Orion Julekalender – Test og Anmeldelse

Orion 2022
100%
Design
92%
Bruk
93%
Kvalitet
86%
Pris
88%
Opptreden
Vurdering:
4.7/5

Efter alle vores tests af voksen julekalendere er alle blevet vundet af Sinful’s Premium Julekalender. En af årsagerne er takket være dens overkommelige pris, sammen med et eksklusivt indhold, hvor hvert sexlegetøj er forgyldt. Tjek Sinfuls udvalg her, eller fortsæt med at læse om Orion Julekalender 2023 nedenfor.

Pros

Cons

Prøvd og anmeldt av Anna Johansen

Prøvd og anmeldt av Anna Johansen

"Livet må nytes i det fuleste og alle sexlekene må prøves. Jeg prøver å anbefale favorittene mine så at alle har moro".

Orion 2022

Høydepunkter

Aldri skjedd deg igjen på soverommet - med nye leker som må prøves ut.
Perfekt for nybegynnere - den perfekte blandingen mellom enkle og allsidige leker.
Glem alt stress før jul - slik kan du nyte ren avslapning hver dag!
Tenner nye lidenskaper - den perfekte måten å oppdage nye preferanser.
Du får orgasmisk Womanizer i julekalenderen din.
24 leker som kan nytes om og om igjen julen utover.
Orion 2022

Om Orion 2023 Julekalender

Opplev en sensuell lek før jul med Orion julekalender som inkluderer en original Womanizer! Kjærlighetsfeiringen inspirerer ønsket om sex. Mindre stress og en koselig atmosfære – det er klart at menn og kvinner liker å bruke førjulstiden til å tilbringe tid sammen.

Design

Design

Orion erotisk adventskalender 2023 er en opplevelse i seg selv. Den er utformet i en lekker, stilren lilla design i hard papp. Deretter finnes det 24 esker som du kan bruke til oppbevaring i fremtiden. Orion julekalender vil gjøre førjulstiden enda mer behagelig enn noen gang! Så skaff deg en adventskalender nå - du kan enten overraske partneren din med denne varme førjulsgaven, eller unne deg selv. Du vil ha det gøy og oppdage en ny side av ditt kjærlighetsliv med innholdet i kalenderen - dag for dag og dør etter dør.

Bruk

Bruk

En erotisk adventskalender som Orion Adventskalender 2023 fungerer akkurat som en klassisk julekalender. Det betyr at dere åpner en av eskene hver dag fra 1. desember til 24. desember, og avhengig av innholdet vil du kunne utforske overraskelsen din på forskjellige måter. Det kan alltid være lurt å forberede seg på at produktet kan trenge lading og kanskje ikke fungerer umiddelbart når du får det. Og alltid ha vannbasert glidemiddel tilgjengelig, det er viktig med akkurat vannbasert glidemiddel fordi det finnes mange silikonprodukter. Hvis et silikonbasert glidemiddel brukes på sexleketøy, kan de gå i stykker. Hvordan produktene brukes vil du få informasjon om når du åpner eskene, og siden jeg ikke vil avsløre alt, lar jeg være å fortelle mer. Imidlertid må du eller dere ikke glemme å kombinere sexleketøyene sammen, jo flere erogene soner som stimuleres samtidig, jo kraftigere kan orgasmen bli.

Kvalitet

Kvalitet

Høy kvalitet kan vi garantere med Orion Adventskalender, og det gjelder både selve kalenderen og innholdet. Innholdet består av deilige produkter som er nøye utvalgt. Produktene er alle laget av allergivennlige materialer.

Pris

Pris

Orion Julekalender 2023 koster 1695 kr, mens innholdet i julekalenderen er verdt 5900 kr. Dette betyr at det er en prisgunstig kalender, og at du bare betaler omtrent 1/3 av hva den faktisk er verdt.

Opptreden

Opptreden

Orion erotisk adventskalender 2023 overrasker med en QR-kode som gir ekstra krydder til opplevelsen. Den stilrene lilla designen og 24 esker for praktisk oppbevaring gjør den til et desemberhøydepunkt. Enkel i bruk, den åpner en ny overraskelse hver dag og gir dere muligheten til å utforske nye områder. Fokus på kvalitet og god verdi for pengene gjør den til et attraktivt valg for kun 1695 kr.

Opptreden

Opptreden

Orion erotisk adventskalender 2023 overrasker med en QR-kode som gir ekstra krydder til opplevelsen. Den stilrene lilla designen og 24 esker for praktisk oppbevaring gjør den til et desemberhøydepunkt. Enkel i bruk, den åpner en ny overraskelse hver dag og gir dere muligheten til å utforske nye områder. Fokus på kvalitet og god verdi for pengene gjør den til et attraktivt valg for kun 1695 kr.

Lansering av Orion Erotic Advent Calendar Premium

Orion Erotisk Adventskalender Premium

Nytt av året er denne premium-versjonen: Orion Erotisk Adventskalender PREMIUM. Her får du enda mer luksuriøs og erotisk nytelse med 24 nøye utvalgte overraskelser som setter lidenskapen i sentrum. Denne eksklusive kalenderen er laget for å gjenopplive lysten og utforske nye intime horisonter. Med 14 stimulerende sexleketøy og 10 ekstra overraskelser passer den både for nybegynnere og erfarne elskende. Den er spesielt laget for deg som allerede har prøvd originalversjonen.
Det som skiller Orion Adventskalender Original og Orion Adventskalender Premium er selvfølgelig innholdet, og verdien i premiumversjonen er betydelig høyere. Med merkevarer til en samlet verdi av 6389 SEK, inkludert en parvibrator og en lufttrykksvibrator, imponerer Premium-kalenderen. Selv om to produkter er de samme som i Originalen, har de resterende produktene blitt tatt til et ekstra nivå i Premium. Høykvalitets glidemidler og tilbehør supplerer innholdet og forbedrer intime stunder.

SPOILER ALERT
Parvibrator fra We-Vibe
Lufttrykksvibrator fra Romp

Orion julekalender 2023 VS. Orion Julekalender 2022

Orion 2022

Jeg ble faktisk ganske overrasket da jeg oppdaget dette, men Orion adventskalenderen for 2022 og 2023 er faktisk nøyaktig den samme erotiske kalenderen. Både innholdet og utseendet er akkurat det samme. Men for meg som ikke har prøvd en Orion adventskalender tidligere, gjør det ingenting. Men for deg som har, vil jeg anbefale å prøve deres nyhet i stedet: Orion Premium adventskalender.

Denne informasjonen var litt kjedelig, selv om jeg ikke har prøvd den tidligere. Det føles som om de ikke har så mye fantasi.

Orion julekalender 2021

Orion adventskalender 2020

Orion Julekalender Unboxing:  I 2021 luksusversjonen av Orion har de lagget  julekalendere for par, kvinner og menn. Bak 24 dører befinner seg elegante overraskelser. Julekalenderen er den unike gaven og overraskelsen til partneren din i juletider. Med luksuriøst tilbehør av høy kvalitet for ditt kjærlighetsliv.

I kalenderen er du overrasket med produkter fra toppmerker som Sweet Smile, Adrien Lastic, Petit JouJoux, Bad Kitty og Mystim. Vibrerende, erotiske, fengslende og overraskende gaver samt tilbehør til ham og henne. Produktverdi var 500 EUR for 120.  Kalenderen inneholdte den eksklusive versjonen av Womanizer 2go i den 24. boksen. I et subtilt leppestiftdesign i tilfeldig farge. Det skjemmer klitoris uten kontakt med den patenterte Pleasure Air -teknologien i 6 intensiteter og er også vanntett.

Ikke bare inne i HUI: Kalenderen overbeviser også visuelt, det store bokformatet kan åpnes og plasseres er et blikkfang i alle hjem. I stedet for dører forventer du 24 pappesker i forskjellige størrelser når de brettes ut.

Orion julekalender 2019

Orion adventskalender 2019

Orion julekalender Unboxing: Desember 2019 var folkets favoritt måneden med denne julekalenderen for kjærestepar. Bak dører skjulet det seg romantiske og erotiske produkter som f.eks. massasjeprodukter, sexy leker og annet. Verdien var cirka 3 200 kroner!

I “Luxus” versjonen kunne folk forvente mer eksklusive kjærlighetsleker og overraskelser. Prisen var også litt høyere: For en pris på 129 euro med en produktverdi på 399 euro fikk du sexleker av høy kvalitet som garantert gir mer variasjon på soverommet ditt. De 24 boksene i forskjellige størrelser gir overflaten et sofistikert 3D -utseende.

Innholdet 2019: Med en Luxus versjon av Orion julekalenderen kan partneren din og du se frem til et fjernstyrt Belou vibratoregg for vaginal og klitoris massasje som et spesielt høydepunkt. Den inneholdt også  2 spennende undertøy, 2 bondage-artikler av høy kvalitet, 3 forførende massasjeprodukter, 6 stilige høydepunkter og 10 spennende kjærlighetsleker, som kjærlighetsfestivalen lever opp til. I den vanlige utgaven fikk folk Womanizer og litt mindre utvalg av leketøy.

Orion julekalender 2018

Orion adventskalender 2018

Orion julekalender Unboxing: Orion har gjort noe helt spesielt i 2018! De hadde 3 versjoner av julekalenderen. Det var en klassisk versjon for 59,95 euro med samlet verdi for nesten 200 euro, og luxus versjon for 99, 95 eur med verdi på 219 eur.

Og for folk som hadde lyst på noe mer spennende har Orion lagget en BDSM julekalender for en total verdi på 234 euro!

Som vanlig var det forskjellige sexleketøy, forbruksvarer, undertøy og varmt tilbehør i de klassiske og luksuriøse utgavene. Fetisj -versjonen, derimot, profilerte seg på Magic Wand og BDSM -artikler og gjorde julesesongen mer spennende med håndjern, pisk og munnknebel!

Orion julekalender 2017

Orion adventskalender 2017

Orion julekalender Unboxing:

Det var to forskjellige versjoner av Orion julekalender i 2017. En klassisk versjon og en fetisjversjon verdt over 300 euro!

Den klassiske versjonen i 2017 inkluderte berømte vibrerende egget Bullet i rødt, en vibrerende penisring, to fingervibratorer, en penisarm, smøremiddel, myke bondage leker og mye mye mer. Fetisjversjonen, derimot, inkluderte ikke bare håndjern, bindetau og pisk, men også kjønnsleppeklipp, brystvorteklemmer, et nervehjul, en ballgag og mer generelle produkter. 

Designen var ikke så fantastisk som i Orion julekalender 2020 og 2021, men denne kalenderen hadde en fantastisk utvalg av leker.

Anmeldelser av Orion Julekalender

Offisielle bilder

Videoer

Mine tanker

Jeg satte virkelig pris på Orion Julekalender og er nysgjerrig på premiumversjonen til neste år. Jeg synes imidlertid det er litt kjedelig at originalversjonen er den samme som i fjor.

For å oppsummere, emballasjen har en tiltrekkende eleganse og designen er nøye gjennomtenkt. Dette gjelder spesielt for luksusutgaven! Skuffene er stilfulle og kan også fungere som en vakker dekorasjon under juletreet ditt.

Bak hver lille luke finner du en ny overraskelse hver dag. Overraskelsene i Orion julekalender blir bare bedre for hver luke du åpner. Alle sexleketøy og erotiske gjenstander er av høy kvalitet. Den eneste forskjellen er at i forhold til andre julekalendere, er det ikke like mange helt unike leker. Selv om sexleketøyene er av høy kvalitet, er det hovedsakelig det. Totalverdien av overraskelsene er noe lavere enn Amorelies kalendere, men prisen er også mer rimelig!

Du får et allsidig utvalg av sexleketøy, forbruksvarer, myke bondageartikler og til og med litt sexy undertøy! Hvis du skulle finne en leke du ikke er begeistret for, har du likevel spart penger. Prisen er omtrent 200 euro billigere enn verdien av kalenderinnholdet!

Jeg vil gjerne anbefale denne kalenderen til deg. Du vil ha enda mer moro hvis du deler den med en partner, men hvis du velger å kjøpe den bare for deg selv, er det ingen stress eller problemer. Selv om du har muligheten til å bruke alle lekene på en gang, må du vite på forhånd hva som er i julekalenderen.

Bare vær oppmerksom på at så snart du har Orion julekalenderen hjemme, er det vanskelig å motstå fristelsen til å åpne flere luker på en gang.

Orion julekalender 2021
vs
Orion julekalender 2020
vs
Orion julekalender 2019

År etter år fortsetter Orion med fantastiske kalenderne som bare gir himmelsk nytelse. Så du er lovt å se fram til stimulerende sexleker og designerisk tilbehør. Hvert år velger de nye og unike leker så at du kan bygge på samlingen din uten å bli red at du får de samme leker omigjen. 

Orion julekalender 2021

Dette året har Orion sluppet bare en Luxus versjon av julekalenderen. Beste leken i kalenderen er selvfølgelig Womanizer som koster 49 euro. Den store gleden kommer og fra bondage leker og erotisk tilbehør som er nydelig pakket i esker!
Womanizer

Orion julekalender 2020

Det var tre utgaver av den berømte julekalenderen i 2020. Høydepunktet i den klassiske versjonen var en G-spot-vibrator. Luksusversjonen hadde en Womanizer 2go leken og mange toppmerker pakket sammen i en pen eske som vil at du gjetter hva er inni i hver!!
Tre versjoner

Orion julekalender 2019

Det var bare to typer kalendere. Høydepunktet i den klassiske versjonen var en Womanizer G-spot-vibrator mens i Luxus versjonen hadde de Belou vibrerende egg. Alle varer var av høyeste kvalitet og garantert ga en variasjon i sexlivet og på soverommet.
To versjoner

Hvordan har vi testet og anmeldt kalenderne?

Mottakelse av produktet

Amorelie har sendt kalenderen til en av våre ansatte og deretter etter ble den sendt videre til en tester.

Testing og skriving

Testeren prøvde alle produktene over tid og skrev notatene sine. Anmeldelser er basert på notater og opplevelser til testeren.

Informasjonen er lastet opp

Etter en sjekk er anmeldelsen lastet opp til nettsiden. Vi tar både gode og dårlige anmeldelser for å gi dere ærlige resultater uten å ekskludere noe. Vi bare tilsetter bildene og linker til produkter, så at dere kan finne produktene som fanget dere.

FAQ om Orion julekalenderen

Din adventskalender vil bli levert innen 1-3 virkedager av DHL. Og det beste av alt: forsendelsen er ikke bare gratis, men pakken er også pakket på en helt nøytral måte. Enten det blir levert direkte på døren eller til en pakkestasjon - ikke engang personen som leverer pakken vet hva du unner deg selv.

Alle nødvendige batterier og USB -kabler er inkludert i ORION adventskalenderen. Så du trenger ikke å bekymre deg for det lenger.

Absolutt! Adventskalenderen fra ORION er designet slik at produktene som følger med er perfekte for både erfarne leketøyfans og nybegynnere. I tillegg til basisprodukter, er det også spennende leker og tilbehør som lar deg oppdage nye ting du ikke visste at du likte før. Videre vil du motta en kjærlighetsguide med tips og instruksjoner for alle produktene. Så det spiller ingen rolle om du har erfaring eller er helt nybegynner - ORION adventskalender vil krydre noens sexliv.e bare sexleker, du får tilbehør og. Når dere kommer til nummer 24 og den store avsløringen, hadde du allerede opplevd tre uker med orgasmer, lek, slemhet, sexy tider og mye moro. Leker er valget på en måte hvor du kan mikse dem. Du får mange lekemuligheter i ei eske.

Når lukket: 37,5 x 26,5 x 17,5 cm
Ved åpning: 75 x 26,1 x 8,5 cm

ORION adventskalender har et bredt spekter av forskjellige produkter. 

 • Fingervibrator 359 NOK
 • Massasjeolje 50ml 89 NOK
 • Pisk 239 NOK
 • Analplugg 199 NOK
 • Maske 89 NOK
 • Ladbar vibrator 839 NOK
 • Orgasmegel 50ml 89 NOK
 • Elskovskuler 299 NOK
 • Terninger 69 NOK
 • Datenight kort 19 NOK
 • Masturbator 149 NOK
 • Vibrobullet 599 NOK
 • Stillingsbrosjyre 49 NOK
 • Dildo 179 NOK
 • Glidegel 50ml 79 NOK
 • Vibropenisring 419 NOK
 • Kortspillet Knick Knack119 NOK
 • Analkulestav 299 NOK
 • Håndjern 239 NOK
 • Ladbar utvendig vibrator 839 NOK
 • Penisring 119 NOK
 • Vannbasert glidegel 50ml 59 NOK
 • Brystvortestickers 59 NOK
 • Trusevibrator 839 NOK

Totalt verdi: 6.329 NOK

Du får mange forskjellige produkter og derfor kan oppdage helt nye interesser og preferanser som du ikke visste at du likte før.

Other articles you mind find interesting

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *