LELO – Best i test

LELO err et merke med mange subtile nyanser, og det de faktisk gjør, går langt utover det Lelo fysisk lager. LELO er drevet av en umettelig nysgjerrighet, et ønske om å utforske og foredle rommet der digital teknologi og menneskelig sansning krysser hverandre. Det er det som gjør LELO unik, forskjellig og kreativ.

Fant ikke det du letter etter?

Klikk her for å se et mye større utvalg av LELO produkter

FAQ

Ja, de fleste av LELOs produkter er oppladbare og leveres med en USB -kabel. Fjernkontroller og Luna Smart Bead -vibratorer er kompatible med batterier (følger med produktet), så alt du trenger å gjøre er å kontrollere at de er ladet og komme i gang.

Bruk alltid vannbaserte glidemiddel, helst LELO-produkter, siden de er utviklet for å maksimere gleden din. Unngå å bruke silikonbaserte fuktighetskremer, da de kan skade silikonet på enheten din. 

Ja, alle LELO -leker er 100% vanntette for å maksimere gleden din. Dessuten er de super enkle å rengjøre. Faktisk, hvorfor ikke ta et fint bad eller en varm dusj og se selv? Jobben kan vente.

Alle LELO leketøy er laget av spesialkonstruert kroppssikker silikon og ABS termoplastisk polymer, noe som gjør dem samtidig vanntette og varmebestandige. Noen av enhetene inneholder også aluminiumslegering og bladgull, noe som gir den jevne luksusfølelsen folk blir forelsket i.
Og viktigst av alt, er alle enheter laget for lang levetid og utholdenhet for sikker bruk ved alle intime anledninger

Ikke kast den i vanlig søppel. Alle el-butikkene tar imot elektrisk avfall, derfor må du bare levere leken din til hvilken som helst elektronisk butikk.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  LELO Lyla 2 Fjernstyrt Vibratoregg

  92%
  Design
  88%
  Brukervennlig
  86%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  87%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  4.5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Hvorfor nøye seg med gjennomsnittlige Joe-orgasmer når du kan oppleve en luksuriøs oppgradering med Lyla 2? 50% mer kraft enn den originale, åtte gledeinnstillinger og en fjernkontroll er alt for sensasjonell G-punkt og klitorisstimulering.

  Designet for glede på flere plattformer å nyte alene eller med partneren din, bruk det som en klitoris stemning eller som et fjernstyrt kjærlighetsegg for å forbedre onani og forspill. Kjærlighetsegg glir lett inn for behagelig lek.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner LELO Lyla 2
  Vibrasjoner 8 innstillinger
  Lengde 7,9 cm
  Diameter Opptil 3,2 cm
  Vanntett Ja
  Batteri 2 x AA-batterier i fjernkontroll
  Materialer ABS-plast, silikon
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading Egg
  LELO Lyla 2 Fjernstyrt Vibratoregg

  Vinkle fjernkontroll

  1 of 4

  Elegant egg

  2 of 4

  ‘SenseMotion teknologi

  3 of 4

  Lett å bruke

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av LELO Lyla 2 Vibratoregg

  Videoer

  Konklusjon

  Dette er mitt andre fjerntliggende kjærlighetsegg. Den første  var skuffende og satte meg nesten på å kjøpe en til … Jeg er glad for at den ikke gjorde det da denne traff alle de rette stedene! Den kommer i en søt liten veske, som gjør at leketøyet føles veldig spesielt. Vi elsker å bruke det i hemmelighet mens vi er ute og reiser. Det tilfører akkurat den rette mengden erte og lite begeistring til en kveld, og kjæresten min blir slått på ved å ha kontrollene.

  Når vi først hadde sett oss inn og var imponert over kvaliteten på kjærlighetsegget (glatt tekstur, ekstremt godt laget, fin størrelse) og spratt batteriene i fjernkontrollen, bestemte vi oss for å se om Lelo har noe ladning og det gjorde det! Så vi fniste litt og bestemte oss for å sette den på kostnad for å få maksimalt potensiale ut av det. Når vi var fulladet, bestemte vi oss for å nippe til puben for å få mat, mens jeg hadde på meg den ekstremt slemme varen! Det skuffet ikke.

  Lelo brukes nå konstant på soverommet, og det varer i aldre uten kostnad, noe som er en bonus, og størrelsen på varen betyr at den er lett å ta på seg sexy helg uten å trekke mye oppmerksomhet til bagasjen din, da den kommer med en fin satinpose til lagre den i!

  Å og for ikke å nevne om kjæresten min ikke kontrollerer kjærlighetsegget med fjernkontrollen, er det en rekke forskjellige hastigheter / vibrasjoner du kan sette Lelo på. For å oppsummere denne varen, vi elsker det!

  LELO Hugo Prostata Massager med Fjernbetjening

  88%
  Design
  90%
  Brukervennlig
  87%
  Kvalitet
  84%
  Pris
  89%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.6/5
  Brukervurdering:
  4.5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Lag en unik gledeopplevelse med Lelo’s Hugo, en prostata-massasje hvis SenseMotion-fjernkontroll reagerer på bevegelsen til din hånd for fullstendig personalisering i spillet. Mellomstor leketøy kan brukes på alle nivåer, alene eller under kjærlighet.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner LELO Hugo
  Vibrasjoner 6 justerbare + 2 SenseMotion
  Lengde 7,6 cm (skaftet)
  Diameter 3 cm
  Vanntett Ja
  Batteri Oppladbar litium
  Materialer ABS og medisinsk silikon
  Volum High / Medium / Low / Silent
  LELO Hugo Prostata Massager med Fjernbetjening

  Justerbar vinkel 

  1 of 4

  Målrettet tuppen

  2 of 4

  Dobbelt motor

  3 of 4

  Fjernstyring

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av LELO Hugo Prostata Massager

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg fikk dette leketøyet for noen måneder siden og har elsket det siden! Det er akkurat riktig størrelse og form å presse mot prostata uten å være for stor. Det tok noen bruksområder å bli vant til i begynnelsen, da det er litt større enn de andre lekene jeg har brukt, men etter det har det vært flott. 

  Det er et fint utvalg av vibrasjonsmønstre og intensiteter, som lar deg starte sakte og bygge opp ved hjelp av fjernkontrollen. Leken kan også brukes uten fjernkontrollen, men er som standard en jevn vibrasjon på den sterkeste intensiteten. Noen av vibrasjonsmodusene lar deg til og med endre intensitet basert på fjernkontrollens vinkel eller basert på risting, noe som kan være interessant å eksperimentere med. 

  Så langt har jeg elsket å bruke leken både alene og sammen med min partner. Vibrasjonene er sterke nok til at hun kan føle dem hvis jeg bruker leken mens jeg trenger inn i henne, noe som driver henne vilt! Hun kan også bruke fjernkontrollen til å kontrollere vibrasjonene som gir et morsomt aspekt i stykket. For det meste er leketøyet formet godt nok til at jeg kan holde det inne mens jeg fremdeles kan bevege meg. Leken nevner også at den kan brukes til G-Spot-stimulering, men foreløpig har vi ikke prøvd det på henne.

  LELO Smart Wand 2 Large

  83%
  Design
  83%
  Brukervennlig
  86%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  87%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  3.8/5
  Brukervurdering:
  4/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Bedre enn den prisbelønte originalen? Det kan du vedde på. Lelos oppgraderte Smart Wand 2 tilbyr 10 vibrasjonsinnstillinger med variabel intensitet, sammen med et glatt silikonhus og brukervennlig grensesnitt. Nyt opptil 4 timer med strålende massasje på en enkelt lading.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner LELO Smart Wand
  Vibrasjoner 10 mønstre, 10 hastigheter
  Lengde 30 cm
  Diameter 5,8 cm
  Vanntett Ja
  Batteri Oppladbar
  Materialer Silikon, PC og ABS-plast
  Volum High / Medium /Low / Silent
  22631 lelo smart wand large 2 blue 01 q100 1

  Intuitiv kontroll

  1 of 4

  Målrettet vibrasjoner

  2 of 4

  Fantastisk design

  3 of 4

  Kraftig motor

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av LELO Smart Wand 2 Large

  Videoer

  Konklusjon

  Ærlig talt er leveransen først og fremst diskret og rask, emballasjen er vakker er slank og godt designet. Leken, hvor du skal begynne med først og fremst hvis du ikke allerede har investert i en av disse, bør du selv om du starter med en billigere modell, men hvis du leser anmeldelser, kan du komme over dette, den har 10 forskjellige innstillinger og alle er sterke og kraftige og har forskjellige vibrasjoner og pulsasjoner som er veldig enkle og morsomme å leke med og bruke (alene / med en partner).

  Materialet er superhørt mykt og føles like bra på huden din. Vibrasjonene og pulsasjonene dette har er nok til å gå gjennom hele kroppen din, så vær forsiktig hvis veggene er tynne, for det andre er variasjonen fantastisk og likegyldig til andre jeg har prøvd før.

  Formen på dette gjør det så mye lettere å holde og bruke, og vekten gjør det enda enklere å bruke trykket på dette. Ærlig talt, det er en one-stop shop, du kan bruke under sex eller alene og fremdeles orgasme hver gang det er ærlig talt en utrolig opplevelse og definitivt et kjøp jeg ikke angrer på

  LELO Loki Kraftfull Prostata Massager

  81%
  Design
  92%
  Kvalitet
  85%
  Brukervennlig
  90%
  Pris
  88%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  3.8/5
  Brukervurdering:
  4/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Krusninger av opphisselse strømmer inn i tidevannsglede med Loki Wave, en saftig og luksuriøs oppladbar vibrerende prostatamassasje. Laget av den fineste silikon, vakler en bred pære frem og tilbake for å utløse intens prostatastimulering.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner LELO Loki
  Vibrasjoner 6 justerbare
  Lengde 19,6 cm
  Diameter 3,7 cm
  Vanntett Ja
  Batteri Gjenoppladelig Litium
  Materialer Kvalitets-ABS og medisinsk silikon
  Volum High / Medium / Low / Silent
  14916 lelo loki kraftfuld prostata massager blue q100 01 1

  Deilig vinkel

  1 of 4

  Målrettet

  2 of 4

  Enkelt styring

  3 of 4

  Oppblåst bunnen

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av LELO Loki Kraftfull Prostata Massager

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg har kjøpt denne leken for å prøve prostata stimulator for første gang. Når den ankom jeg har blitt litt skremt av størrelsen på den.

  Delen som går innvendig er ganske stor, men jeg ville prøve det uansett. Så jeg har slappet mye av og lagt mye glidemiddel. Det tok litt tid å komme inn, men når du passerer det store poenget, dukker det bare inn og treffer p-punktet samtidig, omg sensasjonen!

  Ingen vibrasjon eller bevegelse, og det presser perfekt på det gode stedet. Etter det er det galskap å bygge opp vibrasjonene i kombinasjon med bevegelsen. Orgasmen på slutten er fantastisk, jeg vil anbefale LELO Loki til alle. En av de beste lekene som noensinne er laget, jeg kan ikke foreslå dette nok. Veldig godt laget, veldig lite støy, perfekte vibrasjoner og trykk og gjør at du kommer raskt.

  LELO Soraya Wave Oppladbar Vibrator

  83%
  Design
  83%
  Brukervennlig
  86%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  87%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  5/5
  Brukervurdering:
  5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Dykk ned i et hav av nytelse og nytt bølgene med denne kaninvibratoren, med WaveMotion ™ -teknologi. Unn deg den kraftige svingende “kom hit” -bevegelsen, da den leverer klitorisstimulering mens ditt G-punktet vibrerer med glede.

  Denne hviske-stille maskinen har en slank, skulpturell spiss og kraftige pulsasjoner for sterkere G-spot klitorisfølelser.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner LELO Soraya Wave
  Vibrasjoner 12 nivåer og 12 mønstre
  Lengde 22 cm
  Diameter 3,5 cm
  Vanntett Ja
  Batteri Oppladbar
  Materialer Kvalitetssilikon og ABS-plast.
  Volum High / Medium / Low / Silent
  LELO Soraya Wave Oppladbar Vibrator

  Dobbelt stimulering

  1 of 4

  Sterke vibrasjoner

  2 of 4

  Enkelt betjenning

  3 of 4

  Deilig silikon

  4 of 4

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg har mange fancy leker, og dette er den desidert beste leken jeg noen gang har eid! Det er ganske vanskelig for meg å få orgasme, så jeg må vanligvis bruke et innsettbart leketøy og vibrator på samme tid, men selv da kan jeg ikke helt få orgasmen. Men med Soraya Wave alene kan jeg oppnå flere orgasmer hver eneste gang jeg bruker den. Håndtaket er superkomfortabelt, og jeg hånden min er ikke trøtt med Wave.

  Det ser luksuriøst ut og føles luksuriøst, og de O’ene er vanvittige!
  Kom hit -bevegelsen er så god at klimaks bare er et spørsmål om noen få minutter. Det eneste jeg kan gjøre er øke nytelsen ved å justere innstillingene. Men resultatet er garantert.

  Jeg er ikke fan av noen metalliske deler (aner ikke hvilket materiale det er) rundt toppen, men det er det. Det er så mange fordeler med denne vibratoren at jeg bryr meg ikke om noe annet.

  Lengden er perfekt for meg og det er mange variasjoner hvis du leker med innstillingene. Bare himmelen er grensen. Jeg elsker denne Soraya Wave!

  LELO Tor 2 Oppladbar Vibrerende Penisring

  89%
  Design
  87%
  Brukervennlig
  93%
  Kvalitet
  73%
  Pris
  87%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.2/5
  Brukervurdering:
  4.5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Forleng din kjærlighet sesjonen med denne luksuriøs superglatte silikonet til LELOTor 2. Denne oppladbare vibrerende kuk ringen virker ikke bare for å stimulere deg og din partner, men kan også øke størrelsen og fastheten på ereksjonene dine.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner LELO Tor 2
  Vibrasjoner 6 kraftige vibrasjonsstyrker
  Diameter 3,6 cm (tøyelig)
  Vanntett Ja
  Batteri Oppladbar
  Materialer Medisinsk silikon og ABS-plast
  Volum High / Medium/ Low / Silent
  LELO Tor 2 Oppladbar Vibrerende Penisring

  Lett å bruke

  1 of 4

  Deilig utformet vibrerende del

  2 of 4

  Kan justeres

  3 of 4

  Himmelsk myk

  4 of 4

  Videoer

  Konklusjon

  Dette produktet oppfylte ikke  mine forventninger sammenlignet med kostnaden. Selv om det er et flott produkt som gir mulighet for lengre sexlek i sengen, hovedsakelig  på grunnen av størrelsen. Det var noen ting jeg ikke brydde meg om.

  Jeg var ikke en stor fan av designet fordi det føltes klumpete og i veien under bruk. Men fleksibiliteten ga en tett sittende og behagelig passform. Denne penis ringen ga sterke vibrasjoner som selv partneren min kunne glede seg over. Det eneste problemet var at partneren min sa at noen ganger det gjorde vondt med første kontakten. Penis ringen er et fantastisk produkt for de som er glad i forspillet før sex begynner. Spesielt for de som gleder seg over de sterke vibrasjoner og når tettsittende passformen gir en uforlignelig følelse.

  Hvis du er en som bare ønsker å ha fast sex, vil jeg ikke anbefale ringen på grunnen av kostnaden. Men hvis du er en som ønsker å være fastspent eller ertet, vil dette produktet definitivt skape den non-stop-følelsen. Denne ringen er ganske stille, men jeg har hatt roligere. Hvis du har et rom eller naboer, kan du ikke bruke den uten å forstyrre dem.

  Men ikke tenk på det, bare nytt gleden!

  LELO Sona 2 Cruise Klitorisstimulator

  83%
  Design
  85%
  Brukervennlig
  92%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  93%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.9/5
  Brukervurdering:
  5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  En helt ny følelse for en helt ny orgasme. Hvis du noen gang følte at klimakset ditt kunne være større, dristigere og mer oooh! Sona Cruise er det største skrittet fremover i glede i det siste tiåret fordi den bruker lydbølger og pulser til å stimulere mer av klitoris enn noen gang før. Sona Cruise Control gjør de unike pulsasjonene konstante under bruk, så når den presses hardt mot kroppen, slippes ekstra kraft ut for en intens, dyp frigjøring.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner LELO Sona
  Vibrasjoner 8 nivåer og 12 mønstre
  Lengde 9,9 cm
  Diameter 5,6 cm
  Vanntett Ja
  Batteri Oppladbar
  Materialer Silikon, ABS-plast
  Volum High / Medium / Low / Silent
  LELO Sona 2 Cruise Klitorisstimulator

  Deilig silikon

  1 of 4

  Lydbølgene 

  2 of 4

  Lett å styre

  3 of 4

  Deilig utformet for å passe i hånda di

  4 of 4

  Videoer

  Konklusjon

  Lelo Sona Cruise føles mer som en vibrator med ekstremt kraftige vibrasjoner på overflaten av klitoris. Dette overrasket meg, siden de sier at Sona stimulerer hele klitoris, til og med delene du ikke ser, med en ivrig, flagrende sonisk nynning. Sona 2 Cruise er min nye orgasme maskin. Det er raskt, effektivt og intenst. Jeg kan lett overse det faktum at det er litt bråkete fordi det det gjør er så eksepsjonelt.

  Jeg synes det er utfordrende å bruke den sterkeste innstillingen med vanlige vibratorer, og Sona gjør det ikke enklere. Jeg må holde  noe for å ikke dø av orgasme bølger og prøve o ri dem lengre.

  Hvis jeg måtte velge bare ett personlig sexleketøy, blir Sona dette leketøyet. Jeg visste ikke engang hva jeg manglet, men for intens klitorisstimulering blir det ikke bedre enn LELO Sona 2 Cruise. Soniske bølger: ikke bare for å pusse tennene.

  LELO F1s Developer's Kit RED Masturbator

  91%
  Design
  78%
  Brukervennlig
  86%
  Kvalitet
  80%
  Pris
  73%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  3.7/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

   

  Fremtiden er nå. F1 er utstyrt med den samme revolusjonerende SenSonic-teknologien som allerede har gjort Lelos Sona til en elsket sengevenn, og er en neste generasjons appstyrte mannlige vibratorer som gir deg full kontroll over tilfredsheten din.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner LELO F1s Developer's Kit
  Vibrasjoner Regulerbar hastighet og mønster
  Lengde 14,3 cm
  Diameter Innvendig 4 cm
  Vanntett Ja
  App LELO F1S Demo
  Materialer Silikon, ABS-plast, aluminiumlegering
  Volum High / Medium / Low / Silent
  LELO F1s Developer's Kit RED Masturbator

  Gjennomsiktig glass

  1 of 4

  Høykvalitetssilikon

  2 of 4

  Diameter opptil 4 cm

  3 of 4

  Appstyring

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av LELO F1s Developer's Kit

  Videoer

  Konklusjon

  Selve leken er av høy kvalitet, veldig kompakt og fungerer overraskende bra. Dette er ikke et sexleketøy du må bevege selv, F1S gjør alt selv. Og det fungerer bra. Det er ikke en slags orgasme jeg har hatt før, men føles like fantastisk hver gang.

  Det er ingen gjenværende smerter eller smerter fra vibrasjonen eller forferdelig mekanisme heller. Det ville veldig enkelt få 5/5, hvis ikke for den forferdelige appen som følger med, og begrensede funksjoner den har.

  Partneren min har mange Lelo -leker, og hver har mange innstillinger for puls, hastighet og styrke. Sona clit -leken må være ren magi, ettersom hun  med den to/tre ganger daglig og elsker den tingen. F1S har INGEN funksjonalitet annet enn på/av, og en grunnleggende høy/lav kontroll. Ingen pulsstyring, ingen sekundær kontroll av vibrasjon mot motor etc. I stedet er det en fryktelig bygget og  appen leverer ikke engang denne funksjonaliteten. Den har to kontroller for å skru vibrasjoner og hastighet opp/ned, og sensordata som ikke har noen tilbakemeldingssløyfe (så totalt meningsløst). 

  Jeg er ikke hlet overbevist over dette leketøyet.

  Hvem er LELO?

  Hvis du ønsker å krydre sex med din bedre halvdel (eller trenger noe annet enn fjernsynet for å holde deg stimulert) er de beste Lelo -sexleketøyene så tilfredsstillende, de vil overbevise deg å bli inne hele sommeren.

  Det svenske selskapet, kjent for noen av de mest luksuriøse dildoer og kraftige vibratorer på markedet, skuffer aldri – og det sender ut alle de gode stemningene alltid for kundene sine.

  Merket som skulle bli LELO startet i 2003, i byhus i Stockholm, hvor tre designere samles på akkurat rett sted til akkurat riktig tid, med akkurat den rette ideen. Det var en idé som til slutt skulle omforme og overskride grensene for en hel industri, og den begynte med et enkelt spørsmål:

  Hva om de mest intime elementene våre ble laget så vakre som de vi viste mest stolt?

  Nå med erfaring å produsere de mest raffinerte, mest luksuriøse og mest ikoniske begjær objekter i verden bak ørene, har LELO etablert en arv basert på kvalitet, uventet innovasjon og å være helt annerledes enn alt og alle andre.

  Lelos egenart er forankret i deres designledede tilnærming til våre produkter. Vi har et iboende og umiddelbart gjenkjennelig design -DNA; prinsipper som informerer alle kreasjoner fra start til slutt, og som utvikler seg over tid for å holde seg foran tidevannet. Dette betyr at bedrift, som ingen andre merker, kan tilby sine kunder nye opplevelser før de vet at de vil ha dem. Hvordan gjør de det? “Ved alltid å se utover oss selv, utover våre produkter og utover vår bransje”.

  LELO erfaring

  Det er en ny klasse med teknologiske sexleketøy som er ulikt alt annet og får det til å ha orgasmer du noen gang har sett. Den siste inkarnasjonen er også den beste vibratoren jeg noen gang har prøvd – jeg er ganske sikker på at teknologien den bruker vil revolusjonere fremtiden til alle nytelsesprodukter. Ja, det er så bra.

  “Så det ser ut til at vi har en vinner. Er jeg overrasket? Ja. F1S V2 mannlige onani kom gjennom absolutt vold, med enorme, spennende forbedringer av sin mer monotone eldre bror” -4,5 stjerner.

  Et design som er luksuriøst nok til å sitte på en hylle eller skrivebord inkognito på soverommet ditt, det er intenst, vanntett og en eller to av innstillingene vil definitivt overraske deg. Fantastisk -simulator. ”

  “En fordel med F1S V2 er at du ikke trenger å være fullt oppreist. Bare en halv klump ville være tilstrekkelig for å komme i gang, med garantien for at handlingen som skjer inne med SenSonic vil ta deg til full damp ganske raskt”.

  Følelsen av soniske bølger som pulserer gjennom hanen din, sammen med vibrasjoner og en realistisk følelse, er fantastisk. Det er på en måte som en god massasje. Jeg har brukt LELO F1S -leken konsekvent i noen uker nå, og det har ikke klart å få meg til kraftige orgasmer på rekordtid. “

  Lelo Sona Cruise, en slank rosa og gull “sonisk massasjeapparat” med forskjellige vibrasjonsmoduser og intensitetsinnstillinger, og et hode som ser ut som en liten munn, er en sann spillveksler. I motsetning til andre vibber trenger du ikke å flytte Sona Cruise i det hele tatt – legg munnen over klitoris og det gjør alt arbeidet for deg. Resultatet? En deilig orgasme uten å måtte løfte en finger.

  Hvordan kjøpe det beste Lelo sexleketøyet

  Å velge et LELO sexleketøy kan være vanskelig. Men med denne enkle guiden får du ditt nye favoritt LELO i din besittelse på kort tid!

  Tid som trengs: 15 minutes
  Total pris: 1000 NOK

  Nødvendige verktøy:

  Denne listen for de beste LELO sexleketøyet

  Andre ting:

  Penger for å kjøpe LELO vibrator

  Steg for steg guide

  Leter du etter det beste LELO sexleketøyet?
  Sex leker kjøpere, nybegynnere eller veteraner, vil alltid leter etter å kjøpe det bestesexleketøyet. Det er grunnen til at vi laget denne siden, hvor du kan finne en rangering av de beste sexleker.
  1
  Ikke kast bort tiden din for å lete.
  Som kjøper kan du bruke timevis på å finne nøyaktig hvilket LELO produktet du skal kjøpe. Det kan være frustrerende. Det er mange brukeranmeldelser, blogganmeldelser og anbefalinger du bør vurdere når du kjøper et * produktnavn *.
  2
  Les gjennom våre anbefalinger
  All informasjon og vår ekspertuttalelse som er på nettet, er samlet og ordnet på denne siden. Du trenger bare å lese denne for å få et innblikk i hva du skal kjøpe.
  3
  Velg en av de anbefalte sexbutikkene å kjøpe fra.
  Når du har bestemt deg for et LELO produktet du vil kjøpe, har vi gjort neste trinn veldig enkelt for deg. Alle anbefalte butikkene har link til sexleketøyet du har bestemt deg for.
  4
  Ferdig! Nå eier du LELO vibrator
  Bare velg en sexbutikk å kjøpe fra. Få produktet sendt diskret til din adresse. Vi har sørget for at alle sexbutikkene vi anbefaler å handle fra har diskret emballasje og en anonym avsenderadresse og navn.
  5

  Hvordan bruke LELO leker

  Selv i det 21. århundre blir menn og kvinner over hele verden fortalt at selvkjærlighet (les onani) er feil eller til og med synd. I dag skal vi se på alle grunnene til at du bør onanere med LELO.