G-Punkt Vibrator – Best i test

Det er et utall vibratorer som hjelper deg, med tilleggsutstyr som ribbet og buet design, som skal brukes på soverommet eller til og med i dusjen.​ Har du noen gang prøvd en vibrator spesielt designet for G-punktet? Dette fornøyelses g punktet finnes rundt 5-8 cm opp i skjeden og kan stimuleres når kvinnens G punkt orgasme blir stimulert.

FAQ

Ingen vet egentlig hvorfor alle kvinner ikke kan trykke på den knappen for å tenke på Os. Men du kan prøve å utforske med en vibrator (enten solo eller med en partner).

G-spot orgasme er ikke et show for en kvinne. Hvis du vil varme opp denne sonen, må du tenne klitoris først.

Ingen vet egentlig hvorfor alle kvinner ikke kan trykke på den knappen for å tenke på Os. Men du kan prøve å utforske med en vibrator (enten solo eller med en partner).

Regel nummer én: du må være avslappet, og hvis du er sammen med en partner, må du gjøre det fullt ut.  Ulike slag for forskjellige mennesker, men magien er å kjenne kroppen din slik at den er lett å utforske med partneren din. På grunn av at muskelen er slapp når den ikke er vekket, kan det være et oppdrag å finne det.

Eksperimentering er veldig sentralt for å nyte en seksuell reise fullt ut. Så det er stillinger som kanskje ikke er dokumentert som kan fungere som en bombe. Den mest åpenbare på grunn av posisjon, er doggy-stilen. Denne stillingen frigjør hendene for å kunne være oppmerksom på klitoris.

De beste lekene er de som vil ta vare på klitoris og skjede samtidig. Tenk wevibe, vibrerende egg, anal og vaginale leker, G-spot kaninvibratorer og generiske vaginale leker.

Anna Johansen Lovebuddy.no
Anna Johansen

Hvis Monica Geller lærte deg noe, er det at det er syv (syv! SYV !!!) erogene soner rundt skjeden (og at alle, bokstavelig talt alle, har søppel skuff eller skap). Men det er en sone som fortjener mye kjærlighet: G punktet ditt. Og den beste måten å vise det noen på? En G punkt-spesifikk vibrator.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Fun Factory Stronic G Dildopulsator

  Testvinner

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Har du hatt en ubergasme?

  Stol på Stronic!

  Denne luksuriøse premium-masserende massasjeapparater og støtende leker for kvinner vil gi gleden av sex med lidenskap, romantikk og hodet som bedøver uber kraftig intim vibrasjonsstimulerings magi du ønsker.

  Endelig et leketøy som gir din G-spot den rytmiske massasjen den krever, håndfri. Med all den imponerende, pulserende handlingen som har gjort Stronic-linjen vår til en massiv hit i et slankere, slankere design, la Stronic G deg utvide orgasmene dine uten å løfte en finger.

  • Silikon og ABS plast
  • Ftalatfri
  • Vanntett
  • Lengde: 9,5 cm
  • Rekkevidde 20 m
  • 10 vibrasjoner
  • Oppladbar

  Stronic G Pulsator II er en fantastisk leketøy med lite vedlikehold.

  Sett inn, slå på og la den g-punkt vibratoren skyve seg selv mens du fortsetter med å gjøre andre ting som å bruke en bulletvibrator eller nyte cunnilingus.

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg elsker håndfri!

  Jeg skyver mine dildoer for hånd, og jeg rir dem, og noen ganger har jeg partneren min til å rykke dem for meg . Men før Fun Factory Stronic G g-punkt vibrator hadde jeg aldri hatt et sexleketøy som kunne presse seg selv.

  Jeg pleier å bare lene meg tilbake og holde meg til de jevnere innstillingene. Da jeg først la meg for å bruke G, var jeg så opptatt av å oppdage at jeg kunne bruke den håndfri.

  For virkelig nyte håndfri lek trenger jeg litt vinkel oppover – så G-skaftet gnir med tuppen skjeden min bedre. Dette oppnås enkelt ved å brette opp en T-skjorte og sette den rett under Stronic; eller ved å legge en pute under rumpa og la tyngdekraften skape den vinkelen. (Eller begge!)

  Uansett stikker hodet til Stronic G ut så mye at det fanger på kjønnsbenet mitt for hvert nedstrøk og ikke hopper ut. For meg holder det seg på plass godt nok til at jeg kan reise meg opp fra sengen, stokke 20 meter over rommet, begynne å snakke (fordi du vet, onani-treningen tar det ut av meg), og bestemmer meg for å skriv en tweet om alt dette – alt mens Stronic G fremdeles skyver bort i vagen min.

  Min vurdering av Fun Factory Stronic G Dildopulsator

  4.1/5

  Fifty Shades Freed Lavish Attention Klitoris og G-punkt vibrator

  Nybegynner

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Total indre og ytre lykke blir din med Fifty Shades Freed Lavish Attention klitoris og g-punkt vibrator.

  Laget i luksuriøs silikon den har en slank pære som hviler mot G-Spot, mens en myk ribbet del på utsiden masserer klitoris. Med det ergonomiske håndtaket og trykknappkontrollene er vibratoren din en fryd å bruke, med tre hastigheter og syv vibrasjonsmønstre som gir din opphisselse svevende.

  Helt vanntett er leketøyet  perfekt for spennende helger borte. 

  Denne klitoris og G-punkt vibrator har 7 mønstre og 3 hastigheter kombinert ekstern og intern stimulering.

  Glatt innvendig form supplert med myke ytre fronds.

  • Silikon.
  • Lengde: 14 cm, hvor ca. 8 cm kan føres opp.
  • Bredde: 3 cm på det bredeste punkt.
  • Vanntett
  • Batteritype: 1 stk. AAA-batteri

  Lavish Attention-vibratoren er et dobbelt klitoris- og G-spot-leketøy.

  Formen minner en halvmåne på toppen av et håndtak. Den indre delen er fin og slank, med en omkrets på ca. 3 cm på den bredeste delen.

  Denne vibrator målretter g-punkte derfor er den fleksibel. Når dennee settes inn hviler den ytre delen – som er mer stiv – mot klitoris. Begge vibrerer.

  Videoer

  Konklusjon

  Et rimelig solid hvis ufullkommen dual-stim leketøy som jeg likte å bruke. Jeg har merket den for å være kroppssikker, helt vanntett, nydelig og relativt stille. Det mister poeng, skjønt, for den middelmådige kraften og for mangelen på doble kontroller for de to motorene.

  Som alltid, vær så snill og husk at jeg er den største Power Queen som noensinne har fått Power Queens. Vibrasjonene i Fifty Shades g-punkt vibrator var tilstrekkelige og fikk meg av, men ikke noe spektakulært. Vibrasjonskvaliteten er litt summende.

  Jeg anbefaler ikke dette leketøyet til elskere av store dildoer – denne er definitivt slank – eller for dem som liker vibrasjonene sine kraftige eller rumlete.

  Fifty Shades Freed Lavish Attention av Screamin O

  4/5

  Sinful Slimline G-Punktsvibrator

  Best pris

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Ikke alle riddere har skinnende rustning; ikke alle skurker er kledd i svart.

  Høy, mørk og kraftig, slimline g-punkt vibrator kraner sin betydelige nakke i en mild vinkel moden for G-punkt stimulering.

  Med et pæreformet hode som retter seg rett mot G-punktet ditt og flere vibrasjonshastigheter for å spenne de følsomme nerveendene, gjør denne Sinful G-punktvibratoren den superenkelt å oppnå utrolige orgasmer – hver gang. I tillegg er den vanntett!

  PU-belagt for superjevn innsetting og vinklet etter behag, beleg lengden på din slanke atmosfære med mye smør og rett det pærehodet rett til G-punktet ditt.

  Begynn de orgasme vibrasjonene med en enkel vri på basen og vri igjen og igjen for å frigjøre de intense hastighetene for å bygge opp til et allmektig klimaks.

  Skru opp multispeed-vibene og gå og gå!

  • Materiale: Plast med mykt PU-belegg.
  • Ftalatfri
  • Vanntett 
  • Lengde: 20,7 cm (17,5 cm kan føres inn).
  • Diameter: Opptil 3,5 cm.
  • Strømskilde: 2 x AA-batterier (ikke inkludert).
  • Vibrasjoner: trinnløs multispeed.

  Med et pæreformet hode som retter seg rett mot G-punktet ditt og flere vibrasjonshastigheter for å begeistre de følsomme nerveendene, gjør denne Sinful G-punktvibratoren det superenkelt å oppnå utrolige orgasmer – hver gang.

  I tillegg er den vanntett!

  Superglatt og vinklet for å tilfredsstille, beleg lengden på din slanke atmosfære med rikelig med smør og rett det pærehodet rett til G-punktet ditt. Begynn de orgasme vibrasjonene med en enkel vri på basen og vri igjen og igjen for å frigjøre de intense hastighetene for å bygge opp til et allmektig klimaks.

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Sinful Slimline ankom i vanlig emballasje sammen med andre tilbehør. Jeg kunne ikke vente for å prøve det.

  Den slanke størrelsen lurer veldig fordi den er ganske kraftig når du løper opp gjennom hastighetene. Plassert på rett sted blir den til det rette verktøyet for jobben.

  Vær oppmerksom – bare øk hastigheten litt om gangen, ellers kan du havne et sted på loftet! Jeg har brukt denne g-punkt vibratoren på meg selv og finner hodet litt for konsentrert for klitoris, men det får virkelig juice til å flyte på G-punktet mitt.

  Det eneste at den kan være for enkelt for erfarne brukere. Men denne er perfekt for nybegynnere.

  Slank og kraftig, enkel å rengjøre med kluter. Et flott lite leketøy for par eller solo lek. 

  Sinful Slimline G-Punktsvibrator

  4.6/5

  Rocks Off Enigma Rabbitvibrator

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Rocks Off har kombinert elegant stil med utsøkt glede, den ergonomiske designen til Enigma som gjør det så enkelt og behagelig å holde mens de intenst kraftige vibrasjonene gir varig seksuell tilfredshet.

  Denne 10-funksjoners kaninvibratoren er designet for intens nytelse og sitter perfekt balansert i hånden din, det unike ergonomiske designet gir deg total kontroll. Den følsomme håndtaksorienteringen gjør at den enkelt kan påføres trykk mot G-punktet med en mild bevegelse nedover, perfekt for deg å oppdage den ideelle seksuelle stimuleringen for dine behov.

  Enigmas uavhengige doble motorer med høy hastighet sender intense vibrasjoner til den fleksible presisjons G-punktakslen og klitorisarmen, og den utrolige mykheten og endeløse fleksibiliteten i akselen og øret tilpasser seg perfekt til kroppens form.

  • kjy27a2mejmpl95rj4Silikon.
  • Lengde: 20 cm, hvor 11 cm kan føres inn.
  • Diameter: 3,7 cm.
  • Vanntett
  •  Oppladbar (Magnetisk USB-kabel til ladning medfølger).
  •  10 forskjellige vibrasjoner.
  • Ladetid: 180 min.

  Rocks Off har kombinert elegant stil med utsøkt glede!

  Den ergonomiske designen til Enigma som gjør det så enkelt og behagelig å holde mens de intenst kraftige vibrasjonene gir varig seksuell tilfredshet.

  Denne 10-funksjoners kaninvibratoren er designet for intens nytelse og sitter perfekt balansert i hånden din, det unike ergonomiske designet gir deg total kontroll. Den følsomme håndtaksorienteringen gjør at det enkelt kan påføres trykk mot G-punktet med en mild bevegelse nedover, perfekt for deg å oppdage den ideelle seksuelle stimuleringen for dine behov.

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg er kjempe fornøyd med utseende og utformingen av Rocks Off Fuzion Enigma. Jeg liker også hvor enkelt denne g-punkt vibratoren er å bruke og hvor behagelig den er å holde, å ha hånden på avstand, men likevel å kunne kontrollere vinkelen på armene og lett nå knappene når jeg trenger det.

  Jeg synes Rocks Off er en flott vibrator for de som har mer begrenset mobilitet. Å ha et langt håndtak hjelper virkelig.

  Jeg har brukt flere vibratorer i Wand-stil i det siste på grunn av mangel på rekkevidde, så ethvert leketøy med langt håndtak har hjulpet meg med å fortsatt ha en veldig aktiv sexlivet, og jeg er så glad for at jeg nå har fått denne vibratoren i arsenalet mitt.

  Jeg vil anbefale Rocks Off Fuzion Enigma til alle som ønsker en oppladbar vibrator som har en avtakbar ladestasjon, de som vil ha en “Rabbit / Dual Vibrator” som har veldig fleksible armer. 

  De som vil ha en “Rabbit” vibrator uten “ Ører ” men som er oppladbar luksusvibrator, spesielt ville jeg anbefale denne til de som vil ha en vibrator målrettet mot G Spot og klitoris!

  Min vurdering av Rocks Off Enigma Rabbitvibrator

  4.8/5

  B Swish Bgood Deluxe Curve G-punktsvibrator

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Vær  snill mot deg selv …

  Med 6 fantastiske hastigheter vil vanntette Bgood Deluxe Curve gi deg tapt glede så lenge du kan holde.

  Den utvidede, buede spissen ble designet for å kjærtegne hvert område, som tilbyr en rekke opplevelser ved å ta hensyn til alle dine følsomme flekker.

  Bgood Deluxe Curve inneholder harmoniske kurver og en smidig, spennende strukturert silikonoverflate, 6-funksjoner og vanntett fløyelsaktig berøring. Bgood Deluxe Curve er formet til en naturlig kurve på hodet, som er tykk og mykt avrundet og gir full dekning, og som lett kan brukes i parlek.

  Bgood Deluxe Curves spesialdesignede kurve passer perfekt til kvinnekroppen. Den vanntette konstruksjonen er forbedret av sin silkeaktige følelse og strukturerte sider. Prøv alle 6-funksjonene for å finne pulsen og trykket som passer akkurat deg.

  • Materiale: Kvalitets silikon og ABS-plast.
  • Ftalatfri
  • Lengde: 19,3 cm lang, hvorav ca. 12,5 cm kan føres opp.
  • Diameter: 3.5 cm på det bredeste sted.
  • Vanntett: Ja.
  • Vibrasjonsnivå: 6 forskjellige.

  Unn deg ønsket ditt med Deluxe Line. Modern design og fantastisk enkelhet skiller denne g-punkt vibrator fra andre. Denne fornøyelsesproduktet  har 6 funksjoner innpakket i kroppssikker silikon og har vanntett konstruksjon som er perfekt for lek i dusjen.  Fra den ivrige nybegynneren til den kresne eksperten, passer Deluxe for alle typer brukere med alle typer  stemningen for de som ønsker mer.

  Videoer

  Konklusjon

  B Swish Bgood har bare ikke nok kraft for meg. Det handler om å oppsummere det. Det er ikke sterkt nok til å gi meg mye stimulering internt, og selv når jeg prøvde den på klitoris, var detn ganske overveldende.

  Skammen med denne er at formen egentlig er ganske god for å treffe G-punktet mitt. Denne g-punkt vibratoren er silkemyk og har greit passeformet.

  Så de svake vibrasjonene er egentlig den eneste grunnen til at jeg ikke kan gi Bgood Deluxe en god anbefaling. Jeg antar at hvis du ikke trenger veldig sterk vibrasjon, kan denne vibratoren fungere for deg, men min filosofi er at du bør kjøpe en sterk vibrator og bruke den på den laveste innstillingen hvis du er følsom.

  På den måten, hvis du over tid ønsker sterkere vibrasjon, trenger du ikke å gå ut og kjøpe en annen vibrator. B Swish Bgood Deluxe Curve er bare en av de sexleketøyene jeg føler meg helt likegyldig om.  

  Som jeg sa før, kan noen som ikke krever sterke vibrasjoner.

  Min vurdering av B Swish Bgood Deluxe Curve G-punktsvibrator

  4.1/5

  Womanizer Duo Dobbelstimulator

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Womanizer DUO er perfekt for kvinner som ikke vil velge bare en form for stimulering.

  Det er et kraftig, luksuriøst sexleketøy som gir klitorisstimulering ved hjelp av lystluftteknologi – med andre ord, det stimulerer klitoris uten å berøre det. I tillegg stimuleres G-punktet ved hjelp av en vibrerende fallus.

  Den har to motorer som kan styres individuelt. Det er 12 intensiteter av glede luftstimulering for klitoris, og det er 10 vibrasjonsmønstre med 12 intensitetsnivåer for G-punktet.

  Derfor er det mange kombinasjoner du kan nyte, og det er ikke lenger et spørsmål om å velge den ene eller den andre fordi det er uendelige muligheter for orgasmisk nytelse.

  • Materiale: kk3pn9wiun0ljgj1vuSilikon og ABS-plast.
  • Pleasure Air Technology®.
  • 10 vibrasjonsmønstre
  •  12 vibrasjonsnivåer
  •  Innførbar lengde: 10,5 cm.
  • Diameter: 3,5 cm.
  • Vanntett
  • Smart Silence
  • Oppladbart (magnetisk USB-kabel følger med).
  • Ladetid: 120 minutter.
  • Brukstid: 120 minutter.

  Smart Silence funksjon betyr at leketøyet fungerer bare når det er i kontakt med huden din.

  Womanizer g punkt vibrator har også en standby-modus. Med andre ord, du kan legge den fra deg, nyte en fomling med partneren din og bokstavelig talt hente den der du slapp uten å lete etter din favorittkombinasjon igjen.

  Den slås av automatisk etter 10 minutters uten bruk. Den er veldig enkel å sette inn, takket den ergonomiske formen.

  Knappene er ganske intuitive, selv om det er 6 av dem. Forsikre deg om at sirkelen er plassert over klitoris. Når du er på plass, kan du slå den på, og Womanizer g-punkt vibrator fungerer bare når den er i kontakt med kroppen din.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Dobbel stimulering betyr dobbelt glede!

  Jeg kunne ha nådd orgasme etter 2 minutter, men jeg ønsket å ta meg god tid og glede meg så lenge som mulig i min g-punkts vibrator testen. Da jeg fikk orgasme, viste det seg at “hvorfor velge når dere kan få begge deler?” er min favoritt livsfilosofi.

  Det tok litt eksperimentering å få dette leketøyet til å fungere for meg. Kontrollene er som sagt litt kompliserte til du får tak i det. Men når jeg først hadde ordnet det og funnet en innstilling som fungerte for meg … jævla, jeg elsker dette leketøyet!

  Det er IKKE en “gå av veldig raskt, så legg deg i dvale” -type. Denne er definitivt et produkt med “langsom og sensuell oppbygging” som gir G-punkt orgasme. 

  Og noen ganger er det akkurat det du vil ha. Hver gang jeg har brukt dette leketøyet, har jeg hatt en lang, deilig bygning som har ført til en utrolig orgasme.

  Så anbefaler jeg denne g-punkt vibrator? Ja. Men… Dette leketøyet er, la oss være ærlige, veldig dyrt. 

  Jeg vil ikke foreslå Womanizer Duo som verken det første dobbeltstimuleringsleketøyet eller det første sugeleget ditt, av en enkel grunn: doble stimleker fungerer ikke for alle, og sugeleker fungerer ikke for alle.

  Min vurdering av Womanizer Duo Dobbelstimulator

  4.8/5

  Fun Factory Tiger G5 Dildovibrator

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  TIGER g-punkts vibrator vekker rovdyret som gjemmer seg bak hver kvinne og hver mann ved hver av akselerasjonene.

  Takket være den brede basen, kan TIGER også brukes trygt for anal penetrasjon og kraftig massere klitoris eller perineum.

  Den litt buede ekstremiteten til TIGER stimulerer nøyaktig punktet G hos kvinnen eller punktet P hos mannen.

  Den fleksible silikonhuden ligger inne i kroppen din, uavhengig av posisjon, takket være den unike FlexiFUN-teknologien. Han når dermed de mest hemmelige gledepunktene med intetanende kraft.

  Den kraftige G5 vibratormotoren er forbedret slik at mer energi blir fokusert på den vibrerende delen. De intense vibrasjonene fordeler seg uten å miste kraften over hele den vibrerende delen, og dette til slutten av leketøyet.

  • Medisinsk silikon.
  • Ftalatfri
  • Størrelse: 21,7 x 4 cm.
  • Vanntet
  • Oppladbart litium (USB-lader følger med). 
  • 12 vibrasjonsnivåer. 
  • Forholdsvis støysvak. 

  Fun Factory’s Flexi FUN-teknologi gir uendelige posisjoner med silikon av medisinsk kvalitet som er fleksibel til kjernen.

  Tiger G5 tilbyr 6 forskjellige hastigheter og mønstre for din ultimate glede. Den beste delen er den rotete motoren. Den er sterk og gir dype vibrasjoner.

  En annen fin funksjon som denne varen tilbyr, er at den er vanntett, noe som gjør den enkel å rengjøre og bruke mens du dusjer! Endelig hvis du ønsker å ta det med deg på reise … ingen bekymringer, den har et reiselåsalternativ for å stoppe pinlige øyeblikk.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Den første stemningsinnstillingen var nok til å begynne med da jeg presset ganske raskt og plutselig oppstod min spenning.

  Jeg slo den deretter opp til den andre vibrasjonsinnstillingen og senket forsøkene mine. Da bestemte jeg meg for å gå i full gang med vibrasjonene og satte Tiger i høyeste stillingen.

  Jeg sakte presset og trakk G5 inn i vaginaen og følte hver eneste bit av tekstur.  Fitta min verket for mer vibrasjoner som kriblet nerveendene mine ved inngangen da jeg kom så nær å pulsere det hele ut, jeg presset sakte inn igjen.

  Mens jeg nytet gleden ble jeg nesten overveldet. Jeg gikk gjennom pulsasjoner, den gradvise gjorde at klitoris min våknet og førte meg til toppen og deretter ned igjen. 

  Bliss pure bliss da jeg orgasmerte så hardt at det fikk hodet mitt til å snurre. 

  Tiger G5 er virkelig som en dildo med en g-punkts vibrator festet til, den er slik alle gode vibratorer skal være. Skaftens fleksibilitet betyr at du kan eksperimentere med alle slags posisjoner, og sjakten når alle de rette stedene du trenger for å gjøre deg gal.

  Min vurdering av Fun Factory Tiger G5 Rillet Dildovibrator

  4.7/5

  We-Vibe Rave G-punktsvibrator

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Hvis du vet hva en g-punkt er, gå for en sensasjonell G-punkt stimulering med Rave!

  Denne kvalitets G-punktvibratoren fra den velkjente We-Vibe-samlingen garanterer et uforglemmelig klimaks.

  Unik asymmetrisk form forvandler milde bevegelser eller en liten vri til tilfredsstillende glede Rave av We-Vibe tilbyr uanstrengt kontroll over gleden din med de myke kantene og en kraftig rumling gir nye opplevelser akkurat der du vil ha dem.

  En enkel vri vil stimulere de mest følsomme områdene for en virkelig sensuell, personlig opplevelse.

  Silikonvibratoren er utstyrt med asymmetrisk design med bøyd spiss. Dette muliggjør en presis stimulering av de mest følsomme stedene dine. Rave er oppladbar med den medfølgende USB-kabelen. Den har 10 vibrasjonsinnstillinger og kan kobles til We-Vibe-appen.

  • Medisinsk silikon.
  • Ftalatfri
  • Lengde: 22 cm.
  • Diameter: 2,5 – 3,5 cm.
  • Oppbevaringspose og USB-kabel.
  • Vanntet
  • Oppladbart litium (USB-lader følger med). 
  • 12 vibrasjonsnivåer. 
  • Forholdsvis støysvak. 

  The Rave har en merkelig design. Du tror kanskje det bare er en buet stang. Men det er det ikke. Selv om den har en standard G-punktkurve, er det ikke noe symmetrisk med dette leketøyet. Den svinger til siden og gir den en avsmalnet kant.

  Hodet i seg selv er faktisk ganske pæreformet, og hele kroppen er kantet av ganske bekymringsfulle hjørner.

  Resultatet? Et produkt som både er behagelig å holde, interessant å se på og effektivt for å målrette mot G-punktet.

  Dennee er flott for folk som elsker fast press på G-punktet eller klitoris.

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg er en fan av pin-punkts stimulering, og jeg finner at det å bruke den øverste hjørnet av Rave g-punkts vibrator gir meg akkurat det. Men for folk som liker bred stimulering på klitoris, består resten av hodet av den brede, flate overflaten, med jevn fordeling av vibrasjoner over.

  De sterke vibrasjonene er mer enn nok til å gi meg en rask orgasme.

  Internt har Rave en utrolig evne til å holde meg gjettende. Er dette en ulempe? Definitivt ikke! Det gjør å vri og vri Rave til en morsom og uforutsigbar opplevelse, en som ikke skuffer når det gjelder nytelse.

  We-Vibe gjorde det bra med designet: Rave vet hvordan jeg finner G-punktet mitt. Den buede designen er også intuitiv – Å øke og tilpasse trykket er enkelt og effektivt. 

  Og takket være den ubøyelige kroppen, er G-punktet mitt i stand til å få det presset det trenger. Dette er et flott tillegg til samlingen min!

  Rave endrer absolutt ting med sin asymmetriske design, en som gir meg god G-punkt stimulering. Men det er de sterke vibrasjonene som vinner meg over … dette leketøyet har raskt blitt en av favorittene mine, både for klitoris og G-punkt stimulering.

  Min vurdering av We-Vibe Rave G-punktsvibrator

  4.5/5

  Satisfyer Pro G-Spot Rabbitvibrator

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Akkurat da man trodde at Satisfyer-stimulatorene ikke kunne bli bedre, overgikk de seg selv med Satisfyer Pro G-Spot Rabbit.

  Som med andre populære Satisfyer-modeller, stimulerer den unikt utviklede trykkbølgeteknologien din klitoris og gir deg intense orgasmer, helt uten direkte kontakt.

  Hvit, kroppssikker, veldig silkeaktig silikon dekker hele leketøyet med bare litt rosengull.

  Den er lett og ekstremt behagelig å holde med en fleksibel aksel og utvendig arm som inkluderer trykkbølgeklitoristimulatoren som Satisfyer er best kjent for. 

  Pro G-Spot Rabbit er en vibrator med dobbel stimulering som er målretett mot g-punktet hos jenter for å oppnå g-punkt orgasme.

  • Silikon.
  • Vanntett
  • Dildo: 12 cm
  • Rabbit: 23 cm, diameter: 3,2 cm
  •  Rabbit: 11 variasjoner.
  • Dildo: 10 variasjoner.
  • 2 motorer
  • Oppladbar.

  Hvis det var ikke nok, har Satisfyer Pro G-Spot Rabbit også en komfortabel, anatomisk utformet G-punkt vibrator med egen motor og flere variasjonsalternativer. På denne måten får du både indre og ytre glede av høyeste kvalitet.

  Nyt den elegante hvite kaninvibratoren under onani, eller inviter partneren din og nyt det sammen. Satisfyer Pro er utrolig stille bortsett fra de ufrivillige lydene du vil være ansvarlig for. Vanntett for gledelig lek i dusjen. Lades enkelt med USB-kabel inkludert.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Mest intense orgasme jeg noensinne har hatt er en ganske god uttalelse å lese i en anmeldelse av et leketøy.
   
  Men jeg vil ikke si at intensitet automatisk gjør noe til en vinner. Vil du heller ha en ekstrem intens orgasme innen 10 sekunder etter at du har brukt dette leketøyet, og må da stoppe av utmattelse, eller vil du heller bruke et leketøy som Rave g-punktsvibrator og ha flere flotte orgasmer i løpet av en time?
   
  Svaret er helt opp til din preferanse, men personlig ville jeg valgt sistnevnte. I tillegg føler jeg meg fortsatt vanskelig å anbefale dette leketøyet. Ja, klitorisarmen fungerte for meg, men G-punktsvibrator gjorde det ikke. Du kan få dette og få dem begge til å fungere, eller ingen av dem kan fungere.
   
  Å kjøpe dobbeltstimuleringsvibrator er alltid et risikabelt spill, så hvis du kjøper dette så ønsker jeg deg lykke til. Når det gjelder om dette nå er min favoritt tilfredsstiller, vil jeg si sannsynligvis ikke.
   
  Jeg fant allerede Satisfyer Pro Plus Vibration for å gi meg fantastiske orgasmer, pluss at det er mye mindre rotete enn å måtte bruke et internt leketøy hver gang jeg vil gå av.
   
  Alt i alt kan jeg absolutt si at Satisfyer beviste meg feil med dette leketøyet. Jeg forventet at dette leketøyet skulle være et togvrak, og i stedet er det lett en av de beste tingene jeg noensinne har vurdert.
   
  Tilfredsstilleren ser alltid ut til å imponere meg, og jeg gleder meg til å se hva de tenker på videre.

  Min vurdering av Satisfyer Pro G-Spot Rabbitvibrator

  4.2/5

  Hva er et G-punkt og hvordan finner du G-punktet?

  G-punktet er en sone med vev og nerver hos folk med vaginas (jenter) som eksisterer et sted mellom skjeden og urinrøret (det nøyaktige stedet varierer fra kropp til kropp). 

  Noen jenter synes at stimulering av g-punkt området er veldig hyggelig. G punktet hos jenter kan være nøkkelen til at kvinner oppnår orgasme under sex.

  For å finne din G-punktet

  Stikk en finger (eller to) inn i skjeden din og føl etter en litt svampete, valnøttstørrelse med vev langs den fremre skjedeveggen.

  Trykk på det stedet med en “kom hit” bevegelse. Men hver kropp er annerledes og den nøyaktige plasseringen av denne sonen varierer fra person til person, så du må kanskje føle deg litt rundt. (Lett etter! Tross alt).

  Hvordan vil du vite når du fant g-punktet hos jenta di eller ditt?

  Noen mennesker beskriver stimulering av G-punktet som en dyp, indre følelse som intensiveres gjennom stimulering. Men andre vil ikke føle seg  annerledes i det hele tatt.

  Hvis du ikke opplever glede av det, ikke bekymre deg! Du er ikke ødelagt og det er ingenting galt eller mangler i kjønnsorganene dine.

  I tillegg kan denne regionen variere fra kvinne til kvinne, noe som forklarer hvorfor det ofte kan være vanskelig å finne. Når det først er stimulert, kan G-punktet imidlertid forårsake kvinnelig squirting (ja, det er ekte) og hjelpe kvinner til å få vaginal orgasme.

  Hvorfor bry seg?

  G-spot stimulering skaper en annen type orgasme og kan forsterke opplevelsen generelt.

  Folk faller ofte inn i en vane med onani-teknikk når de finner det som fungerer for dem, men å utvide hvor du gleder deg, kan hjelpe deg med å lære mer om kroppen din og introdusere nye typer opplevelser.

  Squirting og G-Punkt Orgasme

  G punkt vibrator

  Så, la oss begynne med å få den mest presserende ut av veien: Ja, squirting er ekte.

  Men hva squirting egentlig er?

  Squirting refererer til utvisning av væske fra folk med vulvas under sex

  Squirting er ikke en ren tiss, men snarere er en kombinasjon av urea, urinsyre og kreatinin – frigjøres av skinnekjertelen, som sitter i den nedre enden av urinrøret. Når noen squirter det er vanligvis fra G-punkt stimulering, eller klitoris og G-punkt dobbel stimulering.

  Skene’s kjertler, G-punkt og urinrørsvamp ligger alle i omtrent samme område av kroppen. Vanligvis, hvis du stimulerer en ting, vil du sannsynligvis stimulere dem alle.

  Og hvis du stimulerer Skene’s kjertel? Noen ganger squirter folk med vulvas!

  Hvordan føles det?

  Det er som å spørre hvordan en orgasme eller sex føles: Alle vil ha et litt annet svar. Noen mennesker sier at det ikke føles som en orgasme. Mens andre bemerker at det føles [lignende], men litt annerledes enn, en orgasme.

  Hva er det grunnleggende?

  Squirting kommer vanligvis (blinker) til enten G-punkt stimulering eller G-punkt stimulering kombinert med klitoris stimulering.

  For å gjøre opprydding så enkelt som mulig, begynn med å preppe omgivelsene. Legg noen håndklær ned eller et vanntett laken på sengen. Et annet alternativ: Få det på i badekaret.

  Når jeg onanerer og planlegger å stimulere G-punktet mitt, kommer jeg inn i karet slik at jeg ikke trenger å bekymre meg for å bli alt vått.

  Fornuftig! Hvor mye væske du får ut varierer fra person til person. Noen mennesker frigjør en teskje mengde. Andre suser. Kan også like godt forberede seg på en super-soaker.

  Sett deretter stemningen. Tenn lys, sett på PartyNextDoor (eller hva som helst på din Sexy Time-spilleliste), sett telefonen i flymodus, og plasser smøremiddel og leker innen rekkevidde.

  Til slutt, når du er god og slått på, er det på tide å gi din G-spot og klitre litt kjærlighet.

  Hvordan bruke en G-punkt vibrator?

  Hvis du får din G-punkt vibrator for første gang kan du lure på hvordan du bruker dette sexleketøyet for å hjelpe deg med å få en stor orgasme. Det er noen generelle guider for å lære mer om hvordan du bruker en G-punkt vibrator. 

  g punkt vibrator

  Velg en passende G-punkt vibrator 

  Du kan velge en G-punkt vibrator laget av gummi eller silikon. Det er nødvendig å få en vanntett G-punkt vibrator med en kontroller, for du kan nyte forskjellige vibrasjonsmønstre og unike opplevelser. 

  Les spesifikasjonene til G-punkt vibratoren nøye før bruk. Det er en annen ting du må legge merke til, sørg for at den er fulladet når du bruker den for første gang. 

  Bruk smøremidler for deg selv og din G-spot vibrator

  For å begynne onani, må du alltid sørge for at leketøyet er blitt grundig rengjort og renset slik at din sikkerhet kan garanteres. For en ekstra glathet og glede, ta en flaske med den kompatible smøremiddelet til leketøyet ditt. 

  Vannbasert smøremiddel anbefales, da det er kompatibelt med de fleste silikon- og gummileker. Smøremidler vil gjøre inn- og utbevegelsene enda mer behagelige og tillate deg å finne den rytmen du liker lettere.

  Slapp av og finn din G-spot

  Kom deg i en stilling du er komfortabel i, og der det er lite sannsynlig at du blir forstyrret, og stikk deretter en eller to fingre inn i skjeden din, og rett dem opp i klokken 12, mot magen. Trykk fingrene godt mot skjede taket omtrent en tredjedel av veien inn, og du skal kunne føle det svampete området som øker i størrelse ved stimulering.

  Sett sakte inn G-punktvibratoren

  Når du har funnet G-spot-området, strekker du deg etter G-spot-vibratoren og setter den inn i området. Beveg deg sakte når du bare setter den inn.
   

  Nyt forskjellige vibrasjonsmønstre

  Slå vibratoren på lav hastighet, og beveg den sakte inn og ut. Når kroppen din tilpasser seg, kan du prøve å bevege deg raskere. Ikke gjør noe mer enn du er komfortabel med. Når du er klar, kan du leke med forskjellige vibrasjonsintensiteter og mønstre med kontrolleren.

  Rengjøring av G punkt vibrator

  G-Punkt vibrator er vanntett og kan senkes helt ned i vann, noe som betyr at du kan vaske den grundig under en kran eller i vasken.

  Bruk et leketøysikkert rengjøringsmiddel eller mild antibakteriell såpe. Det er viktig å vaske G-Punkt vibrator rett etter bruk, og definitivt mellom bruk hvis du deler.

  Hvis du ønsker ikke å ødelegge stemningen ved å ta med leketøyet ditt på kjøkkenet eller badet for å skrubbe, bør du vurdere å få en UVee; ha den ved siden av sengen klar til å lagre stemningen din så snart du er ferdig. UVee vil desinfisere den på under 10 minutter ved bruk av UV-C-lys.

  Hvis du deler stemningen din, kan du sørge for at den ikke går tom for juice ved å lade den mens du renser den. Finn en måte å tilbringe tiden på (bli kreativ) og om ti minutter vil stemningen være ren, ladet og klar til bruk på partneren din.