Womanizer – Best i test

Womanizer er en revolusjonerende vibrator for kvinner, som virkelig fokuserer på kvinners velvære og nytelse. Klitoris består av så mye som 8000 nerver, og de fleste ordinære sexleketøy for kvinner på markedet stimulerer kun enkelte av disse nervene på overflaten. 

Fant ikke det du leter etter i womanizer tester?

Klikk her for å se et mye større utvalg av womanizers

FAQ

Disse sexleketøyene lades enkelt med en USB lader som er inkludert i pakken. Laderen kobles til magnetisk, slik at du ikke trenger å plugge USB kontakten inn i sexleketøyet, og gjør de også mer vanntette i og med at det er ingen hull under som slipper inn vann for å ødelegge batteriet. 

Womanizer leketøy er enkle å vaske med vann og såpe, samt at du sprayer på med antibakterielle midler etter bruk. Du kan også bruke rensemidler som er mer beregnet for sexleketøy som du får kjøpt på sexleketøysbutikker.

I vår test kan du finne hvilken Womanizer er best for deg ved at vi skriver om alle funksjoner på hvert enkelt sexleketøy. Dette gjør det mye enklere for deg å gjøre et godt valg.

Takket være innovativ teknologi og lekre design med kvinnen i fokus, har kvinner over hele verden blitt introdusert til en ny type orgasme. En orgasme de gjerne vil ha igjen og igjen, og gjerne anbefale til andre. Derfor har Womanizer tatt verden med storm.

Det er aboslutt mulig å bruke en Womanizer sammen med en partner! Mange syns det kan være vanskelig å holde vibratoren på plass under parlek, men dersom du har fritt spillerom foran deg gjør det jobben mye enklere - og orgasmen mye deiligere!

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Womanizer Premium Klitorisstimulator

  Testvinner

  94%
  Design
  92%
  Brukervennlig
  93%
  Kvalitet
  90%
  Pris
  100%
  Performance
  Ekspertvurdering:
  5/5
  Brukervurdering:
  4.5/5
  womanizer-original-premium

  Womanizer Premium

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Womanizer Premium skiller seg litt ut fra de andre modellene; den har nemlig noen fantastiske premium funksjoner som garanterer orgasme. Den kommer selvfølgelig med de velkjente og høyt elskede pulserende trykkbølgene, også kjent som AirPleasure-teknologien. Her har du hele 12 ulike styrker med vibrasjoner å velge mellom, slik at absolutt alle og enhver finner den innstillingen de liker best. Womanizer Premium sørger for at alle oppnår nytelse, hvor laveste pulsering er 50% svakere enn på tidligere modeller, mens den høyeste er hele 50% sterkere! 

  En ekte Womanizer orginal!

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Womanizer Premium
  Vibrasjoner 12 ulike
  Lengde 15,5 cm
  Indre diameter 1,1x1,6 cm (S) / 1,2x1,7 cm (M)
  Vanntett Ja
  Batteri 240 minutter
  Materialer Silikon og ABS plast
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading Ja (120 minutter)
  Tilbehør 2 sugehoder (str. S og M), silkepose for oppbevaring
  womanizer premium7

  Magnetisk lading

  1 of 4

  Enkle kontroller

  2 of 4

  Myk silikon

  3 of 4

  God passform for klitoris

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Womanizer Premium

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg har kun ett ord: wow!

  Det er ikke lett å si hvilken womanizer er best, men Premium skiller seg ut på mange måte i forhold til øvrige produkter. Tidligere har jeg prøvd ett par modeller fra Womanizer, og jeg trodde de allerede var heftige.

  Denne Premium versjonen er derimot som navnet tilsier; helt premium. Selv om den ikke er avrundet med glamorøse detaljer av Swaroski krystaller som Womanizer Pro, er funksjonene på Premium langt bedre.

  Den har utrolig lang brukstid, og kommer med en funksjon som har blitt min absolutte favorittspiller i senga. Jeg snakker selvfølgelig om autopilot-innstillingen. Som om ikke de vibrerende luftbølgene allerede gir deg en helt annerledes og fantastisk opplevelse, så kan man stille den inn på autopilot for å virkelig pirre deg!

  Det er som at vibratoren får sitt eget liv, og overrasker deg utallige ganger underveis. Det gjorde opplevelsen min mye deiligere og fikk meg til å komme utallige ganger under leken, da jeg ikke hadde noen form for styring på kontrollene på egenhånd!

  Womanizer Duo (G-punkt og klitoris)

  Nybegynner

  78%
  Design
  75%
  Brukervennlig
  80%
  Kvalitet
  50%
  Pris
  81%
  Performance
  Ekspertvurdering:
  4.6/5
  Brukervurdering:
  4.8/5
  womanizer-duo

  Womanizer Duo

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Hvis du enda ikke er helt sikker på om du liker vaginal eller klitoris stimulering best, trenger du ikke inngå komprimiss. Du kan rett og slett bare nyte blandingsorgasmene du kan oppnå med Womanizer Duo, som gir deg to-i-en!

  Det er mulig å stille inn ulike styrker på både G-punkt stimulatoren og klitoris stimulatoren slik at du kan finne innstillingen som passer din kropp helt perfekt. Det lekre designet er også perfekt tilpasset kroppen din, og spesielt utviklet for å møte dine erogene soner.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Womanizer Duo
  Vibrasjoner 12 nivå, 10 mønstre
  Lengde 20,5 cm
  Diameter 3,5 cm (G-punkt), 1,2/1,9 (sugedel)
  Vanntett Ja
  Batteri 120 minutter
  Materialer Silikon og ABS plast
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading Ja (120 minutter)
  Tilbehør 2 sugehoder (str. S og M), satengpose for oppbevaring
  womanizer-duo

  Sugedel for klitoris

  1 of 4

  Vibrator for G-punkt

  2 of 4

  Enkle kontroller

  3 of 4

  Stilig design

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Womanizer Duo

  Videoer

  Konklusjon

  Womanizer Duo er helt perfekt for nybegynnere – enkel å bruke, og en tilfredsstillende kombo som gir deg det beste fra to verdener. Tidligere har jeg prøvd Womanizer Inside Out, som er forgjengeren til denne modellen. På grunn av dette ble jeg positivt overrasket: Womanizer Duo har kraftigere motor for G-punkt stimulatoren, noe jeg absolutt savnet før.

  Om du lurer på hvordan lade Womanizer Duo og hvor lang levetid batteriene har, kan jeg positivt overraske dere med at de nye batteriene har 120 minutters levetid, og bruker like lang tid for å lades. Den lades via en enkel magnetisk USB-kabel som følger med

  Motoren var deilig og behagelig inni meg, og akkurat sterk nok til å kunne få meg til å komme på egenhånd! Derimot samarbeider den med pulserende trykkbølger mens du kjenner den deilige stimuliene på G-punktet.

  Jeg vil absolutt påstå at Womanizer Duo kommer med 100% orgasmegaranti for enhver kvinne, da den kommer med utallige muligheter og er superenkel å tilpasse i riktig stilling. Den vil garantert få enhver kvinne som er usikker på sin egen nytelse til å bli bedre kjent med seg selv!

  Womanizer Liberty Limited Edition

  70%
  Design
  68%
  Brukervennlig
  74%
  Kvalitet
  72%
  Pris
  54%
  Performance
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  4.4/5
  liberty-womanizer

  Womanizer Liberty

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Hvis du er fan av sangeren Lily Allen, vet du allerede kanskje at hun har en forkjærlighet for Womanizer. I følge henne har nemlig Womanizer endret livet hennes, til det bedre. Hun syns at alle kvinner i verden burde eie sin egen Womanizer, og nettopp derfor ble hennes egen limited edition utgave av Womanizer Liberty utviklet: endelig en verdenskjent kvinne som står frem og normaliserer jakten på den perfekte orgasme hos kvinner! 

  Womanizer Liberty x Lily Allen Limited Edition kommer i en praktisk størrelse med friske farger: en absolutt hit blant leketøysamlingen med deilig AirPleasure-teknologi.

  Her er en womanizer liberty anmedelser.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Womanizer Liberty
  Vibrasjoner 6 ulike
  Lengde 10,4 cm
  Diameter 1,1 x 1,6
  Vanntett Ja
  Batteri 120 minutter
  Materialer Silikon og ABS plast
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading Ja (60 minutter)
  Tilbehør Ingen
  lilyallenxwomanizer

  AirPleasure-teknologi

  1 of 4

  Praktisk lokk for oppbevaring

  2 of 4

  Eksklusivt design

  3 of 4

  Enkle kontroller

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Womanizer Liberty x Lily Allen

  Videoer

  Konklusjon

  Friske farger og lekent design! Bare det å se på denne fargesprakende utgaven av Womanizer Liberty gjør meg glad – kanskje mest fordi jeg allerede vet hvor vanvittig stimulerende AirPleasure teknologien er! Lily Allen er et positivt forbilde for kvinner som er glade i å leke med seg selv og kjenner kroppen sin fra innside og ut, og fargene på hennes limited edition hos Womanizer er nesten grunn nok til å kjøpe den. Derimot ble jeg personlig litt skuffet under testen: den er som nevnt fargeglad, og er utgitt for å fremme kvinnelig orgasme, men har dessverre få funksjoner sammenlignet med noen av de mer luksuriøse modellene fra Womanizer. Med flere funksjoner (vibrasjonsstyrker eller andre teknologier) ville den absolutt fått toppkarakter hos meg. Den er likevel en helt grei vibrator som gir god nytelse, men mangler prikken over i-en.

  Womanizer Starlet 2

  Best pris

  54%
  Design
  57%
  Brukervennlig
  59%
  Kvalitet
  72%
  Pris
  40%
  Performance
  Ekspertvurdering:
  3/5
  Brukervurdering:
  4.3/5
  starlet2-womanizer

  Womanizer Starlet 2

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Den rimeligste Womanizer modellen gir alle og enhver muligheten til å kunne prøve den verdensberømte orgasmen som kommer med de pulserende trykkbølgene. I tillegg er den kompakt i størrelsen, noe som betyr at det er det perfekte reisefølget. Du trenger ikke dra langt, da den passer like godt i vesken som i kofferten. Den lades opp på kun en halvtime, slik at den er klar for bruk selv når du er sent ute. Et økonomisk riktig valg for å bli womanized for første gang, og finne ut hva hele hypen rundt Womanizer handler om.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Womanizer Starlet 2
  Vibrasjoner 4 ulike
  Lengde 11,6 cm
  Diameter ca. 1 cm
  Vanntett Ja
  Batteri 30 minutter
  Materialer Silikon og ABS plast
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading Ja (30 minutter)
  Tilbehør Ingen
  starlet2-womanizer

  Magnetisk lading

  1 of 4

  Reisevennlig størrelse

  2 of 4

  Enkle kontroller

  3 of 4

  Pleasure Air-teknologi

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Womanizer Starlet 2

  Videoer

  Konklusjon

  Noen ganger blir man advart mot å kjøpe billige produkter da kvaliteten ofte er tilsvarende. I dette tilfellet er det noe man absolutt bør tenke over; den er kanskje rimelig i pris, men den byr på langt mindre enn andre vibratorer fra Womanizer. Jeg personlig var ikke imponert. Den har kun fire ulike vibrasjoner, noe som ikke er nok for å virkelig kunne utforske. I tillegg er brukstiden bare 30 minutter, og derfor går den kort for meg, spesielt med tanke på hvor få vibrasjoner den kommer med. Det ble et spennende tur i badekaret, men ble ikke helt regnbuer og sommerfugler på samme tid. Det eneste plusset er at den lades opp på kun 30 minutter og får plass i enhver veske. Derimot er det langt i fra overbevisende med tanke på hvor mye andre modeller fra Womanizer, f.eks. Womanizer Premium yter. Designet kunne også fått seg en liten oppløftning ved hjelp av de ikoniske Swarovski krystallene som man finner på Womanzier W500 for å gjøre den litt mer lukuriøs.

  Womanizer Classic

  51%
  Design
  68%
  Brukervennlig
  64%
  Kvalitet
  57%
  Pris
  60%
  Performance
  Ekspertvurdering:
  3.5/5
  Brukervurdering:
  4.3/5
  classic-womanizer4

  Womanizer Classic

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Nok en klassisker fra Womanizer som tilbyr kvinner en orgasme utenom det vanlige. Med ekstra lengde gir den større rom for et ergonomisk grep, og Womanizer Classic kommer i en feminin lilla farge som mange kan legge sin elsk på. Utforsk orgasme og kroppen din alene eller sammen med partner, sammen med 8 ulike vibrasjonsstyrker fra AirPleasure-teknologi.

  Den har lang batterilevetid, noe som gir deg timesvis med nytelse – hvis du klarer holde ut i flere timer av gangen!

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Womanizer Classic
  Vibrasjoner 8 ulike
  Lengde 14,8 cm
  Diameter 1,1x1,6 (S) / 1,2x1,7 (M)
  Vanntett Ja
  Batteri 180 minutter
  Materialer Silikon og ABS plast
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading Ja (120 minutter)
  classic-womanizer5

  AirPleasure-teknologi

  1 of 4

  Enkle kontroller

  2 of 4

  Ergonomisk grep

  3 of 4

  Magnetisk lading

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Womanizer Classic

  Videoer

  Konklusjon

  Ja – ja – og ja! En klassisk Womanizer som gir akkurat det sexleketøyprodusenten lover: en utrolig orgasme. Med det ergonomiske grepet gjør den enklere å holde, også under sex med partner. Takket være funksjonen Smart Silence, slår den seg automatisk av når den ikke er i kontakt med huden, og automatisk på når den kommer i kontakt med huden – noe partneren min syns var veldig gøy å leke med. Han kunne nemlig holde Womanizer Classic på meg og enkelt veksle med oralsex uten at en vibrerende vibrator lå ved siden av ham. Den var også enkel for meg å holde under sex, noe som gir den pluss i boka. 8 ulike vibrasjonsmønstre gir noe alle de liker, og Womanizer Classic kommer absolutt med orgasmegaranti.

  Womanizer og We-Vibe Collection

  64%
  Design
  68%
  Brukervennlig
  64%
  Kvalitet
  36%
  Pris
  76%
  Performance
  Ekspertvurdering:
  4.5/5
  Brukervurdering:
  4.5/5
  collection-womanizer

  Womanizer og We-Vibe Collection

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Hvis du er på jakt etter ultimat nytelse, er dette gavesettet du trenger.

  Med den populære Womanizer Premium og bestselgeren We-Vibe tango i én og samme eske, vil klitorisen din få en opplevelse den sent vil glemme. Mix og match med pulserende trykkbølger fra Womanizer og deilig stimuli fra bullet-vibratoren, slik at du oppnår en eventyrlig orgasme. Enten du er på utkikk etter orgasmegaranti til deg selv eller noen du er glad i, vil ikke dette settet skuffe. Begge er enkle å bruke, og kommer i luksuriøse design. 

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Womanizer Premium
  Vibrasjoner 12 ulike
  Lengde 15,5 cm
  Vanntett Ja
  Batteri 240 minutter
  Materialer Silikon og ABS plast
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading Ja (120 minutter)

  Spesifikasjoner

  Funksjoner We-Vibe
  Vibrasjoner 8 ulike
  Lengde 8 cm
  Diameter 3,5 cm
  Vanntett Ja
  Batteri 120 minutter
  Materialer PC-ABS plast
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading Ja (90 minutter)
  deluxe-set

  Pirrende vibrator

  1 of 4

  Premium luftteknologi

  2 of 4

  Unikt gavesett

  3 of 4

  Orgasmegaranti

  4 of 4

  Videoer

  Konklusjon

  Womanizer Premium er min absolutte favoritt blant alle womanizer vibratorer, og i samme eske som en bullet-vibrator for ekstra moro er det ingenting som kan gå galt. Det var enkelt å få det beste fra begge verdener takket være den innovative teknologien Smart Silence fra Womanizer – når vibratoren ikke er i kontakt med huden, stopper motoren. Da hadde jeg full frihet til å veksle mellom begge to uten at en av dem lå å vibrerte på siden (joda, bullet-vibratoren gjorde fortsatt det, men likevel…), og det gjorde opplevelsen enda mer pirrende. Den smale bullet-vibratoren er enkelt utformet slik at man kan velge om man ønsker å peke den direkte på klitoris, eller bruke langsiden og få stimuli langs hele de indre kjønnsleppene. Absolutt nytelse, men kanskje litt i øvre prisklasse for hva man ønsker å bruke – det er nemlig mer enn nok med bare Womanizer Premium for min egen del.

  Womanizer Liberty

  69%
  Design
  68%
  Brukervennlig
  74%
  Kvalitet
  69%
  Pris
  49%
  Performance
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  4.5/5
  liberty-womanizer

  Womanizer Liberty

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Womanizer Liberty er en populær modell blant womanizer vibratorer, med god grunn. Den kommer i en praktisk størrelse og har hele 6 ulike vibrasjonsstyrker å veksle mellom for den perfekte nytelse.

  I tillegg finner man en rekke farger i kolleksjonen, noe som gjør det mulig for enhver kvinne å finne noe som passer hennes stil. Utstyrt med fantastiske pulserende trykkbølger som garanterer en annerledes orgasme, og som mange omtaler den: “en gave for alle kvinner”!

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Womanizer Liberty
  Vibrasjoner 6 ulike
  Lengde 10,4 cm
  Diameter 1,1 x 1,6 cm
  Vanntett Ja
  Batteri 120 minutes
  Materialer Silikon og ABS plast
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading Ja (60 minutter)
  Tilbehør Ingen
  liberty-womanizer

  Magnetisk lading

  1 of 4

  Praktisk størrelse

  2 of 4

  Enkle kontroller

  3 of 4

  Sugehode for klitoris

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Womanizer Liberty

  Videoer

  Konklusjon

  En lekker utgave av Womanizer som egner seg godt som en førstegangs-womanizer. Den var enkel å bruke med et ergonomisk grep, samt at den har seks ulike vibrasjonsstyrker. Dette er en skala som de fleste kan være fornøyd med, og derfor er det en flott produkt for dem som er på vei ut i havet blant alle Womanizer vibratorene. I tillegg er den faktisk mindre i størrelse enn Womanizer Starlet, som ofte omtales om som det perfekte reisefølget, og kommer med flere vibrasjoner: jeg vil absolutt anbefale å ta med seg Womanizer Liberty på reise! Perfekt størrelse, gode vibrasjoner og lang brukstid. Med andre ord, vinn for alle parter. Når vi allerede snakker om alle parter… Liberty er også så liten at den egner seg bedre enn andre Womanizer vibratorer sammen med partner, da den er enklere å holde på plass under samleie 
  – i hvertfall etter min egen våte erfaring!

  Arcwave Ion by Womanizer

  87%
  Design
  89%
  Brukervennlig
  84%
  Kvalitet
  58%
  Pris
  93%
  Performance
  Ekspertvurdering:
  4.5/5
  Brukervurdering:
  4/5
  arcwave-ion

  Arcwave Ion by Womanizer

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Alle menn, gjør dere klar…. her er nemlig sexleketøyet for menn som har vært etterlengtet! Under jakten på den beste orgasmen i hele verden, er svaret ofte så enkelt som å se på kvinnen: med pulserende trykkbølger, som hos Womanizer er kjent som AirPleasure-teknologi. Menn kan oppnå en tilnærmet kvinnelig orgasme med Arcwave Ion, og det garanteres en helt annerledes og intens orgasme som aldri før har vært innenfor rekkevidde.

  Stimuler penis på en helt ny måte med 8 ulike vibrasjonsstyrker, og gjør deg klar for en opplevelse litt utenom det vanlige – på en utrolig deilig måte!

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Arcwave by Womanizer
  Vibrasjoner 8 ulike
  Lengde 14 cm
  Diameter 3 cm
  Vanntett Ja
  Batteri 70 minutter
  Materialer Clean Tech silikon og ABS plast
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading Ja (120 minutter)
  arcwave-ion

  Stillegående

  1 of 4

  Ladestasjon

  2 of 4

  Lokk for diskrét oppbevaring

  3 of 4

  Elegant design

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Arcwave Ion

  Videoer

  Konklusjon

  Partneren min var ganske overrasket første gang jeg fortalte ham om min første Womanizer. Det var forsåvidt en Womanizer Pro40, som var den første womanizer vibratoren som var vanntett og inngangen til Womanizers popularitet, og som heldigvis ble avsluttet å produsere når de fant bedre teknologier, design og utforminger. Likevel, AirPleasure-teknologien var der. Og partneren min syns det hørtes rart ut å få orgasme ved hjelp av luftbølger.

  Etterhvert har han skjønt at dette er helt og fullt mulig, og har selv sett hvor intense orgasmene mine blir når vi har sex og kombinerer dette med en Womanizer. Derimot ble han virkelig skeptisk når jeg fortalte ham at det var hans tur, for Womanizer hadde utviklet en helt egen AirPleasure masturbator for menn.

  Etter seansen var han målløs. Han hadde aldri forestilt seg at luftbølger kunne gjøre noe slikt! Dette kommer til å bli en soleklar favoritt blant masturbatorene, da den byr på akkurat det et sexleketøy bør by på: en helt annerledes opplevelse og orgasme enn den man oppnår sammen med en partner, slik at man virkelig kjenner forskjell på intimitet og personlig nytelse!

  Hvordan kjøpe den beste Womanizer

  Å velge en Womanizer kan være vanskelig da det finnes mange ulike modeller på markedet, og utseendet nesten er identisk. Men med denne enkle guiden får du din nye favoritt Womanizer i din besittelse på kort tid!

  Tid som trengs: 30 minutes
  Total pris: 699 NOK

  Nødvendige verktøy:

  Denne listen for å finne den beste Womanizer for deg

  Andre ting:

  Penger for å kjøpe en Womanizer

  Steg for steg guide

  Leter du etter den beste Womanizer for deg
  Sex leker kjøpere, nybegynnere eller veteraner, vil alltid leter etter å kjøpe den beste Womanizer. Det er grunnen til at vi laget denne siden, hvor du kan finne en rangering av de beste sexleker.
  1
  Ikke kast bort tiden din for å lete.
  Som kjøper kan du bruke timevis på å finne nøyaktig hvilken Womanizer du skal kjøpe. Det kan være frustrerende. Det er mange brukeranmeldelser, blogganmeldelser og anbefalinger du bør vurdere når du kjøper en Womanizer.
  2
  Les gjennom våre anbefalinger
  All informasjon og vår ekspertuttalelse som er på nettet, er samlet og ordnet på denne siden. Du trenger bare å lese denne for å få et innblikk i hva du skal kjøpe.
  3
  Velg en av de anbefalte sexbutikkene å kjøpe fra.
  Når du har bestemt deg for en Womanizer du vil kjøpe, har vi gjort neste trinn veldig enkelt for deg. Alle de anbefalte butikkene har link til den Womanizer som du har bestemt deg for.
  4
  Ferdig! Nå eier du en Womanizer.
  Bare velg en sexbutikk å kjøpe fra. Få produktet sendt diskret til din adresse. Vi har sørget for at alle sexbutikkene vi anbefaler å handle fra har diskret emballasje og en anonym avsenderadresse og navn.
  5

  Womanizer test guide

  Så, med alle disse ulike modellene og womanizer anmedelse, hvilken passer best til hvilke behov? Alle kvinner er forskjellige, men en Womanizer er kanskje en av de mest relevante fellesnevnerne vi alle kan signere på at kan gi oss nytelse uavhengig av hva vi liker i senga. Enhver Womanizer er lekende lett å bruke når man får plassert den riktig, og her er litt inspirasjon til hvordan man kan få det beste ut av sin Womaniser omtale.

  Hvilken Womanizer er best?

  I denne testen har vi selvfølgelig en testvinner, og vinneren er basert på design, brukervennlighet, og hvor mye valuta du får for pengene. dette betyr slettes ikke at de andre sexleketøyene er dårlige.

  Womanizer lager veldig mange forskjellige produkter, da de vet at ingen kvinner er like. Så hvilken Womanizer er best for deg, er kommer helt an på hvilke funksjoner du ønsker å ha med. Derfor tenkte vi å gå gjennom de forskjellige funksjonene du finner på Womanizer sexleketøy, slik at du kan gjøre et mer nøye valg.

  Untitled design 2022 01 19T143222.412

  Min erfaring med Womanizer

  Enhver womanizer kan oversettes til å være en gave til kvinnelig orgasme. De etterlater ikke klitoris nummen eller sår; du føler deg ikke overbelastet eller overstimulert. Her er det fokus på å oppnå ekte velvære med kvinnens lidenskap i fokus, og gi enhver kvinne positiv oppmerksomhet med innovativ teknologi. 

  Derimot finnes det mange ulike modeller på markedet. En womanizer test er derfor helt ideellt i jakten på den som passer best for deg og dine behov. Min egen erfaring var å starte med Womanizer like etter de kom på markedet i 2014, og da valgte jeg en av de mindre luksuriøse modellene (i utseende, da noen kommer med detaljer av Swarowski krystaller) for å prøve ut den nye teknologien som fokuserer på luftbølger og ikke direkte vibrasjon mot klitoris.

  Modellen PRO40 kom med 6 ulike nivå, og jeg trodde jeg hadde møtt himmelen av en ny orgasme. Ett par år senere slo partneren min på stortromma og ga meg en Womanizer InsideOut i bursdagsgave; forgjengeren til Womanizer Duo, som jeg nå har vært heldig nok til å prøve i denne testen.

  InsideOut kom med hele 12 ulike nivå, samt en G-punkt stimulator. Wow! Kunne det virkelig bli bedre? Ja. Womanizer har en hel rekke modeller på markedet, og man er garantert å bli fornøyd nesten uansett hvilken man velger. 

  Jeg hiver meg på trenden som mange andre kvinner gjør: enhver kvinne burde eie en Womanizer, da den virkelig stimulerer på riktig måte og vil få alle og enhver til å oppnå heftige orgasmer. Jeg elsker at det er ulike modeller av ulike størrelser, slik at man kan ha en i nattbordsskuffen og en i veska når man reiser på tur.

  Mine orgasmer har oppnådd nye høyder med Womanizer, og gjort meg mye mer selvsikker på hva jeg liker. Personlig elsker jeg sex og å utforske nye leketøy i senga, men Womanizer har sin egen kategori på min nytelse-skala!

  Satisfyer vs Womanizer

  Womanizer of Satisfyer er to konkurrenter på vibratorer med pulserende lufttrykk. den ene er vesentlig billigere enn den andre, men er det noe forskjell på kvaliteten du får får 500 kroner og nesten det tredobbelte i pris? Her skal vi sammenligne to av de mest populære produktene Satisfyer Pro 2, og Womanizer Premium på batteritid, materialer og funksjoner.

  • Satisfyer Pro 2
  • Womanizer Premium
  Satisfyer Pro 2Womanizer Premium
  549
  /NOK
  1485
  /NOK
  MaterialerSilikon og ABS plastSilikon og ABS-plast
  Batteritid30 minutter240 minutter
  Ladetid90 minutter120 minutter
  Antall hoder12
  VanntettSprutsikkerJa
  Variasjon11 intensitetsnivå12 intensitetsnivå
  Sjekk prisSjekk pris

  Som dere ser ut i fra tabellen er det flere vesentlige forskjellige, blant annet på batteritid. Satisfyer Pro fungerer kun i 30 minutter, mens en Womanizer Premium kan ta deg til himmelen i hele 2 timer i strekk! Dette betyr helt klart sparte strømkostnader på opplading, da begge bruker nesten like lang tid på å lade seg opp,

  En annen viktig forskjell er at Satisfyer Pro er ikke helt vanntett. Den er sprutsikker (og heldigvis for det), men du bør ikke ha denne med i dusjen eller i badekaret om du liker å kose deg i våte omgivelser. Men Womaizer Premium derimot kan du fint utføre herlige orgasmer i våte omgivelser.

  Womanizer har også forstått at kvinner er forskjellige der nede, og har inkludert to sugehoder i pakken slik at du kan velge sugehodet som passer best for deg og din anatomi. Med Satisfyer Pro 2 derimot, får du kun med et hode som skal passe for alle.

  Ettersom det er en stor prisforskjell på disse produktene, så må du tenke over hvor mye sexleketøyet blir brukt. Kjører du en runde 3- 4 ganger i uken eller mer, vil det absolutt lønne seg å kjøpe en Womanizer, i og med at du får langt bedre batterikapasitet.

  Hvordan vaske Womanizer?

  Siden de fleste Womanizer vibratorene er vanntette, er de enkle å vaske. Du skal heller ikke plassere store deler av leketøyet direkte mot huden, og derfor vil du raskt oppdage at det ikke alltid er nødvendig å vaske hele leketøyet etter bruk. 

  Så hvordan vaske Womanizer produkter når de er godt brukt?

  Følg disse trinnene så blir det mye enklere å vaske din Womanizer:

  1. Alltid fjern sugehodet etter bruk, da dette har vært i direkte kontakt med huden.
  2. Den kan vaskes med vann og mild såpe, eller eventuelt en egen sexleketøyrens som er utviklet spesielt for sexleketøy.
  3.  Resten av vibratoren kan tørkes av med en fuktig klut
  4. Om du har vært utsatt for en deilig sprutorgasme og virkelig sølt overalt, kan du også vaske hoveddelen på samme måte som sugehodet.

   

  Legg også merke til at Womanizer Duo må vaskes i sin helhet etter bruk, da den har sin egen G-punkt stimluator, noe som betyr at mer enn bare sugehodet er i kontakt med kroppen under leken.

  Men like viktig som hvordan vaske en Womanizer, bør du også sørge for at du selv blir ren, spesielt om du bruker en G-punkt stimulator. Bruk et godt vannbasert glidemiddel som er enkelt å vaske av etter bruk.

  Unngå babyoljer eller andre husholdningsartikler som absolutt ikke er egnet for å ha inne i kjeden.

  Om du bruker feil oljer og kremer på slike leketøy, kan dette føre til soppinfeksjoner eller andre plager. Årsaken er at slike produkter ikke er i harmoni med PH verdien i kjeden. 

  wash

  Videoer tilgjengelig om hvordan vaske en Womanizer

  Det er lekende lett å vaske en Womanizer – omtrent like lett som å oppnå orgasme med dem! Følg instruksjonene i videoene nedenfor, så sørger du for at din Womanizer får en lang levetid.

  Spørsmål om womanizer lading, hvordan lade Womanizer?

  Når du kjøper et sexleketøy med oppladbare batterier, er det viktig å lade produktet med en gang før du bruker den. Batteriene er som regel oppladet når de produseres, men etter hvert så blir batteriene tømt jo lengre de stå på lager eller i butikkhyllene. Derfor er det mange som klager på at det er dårlig batterikapasitet på sexleketøy, og er ikke klar over at disse må lades med en gang. Her har vi samlet flere tips til hvordan lade Womanizer sexleketøy for å sørge for at du vår lang varighet, og ikke minst tar godt vare på batteriene.

  classic-womanizer5

  Videoer tilgjengelig om hvordan lade Womanizer

  Hva skal du gjøre om dun Womanizer ikke fungerer? det kan være flere årsaker til at du ikke får start på ditt nye produkt fra Womanizer, men dette er som regel enkle måter å fikse dette på. Her ser du to videoer som forklarer hvordan lade en Womanizer, og i tillegg hva du skal gjøre om det oppstår problemer.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Fant ikke det du leter etter i womanizer tester?