Glassdildo – Best i test

Sexleketøy kommer i mange forskjellige materialer. Silikon, lateks, hardplast og stål har alle forskjellig følelse og egenskaper, og det kan være vel verdt å prøve seg litt frem for å finne sin egen personlige favoritt og so glass.

Glass er et materiale som er meget godt egnet til dildoer. Den harde og glatte overflaten gjør at det trengs minimalt med glidemiddel, og det er enkelt å holde rent. Glass holder veldig godt på temperatur, og du kan gi leken en ekstra dimensjon med å enten kjøle ned eller varme opp dildoen før du setter i gang.

Ikke blir de noe særlig slitt heller, Glass er ikke porøst, så det skal ikke mye vedlikehold til for at dildoen skal kunne holde i lang tid. Glassdildoer ser også utrolig fint ut, nesten som kunst.

Men så er det jo tross alt glass vi snakker om her. Selv det minste skår kan gjøre stor skade, og når det gjelder dildoer kommer gjerne en skade et sted vi ikke vil ha det. Har du vært uheldig og mistet den i gulvet, eller om dildoen på en annen måte har fått seg et slag, er det bare å kaste.

Fortsatt i tvil?

FAQ

Smaken er som baken heter det, og det er ikke noe materiale som er bedre enn annet. Men det er vel verdt å prøve ut glass som et sexleketøy. Glass har mange særegne egenskaper som du ikke får med lateks, silikon eller metall. Det er glatt, du kan leke med temperaturer, og det er veldig trygt å bruke, for å nevne noe.

Det skal mye til! En slik dildo er spesielt laget for å tåle en del, og det er ingen grunn til å være redd for at dildoen skal knekke under bruk. Men det er greit å unngå å miste den i harde gulv. Sjekk dildoen før du bruker den, er det skår er det nok best å bytte den ut.

Borosilikatglass er kjent for å være hardført, og brukes særlig når det er nødvendig at redskapet skal tåle en støyt. Og det er jo en fordel når det skal inn der du vet. Glasset tåler også hurtige temperatursvingninger, og er dermed perfekt til oppvarming eller nedkjøling.

Det finnes seler som er laget spesielt til glassdildoer, men det harde og tunge materialet gjør at det kan være litt styr å få det skikkelig på plass. Mange vil foretrekke for eksempel silikon når det kommer til strap ons.

En av kvalitetene til glass som materiale til sexleketøy, er at det er hardt og glatt. Dermed er det heller ikke nødvendig med mye glidemiddel. Skjønt, litt ekstra glid er alltid lurt. Siden glasset heller ikke er porøst, absorberer det heller ikke noe av glidemiddelet. Det betyr at alle typer glidemiddel kan brukes med en glassdildo.

Nils Andersen lovebuddy.no
Nils Andersen

Her har jeg samlet noen av de beste glassdildoene du får tak i. Det er noe for enhver smak, og selv om noen kanskje er for spesielt interesserte, vil de aller fleste finne en de liker her. Ta en titt, og se om du kommer over noe interessant.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Fifty Shades of Grey Drive Me Crazy Glassdildo

  Testvinner

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Denne glassdildoen fra Fifty Shades of Grey har fått det passende navnet Drive Me Crazy, et navn den i aller høyeste grad lever opp til. Den har forskjellig utforming på hver ende, så du kan variere mellom de to kulene i den ene enden og den mer naturtro formen i den andre.

  Dildoen har en aldri så liten krumming. En g-punktstimulator med større krumming vil nok treffe g-punktet bedre, men det er heller ikke hovedfunksjonen her. De små knottene langs skaftet treffer imidlertid veldig godt, og stimulerer akkurat som de skal.

  Den er også akkurat passe tung, og holder seg på plass selv om du trenger hendene til andre ting. Dermed kan den fint kombineres med en annen leke, for eksempel en klitorisvibrator eller analdildo.

  • MATERIALE: Borosilikatglass.
  • FTALAT-FRI: Ja.
  • LATEKS-FRI: Ja.
  • LENGDE: 19 cm.
  • INNFØRBAR LENGDE: 16,5 cm.
  • OMKRETS: 11,4 cm.
  • DIAMETER: 3,6 cm.
  • VEKT: 255 g.
  •  

  Denne glassdildoen fra Fifty Shades of Grey har fått det passende navnet Drive Me Crazy, et navn den i aller høyeste grad lever opp til. Den har forskjellig utforming på hver ende, så du kan variere mellom de to kulene i den ene enden og den mer naturtro formen i den andre.

  Dildoen har en aldri så liten krumming. En g-punktstimulator med større krumming vil nok treffe g-punktet bedre, men det er heller ikke hovedfunksjonen her. De små knottene langs skaftet treffer imidlertid veldig godt, og stimulerer akkurat som de skal.

  Den er også akkurat passe tung, og holder seg på plass selv om du trenger hendene til andre ting. Dermed kan den fint kombineres med en annen leke, for eksempel en klitorisvibrator eller analdildo.

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Altså, wow! Denne dildoen treffer perfekt, nesten av seg selv. Den kan fint brukes både foran og bak, og den glatte overflaten gjør at du nesten ikke trenger glidemiddel.

  Det er også herlig å ha forskjellig form på hver ende, så man kan variere litt. Den kan helt fint bare ligg der, særlig om du har varmet den litt opp på forhånd, men knottene langs skaftet stimulerer også deilig med litt bevegelse.

  Knottene gjør også jobben om du bruker den som en massasjestav, for eksempel på låret eller over ryggen. Designet er klassisk og stilrent. Ikke det mest vulgære og iøynefallende, men absolutt pen å se på.

  Denne dildoen bør stå på alles ønskeliste!

  Min vurdering av Fifty Shades of Grey Drive Me Crazy

  5/5

  Chrystalino Superior Glassdildo

  Begynner

  Fordeler

  Om produktet

  Chrystalino Superior er ikke bare fin å se på, den kan også ta deg med til himmelen. Formen gir deg mulighet til å stimulere på akkurat de riktige stedene, og med to ulike ender velger du selv hvor intens det skal være.

  Det som er ekstra morsomt med glassleker er jo å leke seg litt med temperaturen. Det gjør noe med sansene når en oppvarmet dildo glir over vagina, eller strykes iskald nedover ryggraden. Spesielt sammen med en partner er det gøy når man ikke vet hva man kan forvente.

  Dildoen er håndblåst, og har en fortryllende blå farge. Den er rett og slett utrolig vakker, og om du liker utseendet finnes det flere leketøy i samme serie som også vil falle i smak.

  • MATERIALE: Splintfritt glass.
  • ALLERGIVENNLIG: Ja.
  • LENGDE: 18 cm.
  • INNFØRBAR LENGDE: 13 cm og 11 cm.
  • DIAMETER: 3,3 cm og 4 cm (på det bredeste).
  • VANNTETT: Ja.

  Denne glassdildoen er slett ikke for stor, fire centimeter omkrets på det bredeste, og passer dermed perfekt for nybegynnere. Det at det er to forskjellige ender med ulik utforming gjør også at det er lett å prøve seg litt frem og finne ut hva du liker.

  Det trengs ikke mye glidemiddel heller, dildoen er så glatt og smooth at en liten dråpe er nok. Krummingen hjelper til med å treffe der du vil, og det at den glir så lett inn og ut gjør at den evner seg godt til å finne g-punktet eller prostata.

  Videoer

  Konklusjon

  Chrystalino Superior glassdildo utpreger seg med det lekre designet, og er en del av en gjennomført serie av sexleketøy fra Shots Toys. Hele serien består av åtte dildoer og åtte buttplugs, så det er noe for enhver smak. Her er det bare å begynne å samle.

  Den krummede formen hjelper deg med å finne g-punktet, og det at du kan bruke begge ender gjør at du kan skifte mellom hvor fyldig stimuli du vil ha. Den er heller ikke for stor, og glir inn både vaginalt og analt uten for mye jobb og forberedelser. Og et såpass hardt og solid materiale som glass gjør at den er enkel å holde ren.

  Min vurdering av Chrystalino Superior Glassdildo

  4.6/5

  Icicles No 5

  Best pris

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Icicles er et brand som har spesialisert seg på å lage leketøy i glass, og hvert produkt har enkelt og greit fått seg sitt eget nummer. Nr. 5 er en rimelig standard dildo, med en svak kurve og en blå linje som tvinner seg rundt skaftet.

  En av de mest åpenbare fordelene med glassdildoer er at de kan varmes opp eller avkjøles, og dermed gi leken enda en ny faktor. Ha en bolle med varmt og kaldt vann ved sengen, og varier mellom temperaturen for å gi en ny følelse av nytelse.

  • MATERIALE: Glass.
  • FTALATFRI: Ja.
  • LATEXFRI: Ja.
  • ALLERGIVENNLIG: Ja.
  • VANNTETT: Ja.
  • LENGDE: 18 cm (16 kan føres inn).
  • BREDDE: 3,8 cm (bredeste punkt).
  • VEKT: 301 g.

  Det er ikke uvanlig å være litt betenkt med å ta i bruk sexleketøy laget i glass, men det er ingen grunn til å bekymre seg. Dette er skikkelig robuste saker, og selv om det selvsagt ikke er noe drømmesituasjon om noe skulle knuse, er det så å si umulig å skade seg underveis.

  Icicles No. 5 er en relativt bra innføring til glassleker. Formen er klassisk uten å være for naturtro, og den blå spiralen gir en ekstra pirrende følelse når den treffer de riktige stedene. Innføringslengden er på 16 centimeter, noe som bør holde for de fleste situasjoner.

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Icicles No. 5 er både elegant og innbydende, og utformingen er med på å gi optimal nytelse. Nå finnes det jo ingen fasit på hva som er den perfekte størrelse, men denne dildoen er i det minste veldig nære å være nettopp det.

  Den er også holdbar nok til å holde resten av livet. Glass er et materiale det er enkelt å holde rent, ettersom det er hardt og fri for porer og andre ujevnheter. Og med mindre du er uheldig og mister den så den knuser, vil Icicles No. 5 bli en fast følgesvenn på veien mot nytelse i lang tid fremover.

  Min vurdering av Icicles No 5

  4.2/5

  Spartacus Blown Dobbel Glassdildo

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Med Spartacus Blown Dobbeldildo i glass har du to forskjellige ender å leke deg med. Den ene enden har et spennende twist-mønster som er formet for å gi ekstra stimuli, mens den andre enden har en mer realistisk utforming.

  Dildoen passer for både menn og kvinner, og er spesielt utviklet for å stimulere de erogene punktene hos begge kjønn. Denne kan brukes både analt og vaginalt, og den glatte overflaten gjør at du nesten ikke trenger glidemiddel.

  Som vanlig med glass er dildoen også enkel å rengjøre. Skyll den av under rennende vann og bruk litt mild såpe, eller sleng den i oppvaskmaskinen. Den tåler både kulde og varme fint, noe som kan være med på å gjøre leken ekstra moro.

  • MATERIALE: Splintfritt borosilikatglass.
  • FTALATFRI: Ja.
  • BLYFRI: Ja.
  • ALLERGIVENNLIG: Ja.
  • LENGDE: 21,6 cm.
  • DIAMETER: 3,8 cm.
  • BRUKERMANUAL: Engelsk.

  Ved første øyekast kan denne glassdildoen se ganske voldsom ut, med sine 21,5 centimeter og doble ender. Det er imidlertid ingen grunn til å være engstelig. De to endene gjør det lettere å prøve seg frem og finne ut hva man foretrekker, og den er enkel å rengjøre.

  Selv om glass har et rykte på seg for å knuse, er denne dildoen såpass robust og sterk at det ikke er noe å bekymre seg for. Det at den er laget for hånd gjør at størrelsen og mønster kan variere litt fra eksemplar til eksemplar.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  De to endene på denne glassdildoen fra Spartacus er spesielt utformet for å passe akkurat der den skal, både for menn og kvinner. Dildoen er håndlaget i solid, splintfritt borosilikatglass, og tåler en støyt.

  Glass som materiale er også hardt og uten porer, og en glatte overflaten gjør at det glir utrolig enkelt både inn og ut av der du skulle ønske å bruke dildoen. Kun en liten dråpe glidemiddel holder. Av samme grunn er det også enkelt å gjøre rent.

  Min vurdering av Spartacus Blown Dobbel Glassdildo

  3.5/5

  Icicles No 43, Hjerte Glassdildo

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Med sin serie Icicles har Pipedream gang på gang vist at de produserer glassleketøy i høyeste kvalitet. Icicles No 43 er intet unntak, og treffer perfekt både alene og sammen med partner. Og den ser uimotståelig ut. Både fargen, formen og det søte håndtaket gjør  at No 43 passer utmerket til parlek.

  Den er ergonomisk utformet for å stimulere g-punktet, og med det hjerteformede håndtaket har du full kontroll over hvor du treffer. Hvert eksemplar er håndlaget for å holde best mulig kvalitet, og den er både ripefri og allergivennlig.

  • FTALATFRI: Ja.
  • ALLERGIVENNLIG: Ja.
  • LENGDE: 20.3 cm.
  • BREDDE: 3.2 cm.
  • VEKT: 286 gram.
  • VANNTETT: Ja.

  Både de som liker vaginal og anal lek vil sette pris på Icicles 43. Den er ikke for stor, og kan både passe til de med erfaring og de som vil utforske litt nye sider ved seg selv.

  Formen med de små kulene gjør innføring ekstra pirrende, men er også perfekt for dem som vil trene opp bekkenmuskulaturen. Dildoen er akkurat passe tung, og med håndtaket har du full kontroll på leken.

  Videoer

  Konklusjon

  Glass er et helt rått materiale når det gjelder sexleker, og med Icicles 43 får du virkelig kjent på de fordelaktige egenskapene til glasset. Ingen grunn til å være redd for at den knuser, den er både slank og solid.

  Ekstra moro blir det når du leker litt med temperaturer. Varm den opp eller kjøl den ned på forhånd, og du vil fort merke hvor morsomt det faktisk kan være. Den kan selvfølgelig brukes alene, men en så fin dildo er rett og slett skapt for å deles.

  Min vurdering av Icicles No 43

  4.1/5

  Spartacus Blown Realistisk Glassdildo

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Spartacus Blown realistisk glassdildo med testikler er laget i krystallklart glass, og gir en autentisk følelse som de aller fleste vil sette pris på. Testiklene og blodårene langs skaftet gir en ekstra realistisk look, og den massive utformingen gjør at den holder ekstra godt på temperaturen.

  Varm den opp eller kjøl den ned, alt etter hva du foretrekker. Spartacus Enterprises har laget sexleketøy i flere tiår, og med denne håndlagde glassdildoen har de høynet standarden for hva vi kan forvente av moro. Men dette er ingen liten sak, både lengden og tykkelsen gjør det nødvendig med gode forberedelser.

  • MATERIALE: Splintfritt borosilikatglass.
  • FTALATFRI: Ja.
  • BLYFRI: Ja.
  • ALLERGIVENNLIG: Ja.
  • LENGDE: 21,5 cm.
  • DIAMETER: 3,8 cm.
  • BASE, DIAMETER: 6,9 cm.
  • GLIDEMIDDEL: Alle typer.

  Denne dildoen er nok ikke for nybegynnere. Den er ganske stor, og diameteren teller nesten 4 centimeter. Selv med en liten avrunding på tuppen er det lurt å gå rolig frem, og sørge for å være tilstrekkelig opphisset før dere peiser på.

  Men når dere først kommer i gang – kaboom! Ikke bli overrasket om du ser stjerner. Og siden den er laget i glass trenger dere heldigvis ikke alt for mye glidemiddel. Glass er jo også ikke-porøst, og den er enkelt å gjøre ren.

  Konklusjon

  Det nytter ikke å være sjenert når du drar denne frem fra nattbordskuffen. Mens mange glassdildoer går for et mer estetisk design, men sterke farger og elegante detaljer, er denne glassdildoen fra Spartacus Blown av det mer naturtro slaget. Og det er jo ingenting feil i det.

  Siden den har en glatt base er det også mulig å feste den i sele og bruke den som strapon. Og da kommer virkelig den realistiske formen til sin rett. Bare husk glidemiddel.

  Min vurdering av Spartacus Blown Realistisk Glassdildo

  3.8/5

  Chrystalino Tower Glassdildo

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Altså, har du sett noe så lekkert? Chrystalino er jo ikke fremmed for å være leker som er vel så tilfredsstillende estetisk som i bruk, og Tower glassdildo kan fungere vel så bra som peishyllen som på soverommet. Denne trenger du ikke en gang rydde vekk når bestemor kommer på besøk.

  Chrystalino er inspirert av italiensk glasskunst, og hele serien er en fryd for øyet. Men hei, de skal jo lekes med også. Tower er lang og smal, langt fra så voldsom som mer realistiske dildoer kan være. Spesielt når det kommer til et såpass hardt materiale som glass kan det være en fordel, da det er fint lite elastisk og tøyelig under leken.

  • MATERIALE: Premium-borosilikat glass (splintfritt).
  • FTALATFRI: Ja.
  • ALLERGIVENNLIG: Ja.
  • VANNTETT: Ja.
  • LENGDE: 17 cm, hvorav 15 cm kan føres inn.
  • DIAMETER: 2,1 cm.

  Med Tower har Chrystalino laget en dildo som ikke er for stor, og passer dermed vel så bra for nybegynnere som viderekommende. Den slanke og rette formen byr på mye spillerom, og her er det opp til brukeren selv hvor det skal stimuleres.

  Den er med andre ord ikke krummet, og dersom hovedmålet er å treffe visse punkter enten i vagina eller analt, er det kanskje bedre å gå for en variant som er spesielt utformet til nettopp det. Men når det er sagt er Chrystalino Tower en utmerket lekekamerat til voksenkosen, enten med eller uten partner.

  Videoer

  Konklusjon

  Selv om sexleker i stor grad handler om følelsen, er det viktig å ikke helt glemme det visuelle også. Chrystalino Tower kommer med det beste fra to verdener. Den både ser bra ut, og åpner for utrolig mye moro.

  Splintfritt glass kan som kjent både varmes opp og kjøles ned, alt etter hva dere skulle ønske. Allsidigheten du får med Tower er perfekt for deg som vil utforske nye ting. Ikke for stor, og ikke for liten. Kombiner gjerne med litt temperaturlek også, kun fantasien vil stoppe deg.

  Min vurdering av Chrystalino Tower Glassdildo

  3.4/5

  Icicles No 02 Ruglet Glassdildo

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Denne glassdildoen med ruglet overflate gir en helt ny dimensjon til både anal og vaginal lek. De ni kulene blir mindre og mindre jo langt ut på staven du kommer, og du vil kjenne hver eneste kule etter hvert som du fører den enten inn eller ut – du bestemmer selv.

  Gjør det ekstra spennende ved å varme opp eller kjøle ned dildoen på forhånd. Glass er et utmerket materiale siden det både holder på temperaturen, er robust og enkelt å gjøre rent. Det er også hardt og glatt, så den glir enkelt inn der den skal uten for mye glidemiddel.

  I tillegg er det jo fint å se på, og det har aldri gjort noe.

  • MATERIALE: Herdet glass.
  • LENGDE: 21,5 cm.
  • VANNTETT: Ja.

  Kulene langs skaftet gjør at Icicles no 2 kanskje passer spesielt godt analt. Før den sakte inn, og kjenn hvordan hver kule presser seg inn, én etter én. Dildoen kan like greit brukes alene eller sammen med andre.

  For nybegynnere er dette absolutt et godt valg, siden hver kule er større enn den forrige, og dermed kan man selv styre hvor mye press man vil ha. Den er ikke den tykkeste dildoen på markedet, men det er heller ikke meningen. Lengden på 21,5 centimeter bør imidlertid holde for de fleste.

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Dildoer i glass er liksom noe helt spesielt. Den harde, glatte overflaten gir helt andre egenskaper enn tilsvarende leker i silikon eller hardplast, og det hele blir liksom litt mer elegant. Og når vi først snakker elegant er det vanskelig å ikke tenke på Icicles.

  Deres Icicles No 02 er veldig bra for de som kanskje ikke har så mye erfaring og vil prøve noe nytt. Men samtidig vil mer erfarne også ha det gøy med denne. Bruk den store enden, bruk den tynne, og bruk kulene for det de er verdt.

  Min vurdering av Icicles No 2

  3.7/5

  Sinful Curvy Klar Glassdildo

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Denne glassdildoen med en deilig bue er spesielt utformet for å stimulere enten g-punktet eller prostata. Som alltid med glass er den både hard og glatt, og glir dermed lett både inn og ut. Selv med bare en liten dråpe glidemiddel.

  Som litt ekstra moro kan du varme den opp eller kjøle den den på forhånd, og leke litt med temperaturforskjellen. Glasset holder på temperaturen i lang tid, så her kan du ha det gøy i flere timer.

  • MATERIALE: Glass.
  • FTALATFRI: Ja.
  • BLYFRI: Ja.
  • ALLERGIVENNLIG: Ja.
  • LENGDE: 16 cm. hvorav ca. 15 kan føres inn.
  • DIAMETER: 4 cm (bredeste sted).
  • VANNTETT: Ja.
  • GLIDEMIDDEL: Alle typer.

  Denne dildoen har en relativt spiss tupp, noe som gjør at den glir enklere inn der den skal. Den er heller ikke så stor og vulgær som mange andre, og passer dermed godt til de som ikke har prøvd dette så mye før.

  Med myke og runde kanter ligger den godt i hånden, og tyngden bidrar til at du har full kontroll over leken. Selv om du ikke trenger mye, kan den brukes med alle typer glidekrem. Rengjøring er også lett som en plett, bare skyll den i varmt vann med litt mild såpe.

  Dette mener andre kunder

  Konklusjon

  Sinful Curvy Glassdildo er en elegant og lekker glassdildo som passer godt til å stimulere både g-punktet og prostata. Den er laget i solid og bruddsikkert glass og du trenger ikke være bekymret for å kutte deg eller at dildoen skal knuse.

  Med en glatt og deilig overflate er den enkel å bruke, og den glir lett inn med bare en liten dash glidemiddel. Prisen er heller slett ikke avskrekkende, her har du en rimelig og effektiv glassdildo du kan ha det moro med i lang tid.

  Min vurdering av Sinful Curvy Klar Glassdildo

  3.9/5

  Chrystalino Whipster

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Dildo og pisk i ett! En lekker glassdildo kombinert med flogger for å gi nytelse på flere måter. Denne frekke saken fra Chrystalino kalles Whipster, og det ruglete skaftet lar deg stimulere akkurat der du vil. Samtidig kan du leke de med floggeren, bruk den som pisk for litt mild BDSM, eller stryk den rolig mot kroppen mens du kjenner det krible.

  • Materiale: Borosilikatglass og falsk lær
  • Vannfast: Ja
  • Diameter: 3.6 cm
  • Innførbar lengde: 14 cm
  • Anbefalt glidemiddel: Vannbasert, hybrid-, og silikonglid.

  Denne passer perfekt for deg som har lyst til å utvide horisonten litt. Kanskje du er godt kjent med glassdildoer, men er interessert i å eksperimentere litt med BDSM. Eller du har litt erfaring med lakk og lær, men er nysgjerrig på hvordan det føles å leke med glass. Her har du en perfekt innføring i begge deler.

  Den frekke pisken vil stimulere sansene både ved å strykes lett over de erogene sonene, eller ved … la oss si hardere bruk. Mens den harde og deilige dildoen glir lett inn og ut og tar deg med til himmelen.

  Video

  Konklusjon

  Rett og slett et herlig leketøy for deg som er ute etter litt ekstra kink. Det tunge glasset gir et solid grep, samtidig som det er perfekt å bruke til penetrering. Floggeren på sin side er laget i falskt, men behagelig lær, og sammen er det en perfekt kombinasjon.

  Denne kommer i to fargekombinasjoner, én hvor pisken er blå mens dildoen er helt klar, mens den andre har hvis pisk og blå dildo. Det robuste borosilikatglasset sørger for at du ikke trenger å bekymre deg for å være for hardhendt, denne leken tåler en støyt.

  Min vurdering av Chrystalino Whipster

  4.5/5

  Icicles No 24 Glass Dildo

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Icicles No 24 er noe for seg selv. Det uvanlige formen minner om noe som lever i havet, og det nydelige designet kan fint stå fremme til utstilling uten at vennene dine vil forstå hva det egentlig er.

  Den er ganske stor og tung, og vil kanskje virke noe voldsom for de som faktisk vet hva den skal brukes til. Men det er ingen grunn til bekymring. Slapp av, gå prøv deg litt frem og ta den tiden du trenger. Og husk glidemiddel.

  • MATERIALE: Herdet glass.
  • FTALAT-FRI: Ja.
  • ALLERGIVENNLIG: Ja.
  • LENGDE: 15,3 cm.
  • OMKRETS: 9,9 cm.
  • VEKT: 305 g.
  • VANNTETT: Ja, 100 %

  Ettersom glass er såpass hardt, kan denne glassdildoen være litt vanskelig å bruke for en nybegynner. Siden formen er såpass spesiell kan det være litt rart og faktisk ubehagelig dersom du ikke er vant til å leke med glass. Det er mye tekstur i overflaten, og det harde glasset gir ikke mye igjen – her kjenner du alt.

  Dersom du har litt erfaring med slike leker derimot, kan du få en helt ny opplevelse. Den kan brukes både vaginalt og analt, og dermed kan menn også få mye ut av denne leken. Den er også enkel å gjøre ren, selv med mye kriker og kroker.

  Dette mener andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Icicles er kjent for å lage elegante leketøy som virkelig skiller seg ut. Icicles No 24 er vel så lekker som den er morsom å leke med, og det er ikke tvil om at denne rakkeren vil falle i smak hos de aller fleste.

  Den spesielle formen og den ruglete overflaten gir den flere bruksområder. Den kan selvfølgelig brukes til penetrering, både vaginalt og analt. Men teksturen langs skaftet gjør at den også fing kan brukes til massering, og om den varmes opp eller kjøles ned på forhånd kan den fort bli en ny favoritt på soverommet.

  Min vurdering av Icicles No 24

  3.9/5

  Master Series Brutus Glass Dildo Thruster

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Her har du et monster av en dildo! Brutus Glass Thruster Dildo fra Master Series er virkelig noe for seg selv. Den har én tynn og én tykk side, dermed kan du velge litt hva du er ute etter. Bruk for eksempel den tynne siden mens du varmer opp, og bytt når du er klar for å nå klimaks!

  Den er laget av allergivennlig glass, er trygg for kroppen og tåler en støyt. Husk å vaske den etter bruk, og ha den gjerne i oppbevaringsposen som følger med. Ved å ta godt vare på den har du en fast lekekamerat i mange år fremover.

  • MATERIALE: Splintfritt borosilikatglass.
  • FTALATFRI: Ja.
  • ALLERGIVENNLIG: Ja.
  • FULL LENGDE: 29 cm.
  • INNFØRBAR LENGDE: 16,5 cm.
  • DIAMETER: 4,3 cm.
  • FØLGER MED: Oppbevaringspose.

  Dette er ikke noe for en nybegynner. Dildoen er rett og slett enorm, og med nesten fire og en halv centimeter i diameter sier det seg selv at det gjelder å være forberedt på hva som kommer.

  Den tynneste enden gir et godt grep, og Brutus Glass Thruster passer dermed ypperlig sammen med en partner. Den realistiske utformingen med blodårer langs skaftet vil fylle deg opp, og den er perfekt til pirrende dominans når du overgir kontrollen til partner.

  Videoer

  Konklusjon

  Åkei, denne dildoen vil ta pusten fra deg! Den er slett ikke for de nervøse, og det er nok ikke den første glassdildoen du kjøper til samlingen. Men når du først kommer i gang vil du fort kjenne at den virkelig leverer som den skal.

  Den tynne enden kan selvfølgelig også brukes til penetrering, men er primært tiltenkt å være håndtak. Den tykkeste enden er nemlig rett så naturtro, selv om de færreste menn kan skryte på seg å være såpass godt utstyrt.

  Min vurdering av Master Series Brutus Glass Dildo Thruster

  3.5/5

  Hvordan bruke en dobbeldildo?

  Glass har mange egenskaper som gjør at det passer bra til sexleketøy, men det er greit å være klar over hva som er forskjellen sammenlignet med andre, mer tradisjonelle materialer. Først og fremst er det viktig å huske på ta glass er hardt. Det vil dermed ikke gi etter og forme seg etter kroppen i det hele tatt, hva du ser er hva du får.

  Det at det er hardt betyr også at et er glatt. Du trenger ikke mye glidemiddel for at glasset skal gli inn der det skal uten noe særlig motstand. Dermed er det perfekt

  Rengjøring av glassdildo

  Heldigvis er glass meget enkelt å rengjøre. Det krever ikke mye, bare litt mild såpe og varmt vann. Det tåler også en støyt, og kan både kokes og kjøres i oppvaskmaskinen. Glass er ikke porøst, og dermed trenger du ikke bekymre deg for at bakterier skal absorberes og komme steder der de ikke skal.

  For å være på den sikre siden kan det likevel være lurt å kjøre på med sexleketøysrens. Det er uansett en god idé å ha stående. Sexleker skal jo være gøy, og det er ikke noe gøy med infeksjoner.

  Hvordan kan jeg vite at materialet er trygt?

  Glass kan nok høres ut som et ganske utrygt materiale når det kommer til sexleketøy. Alle vet jo hvor lett et glass knuser, og det er ikke gøy å skjære seg på knust glass. Spesielt ikke der du vet. Men når det kommer til dildoer laget i glass, er dette noe helt annet enn for eksempel et tynt vinglass.

  Faktisk er glass et ganske solid og robust materiale. Dildoer er som regel laget i borosilikatglass, en spesielt hardfør glasstype. Det er nærmest umulig at de i det hele tatt blir skadet under vanlig bruk.

  Det er klart, mister du dildoen fra stor høyde ned på et hardt gulv, for eksempel stein eller fliser, er det mulig å få et lite skår eller sprekk. Men heldigvis er glass også gjennomsiktig, så det er lett å se om den har fått en skade. Og da er det lurt å kaste den!

  Gode grunner til å velge glassdildo

  Glass er kanskje det ultimate materialet når det kommer til sexleketøy. Glassdildoer er glatte, og det er ikke nødvendig å bruke mye glidemiddel. De er også allergivennlige og ikke-porøse, så de tar ikke til seg bakterier og lukt. Av samme grunn er de også enkle å gjøre rene.

  Det at dildoene er harde gjør også at du føler alt som skjer. Alle riller, kuler og bulker lar seg kjenne, og de gir ikke etter ved innføring. Derfor er det også viktig å finne en dildo i riktig størrelse, det er ikke mye rom for slingringsmonn her.

  Og noe av det beste med glass er evnen til å holde på temperaturer. Dette gir et ekstra aspekt til leken, og det kan være utrolig moro å prøve seg litt frem med varmt eller kaldt. Glasset i sexleketøy er spesielt produsert for å tåle store temperaturforskjeller, så ingen grunn til bekymring.

  Og ikke minst er glass utrolig vakkert å se på. Flere av lekene vi har testet her kan like gjerne brukes som pyntegjenstander, og det er ikke alltid like lett å se hva det egentlig er. La den stå fremme på peishyllen, og ta den med på soverommet når stunden byr seg. Bare husk å vaske den før du setter den tilbake.