Sinful Julekalender – Test og Anmeldelse

92%
Design
87%
Bruk
91%
Kvalitet
90%
Pris
91%
Opptreden
Vurdering:
4.7/5

Pros

Cons

Prøvd og anmeldt av Anna Johansen

Prøvd og anmeldt av Anna Johansen

"Livet må nytes i det fuleste og alle sexlekene må prøves. Jeg prøver å anbefale favorittene mine så at alle har moro".

Høydepunkter

 • Kalenderen tilbyr et mangfold av erotiske produkter, noe som gir en spennende og variert opplevelse hver dag.

 • I fjor ble den nok en gang utsolgt på rekordtid.
 • Du får vibrerende sexleketøy, tilbehør til forførende forspill og til bondagelek.
 • En morsom og sexy måte å telle ned dagene til jul.
 • Leker passer for folk med penis og vulva.
 • Glede i hver eske
Sinful Premium Julekalender
Sinful Premium Julekalender

Om Sinful 2023 Julekalender

For deg som aldri har prøvd Sinfuls Julekalender 2023 – du er virkelig i for en godbit! En erotisk julekalender fullpakket med herlige og spennende sexleketøy som jeg lover vil lyse opp de grå desemberdagene.

Design

Design

Sinfuls stilige adventskalendere er faktisk ganske diskrete - den som vet, vet. Mer enn det er den egentlig ikke. Instruksjonsboken er ikke like luksuriøst utformet som i fjor, som i Sinful Julekalender 2022, men den gir deg veiledning om hvordan du kan maksimere gleden av dine nye leketøy.

Bruk

Bruk

Uansett om du har Premiumversjonen eller Originalversjonen, er begge utformet for å berike julen din med utforskning, intimitet og spenning. Dette er en perfekt måte å berike dine øyeblikk for egen nytelse eller å utforske og utvikle ditt sexliv med din partner.

Kvalitet

Kvalitet

Selve julekalenderen er laget av solid papp og føles godt utformet. Produktene er fra Sinfuls eget eksklusive merke, noe som betyr prisgunstige og høykvalitetsprodukter. Mange av produktene er laget av silkemykt silikon.

Pris

Pris

Årets utgaver av Sinfuls adventskalender inneholder produkter som langt overgår prisen du betaler. Med gratis frakt inkludert, får du leketøy til en verdi av 4 500 SEK for kun 1 595 SEK!

Opptreden

Opptreden

Årets utgave ligner veldig på fjorårets, noe som er litt kjedelig. Men bortsett fra det, er produktene nøye utvalgt i samråd med fagpersoner på området. Instruksjonsboken gjør at eventuelle spørsmål kan besvares, samtidig som du kan hente inspirasjon. Instruksjonsbøker er tilgjengelige på dansk, norsk, svensk, finsk, fransk og engelsk.

Mer erotiske julekalendere fra Sinful

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Kvinner

Akkurat som navnet antyder, har vi her en Syndig julekalender for de som identifiserer seg som kvinner, de som har vagina og/eller de som har en partner med vagina. Sinful Women 12 Days Christmas Calendar er en voksen julekalender med 12 luker, som betyr at du får sjansen til å utforske en ny produkt annenhver dag gjennom hele desember måned (hvis du klarer å holde deg til det) eller på den måten du foretrekker å disponere det.
Kalenderen inneholder altså 12 ulike produkter til en verdi av 2 000 kr, noe som betyr at innholdet er dobbelt så verdifullt i forhold til hva du betaler. Dette gir deg muligheten til å utforske en rekke kvalitetsprodukter. Det vil være sexleketøy i flere kategorier, med vibrasjoner for stimulering, utforskning av mild bondage og annet spennende. Kanskje finner du en ny favoritt?

SPOILER ALERT  *Avsløringer* 

 • En Mini G-Spot Silver Vibrator (Se nederste høyre hjørne av bildet)
 • En Rosa Leken Geishaball (Se nederste venstre hjørne av bildet)
 • En Power Silver Bullet Vibrator (se midten til venstre på bildet)
 • En Darkness Satin Blindfold (Se øverste venstre hjørne av bildet)
 • En Pink Tickler Silicone Sleeve (Se øverste høyre hjørne av bildet)

Konklusjon:
Alle sexleketøyene er tilpasset personer med vagina og passer både for uerfarne og erfarne brukere. Det er også egnet for et lesbisk par som ønsker å nyte de ulike produktene maksimalt. Det kan være lurt å ha et glidemiddel i nærheten når du åpner lukene, for du vet aldri om noe kommer til å friste deg.
Alle batterier og ladere er inkludert, så det trenger du ikke bekymre deg for. Det kan imidlertid hende at de ikke er fulladet når du mottar dem.
Sinful Women 12 Days Christmas Calendar hjelper deg med å bli bedre til å kommunisere dine behov, utforske og utvide dine seksuelle preferanser.

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Menn

Selvfølgelig har Sinful også tilrettelagt en julekalender skreddersydd for menn, eller mer nøyaktig, for de med en penis. Denne kalenderen inkluderer 12 ulike produkter designet for å tilfredsstille en person med en penis eller et par selvfølgelig, til en verdi av 2000 SEK. Utvalget av produkter er variert, og det er virkelig noe for alle.

Sinful 12 Days of Christmas for Menn gir et grundig innsyn i de ulike typene sexleketøy tilgjengelig for menn. Det handler ikke bare om fleshlights, som mange kanskje tror, men her får du tilgang til hele spekteret av ulike produkter. Kalenderen fokuserer på stimulering og ulike sanseopplevelser. Vibrasjoner kombineres med mild bondage og mer.

For den som kanskje føler seg usikker på hvordan man bruker de ulike produktene, eller bare vil lese litt mer om dem, følger det med en inspirasjonsbok. Det er bra å vite at all informasjon i heftet er på engelsk.

SPOILER ALERT *Avsløringer*
For de av dere som vil føle dere litt mentalt forberedt på det som kommer i julekalenderen deres, kommer her en liten teaser:

 • En Reversible Handjob (Se øverste venstre hjørne av bildet)
 • En Power Bullet Vibrator fjernkontrollert (se midten av bildet)
 • En Blue Waves Handjob Sleeve (Se nedre venstre hjørne av bildet)
 • En blå dobbel silikon penisring (se øverste høyre hjørne av bildet)
 • En Stretchy Donut Penis Ring (Se nedre høyre hjørne av bildet)

Konklusjon:
Å kjøpe en Sinful 12 Days of Christmas julekalender for menn betyr ikke bare at du får fylle pantryet med sexleketøy, men det betyr også at du får tilgang til en stor inspirasjonskilde, og hvis du bruker den sammen med partneren din, også kommunikasjonstrening. Nei, du liker kanskje ikke alt, men så vet du det. Det er dumt å dø uten å vite det.

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julekalender

De klassiske Sinful Christmas Calendars inneholder 24 spilleautomater, men det finnes også versjoner av disse som inneholder fire automater med totalt 15 ulike produkter. En av disse er Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe julekalender.
Den er hovedsakelig tilpasset personer med skjede eller personer i et heteroseksuelt forhold. Det er i hvert fall slik sexleketøyene kan brukes best, men som alltid går det an å bruke dem på andre måter.
Sinful Four Weeks Deluxe er perfekt for de av dere som føler at det blir overveldende med 24 spilleautomater og heller vil lengte litt ekstra til neste automatåpning.

SPOILERT ALERT *Avsløringer*
Vi ønsker ikke å røpe alt innholdet, for da mister vi selve poenget med fire spilleautomater fylt med overraskelser. Vi kan imidlertid fortelle deg på et overordnet nivå.
Dette betyr at i Sinful Four Week Deluxe er det følgende:

 • 1. dør er det blant annet Penis Ring Sleeve + Bullet Vibrator (Se nederst i venstre hjørne av bildet)
 • 2. dør er det blant annet en Padle (Se øverste venstre hjørne av bildet)
 • 3. dør er det blant annet en Magic Wand (Se nedre høyre hjørne av bildet)
 • 4. døren har blant annet en Trusevibrator (Se øverste høyre hjørne av bildet)

Konklusjon:
Her får du 15 ulike produkter fordelt på fire ulike hyller, et nytt konsept for 2022. Det er tilpasset for å feire advent på en storslått og sexy måte med spennende produkter.
Perfekt for deg å finne flere ting du liker i sengen, eller misliker uten å måtte bruke en stor sum penger på bare ett sexleketøy. Med den syndige julekalenderen vil desember måned være fylt med orgasmer.

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julekalender

Hvis du liker den forrige kalenderens konsept med fire spor, men liker luksus, så er Sinful Four Weeks Premium den du bør prøve. Konseptet er helt likt, fire dører med 14 forskjellige produkter.
Forskjellen er i stedet at disse produktene er mer eksklusive, dermed dyrere og mer verdt. Det kan handle om materialet produktet er laget av, en ekstra funksjon eller måten det er produsert på.
Enkelte materialer kan forsterke visse sanser og dermed skape en enda mer lystig atmosfære mellom deg og partneren din.
Det er en samlet verdi på 5.600:-, som betyr at du får 14 produkter av høy kvalitet å teste.

SPOILER ALERT *Avsløringer*
Akkurat som tidligere kalendere skal vi heller ikke gå i dybden med noe innhold her, heller forklare på en overordnet måte hva som står i den.

 • 1. dør er det blant annet Blindfold + Flogger (Se øverste venstre hjørne av bildet)
 • 2. dør er det blant annet Kiss vibrator (Se øverste høyre hjørne av bildet)
 • 3. dør er det blant annet en penisvibrator (Se nederst i høyre hjørne av bildet)
 • 4. dør er det blant annet en Trusevibrator (Se nedre venstre hjørne av bildet)

Konklusjon:
For deg som liker estetisk tiltalende sexleketøy, er dette en perfekt julekalender fra Sinful. Fylt med deilige produkter som matcher hverandre og vil kunne lyse opp julen din uten like. Det er en god julekalender å kombinere med en partner hvis man er i et heteroseksuelt forhold. Hvis det er et homoseksuelt forhold, anbefales en av Sinfuls 12 Days-kalendere.

Sinfuls julekalendere gjennom årene

Her får du en oversikt over Sinfuls utgaver av Original-versjonen gjennom årene. Som du kan se, har den hatt litt ulike utseender over tid. Men det som alltid kjennetegner Sinfuls julekalendere er: Høy kvalitet, matchende produkter, delikate og elegante design.

Den største forskjellen mellom alle julekalenderne er verdien på innholdet, som varierer med nesten 3000 kr totalt fra Premium til den rimeligste 12 Days of Christmas.

Når det gjelder brukervennlighet, er det kun Sinful Premium Julekalender som kan fås på flere språk. Mange andre erotiske julekalendere for voksne har kun en instruksjonsbok som er på engelsk.

Sinful Premium Julekalender

Sinful julekalender 2022 VS Sinful Julkalender 2023
vs

Sinful julekalender 2021
vs
Sinful julekalender 2020
vs
Sinful julekalender 2019
vs
Sinful julekalender 2018

Skillnaden på Sinful Julakender 2022 och 2023:


Sinful Julekalender 2022 og Sinful Julekalender 2023 er veldig like. Faktisk er en del av innholdet nøyaktig det samme som året før. Dette kan oppleves som litt kjedelig, derfor anbefales det at de som kjøpte en julekalender i fjor, velger en annen versjon i år.

Instruksjonsboken er også annerledes utformet i år, men innholdet er desto mer informativt og vil hjelpe dere mye på veien.


Sinful Julekalender Unboxing 2020 VS 2021:  

Sinful Classic Julekalender 2021 er en oppdatert versjon av 2020 bestselger. Du får 24 populære produkter til kvinner, menn og par, samt et inspirasjonshefte med tips og triks til dagens frekke overraskelse. Classic versjonen hadde 13 lekre sexleketøy, 7 erotiske tilbehør og 4 frekke bondageprodukter. Gavene var utvalgt til par som kanskje ikke har prøvd sexleketøy før, eller som kun har et par klassiske sexleketøy i nattbords skuffen. 

2021 Deluxe julekalender er spekket med fantastiske overraskelser, og selv om vi ikke vil avsløre alt for mye, har vi valgt å løfte sløret på noen få produkter. I alt inneholder kalenderen 14 pirrende sexleketøy, 4 erotiske tilbehør og 6 bondageprodukter fra populære merker som Sinful, Obaie, Amaysin og Nortie. Innholdet lar dere realisere et bredt spekter av fantasier – kanskje noen dere til og med ikke visste at dere hadde.

Sinful julekalender 2021

Skjermbilde 2021 09 16 105654

Sinful Julekalender Unboxing:  

Sinful Classic Julekalender 2021 er en oppdatert versjon av 2020 bestselger. Du får 24 populære produkter til kvinner, menn og par, samt et inspirasjonshefte med tips og triks til dagens frekke overraskelse. Classic versjonen hadde 13 lekre sexleketøy, 7 erotiske tilbehør og 4 frekke bondageprodukter. Gavene var utvalgt til par som kanskje ikke har prøvd sexleketøy før, eller som kun har et par klassiske sexleketøy i nattbords skuffen. 

2021 Deluxe julekalender er spekket med fantastiske overraskelser, og selv om vi ikke vil avsløre alt for mye, har vi valgt å løfte sløret på noen få produkter. I alt inneholder kalenderen 14 pirrende sexleketøy, 4 erotiske tilbehør og 6 bondageprodukter fra populære merker som Sinful, Obaie, Amaysin og Nortie. Innholdet lar dere realisere et bredt spekter av fantasier – kanskje noen dere til og med ikke visste at dere hadde.

Sinful julekalender 2020

Sinful julekalender 2019

Sinful julekalender Unboxing:

Sinfuls 2019 julekalender hadde 24 spennende produkter; 13 sexleketøy, 7 erotisk tilbehør og 4 bondage -produkter. Denne julekalenderen var for ham, henne og paret.

Sexleketøyene var av deilig og stilig design som jeg synes appellerer til de fleste. De har også en litt fløyelsaktig glatt overflate som føles veldig behagelig mot huden. – Tommelen opp!

Sinfuls julekalender er alltid veldig gjennomtenkt med varierte sexleketøy som definitivt oppgraderer sexlivet. Innholdet føles gjennomtenkt dels fordi en vibrator kan brukes sammen med andre sexleketøy i kalenderen og dels fordi du har tenkt på forspill, nytelse, produkter som letter orgasme, styrker orgasmeevnen og sikrer ereksjon. Flere produkter kan brukes under samleie og lar par få en orgasme samtidig. Sexleketøyene for g-spot og prostata kan gi opphav til flere eksplosive orgasmer og også lette fontenenes orgasme for henne!

Sinful julekalender 2019

Sinful julekalender 2018

Sinful julekalender Unboxing: 

I 2018 har Sinful laget kalender for han, henne og par i to versjoner Luksus og Klassisk. Total verdi av varer var 2200 nok for vanlig og 4000 nok for Luksus versjonen. Den hadde 6 leketøy, bondage leker, noe for forspill og frekke tilbehør i klassisk og enkelt Sinful design.

Med leker som totalt koster mer enn 500,- bare bak de første dørene, får du garantert mer enn du betalte for og prisen som du betalt er absolutt verdt det! Sinful julekalenderen inneholder naturligvis beste produkter fra produktserien Sinful. Produktutvalget inkluderer ikke billige leker eller leker av lav kvalitet, noe som gjør det ganske enkelt å nå verdien med 24 dører.

Sinful julekalender 2018

Sinful julekalender 2017

Sinful julekalender Unboxing:

Med Julekalenderen 2018 fra Sinful Fikk folk 24 gaver – en til hver dag i desember – som vil gøre julen litt morsommere med forførende, erotiske juleleker til å bringe dere enda tettere sammen.

Sammen med julekalenderen følger det en brosjyre med gode råd og tips til hvordan du kan bruke de 24 gavene sammen med kjæresten din. 

Gled deg selv eller din partner og få varme kinn med en frekk pakkekalender. Den vil utvilsomt spre juleglede og gjøre desember måned enda mer nytelsesfull. 

Bak hver luke finner du en eske med hvert sitt frekke innhold av sexleketøy av høy kvalitet, undertøy og massasjeolje – alt krydret med sexy tips på både engelsk og tysk. 

Som en ekstra detalj kan du se et pikant bilde ta form i løpet av desember, etter hvert som du tømmer dagens eske, vender den rundt og setter den tilbake i kalenderen.

FAQ

Sinful fortsetter å tilby en imponerende samling av produkter i sine ulike varianter. Men det er bra at de introduserer flere spennende konsepter, noe som betyr at hvis du allerede utforsket et i fjor, er det noe helt nytt å oppdage i år. Dette utgjør en av de få ulempene vi oppdager med årets Syndige adventskalendere 2023, at selve kalenderne ikke har fått oppdatert alle produktene sine.

Sinful Original Advent Calendar er helt perfekt for deg som har liten eller ingen sexleketøyopplevelse. Innholdet gir deg mange muligheter til å eksperimentere og utforske kroppene dine - din egen og din partners. Og husk at et nyttig hefte vil veilede deg slik at du får mest mulig ut av sesongen.

Har du allerede sexleketøy i nattskuffen, eller vil du bare at produktene skal ha topp kvalitet? Da er Sinful Premium Adventskalender det riktige valget for deg i stedet.

Sinful julekalenderne passer best for par av forskjellige kjønn. Det vil sikkert være produkter du kan glede deg over sammen hvis partneren din er av samme kjønn, men dessverre vil det også være produkter som du ikke kan bruke.

Hvis du trenger inspirasjon eller råd om hvilke andre produkter i Sinful-butikken som er perfekte for par av samme kjønn, kan du alltid kontakte vår kundeservice.

Mange av produktene i de to julekalenderne kan lett nytes når du spiller solo, men innholdet er nøye satt sammen med par i tankene. Derfor vil det være en rekke produkter du trenger en partner for å dra full nytte av.

Heldigvis tilbyr Sinful -butikken mange produkter som er helt perfekte for solospill - også i høytiden. Ta kontakt med vår kundeservice hvis du trenger hjelp til å finne den perfekte julegaven til deg selv.

Mange av produkter i julekalenderne kan brukes av begge kjønn eller sammen. I det medfølgende inspirasjonsheftet finner du guider om hvordan dere begge får mest mulig ut av produktene.

Vi har delt innholdet i disse kategoriene:

Sinful Original Advent Calendar: Sexleketøy = 163, Skånsom trelldom = 6, Erotisk tilbehør = 5

Sinful Premium Advent Calendar: Sexleketøy = 14, Skånsom trelldom = 6, Erotisk tilbehør = 4

For å få den beste mulige opplevelsen av Sinful Julekalender anbefaler vi at dere bruker produktene sammen med et vannbasert glidemiddel.