Blowjob guide – 10 beste tips til munnsex

Det fineste du kan gi mannen i livet ditt, er å gi han den beste blowjob som han noensinne har fått.

En lykkelig tilfredsstilt mann, er nemlig en god og glad mann.

Hvis du er i tvil om hvordan du gir en god bj, så er det ingen grunn til å fortvile over hvordan du gir god munnsex.

Vi har nemlig laget en blowjob guide, hvor du kan få tips til hvordan du kan gi mannen i ditt liv, en deilig opplevelse, helt ut over det sedvanlige.

Les mere her på Fiolsex.net

blowjob guide 10 beste tips til munnsex

1. Gi han en god utsikt

Det høres kanskje enkelt ut, men ved å sette en strikk i håret, så gir du han en fremragende utsikt. Menn liker nemlig at de har mulighet, for å se hvordan du slikker, suger og nyter å gi han en blowjob.

Hvis han kan få lov til å følge med på hvordan du nyter å suge på manndommen hans, og jo mer han får lov til å se av selve akten, jo mer opphisset blir han.

Selv om det høres veldig praktisk ut, at du skal sette en hårstrikk i håret, så kan det at du setter det lange håret opp, og sørger for at hårlokkene dine ikke kommer i veien, gjøre at han får en større visuell opplevelse.

Du kan selvfølgelig slippe lokkene fri, så snart det fantastiske blowjob har fått en lykkelig avslutning.

2. Gå ned på kne

Det finnes selvfølgelig mange måter du kan gi en blowjob på, og mange stillinger du kan eksperimentere med.

Men faktisk er den beste stillingen for både deg, og mannen din, den hvor han står, mens du går ned på kne foran han. Du kan med fordel bruke en pute under knærne, for å sørge for at det blir mer behagelig.

Selv om det litt er en klassiker i blowjob stillingene, så er det faktisk denne stillingen, som fungerer best.

Grunnen til at denne stillingen fungerer så godt, er at du har mulighet for å nå både rumpa, ballene og selvfølgelig penis. Han får den utsikt han ønsker, nemlig synet av deg som gir han sitt livs beste blowjob.

3. Arbeid med tempo

Hvis det er første gang du går ned på han, og dere kanskje ikke kjenner hverandre helt så godt enda, så er det viktig at du starter opp helt forsiktig.

Mange menn er nemlig utrolig sensitive overfor berøring av penis, og opplevelsen kan fort bli veldig intens, hvis du går for aggressivt ut fra start. Start forsiktig, og arbeid videre med et varierende tempo, når du får en følelse av hva han liker best.

Det er alltid en god ide, at du starter med å la tungen undersøke området rundt penishodet, og langsomt lar munnen gli lenger ned over skaftet hans. Beveg hodet langsomt opp og ned, og sørg alltid for å ha rikelig med spytt i munnen. Når du får en fornemmelse av hvordan han liker det, så setter du tempoet opp.

Du kan bruke hendende som en forlengelse av munnen, ved å holde rundt skaftet, og bevege hånden opp og ned, selvfølgelig hele tiden i myke bevegelser.

Når du bruker hendene, er det ekstra viktig at du følger med på hvordan han reagerer. Mange menn er veldig følsomme i området rundt forhuden, og du skal derfor unngå å dra for hardt i forhuden.

Varier tempoet ut fra hans reaksjoner, og vær hele tiden oppmerksom på hvordan han har det.

4. Bruk tungen til å pirre han

Før du kaster deg over penisen hans, så er det en god ide at du bruker tid og krefter, på å pirre han opp.

Bruk tungen til å kile og slikke han, gjerne på andre erogene soner på kroppen hans. Hvis du lar tungen din lete rundt i naboområdet til penis, vil du sørge for at han holder på å eksplodere av spenning, når du endelig ankommer til sluttdestinasjonen.

Du kan forestille deg at penisen er en stor velsmakende is, hvor du begynner med å slikke nede fra penisroten, og lar tungen gli helt nedenfra og opp til toppen. Når du kommer til toppen, penishodet, slikker du det forsiktig, før du starter forfra igjen. Du kan også leke at tungen din er en flyvende sommerfugl.

La tungen flyve i forskjellige retninger, over penishodet, og gi han en blowjob opplevelse, han aldri vil glemme.

5. Ikke undervurder effekten av lyd

I en guide til hvordan suge en mann best, så kan vi ikke komme utenom effekten av å bruke lyd.

Det å gi et eksepsjonelt godt blowjob, handler nemlig også om din egen nytelse, og hvordan du uttrykker denne. Hvis du uttrykker din egen begeistring og nytelse, med høylytt smatten og stønning, så viser du han hvor mye du faktisk også nyter opplevelsen. Din høylytte nytelse, vil fullende hans opplevelse.

Hvis du stønner litt ekstra, mens du har penis i munnen, så gir du han faktisk en ekstra vibrering, og dermed også større nytelse.

Vibrasjonene fra stønningen din, gir nemlig også stimulering. For å øke stimuli, er det også mulig at du plasserer en vibrator under haken din, mens du har penis i munnen.

Dette vil gi en overraskende, og deilig stimulerende, effekt, som er med til å gi en vellykket blowjob.

6. Bruk hender, lepper og tunge

For å kunne gi en mindblowing blowjob, så skal du øve deg.

For å kunne gi en ekstraordinær blowjob i verdensklasse, så krever det nemlig at du kan bruke hender, lepper og tungen, samtidig. Hånden kan fungere som en forlengelse av munnen, og gir deg mulighet for å stimulere flere steder, på samme tid. Et godt tips, er at du lukker leppene rundt penis, og fører han inn i munnen i et langsomt tempo.

Bruk hendende til å ta fatt om skaftet, og beveg hendene og munnen i takt, gjentatte ganger, opp og ned. Skap en god rytme, og bruk deretter leppene til å variere rytmen, hendene til å kjærtegne penis, og tungen til å lage sirkler over penisstrengen.

Du kan også bruke hånden til å klemme rundt penisroten, mens munnen stimulerer penishodet og øvre del av penisskaftet.

Vær oppmerksom på at hvis du klemmer rundt penisroten, så tvinger du blodet opp, og gjør dermed penishodet enda mer sensitivt. Vær hele tiden oppmerksom på hvordan han har det, og juster tempo etter behov.

7. Husk ballene

Ballene er en del av en vellykket blowjob, og det er derfor viktig at de får sin del av oppmerksomheten. Enhver mann elsker ballene sine, og de er en utrolig sensitiv del av han.

Et tips er, at du holder forsiktig rundt ballene, mens du er i gang med penis, for så å gi ballene en runde kjærlig oppmerksomhet med tungen.

Vær alltid veldig forsiktig med berøring av ballene, da dette er et veldig sensitivt område. Du vil helt sikkert glede han stort, hvis du tar ballene forsiktig i munnen, suger eller slikker på dem.

8. Hold øyenkontakten

Som sagt, så liker menn en god utsikt.

De fleste menn vil derfor kikke på deg under akten, og følge med på hva det er du gjør. Løft derfor gjerne blikket opp, i det øyeblikket som du tar penis inn i munnen, og se han dypt inn i øynene.

Send han gjerne et frekt blikk idet øyeblikk munnen din omslutter penis.

Effekten er, at han vil bli helt vill av opphisselse.  Det kan også virke dypt opphissende på deg, når du ser hvor opphisset han blir over handlingene dine.

Øyenkontakt kan derfor være en win- win situasjon, i blowjob sammenheng.

9. Vær kreativ og lekende

Spesielt hvis det er en kjæreste, som du kjenner godt, så kan det være veldig opphissende hvis du overrasker han, med nye blowjob opplevelser.

Du kan gi han en helt uventet blowjob opplevelse, ved å benytte deg av varme, kulde eller bobler, i selv akten. Hvis du suger på en isbit, rett før du tar han i munnen, vil han for eksempel få en ny og sanselig opplevelse, som han vil fryde seg over.

Neste gang, kan du kanskje drikke varm te, rett før du gir han blowjob.

Et godt tips, kan også være at du tar en slurk boblevann i munnen, samtidig som du suger han.

Det vil helt sikkert gi han en ny form for stimuli, som sender bølger av lyst gjennom kroppen.

10. Gi han en deep-throat

Mange menn liker at en kvinne tør å ta en ordentlig munnfull penis, og ser gjerne at du tar han så dypt som mulig.

For mange menn, er det en fantasi å bli deep- throatet, og hvis du har lyst til det, så kan det være den ultimative gave, du kan gi til mannen din. Igjen, det krever øvelse å ta han så dypt i svelget, da en deep- throat betyr at du tar han helt fra penisroten, kun ved hjelp av munnen din.

Bruk derfor god tid, og øv deg på å ta han litt dypere for hver gang. Som med alt annet, gå langsomt frem og vær hele tiden oppmerksom på hvordan han reagerer.

Det finnes også gode hjelpemidler som du kan bruke, for å gi en illusjon av at du tar han lenger ned i halsen, enn det du egentlig gjør.

Blant annet har du mulighet til å benytte en sleeve, for å skape den helt autentiske deep- throat opplevelse.