Rabbit Vibrator – De beste i test

Den fungerer som en ekstern klitoris stimulator mens den gir jordskrapende indre G-punkt stimulering. Alle med nysgjerrighet for sexleketøy har sannsynligvis hørt legenden om rabbitvibratoren. I stedet for å la deg velge mellom en dildo eller en klitorisvibrator – eller å ha penetrerende sex mens du stimulerer klitoris – gjør rabbit alt samtidig.

Fant ikke det du letter etter?

Klikk her for å se et mye større utvalg av rabbitvibrator produkter

FAQ

Du vil få raskere, dypere, hardere, og lengre orgasmer. Den stimulerer klitoris og G-punkt samtidig. Du kan leke alene eller med en partner og bli alltid fornøyd med resultatet. 

Først, sjekk forpakningen. Ofte står det om rabbitvibratore er helt vanntett. Også er det en forskjell mellom helt vanntett vibrator (den kan senkes i vannet) og en som kan bare vaskes. De siste i denne listen kan du ikke bruke i dusjen.

Knappen som kontrollerer vibrasjonsmønsteret til skaftet er den som slår av og på rabbitvibratoren. Du må bare holde den inne til den begynner/slår seg av.

Vannligvis har rabbitvibratorene USB-ladere, men av og til kan du finne en med vanlige AA-batterier. Det tar ca. én til to timer av ladingstid før en rabbitvibrator er fult ladet. Du kan bruke PC-en din for å lade vibratoren, eller bruke laderen til telefonen din.

Rabbitvibratorene har som oftest flere vibrasjons programmer siden det er både et skaft og en klitorisstimulator å jobbe med. Mange kaninvibratorer roterer eller stimulerer også G-punktet med bølgelignende "kom hit" -bevegelser. Det er knappene som styrer funksjonene og  hastigheten, intensiteten, og mønstrene til disse funksjonene. 

Nesten alle rabittvibratorne er laget av silikon, som betyr at de er ikke så stive som de pleide å være. I tillegg, er de i dag designet for å sikre kompatibilitet med kvinnekroppen og følge formene dine.

Nesten alle rabittvibratorne er laget av silikon, som betyr at de er ikke så stive som de pleide å være. I tillegg, er de i dag designet for å sikre kompatibilitet med kvinnekroppen og følge formene dine.

Anna Johansen Lovebuddy.no
Anna Johansen

Jeg håper at du liker denne anmeldelsen av de beste rabbitvibratorere. Det tok meg lang tid å gå gjennom dem alle. Jeg håper inderlig at du kan bruke denne guiden til å plukke ut den riktige rabbitvibratoren for deg.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Velve Riva Luksus Rabbit Vibrator

  Testvinner

  Pluss

  Minus

  Om produktet:

  Den ultimate rabbitvibratoren er designet for å forføre deg på alle de rette måtene. Velve Riva tar den klassiske rabbitvibratoren og gjør den enda bedre – tykke riller langs staven gir ekstra stimulering hele veien inn og ut, mens den tykke tuppen presser mot G-punktet. Rabbitvibratoren har en ekstra kraftig motor i staven kombinert med en separat motor i klitorisvibratoren for maksimal nytelse.

  • Materialle: Silikon
  • Vanntett
  • 21 cm lengde
  • 10 vibrasjonsmønstrer
  • Brukstid: 60-90 min.
  • 2 motorer

  Deg som er en nybegynner eller en erfaren bruker. Med en deilig oppvarmingsfunksjon Velve Riva vil varme deg opp enten du faktisk bor i Spania eller “koser deg” under teppet i et kaldt område. Velve Riva vil med følelsen av sateng og dens vanntette natur; varme deg opp og får deg av gårde uansett hvor eller når du befinner deg.

  Siden den er vanntett har du en mulighet til å eksperimentere og nyte de deilige vibrasjonene i badekaret eller dusjen; alene eller med en partner.

  Produktanmelderser av Velve Riva Luksus Rabbit Vibrator

  Konklusjon

  Velve Rabbit er litt kostbar, men den er et flott alternativ for de som opplever at en tradisjonell rabbit ikke treffer blink.

  Den fleksible, buede armen er designet for å holde kontakten med klitoris mens du manøvrerer, og den indre armen er justerbar for å passe dine unike kurver.

  Passer perfekt for nybegynnere!

  Min vurdering av Velve Riva Luksus Rabbit Vibrator

  4.7/5

  Sinful Oppladbar Rabbit Vibrator

  Beste til Nybegynnere

  Pluss

  Minus

  Om produktet:

  Har du noen gang prøvd den originale rabbitvibratoren som ble kjent fra Sex and the City? Hvis du ikke har, er det på tide.
  Tjuefem centimeter av nyttelse roterer i begge retninger mens perlene virvler i under overflaten for enda mer stimulering. Samtidig har rabbitørene syv vibrasjonsmønstre som treffer klitoris akkurat der de skal. Husk å bruke et godt glidemiddel for gi den en skikkelig gli! 

  • Materiale: Kvalitets TPR.
  • 25 cm lengde
  • 6 vibrasjonsprogrammer
  • 6 rotasjonsprogrammer
  • 2 timers oppladning
  • Lateksfri

  Den kan se litt skummel ut for nybegynnere, men dette bør ikke stoppe deg. Det tar litt tid til å bli vant til følelsen av at alt vibrerer og roterer sammtidig, men du vil aldri la den være.

  Du kan enkelt justere hastighetene på kulene separat fra motoren til kaninen ved hjelp av en enkelt knapp. I tillegg kan du nyte den med partneren din som et hett forspill.

  Produktanmelderser av Sinful Oppladbar Rabbit Vibrator

  Videoer

  Konklusjon

  Det positive med Sinful Rabbit Vibrator er at den har mange vibrasjonsnivåer og at kulene kan bytte retning.
  I tillegg er den laget av myk silikon og kan brukes i dusjen! Det at den er i det største laget trekker ned. Den er absolutt ikke noe du kan bruke når du føler for en aldri så liten kjappis – dette var nemlig et tidkrevende prosjekt.

  Det tar tid til å bli vant til den, og at av og til er vibrasjonene i “skaftet” stimulerte hendene mine mer enn klitoris selv. 

  Min vurdering av Sinful Oppladbar Rabbit Vibrator

  3.6/5

  Baseks First Time Rabbit Vibrator

  Beste til prisen

  Pluss

  Minus

  Om produktet:

  Baseks er faktisk en kjærlighetsmaskin: Med det 23 cm lange og innsettbare “skaftet” og den “pneumatiske tre-trinns thrusteren”, simulerer Baseks “First time” følelsen av et knakende godt samleie med en partner. Og alt dette skjer samtidig mens kaninørene beveger seg i 3 hastigheter .

  • Materiale: TPE og ABS 
  • 3 vibrasjonsprogrammer
  • 23 cm lengde
  • 2 AA batarier
  • Lateksfri

  Alt er i navnet, denne vibratoren passer perfekt for nybegynnere. Hvis du er nysgjerrig på rabbitvibratorer, men er litt usiker, er Baseks det beste valget for deg. Den er lett å komme i gang med og bli vant til. 

  Baseks er kjempelett å styre og føles god mot huden. Dette er en perfekt introduksjon til en rabbitvibratorverden med design som gir en realistisk følelse.

  Produktanmelderser av Baseks First Time Rabbit Vibrator

  Videoer

  Konklusjon

  Dette er en helt standard rabbitvibrator, som verken skuffer eller overrasker særlig.

  Jeg synes den er noe i det kjedeligste laget å bruke alene, men funker fint som «det lile ekstra» for å oppnå orgasme sammen med en partner.

  Den får et pluss for at den har en stillegående motor og at den er veldig billig.

  Min vurdering av Baseks First Time Rabbit Vibrator

  3.4/5

  Fifty Shades of Grey Oppladbar G-punkts Rabbit Vibrator

  Pluss

  Minus

  Om produktet:

  Offisielle Fifty Shades of Grey Rabbit Vibrator er en bestselger fra Fifty Shades of Grey Official Pleasure Collection av sex leker, og ingen bør gå glip av denne fantastiske vibratoren!

  De to slanke og vanntette motorene tilbyr 36 mulige kombinasjoner av vibe-mønstre, og en god kurve som treffer akkurat den rette spotten. Det er også den perfekte gaven til den erotiske skjønnlitterære fanen i livet ditt.

  • Materiale: Silikon
  • 3 hastigheter og 9 vibrasjonsmønstre i skaftet.
  • 3 hastigheter i ørerne.
  • 24,1 cm lengde
  • Helt vanntett
  • Oppladbar

  Denne vibratoren er helt utrolig enkelt å bruke, så hvis du har lyst å prøve noe nytt og spennende, passer denne rabbitvibratoren nettopp deg! Med hardt pulserene vibrasjonsmønstre kan du gjerne bruke den alene. Denne kan også bli til et utrolig pirrende tillegg til rollespill.

  Produktanmeldelser av Fifty Shades of Grey Oppladbar G-punkts Rabbit Vibrator

  Videoer

  Konklusjon

  En herlig kvalitets rabbitvibrator med en solid knekk på tuppen!
  Den er enkel å regulere, da det bare er to knapper. Fifty Shades of Grey vibrator er ikke rask og hissig, men dyp og rumlende, slik at man virkelig kjenner det helt ned i tærne!
  Det er skaftet som er det beste syntes jeg, ikke misforstå, klitorisvibben er helt ok, men skaftet treffer g-punktet så godt og de dype vibrasjonene er perfekte!
  Denne er så absolutt verdt prisen!

  Min vurdering av Fifty Shades of Grey Oppladbar G-punkts Rabbit Vibrator

  4.8/5

  Rocks of Enigma Oppladbar Rabbit Vibrator

  Pluss

  Minus

  Om produktet:

  Rocks Off Enigma kombinerer elegant stil med utsøkt nytelse. Det ergonomiske designet til Enigma gjør det så enkelt og behagelig å holde mens de intenst kraftige vibrasjonene gir varig seksuell tilfredshet. Denne 10-funksjoners rabbitvibratoren er designet for intens glede og sitter perfekt balansert i hånden din.

   Den følsomme håndtakretningen gjør at det enkelt kan påføres trykk mot G-punktet med en mild bevegelse nedover, perfekt for deg å på en oppdagelsesferd etter den ideelle seksuelle stimuleringen for dine behov.

  Det unike ergonomiske designet gir deg total kontroll over hele opplevelsen! 

  • Materiale: Silikon
  • 10 vibrasjonsmønstrer.
  • 180 min ladetid
  • 20 cm lengde
  • Helt vanntett
  • Oppladbar

  Denne vibratoren er anbefalt for dem som setter pris på følelsen av velvære som følge av orgasme. Du bruker den de fleste dager som en form for intens, behagelig avslapning. Fordi du kan bruke de to delene av vibratoren separat, kan du skape sin egen lekestil.

  Du kan kryddre opp vannlig sex med stimulering fra en annen verden.

  Produktanmelderser av Rocks of Enigma Oppladbar Rabbit Vibrator

  Videoer

  Konklusjon

  Det er alltid gøy når sexleketøy krever veldig lite anstrengelse å bruke; du slår dem på, glir dem inn og lar dem skape gnistrende magi, og Enigma er nettopp en av disse sexleketøyene. Den bringer meg en utrolig orgasme på et sølvfat, og mer til! 
   
  Rocks Off Enigma er definitivt hvor en elegant stil møtes utsøkt glede. Den er enkel å bruke, gir kraftige vibrasjoner, dype, rumlende følelser til hele veien ned og har en perfekt passform. Hva mer kan du be om?

  Min vurdering av Rocks of Enigma Oppladbar Rabbit Vibrator

  4.8/5

  LELO Ina Wave Dual Action Vibrator

  Pluss

  Minus

  Om produktet:

  De som virkelig elsker den indre stimuleringen for å oppnå klimaks bør prøve INA Wave. Den har teknologi som beveger en silkemyk “premium silikon” kurve i en pulserende penetrativ bevegelse. Du kan kombinere bevegeligheten med leketøyets 10 vibrasjonsmønstre for en intens opplevelse.

  • Materiale: ABS og Silikon
  • 10 vibrasjonsprogrammer.
  • 19,5 cm lengde
  • Helt vanntett
  • Oppladbar

  Denne vibratoren er anbefalt for dem som setter stor pris på følelsen av velvære som følge av orgasme. Du bruker den de fleste dager som en form for intenst behagelig avslapning.  Fordi du kan bruke de to delene av vibratoren separat.

  Du kan skape sin egen lekestil. Du kan krydder opp vannlig sex med stimulering fra en annen verden.

  Produktanmelderser av Ina Wave Dual Action Vibrator

  Videoer

  Konklusjon

  Det er et virkelig imponerende premiumprodukt og prefekt for både nybegynnere og erfarne leketøybrukere. Utrolig enkelt å bruke med bare en knapp. I tillegg husker vibratoren den siste innstilingen du brukte. 

  Ina Wave er perfekt for å stimulere G-punkt og klitoris for det mest intense og tilfredsstillende klimaks!

  Min vurdering av Ina Wave Dual Action Vibrator

  4.7/5

  Hvordan bruke Rabbit Vibrator?

  En rabbit dildo har et skaft for penetrering og en liten utstikker -kaninørene- som er ment for å vibrere mot klitoris. Både skaftet og kaninørene vibrerer som oftest. Det er nettopp denne dobbelstimuleringen som gjør rabbitvibratoren til kvinnens favoritt. Hvis du ligger på rygg vil altså ørene på vibratoren peke mot taket – og det vil øynene dine og!  

  1. Varm opp

  Bruk tuppen av vibratoren for å stimulere klitoris og skjedeåpningen i begynnelsen. De gode vibrasjonene vil få deg i stemning og sende sjokkbølger av kåthet til resten av kroppen. Snart føler du kanskje behovet for å fylles opp! 

  2. Bruk glidemiddel

  Bruk litt glidemiddel på vibratoren og deg selv for en lettere “introduksjon”. Press skaftet mot g-punktet (opp mot navlen) og la kaninørene leke over klitoris.

  3. Finn riktig vibrasjon

  Prøv deg frem og finn ditt favorittprogram. Noen rabbiter har to motorer; én i skaftet og én i klitorisdelen, slik at du kan styre nytelsen separat og få det akkurat som du foretrekker.

  4.Finjuster bevegelsene

  En rabbitvibrator er ikke det samme som en dildo, og man behøver ikke å heise seg ned og opp på vibratoren, eller bevege den spesielt masse for å få en god opplevelse. Det er selvsagt individuelt hva man liker, men ofte vil de kraftige vibrasjonene purre mot klitoris og g-punktet, og gi mye nytelse i seg selv. Finjuster og finn ut hva du selv liker!  

  Rengjøring av rabbitvibratorer

  Jeg anbefaler at du alltid rengjør sexleketøyet ditt før og etter bruk – Spesielt første gang! Det er fordi det kan ligge støvpartikler fra produksjon og transport i forpakningen. Med «vask» menes det ikke at du skal skrubbe leketøyet med salmiakk eller putte det i vaskemaskinen, men rengjøre det med tilbehør beregnet for sexleketøy. 

  Ta ut batteriene (hvis mulig) eller sørg for at stikkontakten ikke står i hvis produktet er strømdrevent. Fjern glidemiddelrester, smuss og væske med lunkent vann og en mild intimsåpe. Bruk aldri noe sterkere, da såperester kan medføre irritasjon neste gang du bruker leken. 

  Når dette er gjort anbefaler jeg deg å smøre leketøyet med et tynt lag rensegele før du lar leketøyet lufttørke.
  Når du skal kjøpe en desinfiserende rens er det viktig å sjekke at den kan brukes på alle materialer – vinyl, lakk, plast, gummi, latex, skinn, akryl og silikon. Kjøper du feil kan det bli skade på produktet ditt.