Orion Julekalender – Test og Anmeldelse

Orion 2022
100%
Design
92%
Bruk
93%
Kvalitet
86%
Pris
88%
Opptreden
Vurdering:
4.9/5

Etter alle testene våre her på Lovebuddy har vi kommet frem til at Sinful har de beste julekalenderene. De har en god service, de tilbyr raske og diskrete leveranser. Kundeservicen deres bidrar med både god service og god kunnskap for å hjelpe deg riktig, til den beste julekalenderen for deg.

Pros

Cons

Prøvd og anmeldt av Anna Johansen

Prøvd og anmeldt av Anna Johansen

"Livet må nytes i det fuleste og alle sexlekene må prøves. Jeg prøver å anbefale favorittene mine så at alle har moro".

Orion 2022

Høydepunkter

Aldri skjedd deg igjen på soverommet - med nye leker som må prøves ut.
Perfekt for nybegynnere - den perfekte blandingen mellom enkle og allsidige leker.
Glem alt stress før jul - slik kan du nyte ren avslapning hver dag!
Tenner nye lidenskaper - den perfekte måten å oppdage nye preferanser.
Du får orgasmisk Womanizer i julekalenderen din.
24 leker som kan nytes om og om igjen julen utover.
Orion 2022

Om Orion 2022 Julekalender

Opplev en sensuell lek før jul med Orion julekalender som inkluderer en original Womanizer! Kjærlighetsfeiringen inspirerer ønsket om sex. Mindre stress og en koselig atmosfære – det er klart at menn og kvinner liker å bruke førjulstiden til å tilbringe tid sammen.

Design

Design

Erotiske overraskelser i julekalenderen fra Orion i en spennende julekalender i erotisk design til det virtuelle julemarkedet ... Det er til og med en spesialutgave av orgasme favoritten Womanizer i år også. Orion julekalender vil gjøre førjulstiden enda mer behagelig enn noen gang! Så skaff deg en adventskalender nå-du kan enten overraske partneren din med denne varme førjulsgaven eller du kan unne deg selv. Du vil ha det gøy og oppdage en ny side av ditt kjærlighetsliv med innholdet i kalenderen - dag for dag og dør etter dør.

Bruk

Bruk

Hvis du er ikke sikker om hvordan du bruker lekene, ikke bekymr deg! Det er også en brosjyre inkludert med mange tips og triks om kjærlighet. Men *spoiler* alert! Hvis du vil bli overrasket hver dag frem til det kraftige klimakset den 24. desember, bør du ikke se inn i heftet før julaften. Dette garanterer også en wow -effekt hver dag.

Kvalitet

Kvalitet

Orion har god kvalitetskontroll og tar ansvar for produktene i pakken. Alt er laget av hudvennlig materiale med god funksjonalitet. Ingen dårlige og brokete motorer eller batterier som leker. Orion sørger for at du for produkter av høyeste hygienestandarder.

Pris

Pris

Du får 24 forskjellige leker, Womanizer og ting som vil la deg nyte sexlivet ditt for bare 129€. Selv om prisen på alle lekene samlet er 429€ parer du 300€.

Opptreden

Opptreden

Orion søter adventstiden med en erotisk julekalender. Vil du bli overrasket på 24 dager, nyte en glamorøs juletid og ha noen små pauser i den travle hverdagen? Uansett hva du ønsker deg, har Orion julenissen det. Orion julekalender passer for alle som liker overraskelser og variasjon, og som liker å prøve nye ting. Samtidig som nyte lek og alle spennende variasjoner.

Orion julekalender 2021

Orion adventskalender 2020

Orion Julekalender Unboxing:  I 2021 luksusversjonen av Orion har de lagget  julekalendere for par, kvinner og menn. Bak 24 dører befinner seg elegante overraskelser. Julekalenderen er den unike gaven og overraskelsen til partneren din i juletider. Med luksuriøst tilbehør av høy kvalitet for ditt kjærlighetsliv.

I kalenderen er du overrasket med produkter fra toppmerker som Sweet Smile, Adrien Lastic, Petit JouJoux, Bad Kitty og Mystim. Vibrerende, erotiske, fengslende og overraskende gaver samt tilbehør til ham og henne. Produktverdi var 500 EUR for 120.  Kalenderen inneholdte den eksklusive versjonen av Womanizer 2go i den 24. boksen. I et subtilt leppestiftdesign i tilfeldig farge. Det skjemmer klitoris uten kontakt med den patenterte Pleasure Air -teknologien i 6 intensiteter og er også vanntett.

Ikke bare inne i HUI: Kalenderen overbeviser også visuelt, det store bokformatet kan åpnes og plasseres er et blikkfang i alle hjem. I stedet for dører forventer du 24 pappesker i forskjellige størrelser når de brettes ut.

Orion julekalender 2019

Orion adventskalender 2019

Orion julekalender Unboxing: Desember 2019 var folkets favoritt måneden med denne julekalenderen for kjærestepar. Bak dører skjulet det seg romantiske og erotiske produkter som f.eks. massasjeprodukter, sexy leker og annet. Verdien var cirka 3 200 kroner!

I “Luxus” versjonen kunne folk forvente mer eksklusive kjærlighetsleker og overraskelser. Prisen var også litt høyere: For en pris på 129 euro med en produktverdi på 399 euro fikk du sexleker av høy kvalitet som garantert gir mer variasjon på soverommet ditt. De 24 boksene i forskjellige størrelser gir overflaten et sofistikert 3D -utseende.

Innholdet 2019: Med en Luxus versjon av Orion julekalenderen kan partneren din og du se frem til et fjernstyrt Belou vibratoregg for vaginal og klitoris massasje som et spesielt høydepunkt. Den inneholdt også  2 spennende undertøy, 2 bondage-artikler av høy kvalitet, 3 forførende massasjeprodukter, 6 stilige høydepunkter og 10 spennende kjærlighetsleker, som kjærlighetsfestivalen lever opp til. I den vanlige utgaven fikk folk Womanizer og litt mindre utvalg av leketøy.

Orion julekalender 2018

Orion adventskalender 2018

Orion julekalender Unboxing: Orion har gjort noe helt spesielt i 2018! De hadde 3 versjoner av julekalenderen. Det var en klassisk versjon for 59,95 euro med samlet verdi for nesten 200 euro, og luxus versjon for 99, 95 eur med verdi på 219 eur.

Og for folk som hadde lyst på noe mer spennende har Orion lagget en BDSM julekalender for en total verdi på 234 euro!

Som vanlig var det forskjellige sexleketøy, forbruksvarer, undertøy og varmt tilbehør i de klassiske og luksuriøse utgavene. Fetisj -versjonen, derimot, profilerte seg på Magic Wand og BDSM -artikler og gjorde julesesongen mer spennende med håndjern, pisk og munnknebel!

Orion julekalender 2017

Orion adventskalender 2017

Orion julekalender Unboxing:

Det var to forskjellige versjoner av Orion julekalender i 2017. En klassisk versjon og en fetisjversjon verdt over 300 euro!

Den klassiske versjonen i 2017 inkluderte berømte vibrerende egget Bullet i rødt, en vibrerende penisring, to fingervibratorer, en penisarm, smøremiddel, myke bondage leker og mye mye mer. Fetisjversjonen, derimot, inkluderte ikke bare håndjern, bindetau og pisk, men også kjønnsleppeklipp, brystvorteklemmer, et nervehjul, en ballgag og mer generelle produkter. 

Designen var ikke så fantastisk som i Orion julekalender 2020 og 2021, men denne kalenderen hadde en fantastisk utvalg av leker.

Anmeldelser av Orion Julekalender

Offisielle bilder

Videoer

Mine tanker

Orion julekalenderen var så fantastisk at jeg vil kjøpe en til til venninna mi og definitivt kjøper jeg en neste år. Og luksusutgaven… ren nytelse!

Emballasjen er stilig og attraktiv, designen er gjennomtenkt. Spesielt i luksusutgaven! Skuffene elegante og kan bli til en pynt under juletreet ditt.

I de små skuffene finner du en ny overraskelse hver dag. Og overraskelser i Orion julekalender blir bare bedre med hver ny skuff.  Alle sexleketøy og erotiske gjenstander er av høy kvalitet. Det eneste er at sammenligne med andre julekalenderne er det ikke so mange absolutt unike leker. Sexleketøy er av høy kvalitet men det er det. Den totale verdien av overraskelsene er litt lavere enn med kalendere fra Amorelie, men kjøpesummen er også mindre!

Alt i alt bør du fortsatt se frem til overraskelsene og gledelig jul! Du får et mangfoldig utvalg av sexleketøy, forbruksvarer, myke bondage -artikler og til og med litt sexy undertøy! Hvis det skjer og du blir ikke glad i en av lekene, uansett har du spart penger. Kjøpesummen er omtrent 200 euro billigere enn kalenderens totale verdi!

Jeg vil gjerne anbefale kalenderen til deg. Du får mye mer gøy med en partner, men hvis du vil kjøpe en bare til deg selv, er det ingen stress eller problemer. Hvis du vil kan du imidlertid bruke alle leker med en gang, men da må du finne på forhånd hva er inni i julekalenderen. 

Bare vet at så snart du har Orion julekalenderen hjemme er det vanskelig å vente og åpne bare en eske om dag.

Orion julekalender 2022
vs
Orion julekalender 2021
vs
Orion julekalender 2020
vs
Orion julekalender 2019

År etter år fortsetter Orion med fantastiske kalenderne som bare gir himmelsk nytelse. Så du er lovt å se fram til stimulerende sexleker og designerisk tilbehør. Hvert år velger de nye og unike leker så at du kan bygge på samlingen din uten å bli red at du får de samme leker omigjen. 

Orion julekalender 2021

Dette året har Orion sluppet bare en Luxus versjon av julekalenderen. Beste leken i kalenderen er selvfølgelig Womanizer som koster 49 euro. Den store gleden kommer og fra bondage leker og erotisk tilbehør som er nydelig pakket i esker!
Womanizer

Orion julekalender 2020

Det var tre utgaver av den berømte julekalenderen i 2020. Høydepunktet i den klassiske versjonen var en G-spot-vibrator. Luksusversjonen hadde en Womanizer 2go leken og mange toppmerker pakket sammen i en pen eske som vil at du gjetter hva er inni i hver!!
Tre versjoner

Orion julekalender 2019

Det var bare to typer kalendere. Høydepunktet i den klassiske versjonen var en Womanizer G-spot-vibrator mens i Luxus versjonen hadde de Belou vibrerende egg. Alle varer var av høyeste kvalitet og garantert ga en variasjon i sexlivet og på soverommet.
To versjoner

Hvordan har vi testet og anmeldt kalenderne?

Mottakelse av produktet

Amorelie har sendt kalenderen til en av våre ansatte og deretter etter ble den sendt videre til en tester.

Testing og skriving

Testeren prøvde alle produktene over tid og skrev notatene sine. Anmeldelser er basert på notater og opplevelser til testeren.

Informasjonen er lastet opp

Etter en sjekk er anmeldelsen lastet opp til nettsiden. Vi tar både gode og dårlige anmeldelser for å gi dere ærlige resultater uten å ekskludere noe. Vi bare tilsetter bildene og linker til produkter, så at dere kan finne produktene som fanget dere.

FAQ om Orion julekalenderen

Din adventskalender vil bli levert innen 1-3 virkedager av DHL. Og det beste av alt: forsendelsen er ikke bare gratis, men pakken er også pakket på en helt nøytral måte. Enten det blir levert direkte på døren eller til en pakkestasjon - ikke engang personen som leverer pakken vet hva du unner deg selv.

Alle nødvendige batterier og USB -kabler er inkludert i ORION adventskalenderen. Så du trenger ikke å bekymre deg for det lenger.

Absolutt! Adventskalenderen fra ORION er designet slik at produktene som følger med er perfekte for både erfarne leketøyfans og nybegynnere. I tillegg til basisprodukter, er det også spennende leker og tilbehør som lar deg oppdage nye ting du ikke visste at du likte før. Videre vil du motta en kjærlighetsguide med tips og instruksjoner for alle produktene. Så det spiller ingen rolle om du har erfaring eller er helt nybegynner - ORION adventskalender vil krydre noens sexliv.e bare sexleker, du får tilbehør og. Når dere kommer til nummer 24 og den store avsløringen, hadde du allerede opplevd tre uker med orgasmer, lek, slemhet, sexy tider og mye moro. Leker er valget på en måte hvor du kan mikse dem. Du får mange lekemuligheter i ei eske.

Når lukket: 37,5 x 26,5 x 17,5 cm
Ved åpning: 75 x 26,1 x 8,5 cm

ORION adventskalender har et bredt spekter av forskjellige produkter. 

Womanizer Starlet 69.00 €
Wand Vibrator 59.95 €
Handcuffs 24.95 €
Glass Dildo 24.95 €
Vibro-Cock ring 19.95 €
Masturbator 19.95 €
Paddle 19.95 €
Strap Bra 19.95 €
Finger Vibrator 17.95 €
Noir Briefs 17.95 €
Anal Vibrator 17.95 €
Love Balls 16.95 €
Mini Vibrator 12.95 €
Card Game 9.95 €
Dice Trio 9.95 €
Butt Plug 9.95 €
Just Play SexCream 50ml 9.95 €
Mask 9.95 €
Massage Oil Seduction 50ml 7.95 €
Cock Ring 7.95 €
Massage Candle Rome 7.95 €
Lubricant Premium 50 ml 6.95 €
Pjur Set 4.95 €
Secura Condoms 3.95 €

Totalt verdi: 429 €

Du får mange forskjellige produkter og derfor kan oppdage helt nye interesser og preferanser som du ikke visste at du likte før.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *