestav

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Fairy Mini er den første reduserte modellen til den populære japanske Fairy Massage Wand-produktlinjen. Det er et kraftverk sexleketøy.

  Vibrasjonene er sterke, høye og stolte. Det er flott for klitorisstimulering, og hjulet lar brukeren justere vibrasjonene til intensiteten de ønsker.

  Den kan brukes til å massere erogene soner eller massere vondt og ømme muskler. Intern stimulering er egentlig ikke mulig med Fairy Mini men den kan brukes til å stimulere de ytre områdene!

  • Materialle: Plast 
  • Ftalatfri
  • Ikke vanntett
  • Lengde: 25 cm
  • Trinnløs vibrasjoner

  Fairy Mini er en intens massasjestav som passer til en rekke forskjellige bruksområder.

  På den høyeste innstillingen produserer den nesten doble vibrasjoner per minutt av Hitachi magic wand vibrator.

  Den kan brukes med en partner, under forspill eller alene for en rask session. Enten det brukes til klitorisstimulering, massering av ømme muskler eller massering av erogene soner, gjør justeringsevnen til vibrasjonene den egnet for nesten alle brukere.

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Nå jeg tenker over det nå, ser jeg at jeg kanskje ga Fairy Mini alt for store sko og fylle.

  Jeg får selvsagt orgasme av den, for den er kraftig som bare rakkern. Problemet jeg har med den er at den er liksom for lang eller stor og uhåndterlig. Den eneste stillingen som fungerer er rett på rygg med beina spredt, og det kan vel gå til nøds.

  Men jeg elsker å kunne ligge på magen mens jeg tilfredsstiller meg selv. Eller eventuelt på kne så jeg kan bevege meg opp og ned litt. Ikke helt lett med dette designet.  

  Den er også like vanntett som sokker og man anbefales ha en kondom over hele for og unngå lekkasjer, som kan ødelegge apparatet. Den er med ledning og ikke trådløs, noe som er helt greit om det er litt lengde på ledningen. Jeg har vel en for høy seng eller noe, men for meg ble den for kort, i tillegg til at jeg er litt redd for sånne koblinger som det er på den.

  Siden den originalt, har amerikansk uttak. Du får forresten med den delen for og få den over i norske støpsler, og det er jo et pluss.

  Den er heller ikke laget for og kunne bruke på andre områder som kanskje er støle eller stive, som skuldre, bein osv. Tuppen er for myk til og få noe kraft inn mot andre problemområder om man ønsker og bruke den på den måten, noe jeg mener en massasje-stav burde kunne.

  Alt i alt så fungerer den for orgasme, men det er ikke mye allsidige bruksmåter på den, det savner jeg.

  Jeg er ikke helt enig med meg selv om jeg synes den er verdt prisen eller ikke.

  Min vurdering av Fairy Mini Massasjestav

  4.6/5

  Bodywand Original Magic Wand

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Bodywand Original er den siste i en lang serie med kraftige vibratorer i “wand massager” -stil som er ment å slå sokkene av og designet for å konkurrere eller slå kraften til den berømte og sagnomsuste wand vibrator.

  • Materialle: Plast 
  • Ftalatfri
  • Ikke vanntett
  • Lengde: 32 cm
  • Trinnløs vibrasjoner
  • Med ledning

  Vibrasjonsmønstrene har en tøff kvalitet og er I-N-T-E-N-S-E. Seriøst denne kan nå opptil 9000 RPM. 

  Bare en merknad: Hodet er laget av PVC, som er et hardere materiale enn silikon. Så hvis du vil ha en slutt som føles plysj mot din punani, kan du bla deg oppover eller legge til en, som får produktet til å føles mer glatt og mindre hardt mot kroppen din.

  Konklusjon

  Er den kraftig? Ja. Liker jeg den?

  Nei. Nei takk. Ta den bort, vær så snill. Vibrasjonene er en blanding av overflate-buzzy og ultra-kraftig som fører til en nummen vulva en liten stund etter bruk, og en kløende vulva under bruk.

  Jeg hadde et ekstreme ønske om å slutte å onanere med denne magic wanden og bare lindre kløen med noen veldig apelignende riper. Klart jeg klarte å få orgasme, men det var en ubehagelig en. Jeg tvang meg til å klimaksere så raskt som mulig bare slik at jeg kunne fjerne den forbaskede vibratoren fra vulvaen min.

  Det jeg virkelig har sett etter er en mer pålitelig og rimelig versjon av Europe eller Hitachi magic wand.

  Jeg elsker fortsatt vibrasjonene den legger ut, mer enn noen andre wanden noensinne og mer enn mest andre interne vibratorer. 

  Jeg føler virkelig at Bodywand Originals vibrasjoner er nesten identiske med Lelos.

  Kraften til Mystic Wand kan ikke helt sammenlignes med disse dyrene, men det er bare en mye mer behagelig type vibrasjon, og så er jeg i stand til å orgasme lettere med Mystic Wands. 

  Hodet til Bodywand Original er kompatibelt med vedlegg som er ment for Hitachi wand. Det er ikke silikon så det er sannsynligvis noe porøst, men så langt er materialet mye mer motstandsdyktig mot misfarging og flekker enn min vannlig wand vibrator.

  Imidlertid er disse forbaskede ryggene i hodet veldig vanskelige å rengjøre noen ganger – og i feil vinkel under bruk kan det faktisk være vondt. 

  For å være rettferdig, har jeg hatt frittstående innsettbare vibber som er kraftigere.

  Min vurdering av Bodywand Original Magic Wand

  4.6/5

  Velve Macy Luksus Magic Wand Vibrator

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Velves ny tryllestav har en rekke funksjoner som veldig raskt rettferdiggjør prislappen. Hvis du er Magic Wand Original-fan, men vil ha et mer intuitivt leketøy, denne er til deg.

  Den har ti vibrasjonsmoduser, stillhetsteknologi (som vi alle vet tryllestave kan nytte av), vanntett og inkluderer oppbevaringspose.

  • Materialle: Silikon 
  • Ftalatfri
  • Vanntett
  • Lengde: 24,5 cm
  • 10 vibrasjoner
  • 2 motorer
  • Trådløs

  Velve Luksus Wand er STROOONNNGGG. Denne er en episk tryllestave, som viser at Velve Macy  spiller i de store ligaene her.

  Rumble klokt, den skuffer ikke. Jeg oppdager ikke noe underliggende sus. Du kan bruke denne i lange perioder uten å oppleve midlertidig nummenhet, og den rumlen betyr at orgasmer er super tilfredsstillende med denne tryllestaven.

  Denne er i utgangspunktet  en mindre, lettere, vanntett, trådløs, mildere versjon av Hitachi Wand. Ikke 100% like sterk, men rotete og supergod, og har fordelen av å være trådløs.

  Lydmessig lykkes Velve Macy Wand. Den avgir en myk rumling. Jeg kan ikke høre den gjennom vegger.

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Velve Macy Luksus Magic Wand vibrator har en dyp, nydelig, stille motor. Umiddelbart skiller det den fra Hitachi for meg. Jeg synnes at den er utrolig summende på måter som gjør meg kløende og ubehagelig etter bruk.

  Som de fleste av Velve Luksus-lekene jeg har prøvd har staven dype, gjennomtrengende vibrasjoner som føles fantastisk.

  Den har ikke kraften eller intensiteten til en Hitachi Magic Wand. Selv om det er kjipt og deilig, føler jeg ikke at det brøler hele bekkenet mitt. Jeg er ikke sikker at det har noe å gjøre med at den er ikke sterk nok, at den er oppladbart eller at den har kanskje en rar type vibrasjon. Vibrasjonene føles mindre intens på grunn av hvordan de går gjennom kroppen min. Jeg er ikke sikker på om det virkelig er årsaken, men hvis du vanligvis bruker en  Magic Wand på høyeste innstilling er jeg ikke sikker på om dette ville være nok vibrasjon for deg.

  Hvis du bruker en stemningstil som ikke er høy ville du ikke nyte den. Men  jeg tror at du ville finne innstillinger som passer deg og du virkelig liker.

  Alt i alt liker jeg Velve Macy Luksus Magic Wand. Den er et høykvalitets produkt som er gjennomtenkt designet, estetisk og bygget med et utall funksjoner. Denne er en perfekt vibrator for noen som blir skremt av vibratorer, så lenge de ikke blir narret av det størrelsen.

  Den er penn, effektiv, fungerer også som ryggmassasje og den ser ikke ut som en penis.

  Velve Luksus er lett en av de beste tryllestavene på markedet. For det første er den trådløst vanntett og oppladbart, tre ting som tryllestaver i full størrelse sjelden har.

  Enda bedre, denne tingen er STERK og RUMBLY og dens orgasmer føles fantastiske. 
  Hvis du liker Wand-vibber, bør du få denne. Hvis du aldri har prøvd en … vel, du bør fortsatt få denne!

  Min vurdering av Velve Macy Luksus Magic Wand Vibrator

  4.5/5

  Hvis du letter etter Europe Magic Wand

  4.7/5

  Europe Magic Wand er omtrent så klassisk en vibrator som du kan få. Denne modellen har eksistert i flere tiår og den nåværende designen føles fortsatt minner om vibratorene i tidens dager.

  Denne vibrerer. Tungt. Det er som designeren designet den for å riste jorden. Den er veldig kraftig.

  Og det er ikke noe surt over disse vibrasjonene. De forsvinner ikke når jeg presser det vibrerende hodet mot huden min, som livlige vibber pleier å gjøre. Disse vibrasjonene er virkelig, dype og tøffe.

  Hvis du letter etter Hitachi Magic Wand

  5/5

  Gjør deg klar til å bli kjent med den eneste, eneste, originale tryllestaven (tidligere Hitachi) aka: den ene vibratoren som styrer dem alle, den hellige gral og Cadillac av vibratorer! Hitachi Magic Wand spotter andre vibratorer og opprettholder sin posisjon som den allmektige, mens andre vibratorer bare skjelver i sammenligning. 

  Dette er vibratoren for når du allerede har slått den høyeste hastigheten på favorittkulen din, fanget den neste kraftigste stemningen i skuffen din, endelig nådd etter imiterte faux-tachi, og fremdeles ennå ikke er fornøyd. Hitachi-vibratoren er stemningen når du allerede har MYE oppvarming og er klar til å trekke ut de store pistolene for en finale med stående applaus.

  Hvordan bruke Magic Wand Vibrator?

  Hvis du har ikke opplevd Magic Wand du vil tenke noe i retning av “Um, hei, jeg vet allerede hvordan jeg skal bruke en vibrator”. Magic Wand er litt annerledes; den har en oppsiktsvekkende mengde vibrasjonsmønstre i sitt tennisball-størrelse hode.

  Magic Wand Vibrator

  En liten backstory på Wand: den ble lansert på det amerikanske markedet i løpet av 70-tallet, med det uttalte formålet av å “berolige og slappe av ømme muskler og nerver, lindre spenning og rehabilitering etter sportsskader.” Det er ikke akkurat den mest sexy utseendet i verden, med sitt klumpete gummierte hode, kliniske taserlignende hvite kropp og tre bryterinnstillinger: av, SINNESYN og litt mindre sinnssyk – men Hitachi må ha skjønt det var ingen grunn til å rote med suksess. Selv om det er sant at Wand kan brukes på de forskjellige PG-klassifiserte kroppsdelene, blir det generelt sett på som et svært effektivt verktøy for å oppnå den store O … 

  Etter min erfaring er det tre grunnleggende trinn for å lykkes med Tryllestaven:

   

  Sikre omgivelsene dine

  Hovedfordelen med Wand er også dens største ulempen: den er stor. Den gode nyheten er at den er elektrisk, så du trenger aldri bekymre deg for ulempen med at et batteri går i stykker i et kritisk øyeblikk, og det er overraskende kraftig. Det er, med et ord, effektivt, hvis du vet hva jeg mener, og jeg tror du gjør det. (Null til orgasme på 30 sekunder eller mindre? Ja faktisk.)

  Imidlertid gir Wand en summende lyd som ikke er akkurat diskret, så før du bruker den til god bruk, vil du kanskje lukke døren og kanskje slå på litt bakgrunnsmusikk. eller noe.

  Kontroller vibrasjonene

  De fleste batteridrevne leker er designet for å brukes direkte mot dine nakne damedeler, men som vi har diskutert, er ikke Magic Wand et batteridrevet leketøy.
  De to vibrasjonshastighetene er 5000 og 6000 rpm, som begge er ALVORLIGE FORRETNINGER. Jeg anbefaler å starte med innstillingen “litt mindre rask, men likevel gå over på overveldende” for å oppnå maksimale sextime-resultater. Lett deg inn i den med en slags barriere, la underbuksene være på den første turen, eller ligg på toppen av den mens den er presset mot sengen eller en pute for å absorbere noen av vibrasjonene. 

  Ikke prøv å stikke den der solen ikke skinner

  Jeg mener, til hver sin egen, men … ja. For de fleste er dette kun eksternt leketøy, med mindre du kjøper et spesielt tilbehør eller noe. Jeg antar at du teknisk sett kunne kile den inn et sted med mye innsats, jeg tenker bare at det ikke er en anbefalt beste praksis.

  Rengjøring av Magic Wand Vibrator

  • Aldri bruk eller plasser Magic Wand i nærheten av vann. Ikke alle lekene er vanntette.
  • Aldri bruk silikonbaserte glidemidler sammen med massasjeapparatet eller påbehøret, da det kan forringe overflaten. Bruk bare vannbaserte glidemiddel. Vitamin E krem og fuktighetskrem for huden skal også være trygge å bruke.
  • Rengjøring av  Magic Wand er raskt og enkelt. Bruk en engangs antibakteriell håndservietter for å rengjøre hele massasjeapparatet etter bruk.
  • For sikkerhets skyld og for ikke å kortslutte enheten, må du alltid slå av strømforsyningen før du kobler til eller trekker ut massageapparatet til et strømuttak.
  • Ikke forårsak unødvendig vridning eller trekking i strømledningens base, det kan føre til forringelse.
  • Når du ikke bruker den, må du oppbevare tryllestaven og tilbehøret på et kjølig, rent og tørt sted som nattbordskuffen.
  • Oppbevar Magic Wand i en oppbevaringspose