Analdusj – Best i test

Kort sagt, det er som en kraftvask for endetarmen. En anal dusj er et verktøy for å fjerne eventuelle fekale rester fra endetarmen, vanligvis som forberedelse for mottakelig analsex, gjennom skylling av endetarmen.

Det virker ved forsiktig å tvinge analdusj inn i nedre endetarm, myke avføringen og løsne den anale lukkemuskelen, som begge stimulerer avføring. Den milde kraften av vann og påfølgende evakuering muliggjør en rensing av nedre endetarm og anus.

Fortsatt i tvil?

FAQ

Du risikerer å skade anus og tarmfôr, selv når du tar alle nødvendige skritt og vasker ordentlig.

Hvis du har hemorroider eller analfissurer, kan det ikke være en god idé å anal douching. Å sette dysen i endetarmen når du har en av disse er mer sannsynlig å forårsake skade og smerte.

Det anbefales heller ikke å bruke avføringsmidler før analspill.

Ta en dusj for å få deg ryddet opp. Noen foretrekker å vente en time eller to før analspill for å sikre at all væske er ute. Det er helt ditt valg.

Etter at du har festet pæren til dysen igjen, er det på tide å smørre glidemiddel på dysespissen slik at den lett forsvinner.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Anna Johansen Lovebuddy.no
Anna Johansen

Visst de fleste vil ikke håndtere avføring i sexy tider, og kan tørke, dusje eller dusj. Men også, hvis du stikker ting i rumpa skjer denne dritten - bokstavelig talt! Det følger med territoriet.. Derfor skrev en list med anal dusj varianter som kan hjelpe deg å føle sikker under sex.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Splash-Queen Intim Douche

  Testvinner

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Skånsom personlig kroppsvask og en spruterglede!
  250 ml intim dusjdusj med slank avtagbar squirter. Fyll dusjen med vann eller med noe annet, sett inn squirteren og sprut!

  Total lengde: 23 cm, innsettingsdybde: ca. 12 cm. materiale: silikon, ABS.

  • Silikon og ABS-plast.
  • Vanntett
  • Volum 259 ml
  • Lengde på skyllerør: 13 cm
  • Diameter 2 cm

  Denne anal dusjen er perfekt for å gi deg en litt friskere, ren følelse. Den er enkel å bruke og laget av høykvalitets, kroppssikker silikon.

  Perfekt for å rense deg før eller hvis du bare føler deg litt uren.

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg må si at størrelsen på dusjen er ikke veldig slank. For noen bruker kan denne være for stor.
  Denne modellen har 3 hull i utgangen. Det betyr at sprøyten går i tre retninger.
  Ved å bruke Splash Queen Intim douche bør du huske to ting. Først at du kan bruke den bare med vannbasert smøremiddel. Andre typer glidemiddel kan skade silikonen av anal dusjen.

  Den andre tingen er at du skal være forsiktig med 3 hull i spissen. Hvis du begynner å skyve skylleballong før dysen er satt helt inn, vil vann sprøyte utvendig. 

  Bortsett fra disse to ting er jeg helt fornøyd med splash Queen.  

  Min vurdering av Splash-Queen Intim Douche​

  4.6/5

  Nexus Analdusj Pro

  Nybegynner

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Nyt en stimulerende dyp rengjøring med Nexus Anal dusj Pro.

  Den har en stor 330 ml skylleballong og buet dyse som passer komfortabelt i kroppen og retter seg mot prostata for stimulering mens du dusjer. 

  • Materiale: Gummi, ABS-plast.
  • Kan innholde: 330 ml vann.
  • Lengde: 26 cm
  • Innførbar lengde: 13 cm
  • Vannspredning: 360 gader.

  Nexus Anal dusj Pro er laget av sexpertene i Nexus, og har en ergonomisk, unik formet pæredusj for lett grep i fleksibel gummi som fører opp til en supermyk plastdyse med avrundet spiss og fem flerretningsstråler (som sikrer en grundig rengjøring ).

  Nexus anal dusj Pro er unik i sin evne til å vekke prostatakjertelen din og de deilig følsomme indre nerveender, mens du forbereder deg for analsex, anallek og bruk av sexleketøy.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Jeg har funnet ut at gummi skylleballongen er myk og lett å presse. Etter å ha leddgikt har jeg funnet at dusjene jeg allerede eier, er vanskelige å bruke på grunn av hvor hardt silikonet deres er, enda mer når jeg er full av vann, ender jeg som regel med å forlate en del gjennom bruk.

  Det er enkelt å rengjøre Nexus Anal Dusj. Jeg bruker varmt såpevann for å rengjøre både dysen og skylleballongen, og gi vannet i skylleballongen en god risting, og deretter spritz med et antibakterielt rengjøringsmiddel for sexleketøy og la det lufttørke på badet.

  Samlet sett har jeg ikke hatt noe annet enn en god opplevelse med Nexus anal dusj Pro. Når det gjelder selve douchingen, tok det bare en og litt klem for å få jobben gjort, og jeg følte ingen smerter eller kramper etterpå som jeg har opplevd fra andre dusjer.

  Jeg totalt anbefaler denne anal dusjen for dem som prøver analsex for første gang!

  Min vurdering av Nexus Analdusj Pro

  5/5

  Sinful Deluxe Anal Dusj

  Best pris

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  For de som foretrekker perfekt kvalitet vil Sinful Delux anal Dusj være den beste varianten.
  Med dette verktøyet er alle rengjøringsprosedyrer som skal gjøres før analsex veldig blir enkle og morsomme. Meget tynn dyse og hendig skylleballong gjør det nyttig for både menn og kvinner i alle alder.

  • Materiale: Kvalitets PVC plast.
  • Ftalatfri
  • Innhold: 225 ml.
  • Kan skylles med kokende vann
  • Må IKKE ligge i kokende vann 

  Den tilbakestrømningsfrie designen gjør den perfekt for geriljerens opprydding hjemmefra. Hvis du noen gang har funnet deg selv å prøve å skylle dumperen min på badet til en bensinstasjon eller klubb, vet du hvor verdifull det kan være!

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  For generell, dagligdags bruk synes jeg at skylleballong er den mest allsidige, bærbare og diskrete metoden for å holde rørene mine rene.

  Denne Sinful Delux anal Dusj er kompakt, rimelig og får jobben gjort ganske jævla bra. I tillegg har jeg ganske mye prøvd dem alle. Jeg er litt av en ren freak.

  Denne spesielle analdusjen er ikke den største der ute, men den er langt fra den verste. Det er en kompakt design med en kortere, smalere dyse enn jeg pleier å foretrekke. Du får imidlertid alt du trenger for prisen.

  Den er diskret, bærbar og har en lekkasjesikker design som du vanligvis ikke får i denne prisklassen. Overalt er det en solid anal dusj for når du trenger berøring på stedet borte fra hjemmet. Servicabel, funksjonell og økonomisk – den er en av de beste i sin prisklasse.

  Min vurdering av Sinful Deluxe Anal Dusj

  4.8/5

  Bathmate Hydro Rocket Analdusj

  Skylleballong

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Bathmat Hydro Rocket er en personlig anal dusj designet for å brukes i dusjen som et kompliment til din personlige rengjøringsrutine.

  Etter bruk bare fjern dysen og skyll med varmt vann. Du kan og rense den med en leketøyrenser som er spesielt utviklet for sikker rengjøring av silikongummi og latex.

  • Materiale: Plast.
  • Kan inneholde: 325 ml

  Med en ergonomisk skylleballong med 325 ml kapasitet og en innovativ tilbakeslagsventil for å forhindre at vann kommer tilbake til skyllaballong og dermed eliminerer muligheten for forurensning, kan du være sikker på en grundig hygienisk rengjøring.

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Gjør hva denne er ment å gjøre. Greit for å rense tarmen!

  Likte at når du klemmer vannet ut, suger Bathmante Hydro Rocket Analdusj ikke  den igjen, noe som er et problem med andre dusjer jeg har brukt tidligere.

  Bare fordi du ikke kan rengjøre innsiden av vannlig anal dusj ordentlig er jeg vannligvis litt i tvil.

  Vil ikke ha det problemet med denne skylleballongen. Slo en stjerne av fordi dysen ikke er veldig lang, så den gir bare en grunne dusj. Hvis du vil ha en dypere rengjøring, er dette ikke noe for deg. Men det passer meg fint. Godt gjort. Likte sugerbiten på enden av dusjen, slik at du kan henge den opp ned i dusjen eller badekaret for å renne.

  Min vurdering av Bathmate Hydro Rocket Analdusj

  5/5

  Sport Fucker Dusjhode

  Dusjhode

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Det ultimate ryddetilbehøret. Super fleksibel Pure Platinum silikon for enkle rengjøring.
  Vil du være klar for analdusjene?

  • Passer til alle vanlige dusj slangene
  • Super fleksibilitet vil enkelt tilpasses kurvene dine
  • Trygt med alle smøremidler
  • Materiale: Silikon, TPR og TPE.
  • Ftalatfri
  • 16,5 cm lengde, 15 cm kan føres inn
  • Diameter: 1,9 cm.
  • Kan rengjøres i oppvaskemaskin

  Sport Fucker er et dusjerør for intens rense av tarmen.  Det fleksible røret laget av tykkvegget silikon tilpasset perfekt til din anatomi for garantert behagelig analdusj og sikker klystere stimuleringsspill.

  Sport Fucker er  en analdusj med intens hydro blast.

  Den koniske formen og den lille diameteren gjør at slangen enkelt kan settes inn. Gjør kun klyster på anker med justerbart vanntrykk og temperatur.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Jeg er en type person som liker å føle at alt er blitt vasket fra innsiden og ut! Spesielt når jeg har planner om analt samleie.

  Vel, ja, slik følelsen får jeg med denne anal dusjen. Hvis du vil være helt sikker på at kjelleren din er ren AF og rense tarmen skikkelig, vil denne analdusjen ikke la deg gjette deg!

  Den er laget av silikon, har en enorm dyse som når overalt, og jeg har ennå ikke funnet en armatur den ikke kan monteres på.

  Det eneste er at denne er ikke bærbart eller diskret, men ditt funhouse vil aldri bli så glitrende rent som etter at denne jævelen er ferdig med deg!

  Min vurdering av Sport Fucker dusjhode

  4.7/5

  Clean Stream Anal Enema-sett

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Clean Stream Anal Enema sett  er den mest praktiske, effektive og komfortable måten å vaske på!

  Den samme kraften og effektiviteten som du setter pris på og nyter fra et vedlegg til dusjklyster kan nå oppnås uten bryet med å komme inn og ut av dusjen. Dette settet har alt du trenger for å forvandle kommoden din til en kraftig anal dusj.

  Bare fyll vannflasken med vann og sett på slangen og en av rensepinnene på enden av slangen.Heng opp vannflasken med kroken og la vannet renne ned.

  Du vil være i stand til å kontrollere mengden vann som strømmer fra slangen.

  Glidebryteren lar deg kontrollere vannstrømmen når den kommer inn i anusen. Den glatte dysen setter lett inn, spesielt med litt silikonsmør og steriliseres med såpe og vann. Hengekroken og festeholderen gjør at du kan oppbevare dysen på et passende sted på siden av tanken.

  • Materiale: Medisinsk gummi.
  • Ftalatfri
  • Vanntett
  • Settet består av 1 vannflaske, 1 slange, 2 rensepinner og 1 krok.

  Velg mellom to dyser med dette allsidige klyster-settet!

  Dette alt-i-ett anal-dusjsettet gir deg muligheter for å skylle ut for å rote tilbakeflyten for å sikre at du får en hyggelig opplevelse under analt samleie. Den myke enemaen rommer

  opptil 1 liter væske så at du kan velge en perfekt mengde enten du rengjør for helse eller fornøyelse! Den lille spissen er glatt, smal og konisk for enkel innsetting. Den middels spissen er lengre, med sideveis hull som gir en dyp, grundig rensing.

  Konklusjon

  Jeg kjøpte denne vesken for å erstatte min gamle klysterpose.

  Den gamle vesken hadde tjent meg bra lenge, men med tanke på hvor den skulle, følte jeg at det burde være tid til å erstatte den; Jeg ryddet / steriliserte den gamle posen hver gang, men likevel. I tillegg begynte den gamle vesken å ha en liten slitasje i lekkasjesikre evner nær proppen.

  Denne nye posen har gode forseglingsmuligheter og selv om jeg bruker stopperen ved første klikk, fordi jeg ikke takler full kraftstrøm, tømmer den hele posen (jeg bruker alt fra 10-12 kopper) på under 2 minutter med lite ubehag.

  Bare husk å Lamaze puste gjennom prosseduren.

  Min vurdering av Clean Stream Anal Enema-sett

  4.3/5

  Fresh-Up Shower Douche

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Fresh-Up er den perfekte anal dusj hode for ham eller henne. Denne er perfekt for alle som ønsker å gjøre seg klare med litt ekstra “stimulering”.

  • Innførbar lengde ca. 13 cm
  • Diameter 2.3 cm
  • Material: silikon
  • Diameter 2.3 cm
  • Giftfri
   

  Rengjørende fra innsiden og ut med en ekstra frekk bønneflik: Fresh-Up  erstatter dusjhodet med en 13 cm innsettbar sonde for intim analrensing og presser vannstrålen for kraftig klitorisstimulering.

  Hvis du vil at DYPden skal være rent for solo eller par lek så er denne det du trenger.

  Hvis du bekymrer deg at ting blir ikke helt “ren” etter anal lek og viste ikkehvordan kan du forsikre deg selv. Med Fresh-Up blir anal samleie til en favoritt.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Fresh-Up anal dusj er designet for å gjøre kjedelige dusjer til en fortid, og erstatter ditt vanlige dusjhode med en 13 cm innsettbar sonde for intim rensing og spennende stimulering.

  På toppen av det, kontrollerer en enkel stoppventil trykket.

  Konisk, glatt og slitesterk, skruer dette aluminiumsfestet på dusjen din for å gi en kraftig vannstrøm for intim opphisselse.

  Sett spissen analt for en grundig rensing før analt samleie, eller bruk spissen for mer stimulerende moro.

  Rett den til klitoris, brystvorter og andre følsomme områder for en spennende massasje i motsetning til andre!

  Bruk strøminnstillingene på dusjen din for å oppdage ditt optimale trykk og intensitet.

  Men jeg anbefaler ikke denne for bruk vaginal bruk.

  Min vurdering av Fresh-Up Shower Douche

  3.4/5

  Whirling Intimate Shower

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Denne 2-piece anal dusj kit er perfekt hvis du vil ha en for effective anal cleansing.

  Med 2 dysealternativer tilbyr denne en masserende spray eller mer direkte vannstrøm å velge fra.

  • Material: ABS / PVC
  • Giftfri

  Rent, selvsagt analspill er ditt med Whirling Intimate Shower.

  Ekstra lett å bruke med et utvalg av to forskjellige dyser for variert vannintensitet. Denne anal-lek-essensielle tilbyr effektiv og rotfri intimrensing for perfekt anal samleie.

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  En te ting fra min liste som ikke skuffet!

  Jeg elsker dette produktet fordi det kan holde mer enn nok til å rense deg til du føler deg ekstra renset. Denne Whirling Intimate anal dusj er uvurderlig for å være avslappet mens du spiller der nede.

  Å være i stand til å løsne deler og velge mellom de to dysene er flott. Bare tilsett litt smøremiddel og sørg for at dysen sitter tett.

  For meg “reng som en fløyte” satt riktig inn i den klemme biten, og da er jeg klar! Denne fungerer virkelig; etter å ha lekt med og inspisert av leketøy i glass, kan jeg frtelle at alt har blitt ordentlig rengjort.

  Fantastisk greia!

  Min vurdering av Whirling Intimate Shower ​

  4.7/5

  Sinful Analdusj Sett

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Hold deg ren og komfortabel med den effektive og myke Sinful Anal Douche – et absolutt viktig tilbehør for analsex og anal leketøyfans!

  • Material: ABS-plast og gummi.
  • Innhold 225 ml
  • Ftalatfri
  • Vanntett
  • 8 og 12 cm inførbare

  Skyll og rengjør analområdet med dusjen før anallek for maksimal moro som lar deg slappe av og gi deg gleden.

  Denne har en klembar pære som suger inn og skyver ut vann for grundig rengjøring. Det smale skyllerøret gjør innsettingen behagelig og enkel.

  Proffstips! Påfør en liten mengde vannbasert smør på røret for ekstra glid under innsetting. Fjern røret for enkel tilgang til rengjøring, og rengjør anal dusjen grundig etter hver bruk.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Det er veldig enkelt og greit å bruke, men personlig anser jeg analdusjer laget av silikon.

  Sinful analdusj er en annen pære dusj med en veldig enkel design designet for de av dere som bare vil ha en rask vask uten lange og kjedelige forberedelser og dusjinstallasjoner.

  Denne anal dusjen gjør hva den skal gjøre, og den gjør det bra. Det skyller anusen veldig effektivt og prosessen er rask og uanstrengt. Imidlertid fant jeg det ikke så behagelig som alternativene på denne listen over de beste analdusjene. 

  PVC-spissen var litt for fast etter min smak og å få vann i pæren var en tregere prosess enn med de andre pæredusjene på denne listen, takket være det mindre pærehullet.

  Min vurdering av Sinful Analdusj Sett

  4/5

  Aluminium Total Splash

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Premium analdusj med en utmerket design som vil vare i årevis. Aluminium Total splash er laget av aluminium av høy kvalitet, som tåler ethvert vanntrykk.

  Denne er enkelt å installere, behagelig å bruke og er veldig effektiv. 

  • Material: aluminium
  • Total lengde 16.5 cm
  • Innvendig bruk: 12 cm
  • Diameter: 2 cm

  Total Splash anal dusj fungerer utmerket i alle kategorier. Det er veldig slitesterkt, den viste ingen tegn til å ha lekasjer eller problemer under installasjonsprosessen.

  Munnstykket i aluminium kan være litt skremmende for de som er uerfarne med anallek men det glir faktisk veldig uanstrengt inn.

  Skyllingen du oppnår med dette er veldig grundig og uten tegn på smuss eller lukt blir igjen i anusen etter vask med denne analdusjen.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  En rimelig analdusj av høy kvalitet som ikke viste tegn av lekkasje. Denne er lett å installere enn de fleste dusjer og denne er den mest effektive til å rengjøre anusen grundig.

  Så langt som dusjinstallasjonsdesign går, er dette den beste anal dusjen.

  Jeg må si at jeg var veldig imponert over den. Jeg er ikke en stor fan av aluminium fordi følelesen er ikke helt greit for meg.  Total Splash er imidlertid superenkel og rask å installere og den hadde ingen lekkasjeproblemer hvor som helst, selv når jeg brukte et høyt trykkinnstilling på dusjen min.

  Etter en skylling med denne anal dusjen vil du være helt ren. Men det kan fortsatt være litt vann igjen i deg så jeg vil anbefale noen knebøy for å få alt ut.

  Dette er tilfelle med hver analdusj så jeg kan ikke virkelig feste dette på Total Splash.

  Min vurdering av Aluminium Total Splash

  4/5

  Skal jeg kjøpe analdusj på apoteket?

  Har du noen gang tenkt at du stoler mer på apotek enn på sexbutikk? Og da tror du at det er mer lurt å kjøpe en analdusj på apoteket.

  Men det er store sjanser at du vil kjøpe klyster som er virkelig ikke det samme.

  I tillegg kan analdusjen fra apoteket bli dyrere enn fra sexbutikk. fordi de mener at kvaliteten er bedre. Men egentlig sexbutikker blir profesjonelle og tilbyr høykvalitet lekene og. Spesiel hvis du kjøper fra annerkjemnt butikk eller en du stoler på.  De tilbyr trygge og sikre utvalg av varer som gjør dem til en greit variant. 

  Det er alltid opp til deg hva du vil velge, men det er ingen tvil om at sexbutikkkene blir til en ny, sikker spiller med profesjonell kunnskap.

  Klyster eller analdusj?

  Mange lurer på om man kan bruke klyster fra apoteket for å få ut avføring eller rester av avføring før analt samleie, som for eksempel Microlax. Det bør du ikke gjøre. De ser likt ut, men har forskjellige formål. 

  Klysteret går dypere opp i tarmen og har en mer direkte sprøyt enn anal dusj.

  Man trenger ikke klyster, det er avføringsmiddel for de som har forstoppelse. Er det noe du ikke vil, så er det jo å få løs mage. Det er ikke anbefalt å bruke klyster som du får kjøpt på apoteket, ifølge Sex og Samfunn, Norges største klinikk for reproduktiv helse.

  Dette klysteret er et medisinsk middel mot forstoppelse og kan være skadelig for tarmen om det brukes galt.

  Du trenger en intimdusj/analdusj fra en sexbutikk. Fyll ballongen med lunkent vann og skyll noen ganger. Det skal jo i prinsippet ikke være avføring ytterst i endetarmen, men det er kanskje noen rester. Disse restene får man da skylt ut, uten at man løser opp det som ligger lenger oppi tarmen.

  Tips og Triks

  Det er viktig å sørge for at vi gjør analdusj på en tryg måte.

  Bruk riktig væske

  Dette er super viktig! Vår analfôr er ekstremt tynn og porøs, noe som gjør at alle slags giftstoffer lett kan komme inn i blodet via analveggen. Dette betyr at vi må være veldig forsiktige med hva vi legger opp der.

  Det er greit å vaske med vann fra springen så lenge det bare er veldig sjelden, men mer enn det, og du kan sette helsen din i fare. Så sørg for å bruke god vann.

  Ikke bare kjør på

  Akkurat som omtrent hver gang du skal stikke noe opp i rumpa, vil du ønske å lette på det litt.

  Få litt glidemiddel på fingeren og sakte bearbeide den og massere den inn for å løsne lukkemuskelen litt.

  Hvis du bare klemmer dysen med en gang, risikerer du å skade anale veggen, noe som kan gjøre deg mer utsatt for infeksjon.

  Glidemiddel

  Jeg føler nesten at denne sier seg selv, men her sier jeg det uansett. Vi vet alle hvor ubehagelig og potensielt farlig det er å trenge inn i vår helligste helligdom uten litt glidecrem.

  Unngå Laxativer

  Ved første blikket virker avføringsmidler som en fin måte å få ting til å bevege seg i sentrum, men egentlig kan de bare føre til en forverring av problemet ved å få mer avføring til å jobbe seg helt ned i fordøyelseskanalen.

  Kom deg i en komfortabel posisjon.

  Det være seg å hvile på albuene og knærne (tenk: alle fire), ligge på siden eller stå med en fot opp på toalettet. På slutten av dagen handler det om å føle deg komfortabel og ha tilgang til anusen din komfortabelt, så prøv gjerne å finne det som fungerer best for deg.

  Skal jeg dusje før analsamleie?

  Mange lurer på om de må rense endetarmen før de forsøker analsex. Det behøver du ikke så sant du har regelmessig tømming av tarmen og ikke er plaget av forstoppelse eller andre tarmlidelser.

  Folk gjør det for å sikre at de ikke har bæsj i endetarmen for å unngå rot før analsex eller anal penetrasjon. Jeg tror anal douching er en mye større mental / emosjonell ting enn en fysisk en.

  De fleste vil ikke håndtere avføring i sexy tider, og kan tørke eller dusje. Men hvis du stikker ting i rumpe, skjer det dritt – bokstavelig talt!

  Det kommer med territoriet, så være forberedt [for at det skal skje], ha humør, og vær voksen opp om det. 

  Til vanlig er endetarmen tom, og det er kun når du føler at du må på toalettet at det er avføring i den nederste delen av tarmen. Noen bruker en analdusj, som kan kjøpes på sexbutikk.

  Hvordan bruke en analdusj?

  Anal dusj kan definitivt gjøres på en tryg måte. Men du må alltid bruke et produkt designet spesielt for det.

  anal douche 1550077547

  Gjør deg klar

  Ikke vær en uhøflig topp og bare skyv dysen på en klysterpære eller en dyse på en dusj skutt opp rumpa uten å gjøre baken klar først. Det er omtrent som bunn under analsex – det kan skade hvis du ikke løsnes ordentlig.

  Smør den før du stikker den

  Mens du har den smøren ut for fingeren, må du sørge for å smøre dysen ordentlig. Anal dusj er generelt hard og lett kan forårsake rivning hvis du ikke er forsiktig. Bruk et øyeblikk på å sette rikelig med glidemiddel på dysen og sett den sakte inn. 

  Hvis du skyver en stiv dyse inn i endetarmen uten smøremiddel, kan det føre til rifter og rive. 

  Du er ikke en fonten 

  Ikke spray for mye i.
  Du trenger ikke vannet for å gå veldig langt opp i tarmene. Start med den laveste vanninnstillingen først til du kan bedømme riktig nivå som ikke ligner deg på en aktiv brannslange.

  Stikk den inn og gjør det

  Du skal være nær toalettet eller i dusjen når du gjør dette. Å sette deg i riktig posisjon kan gjøre det lettere å sette inn dysen. Stå foran toalettet og legg dominerende bein opp på toalettet. Etter å ha løsnet rumpa med en smørefinger som en god topp, setter du inn den smurte dysen. Klem pæren for å sakte sprute i væsken. Trekk ut dysen. 

  Ikke dusj for mye

  Du ønsker ikke å overdrive det. Selv om du dusjer med riktig vann, riktig temperatur og riktig utstyr, kan du skade foringen i rumpa som kan gi deg høyere risiko for å få en infeksjon fra partneren din. Hvis du kan, begrense deg til en gang om dagen og bare 2-3 dager per uke.

  Rengjøring av analdusj

  Den enkleste måten for deg å rengjøre din anal dusj er å bruke varmt såpevann. Begynn med å skille pære og dyse slik at du kan fokusere på hver del individuelt. Dysen kan ganske enkelt få såpevannet helt gjennom det noen ganger.

  Pæren

  For pæren, fyll den opp med blandingen og skyv den litt rundt før du heller den ut igjen. Du kan gjøre dette så mange ganger du føler det er nødvendig.

  Bruk av blekemiddel

  Noen ganger kan du føle at dusjen din trenger mer grundig rengjøring. For dette har du noen få alternativer. Et alternativ er å lage en løsning av utvannet blekemiddel og la begge delene av dusjen din ligge i blandingen i et par timer.

  Dette er ikke noe du bør gjøre hver eneste gang, da det gradvis vil bryte ned overflaten på dusjen din. Det kan være et godt alternativ for en sjelden dyp rengjøring.

  Kokt vann

  Et bedre alternativ er å koke vann og la dusjen din ligge i den. Dette er ikke egnet for alle materialer, så les instruksjonene som fulgte med dusjen din, og sørg for at den tåler varmen før du gjør dette. Hvis det er bra å gå, senk bare enheten i kokende vann i ti til femten minutter.

  Oppvaskemaskin

  En annen flott måte å rengjøre dusjen på er å slippe den i oppvaskmaskinen din (ikke med platene!) Og gi den en vaskesyklus. Den ekstra varmen fra disse metodene vil ødelegge bakterier som er igjen på overflaten av dusjen din.

  Tørk den

  En viktig del av rengjøringen av analdusjene som ofte blir oversett, er å sørge for at de er ordentlig tørket. Mangler dette betyr at når du legger den bort, kan det fremdeles være væske inne i dusjpæren og dysen.