Fjernstyrt Vibrator – Best i test

Vibrator med fjernkontroll, Bluetooth- eller appstyrt vibrator gir deg mer kontroll enn de fleste manuelle alternativer tillater (hvis vibratoren din bare ikke treffer stedet, kan du enkelt endre innstillingene uten å stoppe og måtte komme tilbake i sporet).

Fjernstyrt vibrator lar deg eller en partner justere hastigheten og innstillingene uten å rekke ned mellom bena. Utover det kan du ha en vibrator som du kan styre eksternt, slik at du subtil kan begeistre partneren din på uventede øyeblikk – si, ved å lure deg rundt med fjernkontrollen når du er i en gruppeinnstilling (hei, forspill) eller på en date night dinner som vil utvilsomt føre til en sexlek senere.

Fortsatt i tvil?

FAQ

Ja, det skjer. Vannligvis fordi appen er ikke stabilt. Gode nyheter er at dette skjer sjelden.

Dette er ekstremt usannsynlig. Det måtte være to identiske vibratorer i nærheten.

Noen liker å bruke disse vibratorene diskret offentlig. Før du prøver dette, må du teste vibratoren din privat for å bestemme kontrollerens rekkevidde og hvor mye støy vibratoren lager.

Bortsett fra bekvemmeligheten ved trådløs drift, spiller de viktigste bruken av fjernkontrollvibratorer skjult med dem, eller lar en partner bokstavelig talt overgi kontrollen til den andre.

Hvis det er en klitoris massør, så betyr ikke kvaliteten så mye. Det betyr noe, men ikke så mye som når vi snakker om en innvendig vibrator. Hvis du planlegger å bruke den på innsiden, må du sørge for at du får et leketøy med materiale av god kvalitet.

Nei, det er de ikke. Du må velge en selv. En fjernstyrt vibrator skal være helt lydløs. Selv en liten surring kan gi bort det som skjer i buksene.

Anna Johansen Lovebuddy.no
Anna Johansen

Det er fantastisk at wifi og app-kontrollerte leker er mer populære og tilgjengelige enn noensinne i tider når vi er hjemmeværende. Hvis du er i et langdistanseforhold eller bare vil ha friheten til å krydre ting med en partner med et fancy leketøy, nå har du flere muligheter enn noen gang før. Og jeg presenterer noen av de mest spennende.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Lovense Lush G-punktsvibrator

  Testvinner

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Lovense Lush er en kraftig, internt og trådløs bærbar vibrator som kan brukes til å krydre soveromssex eller offentlig kink.

  Leketøyet er laget av førsteklasses silkeaktig silikon – overflaten på dette leketøyet er superglatt mot huden.

  Lush 2 er som forgjengeren, lett, oppladbar, sømløst designet og gir kraftige vibrasjoner.

  • Materiale: Medisinsk silikon
  • Ftalatfri
  • Vanntett
  • kjsnu9h0ko6i61cpomjDiameter: ca. 3,5 cm
  • Lengde: 13 cm.
  • Oppladbar via USB
  • Kompatibel med: Android og iOS (iPhone og iWatch).
  • App: Lovense Remote.

  Hvem vil ikke ha en kraftig, diskret, vanntett, egendefinert vibrator med fjernkontroll som setter deg i stemning?

  Da du trenger Lovense Lush fjernstyrt vibrator! Det er det beste leketøyet for offentlig lek og fjernkontroll! du kan alltid nyte den alene eller med en partner i ertene lek.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Lush G-punktsvibrator er en vellaget vibrator. Vibrasjonene er ganske jævla fantastiske (skjønt å legge til vibrasjoner i antennen vil være mye verdsatt), og for langdistansespill er det ganske bra – i det minste likte jeg det.

  Så hvis du leter etter en allsidig eggvibrator som styres med app og som gir allsidige måter å spille på.

  Denne remote vibrator er for deg hvis du er ute etter en kraftig, men diskret vibrator som overgår både stimulering av skjeden og klitoris.

  Hvis du leter etter en bærbar eggvibrator som kan styres uansett avstand. Da kan Lovense Lush fjernstyrt vibrator være leketøyet for deg! Håper du vil like Lush like mye som meg.

  Min vurdering av Lovense Lush G-punktsvibrator

  4.8/5

  We-Vibe Sync Parvibrator

  Nybegynner

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Den originale We-Vibe-pavibrator ser ut som et klips og er ment å være en klem på skjedeens fremre vegg for både indre og ytre stimulering under gjennomtrengende sex.

  Designene har endret seg gjennom årene, og det har vært mange nye iterasjoner på forskjellige prispunkter men Sync-modellen er den eneste vibrator med app, noe som betyr at den kan styres via Wi-Fi hvor som helst.

  • Materielekjso0sroa7iv0naqbme: Medisinsk silikon.
  • Ftalatfri
  • Lateksfri
  • Vanntett
  • Mål: 8 cm x 4,5 cm x 3 cm (L x H x B).
  • App: We-Connect og FappyBunny.
  • Benyttes med: iPhone 4S/iOS 7 (eller nyere) eller Android OS 4.3 (eller nyere).
  • Vibrasjoner 11
  • Rekkevidde: 3 m.
  • Oppladbart
  • Ladetid: 2 timer.

  We-Vibe Sync – som kan brukes til å hjelpe to personer med orgasme samtidig, kommer med en fjernkontroll og kan tilkobles til smarttelefonen din via en app.

  Og denne kan være noe for deg!

  Vibe Sync remote vibrator er allsidig når det gjelder hvordan du styrer den. Du kan bruke den solo for en blandet orgasme (G-punkt og klitoris klimaks samtidig). 

  Men det som er flott er at et par kan bruke det sammen. Det er ikke nødvendig å vente og veksle på det som sådan.

  De 10 vibrasjonene gir nok variasjon, selv om du må finne en dere begge liker.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Dette er den første We-Vibe “par” -leken som jeg trygt kan anbefale. Den er sterkere enn tidligere versjoner og den økte fleksibiliteten betyr at den har større sjanse for å passe kroppen din.

  En ting å huske er at det å legge til et dobbeltmotorisk sexleketøy til PIV-sex vil få skjeden til å føle seg fylt. Hvis sex med partneren din allerede får deg til å føle deg strukket eller omtrent like full som du kan få, vil du kanskje ikke finne dette (eller lignende leketøy) behagelig. For å teste dette, anbefaler jeg å prøve å stikke en av fingrene inn i G-punktveggen i skjeden din NÅR partneren din er inne i deg: hvis det er behagelig, vil du sannsynligvis ha det bra.

  Samlet sett er jeg fornøyd med We-Vibe Sync. Denne trådløs vibratoren er luksuriøst, sterkt og stille – og den gjør absolutt jobben sin for å forbedre våre seksuelle opplevelser sammen.

  Min vurdering av We-Vibe Sync Parvibrator​

  4.2/5

  Sinful Deluxe Vibratoregg

  Best pris

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Vær forsiktig i de rette hender kan denne fjernstyrte kjærlighetseggvibratoren gi eksplosiv glede!

  Den er designet med fem bølgemønstre og 5 nivåer med justerbar intensitet. Bruk den hjemme eller bruk den diskret mens du er ute og prøver å teste hvor godt pokeransiktet ditt er.

  • Materiale: ABS plast med PU belegg i silikon
  • Ftallatfri
  • Vanntett
  • Fjernstyrt (ca 10 m)
  • 10 vibrasjoner
  • Oppladbar
  • Brukstid 60 min

  Kjærlighetsegget føles silkemykt og har en fantastisk svingete form som glir inn som en drøm. Det er veldig enkelt å komme i gang med.

  Egget kan brukes eksternt og internt, men det er inne der det virkelig gjør det magisk. Du vil føle at denne treffer alle de “riktige” områder og rekkevidden av pulsmønstre betyr at denne kan passe humøret ditt.

  Varierende intensiteten er veldig morsom, spesielt hvis partneren din har tak i fjernkontrollen!

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  I bruk føles dette leketøyet flott, det har tre konstante hastigheter og flere mønstre å velge mellom. De pulserende mønstrene føles bra mot G-punktet mitt og jeg elsker følelsen av kegelmusklene mine som klemmer seg rundt egget når jeg kommer nærmere klimaks.

  Imidlertid har egget ikke kraftige eller rotete nok vibrasjoner til at jeg kan få orgasme ved å bruke det alene. Det kan være på grunn av den fantastisk myke silikonen av høy kvalitet som fortyner noe av kraften eller Sinful Delux kan bare ha en svak motor inne i den. Uansett hva den fører til eksplosive orgasmer uten ekstra stimulering.

  Imidlertid liker jeg kjærlighetsegg som et tillegg til klitorisstimulering. Denne fjernstyrt vibrator er fantastisk for dette for i motsetning til dildoer er den håndfrie, og skjeden min har ikke en tendens til å presse denne ut når den trekker seg sammen som svar på klitorisstimulering (det skyver lett ut vibratorer i dildostil).

  For sånn type bruk er  kjærlighetsegg perfek, og fjernkontrollen er veldig enkel å bruke for både meg og en partner.

  Fjernkontrollen ser ut til å ha et godt utvalg, den virket fremdeles da partneren min var nesten i neste rom, og egget er veldig responsivt for hvert knappetrykk på fjernkontrollen.

  Min vurdering av Sinful Deluxe Vibratoregg

  4.8/5

  Fifty Shades of Grey Fjernbetjent Egg

  Vibratoregg

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Dette kjærlighetsegget er et allsidig leketøy som hjelper til med å gi jordskjelvende glede enten du spiller alene eller med partneren din.

  Med en fjernkontroll som fungerer i en avstand på opptil 10 meter, kan forspill til og med begynne når du er i forskjellige rom.

  • Materiale:kjtrgh0scu16bm39zyuSilikon og ABS plast.
  • Lateksfri
  • Ftalatfri
  • Vanntett
  • Egg: 7,5 cm x 3,2 cm.
  • Fjernbetjeningen er ikke vanntett.
  • Oppladbart batteri.
  • Vibrasjonstid: opptil 2 timer
  • Vibrasjoner: 3 hastigheter og 4 mønstre.

  Dette kjærlighetsegget er et allsidig leketøy som hjelper til med å gi jordskjelvende glede enten du spiller alene eller med partneren din.

  Påfør en sjenerøs mengde vannbasert smøremiddel på egget før du begynner og skyv deretter de glatte kurvene inn i skjeden. Eggets ergonomiske silikonform er designet for å passe perfekt til konturene dine og bærer kraftige vibrasjoner rett til sensitive nerveender, inkludert G-punktet ditt.

  La fantasien løpe løpsk med mulighetene.

  Leken har en luksuriøs oppbevaringspose i sateng, noe som gjør den til en fantastisk erotisk gave til bøkens fans.

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Med navnet “Relentless Vibrations” følte jeg at dette leketøyet hadde satt seg en høy forventning. Jeg er en massiv fan av kraftige vibrasjoner, og jeg kan trygt si at dette leketøyet levde opp til inntrykket det gir i navnet. Den har sterke og kraftige vibrasjoner, og det er virkelig noe å imøtekomme for alle!

  Dette er imidlertid det andre “Fifty Shades” leketøyet jeg har prøvd, og til min forbauselse har jeg faktisk hatt glede av mønstrene i begge og føler virkelig at de legger til leketøyets funksjoner i stedet for å bli ubrukt. De er av god variasjon, og flyten mellom vibrasjonene er veldig jevn (ikke de vanlige små hullene mellom dem).

  Poenget er at dette har alt du kan ønske deg fra et fjernstyrt vibrerende leketøy. Den er oppladbar, vanntett, har sterke vibrasjoner, får resultater (for meg uansett!) Og kan brukes solo så vel som med en elsker. Jeg har hatt det veldig gøy med dette leketøyet og vil fortsette å gjøre det, både solo og med partneren min. Jeg er veldig imponert over dette egget. Den merker av alle boksene for meg, og jeg kan ikke anbefale det nok. Et strålende leketøy fra 50 Shades-serien og en som Christian Gray absolutt ville være stolt av!

  Fifty Shades of Grey Egg

  4.9/5

  Fantasy For Her Fjernstyrt Vibrator

  Til truse

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Hun var klar for seksuell frihet – friheten til å bruke sin fjernstyrt Silicone Please-Her når og hvor hun ville.

  Flott for par! Slank og konturert, perfekt under sex. Intense, hvisk-stille vibber for solospill.

  • Materiale: medisinsk silikon og ABS-plast
  • Ftalatfri
  • Vanntett
  • Støysvak
  • Lengde: 9,5 cm.
  • Bredde: 4,1 cm (på det bredeste).
  • 9 vibrasjoner
  • Oppladbart

  Fantasy For Her Please-Her fjernstyrt vibrator har supermyke kurver som former seg perfekt til kroppskonturer i favoritttruser eller mot kropp under lek, og tilbyr sin sexy fjernstyrte form til alle slags fornøyelsesaktiviteter, alene eller med en lekekamerat.

  Unikt smidig, Please-Hers silkeaktige tekstur er superkomfortabel mot huden, spesielt når den brukes under klær. Plysj silikon tilpasser seg svakt til kurvene når den varmes opp til kroppsvarmen – denne stemningen føles helt naturlig uansett hvordan du liker den.

  Slank og lett, det er en perfekt følgesvenn til (eller erstatte!) oralsex.

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Fantasy for her vibrator med fjernkontrol er trolig en av de beste eksterne truse-vibratoren som for tiden er på markedet. Det er vakkert, holder seg på plass og gir sterke, tøffe vibrasjoner.

  Men det lider av de samme fallgruvene som andre trusevibber takler – det kan ikke gi fast stimulering, og det er ikke stille nok til komfortabelt å bruke ute.

  Likevel, hvis du er på utkikk etter en trussestemning, er dette et av de beste alternativene du har.

  Min vurdering av Fantasy For Her fjernstyrt vibrator

  4.8/5

  We-Vibe Nova 2 Rabbitvibrator

  Rabbit vibrator

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  For seks år siden begynte We-Vibe å designe en helt ny type leketøy, en som ville tilpasse seg din unike form, og holde seg på plass når du fant riktig passform.

  Ideen var å lage en formbar form som ville sikre konstant kontakt med g-punktet og klitoris, uten ubehagelig stikking, stikking eller gnaging.

  Sluttresultatet var en banebrytende reimagination av deres populære Nova kaninstemning, en banebrytende design som lovet å levere de perfekte blandede orgasmer til alle kroppstyper.

  • Materiale: Medisinsk silikon.
  • Ftalatfri
  • Vanntett
  • Reiselås
  • Lengde: 21 cm, hvorav 11 cm kan føres inn.
  • Diameter: 3,4 cm.
  • 2 motorer
  • 10 vibrasjonsmønstre
  •  Oppladbart (USB-ladekabel følger med).
  • APP: We-Connect.
   Følger med: Oppbevaringspose, ladekabel, prøve på vannbasert glidemiddel fra Pjur (2 ml).

  Som med alle We-Vibe-leker, er Nova 2 dekket av kroppssikker silikon ( en ekstra myk versjon til denne!) Og er vanntett, oppladbar og i stand til å koble til We-Connect-appen.

  Appen lar partneren din styre leketøyet fra det andre rommet eller fra hele landet, noe som gjør det til et flott alternativ for par som er i karantene fra hverandre eller er i langdistanseforhold.

  Konklusjon

  Nova 2 er et enestående, fullt tilpassbart leketøy som blåser konkurransen ut av vannet med den smarte, justerbare designen.

  Denne vibrator med app har utrolig innovasjon både i kvaliteten på den ergonomiske designen og det er avanserte funksjoner – og føles egentlig som å kjøpe tre eller fire forskjellige høykvalitetsleker alt i ett.

  Hver opplevelse med leketøyet kan føles helt annerledes, avhengig av hvordan du former det, og det var denne endeløse variasjonen som fikk meg til å komme tilbake for mer. Fra å kontrollere det fra hele verden til enkelt å finne den perfekte justeringen av armene, er dette leketøyet ment å holde deg fornøyd igjen og igjen.

  Du vil definitivt aldri kjede deg med dette leketøyet mens du eksperimenterer med alle de herlig forskjellige vinklene, posisjonene og mønstrene det har å tilby.

  Hver krone brukt på Nova 2 blir brukt til god bruk. Denne er absolutt verdt prislappen!

  Min vurdering av We-Vibe Nova 2 Rabbitvibrator

  4.9/5

  B-Vibe Fjernstyrt Rimming Plug

  For anal

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  B-Vibe Rimming Plug er en unik vibrerende buttplugg med fjernkontrol. Skjult i nakken er et sett med roterende perler. Når du slår på disse perlene, masserer delukkemuskulaturen og skaper alle slags nye følelser som ligner på rimming.

  Sammen med en kraftig vibrator på spissen, leverer denne pluggen virkelig varene.

  • Medisinsk silikon
  • Ftalatfri
  • Vanntett
  • 5 vibrasjons-/rotasjonshastigheter, 6 vibrasjonsmønstre.
  • Oppladbar via USB
  • Lengde: 5 cm 
  • Diameter: 4 cm

  De 7 forskjellige rotasjons- og 6 vibrasjonsmodusene styres enten gjennom basen på Rimming Plug  eller med den praktiske fjernkontrollen.

  Fjernkontrollen er flott for å endre innstillinger i midten av økten og gjør det enkelt å finne akkurat det nivået av stimulering som passer deg.

  B-Vibe Rimming Plug er en stor rumpeplugg, perfekt for de som ønsker en dyp full følelse. Det brede T-formede håndtaket gjør det lett å gripe, samt behagelig å ha på seg, stå eller ligge.


  Mitt tips: La partner ta kontrollen ved å gi dem fjernkontrollen til B-Vibe Rimming Plug.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Min entusiasme for Fjernstyrt Rimming Plug  kjenner ingen grenser. Jeg visste at pluggen ville være av kvalitet men jeg forventet ikke å bli blåst bort av kombinasjonen av roterende perler og pulserende vibrasjoner.

  Så begynte jeg å bruke den som en vaginal plugg, og wow, er den intens! De roterende perlene som er ment å stimulere den anale lukkemuskelen fungerer like bra (eller bedre, i mitt tilfelle) rundt skjeden. Kombiner rimmingperlenes fem mulige hastigheter med de mange mønstrene til pærens hovedmotor, og jeg er på en orgasmisk rull på mindre enn ti minutter.

  Fordi det er to motorer, beveger vibrasjonene seg fra toppen helt ned til bunnen av pluggen. Jeg elsker det vaginalt, og partneren min har hatt det så gøy å kontrollere gleden min også. Det er fint for den tiltenkte bruken, også som en støpsel.

  Den kroppssikre silikonet kan steriliseres mellom hull (og partnere) slik at du ikke trenger å velge det ene eller det andre.

  Min vurdering av B-Vibe Fjernstyrt Rimming Plug

  4/5

  Hvordan bruke en fjernstyrt vibrator?

  Hvis du har en kulevibrator eller trusevibrator med sin egen dedikerte fjernkontroll, er det noen grunnleggende tips du må følge før du bruker trådløs vibrator.

  2
  •  Dette gjelder spesielt hvis du vil bruke leken offentlig for diskret spill.
  • Forsikre deg om at kulen er ren, funksjonell og fulladet før bruk
  • Sørg for å sette kulen i standby-modus, hvis det er en
  • Test volumet på vibrasjonene før du bruker det offentlig – lyden kan være høyere enn forventet!
  • Bruk vannbasert smøremiddel om nødvendig
  • Bruk tettsittende truser som ikke lar leketøyet falle ut.
  • Sørg for at du kan kontrollere dine orgasmiske reaksjoner!
  • Gjør deg kjent med de forskjellige vibrasjonsmodusene og innstillingene.
  • Sørg for å ha på deg antrekk som ikke vil avsløre den mistenkelige klumpen i trusa!


   Forhåpentligvis hjelper disse tipsene deg!

  Rengjøring av fjernbetjent vibrator

  Vet hvilket materiale leketøyet ditt er laget av

  Du burde være i stand til å fortelle hva sexleketøyet ditt er laget av, bare ved å sjekke ut boksen og / eller manualen den fulgte med, men hvis du allerede har mistet eller kastet disse tingene, kan du også sjekke leketøyet ditt på nettet.


  Bruk små mengder mild, duftfri såpe for å vaske lekene dine

  Ikke gjør feilen ved å tro at du trenger å bruke en hard såpe eller se mye skum for at sexleketøyet ditt skal bli ordentlig rengjort. Å bruke for mye såpe eller ekstremt hard såpe kan skade sexleketøy som er laget av mer følsomme materialer. Rengjøringsspray og våtservietter for sex er også et alternativ å huske på, fordi de er spesielt formulert for å rengjøre sexleketøy uten å skade dem.

  Ikke senk noe leketøy som er motorisert

  Hvis sexleketøyet ditt er motorisert – enten det betyr at du jobber med en batteridrevet situasjon eller leketøyet ditt faktisk har en strømledning av noe slag – senk den aldri i vann.

  Senk ikke-motoriserte, holdbare leker i kokende vann.

  Hvis sexleketøyet ditt er laget av et slitesterkt materiale (som silikon, pyrex, rustfritt stål eller stein) og det ikke er motorisert, bør du senke det i vann for å rengjøre det riktig. Å la leketøyet ditt sitte i kokende vann i noen minutter er faktisk det beste alternativet for en dyp rengjøring.

  Vask lekene dine før og etter bruk

  Hvis du antar at sexleketøyet ditt er trygt å bruke om morgenen bare fordi du har vasket det kvelden før, kan du ende opp med å sette deg selv i fare for infeksjoner.