Dobbeldildo – De beste i test

Dobbeldildoer kan se litt skremmende ut ved første blikk men vi lover at de virkelig ikke er det. Hvis du liker penetrasjon og liker å bruke dildoer kan du prøve å bruke en med partneren din eller alene.

En dobbeldildo er en lang aksel av glatt, solid gummi med et støpt hode i hver ende for penetrering.

Disse sexleketøyene kommer i så mange forskjellige lengder, former, teksturer og materialer. Så hvis du blir avskrekket av den ‘realistiske’ stilen til mange dobbledildoer som kommer komplett med årer og baller, må du aldri frykte – det er andre alternativer.

Fortsatt i tvil?

FAQ

Det er en misforståelse at dobbeldildoer bare kan brukes av lesbiske. Det er ikke tilfelle i det hele tatt. Dildoer kan brukes, mottas og nytes av folk av alle kjønn og seksuelle legninger.

For å nevne noen:

å gjøre penetrering mulig når det ellers ikke ville være på grunn av kjønnsorganer, erektil dysfunksjon, forholdsstatus eller tilgjengelighet av partnere; å utforske dobbel penetrasjon, alene eller med en partner; for å utvide størrelsen på en eksisterende fallus.

Alles åpninger er forskjellige, og selv om forretningens slutt kan være perfekt for partneren din, kan den pæreformede enden være for stor eller liten for deg. Eller omvendt, det kan være perfekt for deg og for mye / lite for partneren din. Så det ikke alltid den passer alle.

Hvis du enten bruker eller personen som blir knullet trenger du smør. Få litt smør. Finn litt parabenfri, glyserinfri smøremiddel. Bruk den smøren. Sekunden du føler ubehag stop og ha mer glidemiddel.

La være å dykke rett inn og i stedet ta deg tid til å jobbe deg fram til hovedarrangementet. Husk at dobbel penetrasjon er en intens følelse, så å starte med bare et leketøy eller en penis kan hjelpe deg med å lette situasjonen. Når personen som mottar, føler seg komfortabel og samtykker, kan du begynne å legge til ekstra penetrasjon via fingre og mindre leker før du dobler deg. Prøv å innlemme ekstra stimulering via klitoris, brystvorter, perineum eller penis for å legge til enda mer behagelige opplevelser.

Hvis du bruker seler kan du prøve dem på forhånd for å sikre at de er komfortable, justert til riktig størrelse og kan brukes i riktig posisjon. Husk at det er mange sele-stiler, inkludert enkeltdildo-sele, dobbeldildo-sele og til og med sele som kan festes på låret. Uansett hvilken erfaring eller evne du har forbered deg først så at leker er tilgjengelig for å matche dine behov.

Anna Johansen Lovebuddy.no
Anna Johansen

Denne listen inneholder noen av de mest orgasmiske lekene designet med dobbel penetrasjon i tankene! Di kan gi dobbelt så stor glede som et vanlig sexleketøy men med en vidunderlig ekstase du alltid har fantasert om.

Innholdsfortegnelse
    Add a header to begin generating the table of contents

    Fun Factory ShareVibe Dobbeldildo

    Testvinner

    Fordeler

    Ulemper

    Om produktet

    Unn deg stropp på denne og nyt større intimitet og nærhet i kjærligheten din med denne luksuriøse doble dildoen.

    ShareVibe er kjærlig utformet i fineste silikon og den fleksible designen gir intens tilfredshet for begge partnere. I tillegg for du en kulevibrator som har 5 vibrasjonsmodi å utforske og lades via USB som gir en ekstra god dimensjon å spille.

    • Silikon og ABS plast
    • Ftalatfri
    • Vanntett
    • Total lengde: 21,5 cm
    • Lengde mottager: 10,5 cm
    • Lengde giver: 11 cm
    • 10 vibrasjoner
    • Vekt: 425 g
    • Vibrator
    • Oppladbar

    Designet for å bli båret av henne har denne dobble dildo en svingete pære som hun glir inn i henne og en velskapt realistisk dildo som stikker ut eksternt. Under slitasje kan hun manipulere fallusen på en rekke måter, noe som gir allsidighet til lesbisk sex og pegging. Mellom de to dildoer er det en ås som gir ytterligere stimulering av klitoris eller perineum.

    Dildoen er produsert av premium silikon noe som gjør den enkel å rengjøre.

    Dette synes andre kunder

    Konklusjon

    The Fun Factory Share er en dobbeldildo for strap-on sex for queer par eller moresomes, lesbiske par og hetero par som er vant til pegging. 

    Denne dobbeldildoen fungerer hvis minst en av de involverte har skjede, siden den store pæreenden går inn i den og hviler komfortabelt mot g-punktet, mens den delen som ser ut som en pikk, kan brukes til penetrering.

    Ved å bruke den med en strap-on kan du bruke Fun Factory Share i alle tenkelige stillinger. Men hvis du er ambisiøs og vil bruke den som stroppløs stropp på vil jeg anbefale en del ting.

    Få tyngdekraften til å fungere for deg. Hvis toppet av partneren står på fôret, eller i en hvilken som helst oppreist stilling, som doggy style eller misjonær, vil dette sannsynligvis svikte deg mye, fordi tyngdekraften jobber mot deg. Vær heller en putedronning for en forandring og legg deg på ryggen. La bunnen gå på toppen av deg. Cowgirl handler om en av stillingene som fungerer best med stroppeløs Share. Eller sitte på en stol og få dem til å ri deg.

    På grunn av hvor ekstremt behagelig g-punkt kurven er vil jeg alltid anbefale posisjoner som har kurven mot frontveggen i mottaksskjeden (i tilfelle to vulva-eiere bruker den). Alt som får deg til å møte hverandre, vil fungere: misjonær, cowgirl, på kanten av sengen på ryggen med bena på skuldrene, mens toppen står oppreist ved siden av sengen.

    Jeg tror at Fun Factory Share dobbeldildo er en av de beste dobbeldildoene på markedet og jeg absolutt elsker å bruke den til jentesex og noen ganger til og med for onani.

    Min vurdering av Fun Factory ShareVibe

    4.3/5

    Fun Factory Share Strap-On Dobbeldildo

    Begynner

    Fordeler

    Ulemper

    Om produktet

    Plug ‘n’ peg i stil takket være den buede silikonakselen til denne dobbel dildoen fra Fun Factory. Formet for å gi intern stimulering til både bruker og mottaker, og den faste, men bøyelige lengden er perfekt for alle dine delte penetrasjonsfantasier.

    • Materiele: Medisinsk silikon.
    • Ftalatfri: Ja.
    • Totallengde: 26 cm.
    • Bredde: 3,5 – 3,8 cm.
    • Vanntett

    Skyv inn den brede, 3,5 cm tuppen for å oppdage en spennende G-spot-stimulering og for å trene kegelmusklene dine, før du bruker 26-cm skaft og litt vannbasert smøremiddel av god kvalitet for å trenge inni i partneren din.

    Dette leketøyet bidrar også til å styrke dine indre muskler, noe som kan føre til bedre, mer intense orgasmer. Jo mer du bruker dette leketøyet, jo sterkere blir brukerens kegler – det er virkelig gaven som fortsetter å gi.

    Dette synes andre kunder

    Konklusjon

    Jeg og Mr.X nytet opplevelsen av å bruke Fun Factory Share Strap-On Dobbeldildo

    Mens vi har flere smarte leker i leketøykassen vår som vi har brukt med en sele, var Mr.X mer enn fornøyd med dimensjonene til Fun Factory Share  stropp, hodet og ryggen. Denne dobbeldildoen er ikke altfor stor så åpner endetarmen forsiktig og lengden er ikke for mye å bare under kraftigere skyv. Han syntes silikonet ble dratt litt, men litt ekstra smøremiddel fikset alt. 

    Jeg ønsket virkelig å elske dette leketøyet, men vekten av det er bare litt for mye for de overarbeidede musklene mine, og dette begrenser mengden posisjoner vi kan bruke den i, noe som betyr at vår sele og dildoer fortsatt vil ha sin plasser i lekeboksen vår.

    Når det er sagt, er Fun Factory Share Silicone Strapless Strap-on dobbeldildo fremdeles et flott leketøy å ha i samlingen vår, og som en kvinne som elsker en utfordring, skal jeg holde ut med kegeløvelsene mine slik at vi kan bruke dette leketøyet i et komplett utvalg av stillinger

    Min vurdering av Fun Factory Share Strap-On Dobbeldildo

    4.6/5

    Baseks Realistisk Dobbeldildo Large

    Best pris

    Fordeler

    Ulemper

    Om produktet

    Gi liv til dine stakkeste fantasier alene eller med partneren din ved hjelp av Baseks Realistic Double Dildo Large.

    Prøv nye og utfordrende posisjoner, mens den ultra fleksible doble dildoen stimulerer deg enten analt, vaginalt eller begge deler samtidig.

    Begge ender av dildoen er dekorert med et klart definert glans, som gir realistisk stimulering. Årene langs skaftet skaper rislende følelser som får deg til å vri deg av glede.

    • Materiale: TPE
    • Ftalatfri
    • Lateksfri
    • Vanntett
    • Lengde: 44,5 cm
    • Diameter. 4,3 cm

    Designet av dette leketøyet gjør det virkelig unikt. Det U-formede mønsteret er spesielt laget for jentene som elsker å oppleve dobbel penetrasjon. Og hvis du tror dette bare er for moro skyld, tar du feil. Del den andre enden med en partner og nå toppen av glede sammen!

    Rumpa har faktisk tusenvis av følsomme nerveender som kan stimuleres med riktig trykk. Med dette leketøyet vil du hjelpe til med å vekke disse nervene og oppleve et virkelig unikt lykksalig seksuelt møte som du aldri har følt før.

    I tillegg kan du ta med deg denne dildoen hvis du liker en god kinky lek i dusjen.

     

    Dette synes andre kunder

    Videoer

    Konklusjon

    Da jeg har sett at Baseks dobeldildo er laget av TPE var jeg litt bekymret. Likevel bestemte jeg meg for å gi den et skudd etter at jeg så videoen og innså dens største fordel – fleksibilitet.

    Dildoen er kjempebra. Fin omkrets med den ribbingen gjør at den føles veldig fin innvendig. Hele kolon reagerer på deilig størrelse og følelsen av dobbeldildoen.

    Da jeg satte den inn for aller første gang, ble jeg sjokkert over hvor lett det forsvinner i meg etter å ha gått gjennom andre felg. Jeg visste ikke når jeg gikk tom for den og til tross for at den var min aller første penetrasjon på den dybden. Jeg følte ikke ubehag bare den søte, mettende følelsen.

    Økten senere satte jeg det hele inn og la det bøyd i to. Det er til og med vanskelig å beskrive hvordan det er å ha våren slik inni. Jeg var litt bekymret for om den ikke ville skade meg. Men jeg synes at dens fleksibiliteten var til stor hjelp. Dobbeldildo går inn og ut med bare litt innsats, til og med klemt slik.

    Fantastisk leketøy!

    Min vurdering av Baseks Realistisk Dobbeldildo

    4.6/5

    Fetish Fantasy Double Delight Strap-on

    Fordeler

    Ulemper

    Om produktet

    Bruk denne dobbbeldildo strap-onn og kjenn at den skyves inn i deg – mens dunyter deg selv!

    Skyll på litt vannbasert sexsmør og begynn å klebe den buede og sanselig krusete aksel inni kjæresten din!

    Justerbare benstropper og elastisk sele passer opp til 4o cm omkrets.

    Det er sexy moro for to kåte dildo elskede kvinner, eller hvis du er en gal med en fyr som underholder en rolleomslag! Den buede realistiske fallusformen av denne typen stropp på dildo føles godt begravet inne i kroppen din. Anal dildo sex er best når du bruker tålmodighet og smører på liberale mengder vannbasert smøremiddel.

    Ta på deg Fantasy Mask dobbeldildoen og la fantasiene dine fly!

    • Materiale: PVC og nylon. 
    • Størrelsen: 15 cm lang og 3,3 cm i diameter
    • Strikker: 26 cm i omkrets rundt lårene; 40 cm rundt magen
    • Ftalatfri

    Tenk deg sexspillmulighetene!

    Hvis en kvinne ønsket å utføre en dobbel penetrasjon-fantasi ville hun ikke trenge to menn. Hun kunne bruke en mannlig partner og en kjæreste – eller to kjærester for å gjøre ønsket sitt oppfylt.

    Hvis du bruker denne stroppen på, betyr det at du er fylt med en gummidildo, en som stimulerer G-punktet ditt – mens du samtidig har en fremtredende lilla boner som peker opp mot taket. Det må føles ondt godt, spesielt med noen smøremidler.

    Den buede doble dildoen er flott for G Spot-stimulering for to kvinner, eller for å stimulere en manns prostata. Bare ikke glem å ta det sakte i begynnelsen og bruk rikelig med vannbasert sexsmør. 

    Når du eksperimenterer med anal dildo sex, bør du vurdere å prøve det i dusjen først, bare pass på å unngå å få sexsmør under føttene, for ikke å miste fotfeste.

    Dette synes andre kunder

    Videoer

    Konklusjon

    Som par har vi prøvd mange ting!

    Da vi først lærte om P-punktet, holdt vi oss til leker spesielt for prostata, noe som førte til noen av de mest intense og eruptive orgasmer jeg noensinne har hatt.

    Fetish Fantasy dobbeldildo var perfekt fordi den er dobbelt, og den fikk meg til å føle meg mer komfortabel.

    Materialet er flott, ekstremt fleksibelt og en ikke-skremmende farge. Første gang vi prøvde denne doble dildoen tok vi denne ut og hadde den på oss mens vi kysset og rørte. Det gikk sakte til å gni mot fitta, noe som fikk meg til å gå virkelig. Ved å bruke rikelig med vannbasert gliddemidel begynte Mr.X å skyve dobbeldildoen inni meg. Den gikk lett inn. Og vi sikret stroppene.

    Det jeg så da jeg så ned, var noe av det heteste jeg har sett på lenge. OH-bena spredte seg åpne, med denne enorme skaftet i luften. Jeg kunne ikke tro at vi har kommet så langt, men ble helt fanget i øyeblikket.

    Etter det kollapsetvi begge på sengen i en ren glede. Jeg kunne ikke tro at vi nettopp hadde gjort det.

    Vasking er veldig enkelt. Bare varmt vann og såpe vil gjøre susen. La tørke, og legg bort til neste sexy eventyr!

    Mr. X har overrasket meg med å ha på seg denne dobbeldildoen et par ganger…

    Dette leketøyet er virkelig flott, og tilbyr en helt ny vei for å utforske kroppene våre.

    Glem hemningene dine, utforsk kroppene deres og la partneren din ta kontroll. Husk at dere gjør det sammen. Ikke la deg skremme som før, les de fantastiske forumene om dette emnet, og mest av alt

    Kos dere!

    Fetish Fantasy Double Delight Strap-on

    3.5/5

    Kink Dual Flex Fjernstyrt Dobbeldildo

    Fordeler

    Ulemper

    Om produktet

    Denne bøyelige, vibrerende vibratoren i silikon er designet for intenst behagelig partner og solo-spill, og har uavhengig styrte motorer i hver ende.

    Fordi hver motor har sin egen knapp, kan den ene enden slås av helt mens den andre er aktiv, eller hver kan settes til et annet vibrasjonsmønster for å nyte (eller holde tilbake) enhver kombinasjon av de 10 kraftige vibrasjonsmodusene.

    Kink Dual-Flex Silicone Vibrator er morsom og enkel å bruke med den trådløse fjernkontrollen og den magnetiske USB-ladekabelen.

    • Materiale: medisinsk silikon og ABS plast
    • Ftalatfri
    • Vanntett
    • Lengde: 40 cm
    • Diameter: 4 cm 
    • 2 motorer
    • 10 vibrasjoner i hver del
    • Oppladbart

    Denne vibrerende G-stringen fra Realov Lydia I Butterfly er diskret, men likevel kraftig. Den vil gi deg intense følelser og ta deg til himmelen med bare noen få vibrasjoner …

    Lydia I er laget av myk, silkeaktig og allergivenlig silikon. Den sommerfuglformede stimulatoren passer tett mot de mest intime delene og gleder klitoris og kjønnsleppene samtidig. Skaftet er lett å sette inn i skjeden og er formet for en perfekt passform av dine indre kurver. Det gir dyp stimulering av dine erogene soner.

    Denne vibrerende trusa kan gi mer enn 4 timer med intense vibrasjoner og lades fullstendig på mindre enn 90 minutter via USB-ladekabel (inkludert).

    Dette sexleketøyet kan betjenes manuelt, eller via en smarttelefon eller et nettbrett (iOS eller Android) ved hjelp av trådløs Bluetooth-teknologi. Denne vibratoren har en høyytelses dobbeltmotor som gir pulserende vibrasjoner i forskjellige intensiteter med ti forskjellige vibrasjonsmodi.

    Den kompakte designen og den stille motoren gjør at du kan bruke Lydia I under klærne dine og ingen vil vite det.

    Hva kan være mer spennende enn å bruke det når du er ute på middag, på kino eller med venner, med partneren din i kontroll?

    Dette sexleketøyet er helt vanntett og kan brukes i badekar eller dusj.

    Konklusjon

    Ved å bruke en liten mengde vannbasert smøremiddel var Kink dobbel dildo ikke  spesielt ‘grabby’ og gled ganske enkelt på plass. Kurven ved basen viste seg å være veldig nyttig for å hjelpe en skyvebevegelse og betydde at jeg kunne bruke dette produktet alene eller sammen med den andre halvparten.

    Vi bestemte oss for å prøve Kink dobble dildo som en stroppfri strap-on dildo, og det var en ganske hyggelig opplevelse. Siden den ikke er for tungt, hadde jeg ikke vektproblemene jeg  opplevde med andre leketøyet. Denne er ganske lang men jeg var i stand til å glede meg over følelsen av penetrasjon da jeg var meg inn i mannen min.

    Jeg liker når leketøy har flere bruksområder!

    Vi likte Kink dobbeldildo, men begge følte at den kunne være litt tynnere, spesielt skaftet som er til vaginal bruk. Hodene kunne også ha vært litt større, det var ingen tilfredsstillende ‘pop’ ved innsetting. Vi tror begge at Kink Dual-Flex dobbeldildoen ville være et flott produkt for de som prøver dobbel penetrerende leker for første gang, men for oss ‘size queens’ var det bare ikke helt nok.

    Min vurdering av Kink Dual-Flex Silicone Vibrator

    4.1/5

    Fantasy For Her Wallbang-Her vibrerende Dobbeldildo

    Fordeler

    Ulemper

    Om produktet

    Fantasy for Her dobbel dildo vibrator kan få henne til å lengte etter en utrolig seksuell opplevelse der klitoris hennes vil bli bortskjemt med ekstraordinær vibrasjon og hennes G-punkt også har sine egne intime vibrerende belønninger.

    • Materiale: Silikon 
    • Ftalatfri
    • Vanntett
    • Full lengde: 17,5 cm cm
    • Diameter: 3,8 m
    • 7 vibrasjoner
    • Oppladbar 

    I hennes fantasier hadde hun ofte lyst på en utrolig fantastisk seksuell opplevelse der klitoris hennes ville bli bortskjemt med ekstraordinær vibrasjon og hennes G-punkt også hadde sine egne intime vibrerende belønninger – hun visste at intensiteten av de to følelsene ville tilfredsstille henne dypt med en glede hun hadde bare forestilt meg. Inntil nå.

    Hun hadde oppdaget Duo Pleasure Wallbang-Her og skalv av spenning, svimmel for å prøve det selv. Det fantastiske grepet på sugekoppbunnen holdt Wallbang-Her sikkert på plass på sengeposten. Dette tillot henne lidenskapelig å male på den og skyve mot den da hun enkelt trykket på av / på-knappen igjen og igjen for å oppleve alle mulige kraftige vibrasjonsmønstre.

    Fuktighet fuktet hennes indre lår da hun kjente at den indre motoren masserte G-punktet og den ytre motoren plaget henne klitoris. Hun overga seg til berusende glede da en dyp orgasme krøllet gjennom henne.

    Den imponerende kombinasjonen av indre og ytre vibrasjoner hadde gjort det mulig for henne å nå det fulle potensialet for gleden.

    Dette synes andre kunder

    Videoer

    Konklusjon

    Som vi alle vet, får du det du betaler for, så dette er et generelt enkelt leketøy med veldig grunnlegende og enkelt bruk.

    Selv om dette gjorde det tiltalende for meg som en nybegynner leketøy. Fantasy for Her dobbel dildo har ganske få innstillinger, intens vibrasjon i begge ender, som jeg vil advare deg gir en ganske høy, men morsom tid!

    Favorittfunksjonene er sugekoppen så vel som klitorisstimulerende ettersom jeg personlig ikke kan klimaksere med penetrasjon alene. Komfortabel størrelse er verdt å nevne også.

    Det eneste er at på grunnen av formen den treffer ikke klitorissen samtidig mens jeg penetrerer meg. 

    Min vurdering av Fantasy For Her Wallbang-Her vibrerende dobbel dildo

    3.8/5

    Spartacus Blown Glass Dobbeldildo

    Fordeler

    Ulemper

    Om produktet

    Spartacus Blown Glass Dildo er en buet dobbel glassdildo for deg som ønsker målrettet stimulering.

    Dildos harde materiale forsikrer deg om at den alltid treffer stedet og at den glatte overflaten føles ekstra god med et kvalitetssmøremiddel.

    • Materiale: Splintfritt borosilikatglass.
    • Ftalatfri
    • Blyfri: Ja.
    • Lengde 21,6 cm
    • Diameter 3,8 cm.

    Glassmaterialet betyr at du begge kan glede deg over Spartacus Blown Transparent Glass double dildo som er oppvarmet eller avkjølt for en ekstra tittelopplevelse. Bare plasser dildoen i et kaldt eller varmt vannbad 10 minutter før bruk. Husk å teste temperaturen på innsiden av underarmen før innsetting.

    Etter bruk kan du rengjøre Spartacus Blown Glass Dildo med rengjøringsspray og vann.

    Dette synes andre kunder

    Konklusjon

    En fantastisk naturtro dobbeldildo skulpturert i ultrafast, utrolig presis håndblåst glass, den nøyaktig detaljerte formen på dette Spartacus-skapte Blown er imponerende mettende, ekstremt allsidig og perfekt for å målrette orgasmiske soner hos både menn og kvinner.

    Sammen med det brede, tykke, sterkt strukturerte skaftet og den komfortabelt avsmalnende spissen, gir dobbeldildoen enestående ustabil følelsen av glass seg ekstremt godt til denne leketøystilen. Denne dobbeldildoen er ideell for g-punkt stimulering og prostata massasje, takket være det naturlig formede hodet og den ekstra brede basen som forhindrer mot for dyp penetrasjon.

    Den helt faste, ekstremt glatte følelsen av glasset sørger for at denne dobbeldildoen enkelt treffer de rette stedene og holder seg nøyaktig på plass for optimal tilfredshet. Glass blir virkelig et must-have-materiale for kjennere av leker av alle slag takket være det utrolig behagelige, helt kroppssikre egenskaper, det har en lang liste med fordeler som slår ut andre materialer i bransjen; den glatte, glatte tekstur og behagelige vektige følelsen er bare en start.

    Sikkerhet og hygiene til side, glass føles utrolig bra, det er veldig følsomt for temperatur, noe som betyr at det vil varme seg naturlig opp til kroppstemperatur ved bruk, men du kan øke følelsen ved å suge det i veldig varmt eller veldig kjølig vann for å skape spennende temperaturvariasjoner. 

    Min vurdering av Spartacus Blown Glass Dobbeldildo

    3.4/5

    Dobbel Penetrating Dildo in Purple

    Fordeler

    Ulemper

    Om produktet

    Har du alltid lyst å prøve hvordan det ville være å ha det i begge hullene samtidig?

    Nå kan du det med denne fantastiske Dobbel Penetration Dildo! La denne overraske deg med følsome bølger av nytelse.

    Kanskje du og partneren din prøver en side hver neste gang! Det kan være gøy!

    • Lengde: 30 cm
    • Diameter max 3,2 cm
    • Diameter min: 2 cm
    • Giftfri
    • Firm
    • Bøyelig

     

    En av de største fordelene med dobbel penetrasjon er at det tillater partnere å oppnå doble orgasmer. Siden nyere studier har vist at det fortsatt er store orgasmehull mellom menn og kvinner, er dobbel penetrasjon en måte du kan jobbe for å maksimere partnerens glede og eksperimentere med nye måter å få dem av.

    Og Dobbel Penetration Dildo oppnår alltid målet!denne er også god for å eksperimentere med nye måter å få deg av.

    Selv om det ikke er for alle og definitivt kan være overveldende i begynnelsen, er dobbel penetrasjon en spennende måte å riste ting på, enten du er alene eller sammen med en partner.

    Konklusjon

    Dette er et av de lekene jeg er veldig glad for å ha i samlingen min. Det er absolutt verdt det hvis du sammenligner verdi mot pris.

    Leken er ganske fleksibel, men likevel tilfredsstillende hard. Den ene enden er mindre, noe som er bra for oppvarming, eller hvis det ikke er noe større størrelse.

    Den andre enden er større men i dildoverdenen vil dette sannsynligvis bli ansett for å være veldig middels.

    Så det er en mulighet til å spille rundt hvilken størrelse du vil og hvor du vil ha denne dobbbeldildoen i (så lenge du rengjør den ordentlig). Jeg vet at det står dobbel penetrasjon, men det er fleksibelt nok til å bare bruke det til ett hull (og kanskje la den andre enden forsiktig gni på utsiden hvis du vil).

    Greit å bruke med andre leker. Jeg er ganske fornøyd med leken.

    Min vurdering av Dobbel Penetrating Dildo in Purple

    3.7/5

    Vice - Double Vibrator i Blå

    Fordeler

    Ulemper

    Om produktet

    PMV20 Vice er et fargerikt tilskudd til duo vibratorsamlingen! Dette kraftverket har 3 motorer, 12 rotasjonsinnstillinger og 13 vibrasjonsinnstillinger. Det vekker alle sansene dine med utseende og evner. Bruk Vice for å stimulere klitoris og anus samtidig, og nyt den fantastiske følelsen av rotasjonsfunksjonen. Du kan også slå vibrasjoner og rotasjoner av og på som du vil, samt betjene dem separat. Slipp alle reglene og la fargene dine sprekke!

    PMV20 Vice kan lades med den like fargerike USB-kabelen. Rengjør dobbeltvibratoren etter bruk med lunkent vann og leketøyrens.

    • Lengde: 23 cm
    • Inførable 12.5 cm
    • Diameter 3,5 cm
    • Oppladbar
    • Vanntett
    • 12 rotationsprogram og 13 vibrationsprogrammer
     
     

    Fra det fløyelsmyk, silikonlegemet og de kraftige flere motorene til de smartformede formene og de svingende 21 vibrasjonsmodusene, hver av en Vice Double Vibrator er designet for å levere fenomenal stimulering som helt sikkert vil sette en fjær i alles trinn.

    Oppfin orgasmene dine på nytt med tredobbel stimulering, takket være denne dyktig designede, buede kaninvibratoren.

    3 kraftige motorer er klare til å imponere deg med all-over stimulering og gi deg de største og best blandede orgasmer mulig.

    Utforsk toppglede med 2 vanvittig kraftige motorer, 13 intense funksjoner i ørene og 12 kraftige hastigheter og mønstre i skaftet.
    Denne er ikke bare en kompis i soverommet, kaninens vanntette silikonlegeme betyr at den er dusjvennlig og åpen for en dukkert i badekaret!

    Konklusjon

    Jeg var midt i å bruke Vice dobbeldildo, alt var på plass når noen ringte meg. Mens jeg var i samtale skjønte jeg at stemningen fortsatt var i nøyaktig samme posisjon, vibratoren jobbet bort og klimaks fortsatte å øke. Jeg fikk orgasmen etter orgasmen og stemmningen bare økte mens musklene mine klemte seg rundt vibratoren. Alt dette helt håndfritt.

    Dette ga meg en muligjet å leke med brystene mine.

    De irriterende analperlene som virkelig ikke fungerte tidligere, er nå grunnen til at Vice double Vibrator er så god som den er. De er ankeret og holder leketøyet på plass mens de fremdeles gir vibrasjoner. Selv om de ikke ville telle med hensyn til anstendig anal penetrasjon, bidrar disse vibrasjonene fortsatt, og hele blandingen får meg til å ha noen fantastiske orgasmer. Jeg er super imponert!

    Før å skrive anmeldelsene har jeg lekte med denne et par ganger for å sørge for at den faktisk er bra. Enda viktigere er at jeg kan nå leke med brystvortene mine – dette er en seriøst fantastisk oppdagelse.

    Min vurdering av Vice - Double Vibrator i Blå

    3.9/5

    Triple Devil - Vibrerende Trippeldildo

    Fordeler

    Ulemper

    Om produktet

    Kraftig trippeldildo for heftig parlek!

    Triple Devil er formet for å brukes til all slags sex – den solide dildoen penetrerer deg analt og vaginalt, mens de deilige analkulene kan nytes av din partner for en fantastisk opplevelse. Koser du deg på egen hånd er analkulene et praktisk håndtak som sik..

    • Trippeldildo
    • Lengde: ca. 28 cm
    • Batteri: 1 stk. AA-batteri (ikke inkludert)
    • Dildo i 100% silikon
    • Kulevibrator i ABS-plast
     

    Nyt alle typer analglede med dette morsomme silikonleketøyet. Nyt dobbel penetrasjon med den ene enden med G-punkt vibrator og anal sonde, eller forsterk gleden med analperlene i en annen ende. Denne trippelendede silikonvibratoren har G-punkt vibrator og anal sonde i den ene enden og analperler i den andre enden.

    Hvis den er snudd feil og du stikker haledelen i anala, føles det som om du er litt rippende. Den har flere vibrasjoner sammen med at den er vanntett og kan brukes til pegging. Det er verdt det, men som et p-play-leketøy i stedet for g-spot.

    Videoer

    Konklusjon

    Med lavt svakt lys utforsket jeg med Mr.X Triple Devil leketøyet til vår glede. Ved å sette inn det smurte dekkede skaftet inni jeg følte ganske behagelig. Vi lot analhalen ligge mot meg og ventet på at jeg skulle bli varm. Kaninhodet skapte en god vibrasjon, mens skaftet var mer et rumling. Ved å trykke på den ene hånden byttet Mr.X mellom de forskjellige mønstrene. 

    Samlet sett er leketøy morsomt. Jeg liker å inkludere det for å simulere en MMF-trekant, sette henne midt i meg og det. Sugebunnen gir mye å holde på. Vibrasjoner er en stille blanding av et rumlende skaft og et livlig kaninhode.

    Den uheldige delen er at klitorisvibrasjonene ikke er fokusert slik jeg trenger. Den anale delen av produktet er bare en teaser. Den bærer ikke vibrasjonene veldig bra og er ikke lang nok til penetrasjon. Kontrollen er enkel å betjene med en knapp. Akselen er gjennomsnittlig, men likevel oppfyllende i størrelse, og teksturen gir en god nytelse. 

    En helt grei lek å ha i samlingen.

    Min vurdering av Triple Devil - Vibrerende Trippeldildo

    3.9/5

    Hvordan bruke en dobbeldildo?

    Hvordan du bruker din dobbelte dildo, avhenger av om du er på solo-oppdrag, eller om du vil dele den dobbelte moroa.

    Hvis du flyr solo vil du ønske deg en fleksibel dildo med to ender, så det er lettere å ta tak i. De kan føles vaklende og uhåndterlige i begynnelsen, men ved å bøye og vri den vil du oppdage at den blir mye fastere – og du kan bruke begge ender vaginalt og analt. Hvis det er første gang du utforsker med analleker, velger du en som har en slankere ende for lettere penetrasjon.

    dobbeldildo

    Bruk glidemiddel

    Det er viktig å fukte hver ende av dildoen din med en vannbasert smør for å gjøre penetrering så behagelig (og hyggelig) som mulig. Vær forsiktig: med silikon-sexleketøy, bruk aldri silikon-smøremiddel. De to vil reagere dårlig og kan føre til at leketøyet ditt forverres.

    Kom deg i posisjon

    Det er to hovedmåter å bruke din dobbeldildo på, men det er mange varianter du også kan prøve.

    1) Legg deg på ryggen, med en eller annen pute under hoftene og spre bena komfortabelt. Sett den ene enden av dobbeltdildoen sakte inn, og bøy den andre enden av den opp mot deg for å bruke som et håndtak og for å styre skyvkraften på den.

    2) Bøy dildoen i en ‘U’ form og hvil den mot en overflate med hver
    slutten vendt oppover. Huk over det, før forsiktig det ene hodet inn i anusen og det andre inn i skjeden. Du vil da være i stand til å sprette på dildoen og oppnå full, oppfyllende dobbel penetrasjon.

    Prøv noe nytt

    Det kan være lurt å prøve å ha begge to på kne og støtte deg til hver ende av dobbel dildo, en om gangen. Dette lar deg begge ta dildoen i ditt eget tempo.

    Bruk mer leker

    Hvis du synes det er vanskelig eller umulig å få orgasme gjennom penetrasjon alene, kan du prøve å bruke en kule-, klit- eller trollvibrator mens du bruker dildoen internt.

    Rengjøring av dobbeldildo

    Ideen om å rengjøre sexleketøy som vibratorer og dildoer er viktig for å fjerne bakterier som kan forårsake STI eller en bakteriell infeksjon.

    Så hva er den beste måten å rengjøre lesbiske sexleketøy på riktig måte?

    Gummidildoer

    De fleste gummidildoer er litt porøse, noe som betyr at hvis du ikke rengjør dem ordentlig, kan bakterier bygge seg opp og forårsake infeksjoner og ubehag. For å forhindre at dette skjer, kan du gjøre to ting:

    1.Bruk et helt nytt kondom over dildoen din hver gang du bruker den.

    2. Vask den i varmt vann, vær nøye med eventuelle støt, rygger eller områder der bakterier kan samles, spray den grundig med desinfiserings spray og tørk deretter med en myk klut.

    Visse typer gummi vil reagere med andre sexleketøymaterialer, så vi anbefaler at du oppbevarer dem separat på et kjølig, fuktfritt sted, borte fra direkte sollys.

    Silikondildoer er slitesterke, varmebestandige, ikke-porøse, ultra sterke og kroppssikre.

    Silikondildoer

    For å rengjøre silikondildoen din har du tre valg:

    1. Stikk den i oppvaskmaskinen.

    2. Kok det i noen minutter.

    3. Tørk av den med en våt klut og rengjøringsmiddel for sexleketøy.

    Sørg for å oppbevare silikondildoene dine separat fra andre sexleketøy av silikon, ellers kan de reagere med hverandre. Husk også å aldri bruke silikon smøremiddel med en silikondildo.