Sinful Julekalender – Test og Anmeldelse

Sinful Premium Julekalender
92%
Design
87%
Bruk
91%
Kvalitet
90%
Pris
91%
Opptreden
Vurdering:
4.7/5

Pros

Cons

Prøvd og anmeldt av Anna Johansen

Prøvd og anmeldt av Anna Johansen

"Livet må nytes i det fuleste og alle sexlekene må prøves. Jeg prøver å anbefale favorittene mine så at alle har moro".

Høydepunkter

 • Nytt innhold i 202, så du kan kjøpe en Original selv om du har hatt den før.

 • I fjor ble den nok en gang utsolgt på rekordtid.

 • Du får vibrerende sexleketøy, tilbehør til forførende forspill og til bondagelek.

 • En morsom og sexy måte å telle ned dagene til jul.

 • Leker passer for folk med penis og vulva.

 • Glede i hver eske
Sinful Premium Joulukalenteri
sinful julkalender

Om Sinful 2022 Julekalender

Årets slemmeste kalendere fra Sinful er en sjanse til å ha mer ærlige og dypere samtaler om ønsker, fantasier samt bli bedre kjent med hverandre.

Design

Design

Sinfuls stilige adventskalendere har alle et eksklusivt design og kan lett være en del av hjemmets julepynt - uten å avsløre de varme hemmelighetene som skjuler seg bak dørene. Sammen med kalenderen får du et fantastisk inspirasjonshefte med guider om hvordan du får den beste opplevelsen med dine nye lekekamerater.

Bruk

Bruk

Både Luxus og klasisk Sinful julekalender er utviklet med et ønske om at du skal ha en fantastisk, morsom jul fylt med utforskning, sex og spenning. De vil hjelpe deg med å vekke den spesielle gnisten i forholdet ditt som små, sexy gaver kan hjelpe med i en sesong for kjærlighet og gaver.

Kvalitet

Kvalitet

Sinful har lyttet til kundene sine og forsiktig forbedret overraskelsene, både når det gjelder utvalg og kvalitet!

Pris

Pris

I år inneholder begge utgavene av Sinful's Advent Calendar produkter av en mye høyere verdi enn det du betaler. På toppen av det får du gratis frakt. For en pris på 1 595 nok for du leker for du en verdi av 4 500 nok!

Opptreden

Opptreden

Basert på tilbakemeldinger fra kunder har Sinful valgt ut nye og spennende produkter og forbedret flere populære klassikere i år. De har også utviklet et enda mer grundig inspirasjonshefte og onlineunivers, slik at du og partneren din kan se frem til mange timer med fantastisk spilletid over jul. Heftene er tilgjengelige online på dansk, norsk, svensk, finsk, fransk og engelsk. Du kan alltid lese om dagens overraskelse og få inspirasjon til hvordan du får mest mulig ut av de slemme produktene dine.

Mer erotiske julekalendere fra Sinful

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Kvinner

Akkurat som navnet lyder har vi her en Sinful julekalender for de som definerer seg som kvinner, de som har skjede og/eller for de som har en partner med skjede. Sinful Women 12 Days Christmas Calendar er en julekalender for voksne med 12 plasser, noe som betyr at du/dere får muligheten til å utforske et nytt produkt annenhver dag gjennom hele desember måned (hvis du kan holde deg til).
Kalenderen inneholder dermed 12 ulike produkter til en verdi av 2000 SEK, noe som betyr at du vil få utforske massevis av høykvalitetsprodukter. Det vil være sexleketøy i flere kategorier, du vil bli stimulert av vibrasjoner, utforske lettere bondage og andre godsaker.

SPOILER ALERT  *Avsløringer* 

 • 1. desember er det en Mini G-Spot Silver Vibrator (Se nederste høyre hjørne av bildet)
 • 2. desember er det en Rosa Leken Geishaball (Se nederste venstre hjørne av bildet)
 • 4. desember er det en Power Silver Bullet Vibrator (se midten til venstre på bildet)
 • 5. desember er det en Darkness Satin Blindfold (Se øverste venstre hjørne av bildet)
 • 9. desember er det en Pink Tickler Silicone Sleeve (Se øverste høyre hjørne av bildet)

Konklusjon:
Alle sexleketøy er tilpasset kvinnekjønnet og passer både uerfarne og erfarne brukere. Det kan være greit å ha et glidemiddel for hånden når du åpner lukene for du vet aldri om noe vil friste.
Sinful Women 12 Days Christmas Calendar vil hjelpe deg å bli bedre til å kommunisere dine behov, bedre til å utforske og utvide dine seksuelle preferanser.

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalendar for Kvinder 1

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Menn

Selvfølgelig har Sinful også laget en julekalender for menn, eller rettere sagt for de med penis. Dette betyr 12 ulike produkter tilpasset for å stimulere en person med penis for 2000 SEK. Produktene er av et variert utvalg, det er virkelig alt mulig.
Julekalenderen Sinful 12 Days of Christmas for Menn vil gi et godt innblikk i hvilke ulike typer sexleketøy for menn som finnes der ute, og det er definitivt ikke bare fleshlights som mange tror. Det skal handle om stimulering og ulike sanseopplevelser, vibrasjoner skal kombineres med lettere bondage og litt til.
Føler du deg usikker på hvordan du skal bruke de ulike produktene eller bare ønsker å være med på en kortere leseøkt, følger det med et inspirasjonshefte. Godt å vite at alt i heftet er på engelsk.

SPOILER ALERT *Avsløringer*

For de av dere som vil føle dere litt mentalt forberedt på det som kommer i julekalenderen deres, kommer her en liten teaser:

 • 1. desember er det en Reversible Handjob (Se øverste venstre hjørne av bildet)
 • 3. desember er det en Power Bullet Vibrator fjernkontrollert (se midten av bildet)
 • 4. desember er det en Blue Waves Handjob Sleeve (Se nedre venstre hjørne av bildet)
 • 6. desember er det en blå dobbel silikon penisring (se øverste høyre hjørne av bildet)
 • 9. desember er det en Stretchy Donut Penis Ring (Se nedre høyre hjørne av bildet)

Konklusjon:
Å kjøpe en Sinful 12 Days of Christmas julekalender for menn betyr ikke bare at du får fylle pantryet med sexleketøy, men det betyr også at du får tilgang til en stor inspirasjonskilde, og hvis du bruker den sammen med partneren din, også kommunikasjonstrening. Nei, du liker kanskje ikke alt, men så vet du det. Det er dumt å dø uten å vite det.

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalendar for Mnd 1

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julekalender

De klassiske Sinful Christmas Calendars inneholder 24 spilleautomater, men det finnes også versjoner av disse som inneholder fire automater med totalt 15 ulike produkter. En av disse er Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe julekalender.
Den er hovedsakelig tilpasset personer med skjede eller personer i et heteroseksuelt forhold. Det er i hvert fall slik sexleketøyene kan brukes best, men som alltid går det an å bruke dem på andre måter.
Sinful Four Weeks Deluxe er perfekt for de av dere som føler at det blir overveldende med 24 spilleautomater og heller vil lengte litt ekstra til neste automatåpning.

SPOILERT ALERT *Avsløringer*
Vi ønsker ikke å røpe alt innholdet, for da mister vi selve poenget med fire spilleautomater fylt med overraskelser. Vi kan imidlertid fortelle deg på et overordnet nivå.
Dette betyr at i Sinful Four Week Deluxe er det følgende:

 • 1. dør er det blant annet Penis Ring Sleeve + Bullet Vibrator (Se nederst i venstre hjørne av bildet)
 • 2. dør er det blant annet en Padle (Se øverste venstre hjørne av bildet)
 • 3. dør er det blant annet en Magic Wand (Se nedre høyre hjørne av bildet)
 • 4. døren har blant annet en Trusevibrator (Se øverste høyre hjørne av bildet)

Konklusjon:
Her får du 15 ulike produkter fordelt på fire ulike hyller, et nytt konsept for 2022. Det er tilpasset for å feire advent på en storslått og sexy måte med spennende produkter.
Perfekt for deg å finne flere ting du liker i sengen, eller misliker uten å måtte bruke en stor sum penger på bare ett sexleketøy. Med den syndige julekalenderen vil desember måned være fylt med orgasmer.

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julekalendar

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julekalender

Hvis du liker den forrige kalenderens konsept med fire spor, men liker luksus, så er Sinful Four Weeks Premium den du bør prøve. Konseptet er helt likt, fire dører med 14 forskjellige produkter.
Forskjellen er i stedet at disse produktene er mer eksklusive, dermed dyrere og mer verdt. Det kan handle om materialet produktet er laget av, en ekstra funksjon eller måten det er produsert på.
Enkelte materialer kan forsterke visse sanser og dermed skape en enda mer lystig atmosfære mellom deg og partneren din.
Det er en samlet verdi på 5.600:-, som betyr at du får 14 produkter av høy kvalitet å teste.

SPOILER ALERT *Avsløringer*
Akkurat som tidligere kalendere skal vi heller ikke gå i dybden med noe innhold her, heller forklare på en overordnet måte hva som står i den.

 • 1. dør er det blant annet Blindfold + Flogger (Se øverste venstre hjørne av bildet)
 • 2. dør er det blant annet Kiss vibrator (Se øverste høyre hjørne av bildet)
 • 3. dør er det blant annet en penisvibrator (Se nederst i høyre hjørne av bildet)
 • 4. dør er det blant annet en Trusevibrator (Se nedre venstre hjørne av bildet)

Konklusjon:
For deg som liker estetisk tiltalende sexleketøy, er dette en perfekt julekalender fra Sinful. Fylt med deilige produkter som matcher hverandre og vil kunne lyse opp julen din uten like. Det er en god julekalender å kombinere med en partner hvis man er i et heteroseksuelt forhold. Hvis det er et homoseksuelt forhold, anbefales en av Sinfuls 12 Days-kalendere.

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julekalendar 2 scaled e1666078655444

Sinful julekalender 2021
vs
Sinful julekalender 2020
vs
Sinful julekalender 2019
vs
Sinful julekalender 2018

Sinful julekalender 2021

Skjermbilde 2021 09 16 105654

Sinful Julekalender Unboxing:  

Sinful Classic Julekalender 2021 er en oppdatert versjon av 2020 bestselger. Du får 24 populære produkter til kvinner, menn og par, samt et inspirasjonshefte med tips og triks til dagens frekke overraskelse. Classic versjonen hadde 13 lekre sexleketøy, 7 erotiske tilbehør og 4 frekke bondageprodukter. Gavene var utvalgt til par som kanskje ikke har prøvd sexleketøy før, eller som kun har et par klassiske sexleketøy i nattbords skuffen. 

2021 Deluxe julekalender er spekket med fantastiske overraskelser, og selv om vi ikke vil avsløre alt for mye, har vi valgt å løfte sløret på noen få produkter. I alt inneholder kalenderen 14 pirrende sexleketøy, 4 erotiske tilbehør og 6 bondageprodukter fra populære merker som Sinful, Obaie, Amaysin og Nortie. Innholdet lar dere realisere et bredt spekter av fantasier – kanskje noen dere til og med ikke visste at dere hadde.

Sinful julekalender 2020

Sinful julekalender 2019

Sinful julekalender Unboxing:

Sinfuls 2019 julekalender hadde 24 spennende produkter; 13 sexleketøy, 7 erotisk tilbehør og 4 bondage -produkter. Denne julekalenderen var for ham, henne og paret.

Sexleketøyene var av deilig og stilig design som jeg synes appellerer til de fleste. De har også en litt fløyelsaktig glatt overflate som føles veldig behagelig mot huden. – Tommelen opp!

Sinfuls julekalender er alltid veldig gjennomtenkt med varierte sexleketøy som definitivt oppgraderer sexlivet. Innholdet føles gjennomtenkt dels fordi en vibrator kan brukes sammen med andre sexleketøy i kalenderen og dels fordi du har tenkt på forspill, nytelse, produkter som letter orgasme, styrker orgasmeevnen og sikrer ereksjon. Flere produkter kan brukes under samleie og lar par få en orgasme samtidig. Sexleketøyene for g-spot og prostata kan gi opphav til flere eksplosive orgasmer og også lette fontenenes orgasme for henne!

Sinful julekalender 2019

Sinful julekalender 2018

Sinful julekalender Unboxing: 

I 2018 har Sinful laget kalender for han, henne og par i to versjoner Luksus og Klassisk. Total verdi av varer var 2200 nok for vanlig og 4000 nok for Luksus versjonen. Den hadde 6 leketøy, bondage leker, noe for forspill og frekke tilbehør i klassisk og enkelt Sinful design.

Med leker som totalt koster mer enn 500,- bare bak de første dørene, får du garantert mer enn du betalte for og prisen som du betalt er absolutt verdt det! Sinful julekalenderen inneholder naturligvis beste produkter fra produktserien Sinful. Produktutvalget inkluderer ikke billige leker eller leker av lav kvalitet, noe som gjør det ganske enkelt å nå verdien med 24 dører.

Sinful julekalender 2018

Sinful julekalender 2017

Sinful julekalender Unboxing:

Med Julekalenderen 2018 fra Sinful Fikk folk 24 gaver – en til hver dag i desember – som vil gøre julen litt morsommere med forførende, erotiske juleleker til å bringe dere enda tettere sammen.

Sammen med julekalenderen følger det en brosjyre med gode råd og tips til hvordan du kan bruke de 24 gavene sammen med kjæresten din. 

Gled deg selv eller din partner og få varme kinn med en frekk pakkekalender. Den vil utvilsomt spre juleglede og gjøre desember måned enda mer nytelsesfull. 

Bak hver luke finner du en eske med hvert sitt frekke innhold av sexleketøy av høy kvalitet, undertøy og massasjeolje – alt krydret med sexy tips på både engelsk og tysk. 

Som en ekstra detalj kan du se et pikant bilde ta form i løpet av desember, etter hvert som du tømmer dagens eske, vender den rundt og setter den tilbake i kalenderen.

FAQ

Både Sinful Classic og Sinful Deluxe Adventskalendere tilbyr 24 helt nye produkter i 2021. Det vil være noen av de samme produkttypene som du tidligere har mottatt i en syndig adventskalender, men det er første gang disse produktene er inkludert i år. Så du kan enkelt nyte en Classic eller Deluxe igjen i år hvis du har hatt det før, og fortsatt bli hyggelig overrasket hver dag.

Sinful Classic Advent Calendar er helt perfekt for deg som har liten eller ingen sexleketøyopplevelse. Innholdet gir deg mange muligheter til å eksperimentere og utforske kroppene dine - din egen og din partners. Og husk at et nyttig hefte vil veilede deg slik at du får mest mulig ut av sesongen.

Har du allerede sexleketøy i nattskuffen, eller vil du bare at produktene skal ha topp kvalitet? Da er Sinful Deluxe Adventskalender det riktige valget for deg i stedet.

Sinful julekalenderne passer best for par av forskjellige kjønn. Det vil sikkert være produkter du kan glede deg over sammen hvis partneren din er av samme kjønn, men dessverre vil det også være produkter som du ikke kan bruke.

Hvis du trenger inspirasjon eller råd om hvilke andre produkter i Sinful-butikken som er perfekte for par av samme kjønn, kan du alltid kontakte vår kundeservice.

Mange av produktene i de to julekalenderne kan lett nytes når du spiller solo, men innholdet er nøye satt sammen med par i tankene. Derfor vil det være en rekke produkter du trenger en partner for å dra full nytte av.

Heldigvis tilbyr Sinful -butikken mange produkter som er helt perfekte for solospill - også i høytiden. Ta kontakt med vår kundeservice hvis du trenger hjelp til å finne den perfekte julegaven til deg selv.

Mange av produkter i julekalenderne kan brukes av begge kjønn eller sammen. I det medfølgende inspirasjonsheftet finner du guider om hvordan dere begge får mest mulig ut av produktene.

Vi har delt innholdet i disse kategoriene:

Sinful Classic Advent Calendar: Sexleketøy = 16, Skånsom trelldom = 5, Erotisk tilbehør = 3

Sinful Deluxe Advent Calendar: Sexleketøy = 16, Skånsom trelldom = 6, Erotisk tilbehør = 2

For å få den beste mulige opplevelsen av Sinful Julekalender anbefaler vi at dere bruker produktene sammen med et vannbasert glidemiddel.