Runkemaskin – Best i test

En runkemaskin er et motorisert sexleketøy som gjør bevegelsene for deg, eller at du må bevege de manuelt over penis. Runkemaskiner kommer med forskjellig intensitet og følelse, og kan ofte tilpasses brukerens egne ønsker om stramhet og intensitet.

Fant ikke det du letter etter?

Klikk her for å se et mye større utvalg av Runkemaskiner

FAQ

Selv om ingen sexleketøy på markedet kan matche ekte vare, så er det mange som har en veldig realistisk følelse. Om dette er hva du er ute etter, prøv å varm opp sleeven litt før bruk, og bruke godt med vannbasert glidemiddel.

Nei, selv om de skal kobles direkte i strømkontakten, så er de jordet. Men bare pass på at om du har tenkt å bruke den i dusjen, kjøp en som er vanntett.

Enkelte er veldig stramme, så det er viktig å bruke et godt glidemiddel om du føler den er for trang. Start med rolige bevegelser først for å se om du bruker nok.

I pakken får du som regel instruksjoner på hvordan du skal rengjøre apparatet. Som regel er det en sleeve innvendig som du kan enkelt fjerne og rense med lunkent vann og såpe. Men er det ikke mulig å fjerne sleeven innvendig, så er det som regel hull i enden hvor du kan tømme ut sæd, og vann du rengjør med.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Autoblow 2+ XT Blowjob-maskin

  Testvinner

  83%
  Design
  75%
  Brukervennlig
  90%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  81%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.5/5
  Brukervurdering:
  3.5/5
  Inngangspartiet på Autoblow

  Autoblow 2+ XT Blowjob-maskin

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Det har vært flere Autoblow maskiner opp gjennom tidene, og XT versjonen gir definitivt den strammeste og mest intense opplevelsen i forhold til tidligere versjoner. 

  Du kan velge mellom 3 forskjellige sleeve størrelser slik at du kan tilpasse opplevelsen etter størrelsen på din egen penis. Dette gir deg også muligheten til å velge hvor følsom maskinen skal være. 

  Maskinen har flere sikkerhetsinnstillinger for at den skal være trygg å bruke. Blant annet oppfatter maskinen når den blir for varm, og stiller seg i pause for å unngå slitasje og ubehagelige opplevelser. 

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Autoblow 2+ XT Blowjob-maskin
  Vibrasjoner Ingen
  Omkrets Sleeve 7,5 til 16,6 cm
  Diameter 2,7 til 5,6 cm
  Vanntett Nei
  Batteri Nei, kobles til stikkontakt.
  Materialer ABC plast og TPE
  Lading Nei
  eske og blowjob maskin

  Følsom sleeve

  1 of 3

  Kommer i flere størrelser

  2 of 3

  Ekte blowjob følelse

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Autoblow 2+ XT Blowjob-maskin

  Videoer

  Konklusjon

  Det er mange som roter med sleeven på denne maskinen, men når du først får dette riktig på plass i forhold til din størrelse, er dette en helt fantastisk runkemaskin å bruke! Onani for menn er gjort til en hel vitenskap med dette produktet, som har tatt lang tid for å utvikle, og perfeksjonere for alle størrelser og former på en penis.

  Materialet er veldig mykt og behagelig, og trenger ikke mye glidemiddel for å brukes heller. Tvert imot, ikke fukt den alt for mye om du vil ha en mer intens og stram opplevelse. Er du en mer følsom type der nede så kan du godt spe på med litt mer glidemiddel, det skal tross alt ikke kjennes ut som ei kattetunge heller. 

  Runkemaskinen er veldig enkel å innstille i forhold til hastighet du vil bruke, men kunne gjerne gått litt fortere ( men dette kunne man vel sagt om kona også).

  PDX Elite Moto-Bator Masturbator

  Nybegynner

  92%
  Design
  87%
  Brukervennlig
  79%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  65%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  3/5
  Inngangspartiet på Autoblow

  Autoblow 2+ XT Blowjob-maskin

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  PDX Elite Moto-Bator Masturbator er en deilig runkemaskin med naturtro sleeve innvendig. Den har rolige men intense bevegelser, og er laget av solide materialer for å vare lenge. 

  Den trenger 4 x AA batterier for å fungere, og dette gir deg opptil 2 timer med fantastisk nytelse.  Den diskre utformingen og lette materialet gjør den også enkel å ha med seg på reiser, og vil ikke vekke oppsikt om noen finner den i reisekofferten. 

  Den har to kraftige motorer som styres separat for å gi deg enten et intenst sug, eller en kraftigere bevegelser som en håndjobb opp og ned penis mens den suger. 

  Spesifikasjoner

  Funksjoner PDX Elite Moto-Bator Masturbator
  Vibrasjoner Nei
  Lengde 23,1 cm
  Diameter Innvendig 6,5 cm
  Vanntett Nei
  Batteri 120 minutter
  Materialer TPR-gummi og ABS-plast
  Volum Middels
  Lading Nei
  PDX Elite Moto-Bator Masturbator

  Rengjøringsmiddel

  1 of 4

  Glidemiddel

  2 of 4

  Kontroll knapper

  3 of 4

  Gjennomsiktig avtakbar sleeve

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av PDX Elite Moto-Bator Masturbator

  Videoer

  Konklusjon

  En deilig følsom sleeve som passer de fleste menn der ute. I denne prisklassen så vil du nok ikke finne noe med tilsvarende kvalitet, men det er litt synd at den ikke kommer med oppladbare batterier, slik at du slipper å kjøpe inn AA batterier hele tiden ( du kommer helt sikkert til å tømme butikkhyllene etter at du har prøvd denne). Det er absolutt ikke vanskelig å finne ut av hvordan å runke med PDX Elite Moto, i og med at den kommer med gode instruksjoner på hvordan den brukes.

  Ellers så gir ikke batteridrevet runkemaskiner den samme intensiteten som en som går på strøm. Men den har behagelige bevegelser, og passer perfekt for de som liker et rolig og intenst sug. Et stort pluss er at de både følger med rengjøringsmiddel og glidemiddel i pakken, og gode instruksjoner på hvordan du skal bruke runkemaskinen.

  Satisfyer Men Heat Vibration

  Beste pris

  90%
  Design
  86%
  Brukervennlig
  79%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  66%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  3.8/5
  Brukervurdering:
  3/5
  Inngangspartiet på Autoblow

  Autoblow 2+ XT Blowjob-maskin

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  En vanntett og hendig runkemaskin som er både herlig og bruke og tenker på miljøet. Den er utstyr med et oppladbart batteri som holder i godt over en times tid før den må lades. Med den intense følelsen du får av Satisfyer Men Heat Vibration, så holder nok en times tid mer enn nok. 

  Den har en diskre design som minner mer om en elektrisk pepperkvern enn en runkemaskin, så denne kan du fint ta med deg overalt uten å måtte bortforklare hvorfor du går med noe som ligner på ei fitte i bagen. 

  Den er 100% vanntett, noe som gjør den perfekt til å ha med i dusjen for en mer behagelig og våt opplevelse. Runkemaskinen kan varmes opptil 40 °C, noe som minner mer om en ekte vagina fremfor kald silikon rundt penis.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Satisfyer Men Heat Vibration
  Vibrasjoner Varmevibrasjon opptil 40°C med 70 forskjellige innstillinger
  Lengde 15 cm
  Diameter 7 cm
  Vanntett Ja
  Batteri Oppladbare batterier
  Materialer Hudvennlig silikonmaterial
  Volum Middels
  Lading Magnetisk USB ladekabel
  Satisfyer Men Heat Vibration

  Solid konstruksjon

  1 of 3

  Diskre design

  2 of 3

  Enkle kontrollknapper

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Satisfyer Men Heat Vibration

  Videoer

  Konklusjon

  Selv karer med en normalt stor penis vil få en fantastisk stram og deilig opplevelse med denne. En av de største fordelene er at runkemaskinen kan varmes opp, noe som gir den en mye mer realistisk følelse enn mange andre runkemaskiner der ute. Et godt runketips er å bruke godt med glidemiddel når du bruker denne.

  Men bevegelsene er ikke så veldig intense som litt dyrere maskiner, og du må ty til å hjelpe med hånden av og til for å få litt fortgang /om du liker litt raskere bevegelser). Men stramhet og følelsen av materialet inni runkemaskinen er helt fantastisk deilig. Her får du absolutt mye for pengene!

  Hot Octopuss Pulse Duo Penisvibrator

  Med vibrator

  88%
  Design
  74%
  Brukervennlig
  69%
  Kvalitet
  80%
  Pris
  73%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  4/5
  Inngangspartiet på Autoblow

  Autoblow 2+ XT Blowjob-maskin

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Hot Octopus Pulse Duo er laget for å stimulere både han og henne. Den er laget for å stimulere den følsomme delen av penis rundt strengen på penishodet, og kvinnens klitoris om hun sitter oppå eller ligger under apparatet. Dere finner fort ut av hvordan å runke med denne sammen, og finne mange spennende stillinger dere kan bruke denne sammen.

  Runkemaskinen har flere innstillinger for vibrasjon, og har et oppladbart batteri med magnetisk USB kabel, slik at dere kan nyte den i mange timer uforstyrret.

  I USA har leketøyet blitt kåret til årets leketøy for par i 2014, og har siden den gang vært en av både menn og kvinners favoritter å kose seg med i sengen. Denne kan brukes både når penis er erigert eller slapp, slik at den kan også stimulere til å få en ereksjon.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Hot Octopuss Pulse Duo Penisvibrator
  Vibrasjoner 5 forskjellige
  Lengde 12 cm
  Bredde 7 cm
  Vanntett Ja
  Batteri Oppladbart
  Materialer Silikon og plast
  Volum Høyt
  Lading Medfølger ladekabel
  Blå stor penisvibrator med fjernkontroll

  Enkel fjernkontroll

  1 of 3

  Solid materiale

  2 of 3

  Stimulerer penishodet

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Hot Octopuss Pulse Duo Penisvibrator

  Videoer

  Konklusjon

  Kanskje et av de mest innovative og artige produktene på markedet for onani som menn og kvinner kan nyte sammen. Pulseringen er god, og du merker godt stimulansen du får i penishodet, og er perfekt for dem som elsker “edging”. 

  Den er ganske liten og hendig, og designen er veldig diskre. Så denne funker fint å ta med seg overalt, og kommer til og med med en egen USB lader for rask strømtilførsel. Jeg vil tippe at den kan fungere på normal intensitet i ett par timer, noe som er en god batteritid i forhold til mange andre runkemaskiner der ute som går på batteri.

  Autoblow A.I. Blowjobmaskin

  Maskinvakuum

  78%
  Design
  78%
  Brukervennlig
  82%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  73%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.8/5
  Brukervurdering:
  4/5
  Inngangspartiet på Autoblow

  Autoblow 2+ XT Blowjob-maskin

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Onani menn trenger kommer fra Autoblow A.I, som er den eneste runkemaskinen som benytter kunstig intelligens for å gi den perfekte sugejobben. 

  Bevegelsene inne i runkemaskinen er utviklet ut i fra mange forskjellige sugejobb teknikker, og du har 10 forskjellige innstillinger som kan stimulere opptil 250 forskjellige punkter på penis. 

  Den har en solid og robust design, men den er likevel lett å ta med seg, og ser mer ut som en vannkoker i sekken enn en runkemaskin når du tar ut sleeven. Den myke silikon sleeven kan byttes ut med andre fra Autoblow, slik at du kan finne den perfekte passformen for din penis.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Autoblow A.I. Blowjobmaskin
  Hastigheter 10
  Lengde 24 cm
  Diameter Indre diameter fra 1- 5,2 cm
  Vanntett Nei
  Batteri Nei
  Materialer Silicone and ABC plast
  Volum Høy
  Lading Nei, egen strømkabel
  blå og hvit automatisk sugejobb maskin

  Enkle kontrollknapper

  1 of 3

  Myk silikon hylse

  2 of 3

  Ventilasjon for vakuum

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Autoblow A.I. Blowjobmaskin

  Videoer

  Konklusjon

  Et helt rått produkt som gir deg en fantastisk sugejobb! Et godt runketips med Autoblow er å føle seg litt frem og ta det forsiktig i begynnelsen, da du må prøve å finne den perfekte stimulansen selv.

  Denne runkemaskinen har tatt flere år å lage ettersom den bruke kunstig intelligens for å gi den perfekte sugejobben. Hvordan runke uten denne blir vanskelig å forestille seg etter at du har prøvd den. Men en ting som trekker litt ned er støynivået, så dette er absolutt ikke noe du bør kose deg med når ingen andre er tilstede. 

  Strømkabelen er lang, så det er ikke noe problem å finne seg til rette- og husk å kjøpe godt med glidemiddel da den krever en god del av dette. 

  Alt i alt var opplevelsen helt fantastisk, og passer godt til de fleste normale penisstørrelser. Men den kan kanskje føles litt for trang for de største gutta.

  Arcwave Ion Masturbator

  89%
  Design
  87%
  Brukervennlig
  71%
  Kvalitet
  71%
  Pris
  67%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  5/5
  Inngangspartiet på Autoblow

  Autoblow 2+ XT Blowjob-maskin

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Arcwave sine produkter har blitt veldig populære på grunn av sin pulseringsteknologi. Nå kan menn nyte en deilig pulserende følelse mens runkemaskinen beveger seg over penishodet og gir en fantastisk stimuli for intense orgasmer. Mange har også laget videoer om denne på Youtube, så det er enkelt å finne runketips til Arcwave Ion Maturbator.

  Den er utstyrt med berøringssensorer som hjelper deg med å treffe de rette punktene på penishodet, og sender deilige trykkbølger for følelsen av en ekte sugejobb.

  Den er både vanntett og oppladbar, og du kan nyte den opptil 60 minutter før den må lades. Ca. ladetid er på 120 minutter.

  Arcwave Ion Masturbator er laget av solide materialer, og sleeven innvendig er deilig og myk for en naturtro opplevelse.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Arcwave Ion Masturbator
  Vibrasjoner Trykkbølger
  Lengde 10,7 cm innvendig
  Diameter 4,3 cm indre diameter
  Vanntett Ja
  Batteri Ja
  Materialer ABS-plast og CleanTech-silikon
  Volum Middels
  Lading Ja
  23331 arcwave ion masturbator 04 q100

  Holder med ladestasjon

  1 of 3

  Solid kapsel

  2 of 3

  Mykt silikon material

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Arcwave Ion Masturbator

  Videoer

  Konklusjon

  Det finnes rett og slett ingen andre produkter som gir deg samme følelse! Så hvordan runke med dette produktet? 

  Du må bruke den ett par ganger før du blir vant med følelsen av den, og jeg skal si deg at orgasmene du får er helt utrolig intense. 

  Men for enkelte så kan denne føles veldig trang, og selve hylsen har ikke større diameter enn en grillpølse. den er selvfølgelig strekkbar, men likevel vil nok de tykkeste peniser slite med å bruke denne. 

  For helt normalt utstyrte karer derimot, er det få andre produkter der ute som kan gi en like fantastisk opplevelse med en runkemaskin.

  Spider Meiki One - Handsfree Runkemaskin

  91%
  Design
  76%
  Brukervennlig
  68%
  Kvalitet
  74%
  Pris
  78%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  4.5/5
  Inngangspartiet på Autoblow

  Autoblow 2+ XT Blowjob-maskin

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Spider Meiki One har en deilig realistisk følelse der du styrer dine egne bevegelser og er ikke motorisert.  Fest den på en hard overflate med sugekoppen bak, og still den i vinkelen som passer best for deg.

  Hylsen gir en strang følelse rundt sleeven som har en naturtro følelse av deilig silikon, og den er laget for å tåle ganske røff behandling.  Dette er den beste manuelle runkemaskinen for de som vil oppleve den samme fysiske aktiviteten og følelsen av å ha ekte sex.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Spider Meiki One
  Vibrasjoner Ingen
  Lengde 18 cm innvendig
  Diameter 9 cm innvendig
  Vanntett Ja
  Materialer Silicone and ABC plast
  sleeve i naturtro farge på Spider Meiki One

  Trang hylse

  1 of 3

  Trang inngang

  2 of 3

  Sugekoppp bak

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Spider Meiki One

  Videoer

  Konklusjon

  Fest den til veggen ved senga og still den inn i perfekt knulleposisjon, så skal jeg love deg at dette går unna! Når du kjører den inn så er det nesten den samme følelsen du får av å penetrere en ekte vagina, det klemmer god og har et deilig materiale innvendig. Onani menn foretrekker er som regel med litt fysisk aktivitet i tillegg, og denne er perfekt for dem som vil trene opp stamina i sengen.

  Denne krever at du bruker en del glidemiddel, ellers kan en med litt større tykkelse på penis bli litt sår etter bruk- men det er vel sjeldent at karer klager over at det er litt trangt?

  Du kan også bruke den helt fint manuelt med hånda, men sugekoppen fester seg godt til de fleste overflater, og gir deg både mosjonen og trening i stamina som de fleste menn trenger etter en lang dag etter å sitte stille. Hiv ut tredemølla, og skaff deg denne istedenfor!

  Pipedream Extreme Mega Grip

  87%
  Design
  83%
  Brukervennlig
  80%
  Kvalitet
  83%
  Pris
  67%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  3.8/5
  Inngangspartiet på Autoblow

  Autoblow 2+ XT Blowjob-maskin

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Pipedream Extreme Mega Grip er en manuell runkemaskin hvor du selv bestemmer intensitet. Sleeven innvendig er laget av deilige materialer som er nesten bedre enn ekte vare, og du kan enkelt justere hvor stramt den sitter selv med hånden. 

  Denne passer for menn som vil styre sitt eget tempo, og ikke er overlatt til en motor som styrer bevegelsene. Pipedream Extreme Mega Grip har 10 vibrasjonsmønstre for ekstra nytelse når du bruker runkemaskinen, og sleeven er enkel å rengjøre etter bruk.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Pipedream Extreme Mega Grip
  Vibrasjoner 10 forskjellige
  Dybde 15 cm
  Batteri 2x AAA
  Materialer Plast og TPR.
  Lading Nei
  Pipedream Extreme Mega Grip

  Styr trykket selv

  1 of 3

  Deilig sleeve innvendig

  2 of 3

  Vibrator med 10 intensiteter

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Pipedream Extreme Mega Grip

  Videoer

  Konklusjon

  Dette er en helt grei manuell runkemaskin som de fleste vil like. Se gjerne på litt Youtube videoer om denne for å få litt runketips i tillegg når du bruker denne. Den minner om fleshlight, og de herlige konturene innvendig gir en ekstra pirrende følelse.

  Det eneste som trekker ned er at den ikke har oppladbare batterier, og må anskaffe AAA batterier hele tiden (ja, batteriene kommer til å gå fort unna med denne).

  Totalt sett har Pipedream laget en solid konkurrent til Fleshlight med denne, og blir nok veldig populære blant menn som vil styre bevegelsene selv, og hvor intens og stram den skal være under akten.

  Hvordan kjøpe den beste runkemaskin

  Å velge en runkemaskin kan være vanskelig. Men med denne enkle guiden får du ditt nye favoritt runkemaskin i din besittelse på kort tid!

  Tid som trengs: 15 minutes
  Total pris: 1000 NOK

  Nødvendige verktøy:

  Denne listen for de beste runkemaskinene

  Andre ting:

  Penger for å kjøpe runkemaskin

  Steg for steg guide

  Leter du etter den beste runkemaskin
  Sex leker kjøpere, nybegynnere eller veteraner, vil alltid leter etter å kjøpe den beste runkemaskin for seg selv. Det er grunnen til at vi laget denne siden, hvor du kan finne en rangering av de beste sexleker.
  1
  Ikke kast bort tiden din for å lete.
  Som kjøper kan du bruke timevis på å finne nøyaktig hvilken runkemaskin du skal kjøpe. Det kan være frustrerende. Det er mange brukeranmeldelser, blogganmeldelser og anbefalinger du bør vurdere når du kjøper en runkemaskin.
  2
  Les gjennom våre anbefalinger
  All informasjon og vår ekspertuttalelse som er på nettet, er samlet og ordnet på denne siden. Du trenger bare å lese denne for å få et innblikk i hva du skal kjøpe.
  3
  Velg en av de anbefalte sexbutikkene å kjøpe fra.
  Når du har bestemt deg for en runkemaskin du vil kjøpe, har vi gjort neste trinn veldig enkelt for deg. Alle anbefalte butikkene har link til runkemaskinen du har bestemt deg for.
  4
  Ferdig! Nå eier du en runkemaskin.
  Bare velg en sexbutikk å kjøpe fra. Få produktet sendt diskret til din adresse. Vi har sørget for at alle sexbutikkene vi anbefaler å handle fra har diskret emballasje og en anonym avsenderadresse og navn.
  5

  Finn beste runkemaskin for deg

  Med så mange forskjellige produkter som finnes på markedet av runkemaskiner, er det greit å få litt tips og hjelp om å finne de beste produktene. Som du kanskje ser på brukeromtaler vi laster opp, er det stor forskjell i hvordan kjøpere oppfatter disse produktene.

  Årsaken til dette er mange, men i bunn og grunn stammer det i at vi har alle forskjellige størrelser og følsomhet på penis.  Det finnes dessverre ingen fasitsvar på hvilket produkt som er best for deg. Men se gjerne på denne videoen, så får du flere gode tips om hvilke runkemaskiner som er mest populær for tiden.

  Runkemaskiner er også en ganske kostbar investering i forhold til andre type onaniprodukter som er tilgjengelig for menn. Har du testet andre typer produkter tidligere, og vet du at dette kommer til å tilfredsstille deg?

  Mange menn liker et produkt som gjør hele jobben for dem, altså en runkemaskin. Men for mange er det like viktig å være i fysisk aktivitet, og å bruke hele kroppen i den seksuelle akten. I denne videoen får du en god innføring i hvilke typer produkter som finnes på markedet, og kanskje du heller finner andre type produkter som passer bedre for deg.

  Runketips- Slik onanerer du med hjemmelaget runkemaskin

  Runkemaskiner kan være en kostbar affære. Men visste du at du kan lage en trygg og enkel runkemaskin hjemme med litt arbeid? Vi skal gå gjennom prosessen trinn for trinn slik at du kan lage en ekte runkemaskin hjemme, uten å betale en masse penger for samme opplevelse (vel, kanskje ikke helt den samme).  For å lage denne manuelle runkemaskinen trenger du:

  • Krok du kan feste i taket og en talje
  • Pringles boks, gummihanske, vatt eller svamp
  • Strikktau rundt midjen med krok i hver ende

  Dette er vel noe av det mest oppfinnsomme vi har funnet av hjemmelagede runkemaskiner på Youtube. Nedenfor kan du se hele videoen om hvordan du setter i stand denne runkemaskinen, men vi må innrømme at det tar litt tid å få alt på plass. I tillegg så er det ikke spesielt praktisk å ta med seg på tur…men dette kan fint fungere for enslige karer som ikke har budsjett til en stømdrevet runkemaskin akkurat nå.

  Hvordan bruker du en Runkemaskin?

  Det er mange forskjellige brukeranmeldelser av runkemaskiner på nett. Enkelte elsker dem, mens andre kjenner ingenting i det hele tatt. Så hvorfor er det et så stort sprik i opplevelsen med en runkemaskin?

  Vel, dette kan ofte skyldes på at produktet er enten for stort, trangt, eller at de bruker alt for lite glidemiddel. Selv om det er den dyreste maskinen på markedet du kjøper, er dette nødvendigvis ikke den beste for deg ut i fra hvilke punkter på penis du vil stimulere. 

  Her kommer 3 tips om hvordan du du skal bruke en runkemaskin, og optimalisere din opplevelse med produktet.

  Hvordan rengjøre en Runkemaskin

  Husk at med alle sexleketøy, også automatiske runkemaskiner, så skal hygiene stå i høysetet. dessverre så rengjør de seg ikke av seg selv, og det er viktig å fjerne bakteriebelegg eller annen skitt som kan samle seg opp i runkemaskinen. Som regel følger det enten med rengjøringsmidler, eller klare instrukser på hvordan du skal rengjøre slike maskiner for å oppnå lengst mulig levetid på produktet.

  arcwave-ion

  Videoer om hvordan du rengjør sexleketøy

  Her finner du en rekke forskjellige videoer som forklarer godt hvordan sexleketøy skal rengjøres. I og med at det ikke finnes en bestemt video for runkemaskiner, er praksisen for normal hygiene den samme som mange andre sexleketøy. Det viktigste er at du tenker over hvilke materialer din runkemaskin er laget av, og sørger for å følge instruksene for rengjøring i videoen. 

  Hvilken runkemaskin fikk Herman Flesvig?

  Den kjente komikeren og pocasteren Herman Flesvig fikk en uventet gave i posten fra en ivrig lytter av programmet.

  Det er mye merkelige gaver du kan få som kjendis. Noen sender trusa si, toppløse bilder, eller snåle og ubrukelige ting fans har laget hjemme. Men Herman Flesvig fikk for en gangs skyld en gave han faktisk kan få bruk for, og skal vi tro på kommentarer i media, er han allerede gått i gang.

  Men vi i redaksjonen på Lovebuddy kunne gjerne tenkt oss å vite hvilken runkemaskin han fikk fra en av sine ivrige lyttere- og det fant vi ut på nett med litt research.

  The Handy Runkemaskin

  Det viser seg at en norsk grunder som lager runkemaskiner som står bak gaven til Flesvik, og at årsaken til at han sendte denne var på grunn av en tidligere podcast hvor Herman snakker om å utvikle en runkemaskin som kan hjelpe alle single menn der ute.

  Vel, grunderen svarte på tiltale og bestemte seg for å sende i vei et ganske stilig produkt som definitivt kan bli en populær runkemaskin på det norske markedet.

  Runkemaskinen til Flesvik heter The Handy, og er fullt mulig å kjøpe i norske nettbutikker. Vi har til og med funnet produktet hos en av våre butikker om andre vil teste ut denne spennende nye runkemaskinen. Faktisk er dette en av de mest innovative runkemaskinene vi har sett på lenge, med fjerntilkobling, eget nettsted hvor du kan laste ned nye intensiteter og hastigheter, og kan styres med telefonen og nettbrett.

  Klikk deg inn på Sinful nedenfor så kan du lese både spesifikasjoner og kundeomtaler på denne runkemaskinen

  Herman Flesvik

  Videoer tilgjengelig om The Handy Runkemaskin

  For å komme i gang med produktet, så har vi også funnet en del videoer fra brukere på nett. Ettersom at The Handy er ganske avansert og krever litt tilvenning, er det greit å få litt tips for å komme i gang. Ikke minst er det like viktig å høre hva andre synes om produktet. Ut i fra det vi hører, er det mange som sette pris på den norskproduserte runkemaskinen verden over. Så denne kommer nok til å bli et varemerke for Norge på lik linje med ostehøvelen i nærmeste fremtid!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *