Penisring – Best i test

Les videre, og kanskje finner du penisringen for deg. Enten du er erfaren eller bare litt nysgjerrig, alene eller sammen med en lekekamerat, det er aldri feil å eksperimentere litt!

Penisringer er et produkt de fleste har hørt om, men mange sitter nok på et par spørsmål om hva en penisring faktisk gjør. Wikipedia kan gi svar på noe, men det er mer å vite. Hvordan virker en penisring? Gjør penisring vondt?

Neida, det gjør ikke vondt. Og så lenge du bruker den riktig, er det ikke farlig heller. Det kan derimot bidra til å gi en mer sensitiv, sterkere og langvarig ereksjon. Og det er vel ikke feil?

Penisringen festes rundt roten av penis, og strammer til så blodet som gir ereksjonen holder seg der det skal. Om pungen er med eller ikke er valgfritt, og det finnes stor variasjon i materialet. Mens noen er harde er andre myke og elastiske. Noen kan være glatte, mens andre har mer tekstur, riller og kuler. Noen kan til og med vibrere.

Fortsatt i tvil?

FAQ

Dette er helt valgfritt, men mange merker ekstra effekt når også testiklene er innenfor penisringen. Her gjelder det å være forsiktig og ikke skade seg når man tar av eller på ringen. Begynn med testiklene, og tre så penis gjennom ringen i slapp tilstand.

Noen penisringer er imidlertid doble, og er dermed laget for at én del skal rundt penis, mens den andre delen ogår rundt testiklene. Her er det bare å prøve seg frem, og finne ut hva man liker best.

Det trenger ikke være farlig, men det er viktig å lytte til kroppen. Det skal ikke gjøre vondt å ha på ringen, økt nytelse er stikkordet her. De første gangene er det derimot ikke uvanlig å kjenne et svakt ubehag, spesielt ved utløsning. Dette er nok først og fremst fordi det kjennes uvant, og trenger ikke være farlig. Men aldri ha på penisringen i over 30 minutter. Da kan vevet i penis skade seg, og du kan få problemer med å oppnå ereksjon senere.

Dette kan variere mellom forskjellige varianter, og om du kun fester ringen ved roten av penis skal ereksjonen helst ha satt seg først. Tar du med testiklene kan det være vanskelig å få penisringen på om penisen er stiv.

Smaken er som baken, det gjelder også penisringer. Med mindre du er veldig erfaren er det lurt å gå for en ring som er elastisk eller justerbar, og de mest elastiske er ofte laget av en myk gele. Silikon er alltid en vinner når det kommer til sexleketøy, og disse er gjerne også ganske elastiske og formbare. Det finnes også penisringer i stål eller andre harde materialer, og da gjelder det å vite hva du driver med.

En penisring bidrar med å gi en sterkere ereksjon ved å hindre blodet som strømmer til penis å trekke seg tilbake. Dermed vil penisen oppfattes både større og hardere enn vanlig. Men dette er ikke en permanent effekt, og du kan ikke «trene opp» penis til å bli større på denne måten.

Ja, det er fort gjort at håret fester seg i ringen, og det kan gjøre vondt! Derfor anbefales det at håret fjernes. Trim litt rundt der ringen skal sitte hvis du ikke vil fjerne alt, så er det mindre risiko.

Mange apoteker har faktisk også penisringer, og det går jo an å kjøpe penisringer her. De ringene som selges på apoteket er imidlertid ofte overpriset, og de ansatte har som regel heller ikke så mye kunnskap om produktene. Hold deg til butikker som spesialiserer seg på sexleketøy, og som vet hva de snakker om

Det er ikke noe problem å bruke penisring sammen med Viagra eller andre potensmidler. Det er derimot lurt å være forsiktig om du går på hjertemedisin eller medikamenter for tykkere eller tynnere blod. Hør med legen din om du er usikker, det er alltid lurt å være på den sikre siden.

Nils Andersen lovebuddy.no
Nils Andersen

Her har du min test av penisringer. Om du liker med eller uten vibrator, justerbar eller ikke, her finner du noe for enhver smak. Jeg har vært nøye i gjennomgangen av hver enkel ring, og veid fordeler og bakdeler opp mot hverandre. Jeg håper du liker testen, og at den kan hjelpe deg med å finne et nytt favorittprodukt.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Magic Motion Dante Penisring

  Testvinner

  Pluss

  Minus

  Om produktet

  Denne penisringen fra Magic Motions er ikke bare for mannen. I tillegg til å gi en kraftigere og langvarig ereksjon, sørger den vibrerende ringen for å stimulere også klitoris under samleie. Og som litt ekstra moro har vibratoren en bluetooth-funksjon, som lar deg (eller partner) styre vibrasjonene med appen som følger med.

  Både intensiteten og rytmen på vibrasjonene kan kontrolleres, eller du kan velge mellom forhåndsinnstilte programmer via en knapp på ringen. I tillegg kan appen måle hvor lenge dere holder ut. Dette er faktisk overraskende moro, her kan dere konkurrere mot dere selv og se om dere kan holde lenger enn forrige gang. Snakker vi ny pers?

  Magic Motion Dante vibrerende penisring er laget i silikon, og er helt fri for ftalater. Den har et innvendig diameter på 3 cm, men er akkurat passe myk og elastisk. Dermed kan den strekkes til å passe for de fleste størrelser. Den er også vanntett, og vibratoren lades opp med medfølgende USB-kabel.

  • MATERIALE: Silikon
  • FTALATFRI: Ja
  • LATEXFRI: Ja
  • VANNTETT: Ja
  • INNVENDIG DIAMETER: 3 cm (kan strekkes)
  • GRATIS APP: Magic Motion App
  • BETJENING: Med knapp eller app
  • BATTERI: Oppladbart Li-ion batteri (magnetisk USB-lader følger med)

  Denne vibrerende penisringen er absolutt noe for par. Ringen stimulerer klitoris på en måte hun kommer til å elske! Han får i tillegg en sterkere ereksjon, og vibreringen gjør sitt for å ta begge to til himmelen.

  Det er ekstra moro når du kan styre vibrasjonene med app, og her kan man virkelig være kreativ. Gi partneren kontrollen over vibrasjonene, det er ekstra pirrende når du ikke vet når det kommer.

  Ringen har imidlertid ikke så stor diameter, og selv om den kan strekkes ganske mye, kan den oppleves som litt for stram for de som allerede har ganske stor omkrets.

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Magic Motion Dante Penisring er må mye mer enn bare en penisring. Den lille vibratoren som følger med gjør den til et fullverdig sexleketøy både for ham og henne. Noen vil muligens finne det litt kronglete å få med testiklene, så for de som liker å ha med pungen når de bruker penisring kan det muligens hende det passer bedre med en enklere ring. Men alt blir lettere med litt trening.

  Og Magic Motion Dante er perfekt for par! I tillegg til at du kan overlate kontrollen over bulletvibratoren til parter, passer den også til Magic Motion Candy, som er en klitorisstimulator. Dermed kan bytte på, kontrollere hverandre og kose dere hele natten. Eller dagen.

  Min vurdering av Magic Motion Dante Penisring

  5/5

  Sinful Come Together Oppladbar Vibrerende Penisring

  Best for nybegynnere

  Pluss

  Minus

  Om produktet

  Sinful Come Together er perfekt for deg som er nysgjerrig på penisringer, men som ikke har for mye erfaring. Den er enkel å bruke, materialet er elastisk og behagelig, og vibrasjonene gjør at dette er noe du og partner kan leke med sammen.

  Ringen er ikke ment til å gå rundt pungen, festes ved roten av penis. Der kan du velge mellom 10 forskjellige vibrasjoner som pirrer penisen og gir det lille ekstra. Men vibrasjonene stimulerer også klitoris, og sammen med den forsterkede ereksjonen vil også hun få mye ekstra nytelse av denne ringen.

  Materialet er 100% ftalatfritt silikon, som både er elastisk og som kjenne silkemykt mot huden. Ringen lades opp med den medfølgende USB-kabelen, og fullt batteri holder i 60 minutter. Men hvis du har glemt å lade opp før moroa begynner kan den helt fint brukes uten vibrasjoner også.

  • MATERIALE: Silikon og ABS-plast.
  • FTALATFRI: Ja.
  • VANNTETT: Ja.
  • FULL LENGDE: 10 cm.
  • INDRE DIAMETER: 3,5 cm (tøyelig).
  • BATTERITYPE: Oppladbar (Sinful USB-lader P1 følger med).
  • VIBRASJONER: 10 variasjoner.
  • MANUAL: Engelsk.
  • BRUKSTID: 60 min.
  • LADETID: 180 min.

  For de som ikke har alt for mye erfaring med penisringer, er Sinful Come Together et fint sted å begynne. Den går kun rundt penis, og virker dermed ikke like skremmende som en ring som er ment til å ta med hele utstyret, testikler og alt.

  Ettersom den også stimulerer begge parter, vil nok noen finne det enklere å introdusere denne for partner. Og det er ikke noen tvil om at den gjør jobben. Den er også vanntett, og kan fint tas med inn i dusjen eller badekaret for litt ekstra kos.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Sinful Come Together er en fin introduksjon til penisring-universet, og passer godt for den som har lyst til å prøve ut noe nytt. Og siden den også vibrerer, har man mulighet til å være litt ekstra kreativ underveis. Prøv den gjerne alene, men den er jo ment til å brukes sammen med partner, og stimulerer også klitoris.

  Indre diameter er på 3,5 cm, og det elastiske materialet gjør at den passer til de aller fleste størrelser. Vibratoren er innebygget, og kan ikke tas ut ved for eksempel rengjøring. Men den er vanntett, så det er ikke noe problem å skylle ringen i vann.

  Selve kontrollknappen er litt vanskelig plassert, og det kan bli litt klønete å skifte mellom de 10 forskjellige programmene underveis. Men etter litt tid har dere nok funnet favoritten deres, og da er det bare å kjøre på!

  Min vurdering av Sinful Come Together Oppladbar Vibrerende Penisring

  4.5/5

  Fifty Shades of Grey - Yours and Mine Love-

  Mest for pengene

  Pluss

  Minus

  Om produktet

  Fifty Shades of Grey – Yours and Mine Vibrating Love Ring er en del av den offisielle serien med sexleketøy fra Fifty Shades Of Grey, godkjent av E.L. James selv.

  Ta rollen som Christian Grey ved hjelp av denne vibrerende penisringen, som passer perfekt til en erotisk kveld hjemme med partner. Den stramme ringen får ereksjonen både til å holde lenger og gjør den kraftigere, mens det vibrerende egget stimulerer klitoris.

  Dermed får begge parten enda mer ut av akten, og bidrar til den perfekte stemningen for en intensiv og langvarig kveld med nytelse.

  Dersom dere vil prøve dere frem i dusjen eller badekaret, er også penisringen helt vanntett. Så her er det fritt frem for å være kreativ.

   • MATERIALE: Silikon
   • DIAMETER: 3,3 cm
   • FTALAT-FRI: Ja
   • VANNTETT: Ja
   • LENGDE: 3,4 cm
   • VEKT: 11 g
   • BATTERITYPE: Bruker 2 x 3G-A CNB batterier (6 batterier medfølger)
   • VIBRASJONNIVÅ: 1

  Dette er en ring for par, og vibrasjonen er med på å stimulere både ham og henne. Den er også billig, uten at det betyr at den ikke holder høy kvalitet. Ringen er en fin måte å gi sexlivet et lite løft til en billig penge.

  Den er også fin for nybegynnere, og er lett å bruke. Indre diameter er på 3,3 cm, men materialet er helt klart elastisk nok til å passe de fleste størrelser. Og jo stramme den sitter, jo bedre effekt vil den ha. Til en viss grad så klart.

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Fifty Shades of Grey første til en boom i både salg og utvalg av sexleketøy man skal bruke sammen med partner, og Yours and Mine Vibrating Love Ring er et godt eksempel på hvor enkelt det kan gjøres.

  Ringen strammer rundt penis og gir en kraftig og langvarig ereksjon, mens vibratoren stimulerer begge parter under akten. Noen vil kanskje savne å kunne variere vibrasjonsrytme, men dette kan i stor grat også styres av støtene.

  Vibrasjonene kunne muligens også vært noe sterkere, men det er tross alt et ganske lite leketøy vi snakker om her. Batteriene er ikke oppladbare, så sørg for å ha gått til innkjøp før dere setter i gang.

  Min vurdering av Fifty Shades of Grey - Yours and Mine

  4/5

  Sinful Penisring-sett 3 Stk

  Best uten vibrator

  Pluss

  Minus

  Om produktet

  Sinful Penisring-sett 3 Stk er ikke noe mer enn hva navnet tilsier – et sett på tre penisringer. Ingen vibrator, fjernkontroll eller ekstra knot, enkelt og greit tre ringer i forskjellig størrelser.

  De tre ringene er fine til å prøve seg litt frem. Finn ut hvor stramt du liker det, eller om du foretrekker å ha ringen også rundt testiklene eller bare penis. Du kan også bruke to eller alle tre ringene samtidig for ekstra effekt.

  Settet med ringer er laget av silikon, og er elastiske nok til å teste ut forskjellige kombinasjoner og stillinger. De tre ringene har en diameter på 2,7, 3,4 og 4 cm, så her er det noe for enhver smak.

   • MATERIALE: Silikon
   • FTALATFRI Ja
   • VANNTETT Ja
   • DIAMETER: 2,7 cm, 3,4 cm og 4,0 cm
   • TYKKELSE: 5 mm

  Selv om de tre ringene er så enkle som det kan få blitt, er det ikke med det sagt at settet kun er ment for nybegynnere. Det er enkelt å prøve ut noe nytt, for eksempel én ring rundt både pung og penis mens en mindre sitter kun rundt penisroten. Eller hva med én rundt hodet?

  Det er akkurat det at de er så enkle som gjør at det er så mange forskjellige muligheter. De er også elastiske nok til at det ikke gjør vondt, og ettersom det er tre forskjellige størrelser er det lett å teste ut nye ting. Dermed passer settet både for erfarne og nybegynnere.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Det finnes et hav av forskjellige penisringer på markedet, i forskjellige former og materialer, med eller uten vibrator og andre tekniske finesser. Men noen ganger er det best når det er enkelt.

  Dette settet med penisringer fra Sinful er ikke mer enn det, men det kan også holde i lange baner. Ringene holder penis hard, og med litt prøving og feiling kan du finne kombinasjonen av ringer som passer perfekt for deg. Om det er rundt pungen, roten eller penishodet, det er mange muligheter.

  Ringene kan riktignok ikke vibrere, og overflaten er helt glatt, ingen knudrete kuler som skal treffe og stimulere forskjellige punkter. Her får du det du er ute etter, og ikke noe mer dill dall.

   

  Min vurdering av Sinful Penisring-sett 3 Stk

  4/5

  Sinful Booster Justerbar Lasso Penisring

  Pluss

  Minus

  Om produktet

  Denne justerbare penisringen fra kolleksjonen til Sinful vil gjøre ereksjonene dine kraftigere, og gi både deg og partner en enda mer intens opplevelse. Ettersom den kan justeres er det enkelt å gjøre den akkurat passe stram, og du trenger ikke lette etter en størrelse som passer.

  Ringen er enkel i bruk, det er bare å legge den på plass og justere til den er stram nok. Den kan gå både rundt både pung og penis eller kun nede ved roten, akkurat hva du foretrekker. Ettersom den er justerbar, er det også enklere å få på ringen etter at du har ereksjon. En stram ring kan ofte gjøre det vanskelig å få nok blod ut til penis.

  • MATERIALE: Silikon og plast
  • FTALATFRI: Ja
  • LATEXFRI: Ja
  • VANNTETT: Ja
  • STØRRELSE: Kan strekkes opp til ca. 8,8 cm

  Denne er fin for de som allerede har litt omkrets på penis, siden den er justerbar og aldri blir for stram. Men den kan jo fint brukes av andre også. Den vil uansett passe perfekt, det er bare å stramme til så mye eller lite du ønsker.

  Utenom det å gi en sterk og langvarig ereksjon (som jo absolutt er bra nok i seg selv) stimulerer ikke denne penisringen klitoris. Det er ingen vibrator, og heller ingen kuler som skal stimulere ekstra på utvalgte punkter. Og det trenger ikke være negativt.

  En justerbar penisring er ofte enklere å bruke enn som er hel og elastisk, men noen vil kanskje synes det «overflødige» er litt i veien under akten. Dette er et spørsmål om smak og behag, og noe man må komme frem til selv.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Sinful Booster Justerbar Lasso Penisring gir alltid perfekt passform, uansett om du er stor eller liten. Perfekt for alle som sliter med å finne en penisring i passe størrelse. 

  Selv om designet kan se litt enkelt ut, er det absolutt stilfullt. Og det blir jo ekstra gøy når man kan samle på flere produkter i samme serie. Vel verdt et forsøk, og en god penisring for førstegangsbrukere.

  Min vurdering av Sinful Booster Justerbar Lasso Penisring

  4/5

  Tenga SVR Vibrerende Penisring

  Pluss

  Minus

  Om produktet

  Med SVR vibrerende penisring har Tenga laget et stilfullt produkt som har parleken i fokus, og prøver å gi både ham og henne den nytelsen de fortjener. Selve vibratoren er flat og avlang, og er dermed enkel å styre så den treffer akkurat der den skal. Hvor det er bestemmer dere selv.

  Ringen er vanntett, og kan lett tas med i badekaret. Den leveres i et lekkert etui, som gjør det lettere å oppbevare og å ta med på tur. Det følger også med en praktisk lader, og fulladet kan den holde det gående i omtrent én time.

  Den er laget av elastisk silikon, og kan strekkes og tøyes til å passe de fleste størrelser. Og selvfølgelig kan vibratoren også brukes for seg selv. Hva liker du best?

  • MATERIALE: Silikon
  • FTALATFRI: Ja
  • STØRRELSE, RING: 3,2 cm. i diameter (innsiden)
  • STØRRELSE, BULLET: Lengde: 5.2 cm. Diameter: 2.3 cm
  • VANNTETT: Ja
  • BATTERITYPE: Oppladbart via USB (følger med)
  • VIBRASJONSINNSTILLINGER: 5 “alminnelige” og 2 pulserende / støtnivå
  • LYDNIVÅ: Lydsvak

  Tenga SVR vibrerende penisring er en god inngang for par som ønsker å introdusere leketøy i sexlivet, men synes det er vanskelig å finne et sted å begynne. Ringen er ikke for mye, men gir glede til begge parter uten å dominere akten.

  Selvsagt kan den også brukes alene, men det finnes andre ringer som er bedre egnet for alenelek. Den er også ganske stillegående, så det er ingen grunn til å bekymre seg for å forstyrre naboer eller andre i rommet ved siden av. Ikke på grunn av vibratoren i hvert fall.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Dette er definitivt en penisring for par. Eller flere enn én kan man vel si. Den er laget for å stimulere både den som har det på og den som mottar, og designet gjør at det er lett å få den til å treffe riktig sted.

  Den har fem forskjellige styrker i vibrasjonen, og to forskjellige rytmer. Du blar mellom de forskjellige programmene med én enkel knapp, og det er lett å finne frem til sin favoritt. Hele ringen er også vanntett, så du kan både ta den med i dusjen og den er lett å rengjøre.

  Min vurdering av Tenga SVR Vibrerende Penisring

  4/5

  Sinful Extra Thick Silikon Penisring Sett 3 stk

  sinful.no logo

  Pluss

  Minus

  Om produktet

  Det enkle er ofte det beste, og det har Sinful fokusert på med dette settet av tre penisringer i ekstra tykk silikon. Her vil du få en fyldigere ereksjon, og de tre ringene kan brukes sammen for å få en ekstra intens seksuell opplevelse.

  Her er det bare å prøve seg frem. Bruk én, to eller tre ringer, store eller små, og med eller uten testikler. Smaken er som kjent som baken, og bare fantasien setter stopper for hvordan du kan bruke disse ringene.

  Vi har tidligere testet en annen trepakning fra Sinful, og disse er veldig like. Den eneste forskjellen er, som navnet tilsier, at disse ringene er ekstra tykke. Diameteren er noen millimeter større på dette settet, og ringene variere mellom 3,3 cm, 3,7 cm og 4,2 cm. Hvilken er din favoritt?

  • MATERIALE: Silikon
  • FTALATFRI: Ja
  • VANNTETT: Ja
  • DIAMETER: 3,3 cm, 3,7 cm og 4,2 cm (fleksible)
  • TYKKELSE: 0,8 cm

  Akkurat som det andre settet fra Sinful passer dette for både nybegynnere og erfarne. De som er godt kjent med penisringer ser nok andre muligheter enn nybegynnerne, og dette er et sett du vil ha stor glede av i lang tid fremover.

  Selv om ringene er veldig elastiske, kan det for noen være vanskelig for noen å finne ringer i riktig størrelse. Siden det her er tre forskjellige ringer som følger med, er det lettere å finne en som passer. Dersom dette settet ikke passer deg, kan vi anbefale settet fra Sinful som er i litt mindre størrelse. Litt strammere.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  En penisring er ikke bare en penisring, og det er ikke alltid du er ute etter det samme heller. Noen gangen vil du kanskje ha ringen rundt både penis og testiklene, mens andre ganger vil du kun ha rundt penisroten. Og da er det jo fint å ha flere å velge mellom.

  Selv om ikke Sinful Extra Thick 3 stk vibrerer, er det nok av annen moro du kan ha med dem. Bruk alle tre på én gang, eller eksperimenter med de forskjellige størrelsene. Ringene er laget i ftalatfritt silikon, og er (nesten) like morsomme alene som sammen med partner.

  Og husk glidemiddel!

  Min vurdering av Sinful Extra Thick Silikon Penisring Sett 3 stk

  4/5

  Rocks Off Xerus C Oppladbar Penisring

  Pluss

  Minus

  Om produktet

  Rocks Off Xerus er noe helt for seg selv. La de dype pulseringene ta med både deg og partner til drømmeland, og det store hodet (på ringen, fokus her nå) kan stimulere både klitoris og testiklene, og gi en deilig, kraftig orgasme.

  Den vibrerende penisringen har 10 forskjellige programmer, og full ladning kan by på hele tre timere med moro. Den er helt vanntett, og kan dermed fint brukes i dusjen eller under vann. De tykke rillene bidrar til ekstra stimulering, og ringen strammer rundt penis for å gi en kraftig og langvarig ereksjon.

  • MATERIALE: Silikon og ABS-plast
  • FTALATFRI: Ja
  • LATEKSFRI: Ja
  • VANNTETT: Ja
  • INDRE DIAMETER: 3,5 cm (tøyelig)
  • VIBRASJONSINNSTILLINGER: 10
  • BATTERITYPE: Oppladbart (USB-kabel følger med)
  • LADETID: 180 min
  • BRUKSTID: 180 min
  •  

  Det er slik som dette en penisring for par skal være! Den treffer både klitoris og testiklene perfekt, så her kan det hende dere må sloss om hvem sin tur det er.

  Selvsagt fungerer Rocks Off Xerus som en vanlig penisring, og plasseres nederst ved roten av penis for å gi mannen en kraftig, fyldig og langvarig ereksjon. Men den gjør så mye mer. Med 10 forskjellige vibrasjonsrytmer gir den noe for enhver smak, og vibrasjonene forplanter seg fra penis og over til kvinnen, eller hvem det nå er som er mottaker

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Rocks Off Xerus C Oppladbar Penisring handler ikke bare om å gi mannen en sterkere ereksjon, men fokuserer også på økt nyelse. Med en batteritid på opptil tre timer er det nok av tid til moro, og begge kjønn vil kjenne på den ekstra stimuleringen som kommer fra vibrasjonene. Selve hodet kan rettes både mot klitoris og testiklene, så her må dere bli enige om hvem som er i fokus

  Den lades opp via en magnetisk USB-lader, noe som betyr at penisringen også er vanntett. Dere kan velge mellom hele ti forskjellige vibrasjonstyper, og materialet er hudvennlig og behagelig silikon. Penisringen festes nederst ved penisroten, og hvis du vil kan du ta med testiklene også. Da fungerer den best.

  Min vurdering av Rocks Off Xerus C Oppladbar Penisring

  4/5

  Hvordan bruke penisring

  Som sagt skal penisringen sørge for at blodet ikke trekker seg tilbake, men holder seg i penis og bidrar til vedvarende ereksjon. Dermed kan du få mer ut av leken, holde på lenger og løfte sexlivet til et nytt nivå.

  Ringen festes rundt roten av penis, enten i slapp eller erigert tilstand. Det kan kanskje virke litt vagt å si det på den måten, men det kan avhenge av type ring, materiale eller hva du ønsker å oppnå. Noen foretrekker å feste ringen under testiklene også, mens noen vil bare ha den rundt penis.

  hvordan bruke penisring

  En penisring i metall, eller som ikke er særlig elastisk, skal settes på i slapp tilstand. Med en mykere og mer elastisk penisring kan du vente til du har fått ereksjon. Her må du prøve deg litt frem, og finne teknikken som passer for deg. Ofte vil det være enklest å ta med hele utstyret, men det velger du selv. En mer elastisk ring er enklere å få på plass, og kan være lurt for nybegynnere.

  Hvis du vil ta med pungen, lønner det seg å gjøre dette mens du fortsatt er slapp. Å feste penisringen rundt hele pakka er gjerne både enklere å bedre enn å bare feste rundt penisen, selv om det kanskje kan virke litt skummelt. Det er imidlertid ingen grunn til å være bekymret, og de fleste får seg en overraskelse når de kjenner på effekten.

  Det kan være lurt å fjerne litt hår før du går i gang. Det er ikke noe særlig å bli lugget der nede, og en ring kan fange hårene skikkelig. Litt glidemiddel har heller aldri vært en dårlig idé, og kan gjøre det lettere både om ringen er strekkbar eller ikke. Og et lite ekstra tips fra coachen: glidemiddel gjør akten bedre for begge (eller alle) parter.

  Ringen kan gjerne være på under hele akten, det er det som er meningen. Du kan helt fint få orgasme mens ringen fortsatt er på. Men om du holder på ekstra lenge, kan det være greit å være litt forsiktig, ringen skal helst ikke sitte på i over 20-30 minutter. Det er viktig å lytte til kroppen her, og om ringen er på for lenge kan det skadet vevet. Og det vil vi jo ikke.

  Penisring med fjernkontroll

  En penisring med fjernkontroll kan by på ekstra moro, både på soverommet og ellers. Hva med å ta på penisringen før en date, og gi dama kontrollen før dere drar hjemmefra. La henne tease deg med små rykk hele kvelden, og kjenn spenningen bygge seg opp. Ingen andre vet hva som skjer, bare dere to.

  Mange penisringer med fjernkontroll har også et tilsvarende produkt som er ment på henne. Det er da det blir virkelig moro! Hvem holder lengst? Klarer dere å være stille? Og ikke minst, klarer dere å skjule hva dere holder på med for omverdenen?

  Penisring i metall

  Penisringer i metall harde, og er gjerne forbeholdt viderekommende. Det er viktig at ringen går av når den skal, og om materialet ikke er elastisk nok kan den fort sette seg fast om man ikke vet hva man gjør.

  Det er vanlig å begynne forsiktig, kanskje en ekstra elastisk ring bare rundt penis. Så kan man avansere sakte men sikkert, og prøve nye varianter. Men ta det rolig, det er viktig at du er trygg på ringen du bruker. Og på den måten blir det ekstra spennende også. Husk – den som venter på noe godt venter ikke forgjeves.

  Rengjøring av penisring

  Selv om det blir litt ekstra gøy med en penisring, er det også viktig å rydde opp etter seg. Penisringen må også vaskes og gjøres ren etter bruk, så du slipper infeksjoner og annen skit.

  Akkurat hvordan du skal vaske den avhenger av materialet den er laget av. Du kommer langt med litt såpe og vann, og for å få bort alt av bakterier kan det være lurt med litt vibratorrens. Selve begrepet vibratorrens kan være litt misvisende, og er rett og slett et desinfiserende middel som er spesielt laget for alle typer sexleketøy.

  Dersom du har fått for en vibrerende penisring med medførende egg eller bulletvibrator burde du fjerne denne og vaske for seg selv. Ringer med kuler og lignende kan være litt vanskeligere å rense, ettersom de gjerne kan ha litt kriker og kroker. Men det burde ikke by på alt for store utfordringer å vaske en penisring.

  Skyll først i passe varmt vann og vask med en mild intimsåpe så du får fjernet rester av glidemiddel og andre… rester. Noen materialer bør du la lufttørke, mens andre tåler å bli dratt over med et håndklede. Spray eller gni inn med litt vibratorrens eller lignende, og la lufttørke igjen. Dersom du tar skikkelig vare på penisringen (og andre sexleketøy for den saks skyld) vil den gi deg nytelse i mange år fremover.

  Penisringen, du har sikkert hørt om den, men hva er egentlig en penisring, og er det noe for deg?

  Hvis du er nysgjerrig på om penisringen er noe for deg, så les med her.

  Her kan du bli klokere på hvordan du bruker den og hvordan den kan gi deg nytelse, ved å lese denne komplette guide til bruk av penis ring.

  En penisring er nemlig veldig enkel i bruk, og effekten er stor.

  En penis ring gir deg nemlig kraftigere ereksjon, større penis, og sterkere orgasmer.

  penisring guide til bruk og valg

  Hva er en penisring?

  En penisring er et sexleketøy, som man fester rundt penisroten, eller noen ganger både rundt penis og testikler.

  Penisringen er ofte laget av lær, gummi, kunststoff eller metall, og har som funksjon at den forsterker og forlenger ereksjonen, samtidig som den gir en større penis. En penisring er et sirkulært sexleketøy, som festes rundt penis, eller rundt hele utstyret. Mange menn foretrekker at både penis og testiklene inkluderes i penisringen.

  Selv om det, for noen, kan høres voldsomt ut, så er effekten av en penisring, overraskende stor, for dem som prøver det.

  En penisring går også under navnet ereksjonsring, pubesring eller cockring. Kjært barn har mange navn, men uansett hva du kaller den, så er penisringen det sexleketøyet, som man ikke visste at man manglet, før man prøvet det.

  Du kan selv velge om du vil ha en penisring som plasseres ved roten av penis, eller som inviterer testiklene med på fest.

  Hvordan setter jeg penisringen på?

  Som sagt, du bestemmer selv om du vil sette ringen på ved roten av penis, eller om du vil ha testiklene med.

  Dette er litt smak og behag, og er noe du kan eksperimentere med. Hvis du fester ringen ved roten av penis, er det best hvis du fester den mens penis er erigert.

  Men hvis du fester den rundt både penis og testikler, så skal penis i noen tilfeller være helt slapp. Når penis er stiv, så vil blodet strømme til, ringen sørger for at blodet ikke kan flyte tilbake. Ereksjonen kan derfor bli langvarig.

  En penisring, kan også være støttende for en mann med lette ereksjonsproblemer, eller hvis man opplever at penis blir slapp når man holder på lenge. Mange menn bruker også penisring, for å optimere et visuelle utrykket av penis.

  Årene blir nemlig veldig synlige, og det er det mange som synes er flott.

  Noen tips før du setter penisringen på

  Før du skal sette penisringen på, så kan det være en god ide at du fjerner noe av håret. Hårfjerning, kan gi sterkere sanselighet i området rundt penis, og kan gi større følsomhet under sex.

  Hvis du ikke har fjernet hår fra dette området tidligere, så kan det være spennende å prøve. Når du skal eksperimentere med penisring, så er hårfjerning et must. Det kan nemlig være ubehagelig hvis ringen lugger. Klipp hårene helt ned, ta en voksing eller bruk høvelen til å fjerne hårene, både på penis og rundtomkring testiklene.

  Hvis du vil, kan det også være et opphissende forspill, hvis du og partneren, hjelper hverandre med selve hårfjerningen.

  Når du skal sette ringen på, så bruk gjerne glidemiddel. Glidemiddel gjør det lettere å få ringen på plass, uansett om den er strekkbar eller ikke.

  Hva med utløsningen?

  En god penisring kan forbli på, under hele sexakten, også under orgasme og etterfølgende utløsning. Når penisringen forblir på, vil den være med på å gi en kraftigere, og forhåpentlig også, lengre orgasme.

  Noen menn kan oppleve en stikkende smerte i testiklene, i form av sammentrekninger.

  Dette er ikke noe du skal være bekymret for, da det oftest er forbigående, og skjer når du plasserer ringen rundt penisroten, i stedet for rundt både testiklene og penis. For å unngå dette, så kan du starte ut, med å plassere ringen rundt hele utstyret.

  Du kan alltid eksperimentere med hvordan du foretrekker ringen, når du har prøvet det noen ganger.

  Penisring rundt penis, og testikler

  Ringen som omfavner hele utstyret, er dem mest solgte av penisringene. Det kan tyde på at det er denne varianten mange menn foretrekker. Hvis det er første gang du skal prøve lykken med en penisring, så kan det være et godt sted å starte.

  Denne typen penisring, gir en mye større penis, samtidig som den medvirker til å styrke ereksjonen. Den finnes i mange forskjellige størrelsen, og med flere grader av strekkbarhet. Det er helt sikkert en variant som passer til deg.

  Penisringer som skal romme både penis og testiklene, er selvfølgelig ringer med større diameter enn rot ringene, da den skal omfavne hele stellet. Det kan derfor være lettere å finne en ring som passer perfekt i størrelse, samtidig som de er lette å bruke.

  Felles for de mennene som bruker denne type penisring, er at den holde hva den lover- nemlig en kraftfull ereksjon og større penis.

  Velg en penisring med stor trekkbarhet

  Når det er første gang du skal prøve en penisring, er det viktig at du velger en ring med mye strekk og elastitet.

  Etter hvert som du får erfaring med bruken av ringen, og ønsker å avansere til nye nivåer, så kan du gå over til en ring med mindre elastikk. Velg en ring med mindre elastitet, men med stabil bredde på ringen.

  Unngå for all, det vi kaller for syltestrikk-fenomenet, hvor du struper testikkel og penis. Hvis det skal skje, så skal det være en bevisst handling, ikke som en nybegynnerfeil.

  Når du får erfaring, og har bruk for å eksperimentere videre, så kan du prøve en penisring i stål. Det er viktig å understreke at penisringer i stål, ikke er noe for deg som er helt ny i penisring gamet.

  Grunnen er, at hvis du bruker en penisring i stål, og plutselig har feilvurdert på penis sin maksimale størrelse, så vil ringen sitte fast.

  Det er ikke spesielt hyggelig å møte opp på legevakten, med en stål ring sittende fast rundt dine private deler.  Likevel, de fleste erfarne brukere av penisringer, foretrekker som regel en penisring av stål.

  Plasseringen av penisring rundt både testikler og penis

  Hvis du har valgt en ring med mindre strekkbarhet, så skal den alltid settes på, i slapp tilstand. Det er derfor en fordel at du bruker glidemiddel for å få ringen ordentlig på plass.

  Du går praktisk til verks, og dytter den ene testikkel etter den annen, inn i ringen, og får penis på plass til slutt. Som du sikkert vet, så tåler penis en litt mer hardhendt behandling, enn det testiklene gjør, så ha dette i mente når du dytter det hele på plass. Når ringen er plassert rundt hele ladningen, så kan du dytte og trekke det på plass.

  Det skal selvfølgelig ikke gjøre vondt, men kan godt føles litt annerledes de første gangene. Øvelse gjør mester.

  Hvis du er førstegangs bruker av penisringen, så er det en god ide at du velger en ring med god strekkbarhet, så du stille og rolig kan venne deg til, at testiklene skal få plass inne i ringen. E

  ksperimenter deg litt frem, og forsøk noen forskjellige størrelser og materialer. Hvis en penisring har god effekt på sexlivet ditt, så kan du alltid få spesiallaget en helt ny penisring,  skapt ut fra dine personlige mål og ønsker.

  Hvordan tar jeg penisringen av?

  Det som man har tatt på, skal også tas av igjen. Dette gjelder selvfølgelig også penisringen. Det kan være en spennende opplevelse først gang, kanskje også med en snev av bekymring.

  Men du behøver slett ikke bekymre deg, ringen skal nok komme av. Hvis du har valgt en ring med litt trekkbarhet, så er det ikke noen problemer med å få den av.

  Også selv om du har latt deg lokke til å prøve en kompakt ring, uten så mye fleksibilitet, så kan den selvfølgelig også fjernes, uten de store problemer.

  Hvis du blir ramt av panikk, så tar du bare en dyp åndedrett, og finner glidemiddelet frem. Bruk glidemiddel på penis og testikler, og trekk stille og rolig ringen av. Hvis dette, mot formodning, ikke hjelper, så ta deg en kald dusj, og vipps så er ringen falt av.

  Hvis du opplever små utfordringer med å få ringen av, så kan det være at du skal overveie om størrelsen er den helt riktige. Det er ofte stål ringene som kan by på utfordringer, da disse ikke er spesielt fleksible.

  De erfarne brukerne av penisringer, som bruker stål, har fullstendig styr på sin egen størrelse. 

  Forsøk deg frem, og bruk ikke stål ringen, før du har fått erfaring.

  Penisring rundt penisroten

  Den andre typen av penisringer, er den som er plassert for roten av penis, og dermed klemmer direkte på de ytterste blodårene. Denne skal plasseres når penis er erigert, og skal fjernes igjen, etter 20-30 minutter, for å la blodet strømme fritt.

  Det er selvfølgelig smak og behag. hvilken ring man foretrekker. En rot ring blir ofte brukt hvis det har vært sykdom eller operasjoner, hvor det kan være utfordringer med ereksjonen.

  Hvis dette er tilfellet, s å kan du få optimalt utbytte av penisringen, hvis du først bruker en penispumpe.  

  På denne måten kan du lykkes med å fange blodet inne i penis, før det trekker seg tilbake, og dermed få en sterkere ereksjon.

  Hvordan plassere en pensiring ved roten?

  Som navnet tilsier, så skal en rot ring, plasseres helt nederst på penis.

  Meningen er at ringen klemmer på blodårene, sånn at blodet forblir ute i penis, og ikke strømmer tilbake. Når blodet holder seg i penis, så holder også ereksjonen. En penisring som festes ved roten, er et godt verktøy for menn som opplever problemer med ereksjonen.  Det er viktig at ringen tas av etter max  30 minutter, for å la blodet strømme fritt.

  Det kan nemlig være skadelig for vevet, hvis man blokkerer for blodtilstrømningen over tid. For de fleste er 20-30 minutters ereksjon også rikelig!

  For noen menn, kan det gjøre litt vondt i testiklene under utløsningen, dette er sammentrekninger i testiklene, og er for de fleste forbigående.

  Du kan unngå det, ved å velge en litt større ring, eller simpelthen å fjerne den, når du merker at utløsningen er på vei.

  Husk å måle penis, før du kjøpe penisring for penisroten

  For å få best mulig effekt av penisringen, så skal du selvfølgelig måle penis, før du investerer i en ring. For å finne den riktige penisringen, så skal du derfor måle diameter rundt både testikler og penis.

  Den enkleste måten, er at du måler omkretsen rundt penisroten, eller rundt penis og testikler, når penis er erigert. Bruk et målebånd, og en hyssing til å måle. Legg målebåndet eller hyssingen rundt roten av penis, til endene møtes. Hold fingrene på tråden og legg deretter tråden ved siden av målebåndet.

  Når du har diameteren av penis, så kan du kontakte forhandlere av penisringer, for å finne den helt riktige størrelsen.

  For å være helt sikker på at du finner den riktige størrelsen, så er det faktisk lurt hvis du måler penis, både i erigert og i slapp tilstand. Når du har begge målene, så legger du de to målene sammen, og deler på to.

  For å finne den riktige størrelsen, så deler du dette tallet igjen, med 3,14 (pi). Vipps så har du din helt perfekte Ø (diameter).

  Forskjellige materialer

  Det finnes flere forskjellige typer penisring, og i forskjellige materialer. Uansett om du foretrekker en myk eller hard ring, så finnes det helt sikkert en for deg. Som utgangspunkt, er det alltid godt å begynne med en myk ring, med noe strekk i.

  De ringene som er mest strekk i, er laget av myk gele, og kan strekkes helt opptil 10 ganger sin egen størrelse. Det er derfor et opplagt valg, hvis du ønsker å prøve det helt forsiktig, de første gangene. Geleringene, er faktisk så myke, at du kan kjøpe en uten at du behøver å måle omkretsen på penis.

  Fordelen med en gelering, er også at du som nybegynner, kan få lov til å prøve å feste den både ved roten av penis, og rundt penis og testikler.

  Hvis du opplever geleringen som et spennende bekjentskap, så vil du helt sikkert også ha glede av ringer i mykere plast materialer, og ringer i gummi. Ved å velge denne typen materialer, så har du litt fastere ringer, men likevel med masse fleksibilitet og strekk.

  Neste skritt er penisringer i silikon, som nok er den mest alminnelige penisringen, silikon er et materiale som mange menn trives godt med.

  Penisringer for viderekommende

  For deg som elsker bruken av penisring, og som har lang erfaring med det, så er en penisring i stål, eller andre harde materialer det åpenlyse valget.

  Du kan også bruke en penisring, for å føle deg sterk og kraftfull i løpet av dagen, eller du kan benytte den for å få en mer kraftfull opplevelse under sexakten.

  Hvis du bruker en penisring i løpet av dagen, skal denne selvfølgelig ikke klemme så mye, som de vil gjøre under sex.