Prostatavibrator fra You2toys som er perfekt for anale opplevelser.

Produktet har flere riller og et rundt hode på tuppen som har veldig behagelig silikon. Rillene er for å stimulere åpningen på vei inn og ut.

Du behøver 4 AAA batterier og du får 5 forskjellige vibrasjonmønster. Mønstrene vibrerer og prikker som gir en god anal orgasme.

Det er brukt metall og ABS plast med myk PU-coating på produktet. Den er også vanntett om du lurer.

En opplevelse som anbefales. Dette produktet passer til de som har erfaring med slikt produkt og for de som ikke har prøvd prostatavibrator tidligere.

Man trenger kun å sette i batteri så er den klar til bruk. Anbefales å vaske den en runde før bruk.

Produktet har svart farge men om du ønsker annen farge så finnes det mange andre alternative prostatavibratorer.

Er du leken og nyskjerrig, kanskje ønsker du å utforske analt, da er dette et deilig produkt for deg.


 

You2toys Twister Prostatavibrator

You2toys Twister Prostatavibrator

Gjennomgang

Bildet viser hordan produktet ser ut etter at den er pakket ut av esken og satt sammen. Her ser du også hvordan rillene ser ut og selve tuppen på hodet. Det er en on/off knapp og knappen over styrer du hvilken hastighet og mønster du skal ha.

Helt nederst ved knappene så er det noe du kan skru på, det åpner et hull hvor du skal sette inn batteriene. Husk å skru den godt igjen, slik at ikke vann kommer inn.

You2toys Twister prostatavibrator er en vibrator som man bruker analt. Selve vibratoren har flere riller som gjør til at den sitter godt der du ønsker å ha den. Du bestemmer selv hvor lang inn den skal gå.

Alt du trenger er batteri, glidemiddel og rens. Er man uerfaren så anbefales det å kanskje bruke en eller to fingre analt før du tar inn vibratoren, eller annet sexleketøy som er mindre.

Det først som skal inn er formet som en ball, den er litt stor så sørg for å varme opp godt før du tar den inn. Etter du har klart å fått inn selve ballen så gjenstår det å ta den inn så langt du ønsker, deretter kan du variere styrken og mønsteret på vibratoren.

Husk å vask vibratoren godt etter bruk. Helst ikke del produktet med andre, da må det i så fall vaskes veldig godt. Selve produktet er ikke veldig langt, men for min del så passet den perfekt. Du trenger ikke å være redd for å ta den for langt inn, siden rillene sørger for at den ikke plutselig forsvinner opp i der.

Produktet blir levert i posten og er pakket slikt at andre ikke ser at det er et sexleketøy. Du trenger ikke å være redd for at andre skal se hva du handler.

Det følger ikke med batteri, glidemiddel eller rengjøringsmiddel. Så husk å bestille dette også, det koster ikke mye. Uten glidemiddel så kan det bli ganske ubehagelig, og uten rengjøringsmiddel så kan det lukte litt spesielt. Og uten batteri blir det ingen gøy.

Fordeler

Ulemper

Min personlige opplevelse

you2toys twister prostata vibrator

Jeg var allerede ganske ivrig når jeg fikk pakken. Fant fort ut hvordan det fungerer. Anbefales å lese bruksanvisningen om du ikke har erfaring med slike produkter.

Første jeg gjorde var å rengjøre vibratoren, deretter satt jeg inn batterier. Personlig syntes jeg tuppen av vibratoren som skal inn først var litt stor, så jeg måtte varme opp først. Glidemiddel må man absolutt bruke, eller så kan det fort bli litt ubehagelig.

Når det gjelder mønsterene og hastighetene så vil jeg si det kommer ann på hva du selv liker, jeg personlig foretrekker de bølgete mønstrene som har en hard hastighet.

Brukte den sammen med partner, så vi byttet på hvem som fikk styre den. Kan kombineres med andre sexleketøy for maksimal opplevelse.

Har selv aldri prøvd noe lignende, kort sagt aldri prøvd leketøy analt. Det var kanskje derfor spenningen var så høy før jeg prøvde den. Har eksperimentert med fingeren men det kan ikke sammenlignes.

Tidligere tenkt at jeg aldri skal prøve slike produkter for jeg liker ikke sånn, tenkte jeg. Men etter å ha prøvd produktet så angrer jeg ikke litt engang. Jeg kunne heller angret om jeg ikke hadde prøvd produktet.

Det tok litt tid før jeg fant ut hvor dypt inn jeg måtte ta den for å kunne få orgasme, men her er det bare å føle seg frem. Kjenner du ikke så mye, så kan det være et tegn på at du må ha den lengre inn eller lengre ut. Du vil kjenne det om du har den på riktig plass.

Siden den sitter så godt fast, så brukte jeg den under samleie også. Det gjorde opplevelsen magisk. Vanskelig å sette ord på det, må prøves.

Etter jeg var ferdig å bruke den så vasket jeg den godt så den kan enkelt brukes på nytt igjen i senere tid.

Anbefaler denne til alle som ikke har prøvd noe slikt tidligere, uansett om du sier til deg selv at du ikke liker sånn. Du kommer til å like det. Er du skeptisk så kan du bare ta det i ditt egent tempo, man behøver ikke å ta den så langt inn eller bruke vibrasjon før du føler deg komfortabel.

Kan også anbefales til jenter, selv om det ikker er laget for slikt. Min samboer har prøvd den og hun liker den også. Igjen, husk å vask nøye om du skal dele leketøyet. Gjelder uansett leketøy du ønsker å dele med andre.

Har ikke hørt fra andre om deres opplevelse av produktet, men regner med de sier omtrent det samme som min opplevelse, tørr jeg å påstå.

Personlig liker jeg at vibrasjonene skal være veldig kraftige, det var det eneste minuset jeg hadde med produktet. Skulle ønske de hadde et hakk hvor vibrasjonen var kraftigere. Dette er smak og behag så kan ikke prate for deg at du kommer til å føle det samme.

Selve vibrasjonmønsterene har en god variasjon. Alt fra selve hodet beveger seg rundt og rundt, til rykninger som føles ut som noen tar den inn og ut. Om jeg skulle fantasere så kunne de kanskje hatt et mønster som er blandet sammen alle mønsterene og veldig kraftig vibrasjon, det hadde vært noe det.

Det er viktig å være avslappet når du bruker produktet, da kan man få orgasme enklere. For meg så tar det en god stund før jeg får orgasme, så det er viktig å ta deg seg tiden når man koser seg.

Alle over 18 år bør prøve denne, uansett om du føler deg ”for gammel” til slikt. Det er aldri forsent til å eksperimentere med kroppen sin.

Har du en samboer så kan hun/han hjelpe deg med f.eks å ta den inn og ut, om du liker det. Da er dine hender fri, så da kan du gjøre andre ting som du fantaserer om.

Rillene er ikke vonde, de er ganske myke og ikke spisse kanter som kan føles ubehagelig. Jeg har heller ikke hatt noe vondt i ettertid, jeg trodde kanskje jeg skulle ha litt ubehag når jeg skulle på do men det var ikke noe jeg erfarte.

For maksimal opplevese så tar du den på hastigheten du ønsker, mye glidemiddel og ta den fort eller sagt ut og inn. Etter en stund eller kort stund så kommer orgasmen.

Kan være lurt å gå på do før du starter med leketøyet. Og kanskje ta en dusj først også. Eller bare bruke produktet i dusjen, siden den er vanntett.


KORT OPPSUMMERT

Passer til alle over 18 år som liker å ekspirementere. Husk glidemiddel og rengjøringsmiddel før og etter bruk. 5 forskjellige vibrasjonmønster og hastigheter. Produktet har noen riller som gjør til at leketøyet ikke forsvinner inn i deg, og at du kan bruke den f.eks under samleie siden den sitter godt  fast.

Den er ikke vond å bruke, kan kanskje oppleves litt anderledes i starten om det er første gang du prøver slikt leketøy, men det er bare å varme opp med fingeren og husk å bruke masse glidemiddel. Rengjøringen er veldig enkel og produktet tåler vann. Behøver kun batterier for at den skal virke.

Du får muliens en god orgasme du ikke har følt før, så vær forberedt på noe godt. Her har du et produkt som er perfekt for alle nybegynnere som er nyskjerrig.