Kraftig Vibrator – Best i test

Noen mennesker trenger en av de kraftigste vibratorene på markedet – ikke en som er på den mildere siden.

Hva gjør en vibrator kraftigere enn en annen?
Mens mange mennesker vil hevde at plug-in vibratorer er og alltid vil være de sterkeste vibrasjonene på planeten, er det ikke alltid sant. (Og ikke alle ønsker å være bundet til en vegg hver gang de onanerer.) En ting som er sant, er imidlertid at kraftige vibratorer alltid vil være på den større siden. Og mens de sterkeste vibratorene ikke alltid trenger å plugges inn for å fungere, er kraftige vibratorer sjelden batteridrevne.

Fortsatt i tvil?

FAQ

Det er livlige vibber og tøffe vibber som du får. Mange foretrekker kraftige vibratorer for å sveve orgasmer, fordi vibrasjonene er mer lavtliggende og går dypere inn i kroppen, noe som hjelper til med å stimulere utsiden og innsiden av klitoris, og treffer så mange nerveender som mulig på grunn av frekvensen.

De fleste kraftige vibratorer av god kvalitet er kledd i silikon i disse dager, noe som er flott materiale - det kan være mykere eller hardere men er ikke porøst og lett å rengjøre. Men du kan også få mykere vibber laget av annen termisk plast.

Vannligvis de er i den dyreste gruppen. Selv om det er helt greit å holde seg til billigere vibratorer, kan du prøve å sørge for at de fremdeles tilbyr en rekke hastigheter og moduser. 

Hovedsakelig ja.

Men du må aldri glemme glidemiddel. Smøremidler gir ikke bare ekstra smøring, men de gir også forskjellige følelser og kan virkelig forsterke spillet ditt. Husk at smøremiddel som er smaksatt, eller som inneholder sukker eller sukkererstatninger i ingrediensene, ikke skal brukes internt.

Hvis du akkurat har begynt, vil en enkelt motor gjøre susen når du oppdager hva du liker i vibratoren. Mindre vibratorer av en type har ofte enkeltmotorer.

Kombivibratore har to motorer som fungerer uavhengig, og gir deg kontroll over mengden stimulering du mottar internt og eksternt.

De er eksterne vibratorer, som fokuserer på klitoris og kjønnslepp. Noen eksterne vibratorer er også lange og har pæreformede eller runde, konturformede tips for optimal kontakt med klitoris og stimulering.

Anna Johansen Lovebuddy.no
Anna Johansen

Visst, mini-vibratorer og nesten lydløse sexleketøy har tid og sted, men hvis du har plass og privatliv til å gjøre alt, får du mer kraft. For sexleketøyhandlere for hvem kraft er prioritert og subtilitet er ... ikke så mye, her er noen av de sterkeste vibratorene som vil gi deg mest for penger.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Europe Magic Wand Vibrator

  Testvinner

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  En plug-in vibrator, som Europe Magic Wand vil alltid være kraftig fordi den trekker energi direkte fra stikkontakten. Denne gir 10 vibrasjonshastigheter for en alvorlig intens opplevelse.

  Hvis du er bekymret for å bli bundet til veggen, ikke vær. Ledningen strekker seg til 30 cm, slik at du har god plass til å leke. Denne er også en av de roligere alternativene, og det myke silikonhodet er enkelt å ta av, slik at du kan rengjøre den uten å bli ledningen våt.

  For en seriøst kraftig vibrator er denne plugin-alternativet en å få tak i.

  • Silikon og ABS plast
  • Ftalatfri
  • Vanntett
  •  Silikon, metall og plast.
  • Lengde: 32 cm
  • Hodet: 6 cm

  Disse vibrasjonene føler UTROLIG behagelig!

  Når dukommer i gang, er denne den eneste vibratoren som kan gi deg massive orgasmer i rask rekkefølge, med knapt noe arbeid fra din side.

  Europe Magic Wand er så kraftig vibrator at den stopper bare ikke. Partneren din kan bruke den på deg, og gir deg så mange ustanselige, plagede og kraftige orgasmer at du vil gråte … gråte … fra sjokket av den store gleden.

  Hitachi gir deg ikke bare muligheten til å orgasme når som helst – men muligheten til å orgasme MOT din vilje når dere har litt BDSM-spill. Vibrasjonene er virkelig utrolige, uforglemmelige og overgår alle forventningene.

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Når jeg bruker Europe Magic Wand er vibrasjonene dype, som en langsom rumling, i motsetning til alle andre vibratorer jeg har brukt før (de fleste av dem har svake, raske og ‘buzzy’ vibrasjoner).

  De dypere, mer ‘raske’ vibrasjonene til Europe Magic Wand betyr at jeg kan bruke den på klitorisen min lenger uten at det føles følelsesløs eller kløende, noe som er flott!

  Hastighet 1 og 2 er fine, kanskje mer egnet for en faktisk nakke- eller ryggmassasje, mens hastighet 3 og 4 er mine favoritter, da de virkelig begynner å utløse seksuell nytelse. Hastighet 5 og 6 er veldig intense og får meg til å stønne mye!

  Når du når en orgasme på hastighet 5 eller 6, er den veldig intens og vil få beina til å riste, jeg garanterer det!

  Min vurdering av Europe Magic Wand

  4.7/5

  LELO Smart Wand Medium

  Nybegynner

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Wand-massasje vibratorene er kjent for sin kraft, men ofte begrenset av designen – men ikke Lelo SMART WAND Medium.

  Med en trådløs, vanntett design er din egen fantasi den eneste grensen for din glede! Denne kraftig vibratoren er mektig men likevel stille for å gi deg den beste overbærenheten uten forstyrrelser.

  I tillegg elsker alle en god all-over kroppsmassasje, så vær ikke redd for å la dette ligge på salongbordet når du føler noe fra sår til kåt (eller sår av å påvirke kåtheten din).

  • Silikon og ABS-plast.
  • Fri for ftalater og lateks.
  • Vanntett
  • Lengde: 22 cm
  • Hode: 4,3 cm.
  •  8 justerbare innstillinger.
  •  Oppladbar (USB-kabel følger med).
  • Ladetid: 2 timer.

  Lelo kraftig vibrator er stiv, men den har en rimelig fleksibel nakke som betyr ekstra komfort under bruk, (spesielt hvis du vil legge til litt press).

  Silikonbelegget er ftalatfritt og føles silkemykt, noe som gir en mildere og mer luksuriøs følelse når du børster tryllestaven over kroppen din.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Til tross for all fancy teknologi, utrolige funksjoner, og luksuriøs presentasjon, er Smart Wand (medium) kraftig vibrator ikke en av mine favorittvibratorer av en stor grunn.

  Denne kan ikke føre meg til orgasme lett i det hele tatt. I løpet av de siste 5 bruksområdene har det ikke gitt meg en eneste orgasme, men bare nærmet meg en gang (jeg måtte jobbe hardt med det også.)

  Ikke misforstå meg, denne tryllestaven har en rimelig mengde kraft. Det er ikke den sterkeste vibratoren jeg noensinne har hatt gleden av å bruke. Andre kraftige vibratorene svikter meg aldri, fordi de kommer med dunkende, buldrende vibrasjoner som reiser så dypt inn i klitorisvevet mitt at orgasme vil komme enten jeg vil eller ikke.

  På toppen av alt dette lider Lelo Smart Wand av dempede vibrasjoner. Den vibrerer med høy frekvens når du slår den på men så snart du legger press på hodet til denne vibratoren, faller kraften og frekvensen til et lavere nivå, noe som gjør den ganske ubrukelig med tanke på at jeg trenger mer “oomph” fra vibratorene mine.

  Min vurdering av LELO Smart Wand Medium

  4.3/5

  Sinful Magic Wand Kraftig Vibrator

  Best pris

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Vil du ha full gass i en pint-størrelse pakke?

  Denne kraftig vibratoren pakker all makten til sine tyngre kolleger.

  Flott for å glatte over muskler og beroligende vondt – spesielt den erotiske varianten.

  Liten, men veldig kraftig, Sinful Magic Wand vibrator er et leketøy med store ambisjoner, og har imponerende intensitetsnivåer.

  Den bruker stikkekontakt slik at du kan bruke den når som helst og hvor som helst – minipauser blir aldri de samme igjen.

  Med et glatt, avrundet hode for å spre vibrasjoner vidt og bredt, og en super fleksibel nakke, vil denne petite pleaseren treffe de rette stedene igjen og igjen. Faktisk kan det hende at den aldri forlater sengen din.

  Ikke glem å legge til en sjenerøs hjelp av vannbasert smør for å øke følelsene.

  • Materiale: kkfhag2uo58t7j2l3kMedisinsk silikon og høykvalitets hardplast.
  • Ftalat og lateksfri
  • Lengde: 32 cm.
  • Diameter: 6 cm.
  • Ikke vanntett
  •  Elektrisk ledning.
  • Trinnløse vibrasjoner

  Tryllestave er for alle!

  De blir så ofte klumpet inn i kategorien “for kvinner”, men de er faktisk flotte uansett kjønn eller anatomi. De er åpenbart strålende for klitter, men det er ikke der moroa stopper.

  Penis eier? Press tryllestaven din mot undersiden eller hodet på kuk, eller invester i et enkelt vedlegg for all over-buzz.

  Tryllestave er også gode for partner-sex – plasser det mellom deg under P-in-V-samleie, eller bytt på å få hverandre av med det. Du kan til og med bruke den til å gi hverandre sensuell rygg eller fullkroppsmassasje.

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Så når alt kommer til alt, vil jeg anbefale dette leketøyet?

  Ja det vil jeg.

  Dette leketøyet har noen få feil. Håndtaket er tykt, som alle tryllestenger er det ikke det stille av vibratorer, og som alle Sinful Magic Wand -tryllestenger kan det være vanskelig å rengjøre på grunn av ryggene på hodet og nakken.

  Akkorden kan være litt kort for noen, og det kan noen ganger være en avkjørsel å navigere når du er i øyeblikket.

  Imidlertid, hvis du vil ha et sterkt leketøy (med en rekke kraftnivåer) som gir vibrerende vibrasjoner og god kroppsdekning, er dette leketøyet gaven som ikke slutter å gi.

  De som ikke liker livlige vibrasjoner, har noen gode nyheter når det gjelder luksus. Sinful har imponerende styrke og vet akkurat hvordan den skal brukes. Vibrasjonene som dette leketøyet produserer er rumlende, dype og skjelvende, hvis de brukes på riktig måte.

  Min vurdering av Sinful Magic Wand Kraftig Vibrator

  4.6/5

  Hitachi Magic Wand Oppladbar Personal Massager

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Alle som eier en Hitachi vet at “massageapparatet” kommer med to hastigheter: “intens” og “herregud.” 

  Noen ganger, når du er i nærheten av å komme, er det morsomt å vri bryteren til den høye innstillingen og sprenge til Mars, men noen ganger kan det føles som om du kan vibrere klitoris. 

  Denne kraftig vibratoren endrer alt dette på en stor måte. Den originale Hitachi Magic Wand plugges inn i veggen, noe som kan være kult hvis du suger av å huske å lade opp ting eller finne slike eiendeler klassiske. Trådløse Hitachis er nå vanlig, noe som er nyttig hvis du vil bruke en, men ikke er i nærheten av et stikkontakt.

  • Stav: plast. Hode: silikon.
  • Ftalat og lateksfri
  • Lengde: 34 cm.
   Diameter: 6 cm.
  • Ikke vanntett
  • 4 vanlige og 4 pulserende. 6,000 o/min (omdreininger per minutt)
  • Oppladbar

  Alle med en skjede som også liker anal, vet at analsex krever mer forberedelse og forspill, siden rumpehullet ikke er selvsmørende som en skjede, og det gjør bare vondt i starten.

  Men når det er gjort med tilstrekkelig forberedelse, kan analsex være en intens, katartisk og svært behagelig opplevelse.


  Spoiler: Butt-sex, BDSM og onani er bare noen få av de mange tingene som blir gjort enda mer magiske av en Hitachi.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Klitorisstimulasjonen slår deg på, og når du er slått på med en bankende klitoris, vil lukkemuskulaturen din slappe av litt. Seriøst, du er så avslappet at kroppen din føles som om du tok et Valium. Alle trenger å vite at Hitachi Magic Wands gjør analsex bedre.

  Til tross for at jeg hadde noe av det beste sexet i livet mitt, følte jeg at jeg trengte å gjøre min feministiske mødre rettferdighet og bruke Magic Wand helt alene, uten peniser rundt, for å onanere og gå av.

  Damn.
  Den klassiske Hitachi kommer med to hastigheter: lav (Holy Shit) og High (Holy Shit min klit kommer til å eksplodere). Jeg lukket øynene, dro til min favoritt fantasyøy i hodet mitt, og skrudde på Hitachi. Jeg hadde den i lav hastighet, men trodde den var den høyeste fordi jeg kom inn på under ti sekunder.

  Hvis du har en underdanig strek, er det en erotisk utgivelse å overlevere Hitachi til partnerens hender. Bruk den som de mange kvinnene før deg, alene, for å unne deg selv. Eller bruk den med en partner som er sikker nok til å la sexleketøy komme inn i hjertet.

  Min vurdering av Hitachi Magic Wand Oppladbar Personal Massager

  5/5

  Velve Macy Oppladbar Magic Wand Vibrator

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Hvis du liker ideen om en tryllestav, men vil ha noe mer bærbart og vanntett, er Velve Macy et flott alternativ.

  Den buede designen gjør det også mer behagelig å ha – uansett posisjon du er i (solo eller partner). Med 10 vibrasjonsmønstre får du velge hvor intens opplevelsen din vil være. 

  Og kose deg med kraftige vibrasjoner!

  • Materiale: kkflpv2osbyqk1wcluoSilikon.
  •  Fri for ftalater og lateks.
  • Vanntett
  • Lengde: 24,5 cm (9 cm kan føres inn).
  • Hodet: 4,3 cm.
  • Skaft: Opptil 4 cm.
  • 10 mønstre
  • Oppladbar

  Forresten, denne er ikke et av lekene som er merket som en “massasje” bare for skjønnets skyld.

  Den er stor nok til at du virkelig kan bruke den til å massere andre områder enn de erogene sonene dine!

  Kan jeg foreslå å fylle på litt massasjeolje og tilby buen din en massasje? Hvem vet hvor det kan føre? Eller du vet, gi deg selv en fin nedfrysning på slutten av dagen og slapp av fra hodet til … du vet hvor! Med et så kraftig leketøy trenger du ikke virkelig en annen person for en dampende sex-sesh.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Jeg er litt av en suger for en god, kraftig klitorisvibrator. Og Macy’s leverer varene uten tvil!

  Det første jeg legger merke til – i tillegg til det stilige designet – er stillheten. Denne er utrolig stille og sammenlignet med den andre kraftige vibratoren min, kan jeg faktisk ikke høre denne tryllestaven!

  Jeg fikk raskt noen kraftige orgasmer, uten noen form for penetrasjon. Velve Macy’s er flott, og jeg kan bare anbefale det hvis du vil ha sterke orgasmer, eller for eksempel du har problemer med å få orgasmer.

  Det skal nok hjelpe deg underveis!

  Samtidig kan denne tryllestaven, hvis du ønsker det, brukes som en dildo. Den andre enden fungerer veldig bra, og vibrerer også lettere.

  Min vurdering av Velve Macy Oppladbar Magic Wand Vibrator

  4.1/5

  Toy Joy Magnum Opus Thruster Sexmaskin

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Nyt automatisert, vibrerende penetrasjon med denne raffinerte Magnum Opus Thruster-vibratoren fra ToyJoy. Den har et frem og tilbake system som perfekt gjengir bevegelsene til penetrasjon. Egnet for både vaginal og anal stimulering. Denne vibratoren med sensuelle kurver beveger seg fremover og trekker seg over åtte centimeter, mens den gjengir de naturlige bevegelsene til penetrasjon.

  Dekket med kvalitetssilikon, er denne vibratoren utrolig silkeaktig å ta på. Sprutbestandig, den kan enkelt rengjøres, men lar deg ikke senke den. Utstyrt med et oppladbart batteri, lades det enkelt med den medfølgende USB-kabelen.

  • Materiale:  Silikon, ABS-plast.
  • Diameter: 3,6 cm
  • Lengde: 31 cm hvor 15 cm kan føres opp.
   Opp og ned bevegelser: 3 hastigheter.
  •  4 mønstre, 3 hastigheter.
  • Ikke vanntett

  Denne raffinerte og kraftige vibratoren gir deg realistiske penetrasjonsopplevelser, uten den minste bevegelse fra din side, takket være det geniale frem og tilbake systemet.

  Det stimulerende hodet forlenger seg og trekker seg sammen, og tilbyr en forlengelse på åtte centimeter for intens dype gleder. Den har et ergonomisk håndtak og et intuitivt kontrollgrensesnitt for optimalt grep.

  Bevegelseshastigheten kan justeres i henhold til tre intensiteter. Dette sexleketøyet er ikke spesielt stille, men det er en av få som gir en så intens penetrasjonsopplevelse. Den kraftige motoren tilbyr ikke mindre enn fire vibrasjonsmodi og tre frem og tilbake-modus.

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Toy Joy Magnum Opus Thruster er en kraftig vibrator som har en super-satiny finish som jeg elsker, og de tykke trekkspillbrettene er ikke knipe i det hele tatt. Dette er en mindre realistisk form, med teksturer som jeg bare kan beskrive som “interessante”. (De er vanskelige å se på bilder, men de er nesten totempolignende!) 

  Jeg synes de abstrakte teksturene er veldig milde.

  Toy Joy Magnum Opus inkluderer tre skyvehastigheter, og i likhet medandre lignende kraftige thruster vibratorer, vibrerer den også. 

  Dessverre er Magnums vibekvalitet mer livlig – trenger ikke inn dypt – enn andre leketøyets vibber. (Den har heller ingen fjernkontroll eller justerbar sugekopp.) Den korte basen er lett å holde, selv om jeg måtte lære å ikke ved et uhell endre hastigheter ved bruk mens jeg strammet grepet da Inya dyttet dypt i meg!

  Toy Joy Magnum Opus Thruster Sexmaskin

  4.5/5

  Fantasy for Her Love Thrust-Her Sexmaskin

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Opplev dyp, intens lykke som aldri før!

  Fantasy For Her Love Thrust-Her er et 3-i-1 kraftig vibrator: for det første leverer det sterke stempelstemplet og de 7 avanserte trykkmodusene uovertruffen stimulering til de dypeste fornøyelsessentrene.

  Deretter pirrer 7 forskjellige tipsfokuserte vibrasjonsfunksjoner følsomme områder med flere hastigheter, pulsering og mønstre. Til slutt varmer en innebygd varmekjerne thrusteren til en intim 40 ° C for en realistisk følelse utenfor denne verden. 

  Den avtakbare sugekoppbunnen gir enkel håndfri spill, og den kommer til og med med en praktisk fjernkontroll slik at du kan utforske alle moduser og funksjoner uten å stoppe.

  •  ABS-plast og silikon.
  • Vanntett
  • Mål: Motor: 18 cm x 6,5 cm. 
   – Dildo: 16 cm x 3,9 cm.
   – Sugekopp: 4,2 cm x 8,2 cm.
   – Stempelets bevegelser: 4 cm opp og ned.
  •  7 hastigheter.
  •  7 vibrasjonsnivåer.
  • Varme: 40 grader (max) 
  • Oppladbar 

  Varmen fikk henne til å føle som en ekte følgesvenn. Hun brukte den låsbare sugekoppen for å plassere Thrust-henne akkurat der hun ønsket det.

  Hun fant seg selv å bli våt bare ved å tenke på hvor bra det skulle føles. Hun ville sannsynligvis ikke engang trenge smøre, selv om hun gned toppen av Thrust-henne med den i tilfelle.

  Hun la den slanke skaftet inn i seg. Ah, det passet henne perfekt. Hun elsket følelsen av fylde. Hun trykket raskt på knappen for å starte skyvekjøringen.

  Hun startet sakte, men fortsatte å presse til hun fant sin ønskede skyvekraft. Hun var glad hendene hennes var frie slik at hun kunne leke med seg selv mens hennes Thrust-Her rytmisk slo hennes fuktige skjede. 

  Hun fant seg selv å slipe hoftene og bite leppen. Hun trykket på vibrasjonsknappen igjen. 

  Hun begynte å kjenne en bølge som bygde seg dypt i seg. Hun lot alle tankene gå og overgav seg mens musklene strammet seg til og en eksplosiv orgasme grep henne helt. Hun lot varmen, vibrasjonen og skyvekraften fortsette mens hun syklet på den pulserende bølgen av orgasmen. Hun hadde funnet veien til sin egen kraftige personlige glede. Hun hadde funnet sitt paradis.

  Det handler om henne.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Har jeg blitt bortskjemt av Velvet Thrusters og Fun Factory Stronics? JEPP.

  Hvis Pipedream Fantasy for Her Love Thrust-Her var min første dildo, ville jeg hatt det mer? Ganske sannsynlig.

  Jeg ønsket virkelig å like Fantasy for Her Thrust-Her – fjernkontrollen og alternativet sugekopp er riktignok kule funksjoner, men til slutt vil det alltid virke som et billigere alternativ for meg.

  Motoren har bare ikke kraften, mengden jevne skyvehastigheter eller slaglengden som jeg har forventet fra mine dykkende dildoer.

  Vibrasjonsalternativet hjelper … men eh, Fantasy Thrust-Her! er ganske kraftig vibrator men funksjonene og hastigheter er ikke for meg.

  Min vurdering av Fantasy for Her Love Thrust-Her Sexmaskin

  3.4/5

  We-Vibe Magic Wand Vibrator Sett

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Mange av We-Vibe-tilbudene regnes som de beste i deres kategori, som den mektige kulestemningen Tango og det innovative parets stemning Sync.

  We-Vibe-designene er (generelt) attraktive, kroppssikre og gir behagelig tøffe vibrasjoner. Deres hyppige tillegg av fjernkontroller og appkompatibilitet viser at de anerkjenner behovene til sexleketøybrukere. En trollstavvibrator fra We-Vibe har vært en drøm delt for mange sexleketøybloggere i årevis.

  Bare kalt “Wand by We-Vibe”, We-Vibes første oppføring i riket av tryllestavvibratorer er en flat aubergine lilla, og har et buet håndtak og styrespaker.

  Denne kraftige vibratoren er helt vanntett – en sjeldenhet for tryllestave – og oppladbar, noe som betyr at du ikke er bundet til et stikkontakt under bruk.

  • Silikon.
  • Vanntett
  • Ftallatfri
  • Lengde:  30,9 cm.
  • Diameter hodet: 5 cm.
  •  Trinnløse nivåer og 10 mønster.
  •  Oppladbart (magnetisk USB-kabel følger med).
  • Brukstid: 120 min.
  • Ladetid: 90 min.
  • Smart Silence
  • APP: We-Connect til iOS og Android.

  We-Vibe Wand er en stor vibrator i tryllestavstil. Selv om den kraftige vibratoren er designet for klitorisbruk, kommer den med to silikonvedlegg for å utvide horisonten din – spesielt et penisstroperfeste med en semi-åpen design.
   We-Vibe Wand er lettere en av de beste tryllestavene på markedet. For det første er det trådløst, vanntett og oppladbart, tre ting som tryllestave i full størrelse sjelden har.

  Med We-Connect App-funksjonene kan din langdistansepartner kontrollere det også for deg. Enda bedre, denne tingen er STERK og RUMBLY og dens orgasmer føles fantastisk.

  Konklusjon

  Er Wand fra We-Vibe verdt prisen? Hvis kraft ikke er ditt hovedanliggende, må du spørre deg selv om Wandens bjeller og fløyter er viktige nok til at du garanterer den luksuriøse prislappen.

  Trenger du en tryllestav som er lett å holde og allsidig i bruk? Staven er mye lettere enn vannlige og det unike buede håndtaket er enkelt å holde på flere måter. Den er også vanntett, noe som betyr at du kan bruke den under en avslappende suge.

  Skal du bruke vedleggene? Kroppssikre tryllestangfeste kan være overraskende kostbare. We-Vibe inkluderer et Manta-esque masturbatorhode med tettsittende, men likevel fleksible vinger og noen faste riflete strukturer på innsiden. De inkluderer også en forbløffende ring av tungelignende faner som jeg ikke kan finne ut hvordan jeg kan nyte, til tross for at jeg elsker denne.

  Appkompatibilitet gir deg muligheten til langdistanse eller lokal partnerspill, samt en enklere måte å endre innstillinger alene. We-Connect kan være flekkete når det gjelder bruk i samarbeid, så forvent noen ujevnheter. Smart Silence vil skifte spill hvis du finner deg selv hele tiden å stoppe midt på økten for å lytte etter fotspor utenfor soverommet ditt. Men hvis du ikke trenger disse tingene …

  Min vurdering av We-Vibe Magic Wand Vibrator Sett

  4/5

  Kan kraftige vibratorer brukes for massasje?

  Vibrasjoner er en fin måte å behandle musklene på. Vibrasjonsmassasjer og andre håndholdte massasjeverktøy gir en nyskapende teknikk for å avlaste stramme muskler.

  Vibrasjoner kan redusere tettheten i musklene ved å øke blodsirkulasjonen og temperaturen i musklene. En kraftig vibrator er et kraftig verktøy mot rygg- og nakkesmerter. Bare vri enheten på den høyeste innstillingen og masser det ømme stedet med sakte, sirkulære bevegelser. Typiske gnagsår kan ikke konkurrere med denne høyteknologiske forbedringen. Å gni ut føltes aldri så avslappende.

  Spesielt gode vibratorer er de som føles for sterk mot klitoris, og etter hvert kan brukes bare over buksene.

  All den kraften fungerer til sin fordel når det gjelder å lindre anspente muskler. De intense vibrasjonene føles som om de trenger inn i vevet og gir deg bedre resultater enn noen av dine andre sexleketøy.
  Det føles nesten som å bruke en vibrerende massasjestol, hvis en massasjestol var ment å få deg til å komme.

  Vibrerende massører virkelig forbedrer din generelle muskelhelse, samt forbedrer din mobilitet og fleksibilitet. De er ikke bare nyttige for idrettsutøvere, men også for alle som lider av muskelsmerter eller mobilitetsproblemer.

  Hvor lenge er levetiden for kraftige vibratorer?

  Kraftige vibratorer vil leve fra flere måneder til flere år, avhengig av hvordan de er laget, hvor mye du bruker dine, hvor mange delikate eller kompliserte deler den har og hvordan du tar vare på den. Vi vil påpeke at kostnaden for en vibrator ikke er mye større enn kostnaden for et godt måltid ute, og at du får mange flere timer glede av en vibrator enn fra et moderat priset restaurantmåltid. Så tenk at din seksuelle glede er verdt like mye som enhver annen glede i livet.

  Når det er sagt, her er våre generelle retningslinjer:

  Vibratorer som koster ca. 250 nok eller mindre, faller inn i kategorien som varer måneder til et år eller så. Hvis vibratoren har en egen batteripakke, er det et skjørhetspunkt. Det betyr at du må være ekstra forsiktig når du håndterer disse vibratorene; Ikke trekk eller hold den ved ledningen, og erkjenn at dette kan begrense leketøyets levetid.

  Alle vibratorer har en begrenset levetid, men du vil forkorte levetiden til vibratoren din hvis du kjører den på lav hastighet i lange perioder. Velg en som gir mildere vibrasjoner hvis du liker stimuleringen på den milde siden, i stedet for å kjøre et mer intens leketøy på lavt nivå hele tiden. Du bør også ta ut ett batteri mellom bruk, slik at vibratoren ikke slås på ved et uhell når du ikke bruker den. Det vil sikkert slite motoren for tidlig, og er en av hovedårsakene til at vibratorer går tom før deres tid.

  De mer komplekse, batteridrevne kraftige vibratorene (som Bunny og andre multistimuleringsleker) er fantastiske leker, men de har mange bevegelige deler, så det er mer som kan gå galt med dem. Vi forventer at du får 50-100 timer glede av et leketøy som dette, men det avhenger av forsiktig håndtering, nye batterier og noen ganger litt flaks.

  Kraftig vibratorer som plugges inn i veggen og vibratorer som er oppladbare, vil vare lengst – i stedet for måneder. Det er så mange forskjellige stiler og vedlegg (for plug-in vibratorer) tilgjengelig nå, at hvis det er din levetid, er en plug-in-the-wall eller oppladbar vibrator pluss tilbehør det beste valget.

  Så hold ting i perspektiv, nyt leketøyet ditt mens det lever, og unn deg en ny når motoren dør.

  Hva er batteriteden for kraftige vibratorer?

  Disse karaftige vibratorer som er oppladbare leveres med en magnetisk USB-lader. Den gir opptil to timer kraftig batterilevetid, noe som betyr at du kan bruke den flere ganger før du må lade den opp.

  Batteriets levetid er beregnet for omtrent 3 timers bruk ved fulladning. Vær oppmerksom på at den innebygde sikkerhetskretsen til Magic Wand Rechargeable automatisk slås av etter ca. 20 ~ 30 minutters bruk.

  Sikkerhetskretsen forhindrer Magic Wand i å bli overopphetet.

  Andre kunders oplevelser med kraftige vibratorer

  Onanering er ganske viktig for din mentale og fysiske helse – jeg snakker smertelindring og bedre søvn her. Og når du tar med en vibrator i blandingen, registrerer du deg for alle de fordelene du trenger for deg og tåkrøllende orgasmer på forespørsel.

  Vibratorer kan hjelpe kroppen din å lære å svare på en rekke opplevelser,” sier sertifisert sexterapeut Kat Van Kirk. “Det skaper også mer variasjon i ditt seksuelle repertoar og kan krydre dine langsiktige seksuelle forhold.”

  En annen fordel: “En av de største fordelene med å bruke en vibrator er at du blir kjent med dine egne lystsoner,” sier Taylor Sparks, erotisk lærer. “Hvis du ikke vet hva som gleder deg, vil det være en utfordring å forklare det for dine elskere.”

  Når det er sagt, med alle alternativene der ute, er det ikke så enkelt å handle vibratoren som vil slå deg på hver gang du slår den på. Faktisk, med tanke på alle bjeller og fløyter og heftige prislapper som noen av de nyeste vibene skryter av, kan det være ganske freaking hardt.

  “Vurder hva du leter etter,” sier Alexandra Fine, sertifisert sexolog. “Hvilken type erfaring vil du at dette verktøyet skal hjelpe deg med å låse opp?” Klitorisstimulering, for eksempel, kan være noe du vil fokusere på – eller kanskje penetrasjon er mer din greie.

  “Når du handler for din første vibrator, må du huske på hvilke typer stimulering som tenner deg,” sier Sparks. 
  Liker du penetrasjon? Oral? Se etter et sexleketøy som simulerer disse følelsene.

  Kraftig vibrator vs Vannlig vibrator

  Det er kjempe viktig å huske at kroppene våre er forskjellige og at vi alle trenger forskjellige ting. Derfor når du velger vibrator (spesielt hvis du er en nybegynner) du må legge merke til kvaliteten og ikke så mye til kraftene i vibratoren.

  Det er viktig å huske at hvis bedriften sparte på materialer, sparte de sannsynligvis på følelser og ledninger som kan påvirke leketøyets generelle evne til å produsere vibrasjoner. Vibratoren vibrerer kanskje ikke på en måte som er behagelig for deg.

  Det har vært noen vibratorer som har så små / dempede vibrasjoner at jeg ikke kjenner mange mennesker som ville hatt glede av dem, i det hele tatt. Og i tilfelle ledninger … hvis den er designet med skumle ledninger, kan du satse på at den vil gå kaput etter bare noen få bruksområder.

  kke få noe som ser ut som det kommer direkte fra en tvilsom produsent som ser ut som om det kan forsvinne over natten (og gi nytt navn og begynne å selge igjen), Disse selskapene er mindre sannsynlige for å bry seg om materialer og deres merkevares langsiktige omdømme og mer om å bare flytte krona og enheter.

  Invester i gleden din og få noe som er bygget godt. Med noe så enkelt som en standardvibrator, er det en rekke flotte selskaper til et bredt spekter av prispunkter i disse dager. Hvis vibratoren av god kvalitet ville du få vidunderlig nytelse av vibrasjonsnivåer.

  I tillegg ikke alle er maktige drønninger som elsker kraftige vibratorer, for mange folk blir de for mye. Mange liker å utsette ekspolsjoner og leke.

  Til og med må du ikke glemme at det alltid finnes en knap som regulerer hastighetene og vibrasjonene…

  Hvordan bruke en kraftig vibrator?

  Å starte med tryllestav betyr å finne de rette posisjonene som er både komfortable og orgasme for deg. Det er ikke på tide å bli akrobatisk. Det vil være mange muligheter senere på linjen. 
  Ikke bekymre deg hvis det føles vanskelig i begynnelsen. Alle nye sex ting er rare i begynnelsen.

  couples sex toys 01.1

  Misjonær

  Staven din kan alvorlig krydre denne posisjonen. Når du er i misjonær, kan du stikke staven mellom deg og partneren din. Hvis de klarer å holde seg støtt på armene, vil det bidra til å gi litt ekstra plass til tryllestaven. Hold staven som du ville gjort mens du onanerte på ryggen.
  Du får god mulighet til å ta kontakt med partneren din og fokusere på kombinasjonen av intern og ekstern stimulering. Din partners vekt vil øke trykket fra tryllestavhodet på klitoris for intens orgasme i hele kroppen.

  Åpen skje

  Dette er bare som en vanlig skje, du vet, åpen ben. Ligg på ryggen og spre bena, bøyd i kneet. La partneren din komme deg nedenfra, vinkelrett på kroppen din. Dra knærne over siden. Du kan justere kropper som du ville gjort i en klassisk skje for mer intimitet.
  Ta tak i tryllestaven din og hvil den på klitoris. Dette er en ideell latepike-sexposisjon. Du har total tilgang til klitoris, mens partneren din trenger deg inn.

  Doggy Style

  For de av dere som liker å onanere på alle fire med en tryllestav, vil dette være brød og smør. Legg deg på magen og stikk to eller tre puter under hoftene. Stikk tryllestaven din mot putene, slik at du kan lene vulva mot toppen. La partneren din komme deg inn med enten penis, fingre eller dildo bakfra.
  En tryllestav er fantastisk for doggy stil fordi du får ri den mens partneren din kjører deg. 

  Dronning

  Denne stillingen er flott for alle, men fungerer spesielt bra for par av samme kjønn. Len ryggen mot en trone med puter som en dronning. Ta tak i tryllestaven og hold den mot glansklitoris mens partneren din bruker tungen på resten av vulvaen din. Den vaginale åpningen er full av nerveender og er fantastisk å utforske. De kan også slikke opp og ned i kjønnsleppene. Vil du gjøre det enda mer intenst? La dem plassere en dildo i rustfritt stål inne i skjeden mens de slikker rundt åpningen. Vekten på leketøyet vil trekke hele bekkenbunnen og den indre klitoris nedover, noe som resulterer i en orgasme for bøkene.

  Rengjøring av kraftig vibrator

  Å rengjøre sexleketøyene dine regelmessig vil holde materialet og motorene i form, slik at de varer lenger. For ikke å nevne, sexleketøyene dine navigerer i følsomt terreng. Selv om det ikke er noe “skittent” med kjønnsorganer, kan bakterier bygge seg opp på lekene dine og spre seg, så det er viktig å rengjøre dem regelmessig.

  Deling av sexleketøy

  Hvis du deler sexleketøy, er det viktig å desinfisere dem, fordi det er en mulighet for at du kan føre kroppsvæsker til partneren din via leketøyet ditt. Du kanskje vil koke lekene dine for å desinfisere dem hvis det er tilfelle.

  Såpe

  Det er best å unngå å bruke parfymerte såper når du rengjører kraftige vibratorer, fordi de kan legge igjen rester på leketøyet som kan irritere kjønnsorganene når du bruker det igjen, sier hun. Du bør også unngå å bruke antibakterielle såper av samme grunn, og bare holde deg til noe mildt.

  Materialer

  Ikke-porøse materialer, som silikon, hard plast, elastomer, metall eller glass, er generelt lettere å rengjøre. For de kan du vaske med en mild, ikke-irriterende såpe og vann, og ikke trenger å gjøre noen spesiell desinfisering.

  Vanntette leker

  Vanntette leker kan kastes i en vask med såpevann, men det vil skade andres motor. Hvis leketøyet ditt ikke er vanntett, bør du holde det under kranen eller bare bruke en klut til å tørke det ned.

  Disinfiserings spray

  Å kjøpe en spesiell spray til lekene dine kan virke som for mye, men det kan være veldig praktisk å ha.

  Oppvaskemaskinen?

  De kan smelte. Det kan virkelig skje, så det er best å ikke kaste et leketøy i oppvaskmaskinen, med mindre du vet at det kan vaskes i oppvaskmaskin.