Amorelie Adventskalender – Test og Anmeldelse

Amorelie
90%
Design
83%
Bruk
86%
Kvalitet
89%
Pris
80%
Opptreden
Vurdering:
4.7/5

Vi anbefaler at du kjøper julekalenderen din fra Sinful da de er kjent for sin gode service og raske levering. Sinful er Skandinavias største sexleketøybutikk på nett og har mange forskjellige kalendere å velge mellom.

Pros

Cons

Prøvd og anmeldt av Anna Johansen

Prøvd og anmeldt av Anna Johansen

"Livet må nytes i det fuleste og alle sexlekene må prøves. Jeg prøver å anbefale favorittene mine så at alle har moro".

amorelie adventskalender

Høydepunkter

En sensuell allsidig opplevelse for par med liten eller ingen sexleketøyopplevelse
Det perfekte produktet på inngangsnivå - vårt nr. 1 med over 500 000 fornøyde kunder
24 stimulerende overraskelser fra bestselgerkategoriene
Oppdag nye ting sammen - med et fjernstyrt vibrerende egg for kriblende utendørs moro
Kjærlig samlet av erfarne AMORELIE -eksperter
Unik gave idé for adventstiden og utover
amorelie adventskalender

Om Amorelie 2022 Adventskalender

Med hele 24 spennende leker gir Amorelie adventskalnder hele måned med en ny spennende lek og masse nye måter å utforske seksualiteten din. Hvis du er litt sjenert men har et stort ønske å prøve noe annet, da tiden din kom.  Denne juletiden vil du aldri glemme!

Design

Design

Spennende design som vil at du skal gjette hva gjemmer seg i alle disse skuffene. Er det dildo i den lange eller en gag? Eller kanskje sexy undertøy? Den originale adventskalenderen i grønt farge gir følelse av spenning og jul. 24 overraskelser som skiller i magen: Amorelie adventskalender er den perfekte gaven for par, kvinner og menn som ønsker variasjon i kjærlighetslivet og vil prøve sexleketøy for første gang.

Bruk

Bruk

Lekene kommer med en matchende online kjærlighetsguide: I år får par som kjøper adventskalenderen eksklusiv tilgang til Amorelie -kalenderverdenen, en online guide som i 24 dager guider deg gjennom 4 store erotiske temaverdener, nemlig "forspill", "oralsex", "eventyr" og "orgasme". I tillegg til forklaringer og produktvideoer om kalenderoverraskelsene, gir guiden allsidige eksperttips og setter daglige oppgaver.

Kvalitet

Kvalitet

Alle produktene er valgt av Amorelie spesialister som enten har testet dem selv eller har lest anmeldelser av andre brukere. Du for best kvalitet av lekene og produktene i kalenderen og ikke noe billig plast eller dårlig silikon. Lekene går gjennom nøye testing for å gi deg beste opplevelser.

Pris

Pris

I Amorelie kalenderen får du 24 stimulerende overraskelser med en totalverdi på 4000 nok for 1200! Det er en deal som du ikke kan miste. Siker varme stunder for to - i juletiden og langt utover ved å kjøpe samling av leketøy istedenfor bare ett.

Opptreden

Opptreden

Overraskelser av høy kvalitet lar folk utforske sexverden. Det er en god mulighet for alle “nybegynnere” som ønsker å bli bedre kjent med seg selv og sin partner. Og er også perfekt for alle par i et langsiktig forhold som ønsker å fornye sitt intime liv og gjøre det variert . Kalenderen virkelig gjort sussen.

Amorelie adventskalender 2020

Amorelie adventskalender 2020

Amorelie Adventskalender Unboxing: I 2020 tilbydde Amorelie to typer kalender: den vannlige for EUR 99.90  og en Luksus versjon med en  vare verdi  på  EUR 477.

Høydepunktet i kalenderen er paret av vibrator Reef av MOQQA og We-Vibe. En app følger adventskalenderen med inspirasjon og tips om kjærlighetslivet. Folk fikk 1 bestselgervibrator, 8 sextoyer, 4 inspirasjonsartikler, 3 myke bondage artikler, 5 tilbehør og 3 hygieneartikler. 

Luxury Amorelie Advent Calendar 2020 hadde bare 3 inspirasjonsartikler, men 6 tilbehør. Også i denne kalenderen ble kjøpere overrasket over Reef-parets vibrator og kunne også se frem til Womanizer Classic og G-spot-vibratorinspektøren.

Noen av Amorelie kalendere hadde et leketøy laget av rent gull til en verdi av EUR 15.000!

Med alleoverraskelser av høy kvalitet som adventskalenderen inneholder er det en god mulighet for alle nybegynnere som ønsker å bli bedre kjent med seg selv og sin partner. Og er også perfekt for alle par i et langsiktig forhold som ønsker å fornye sitt intime liv og gjøre det variert.

Amorelie adventskalender 2019

amorelie adventskalender 2019

Amorelie adventskalender Unboxing: Amorelie adventskalender 2019 absolutt overrasket meg med sin utvalg! I den klassiske kalenderen var det Biscuit Enflammé – Duftlys som blir til en flytende massasjeolje når den antennes og lukter krydderkjeks i julen – perfekt for sensuell forspill! Tide penisring fra MOQQA øker utholdenheten mens hun kan se frem til klitorisstimulering med Darling dildoen fra Miss V eller med vibrerende egget MOQQA Peach.

I tilleg fant vi fantastisk chokerhalskjedet fra Marina Hoermanseder. Den er et trendy stykke for bruk enten under rollespill eller for å gå ut!

Produktene i adventskalenderen var satt sammen rett før jul og var spennende forskjellige! Det er overraskelser fra den mest solgte massasje og kropp, stimulering, forspill og sensuelle tilbehørserier i kalenderen. De 24 produktene av høy kvalitet er laget av toppmerker som Womanizer, AMORELIE Care og femtasty.

Med en pris på 119,90 EUR var denne Amorelie adventskalenderen billigere enn den klassiske eller luksusversjonen samtidig som mest spennende adventskalenderen noensinne.

Amorelie adventskalender 2018

amorelie adventskalender 2018

Amorelie adventskalender Unboxing: Denne sexy kalenderen for deg i julestemning.

Amorelies adventskalender 2018 – som er rettet mot både par og alenelek – inneholder vibrerende leker, erotisk tilbehør og bondage -produkter.

Merker som er involvert inkluderer Miss V, MOQQA, Kink og Bold, med We-Vibes populære pars vibrator som er et av høydepunktene. Amorelie tilbyr spennende sexlivstips for par og enkle folk. Alle batterier og ladekabler er inkludert. Produkter og tilbehør er enten one-size-fits-all eller kan justeres i størrelse.

Den stilige og dekorative utformingen av adventskalenderen er veldig diskret – ingen vil kunne gjette dens dampende innhold ut fra emballasjen. Som et sensuelt tilbehør til juletider vil kalenderen passe perfekt inn i hjemmet ditt.
I tillegg til 124,90 EUR får du produktene som totalt er verdt 400 EUR. Du får en absolutt glede for pengene dine!

Amorelie adventskalender 2017

amorelie adventskalender 2017

Amorelie adventskalender Unboxing: Adventskalenderen som passet for par, kvinner og menn som ønsker å berike sitt kjærlighetsliv og ha det gøy i sengen. En gaveeske for varme øyeblikk i juletiden som gir deg lyst til å kose deg i sengen hele dagen – og natten.

Denne Amorelie adventskalender absolutt overrasket. Den inneholder kjærlighetsleker fra bestselgermerker som Fun Factory, Bijoux Indiscrets, Miss V, Kama Sutra og Bold. Gavesettet passer for nybegynnere og leketøyeksperter. Forvent vibratorer, massasjeverktøy, lette BDSM -leker og masse spennende ting.

I tillegg til 24 sexleketøy med en samlet verdi på 365 EUR fikk du et magasin på tysk og engelsk som ga noen gode råd for å få julenissen til å komme enda raskere.

Den elegante og diskrete utformingen av kalenderen gjort den til det perfekte dekorasjonselementet for høytiden. Den gylden rammen og den glitrende overflaten får deg i riktig humør for en herlig vinterromantikk. Denne var en absolutt luksuriøs eyecatcher. 

Anmeldelser av Amorelie Adventskalender

Offisielle bilder

Videoer

Mine tanker

Det eneste jeg kan si etter å ha prøvd Amarelie adventskalender er at nå kan du oppleve den kinkigste desember noensinne og unne hverandre med den nye, erotiske adventskalenderen fra Amorelie.

Denne elegante kalenderen består av små bokser for hver dag fram til jul, hver med sitt slemme leketøy fra alle de kjente merkene som We-Vibe, MOQQA, Miss V og Tenga.

Med andre ord kan du utvide sexleketøyskuffen din med nye, spennende leker, tilbehør, smøremiddel osv., og krydder sexlivet ditt med den informative inspirasjonsboken eller gratisappen med gode tips.

I tillegg til sexleketøy, inneholder denne Amorelie adventskalenderen for 2022 mange ideer for å hjelpe par med å prøve noe nytt sammen, inkludert sexy terninger, massasjeolje, sexposisjonskort og leketøy for mykere lek. Å prøve en ny godbit sammen hver dag er en sikker måte å krydre forspill på, eller utforske BDSM for nybegynnere sammen.

I årets Amorelie adventskalender for du: 24 individuelle sexleketøy og godbiter for par; en Womanizer Classic -vibrator for en helt spesiell julaften; Sexleketøy inkluderer – mini -vibbratorer, brystvorteklemmer, rumpeplugger og mye mer; Pargodbiter inkluderer massasjeolje, terninger, sexposisjonskort og bind for øynene.

Enten du velger å bygge opp seksuell spenning gjennom hele desember eller rive opp alle de 24 godbitene så snart kalenderen kommer –  det er opp til deg. 

Amorelies adventskalendere byr historisk mye for pengene (i fjor var det en besparelse på 300 EUR på verdien av produkter), så høytiden er den ideelle tiden for å prøve nye sexleketøy merker. I år behandler merkevaren oss virkelig med en strålende avtale hvor du får avslag på 350 EUR  mens du får “best sex i livet ditt”.

Amorelie adventskalender 2022
vs
Amorelie adventskalender 2021
vs
Amorelie adventskalender 2020
vs
Amorelie adventskalender 2019

Vi har laget en liste hvor du kan sammenligne Amorelie kalenderne og se hva du får for pengene dine. Det er ikke bare sexleketøy i en boks. Men det er hele verden med sexleketøy og tilbehør som vil gjøre hverdagen din til en gøy opplevelse og utforskning av sin egen kropp. Ikke gå glipp av denne sjansen!

Amorelie adventskalender 2021

Gøyeste adventskalenderen noensinne. Unn deg noe godt og få julestemning på plass! Amorelie stadig imponerer med utvalget av sexleker og erotiske artikler. Selvfølgelig beste delen er parvibrator Reef fra MOQQA og en mulighet å vinne en gul buttplugg i et av setter. Det er virkelig noe å glede seg til!
Reef av MOQQA

Amorelie adventskalender 2020

Det som var spesielt i 2019 var at Amorelie har lagget forskjellige utgaver av kalenderen og en av dem var en kalender for kvinner. Alle kalenderen var fylt med nytefulle vibratorer, penisring og Womanizer Liberty!
Adventskalenderen var utsolgt i løpet av en måned i 2019.
Tide penisring

Amorelie adventskalender 2019

Amorelie hadde to forskjellige utgaver av i 2018. Begge var absolutt fantastiske og vanskelig å gi slipp. Det beste var at produktene kunne justeres så at de passet alle former og størrelser. Amorelie tar vare på kundene sine og som velvære har de inkludert Reef parvibrator og We-Vibes Womanizer.
We-Vibe

Hvordan har vi testet og anmeldt kalenderne?

Mottakelse av produktet

Amorelie har sendt kalenderen til en av våre ansatte og deretter etter ble den sendt videre til en tester.

Testing og skriving

Testeren prøvde alle produktene over tid og skrev notatene sine. Anmeldelser er basert på notater og opplevelser til testeren.

Informasjonen er lastet opp

Etter en sjekk er anmeldelsen lastet opp til nettsiden. Vi tar både gode og dårlige anmeldelser for å gi dere ærlige resultater uten å ekskludere noe. Vi bare tilsetter bildene og linker til produkter, så at dere kan finne produktene som fanget dere.

FAQ om Amorelie adventskalenderen

Ikke i det hele tatt! Du kjøper et hele settet med leker for nesten halvpris. Og ikke glem at du kan vinne golddekket lek i et av settene.

I denne anmeldelsen finner du bilder av gamle kalendrer og beskrivelse hva de inneholdt.   

Du får ikke bare sexleker, du får tilbehør og. Når dere kommer til nummer 24 og den store avsløringen, hadde du allerede opplevd tre uker med orgasmer, lek, slemhet, sexy tider og mye moro. Leker er valget på en måte hvor du kan mikse dem. Du får mange lekemuligheter i ei eske.

Alle leker i Amorelie adventskalender er sjekket og valgt av eksperter som passer på kvalitet. Ingen av produkter inneholder giftige materialer.

Dessverre nei. Prisen er  allerede lav og forrige kalenderne er alltid utsolgt.

Kalenderne kan være litt kjedelige for veldig erfarne brukere. Men denne pakken ville være ideell for folk som begynner på leketøysamlingen sin, og hvis det er tilfelle, er utvalget av leker stort sett ideelt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *