Strapon – Best i test

Strap-ons kan brukes av rette kvinner for å trenge inn i kjærestene sine (som kalles “pegging”) eller av homofile kvinner eller trans menn for å ha penetrerende sex sine kvinnelige partnere, eller av noen som trenger gjennom noen! De penetrerende alternativene er uendelige.

Fant ikke det du letter etter?

Klikk her for å se et mye større utvalg av  strap on dildoer

FAQ

Det er mye mer intimt enn at noen bruker en vibrator på deg. Strap-on sex innebærer virkelig å bli kjent med noen, fordi du må spørre hva den andre personen liker når det gjelder størrelse, form og farge (som bringer oss tilbake til noen kvinner vil ikke at dildoen skal se ut som en penis i det hele tatt "punkt".

Strap-on sex er ikke en "strap on this dildo and get to it" -aktivitet. Det krever mye oppsett før og opprydding etter. etter en tankegang orgasme, graver bunnen av en dong i bekkenet mitt, og det er ubehagelig, og kroppsvæsker eller smøremiddel er bare litt rotete å la hengende ligge, så du må rydde opp. I tillegg tar seler alltid arbeid for å få riktig passform, og ting glir og beveger seg under sex.

Du bør utforske strap-on i dine daglige aktiviteter, fordi hvorfor ikke. Vi anbefaler å gå rundt med stroppen og stryke den som om du rykker av, slik at du kan bli komfortabel med den og "ha det gøy med den" som om den er en del av din egen kropp.

Det kan være veldig varmt å gi en påkjørt blowjob. Lovene fortalte meg at det beste rådet han kan gi er å ikke tenke over det, enten du blåser noen eller blir blåst. Hvis du er den som mottar, når du først er koblet til utstyret ditt, vil du se dildoen som en forlengelse av deg selv, og det vil være mer av en mental følelse av stimulering som kan oversettes til det fysiske. Hvis du gir, bare vær entusiastisk uansett hva du gjør. Å gripe foten av dildoen og male den inn i bekkenet til partneren din, kan hjelpe til med stimulering av klitoris og vulva. Bare vær oppmerksom på måten de reagerer på, så du vet hvor mye eller lite du skal fortsette å male.

Ikke trykk så mye som du kan bli fristet til å skyve. Mange kvinner bruker hoftene for mye når de skyver, og anbefaler å prøve å holde hoftene rette og skyve lett, i stedet for å bevege seg fra side til side.

Nei, du vil tydeligvis ikke føle at den er festet til kroppen din, men det spiller ingen rolle. Du vil elske power-play aspektene, enten han gir eller mottar. Det er så deilig å se partneren nyte det er varmt nok for mange mennesker.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Obaie Unisex Strap-on Seletøy med Dildo

  Testvinner

  78%
  Design
  68%
  Brukervennlig
  74%
  Kvalitet
  100%
  Pris
  90%
  Batteri
  Ekspertvurdering:
  4.8/5
  Brukervurdering:
  4.8/5

  Fordeler

  pros

  Ulemper

  cons

  Produktbeskrivelse

  Her får du en stropp på som passer både menn og kvinner. Den medfølgende dildoen kan brukes både vaginalt og anal. I tillegg er det mulig å sette inn en vibrator i selen, slik at du kan få den ultimate stimulerende opplevelsen. Også inkludert er to ringer i forskjellige størrelser, slik at du kan bytte dildo.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Obaie Unisex Strap-on
  Seletøy Opp til 160 cm
  Lengde 12,5 cm lang
  Diameter 2,3 cm
  Vanntett Ja
  O-Ringer 3,2 cm og 3,8 cm i diameter
  Materialer PU og silikon
  Ftalatfri Ja
  Obaie Unisex Strap-on Seletøy med Dildo

   Omkrets: Opp til 160 cm.

  1 of 4

  Deilieg silikon

  2 of 4

  Opp til 100 cm omkrets

  3 of 4

  Perfekt passeformen

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Obaie Unisex Strap-on

  Konklusjon

  Obaie er testvinneren, og det er det absolutt ikke uten grunn! Kjæresten min og jeg likte denne stroppen på!

  Førsteinntrykket var kanskje ikke det beste, da vi ærlig talt ikke syntes det så mye ut. Men man skal absolutt ikke la seg lure av utseendet! Det viktigste er at modellen sitter tett og godt på kroppen. Og at du kan støte ordentlig med det – og det må sies er tilfelle (og viktigst!).

  Dette var vår første stropp. Mr. X og jeg har gjort anal leker tidligere, men har aldri hatt sele. Denne strapon leveres med et hefte som har nyttig informasjon for nybegynnere, men tonen er kresen og forsterker heteronormative ideer om IMO-sex. Materialer ser ut til å være av god kvalitet og kroppssikkert. Bullet vibrator passer inn i dildo.

  Dildostørrelser var bra for oss, verdsatt alternativ for rette og koniske stiler. Den varme rosa penis føltes litt dum å ha på seg. Sele har potensiale til å gnage, men er lett å justere og passer både til meg og mannen.

  Kan også bruke medfølgende ringer til å bytte inn egne leker.

  King Cock Seletøy med Dildo

  Nybegynner

  57%
  Design
  68%
  Brukervennlig
  71%
  Kvalitet
  74%
  Pris
  90%
  Batteri
  Ekspertvurdering:
  4.4/5
  Brukervurdering:
  4.8/5

  Fordeler

  pros

  Ulemper

  cons

  Produktbeskrivelse

  Når du vil ha din første strap-on med realistisk utseende og følelse, er King Cock strap-on det rette valget. Hver åre, hvert skaft og hvert hode på dildoene i King Cock-serien er nøye laget for hånd med utsøkte detaljer for å gi deg den mest virkelige følelsen du kan tenke deg. 

  Den brede basen på dildoen har sugekopp, og passer perfekt i strap-on-beltet. Dildoen kan også fint brukes utenom beltet, og sugekoppen sitter godt fast på glatte flater. Dildoen er helt ftalat-fri, lateksfri og allergivennlig.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner King Cock Seletøy med Dildo
  Seletøy 132 cm (max)
  Dildo 23 cm
  Diameter 3,5 cm
  Vanntett Ja
  Materialer Nylon, vinyl, metall, plast, silikon, PVC
  Ringer (3 stk.): 3 cm, 4 cm og 5 cm
  King Cock Seletøy med Dildo

  For å ha kontroll

  1 of 4

  Justerbart

  2 of 4

  Realistisk utseende

  3 of 4

  God sitteformen

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av King Cock Seletøy med Dildo

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg og kjæresten fikk prøvd denne ilag og jeg syntes den føltes veldig god. Selveste belte va ganske enkelt og ta på men va litt vanskelig å plasere så den va perfekt men, den passet min litt fylsige kjæreste og selveste dildoen va ganske “Nice” Kunne ta den av og sette den fast på veggen, gulvet eller flat overfalte. Likte at man fikk med seg en prøve lube og en prøve vibrator rens. Kan funke for nybegynnere om du tåler litt.

  Jeg var aldri veldig opptatt av ideen, men kona introduserte først en finger under forspillet som førte til at jeg ønsket å gå hele veien. Dette var den første varen vi kjøpte for anallek for meg selv.

  Aldri trodde jeg ville glede meg over det å ha gleden for meg selv, så liker ikke ideen om de fleste stropper der kvinnene ikke får glede. Denne løser det problemet. Kona får den ene enden, og jeg får den andre! Jeg tror slutten for hunnen kan gjøre med å være litt lenger. Kanskje gjøre begge ender like, da den mindre enden faller ut av henne i visse posisjoner. Samlet er denne strapon ganske enkelt å bruke, stroppene er gode og enkle å komme på. Og vi får begge glede av det. Å se henne bruke det gir meg stor glede alene da hun virkelig går for det.

  Magic Flesh Strap-on

  Billigst

  48%
  Design
  63%
  Brukervennlig
  71%
  Kvalitet
  82%
  Pris
  90%
  Batteri
  Ekspertvurdering:
  4.4/5
  Brukervurdering:
  4.8/5

  Fordeler

  pros

  Ulemper

  cons

  Produktbeskrivelse

  Denne Magic Flesh strapon sele og dildo sett som gjør det mulig å ha rummbly sex mellom partnere. Den inkluderer en fullt justerbar sele med enkle trykknapper, noe som betyr at den passer de fleste størrelser. Selen er slitt rundt livet og over skrittområdet. Selen har en utstikkende dildo som deretter brukes til pegging en partner, enten vaginalt eller analt som du velger. Dildoen er i rosa kjøttfarge og enda bedre, den er laget av et ‘magisk flesh’ -materiale som er ultrarealistisk for en opplevelse så nær den virkelige tingen som mulig.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Magic Flesh Strap-on
  Seletøy Justerbart
  Lengde dildo 17,5 cm
  Diameter 3,8 cm
  Vanntett Ja
  Materialer TPE, syntetisk lær og nylon
  Ftalatfri Ja
  Magic Flesh Strap-on

  Syntetisk lær

  1 of 3

  Justerbart sele

  2 of 3

  Hard og deilig følelse

  3 of 3

  Videoer

  Konklusjon

  I fronten av denne strapon sexleketøy for lesbisk sex vil du oppdage den utrolig realistiske, myke og naturtro dildoen som er formet og ser ut som en ekte penis. Når du føler det, vil du vite nøyaktig hvorfor det heter Magic Flesh. Du vil tro at du har en faktisk penis!

  Dildoen er helt avtakbar, noe som gjør opprydding etterpå enkel. Billig og oppmuntring strapon. Har nå introdusert mannen min for pegging, og han vil aldri se tilbake etter dette. Vil absolutt foreslå å kose deg selv.

  Vi eksperimenterer også med hva som fungerer for oss, og dette produktet var bra. SÅ godt priset og en størrelse passer alle betyr at vi begge kan bruke den, og avgjørelsen var enkel! Flott utseende, ikke for skremmende, noe som ikke er vår stil, og er perfekt for alle en flott følelse både for brukeren og mottakeren. stilig og funksjonell, alt til en utrolig pris. Kunne ikke være mer fornøyd.

  You2toys Fjernstyrt Strap-on Duo

  Med vibrator

  48%
  Design
  59%
  Brukervennlig
  73%
  Kvalitet
  74%
  Pris
  70%
  Batteri
  Ekspertvurdering:
  4.4/5
  Brukervurdering:
  4.7/5

  Fordeler

  pros

  Ulemper

  cons

  Produktbeskrivelse

  Denne strapon dildo er stor. Pass på. denne strap-on tar mye smør når den brukes analt. Det er veldig viktig å bruke andre leker for å komme i gang først. Du må være forberedt før du bruker denne for å føle mer behag.  

  Spesifikasjoner

  Funksjoner You2toys Fjernstyrt Strap-on
  Vibrasjoner 3 hastigheter
  Lengde Dildo 1: 10 cm; dildo 2: 18 cm
  Diameter Dildo 1: 3,5 cm, dildo 2: 3 cm
  Vanntett Ja
  Batteri 4 x AAA-batterier
  Materialer PVC
  Seletøy Passer de fleste str. S til L.
  Lading Nei
  You2toys Fjernstyrt Strap-on Duo

  Dildo med vibrator

  1 of 4

  Justerbart strap-on

  2 of 4

  Med fjernkontroll

  3 of 4

  Dobbeldildo

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av You2toys Fjernstyrt Strap-on Duo

  Konklusjon

  Å ta på strap on dildoen har tatt litt finne ut av, og vi klødde oss begge i hodet først, men det går etter hvert sammen. Hun gled sin del inn i seg, og jeg tok stilling på alle fire. Vi gikk sakte til å begynne med og måtte ta et par pauser og sørge for at vi hadde masse smør igjen. Til slutt kom vi til et hyggelig punkt å skyve.

  Det er opp til deg som har fjernkontrollen for vibrasjonene, vi fant at det er praktisk for brukeren å sette kontrollene og deretter stikke dem inn i beltet.
  Vibene var bra for oss begge. For fru Stickywicket var ikke hennes begeistring, men den var nok for meg. Vi prøvde forskjellige posisjoner, og min bestemte favoritt var meg på toppkjøring, men det var ikke så bra for henne. Ingen av oss opplevde en orgasme med denne strap on dildo men kanskje for en fyr blir det bra å ri på toppen!

  Dillio Strap-On Suspender Seletøy Sett

  Med seletøy

  62%
  Design
  65%
  Brukervennlig
  73%
  Kvalitet
  86%
  Pris
  89%
  Batteri
  Ekspertvurdering:
  4.9/5
  Brukervurdering:
  5/5

  Fordeler

  pros

  Ulemper

  cons

  Produktbeskrivelse

  Sexy strap-on sett med behagelige remmer og en stor dildo i myk PVC! Remmene er ikke bare sexy å se på, de sitter som støpt når leken blir ekstra heftig. Settet inkluderer alt dere trenger, inkludert O-ringer i ulike størrelser hvis dere vil bruke andre typer dildoer med remmene

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Dillio Strap-On Suspender
  Seletøy 152 cm
  Lengde dildo 20 cm
  Diameter 3,8 cm
  Vanntett Ja
  Ftalatfri Ja
  Materialer PVC, nylon, metall, silikon
  Dillio Strap-On Suspender Seletøy Sett

  Justerbart seletøy

  1 of 4

  Perfekt støtte

  2 of 4

  Fantastisk dildo

  3 of 4

  Passer alle kropper

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Dillio Strap-On Suspender Seletøy Sett​

  Videoer

  Konklusjon

  Etter noen åpne diskusjoner og litt anal lek med dildoer, tok jeg steget og bestilte dette – levert neste dag. Ventet på det rette øyeblikket og fortalte GF hva jeg hadde kjøpt. Hun var fornøyd og entusiastisk. Jeg dusjet og douched (veldig viktig) mens hun “kledde” seg i passende antrekk. På soverommet, beordret meg til knærne for å lese mer om anmeldelse om at Awesome Productlick hennes armer, ben, føtter og henne til orgasme med tungen min. Så tok hun på seg stroppen, med den mindre dildoen. Bøyde meg over sminkebordet og skaftet meg – elsket det, men det lille er ikke helt nok. Byttet til den større og å helvete – du må ta denne sakte til å begynne med! 

  Vi flyttet til meg og kneet på sengen, med forsiden ned, og vi kom begge veldig inn i det! Vendte seg og hun knullet meg med bena på skuldrene hennes. Ferdig med henne på gulvet, mens jeg syklet henne, med den store dildoen helt opp i rumpa. Hun trakk frem og jeg sprang av og dekket puppene og ansiktet hennes. Jeg kunne ikke slutte å riste i ti minutter. Et fantastisk produkt. Behagelig for henne, oppfyllende for meg. Lett å ha på, lett å bytte dildoer og mye moro. Glade for å ha kjøpt den og gleder meg over å ha en så morsom kjæreste som vil bruke den!

   

  Dillio strap on dildo er et fantastisk produkt! Overgår alle forventninger. Hun syntes den var veldig behagelig. Hun likte å ha kontrollen til å bruke leketøyet slik hun ville. Hun kunne også skyve ordentlig. Vanskelig å komme på første gang, men kan bli lettere med bruk. Leken som fulgte med er ganske god kvalitet og stivhet også! Veldig detaljert. 

  Beste dildoer for strap-on

  Det er ingenting verre enn når du kjøper det perfekte seletøyet men dildoen passer ikke. Derfor fant jeg et utvalg av fantastiske dildoer! 

  Sinful Slender Silikone Sort Dildo Large

  Hva er det som kommer over bakken, er det et monster? Vel ja, det er en monster dildo, et strålende ballfritt, mammutisk mesterverk. Bare hold sugekoppen på plass og gå for en 'O' i din strap-on.
  Stor

  ColourSoft Myk Silikondildo

  Størrelsen er litt større enn de fleste og med en bred aksel for ekstra strekk, nyt leketøyet ditt som en del av solo eller delte spill. Dra full nytte av den ekstra lengden for å utforske en rekke stimuleringsvinkler og oppdage nye følsomme flekker mens du spiller.
  Realistisk

  Fun Factory The Boss Dildo

  The Boss by Fun Factory er en utrolig silikondildo av høy kvalitet som bokstavelig talt er perfekt for g-stimulering. Denne dildoen er perfekt størrelse og minner om peniser jeg vil beskrive som "ideell" - både i lengde og omkrets. Og i strapon er den perfekt.
  Best pris

  Hullete strap on

  Leter du etter et sexhjelpemiddel for par? Den hule stroppen på dildo er et kjent populært valg for menn med erektil dysfunksjon, men det er mye mer enn du kanskje vet! Oppdag innsidertips og hemmeligheter du bare vil oppdage her og forberede deg på å antenne gnisten i sexlivet ditt.

  Fetish Fantasy Hollow Strap-on

  16808 fetish fantasy hollow strap on 20 cm 01 q100

  Øk lengden, bredden og gleden med denne hule strap on. Dette allsidige leketøyet er ideelt for menn med ereksjonsvansker, eller kvinner som er opptatt av å eksperimentere med rollespill og pegging.

  Denne strukturerte strapon tube er fast på utsiden, men behagelig myk på innsiden, og gir realistisk detaljering og hevede årer for økt stimulering.

  De lett å bruke sele stroppene er laget av fullt justerbar elastisk nylon som passer komfortabelt i de fleste størrelser.

  Fetish Fantasy Hollow Strap-on Unisex

  Fetish Fantasy Hollow Strap-on Unisex

  Noen ganger er du kanskje ikke sikker på om hul dildo strapon vil fungere for deg.

  Derfor er denne hule dildoen med jock stropp sele er en stjele.

  Denne gir virkelig lengden og litt omkrets, noe du kanskje setter pris på at du er på kortsiden. En annen praktisk funksjon er den brede basen som virkelig sørger for at den hule dildoen holder seg godt og føles komfortabel.

  Vibrerende strap on

  Stropp på vibratorer er som vanlig stropp på dildoer, men de vibrerer! Sjekk ut samlingen vår med vibrasjonsrem på sexleketøy for lesbisk sex, pegging og kyskhetssex.

  Fantasy for Her Strapless Strap-on med Vibrator

  Fantasy for Her Strapless Strap-on med Vibrator

  Nyt all moroa med stropper uten bryet med en sele med Fantasy for Her Strap-On Dildo med vibrator. Designet for å hjelpe deg med å nyte spontan, penetrerende strap-on sex fra hud til hud. Stropløs dildoer er perfekt for rollespill og pegging, og er et friskt, sexy alternativ til tradisjonelle vibratorer og dildoer. 

  Sanselig silikon føles bra mot huden og antenner sansene, mens vibrasjoner på fjernkontrollen beveger seg gjennom skaftet, noe som øker spenningen for deg og din partner.

  Share Vibe - Rechargeable strapless Strap-On

  sharevibeprpsdw44

  Gaven med å gi er en av de beste følelsene, og med Fun Factory’s ShareVibe strap-on er det ikke vanskelig å se hvorfor. Utstyrt med en 5-funksjon kulestemning, og sensuelt buet for dobbel stimulering, er dens delte opplevelser glade for alle som kommer.

  Denne stroppen er designet for å se ut og føles som en forlengelse av kroppen din, og er også superfleksibel og bøyer seg for å tilpasse seg forskjellige posisjoner for å stimulere begge partnere samtidig. Bæreren masseres av en pæreformet, buet aksel og riflet klitorisstimulator, mens mottakerpartneren har glatte følelser fra en perfekt proporsjonert silikonaksel.

  Dobbel strap on

  Stropp på vibratorer er som vanlig stropp på dildoer, men de vibrerer! Sjekk ut samlingen vår med vibrasjonsrem på sexleketøy for lesbisk sex, pegging og kyskhetssex.

  Strap-On-Me Bendable Strap-On Medium

  Strap-On-Me Bendable Strap-On Medium - PRISVINNER

  Utfør ditt eget magiske triks og oppnå levitasjon i Dynamo-stil (uten stropper!) med Strap-On-Me Bendable Strap-on. Holdt på plass med bare kegelmuskulaturen, skaper denne dildo med maksimal intimitet med minimalt oppstyr for super strap-on sex.

  Glem små stropper og nyt ren, ukomplisert lek med denne stroppeløse stroppen. Ergonomisk utformet, holdes den virvlede pæren på plass ved hjelp av bekkenbunnsmusklene. klem mot den, og føl det glatte hodet massere G-punktet ditt for utrolig intense opplevelser.

  Skaftet har hevede årer og et definert hode for å behandle partneren din til deilig realistiske opplevelser. Den har til og med avrundede støt ved basen for å stimulere klitoris samtidig for eksplosive resultater.

  Fetish Fantasy Double Delight Strap-On med Vibrator

  22287 fetish fantasy vibrerende double delight strap on q 100 01

  Den beste doble gleden siden noen bestemte seg for å tilsette marshmallows til varm sjokolade. Denne double dildoer leverer to lesbian strap-ons til begge partnere. Ta ansvaret for din egen eller hverandres stimulering via fjernkontrollen og sett deg til en vill tur.

  De realistiske hodene er enkle å sette inn, mens de buede sjaktene og den krusete overflaten gir en pin-point G-punktmassasje og svingende stimulering. 

  En elastisk sele med jockstropp gir behagelig slitasje i de fleste størrelser og gir deg tillit til å levere ben-skjelvende penetrasjon til partneren din.

  Best for lesbiske par

  Stropp på vibratorer er som vanlig stropp på dildoer, men de vibrerer! Sjekk ut samlingen vår med vibrasjonsrem på sexleketøy for lesbisk sex, pegging og kyskhetssex.

  Fantasy for Her Strapless Strap-on med Vibrator

  Fantasy for Her Strapless Strap-on med Vibrator

  Dette gjennomtenkte designet strap-on er laget for å drive begge partnere til deres glede, og er muskelen bak mange en gjensidig tilfredsstillende pegging eller strap-on sex-økt. Doble skulpturer og en vibrerende klitorisstimulator sørger for sublim tilfredshet.

  Den lengre akselen har en justerbar vinkel som gir mulighet for en rekke posisjoner og best mulig passform. Den mindre akselen (eller ‘ponni’) bæres av den gjennomtrengende partneren, som internt griper den på plass før den skyves inn i den heldige mottakeren.

  You2Toys Justerbar Dobbel Strap-on

  You2Toys Justerbar Dobbel Strap-on

  Justerbart strap-on med dobbel penisdildo. Perfekt til stimulering av begge samtidig. Brystvorteklistremerker inklusive.

  De realistiske hodene er enkle å sette inn, mens de buede sjaktene og den krusete overflaten gir en pin-point G-punktmassasje og svingende stimulering. 

  En elastisk sele med jockstropp gir behagelig slitasje i de fleste størrelser og gir deg tillit til å levere ben-skjelvende penetrasjon til partneren din.

  Pegging - en kort guide

  Å prøve å plassere en firkantet pinne i et rundt hull er en bummer. Men å prøve å få plass på en smurt dildo i et sulten bunnhull kan være en eksplosjon. Velkommen til pegging! Pegging er når en kvinne utfører analsex på en mann ved hjelp av en strap-on dildo. En kvinne kan også knytte en annen kvinne.

  Når begge mennesker bestemmer seg for litt moro, handler det første trinnet for å kjøpe riktig leketøy. Du vil finne strapons som er behagelige for peggeren å ha på  og selvfølgelig behagelige for mannen som er festet.

  Kvinnen vil åpenbart ikke ha noen følelse i selve dildoen, så det er viktig for partneren som blir trengt inn å ta ledelsen og kontrollere tempoet. Kommunikasjon og tålmodighet er nøkkelen, i likhet med mye smøremidler. Seriøst, bruk mye. Også en god ide er å begynne med et sett som dere kan bruke som nybegynnere og gradvis gå opp i størrelse.

  Dog style er åpenbart en enkel posisjon å knytte seg til, men bland gjerne den. Det er like mange morsomme pinnestillinger som regnbuens farger. En favoritt er omvendt cowboy, det er der en fyr sitter på fanget ditt vendt bort fra deg når du tar ham bakfra.

  Uansett hvilken stilling du lander på, kan det være en morsom måte å krydre det på å vende manuset om tradisjonelle kjønnsroller.

  Variasjonene avhenger hovedsakelig av hvilken type dildo du velger. Det er store, små, realistiske og vibrerende.

  Men pegging er det mer enn bare leker: Det innebærer psykologisk opphisselse, så vel som fysisk. Det er veldig spennende for kvinner å oppleve denne nye typen sex og å være penetrerende. På samme måte er det spennende for menn å oppleve en helt ny type glede ved å bli trengt gjennom, noe som kan endre det seksuelle spillet for menn.

  Hvordan kjøpe den beste strapon

  Å velge en strapon kan være vanskelig. Men med denne enkle guiden får du ditt nye favoritt strapon i din besittelse på kort tid!

  Tid som trengs: 15 minutes
  Total pris: 0 NOK

  Nødvendige verktøy:

  Denne listen for de beste strapons

  Andre ting:

  Penger for å kjøpe strapons

  Steg for steg guide

  Leter du etter den beste strapon
  Sex leker kjøpere, nybegynnere eller veteraner, vil alltid leter etter å kjøpe den beste strapon. Det er grunnen til at vi laget denne siden, hvor du kan finne en rangering av de beste sexleker.
  1
  Ikke kast bort tiden din for å lete.
  Som kjøper kan du bruke timevis på å finne nøyaktig hvilken strap on du skal kjøpe. Det kan være frustrerende. Det er mange brukeranmeldelser, blogganmeldelser og anbefalinger du bør vurdere når du kjøper en strap-on.
  2
  Les gjennom våre anbefalinger
  All informasjon og vår ekspertuttalelse som er på nettet, er samlet og ordnet på denne siden. Du trenger bare å lese denne for å få et innblikk i hva du skal kjøpe.
  3
  Velg en av de anbefalte sexbutikkene å kjøpe fra.
  Når du har bestemt deg for en strap-on du vil kjøpe, har vi gjort neste trinn veldig enkelt for deg. Alle anbefalte butikkene har link til strap on du har bestemt deg for.
  4
  Ferdig! Nå eier du strap-on.
  Bare velg en sexbutikk å kjøpe fra. Få produktet sendt diskret til din adresse. Vi har sørget for at alle sexbutikkene vi anbefaler å handle fra har diskret emballasje og en anonym avsenderadresse og navn.
  5

  Step

  Hvordan bruke strapon

  Rengjøring av strapons

  Lett bruk:

  Tørk av selen og tilbehør med en ren klut og varmt vann. Dette kan gjøres mens strap on fortsatt er montert.

  Middels bruk:

  Tørk av med en klut og lunkent såpevann. Du kan også bruke antibakteriell leketøyrens – bare spray den på og tørk av overflødig med en ren, tørr klut.

  Tips:

  Åpne begge sider av borrelåsbeltet. Legg et håndkle på et bord eller gulvet og åpne selen og legg den flat på håndkleet. Dette gir deg tilgang til alle deler av selen og muliggjør enklere rengjøring.

  Tung bruk:

  Bruk varmt såpevann for å senke selen helt. Vask den forsiktig for hånd med en ren klut mens selen fortsatt er nedsenket. Tørk forsiktig for å fjerne overflødig fuktighet.

  Alternativt kan du plassere selen i en vaskepose og kaldvask med litt vaskemiddel ved å bruke håndvaskesyklusen til vaskemaskinen din. Sørg for å fjerne metallringen før du gjør det.

  For best resultat, heng selen på en kleshenger og fest den med klesnålene. Heng i et godt ventilert område. Unngå tørking på varmeovner eller i direkte sollys. Det er viktig å tørke selen umiddelbart etter rengjøring for å unngå rustfarging av maskinvaren.

  Leker

  Alle silisiumleker fra Strap-On Only er ekstremt enkle å ta vare på. De kan rengjøres med antibakteriell leketøyrens, vaskes med varmt såpevann, kokes, blekes med en løsning av 10% blekemiddel eller rett og slett plasseres i den øverste hylle i oppvaskmaskinen.

  MERK:

  Silisiumdildoer med vibrerende enheter som den bestselgende Doc Johnson Blush og Power Bullet rengjøres best med antibakteriell leketøyrens eller såpevann.

  Tips:

  Fjern batteriene fra det vibrerende leketøyet ditt etter bruk for å forhindre lekkasje, tømming eller utilsiktet aktivering. Vi liker å oppbevare batteriene i en separat forseglet pose og oppbevare dem vekk med leketøyet vårt.

  wash

  Videoer tilgjengelig om hvordan du rengjør en strap-on dildo

  Disse vil vise deg gode rengjøring tips og triks!