Finn de beste sexbutikkene

Fra hvilken sexbutikk er det best å bestille sexleketøy? Her har vi 3 håndplukkede sexbutikker, som oppfyller alle kriteriea.

1. Rask levering, avsenderen kan ikke identifiseres og emballasjen er anonym.

2. Sexbutikken er norsk, pålitelig og bestillingen gjøres på en trygg måte.

3. Prisene er på et fornuftig nivå, produktene er greie og sortimentet er stort nok

Sex leketøy - FAQ

Enten det er online eller i en butikk, kan det føles veldig overveldende å handle for et sexleketøy. Så overveldende, faktisk, at ansatte i sexbutikker blir stilt mange spørsmål. Dette er de mest populære spørsmålene om sexleketøy ansatte får og svar.

Hvor lydsvak er denne vibratoren? 

Dette er et veldig, veldig gyldig spørsmål. Hvis du har rom, spesielt de som har senger på den andre siden av veggen, er volum alt.

Selv om alle onanerer, kan det fortsatt føles vanskelig å onanere når du vet at andre i leiligheten din kan høre at det er akkurat det du gjør.

Men her er et tips fra college-sovesalene mine: Når det gjelder sexleketøy som er på den sterkere siden, vil det å bruke dem under tunge deksler (som dundyner) og ha enten en vifte eller en app for å levere hvit lyd. stor forskjell. Du vil kunne onanere uten at noen vet hva som skjer på soverommet ditt.

Kan jeg bruke dette med en partner? 

Det som er bra med å være i live i denne tiden av sexleketøy, er variasjonen vi må velge mellom. Folk som spør om de kan bruke et leketøy med partneren deres, kommer opp mye.

Mens det er mange sexleketøy laget spesielt for par, kan de fleste lekene brukes med en partner. Du trenger ikke å ha en klitoris for å nyte en vibrator, og du trenger heller ikke å ha en penis for å nyte en kukring. Sexleketøy gir ikke bare ekstra moro på soverommet, men er også bra for forholdet ditt.

Finnes der en billigere modell?

Når det gjelder sexleketøy, kan prisene løpe fra 150 nok til noen få tusen kroner. Sexleketøy, spesielt av god kvalitet, er ikke “billige”. Selv om det kan være billigere versjoner, som fornøyelsesluftstimulatoren til Womanizer og den billigere variasjonen av den i Satisfyer eller LELO Sona, er dette tre forskjellige selskaper, så du får ikke nøyaktig den samme følelsen med Womanizer som du gjør med Satisfyer – og du vil til og med foretrekke sistnevnte fremfor førstnevnte.

Blir jeg avhengig?

Selv om det kan være lett å tenke at alt som føles så bra kan være vanedannende, er det ikke tilfelle – jeg bryr meg ikke om hva som gikk ned i Sex and the City-episoden med Charlotte og hennes kanin. Selv om klitoris kan bli vant til å bli stimulert av en vibrator mer enn for eksempel fingrene dine, betyr ikke det at klitoris vil bli “avhengig”. Det betyr heller ikke at du bare noen gang vil kunne orgasme med en vibrator resten av livet.

Variasjon er krydder av liv – og onani.

Hva er den beste måten å rengjøre leketøyene på? 

Det er to hovedårsaker til at vedlikehold av sexleketøy er så viktig. For det første bakterier. Selv om et sexleketøy ikke er satt inn i skjeden eller anus, er det fortsatt bakterier involvert, spesielt med kroppsvæsker. For det andre vil du at sexleketøyene dine skal vare! Hvis du investerer en anstendig mengde kontanter i en vibrator, analplugg eller hva som helst som får deg av, vil du ikke at det skal skitne ut et par måneder nedover veien.

Hvorfor bør alle ha et sexleketøy?

A bruke et sexleketøy handler ikke bare om å prøve noe nytt, det er et viktig verktøy når det gjelder å lære mer om din egen kropp. Det er ingen større måte å lære om hva som tenner deg, får deg til å føle deg bra og, enda viktigere, orgasme enn å tilbringe litt tid med et leketøy etter eget valg. 

For menn tyder studier på at onani reduserer risikoen for prostatakreft, og for kvinner kan det lette kroppssmerter og menstruasjonssmerter. I tillegg gir den deg en god søvn!

Fordelene med sexleketøy er ikke bare begrenset til bruk alene, men er store når de brukes i et forhold for å gi ting en ny vri. Sexleketøy har mange fordeler når ting blir litt kjedelige i et forhold. De kan gjøre ting litt mer spennende igjen. Noen ganger fungerer de ikke, og det er morsomt, og til og med det er en god opplevelse.

Hvordan bruke alle slags sexleketøy

How to use sex toys

Med så mye press rundt sex, kan du glemme samleie og onani kan bare være morsomme spill voksne spiller.

Og mange voksne leker med sexleker. Hvordan gjør de det?

Fingervibratore

Fest disse skjelvende lekene på fingren. De vil trolig trenge smøremiddel – mange fingervibratorer er strukturert og kan føles harde når de brukes rå mot en klitoris eller andre følsomme områder. Spor vibratorene over brystvorter, hofter, indre lår og bakside for å erte partneren din før du bruker den i mer delikate områder. Juster gjerne hvor den sitter på fingeren – jo lenger ned den hviler, jo mer kontroll vil du ha.

 

Støttendevibratorer

Disse slemme gutter tar vare på deg, uten at du trenger å løfte en finger. Det er vanligvis ikke behov for en partner med dildoer som støter på, spesielt hvis de kommer med en vibrator som stimulerer deg, i kaninstil.

Rabbitvibratore

Finn din egen optimal bevegelser og tempo, og hys deg opp. La dildoen pulse inni deg, til du finner din perfekte, mest behagelige rytme. Hvis den strekker seg, kan dette være håndfri.

Vibrerende truser

Vanligvis må vibrerende truser være innenfor en viss avstand fra fjernkontrollen eller smarttelefonen for å slå dem på. Imidlertid er det noen få forskjellige variasjoner med forskjellige parametere. Mindre høyteknologiske truser tilbyr bare et rom for en avtakbar kulevibrator. Du må stryke vibratoren direkte for å slå den på og av. Andre har innebygde vibratorer med en ledning som kobler fjernkontrollen til undertøyet. Trådløse truser betjenes eksternt. Avhengig av hvor langt fjernkontrollen kan være fra trusa, kan følgesvennen din slå seg på som en overraskelse hele dagen.

Penis bur

Fest en ring rundt penis og testikler mens penis settes inn i burets rør. Bestem en nøkkelholder – deg eller en partner – og skru opp medlemmet ditt. Det er det! Du kan til og med bære disse offentlig (hei, du går ikke av, ikke sant?) Cock-bur er best egnet for korte intervaller, ikke for langvarig bruk. Påfør smøremiddel under ringene for å unngå gnagsår.

 

Hvordan rengjøre sexleketøyene dine?

Young woman holding a vibrator

Når du kjøper et leketøy, må du finne ut hva det er laget av, siden materialet og tilstedeværelsen av en motor vil avgjøre hvordan den vaskes.

Dette er vilkårene du må holde øye med:

 • Porøse vs. ikke-porøse materialer.
  Unngå porøse leker, som kan samle bakterier inne i leketøyet selv etter rengjøring. Dette inkluderer materialer som TPE eller polyvinylklorid (PVC). Ikke-porøse leker er derimot tryggere og inkluderer materialer som silikon, glass, rustfritt stål av medisinsk kvalitet og Pyrex.

  Se etter materialer av medisinsk karakter. “Bare fordi noe er” kroppssikkert “, betyr det ikke at det er medisinsk, og heller ikke” FDA-godkjent. Tro det eller ei, i noen tilfeller vil et sexleketøy være FDA-godkjent som mat. Det du vil se er begrepet “medisinsk karakter.

 • Silikon, glass, rustfritt stål eller tre – og det er motorisert:
  Bruk mild antibakteriell såpe du vil bruke på kroppen din og en fuktig klut for å tørke leketøyet rent.

 • Silikon, Pyrex, rustfritt stål eller stein – og det er ikke motorisert: 
 • For dypere rengjøring, legg det i kokende vann i åtte til ti minutter, eller kjør det gjennom oppvaskmaskinen uten såpe (alvorlig, varm damp hjelper sterilisere den, sier Kerr).
 • Cyberskin: 
 • Bruk litt såpe og varmt vann til å rengjøre det. For mye skum kan skade det følsomme materialet.
 • Hard plast, elastomer, termoplastisk elastomer (TPR) eller gelegummi: 
  Disse porøse materialene kan fremdeles inneholde bakterier etter vask med såpe og vann. Så bruk kondom hvis du skal dele med en partner.

Beste steder å kjøpe sexleketøy på nettet

Tørst etter noen nye sexleketøy?

Disse sexbutikkene på nettet har flotte valg, så du vil sikker finne sexleketøyet som fungerer best for deg og budsjettet ditt. Fra vibratorer til dildoer og så mye mer, disse voksne butikkene har alt du måtte ønske å krydre sexlivet ditt.

Sinful.no er her for å få deg til å si “Wow” mens du blar gjennom det endeløse utvalget for den perfekte kaninvibratorer og dobbelt og tredobbelt “Woooow” når du skal til oppnå den store O. Sinful.no er virkelig en av de beste nettstedene for sexleketøy. Kritikerne er ofte hyppige kunder og kan legge til ting som forholdsstatus, alder og seksualitet i profilen sin. Det er også forklaringsvideoer for nesten alle lekene! 

Dette bygger en følelse av fellesskap på selve nettstedet. Sinful.no har stort utvalg, diskret emballasje og gratis frakt på bestillinger over 800 nok!

Vuxen.no har definitivt et rimelig sexleketøy for alle: Enten du trenger en oppblåsbar sugekoppdildo eller en vibrerende erme, finner du mange leker for budsjettet. Vuxen.no tilbyr et bredt utvalg av voksne leketøy til rimelige priser og alle produktene er valgt av eksperter. Forsendelsen er diskret, og den nærmer seg markedsføring for voksenleker gjennom sexopplæring-

Nytelse.no er et velprøvd og ekte voksenlek nettsiden for sexleketøy som skal være øverst på listen din; den har alt fra Fleshlights til doble penetrasjon vibratorer og analperler. Nytelse.no er en online butikk for voksne som har alt fra smøring til tryllestaver, og selvfølgelig nesten alle sexleketøy du kan forestille deg! Du får anonyme leveranser på alle bestillinger.

 

Beste sexleketøy for menn

De beste sexleketøyene for menn er muligens den beste måten å heve livet ditt akkurat nå. Når coronaviruspandemien fortsetter, er vi alle engstelige, lei og kåte. Onani er et lyspunkt en til syv ganger om dagen. Vet hva som gjør det lysere? Sexleketøy. Ja, for menn. Gi dine slitne hender en pause, og kroppen din en helt ny følelse.

De beste sexleketøyene gjør det for onani hva varm saus gjør for et par helt middels egg – ta en flott ting til helt nye høyder. Sexleketøy gjør ting du og partneren din ikke kan, uansett hvor avansert din yogisk praksis er. Og med mindre du er Sting, kan du ikke få penis til å vibrere alene. Du kommer også til å kjempe – i kraft av begrensningene til den menneskelige anatomi – for å stimulere din egen prostata, altså den mannlige G-punktet, mens du samtidig arbeider foran. Det er der prostata massasjeapparater og vibrerende stikkpropper kommer inn.

 

Fleshlight

Flashlight sex toy

Mange menn er kjent med det originale Fleshlight-leketøyet. Quickshot Pulse er konstruert med det samme materialet som gjorde originalen kjent, men den er litt mer strømlinjeformet, med et åpent design som gjør det lettere å rydde opp.

Selv om det er flott å bruke alene, kan det være spesielt morsomt med en partner. Prøv å innlemme Quickshot i en blow jobb ved å snurre den langs bunnen av skaftet.

Penis pumpe

Penis pump

Ja, penispumper kan gi deg hardere og større ereksjoner i løpet av få minutter. De øker blodtilførselen midlertidig til kjønnsorganene dine, noe som gjør det lettere å opprettholde ereksjon under sex. Enhetene gir også et kostnadseffektivt alternativ til ED-medisinering hvis du sliter med erektil dysfunksjon.

Enten du ønsker å øke størrelsen på ereksjonen eller trenger hjelp med erektil dysfunksjon du kan alltid finne en penis pumpe til din smak.

Kuk ringer

Cock ring

Cockringer er ringer som bæres rundt bunnen av penis og noen ganger testiklene for å gjøre ereksjon vanskeligere, større og langvarig. De kommer i forskjellige materialer, fra fleksibel silikon og gummi til lær og metall.

Selv om en hard ereksjon er den viktigste funksjonen til en kukring, gir bjeller og fløyter, som vibrasjoner eller analperler, andre morsomme bruksområder – ingen penis kreves.

Les videre for å lære hvordan du bruker kukringer med partner og solo.

Beste sexleker for kvinner

Vi skjønner det – sexleketøyshopping kan definitivt føles overveldende noen ganger. Det finnes tross alt så mange slags! Fra klitorisleker, til kuler, til interne leker, til kaniner, tryllestaver, stikkpropper og mer – det er mye. For ikke å nevne forskjellene i pris, materiale, merke og funksjonalitet. Mellom de høyteknologiske, bedårende små og kraftverkversjonene er det bare massevis å sortere gjennom. 

Ikke bekymre deg, vi er her for å hjelpe deg med å begrense ditt neste vibe-kjøp akkurat her. Vurder dette som vår hovedliste over leker som er verdt å prøve og kjøpe. Vår guide gjennom anbefalte nettbutikker vil hjelpe deg til å finne det perfekte leketøyet!

Dildoer

Sex toys for women

Mens du kanskje tror at en dildo må se på en bestemt måte, er dildoer bare sexleketøy for voksne med det formål å penetrere. De kommer i alle farger og et bredt utvalg av materialer.

Noen dildoer er designet for å se realistiske ut, mens andre ikke en gang ser eksternt ut som en ekte penis. De kan være glatte eller ha teksturer og rygger. Noen er rette, mens andre er buede for å treffe dine søte flekker.

Du kan velge mellom vibrerende og ikke-vibrerende alternativer, sugekopp-dildoer, stroppeprodukter og mer.

Vibratorer

Best vibrators for women

Onanering er ganske viktig for din mentale og fysiske helse – jeg snakker smertelindring og bedre søvn her. Og når du tar med en vibrator i blandingen, registrerer du deg for alle de fordelene du trenger for deg og tåkrøllende orgasmer på forespørsel.

Vibratorer kan hjelpe kroppen din å lære å svare på en rekke opplevelser.

De skaper også mer variasjon i ditt seksuelle repertoar og kan krydre dine langsiktige seksuelle forhold.

En annen fordel: En av de største fordelene med å bruke en vibrator er at du blir kjent med dine egne lystsoner.

Bekkenbunnsballer

Kegel balls in metal

Kegel-baller, eller Ben Wa-baller, har blitt brukt i århundrer for å styrke muskler i skjeden og bekkenbunnen. De små, vektede ballene kommer i en rekke forskjellige vekter og størrelser for å hjelpe deg med å trekke sammen og frigjøre forskjellige muskler uten problemer.

Men Kegel-baller gjør mer enn bare å piske bekkenbunnen i form. De er bedre kjent for å forbedre seksuell nytelse – så mye at de også kalles orgasme baller, Venus baller, jiggle baller, geisha baller, kjærlighets baller og glede baller. Kjøp de nå for å få alt gleden og moro.

Beste sexleker for par

Du har alle grunn til å gjøre parets sexleketøy til en del av din intime seksuelle opplevelse. Mens leketøy er en fin måte å holde kontakten når du er i et langdistanseforhold eller ønsker å sette gnisten tilbake i et foreldet (eller til og med sexfritt) ekteskap, er det også verdt å eksperimentere når du allerede har god sex.

Hvis du er i markedet for å krydre ting ved hjelp av leker du kan nyte som et par, å diskutere hva slags ting dere begge er åpne for på forhånd. Leter du etter en vibrator på nybegynnernivå som skal innlemmes i din vanlige rutine, eller vil du bli ført inn i et helt nytt territorium? 

Er dette noe som en av dere skal bruke på den andre eksklusivt, eller noe du kan dele, eller føle følelsene samtidig?  Vurder også om du vil ha noe vanntett, fjernstyrt, stille osv.

Analleker

analtoys 2x1 fullres 5049 1024x512 1

når det kommer til anallek, er det viktig å kjøpe leker spesielt laget for anal, da du alltid vil ha noe med en blusset base for enkel fjerning. I motsetning til skjeden din der det ikke er mye plass for noe å gå seg vill, kan dine anal lukkemuskler suge opp små ting, noe som fører til et potensielt stressende legebesøk og mye angst. Den blussede bunnen av analleker betyr at det er mindre sannsynlig at en gjenstand blir “tapt” i kroppen din.

Du vil også ønske å fylle på mye smøremiddel før du prøver noe anal. I motsetning til skjeden, smører ikke anusen deg selv, så ikke bare å gå i tørr blir super smertefullt og ubehagelig, men potensielt farlig. Små tårer eller kutt i huden kan forårsake infeksjon, og det er best å ikke danse med djevelen når du leker på territorium modent med avføring og bakterier. For glass- og metallleker vil en silikon- eller oljebasert smøremiddel gi deg den klebrigeste, smøreste glattheten, men for silikonleker vil du ha en tyngre vannbasert formel som ikke vil forringe silikonet i materialet av leketøyet. Hvis du leter etter et sted å starte, har vi en liste over noen av de beste analspesifikke smøremidlene du kan kjøpe på våre anbefalte hettsider..

Beste sex spill

to women kissing

Enten du kjeder deg, treffer pandemiveggen ekstra hardt, eller bare ønsker å introdusere nye ting i sexlivet ditt, kan sexspill være en fin måte å legge til noe nytt på soverommet. Du får frem konkurransesiden din for godt, har litt morsom moro med partneren din, og har også virkelig god sex på samme tid.

Uansett om du er et nytt par eller et som har vært sammen for alltid, er sexspill nesten garantert en morsom tid for alle. I motsetning til ekte spill er det egentlig ingen vinnere eller tapere i tradisjonell forstand, ettersom alle vinner litt. I tillegg snur oddsen så ofte, og med bare to spillere kan dere begge være superengasjerte hele tiden. Ingen vil vente på at et helt mannskap skal få sin tur før det kommer tilbake til deg. Å gi kan være like gledelig for noen som å motta er for den andre. Så lenge du og booen din er på samme side om oddsen som står på spill og bare vil ha noe tullete, litt konkurransedyktig (eller veldig TBH) moro, er det brukt tid og vil sannsynligvis bringe deg nærmere.

Sex machines noen?

Couple kissing

Det er så mange forskjellige grunner til at noen kanskje vil investere i en sexmaskin. Men alle grunnene kommer tilbake til en ting: nytelse.

Større enn andre sexleketøy på markedet, kan sexmaskiner tilpasse en større motor. Den mer betydningsfulle motoren gjør det mulig for sexmaskiner å tilby “en uhemmet kraft som mindre leker aldri kommer til å tilby. Derfor er sexmaskiner et flott alternativ for folk som trenger eller vil ha sterk vibrasjonsintensitet, sier hun.

Ofte designet for å være montert rider-on-top-stil, tilbyr sexmaskiner brukeren utrolig mye kontroll over dybde, vinkel, hastighet og intensitet som kan gjøre det lettere å finne det stedet. Faktisk mange kreditt sex maskiner for deres aller første orgasme via penetrerende spill.