Sinful Julekalender – Test og Anmeldelse

sinful julekalender
92%
Design
87%
Bruk
91%
Kvalitet
90%
Pris
91%
Opptreden
Vurdering:
4.7/5

Pros

Cons

Prøvd og anmeldt av Anna Johansen

Prøvd og anmeldt av Anna Johansen

"Livet må nytes i det fuleste og alle sexlekene må prøves. Jeg prøver å anbefale favorittene mine så at alle har moro".

Sinful julekalender 2021

Høydepunkter

Nytt innhold i 2021, så du kan kjøpe en Classic selv om du har hatt den før.
I fjor ble den nok en gang utsolgt på rekordtid.
Du får vibrerende sexleketøy, tilbehør til forførende forspill og til bondagelek.
En morsom og sexy måte å telle ned dagene til jul.
Leker passer for folk med penis og vulva.
Glede i hver eske!
Sinful julekalender 2021

Om Sinful 2021 Julekalender

Årets slemmeste kalendere fra Sinful er en sjanse til å ha mer ærlige og dypere samtaler om ønsker, fantasier samt bli bedre kjent med hverandre.

Design

Design

Sinfuls stilige adventskalendere har alle et eksklusivt design og kan lett være en del av hjemmets julepynt - uten å avsløre de varme hemmelighetene som skjuler seg bak dørene. Sammen med kalenderen får du et fantastisk inspirasjonshefte med guider om hvordan du får den beste opplevelsen med dine nye lekekamerater.

Bruk

Bruk

Både Luxus og klasisk Sinful julekalender er utviklet med et ønske om at du skal ha en fantastisk, morsom jul fylt med utforskning, sex og spenning. De vil hjelpe deg med å vekke den spesielle gnisten i forholdet ditt som små, sexy gaver kan hjelpe med i en sesong for kjærlighet og gaver.

Kvalitet

Kvalitet

Sinful har lyttet til kundene sine og forsiktig forbedret overraskelsene, både når det gjelder utvalg og kvalitet!

Pris

Pris

I år inneholder begge utgavene av Sinful's Advent Calendar produkter av en mye høyere verdi enn det du betaler. På toppen av det får du gratis frakt. For en pris på 1 595 nok for du leker for du en verdi av 4 500 nok!

Opptreden

Opptreden

Basert på tilbakemeldinger fra kunder har Sinful valgt ut nye og spennende produkter og forbedret flere populære klassikere i år. De har også utviklet et enda mer grundig inspirasjonshefte og onlineunivers, slik at du og partneren din kan se frem til mange timer med fantastisk spilletid over jul. Heftene er tilgjengelige online på dansk, norsk, svensk, finsk, fransk og engelsk. Du kan alltid lese om dagens overraskelse og få inspirasjon til hvordan du får mest mulig ut av de slemme produktene dine.

Sinful julekalender 2020

Skjermbilde 2021 09 16 105654

Sinful Julekalender Unboxing:  

Sinful Classic Julekalender 2020 er en oppdatert versjon av 2019 bestselger. Du får 24 populære produkter til kvinner, menn og par, samt et inspirasjonshefte med tips og triks til dagens frekke overraskelse. Classic versjonen hadde 13 lekre sexleketøy, 7 erotiske tilbehør og 4 frekke bondageprodukter. Gavene var utvalgt til par som kanskje ikke har prøvd sexleketøy før, eller som kun har et par klassiske sexleketøy i nattbords skuffen. 

2020 Deluxe julekalender er spekket med fantastiske overraskelser, og selv om vi ikke vil avsløre alt for mye, har vi valgt å løfte sløret på noen få produkter. I alt inneholder kalenderen 14 pirrende sexleketøy, 4 erotiske tilbehør og 6 bondageprodukter fra populære merker som Sinful, Obaie, Amaysin og Nortie. Innholdet lar dere realisere et bredt spekter av fantasier – kanskje noen dere til og med ikke visste at dere hadde.

Sinful julekalender 2019

Sinful julekalender 2019

Sinful julekalender Unboxing:

Sinfuls 2019 julekalender hadde 24 spennende produkter; 13 sexleketøy, 7 erotisk tilbehør og 4 bondage -produkter. Denne julekalenderen var for ham, henne og paret.

Sexleketøyene var av deilig og stilig design som jeg synes appellerer til de fleste. De har også en litt fløyelsaktig glatt overflate som føles veldig behagelig mot huden. – Tommelen opp!

Sinfuls julekalender er alltid veldig gjennomtenkt med varierte sexleketøy som definitivt oppgraderer sexlivet. Innholdet føles gjennomtenkt dels fordi en vibrator kan brukes sammen med andre sexleketøy i kalenderen og dels fordi du har tenkt på forspill, nytelse, produkter som letter orgasme, styrker orgasmeevnen og sikrer ereksjon. Flere produkter kan brukes under samleie og lar par få en orgasme samtidig. Sexleketøyene for g-spot og prostata kan gi opphav til flere eksplosive orgasmer og også lette fontenenes orgasme for henne!

Sinful julekalender 2018

Sinful julekalender 2018

Sinful julekalender Unboxing: 

I 2018 har Sinful laget kalender for han, henne og par i to versjoner Luksus og Klassisk. Total verdi av varer var 2200 nok for vanlig og 4000 nok for Luksus versjonen. Den hadde 6 leketøy, bondage leker, noe for forspill og frekke tilbehør i klassisk og enkelt Sinful design.

Med leker som totalt koster mer enn 500,- bare bak de første dørene, får du garantert mer enn du betalte for og prisen som du betalt er absolutt verdt det! Sinful julekalenderen inneholder naturligvis beste produkter fra produktserien Sinful. Produktutvalget inkluderer ikke billige leker eller leker av lav kvalitet, noe som gjør det ganske enkelt å nå verdien med 24 dører.

Sinful julekalender 2017

Sinful julekalender 2017

Sinful julekalender Unboxing:

Med Julekalenderen 2017 fra Sinful Fikk folk 24 gaver – en til hver dag i desember – som vil gøre julen litt morsommere med forførende, erotiske juleleker til å bringe dere enda tettere sammen.

Sammen med julekalenderen følger det en brosjyre med gode råd og tips til hvordan du kan bruke de 24 gavene sammen med kjæresten din. 

Gled deg selv eller din partner og få varme kinn med en frekk pakkekalender. Den vil utvilsomt spre juleglede og gjøre desember måned enda mer nytelsesfull. 

Bak hver luke finner du en eske med hvert sitt frekke innhold av sexleketøy av høy kvalitet, undertøy og massasjeolje – alt krydret med sexy tips på både engelsk og tysk. 

Som en ekstra detalj kan du se et pikant bilde ta form i løpet av desember, etter hvert som du tømmer dagens eske, vender den rundt og setter den tilbake i kalenderen.

Anmeldelser av Sinful Julekalender

Offisielle bilder

Videoer

Mine tanker

Julen er hjertenes fest, og det er også en opplagt anledning til å pleie kjærligheten med partneren din. Med Sinfuls julekalender får du 24 frekke og søte julegaver dere kan bruke til å dele nye, fantastiske opplevelser sammen – og gjøre det til en jul dere vil aldri glemme. Det er en tid hvor mange ønsker å kjøpe noe ekstra spesielt til partneren sin, så du bør ikke vente for lenge med å kjøpe årets kalender. Den ble nemlig fort utsolgt i fjor.

Selv om denne er Litt dyreree enn andre julekalenderne er den verdt hver krone! Her får du virkelig spennende leketøy og andre frekke overraskelser servert på løpende bånd. Jeg vil heller ikke røpe for mye av innholdet i denne, men som en erfaren sex- og samlivsjournalist, kan jeg betrygge deg med at du ikke vil angre om du kjøper denne. Og her starter adventen med et pang. Hint: «Find the secret spot» og «Man’s best friend» er stikkordene for de to første lukene … Så ja, det er bare å glede seg!

Minus ved kalenderen: Du får ikke med glidemiddel eller massasjeolje i denne kalenderen. Og med så mang spenstige leketøy, kan glidemiddel være lurt å ha ved siden av.
 
I Sinful Deluxe får du fem leketøy mer enn vanlig kalender. Du har luker med bondage, som kanskje egner seg bedre for par enn single, om du ikke vil overraske daten med et skikkelig førjulsvorspiel. Enjoy!

Sinful julekalender 2021
vs
Sinful julekalender 2020
vs
Sinful julekalender 2019

Sinfuls erotiske julekalendere er bare tilgjengelig i et begrenset antall, og har blitt utsolgt på rekordtid flere år på rad. Hvor lenge tør du å vente før å kjøpe en?

Sinful julekalender 2021

Den klassiske julekalenderen fra Sinful var med på å kickstarte det hele, og den inneholder sexleketøy for 2.300 kroner - og koster deg bare 795 kroner. Så det er virkelig verdi for pengene, og du får enda mer av det akkurat nå, fordi Sinful driver et Early Bird, hvor 100 kroner er kuttet fra prisen, så det koster deg bare 695 kroner.
16 sexleker

Sinful julekalender 2020

2020 utgave av Deluxe er spekket med fantastiske overraskelser, og selv om vi ikke vil avsløre alt for mye, har vi valgt å løfte sløret på noen få produkter. I alt inneholder kalenderen 14 pirrende sexleketøy, 4 erotiske tilbehør og 6 bondageprodukter fra populære merker som Sinful, Obaie, Amaysin og Nortie.
14 sexleketøy

Sinful julekalender 2019

Sinful har to veldig deilige kalendre som fungerer særdeles godt som en spire til lyst og glede i hele advent. Classic er for nybegynnere, mens Luksus er litt mer avansert. 24 forskjellige nytelsesfulle opplevelser. Lekene passer best for par som vil utforske sexlivet sammen og nyte hverandre med spennende leker.
To versjoner

Hvordan har vi testet og anmeldt kalenderne?

Mottakelse av produktet

Amorelie har sendt kalenderen til en av våre ansatte og deretter etter ble den sendt videre til en tester.

Testing og skriving

Testeren prøvde alle produktene over tid og skrev notatene sine. Anmeldelser er basert på notater og opplevelser til testeren.

Informasjonen er lastet opp

Etter en sjekk er anmeldelsen lastet opp til nettsiden. Vi tar både gode og dårlige anmeldelser for å gi dere ærlige resultater uten å ekskludere noe. Vi bare tilsetter bildene og linker til produkter, så at dere kan finne produktene som fanget dere.

FAQ om Sinful julekalenderen

Både Sinful Classic og Sinful Deluxe Adventskalendere tilbyr 24 helt nye produkter i 2021. Det vil være noen av de samme produkttypene som du tidligere har mottatt i en syndig adventskalender, men det er første gang disse produktene er inkludert i år. Så du kan enkelt nyte en Classic eller Deluxe igjen i år hvis du har hatt det før, og fortsatt bli hyggelig overrasket hver dag.

Sinful Classic Advent Calendar er helt perfekt for deg som har liten eller ingen sexleketøyopplevelse. Innholdet gir deg mange muligheter til å eksperimentere og utforske kroppene dine - din egen og din partners. Og husk at et nyttig hefte vil veilede deg slik at du får mest mulig ut av sesongen.

Har du allerede sexleketøy i nattskuffen, eller vil du bare at produktene skal ha topp kvalitet? Da er Sinful Deluxe Adventskalender det riktige valget for deg i stedet.

Sinful julekalenderne passer best for par av forskjellige kjønn. Det vil sikkert være produkter du kan glede deg over sammen hvis partneren din er av samme kjønn, men dessverre vil det også være produkter som du ikke kan bruke.

Hvis du trenger inspirasjon eller råd om hvilke andre produkter i Sinful-butikken som er perfekte for par av samme kjønn, kan du alltid kontakte vår kundeservice.

Mange av produktene i de to julekalenderne kan lett nytes når du spiller solo, men innholdet er nøye satt sammen med par i tankene. Derfor vil det være en rekke produkter du trenger en partner for å dra full nytte av.

Heldigvis tilbyr Sinful -butikken mange produkter som er helt perfekte for solospill - også i høytiden. Ta kontakt med vår kundeservice hvis du trenger hjelp til å finne den perfekte julegaven til deg selv.

Mange av produkter i julekalenderne kan brukes av begge kjønn eller sammen. I det medfølgende inspirasjonsheftet finner du guider om hvordan dere begge får mest mulig ut av produktene.

Vi har delt innholdet i disse kategoriene:

Sinful Classic Advent Calendar: Sexleketøy = 16, Skånsom trelldom = 5, Erotisk tilbehør = 3

Sinful Deluxe Advent Calendar: Sexleketøy = 16, Skånsom trelldom = 6, Erotisk tilbehør = 2

For å få den beste mulige opplevelsen av Sinful Julekalender anbefaler vi at dere bruker produktene sammen med et vannbasert glidemiddel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *