We Vibe – Best i test

En berøring. Et blikk. Den unike prikkende følelsen på huden din. We-Vibe handler om den spesielle følelsen mellom dere. De intime øyeblikkene som stopper verden et øyeblikk. Komme nærmere. Komme sammen. Og oppdag den fantastiske verdenen til We-Vibe.

Fant ikke det du letter etter?

Klikk her for å se et mye større utvalg av We-Vibe

FAQ

Dette avhenger virkelig av hva du vil bruke den til. Mange par vil synes det er ubehagelig å ha på seg under sex og forårsaker blåmerker på utsiden, mens andre vil bli frustrert av at Bluetooth kontinuerlig kobler fra som jeg gjorde.

Imidlertid, hvis du og partneren din leter etter et sexleketøy som gir like stor glede, og ønsker å bruke det oftere sammen enn eksternt, så holder det ganske unik posisjon i markedet.

We-Vibe Sync er relativt stille, så du vil ikke forstyrre naboene når du bruker den. I tillegg, da halvparten av vibratoren er slitt inni deg, demper dette noe av lyden fra vibrasjonene.

Med to timers ventetid å lade før du kan bruke den, tar dette litt planlegging, så det kan ikke brukes på impuls. Men 90-minutters kjøretid bør være nok for de fleste brukere.

We-Vibe Sync bør tjene ekstra poeng for ladeapparatet. Denne slanke, hvite boksen holder både vibratoren og fjernkontrollen sammen for å lagre og lade (når den er koblet til via USB). Du kan la denne ladingen ligge i hjørnet av rommet ditt, og ingen vil merke det, med mindre de så We-Vibe-merkevaren.

I motsetning til mange produkter som brenner ut etter noen måneder, er alle We-Vibe-produkter designet for å vare i hundrevis av kostnader og mange års glede. De har høykvalitets oppladbare batterier og spesialdesignede, kraftige vibrerende motorer med spesielle lagre og gullbelagte kontakter.

We-Vibe-produkter nytes av millioner av par, fra alle samfunnslag og i alderen 18 til over 80 år. We-Vibe II er en av de raskest solgte produktene for seksuell velvære av sin type i historien. Våre produkter blir gitt som den ultimate intime gaven gjennom året: jul, valentine, bryllup, merkedager, bursdager, før romantiske ferier, sminke eller bare for å glede partneren (og seg selv!) Når som helst på året.

Hver massasje er kunstnerisk formet slik at vibrasjoner kan stimulere med akkurat den rette kraften på de rette stedene. Gitt mangfoldet i menneskelig anatomi og følsomhet, betyr det at produktkonturer og fleksibilitet må gjøre det mulig for brukere å enkelt finne sine "søte flekker". Overordnet form, plasseringen av rygger og orienteringen av flate flekker må være akkurat. Komfort og brukervennlighet er også nøkkelfaktorer; Tross alt er dette produkter som ofte brukes i svakt lys, med glatte, smøredekkede hender, i øyeblikk av intens spenning! Under disse omstendighetene blir folk lett frustrerte over produkter som er vanskelige eller klønete å holde og bruke. Alle We-Vibe-produktene er designet for å være enkle å gripe og veldig enkle og intuitive å kontrollere med berøring alene. De forbedrer kjærlighetsopplevelsen, i stedet for å forstyrre den på grunn av dårlig design, vanskelige stropper eller bakledninger.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  We-Vibe Sync Parvibrator med Fjernkontroll og App

  91%
  Design
  86%
  Brukervennlig
  78%
  Kvalitet
  75%
  Pris
  79%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.4/5
  Brukervurdering:
  4.2/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Løft stemmene dine sammen når We-Vibe passer sømløst mellom deg og gir spennende vibrasjoner til kjærlighetsskapet ditt. Håndfri og slitesterk, We-Vibe matcher vibrasjonsintensiteten til styrken på grepet ditt, så det er helt i tråd med deg.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner We-Vibe Sync Parvibrator
  Vibrasjoner 11 forutinnstilte vibrasjoner
  Lengde 8 cm
  Diameter 3 cm
  Vanntett Ja
  Batteri Oppladbart
  Materialer Medisinsk silikon
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading Ja
  App We-Connect og FappyBunny
  We-Vibe Sync Parvibrator med Fjernkontroll og App - PRISVINNER

  Appstyrt

  1 of 4

  Fantastisk design

  2 of 4

  Fjernstyrt

  3 of 4

  Kan tilpasses kropp

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av We-Vibe Sync Parvibrator med Fjernkontroll og App

  Videoer

  Konklusjon

  Dette leketøyet har vært en spillveksler for meg. Inntil jeg fikk det, ville jeg aldri orgasme under penetrerende sex. Dette gjorde susen for første gang i mitt liv. Det fungerer ikke hver gang, men gjør det ganske regelmessig. Det indre stykket kommer ikke i veien for sex – det øker følelsen. Kjæresten min liker vanligvis også følelsen av det. Hvis vi virkelig ønsker å bryte ut alle stoppene, går dette i meg og den mannlige versjonen (We-Vibe vector prostata massager) går i ham.

  We-Vibe er bøyelig nok til å justere det til minst et anstendig utvalg av forskjellige kropper og definitivt justerbart nok for meg. Jeg liker det faktum at klitorivibratoren ikke er summende – den er ikke den sterkeste vibratoren, men det er mer min preferanse uansett. Kombinert med den interne biten, er det en full kroppsopplevelse. For en ekte sinnbender, prøv å sette på det asynkrone mønsteret mellom intern og ekstern vibrator.

  Dette leketøyet kan være litt utfordrende å bruke i visse posisjoner. Det fungerer best for meg i misjonær eller ligger på magen. Noen ganger er det nødvendig å justere det. Det er også bare så mange innstillinger at det noen ganger kan være vanskelig å komme til det du vil ha. Det er et veldig dyrt leketøy, men med We-Vibe får du virkelig det du leker for, og dette er toppen av linje.

  We-Vibe Touch Klitorisvibrator

  91%
  Design
  89%
  Brukervennlig
  92%
  Kvalitet
  85%
  Pris
  92%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.9/5
  Brukervurdering:
  4.9/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  La We-Vibe Touch være en stor skje for bønnen din, den glatte silikonformen og den konkave spissen som helt omslutter klitorisene dine før du begynner å spille med de 8 modusvibrasjonene. USB oppladbart og vanntett, nyt innovativ bruk av denne allsidige stemningen.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner We-Vibe Touch
  Vibrasjoner 8
  Lengde 10 cm
  Diameter 2,8 cm
  Vanntett Ja
  Batteri Opptil 2 timer
  Materialer Medisinsk silikon
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading Ja
  We-Vibe Touch Klitorisvibrator

  Myk silikone

  1 of 4

  Målrettet

  2 of 4

  Perfekt passform

  3 of 4

  Deilig vibrasjon

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av We-Vibe Touch Klitorisvibrator

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg har en hel samling leker, men siden jeg kjøpte Touch, samler alt annet støv !! Selv om jeg bare er litt opphisset, vet Touch bare hvordan jeg skal vekke klitoris og komme fra null til hundre !! Jeg liker ikke engang mønstre, men jeg har eksperimentert med positive resultater. Jeg elsker tipset for presis stimulering, men min favoritt, sterk og pålitelig !!! snur den på ryggen og trykker den fast på kjønnsleppene mine.

  Den eneste ulempen er å ha bare en knapp, det er vanskelig å navigere gjennom alle mønstrene for å komme tilbake til det jeg vil ha (jeg vet at den nye versjonen har løst dette med bedre knappekontroller) … men ærlig talt er det ikke et stort problem fordi selv om rytmen roter til med et stopp og omstart, tar det ikke lang tid å komme tilbake dit jeg skulle og …. ja. Garanterte orgasmer med denne babyen. Jeg er forelsket.

  We-Vibe Magic Wand Vibrator Sett

  89%
  Design
  83%
  Brukervennlig
  85%
  Kvalitet
  84%
  Pris
  83%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  4.5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  En trådløs, tynn, hviskestille trollstav som trives til liv ved hudkontakt, med 10 vibrasjonsfunksjoner, app-tilkobling over hele verden og to lekne vedlegg for å tilpasse spillet ditt? Det er Wand fra We-Vibe, og vi er ganske sikre på at det er magisk.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner We-Vibe Magic Wand
  Vibrasjoner Trinnløse nivåer og 10 mønster
  Lengde 30,9 cm
  Diameter 5 cm
  Vanntett Ja
  Batteri 120 minutes
  Materialer Silikon
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading Ja
  We-Vibe Magic Wand Vibrator Sett

  Styrbart via Appen og

  1 of 4

  Ergonomisk utformet

  2 of 4

  Sterke vibrasjoner

  3 of 4

  Frekk lekk

  4 of 4

  Videoer

  Konklusjon

  Vibrasjonene fra We-Vibe tryllestaven er mye mer ukompliserte, men ikke så raske (fra det vi kan samle) sammenlignet med den nettdrevne tryllestaven vi hadde før. De eneste tingene som hindrer at det er perfekte 5 stjerner er kontrollene og måten vibrasjonene beveger seg opp på tryllestaven. For det første er kontrollene en fin ide, som en joystick, men vi fant ut at den kan være litt finaktig fordi det ikke er en umiddelbar endring i kraften når joysticken flyttes , endres kraften til tryllestaven etter at du slutter å berøre styrespaken basert på hvilken retning og hvor langt du dyttet den.

  Jeg bare skulle ønske at kraften endret seg mens du presset styrespaken på en eller annen måte i stedet for etter! For det andre er vibrasjonene jævla gode, men den ene tingen som er en ulempe er at vibrasjonene beveger seg opp ganske mye hele tryllestaven som kan gjøre det å bruke den i lengre tid, enten slitsom eller at hånden din blir morsom!

  Dette hjelper imidlertid formen på tryllestaven som gjør det enklere å bruke under samleie, så jeg gir dem rekvisitter for det. Alt i alt synes jeg det er verdt det, jeg tror ikke det nødvendigvis er en erstatning for den kablede staven men det vil definitivt få mer bruk da den trådløse karakteren av den gjør den mye mer fleksibel.

  We-Vibe Unite Parvibrator

  89%
  Design
  83%
  Brukervennlig
  92%
  Kvalitet
  93%
  Pris
  91%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.4/5
  Brukervurdering:
  4.9/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  We-Vibe har oppdatert deres Unite par-stemning for enda kraftigere nytelse. Med fløyelsaktig silikon med glatt berøring og 90 minutters hurtiglading, passer den konturerte formen sømløst mellom deg, og lar hendene dine fri til å vandre. We-Vibe? Det kan du vedde på!

  Naturligvis gir Unite enda mer intense følelser når du bruker smøremiddel, så We-Vibe har lagt til en prøvepose – perfekt hvis du vil gi denne skjønnheten til liv så snart du åpner boksen!

  Spesifikasjoner

  Funksjoner We-Vibe Unite Parvibrator
  Vibrasjoner 10 mønstre
  Lengde 8 cm
  Diameter 4,5 cm
  Vanntett Ja
  Batteri 120 minutes
  Materialer Medisinsk silikon, ABS-plast
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading Ja
  We-Vibe Unite Parvibrator

  Lett å styre med fjernmontroll

  1 of 4

  Pirrende vibrasjoner

  2 of 4

  Kan justeres

  3 of 4

  Rillete overflate

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av We-Vibe Unite Parvibrator

  Videoer

  Konklusjon

  Godt designet, kvalitets, lite leketøy. Dessverre passet det ikke best for henne; kanskje hun har en mindre anatomi, begge vibrerende delene var litt av merket. Vibrasjonsnivået var også litt overveldende for henne. Vi vil sannsynligvis holde oss til vibratoren vår med kukring-stil, men jeg er sikker på at vi finner noen applikasjoner for we-vibe.

  På plussiden skjønt det føltes bra for meg. Fjernkontrollen er også et flott tillegg.

  Det er to motorer, den tykkere sitter rett på klitoris mens den andre treffer g-punktet ditt ved å bruke we-vibe-appen. Det er utrolig for penetrerende sex. Leken må smøres opp siden det er et silikonmateriale. Samlet sett hvis du leter etter et leketøy som er verd dette. Håndfrie alternativer var at du var i stand til å utforske din egen kropp, og du kan gå rundt mens du har på deg dette leketøyet for litt utstilling på grunn av den stille motoren.

  We-Vibe Vector Prostata Massager

  88%
  Design
  83%
  Brukervennlig
  92%
  Kvalitet
  86%
  Pris
  80%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  3.9/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Hvis du har slitt med å finne en prostata massasje som treffer akkurat det rette stedet, se ikke lenger enn Vector, en fjernstyrt P-spot pleaser med en justerbar pære. Finn den perfekte vinkelen, og utforsk deretter de 10 vibrasjonsfunksjonene for total glede.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner We-Vibe Vector
  Vibrasjoner 10 mønster, uendelig i appen
  Lengde 10 cm
  Diameter 2,7 cm
  Vanntett Ja
  Batteri 120 minutes
  Materialer Silikon
  Volum High / Medium / Low / Silent
  App We-Connect
  We-Vibe Vector Prostata Massager

  Styrbart via Appen og

  1 of 4

  Kan lages nye mønster

  2 of 4

  Dobble motoren

  3 of 4

  Frekk lekk

  4 of 4

  Videoer

  Konklusjon

  Selv om jeg tidligere har eksperimentert med analleker, var det først og fremst bare fingrene mine, så først å se vektoren kom den av som en skremmende. Men dette kunne ikke være lenger fra saken, og det viste seg ikke bare å være enkel å bruke, men også sinnsbedøvende behagelig. Den justerbare pæren gjør det enkelt å finne det perfekte stedet, og tro mLes mer om anmeldelse om at jeg har endret sexlivet ditt. Du vet umiddelbart om det er riktig sted så snart du slår på det, for hvis det ikke er noe å holde igjen.
  Ladekabelen Fungerer gjennom magneter er ganske bra. Noen ganger må du sørge for at den er i riktig posisjon for å lade. Veibeskrivelsen var veldig lett å forstå. Min eneste klage er ikke med selve leketøyet, men We-Vibe-appen. Noen ganger kobles leketøyet automatisk automatisk, men det er ganske enkelt å koble det til igjen. Når det er sagt, elsker jeg absolutt leketøyet og partneren min elsker å bruke den på meg. Det har endret sexlivet mitt og gjort meg mer åpen og spent på mer anal lek.
  Den store delen er at jeg også kan bruke den på min kvinnelige partner. Etter å ha vasket den selvfølgelig, men den fyller henne og treffer alle de rette stedene. Vi elsker begge leketøyet

  We-Vibe Jive Appstyrt G-punktsvibrator

  80%
  Design
  70%
  Brukervennlig
  87%
  Kvalitet
  81%
  Pris
  82%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  4.3/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Vil du ha ubehagelige, lår-dirrende vibrasjoner levert rett til G-punktet ditt? Selvfølgelig gjør du det. Takket være det faglig utformede designet, holder We-Vibe deilig stimulerende kjærlighetsegget på plass uansett hvor mye du vrir deg, slik at hendene dine er fri til å vandre.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner We-Vibe Jive
  Vibrasjoner Trinnløse nivåer og 10 mønster
  Lengde 9,2 cm
  Diameter 3,5 cm
  Vanntett Ja
  Batteri 120 minutes
  Materialer Silikon
  Volum High / Medium / Low / Silent
  App We-Connect
  23796 we vibe jive app styret g punkts vibrator 01 app q100 1

  Styrbart via Appen og

  1 of 4

  Lag egne mønster

  2 of 4

  Pirrende vibrasjoner

  3 of 4

  Lett å ta med

  4 of 4

  Videoer

  Konklusjon

  Dette leketøyet er veldig glatt å ta på og er lett å sette inn (vanskeligere i stramme jeans i det lokale supermarkedets parkeringsplass). Når den er slått på, er alt jeg kan si wow! Den har en rekke forskjellige mønstre (min pLes mer om anmeldelse om at Wet & Wildersonal favoritt er cha cha cha) når min OH gjør intensiteten til maksimum, jeg må stoppe, krysse bena og nyte øyeblikket (jeg må definitivt ta en liste ellers glemmer jeg hva jeg skal få).

  Det faktum at jeg kan bruke dette og ingen vet, får meg definitivt til å være slem og det begeistrer min OH. Han blir slått på ved å se på reaksjonen min og vite at han har kontroll. Vibrasjonene er mye sterkere enn jeg forventet, og så lenge du ikke sitter på en hard overflate, er de veldig stille. Dette leketøyet gjør meg ekstremt våt, og det eneste problemet med det er at den har løsnet ved anledninger etter lengre perioder med bruk.

  Hvis du ikke er klar til å utforske huset, er dette leketøyet bra for å bygge opp stemningen. Jeg er alltid klar for mer moro etter å ha brukt dette leketøyet.

  De eneste nedre sidene er; Bluetooth-avstanden er ikke stor og kan enkelt kuttes ut, så du må stå ganske nær hverandre, og jeg kan ikke nå klimaks med dette alene, jeg trodde fra bildene at den mindre enden ville bruke klitorisstimulering, men det ikke, men med hjelp fra min OH eller leker når klitorisstimulering er lagt til, klimakserer jeg nesten umiddelbart.

  We-Vibe Pivot Appstyrt Penisring

  86%
  Design
  81%
  Brukervennlig
  90%
  Kvalitet
  93%
  Pris
  76%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  3.9/5
  Brukervurdering:
  4/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Koble til en verden med bedre sex med Pivot-app-kontrollert kukring, av We-Vibe. Pivot er designet for å forbedre kjærligheten din, og med sin superglatte silikon, vil den puste ut himmelske sterke vibrasjoner og glede deg og partneren din.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner We-Vibe Pivot
  Vibrasjoner Trinnløse nivåer
  Lengde 10 cm
  Diameter 2,8 cm
  Vanntett Ja
  Batteri Oppladbar
  Materialer Silikon
  Volum High / Medium / Low / Silent
  App We-Connect
  We-Vibe Pivot Appstyrt Penisring

  Alminnelig penisring

  1 of 4

  Lamgvarlig ereksjon

  2 of 4

  Fleksible silikonmaterialet

  3 of 4

  Tilpass opplevelsen

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av We-Vibe Pivot Appstyrt Penisring

  Videoer

  Konklusjon

  Dette lille nytelsesverktøyet har et slag. Med mange muligheter og fantastisk design er det vel verdt pengene. Stille nok til å bruke hjemme, men likevel kraftig nok til å tilfredsstille … med mål! Jeg vil absolutt anbefale det for par som har prøvd kukringer før og vil ha noe sterkere og mer tilpassbart. Litt på den lille siden så sjekk målingene! Ringen er bra for det meste, vibrasjonsmønstrene er veldig morsomme og muligheten for å bruke appen er stor.

  Problemet er at gummibåndet er altfor lite, det står at det vil passe opp til 3 cm i diameter, og jeg kan fortelle deg at det ikke er sant. Jeg er nesten nøyaktig 3 cm i diameter, og det er ikke en gang i nærheten av å passe meg, du må tvinge den på og det er smertefullt da det kveler søppelet ditt, det kan bare brukes som en dyr vibrator på dette punktet.

  We-Vibe Nova 2 Rabbitvibrator

  92%
  Design
  83%
  Brukervennlig
  90%
  Kvalitet
  88%
  Pris
  88%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  3.9/5
  Brukervurdering:
  4/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  We-Vibe’s Nova Rabbit Vibrator er tilbake og bedre enn noen gang. Nova 2 kan fortsatt skryte av appkontroller og en buet, klitoris-kyssende arm som holder kontakten mens du skyver, og har en poserbar indre arm for G-spot-stimulering på toppnivå.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner We-Vibe Nova 2
  Vibrasjoner Trinnløse nivåer og 10 mønster
  Lengde 21 cm
  Diameter 3,4 cm
  Vanntett Ja
  Batteri 90 min
  Materialer Silikon
  Volum High / Medium / Low / Silent
  App We-Connect
  We-Vibe Nova 2 Rabbitvibrator

  Treffer g-punkt og klitoris

  1 of 4

  To uavhengige motorer

  2 of 4

  Kan lage nye vibrasjoner

  3 of 4

  Frekk lekk

  4 of 4

  Videoer

  Konklusjon

  Det leste mer om anmeldelse om enorm moro på lang avstand. Som veldig sikker og ikke hoppet over. Det var fantastisk å få partneren min til å kontrollere orgasmene mine, og det ga en ny spenning til LD-repertoaret. Jeg personlig vil at vibene skal være litt sterkere da jeg fant at når jeg bare prøvde veien, kom jeg bare en gang, noe som er veldig uvanlig for meg. mer vanlige 5 eller flere orgasmer.
  Selve leketøyet er en nydelig fløyelsmyk silikon i en pip fuchsiarosa, jeg kjøper vanligvis bare sorte leker, men jeg brøt regelen min for denne. Overarmen er veldig fleksibel for å forbli i kontakt med klitoris, enten du støter på Nova eller bruker den håndfri som jeg foretrekker. Den indre armen har et anstendig utvalg av bevegelser, slik at du kan tilpasse den slik at den passer til kroppen din.
  Alt i alt et flott leketøy som partneren min hadde bestemt seg for etter omtrent 10 minutter, var at pengene ble brukt veldig bra da han fortsatte å kontrollere eller nekte fornøyelsen min.
  Kjøp en, du vil ikke angre.

  Hvem er We-Vibe

  We-Vibe er et canadisk firma som har spesialisert seg i utviklingen av vibratorer på området for sexleketøy til voksne. Det særegne ved We-Vibe er blant annet at virksomheten i sitt sortiment tilbyr vibratorer til bruk for begge kjønn – samtidig. Altså vibratorer som kan anvendes av par som en del av det seksuelle samværet. Dette var utgangspunktet for virksomheten, og det er fortsatt denne originale idèen som tegner profilen av virksomheten We-Vibe. Navnet ‘We-Vibe’ spesifiserer jo dessuten fellesskapet i bruken av vibratoren: ‘Vi vibrerer’, kunne en oversettelse til norsk lyde.

  Karakteristisk for We-Vibe er samtidig at det er en ingeniør som har startet opp foretaket. Ingeniøren Bruce Murison funderte over hvorfor massasjeapparater alltid var spesifikt produsert til kun én person, som regel til kvinner? Hvorfor ikke ha vibratorer som kan brukes av begge parter og gjerne i fellesskap? Murison gikk derfor i gang med selv å utvikle et slikt massasjeapparat, og det er denne oppfinnelse som har lagt grunnen for firmaet We-Vibe. Nå er firmaet vokst og sortimentet er utvidet, men det er stadig Murison og hans idèer om produktutvikling som driver firmaet.

  Slik arbeider We-Vibe ut fra et omfattende sett av verdier i produksjonen. We-Vibe anvender de beste redskaper i produksjonsapparatet, de beste teknikkene, de beste materialene. Målsetningen er alltid å heve standarden så det hele tiden er utvikling og forbedring i produksjonen. Det tilstrebes derfor også å gjøre produksjonen og produktene så miljøvennlige og skånsomme for miljøet som mulig. For We-Vibe er det god grunn til å lage bærekraftige produkter, også i området for sexleketøy.

  Erfaring med We-Vibe

  We-Vibe har potensial til å være en spillveksler for par som sitter fast i en sexspor.

  Hun sier: “En god grunn til å utforske We-Vibe først alene er de forskjellige vibrasjonsmønstrene. Du må finne ut hvilken rytme som vil fungere for deg, og noen av dem er rett og slett morsomme fordi de høres ut som om de kommer fra et techno / house dansegulv. Når du kjenner innstillingen du liker, kan du vise partneren din hvordan du bruker fjernkontrollen eller i det minste sette den raskere i øyeblikket, i stedet for å prøve å finne ut hvordan den fungerer midt i kjærligheten.

  Ikke misforstå, det kan være veldig morsomt å utforske denne enheten sammen, men hvis du ikke har tid til å utforske den rolig i sengen sammen, vil kvinnen kanskje gjøre litt eksperimentering først.”

  Han sier: “Det står at det er et par stemning, så vi lurte på om det ville gjøre noe for meg alene. Vel, ikke akkurat alene – hun brukte den på meg, så brukte jeg den på henne. Vibrasjoner føles bra for meg – jeg kan forstå hvorfor kvinner er galne på disse tingene, men disse vibrasjonene kan sjelden få meg av.

  Jeg kan definitivt ikke komme av med en i mine egne hender, men i de dyktige hendene hennes har hun fått det til å skje for meg flere ganger ved å flytte en av sine små billige vibber rundt over frenulumet mitt, og det var virkelig, veldig, veldig hyggelig. Men med We-Vibe 4 – selv med alle hennes glatte trekk, var det ingen måte det ville få meg av. Jeg gadd ikke engang å prøve det på egenhånd.

  Vi begge visste at det ikke egentlig var det We-Vibe 4 var designet for, men vi trodde at vi ville sette “parets stemning” på en prøve av litteralisme ved å stille spørsmålet “av” parstemning “, gjør det bety at begge partnere kan bruke den, eller at den er til bruk sammen? ”Vi fikk svaret vårt. Det er for et par eller en jente. Dette er egentlig ikke en stemning for en fyr. Jeg tror ikke. Morsomt for forspill kanskje.

  Hvordan kjøpe det beste We-Vibe produktet

  Å velge bare et We-Vibe produkt kan være vanskelig. Men med denne enkle guiden får du din nye We-Vibe i din besittelse på kort tid!

  Tid som trengs: 15 minutes
  Total pris: 750 NOK

  Nødvendige verktøy:

  Denne listen for de beste We-Vibe produktene

  Andre ting:

  Penger for å kjøpe We-Vibe

  Steg for steg guide

  Leter du etter det beste We-Vibe produktet?
  Sex leker kjøpere, nybegynnere eller veteraner, vil alltid leter etter å kjøpe det beste We-Vibe leketøyet. Det er grunnen til at vi laget denne siden, hvor du kan finne en rangering av de beste sexleker.
  1
  Ikke kast bort tiden din for å lete.
  Som kjøper kan du bruke timevis på å finne nøyaktig hvilket We-Vibeproduktet du skal kjøpe. Det kan være frustrerende. Det er mange brukeranmeldelser, blogganmeldelser og anbefalinger du bør vurdere når du kjøper et We-Vibe.
  2
  Les gjennom våre anbefalinger
  All informasjon og vår ekspertuttalelse som er på nettet, er samlet og ordnet på denne siden. Du trenger bare å lese denne for å få et innblikk i hva du skal kjøpe.
  3
  Velg en av de anbefalte sexbutikkene å kjøpe fra.
  Når du har bestemt deg for We-Vibe produktet du vil kjøpe, har vi gjort neste trinn veldig enkelt for deg. Alle anbefalte butikkene har link til We-Vibe leketøyene du har bestemt deg for.
  4
  Ferdig! Nå eier du We-Vibe!
  Bare velg en sexbutikk å kjøpe fra. Få produktet sendt diskret til din adresse. Vi har sørget for at alle sexbutikkene vi anbefaler å handle fra har diskret emballasje og en anonym avsenderadresse og navn.
  5

  Hvordan bruke We Vibe

  Hvor enkelt We-Vibe Sync er å bruke, avhenger av hvordan du bruker den. Men hvis du bruker så mye penger på en vibrator, er det verdt å få så mye ut av det som mulig og prøve alle tilgjengelige alternativer. Dessverre innebærer dette å ta seg tid til å sette opp det hele.