Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitorisstimulator – Test

Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitorisstimulator er perfekt både alene og sammen med kjæresten.

Jeg har testet Staisfyer Pro 2 Next Generation sammen med kjæresten under samleie.

Som regel pleier han å holde den for meg, som gjør det pirrende og mer gøy.

Jeg anbefaler denne til alle jenter der ute.

5/5

Bruk

Når jeg bruker den i starten av samleie så bruker jeg alltid glidemiddel, men om den tas frem midt under samleie så er det ikke alltid jeg trenger glidemiddel.

Vi kjøpte denne siden vi ville ha litt mer spenning under samleie. Selv om denne er kanskje mer populær for å brukes alene for å stimulere sin egen klitoris så passer den perfekt sammen med kjæresten også.

Av og til pleier vi å bruke denne på penishodet til kjæresten og han liker det. Husk å rengjøre godt om du ønsker å gjøre det samme, både før og etter. Når kjæresten ser at jeg er sliten eller avslappet så pleier han å komme med denne og da blir stemningen mye bedre, fort.

Under samleie så kan det være av og til kjæresten også føler vibreringen om vi ligger tett inntil hverandre med vibratoren imellom oss. Han liker det og får ikke vondt.

Måter å leke på

Denne stimulerer godt, både på min klitoris og hans penishode.

Vi hadde ikke så mye «foreplay» før, men etter vi fikk oss denne så ble en ny verden åpen.

Vi hadde så mange måter å leke på, både for meg og han.

Den tar ikke så stor plass i skuffen og under samleie så er den ikke i veien for noe.

Specifikasjoner

Gummidelen som berører klitoris, er lett å ta av som gjør det enkelt å rengjøre.

Alt føles behagelig ut når jeg bruker den, det er ikke noen ulemper som jeg opplever.

Den har hastigheter til alle, om man liker den svak eller sterk. Jeg personlig liker den litt sterkere og den leverer til min forventning.

Tar selvfølgelig med denne på lengre turer hvor vi overnatter, man vet aldri når vi trenger den. Ganske praktisk når den kan plasseres i lommen. Ganske stort pluss at den er vanntett da jeg liker å bruke den i dusjen. Personlig føler jeg at min orgasme er sterkere når jeg bruker den under samleie.

Når hastigheten er nesten på fullt så kommer jeg ganske fort. Man får mange følelser når den brukes, både svimmel på en god måte og mye mer lysten.

Når vi kjøpte denne så valgte vi å ta med rens, som anbefales veldig. Tar deg ikke mye mer enn 1-3 minutter, spørs hvor «skitten» den blir.

Vasker den først med vann og gnikker litt med fingrene, deretter bruker jeg rensen. Føles som ny etterpå. Den varer ca. 30 minutter etter fulladet som passer oss godt, så ingen klager.

Orgasme

Pleier ikke å få orgasme så fort under samleie, men med denne så kan jeg komme flere ganger under en økt. Hadde ikke problem med å forstå hvordan den virker, ganske selvforklarende.

Om man er ikke usikker så var det med beskrivelse. Føler ikke selv at lyden er for høy når den er påslått. Har tidligere prøvd tilsvarende produkter, men ikke som kan måle seg med denne.

Min vurdering

Jeg brukte litt tid på å finne hva jeg ville kjøpe meg, men det endte opp med dette produktet. Jeg angrer ikke litt engang for dette var nytt og deilig. Prisen er også grei, ikke for dyr eller for lite.

Kan kanskje si den er litt billig med tanke på hvor mye gøy man får oppleve med den. Skal du gi gave til venninne, men vet ikke helt hva du skal kjøpe, så anbefales denne. Pakken ble levert anonymt pakket inn, så ingen ser hvilke godsaker du kjøper. Dette var noe jeg var redd for, at andre skal se hva jeg kjøper fra hvor.

Det var kanskje hovedgrunnen til at jeg aldri kjøpte sexleketøy. Når jeg er stressa og klarer ikke tenke klart, så tar jeg et 5 minutt i dusjen med denne for å klarere tankene, eller få de til å tenke på noe annet. Jeg tenkte først at kanskje denne blir per populær enn å ha samleie med kjæresten, men vi bare lot den bli med under samleie som gjorde det interessant på en god måte.

Om jeg har litt dårlig tid og er kjempekåt så pleier jeg å vrenge den på maksimalt styrke, da tar det kort tid før orgasmen kommer. Kan være litt ekkelt i starten for den er kraftig.

Kroppen min pleier å riste litt når den er på maksimalt, men jeg liker det. Grunnen til at den rister for at det er så altfor godt. Denne er ikke skummel på noen måter, man får det man ønsker. For min del fikk jeg mye mer enn det jeg ønsket.

Husk at du trenger ikke å kun bruke den alene, og om du er litt redd før å spørre kjæresten om den kan brukes under samleie, så tar du den bare fram midt under samleien. Tviler sterkt på at han sier noe negativt.

Jeg anbefaler denne til alle jenter der ute. Min vurdering er 5 av 5.

Anna Johansen

Anna Johansen

Mitt navn er Anna. Singel, med stor kjærlighet for mine vibrerende venner. Hjertelig velkommen til god lesing. Jeg håper at mine anbefalinger hjelper deg å finne sexleketøyet du leter etter.