Vibrator – Best i test

En vibrator er et sexleketøy som styres av en liten motor. Motoren får leketøyet til å riste eller vibrere i forskjellige hastigheter.

Fant ikke det du letter etter?

Klikk her for å se et mye større utvalg av vibratorer

FAQ

Jeg foreslår en klitorisvibrator som har forskjellige hastigheter som du kan eksperimentere med. Det overveldende flertallet av mennesker med vaginas trenger klitorisstimulering til orgasme, og det er derfor jeg anbefaler å starte med en klitorisvibrator. I tillegg vil intensiteten av vibrasjonene som er glede variere blant personer med vaginas, og det er derfor jeg anbefaler variabel hastighet / intensitet.

Du kan ikke overdrive vibratorbruk. Så hvis du alltid trenger en vibrator for å orgasme, la dem få vite dette, og enda viktigere, bruk alltid en vibrator! Det er så enkelt.

Sexleketøy kan ikke gjøre klitoris løs eller føle den permanent. Hvis du bruker den en stund og begynner å bli nummen, er det bare å ta en pause - akkurat som om rumpa blir nummen fra å sykle.

Å gi partneren din gave til et sexleketøy er ikke rart i det hele tatt. Faktisk er den meldingen den gir vakker, den sier at du bryr deg om gleden deres.

For to personer med vaginas som har sex, ta med deg leketøyet du bruker på deg selv og lær partneren din hvordan du bruker det på deg hvis de ikke vet det; du kan til og med bruke den alene mens partneren din kysser eller kjærtegner deg på andre områder. Hvis en person har en penis og den andre har en skjede, kan du også ta med det du vanligvis bruker og instruere partneren din om hvordan du bruker den på deg; du kan også prøve en kukring med en festet klitorisvibrator - personen med penis kan bruke den under samleie, og stimulere partneren.

De fleste sexleketøy kan rengjøres med mild antibakteriell såpe og varmt vann. Vask dem i minst 20 sekunder og tørk dem med et rent håndkle. I tillegg kan du kjøpe sexleketøyrens.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Sinful Original Rabbitvibrator

  Testvinner

  83%
  Design
  73%
  Brukervennlig
  72%
  Kvalitet
  81%
  Pris
  78%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.4/5
  Brukervurdering:
  4.4/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Sprette inn i orgasmehandling med en av våre mest populære kanin vibratorer. Sinful har en kurvformet skaft og perfekt plassert klitorisstimulator for en fusjon av indre og ytre nyte som lar deg hoppe av glede.

  Ergonomisk designet for maksimal opphisselse, kombinerer denne kaninvibratoren en 6-trinns klitorisstemning med 6 trykk-til-topp-mønstre. Denne klitorisglede kombinert med den vendbare roterende akselen vil bringe deg til blandede orgasmer av den mest oppsiktsvekkende typen.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Sinful Original Rabbitvibrator
  Vibrasjoner 12 forskjellige
  Lengde 26 cm (10,5 cm kan føres inn)
  Diameter 4,4 cm
  Vanntett Sprutsikker
  Batteri 4 x AA-batterier
  Materialer TPR
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading Nei
  Reiselås Nei
  Sinful Original Rabbitvibrator

  Markert hodet

  1 of 4

  Kaninørene

  2 of 4

  Brukervennlig

  3 of 4

  Batteridriven

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Sinful Original Rabbitvibrator

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg hadde klare plastversjonen av denne vibratoren, som var en liten feil fordi kaninørene ble litt misfarget kort tid etter kjøpet. Jeg vet at dette bare var et resultat av svette / det klare materialet, men det var ikke veldig attraktivt å se på. Etter et år begynte den myke plastbiten å bevege seg nedover i vibratoren mens den ble brukt. Bra for en god stund, men jeg er ikke sint fordi jeg hadde det en stund.

  På den positive siden har den mange morsomme funksjoner – selv om noen er høyere enn andre, og støyen kan bevege seg gjennom studenthusveggene! Dette er en STOR kaninvibrator for prisen, og jeg er glad jeg fikk den fordi den var bra for det jeg ønsket den gang – videre til en bedre modell nå!

  Baseks 10 speed Bulletvibrator Egg

  Billigst

  79%
  Design
  70%
  Brukervennlig
  65%
  Kvalitet
  85%
  Pris
  78%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.3/5
  Brukervurdering:
  4.3/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Det er ikke en fugl, og det er ikke et fly, men det kan skryte av Baseks vibrator! Med et bredt spekter av intense vibrasjonshastigheter å utforske, la dette eggformede egget pryde dine indre og eksterne hotspots, og skru deretter opp kraften for spennende orgasmiske resultater.

  Hvis du leter etter en kraftig vibrator som er ideell for intern og ekstern stimulering, vil ikke Baseks vibrator svikte deg.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Baseks Bulletvibrator
  Vibrasjoner 10 different
  Lengde egg 5,7 cm
  Diameter egg 2,7 cm
  Vanntett Nei
  Batteri 3 x AAA-batterier
  Materialer ABC plast
  Volum High / Medium / Low / Silent/
  Lading Nei
  Baseks 10 speed Bulletvibrator Egg

  Fjernkontrolert

  1 of 4

  Lett å styre

  2 of 4

  Sterke vibrasjoner

  3 of 4

  Lang kabel

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Baseks 10 speed Bulletvibrator Egg

  Konklusjon

  Hvis du leter etter noe rimelig med litt oomph i forhold til de billigere eksterne eggene, er dette den du skal kjøpe. Vibene er enkle (eskalerende via glidebryteren fra lav til høy), men likevel betydelig sterkere enn de trådløse kollegerne. NB: glidebryteren er veldig dårlig laget. Veldig billig følelse med liten fin kontroll. Vi har fått gjennom fire av disse i løpet av de siste fem årene, alle mislyktes til slutt fordi ledningen løsnet inne i egget. Jeg er ikke sikker på at det virkelig kan være ‘vanntett’ hvis ledningen glir frem og tilbake ut av egget? Uansett, vibrasjonene er fantastiske, selv om de brenner litt gjennom batteriene (best å bruke toppen av rLes mer om gjennomgang som sier synd om byggekvalitetsbatteriene også). Kan til tider være litt bråkete, og glidebryteren er for lett å dytte

  Rocks Off 90 mm Touch of Velvet Klitorisvibrator

  Nybegynner

  80%
  Design
  72%
  Brukervennlig
  75%
  Kvalitet
  87%
  Pris
  81%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.5/5
  Brukervurdering:
  4.8/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Unn deg stimuleringsopphisselse da denne sølvkulen driver deg over randen med militær effektivitet. Rocks OFF vibrator pakker 10 herlige funksjoner i sin slanke sølvform, og er en klimaksmaskin laget for din fornøyelse.

  Kraftige vibrasjoner beveger seg langs kulelengden i 3 intensiteter og 7 rytmer. Konisk ved spissen, få en løsning på presis klitorisstimulering som smeller på pengene, eller legg lengden horisontalt over kjønnsleppene dine for å spre følelser langs ditt intime område.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Rocks Off 90 mm Touch
  Vibrasjoner 10 different
  Lengde 9 cm
  Diameter 1,8 cm
  Vanntett Nei
  Batteri 1 x AAA-batterier
  Materialer ABC plast
  Volum High / Medium / Low / Silent/
  Lading Nei
  Rocks Off 90 mm Touch of Velvet Klitorisvibrator

  Nøyaktig stimulasjon 

  1 of 4

  Glatt overflate

  2 of 4

  Batteridreven 

  3 of 4

  Liten

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Rocks Off 90 mm Touch of Velvet Klitorisvibrator

  Videoer

  Konklusjon

  Da min forrige bullet vibrator ga ut, prøvde jeg å finne en rimelig erstatning, og denne lille tingen traff stedet. Denne vibratoren er relativt stille (spesielt på lavere hastigheter), jeg har romkamerater og er ofte bekymret for støyoverføring mellom rom. Denne er også relativt kraftig for sin størrelse, min forrige kule var litt bredere, så det smale fokuspunktet tok litt vane, men nå som jeg har justert fungerer det bra og får meg raskt av.

  I tillegg er den liten nok til å passe komfortabelt mellom meg og partneren min under misjonæren.

  Den andre innstillingen er faktisk ganske sterk, jeg hadde ikke forventet så mye kraft fra en liten stemning! Det er flott for nybegynnere, batteridrevne leker generelt er et problem og litt dyrt, men det er mye lettere å finne AAA-batterier til denne kulen enn andre som krever N-batterier! Søvn og enkel design, veldig enkel å bruke! Vibratoren er god for en quickie;)

  We-Vibe Sync Parvibrator

  App-styrt

  82%
  Design
  83%
  Brukervennlig
  85%
  Kvalitet
  80%
  Pris
  80%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.5/5
  Brukervurdering:
  4.3/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Løft stemmene dine sammen når vibrator passer sømløst mellom deg og gir spennende vibrasjoner til kjærligheten din. Håndfri og slitesterk, Sync matcher vibrasjonsintensiteten til styrken på grepet ditt, så det er helt i tråd med deg.

  Dens indre arm trummer mot penis og G-punkt under slitasje, mens den ytre armen erter klitoris slik at dere begge får imponerende vibrasjoner.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner We-Vibe Sync Parvibrator
  Vibrasjoner 11 forut innstilte
  Mål 8 cm x 4,5 cm x 3 cm
  App We-Connect og FappyBunny
  Vanntett Ja
  Batteri USB-oppladbar
  Materialer Medisinsk silikon
  Volum High / Medium / Low / Silent/
  Lading Ja
  We-Vibe Sync Parvibrator med Fjernkontroll og App - PRISVINNER

  Gratis app

  1 of 4

  Myk silikon

  2 of 4

  Fjernkontrollert

  3 of 4

  Formen kan tilpasses

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av We-Vibe Sync Parvibrator

  Videoer

  Konklusjon

  Enheten var mindre enn forventet, passer i håndflaten min. Likevel passer det fint og holder seg bedre enn noen annen enhet jeg noen gang har brukt. De bøybare leddene er robuste og låses godt på plass. Vibrasjonene suser virkelig, og det er ganske diskret i forhold til andre vibrerende ting. Fjernkontrollen er intuitiv når du lærer deg hvordan du bruker den Overgikk forventningene min. Det definitivt være vanskelig å koble vibrator til appen, da det tar en stund noen ganger, men når det fungerer så fungerer det. Partneren min koblet seg fra et par ganger mens jeg brukte den, men tilkoblingen tok bare noen få sekunder. 

  Forbindelsen mellom fjernkontrollen og leketøyet virker imidlertid konstant. Veldig stille også, lager mye mer støy mens du holder enn om det er inni deg / under et lag eller to tøy. Alt i alt, så lenge du har tålmodighet for at den skal koble til appen, er det vel verdt, men appen fungerer ikke bra, noe jeg forventet. Hvis appen fungerte som annonsert og uten frustrasjon, ville jeg gitt 5 stjerner.

  Sinful Klassisk Dildo Vibrator

  Dildovibrator

  79%
  Design
  81%
  Brukervennlig
  82%
  Kvalitet
  80%
  Pris
  80%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  4.1/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Effektiviser sexlivet ditt med de elegante og ikke-skremmende stylingene til Sinful vibrator. Salige multispeed-opplevelser er dine for deg når du tar den18 cm klassiske vibratoren som løfter solo eller delt spill til helt nye gleder.

  Tilbyr maksimal tilfredshet med minimum oppstyr, vri basen for å starte leketøyet og angi intensitetsnivået. Kjær innvendige og ytre søte flekker med sin slanke lengde og glatte spiss, og nyt oppbyggingen til en fantastisk og orgasmisk finish.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Sinful Klassisk Dildo Vibrator
  Vibrasjoner Multispeed
  Diameter 2,5 cm
  Lengde 18 cm
  Vanntett Sprutsikker
  Batteri 2 stk. AA-batterier
  Materialer Plast med silkemyk PU-Coating
  Volum High / Medium / Low/ Silent/
  Lading Nei
  Sinful Klassisk Dildo Vibrator

  Målrettet

  1 of 4

  Myk silikon

  2 of 4

  Diskree

  3 of 4

  Batteridriven

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Sinful Klassisk Dildo Vibrator

  Konklusjon

  Denne lommeraketten kan sende deg fra jord til mars på omtrent 10 sekunder, avhengig av hvilken innstilling du har den på. Hvis jeg er en ensom ulv, vet jeg ikke hvor jeg skal begynne. La meg fortelle deg at denne lille vibrator fikk meg til å blunke at jeg ble sprutet overalt da han brukte den mens han gikk ned samtidig! Fantastisk produkt!

  Jeg bruker det hovedsakelig til klitorisstimulering. Vibrator er glatt og har en fin følelse. Hovedplusset til denne vibratoren er kraften.  Det får meg til å klimaksere i løpet av få minutter. En ny favoritt og en vanlig ut av lekeboksen min nå!

  Sinful Touch Me

  Fingervibrator

  79%
  Design
  79%
  Brukervennlig
  82%
  Kvalitet
  80%
  Pris
  80%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  3.6/5
  Brukervurdering:
  4/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Tvill din intime kunnskap om din elskers kropp med de vibrerende følelsene til en vibrator, for å gnist lidenskapelig opphisselse i noen få dystre slag. En tynn fingervibrator designet for kvikk stimulering, Sinful Touch vekker kraftig lyst i spillet.

  Drevet av en hastighetskule, har det myke silikonhylsteret en slank stimulator med strukturert spiss for ekstra følelser.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Sinful Touch Me
  Vibrasjoner 7 nivåer
  Diameter 2 cm
  Lengde 7,2 cm
  Vanntett Ja
  Batteri 3 x LR44
  Materialer Silikon og ABS-plast
  Volum High / Medium / Low / Silent/
  Lading Nei
  Sinful Touch Me Fingervibrator

  Bullet vibrator

  1 of 4

  Rillete stimulering

  2 of 4

  Behagelig overflate

  3 of 4

  Størrelsen kan tilpasses

  4 of 4

  Konklusjon

  Flott som en grip n go-løsning for å få ting i gang, ikke kraftig, men tilstrekkelig og god valuta for pengene. Brukt på rumpa i doggy stil mens hun brukte en større stemning rundt fronten, veldig bra for dette! For oss fungerer det bra når det kombineres med andre gjenstander eller stimulering.
  Veldig slank og diskret. Det perfekte leketøyet for litt stimulering og et leketøy som ikke kommer i veien. Følelsen av foringsrøret er stor og kraften, vil jeg beskrive som mellomklasse, så passer godt for de som liker mild, men stor klitorisfølelse. Dette er et så morsomt element, kan brukes nesten hvor som helst uten at partneren din er klar over at det er på fingeren, eller så lett for solo-spill også.

  Velve Gaia Oppladbar

  G-punktsvibrator

  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  85%
  Design
  81%
  Brukervennlig
  87%
  Kvalitet
  79%
  Pris
  84%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.5/5
  Brukervurdering:
  4.6/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Myk, sanselig silikon danner denne litt buede realistiske vibratoren for å gi deg silkeopplevelser. Et avrundet, forstørret hode har g-spot kjærtegn og vil overføre de 10 spennende modusene for vibrasjon for å gi deg uhemmet orgasmisk lykke.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Velve Gaia Oppladbar
  Vibrasjoner 10 forskjellige
  Lengde 21 cm
  Diameter 3,5 cm
  Vanntett Ja
  Batteri USB-oppladbar
  Materialer Silikon
  Volum High / Medium / Low / Silent/
  Varmefunksjon Ja
  Velve Gaia Oppladbar G-punktsvibrator

  Pirrende utformet

  1 of 4

  Myk silikon

  2 of 4

  Lett betjenning

  3 of 4

  USB-opplading

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Velve Gaia Oppladbar G-punktsvibrator

  Konklusjon

  Vibratoren er faktisk fantastisk! Kjæresten min og jeg syntes det var en fantastisk idé i teorien, men utførelsen virket så dårlig – ladningen på enheten etter å være koblet til i ~ 6 timer var noen få sekunders bruk. Det vi kom til å innse senere var at det ganske enkelt måtte vri seg og spinnes litt i ladeporten, og deretter forsiktig sette seg ned og lese mer om anmeldelse om Misspoken om den første gjennomgangen av dette produktet, og prøve å rette feil her så for å se hvis den forblir lading. Med litt coaxing klarte vi å få fulladet, og det varer over en time nå. Fantastisk liten fyr. Føles bra å ta på og er strålende for solospill eller sammen! Dette vil lykkes med å få deg orgasme, det er alt du trenger å vite! Dette er vår nye gå til når vi ikke vil ha bryet med strømnettet!

  Rocks Off Neon Nights 80mm Klitorisvibrator

  Klitorisvibrator

  79%
  Design
  84%
  Brukervennlig
  82%
  Kvalitet
  86%
  Pris
  83%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  5/5
  Brukervurdering:
  5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Å bevise at de beste tingene virkelig kommer i små pakker, er denne dynamitt lille vibratoren imponerende kraftig. Fløyelsmyk, vanntett og ekspert på ekstase, Rocks Off Neon Nights 80mm Klitorisvibrator kan bare være det beste du noen gang har mottatt i innlegget.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Rocks Off Neon Nights 80mm Klitorisvibrator
  Vibrasjoner 3 hastigheter 7 mønstre
  Lengde 7,6 cm
  Diameter 2 cm
  Vanntett Ja
  Batteri USB-oppladbar
  Materialer ABS-plast
  Volum High / Medium / Low / Silent/
  Allergener Nei
  Rocks Off Neon Nights 80mm Klitoris vibrator

  Myk utformet

  1 of 4

  Myk ABS-plast

  2 of 4

  Enkelt betjenning

  3 of 4

  Lett å lade

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Rocks Off Neon Nights 80mm Klitorisvibrator

  Videoer

  Konklusjon

  Veldig rask og sikker levering – denne lille lommeraketten var det mest fantastiske kjøpet. Veldig effektiv og akkurat den størrelsen jeg lette etter – ville ha noe å bruke under sex med mannen min som kunne være i håndflaten min og ikke være stor og klumpete, men likevel i stand til å få jobben gjort.

  Veldig enkelt å skjule – så du kan ta det bokstavelig talt hvor som helst! Den første innstillingen er ganske stille, men har fortsatt et slag, de andre innstillingene er også gode, men litt mer åpenbare støy. 

  Ikke misforstå, dette er ikke leketøyet til leker, men når kulene går, representerer dette et rimelig kjøp som er ideelt som en første kule eller en diskret reise leketøy for meg var absolutt kraftig nok til å gjøre det jeg trengte å gjøre.

  Satisfyer Number One Klitorisstimulator

  Støysvak

  Click Here
  87%
  Design
  88%
  Brukervennlig
  82%
  Kvalitet
  86%
  Pris
  82%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.6/5
  Brukervurdering:
  4.5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Denne deskreet  klitorisstimulatoren er klar til å wow alle de følsomme nerveendene. Ved hjelp av Pleasure Air Technology tilbyr den imponerende klitorisstimulator med fire fantastiske intensitetsnivåer for helt lykksalige glede økter.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Satisfyer Number One
  Vibrasjoner 11 pulseringsnivåer
  Lengde 14 cm
  Diameter 1,6 x 1,4 cm
  Vanntett Ja
  Batteri 2 x AAA-batterier
  Materialer Silikon, ABS-plast
  Volum High / Medium / Low / Silent/
  Allergener Nei
  Satisfyer Number One Klitorisstimulator

  Sensuelle lufttryksbølger

  1 of 4

  Klitorisstimulerende

  2 of 4

  Kompakt

  3 of 4

  Intuitive knappene

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Satisfyer Number One Klitorisstimulator

  Videoer

  Konklusjon

  Positivt overrasket. Det føles mer som en vibrasjon rundt fokusområdet og føles bra når det brukes riktig. Jeg fant ut at jo høyere innstilling jo mindre sug du føler og jo mer føles det som en vibrator.
  De to laveste innstillingene fungerer for meg.

  Jeg har mange flatkamerater, men dette leketøyet er fint og stille (spesielt på de lavere innstillingene). Jeg ønsker at det ville være flere innstillinger for å sakte justere intensitetsnivået, knappene gir et steg opp eller ned for intensitet, men kanskje en hjullignende funksjon ville være bra for å endre hastigheten. Dette kan gi brukeren mer kontroll.

  Det er ganske stille. Det blir litt høyt Les mer om gjennomgang som sier Ja takk. jo høyere opp går det, og hvis det ikke er på plass, men jeg er vant til å bruke en ganske kraftig tryllestav, så det er i det minste relativt stille. Det føles ikke suggete som er litt skuffende, men følelsene det gir er mer enn nok til å få meg til målstreken.

  Europe Magic Wand Vibrator

  Magic Wand

  79%
  Design
  84%
  Brukervennlig
  82%
  Kvalitet
  86%
  Pris
  83%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.7/5
  Brukervurdering:
  4.7/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Som en Jalapeño Margarita er dette en klassiker med en moderne vri, og en kraftig bit å starte opp. Med 6 imponerende hastigheter og 20 intense mønstre, vil denne tryllestaven gi deg en glede. Og du trenger ikke en slikk salt eller kalk for å nyte.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Europe Magic Wand Vibrator
  Vibrasjoner 6 hastigheter
  Lengde 32 cm
  Diameter 6 cm
  Vanntett Ja
  Batteri Nei
  Materialer Silikon, metall og plast
  Volum High / Medium / Low / Silent/
  Allergener Nei
  Europe Magic Wand Vibrator

  Myk silikonhodet

  1 of 4

  Dype vibrasjoner

  2 of 4

  Enkelt betjenning

  3 of 4

  Lang kabel

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Europe Magic Wand Vibrator

  Videoer

  Konklusjon

  Vibrator har omtrent 6000 innstillinger å velge mellom, med forskjellige hastigheter og mønstre, så du er nødt til å finne noe du liker. Det er sterkt nok til å ikke kunne ignorere og å være koblet til strømnettet betyr ingen skuffende trist “werrrr” når batteriene dør. Jeg bryr meg ikke spesielt om støy, men hvis du trenger å være en lusken denne sannsynligvis er ikke det beste, kanskje hvis du sliper den på puten din eller noe, vil det være roligere.

  Som med andre Magic Wand, er den vanskelig å bruke under sex, med mindre du går bakfra / reiser deg. Denne har blitt brukt gang på gang. Det er en strålende bit av sett når du er vant til det og verdt den ekstra biten av penger sammenlignet med en standard.

  Baseks Micro Magic Wand Vibrator

  Magic Wand

  82%
  Design
  84%
  Brukervennlig
  79%
  Kvalitet
  87%
  Pris
  81%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.7/5
  Brukervurdering:
  4.6/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  En liten tryllestav for mennesket, men ett gigantisk sprang for nytelse, Micro Magic Wand vibrator er en nedskalert batteridrevet versjon av massasjestaven. Perfekt for de som ikke orker å skilles fra tryllestaven sin, glir den lett i en veske for netter.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Baseks Micro Magic Wand
  Vibrasjoner Multispeed
  Lengde 10,5 cm
  Diameter 2,6 cm
  Vanntett Spruttsikker
  Batteri 6 x LR44-batterier
  Materialer ABS-plast med PU-overflate
  Volum High / Medium / Low / Silent/
  Allergener Nei
  Baseks Micro Magic Wand Vibrator

  Behagelig mot hud

  1 of 4

  Bevegelig hode

  2 of 4

  Liten

  3 of 4

  Batteridriven

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Baseks Micro Magic Wand Vibrator

  Videoer

  Konklusjon

  Ikke la det ømme, søte utseendet lure deg, gutter og jenter: for å være en slik ømhetsinduserende gadget, lever denne tryllestaven opp til navnet sitt og gir en mengde trollbindende moro. De tre intensitetsnivåene høres kanskje ikke ut som mye på papir, men jeg har fortsatt ikke fått meg til å gå utover innstilling 2. Det er intenst. På en sur måte – snarere enn rotete – men intens nok til at du får klimaks i løpet av sekunder (hvis hastighet er det du er ute etter, det vil si).

  Staven er stille nok til å bruke uten at det er en distraksjon (tenk på brummen av en elektrisk tannbørste, for eksempel). Det, sammen med størrelsen, gjør det veldig reisevennlig og bærbart og det perfekte alternativet til en kulevibrator. Et gimmickfritt, ikke-pretensiøst lite leketøy som henvender seg til spesifikke bruksområder der andre dyrere leker i markedet ikke er et praktisk valg.

  Womanizer Premium Klitorisstimulator

  Vanntett vibrator

  Click Here
  Click Here
  Click Here
  Click Here
  Click Here
  Click Here
  Click Here
  Click Here
  Click Here
  Click Here
  86%
  Design
  82%
  Brukervennlig
  91%
  Kvalitet
  84%
  Pris
  83%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.7/5
  Brukervurdering:
  4.6/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Sexleketøy ble nettopp smartere. Vi introduserer Premium clitoral stimulator fra Womanizer, med en imponerende Pleasure Air Technology, en kroppssensor som vet når du skal slå den av og på, og en autopilot-modus som lar leketøyet ta kontroll over orgasmen din.

  Fra en myk purr til et arkbrennende brøl, vil Premiums 12 intensitetsnivåer tilfredsstille følsomme klitoriser og strømdronninger.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Womanizer Premium
  Vibrasjoner 12 pulseringsnivåer
  Lengde 15,5 cm
  Diameter hodet S: 1,1 x 1,6 cm; M: 1,2 x 1,7 cm
  Vanntett Ja
  Batteri Oppladbar
  Materialer Medisinsk silikon og ABS-plast
  Volum High / Medium / Low / Silent/
  Allergener Nei
  Womanizer Premium Klitorisstimulator

  Lekkert design

  1 of 4

  Passer perfekt i hånda

  2 of 4

  Smart silense

  3 of 4

  Nytelse

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Womanizer Premium Klitorisstimulator

  Videoer

  Konklusjon

  Min første Womanizer vibrator og er veldig fornøyd med produktet. Jeg liker designet, og det gjør akkurat det som er beskrevet.<