Kyskhetsbelte – Best i test

Kyskhet handler ikke bare om kukbur og Holy Trainers. Mange menn og kvinner har fantasert betydningen og rollespillet av underkastelse, dominans og orgasmenektelse. Selv om de alle er effektive og gode, og jeg støtter dem fullt ut (hvorfor tror du vi har dem i utgangspunktet?) – Noen ganger er det bare ikke nok til å oppfylle dine BDSM- og avholdsfantasier. Jo, det holder deg fra å bli hard og få ereksjon … men hva om du vil ha mer? Hva om partneren din vil ha mer av deg? Noe som tydeligvis vil bevise din lojalitet.


Kyskhetsbelter skjuler kuk fra utsikten med et festet kukbur eller en innebygd pose som gjør den ubrukelig.

Hvert belte har sin egen unike funksjon: noen skryter burene sine ute i det fri med en perforering på tuppen for å urinere; noen gjemmer burene sine internt med et festet kateter; noen av dem har til og med analplugger, så du går ikke glipp av spenningen!

Fortsatt i tvil?

FAQ

Det er greit innen fornuft. Hvis buret eller baseringsringen blir for stram, har du kanskje ikke riktig blodsirkulasjon. Tett kyskhet kan føre til hevelse og smerte. Bare vær forsiktig. Prøv forskjellige og finn den beste passformen for deg. Hvis det blir ekstremt ukontrollerbart eller plagsomt, stopp og ta det av. Hvis du trenger hjelp, ta en pinlig tur til sykehuset. Ingen mening i å risikere kjønnsorganene dine. Ikke skad ting mellom bena. Finn riktig størrelse for deg. Jeg kan ikke understreke dette nok. Vær forsiktig og trygg.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hvis enheten passer riktig, bør du ha det bra for en måned. Å ha riktig størrelse for kroppen din er viktig.

Størrelse gjelder både 'buret' samt ringen buret er koblet til. Hvis den er for stor, kommer den til å falle av, hvis den er for liten, vil den utgjøre en rekke problemer.

Buret som er for lite kan være en fryktelig opplevelse. Ringen som er for liten kan kutte sirkulasjonen, noe du absolutt vil unngå.

Veldig enkelt. Du kan bruke en sprøyteflaske med vann og en svampepinne for å holde ren. Hvis du er utenfor huset mitt, du burde bærer en vattpinne som du kan våte i vasken før du går inn i båsen. Du bruker den til å vaske hodet på penis. Så vikler du toalettpapir rundt vattpinnen og bruker det til å tørke penis av med.

Det er mange design for kyskhetsbeltene. Mens du kanskje vil velge din basert på utseende og tilsynelatende sikkerhet, må den første vurderingen være i form. Du vil ikke kunne bruke en dårlig passende enhet. Det er så enkelt.

Kort sagt, det avhenger av mange omstendigheter for hver bruker, og hva som egentlig bæres. Generelt er følelsen for de fleste mildt sagt behagelig, som en mild klemme. Hvis det er betydelig smertefullt, bør brukeren prøve å endre passformen ved å bruke en annen A-ring eller skifte avstandsstykker.

Den sexy tingen med det er dette: du sender kontroll over kuk, orgasmer, og på mange måter hele seksualiteten din til en annen person, vanligvis en som du elsker og stoler på, for eksempel en langvarig partner eller en Dom / Domme som du har signert en kontrakt med. "Denial" er et veletablert aspekt av glede, fra å holde deg på kanten av orgasme så lenge som mulig under en onani-økt til å delta i No-Fap November og ikke get off en hel måned. Et kyskhetsapparat er den mest ekstreme formen for fornektelse, kombinert med innsendingselementer da orgasmene dine bestemmes helt av en annen person. Du vil få bedre kontroll over deg selv og kroppen din. Du vil bli ekstremt følsom, både fysisk og følelsesmessig, og kroppen din vil være mye mer utsatt for erting og forspill. I tillegg lærer du hvordan du kan glede deg over innslag av sex, for eksempel å få stimulert brystvortene eller prostata, noe du kanskje har forsømt tidligere på grunn av ditt unike fokus på kuk!
Anna Johansen Lovebuddy.no
Anna Johansen

Her er min liste av en rekke mannlige og kvinnlige kyskhetsbelter som kan passe til dine preferanser og stil. Alle belter er trygge å ha på i noen minutter eller på lang sikt, og garanterer at sex blir en saga blott for deg! Send inn og vær mester eller elskerinne sin lille fange med kyskhetsbeltene våre. En slave som deg er ment å bli straffet og dyttet rundt. Vær slave. Oppfør deg som en.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Cellmate App-styrt Kyskhetsbelte

  Testvinner

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Verdens første app-kontrollerte kyskhetsbelte for menn.

  Med CellMate kyskhetsbelte spiller det ingen rolle hvor du er eller hva du gjør. Du, som hovedmester, har makten til å bestemme om din underdanige får lov til å bli låst opp fra hans kyskhet.

  I kombinasjon med appen for Android og iOS kan du ganske enkelt sette opp kontoen din og koble CellMate til bruker-ID-en din.

  Hver konto har en unik bruker-ID som kan kontrollere flere CellMate-enheter. Når din første CellMate er paret med kontoen din, er den første meldingen du ser om du vil være en bærer eller en hovedtaster.

  Keymaster bestemmer når CellMate låses opp.

  • Materiale: Polykarbonat og sinklegering.
  • Lemgde: 9,5 cm.
   Diameter, bur: 3,5 cm.
  • Indre diameter: 4,7 cm og 5,1 cm.
  • Spruttsikker
  •  App: Qiui 

  Avstand er ikke lenger en faktor i nøkkelhold, ingen fysiske nøkler er nødvendige for å nyte kyskhet. Autoriser en nøkkelholder fra alle deler av verden for å få kontroll over buret ditt.

  Inbygget tidslås i appen håndhever større disiplin på brukeren, sett varigheten du ønsket å bli låst (minutter, timer, dager, måneder osv …), vær oppmerksom på at når denne tiden er satt, vil buret ikke kunne låse opp til varigheten er nådd.

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Cellmate kyshetsbelte for menn er et flott konsept.

  Ifølge Mr.X: ringen er litt tett hvis du har en kulepose større enn et ekorn. Når du er låst, er du virkelig låst. Appen vil gi deg et hjerteinfarkt skjønt. Omtrent 50% av tiden åpner den som anvist. 

  De andre 50% av tiden holder appen deg låst, uansett hvor mye du fikler med det. Hvis de tilbød en større ring og en app som fungerte, hadde jeg den eksklusivt på.

  Når han var løst Mr.X sa at han kan ikke onanere. Rett og slett det er ikkenok plass for det. Du kan ha det gøy med tuppen av penisen og det var det jeg nyttet. Det er åpning i tuppen som tillat meg å gli tungen min over penisen hans. Stimulasjonen er fantastisk når den er på. 

  Det er noe spesielt ved å gi kontrollen over kyskhetsbeltet til partneren og føle seg maktløst. 

  Kanskje det er noe spesielt og med å føle at appen feiler og du erfaktisk fangslet… en del av leken? 

  Min vurdering av Cellmate App-styrt Kyskhetsbelte

  3.8/5

  Mancage 07 Kyskhetsbelte

  Nybegynner

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Mykt, fleksibelt silikon hindrer ikke ManCage-kyskhetsbelte for menn i plast fra å gjøre det nesten umulig å få ereksjon. Dette er et perfekt kyskhetsbelte for nybegynnere for å starte din BDSM power play-utforskning.

   
  Kyskhetsbelte er laget av kroppssikker silikon, som er et lett, fleksibelt og et allergivennlig materiale. Sammenlignet med plast har dette en tendens til å være det enkleste materialet å ha på i lengre perioder.
   
  Kukringene er laget av slitesterk og allergivenlig polykarbonatplast.
  • Materiele: kkmg4s61pndqukr2d8qsilikon og polykarbonat.
  • Ftalat og latexfri
  • Innvendig lengde: 7,8 cm.
  • Indre diameter: 3,5 cm.
  • Ringer diameter: 4 cm, 5 cm og 6 cm.
  • Luftehull
  • Oppbevaringseske, hengelås med 2 nøkler og 5 engangshngelåser i plast med nummer.

  Enten du prøver orgasmenektelse, langvarig kyskhet eller bare vil forhindre at han får ereksjon, er The ManCage Silicone Chastity Cage perfekt for både nye og erfarne kyskhetsutforskere.

  Produsert av myk silikon av høy kvalitet, er de perfekt behagelige for langvarig bruk, slik at du kan nyte den erotiske begrensningen hele dagen. Tre polykarbonatringer i forskjellige størrelser og avstandsstykker kan tilpasses for perfekt passform!

  En metallås eller bindelås kan enkelt åpnes av nøkkeleieren.

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  “Buret gjør det umulig å få eksplosive ereksjon!”

  Det er også umulig å ta på, som designet, med mindre du mangler noen deler av anatomien din. Det er ingen steder testiklene kan gå. Det er nesten som om de ville lage et kult utseende, men glemte å se om et menneske faktisk kunne bruke det.

  Men vi har prøvd og prøvd igjen. Og her er verdikten.

  Som andre har nevnt, er dette kyshetsbelte for menn bli veldig vanskelig å finne ut hvordan det skal brukes og virker anatomisk umulig i begynnelsen. Dette produktet kan dra nytte av en videoopplæring inkludert en faktisk mann.

  Når Mr.X først fant ut hvordan han skulle få alle bitene på riktig sted uten å knuse noe, var det en herlig opplevelse. Jeg ville gitt den 5 stjerner hvis Mr.X ikke måtte bruke et par timer på å finne ut av det. Det er veldig attraktivt og behagelig når du først har funnet det ut, og bærbart i flere dager.

  Hvis du i det hele tatt er omkrets, bør du vurdere å gå opp i størrelse.

  Min vurdering av Mancage 07 Kyskhetsbelte

  3.3/5

  Metallkyskhetsbelte med Lås

  Best pris

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Metall kyskhetsbelte for menn er enn av mest populære design.

  Stengene i rustfritt stål er veldig stive. De vil ikke bøye seg eller klemme. Kombinerer komfort med sikkerhet og flott utseende. Har en veldig lav profil som er lett å skjule under klærne og er perfekt for 24/7/365 bruk.

  Det åpne designet av kythetsbeltet gjør det enkelt å rengjøre uten å fjerne buret. Dette gjør det mulig å bruke enheten på ubestemt tid.

  Flott for Internett eller langdistanseforhold.

  • Materiale: Metall.
  • Penisring diameter utvendig: ca. 6,8 cm.
  • Penisring diameter innvendig: ca. 4,7 cm.
  • Penisdel: Ca. 14 cm.
  • Vekt: Ca. 193 g.

  Dette klassiske kyskhetsbelte i rustfritt stål har “ring” -designet, som er elsket av mange kyskhetsbelte entusiaster i lang tid. Beskrevet  “som håndjern til kuken din”, vil dette kyskhetsbelte i metall aldri la ham glemme sin ynkelige låste tilstand.

  Denne elegante modellen kommer til og med i en spesiell gavepose for de sjeldne øyeblikkene når den ikke er pakket rundt kuk. 

  Du kan bruke litt smøremiddel hvis du trenger ekstra hjelp til å sette dette kyskhetsbelte på. Den solide ringen sørger for at testiklene dine er låst fast, noe som gjør orgasme nesten umulig. Det er også veldig praktisk i pauser på badet.

  Du trenger ikke å fjerne kyskhetsbelte fordi det har perforeringer på alle de riktige stedene. Kyskhetsbeltets vekt er også perfekt for de som ønsker et ekstra trekk i testiklene. 

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Hvis jeg kunne gi 10 stjerner, ville jeg! Sier Mr.X!

  Jeg startet med denne kyskhetsbelte for en stund tilbake, men var litt ute på målingene. Jeg endte opp med å trenge litt større et.

  Derfra gjorde jeg flere endringer over en periode på over et år. 

  Mistress (aka jeg) gir eksepsjonell kundeservice. Hun var alltid veldig rask til å svare på mine mange mange spørsmål om å prøve å få passformen perfekt og var alltid veldig høflig, hjelpsom og informativ.

  Hvis du er på nippet til å kjøpe et kyskhetsbelte, lover jeg deg at det er verdt prisen! For meg personlig er jeg alltid villig til å betale litt mer hvis jeg får god kundeservice. 

  Kunne ikke vært lykkeligere med Metal kyskhetsbeltet mitt. Nå som jeg har perfekt passende bur, det gjør at jeg vil ha forskjellige stilbur! 

  Min vurdering av Metallkyskhetsbelte med Lås

  4.6/5

  Zado Kyskhetsbelte til Kvinner

  Til kvinner

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Dette sexy, høykvalitets kyskhetsbelte for kvinne i skinn har hele 5 små låser. Dette ble designet spesielt for feminine kurver.

  Stroppene er justerbare for en perfekt passform. Den brede stroppen mellom bena dekker helt skjeden og anus. Det er perfekt for å sørge for at undergruppen din ikke har sex eller berører seg selv, og at du har full kontroll.

  • Materiale: Lær og metall.
  • Justerbart
  • Rem, midje: 40-86 cm.
  • Rem, skritetT: 66-90 cm.
  • Rem, ben: 34-55 cm.
  •  5 stk. hengelåser i metall og nøkler.

  Elsker jenta di å berøre seg selv og oppnå orgasme uten å dele gleden med deg?

  Lås deretter kyskhetsbelte for kvinner for å begrense henne fra å gjøre det alene.

  Finnes en måte å gjøre dette på? Ja, selvfølgelig! Zado kyskhetsbelte for kvinne vil gjøre jobben sømløst. La henne få vite hvem som er mesteren, og beløn henne med orgasme i henhold til dine vilkår.

  Perfekt for par i et Dom-sub forhold, dette kyskhetsbelte er også flott for vanlige par som ønsker mer lekog spenning på soverommet.

  Dette kyskhetsbelte vil helt sikkert gjøre dere begge begeistret, vel vitende om at det kommer til å bli deilig sexy.

  Konklusjon

  Jeg har hatt dette kyskhetsbelte for kvinnen  nå i noen uker. Så langt kan vi se at å bytte ut låsene på kyskhetsbelte er et must.

  De nåværende låser kan gli rett gjennom beltehullene, og beseire formålet helt, ikke å nevne at det er de du får hvis du kjøpte barnet ditt en dagbok.
  Hvis du er en liten person, kan du ha problemer med å få dette kyskhetsbelte til å passe deg.
  Skinnet er faux, men det er det som er i prisen du betaler.

  Hvis du sover i den, vil den være mer ubehagelig enn en av metallene, men bedre enn en plast, og absolutt billigere. Det er knapt merkbart å sitte i. Dette kyskhetsbeltet er ikke ment for langvarig bruk, men det må være ulåst for å bruke badet. Bæreren må ha en nøkkel med seg hvis de må gå ut på dagen med den.

  Dette kyskhetsbeltet kan ikke sees under de fleste klær.

  Kyskhetsbeltet består av to stropper, begge justerbare med låsesystemet for å gjøre det tett. Hvis du er liten, har du MYE plass. 

  Samlet er dette kyskhetsbeltet er et anstendig produkt for prisen. Jeg ville ikke skyndte meg rett ut og kjøpt en til, men det er anstendig. Jeg fikk det jeg betalte for.

  Min vurdering av Zado Kyskhetsbelte til Kvinner

  5/5

  CB 6000 Kyskhetsbelte 8,25 cm

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  CB-6000 men kyskhetsbeltet er en ny og innovativt i design kyskhetsbelte som tilbyr det beste innen komfort og sikkerhet.

  Det nye ringdesignet består av tre sammenlåsende brikker som passer sammen som et puslespill. De to styrestiftene holder toppstykkene sammen. Den ovale låsepinnen går gjennom det midtre innfelte hullet som forbinder burdelen til ringen. Ringenes flate design er ekstremt behagelig og sikker.

  CB-6000 kyskhetsbelte er laget av polykarbonatmateriale av medisinsk kvalitet. Det er lett, allergivenlig og holdbar. Burdelen er ventilert for hygiene og har en bunnåpning som tillater bruk i urinaler.

  Med forskjellige størrelser og avstandsstykker som følger med i hver pakke, kan du tilpasse passformen din etter dine individuelle behov. CB-6000 kyskhetsbelte begrenser deg fra å berøre kjønnsorganene dine for seksuell nytelse og gir nøkkelinnehaveren kontroll over seksuell oppfyllelse av begge partnere.

  • Materiale: Hard plast (polykarbonat).
  • Vanntett
  • Lengde: 8,25 cm (penisbur).
  • Lengde: 12 cm.
  • Diameter: 3,5 cm.
  • Diameter penisringer: 3,8 cm, 4,1 cm, 4,5 cm, 4,8 cm, 5 cm.
  • Vekt: 120 g.
  •  Kyskhetsbelte, 5 x penisringer i ulike størrelser (+1 toppring), 4 avstandsstykker og låsepinner i ulike størrelser, 1 x hengelås med nøkkel, 5 x individuelle nummererte plastlåser og 1 x oppbevaringseske.

  Å ha en kyskhetsenhet 24/7 vil definitivt påvirke mer enn bare soverommet ditt, selv når det er en så relativt påtrengende og komfortabel som CB-6000. Det vil sannsynligvis være i tankene dine nesten konstant (og hvis du noen gang glemmer det, vil det finne en måte å minne deg om dets eksistens).

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Jeg kan si at jeg er veldig fornøyd med dette kyskhetsbelte. Det er behagelig å ha på og for meg er det ikke synlig gjennom klær.

  Mr.X eneste problem er at jeg ikke kan bruke det mens han sover; han er over gjennomsnittlig størrelse, og når han våkner opphisset, trekker ereksjonen buret hans fra kroppen akkurat nok til å legge MYE press på ballene hans.

  Han våknet to ganger av smerten ved å få karene sine presset veldig tett. Annet enn det har jeg ingen klager så langt. 

  Men jeg elsker det. Ethvert par som er interessert i erting / fornektelse, vil ha det veldig gøy med dette, men senere tror jeg at jeg vil oppgradere til enten et metallbur eller A.L.s Curve-modell (designet for større menn). Men hvis du vil eksperimentere med et bur til en rimelig pris, er dette en fin vei å gå.

  Også – plastlåsene som følger med dette er gode hvis du klarer å bruke det uten ubehag – hvis du bruker dette med noen over avstand, er de nummererte plastlåsene en stor avskrekkende virkning mot “juks”. Den medfølgende metallåsen er en billig kinesisk lås, men den fungerer bra. 

  Dette kyskhetsbeltet er veldig enkelt å rengjøre !

  Min vurdering av CB 6000 Kyskhetsbelte

  4.5/5

  Fantasy C-Ringz Cock Blocker Hardcore Silikon Kyskhetsbelte

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Sett kjæresten din på lås med Hardcore Silicone Cock Blocker kyskhetsbelte for menn!

  Fest låsen, skjul nøkkelen, og sørg for at partneren din holder kuk der den tilhører! Dette eksklusive kyskhetsbelte er laget av  kroppssikre, ftalatfrie Elite-silikon og er designet for behagelig langvarig slitasje.

  Kyskhetbeltet er lett, fleksibel og pustende, men når låsen er påført, kan motivet ikke bli vanskelig, uansett hvor opphisset de er!

  • Materiale: Silikon og rustfritt stål.
  • Ftalatfri
  • Vanntett
  • Penisbur,diameter: 4 cm.
  • Dybde: Ca. 9,5 cm.
  • Metallring, diameter: Kan justeres fra 4,5 cm til 5,2 cm.
  • Diameter testikler: 3,5 cm (kan strekkes).
  • Følger med: 1 hengelås i metall med nøkkel, 3 hengelåser i plast og prøver på rengjøring til sexleketøy samt glidemiddel.

  Hardcore Silicone Cock Blocker kyskhetsbelte for menn har en solid, justerbar ring i rustfritt stål som brytes rundt motivets hele pakke, slik at skaftet er låst inne i det pustende silikonhylsen.

  Med enestående komfort er dette ventilerte kyskhetsbelte i silikon den ultimate kyskhetsbeltet for både nybegynnere og seriøse fetisjentusiaster.

  Nyt spenningen ved å låse kjæresten din opp, eller gi fra deg kontrollen og gi nøklene!

  Silikonburet er lett å vaske, kroppssikkert og superhygienisk. Ventilasjonshullene lar deg rengjøre emnets emballasje mens de fremdeles bruker buret, og ringen er laget av høykvalitets rustfritt stål. Silikonhylsen har et lite tissehull for å hjelpe vannlating, og hele enheten kan brukes under klær for utrolige unike spenninger!

  For å installere silikonhylsen på metallringen, må du sørge for at metallringens åpning vender oppover og skyve begge par silikonløkker på hver side av ringen. Når du har løftet silikonhylsen på stålringen, velger du et av de tre hullene og installerer en av låsene.

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Første gang Mr.X hadde Fantasys kyshetsbelte på klemte det mye nær toppen der det låses. Han har merket det omtrent 4 eller 5 ganger, og etter hvert har han blitt vant til det. En av gangene da han var veldig hardt men hadde ikke kom inni buret, da begynte han å onanere og klarte å komme i buret.

  Men han sier at dette kyshetsbeltet er veldig behagelig. Det er et av de mest behagelige kyskhetsbeltene han har opplevd. Det er litt vanskelig å komme inn i det, men kutter ikke ditt private område som noen andre gjør. 

  Låsemekanismen er geni. Den enkle å endre ringstørrelsen er alt i ett og enkel å justere. Hullets design gjør det mulig å bevege seg rundt og gjøre den irriterende lyden av metall på metall. En må bli vant til dette kyshetsbelte for å virkelig nyte det.

  Han vil anbefale en stropp rundt buret, da den er tilbøyelig til å gli litt nedover. Superenkelt å rengjøre, ikke veldig vanskelig å ta på, (vanligvis bare legge litt krem på medlemmet mitt og skyve det inn) ringen kan justeres i alle størrelser. Mr.X har funnet ut at tissing kan være litt rotete, men det er umulig å rengjøre.

   

  Min vurdering av Fantasy C-Ringz Cock Blocker Hardcore

  3.7/5

  HolyTrainer V4 Kyskhetsbelte

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  HolyTrainer V4 kyskhetsbelte er en bedre versjon av berømte V3!
  Dette har en slankere design som ser litt mindre synlig ut når du bruker den, og det er bare mer sexy å se på.

  Dessuten er ringen flatere og passer bedre til penis, slik at den ikke glir rundt, og den passer bare bedre til formen på penis.

  En annen ting som er forskjellig fra V4 fra V3-modellen, er fargevalgene. V3 kom i fire forskjellige farger – svart, klar, rosa og lilla. V4-modellen kommer i bare tre farger – svart, klar og babyrosa.

  • Materiale: Naturlig resin (harpiksbasert plast).
  • Lateks og ftalatfri
  •  Magic Lock (innebygd lås).
  • Innvendig lengde: 5,5 cm.
  • Innvendig diameter: 3,3 cm.
  • Ring: 36 mm, 40 mm, 45 mm eller 50 mm.
  • Følger med: Bur, ring, Magic Lock og nøkkel.

  Jeg personlig vil anbefale dette kukburet. Det er god kvalitet, elegant design har integrert lås, og det er mange farger å velge mellom.

  Jeg vet at prisen kan virke veldig høyt for en enhet som denne, men du må virkelig være forsiktig og få bare de beste kvalitetene, da det vil være nær den mest følsomme delen av kropp.

  Det kan imidlertid være litt strekk å kjøpe dette som et første kyskhetsbelte.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Da Mr.X først fikk det på, var hans første inntrykk at det var ganske behagelig.

  Han likte at ringen passet til penis, og at det var riktig størrelse for meg (jeg bestilte Standard V4, med 45 mm diameter). Det var også ganske enkelt å komme inn i, og vi hadde ingen problemer med låsen.

  Men vi var ikke imponerte med nøkkelen til låsen.

  Nå, vanligvis, er det en stor del av leketidenå bruke kukburer å gi partneren din nøklene og gi bort retten til orgasme. Det er erting, og det gjør det mer spennende.

  Sett med nøkler som følger med denne Holy Trainer er så lang og stor at partneren min ikke kan ha det rundt huset, så det er litt av en bummer.

  For første gang brukte Mr.X Holy Trainer kyskhetsbelte i fire dager, det var ikke så ubehagelig å sove med det eller om morgenen, men du må huske å tisse når du setter deg ned ellers, du tisse overalt.

  Holy Trainer V4 er av god kvalitet, flott design kuk bur.

  Hvis du lette etter noe å krydre sexlivet ditt, kan det være verdt å gi det en sjanse. Du kan bli overrasket over hvor god opplevelsen det er.

  Min vurdering av HolyTrainer V4 Kyskhetsbelte

  4.2/5

  Impound Gladiator Kyskhetsbelte

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Denne gladiatoren tar ingen fanger når det gjelder inneslutning av en penis!

  Stilig og visuelt behagelig, åpent design som gjør brukeren til en skikkelig dusj og en ikke tillatt dyrker.

  Det har ergonomisk design og er enkelt å rengjøre metallmaterialet gjør dette buret til et ideelt valg for langvarig slitasje. Den medfølgende hengelåsen med et sett med tre nøkler sørger for sikkerhet og sikkerhet, mens de tre forskjellige baseringene gir en tilpasset passform.

  Impound Gladiator kyskhetsbelte er det virkelige estetiske valget for de som ønsker å bruke en enhet som gir en sterk uttalelse.

  Vær lystens fighter, denne Impound Gladiator Male Chastity-enheten vil være din lojale allierte.

  • Materiale: kkqp1204snfp20m957Rustfritt stål.
  • Nikkelfri
  • Full lengde: 10 cm.
  • Penisbur: 7 cm.
  • Diameter penisbur: 4,5 – 3,2 cm.
  • Diameter penisringer: 4 cm, 4,5 cm og 5 cm.
  • Følger med: Metallbur, 3 basis penisringer, hengelås med tre nøkler, oppbevaringspose.

  Gladiatordesignet av dette kysthestbelte  skiller det ut, og understreker sitt burmedlem under metallstengene.

  Formen har perfekt plass til en slapp penis, men begrenser opphisselse, så den som har nøklene, er ansvarlig for gleden. En del av opplevelsen av kyskhet forsterkes av metallets soliditet, mens buret antyder underkastelse og deprivasjon.

  En ekstra fordel med denne stilen er også at den tillater luft å strømme fritt, noe som betyr at enheten er egnet for slitasje over lange perioder.

  Bygg opp disse periodene gradvis til du kan nyte lange økter med kyskhet, og forlenge ekstase og smerte på en gang.

  Enheten leveres med tre nøkler og utskiftbare basestørrelser for å sikre at den passer til brukeren.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Mr.X sier:

  Burets åpne seksjon gjør at min kone kan erte skaftet mitt på forskjellige måter, men hindrer meg fortsatt i å nå orgasme. The Loving Joy Impound Gladiator kyskhetsbelte stopper ikke en ereksjon helt, men når du er lukket inne i buret, er du begrenset i lengden du vokser. 

  Jeg følte at jeg ble tykkere i bredden da jeg ble tett inne i metallet.

  Jeg ble snart stoppet i veksten av buret, som ga en liten klype på huden min. En liten justering av buret og klemmen er borte. I tillegg til å ha på meg Loving Joy Impound Gladiator kyskhetsbelte på soverommet, la jeg et par stramme jeans på … 

  Jeg ble hyggelig overrasket over at buret ikke dukket opp for å gjøre det åpenbart at jeg hadde på meg noe uvanlig. Jeg våget meg utenfor med buret på.

  Når det gjelder bruk i hverdagssituasjoner, er Gladiator kyskhetsbelte funksjonell. Du kan fortsatt gå på do, og det er behagelig å sove i buret. Å våkne om morgenen fremdeles i kyskhet er ganske erotisk.

  Gladiator kyskhetsbelte er et kvalitetsmetallbur. Utvalget av størrelser i basisringen er et flott tillegg til buret, for å gi muligheten til å montere forskjellige størrelser menn. Jeg føler buret er mer egnet for kortvarig bruk enn kortsiktig slitasje på lengre sikt. 

  Min vurdering av Impound Gladiator Kyskhetsbelte

  4.2/5

  CB-3000 Rosa Kyskhetsbelte

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  CB-3000 Pink kyskhetsbelte for menn er en nylig oppdatert klassiker som tilbyr det beste av komfort og sikkerhet.

  CB-3000 inkluderer nå det klassiske buret til CB-3000 med ringdesignet til CB-6000.

  Ringene består av tre sammenlåsende brikker som passer sammen som et puslespill. De to styrestiftene holder toppstykkene sammen. Den ovale låsepinnen går gjennom det midtre innfelte hullet som forbinder burpartiet med ringen.

  Ringenes flate design er ekstremt behagelig og sikker. CB-3000 er laget av polykarbonatmateriale av medisinsk kvalitet. Det er lett, allergivenlig og holdbar.

  Burdelen er ventilert for hygiene og har en bunnåpning som tillater bruk i urinaler. Med forskjellige ringer og avstandsstykker som følger med i hver pakke, kan du tilpasse passformen din etter dine individuelle behov.

  CB-3000 hindrer deg i å berøre kjønnsorganene dine for seksuell nytelse og gir nøkkelinnehaveren kontroll over seksuell oppfyllelse av begge partnere.

  • Materiale: kkqp1204snfp20m957Rustfritt stål.
  • Nikkelfri
  • Full lengde: 10 cm.
  • Penisbur: 7 cm.
  • Diameter penisbur: 4,5 – 3,2 cm.
  • Diameter penisringer: 4 cm, 4,5 cm og 5 cm.
  • Følger med: Metallbur, 3 basis penisringer, hengelås med tre nøkler, oppbevaringspose.

  Utøv din kontroll som nøkkelholder med dette 3-tommers kyskhetsbelte for menn. Laget av polykarbonat, det er manipuleringssikkert og ideelt å ha på i lange perioder, med en tilpassbar passform takket være flere låsepinner og avstandsstykker pluss fem forskjellige U-ringer.

  Det er også enkelt å rengjøre og har et hull på spissen av buret, så det er ikke nødvendig å fjerne det for vannlating eller utløsning. Den leveres til og med med et sett med plastlås for de tidene hvor absolutt skjønn er påkrevd (f.eks. Flyplass sjekk!)

  Som med alle mannlige kyskhetsenheter, må du alltid fjerne dem før du sover.

  Konklusjon

  Mr.X sier:

  Jeg har ønsket meg en sånn for en stund, og prøvd noen av de “myke”, som ærlig talt er ubrukelige. Når du blir opphisset, kan de dumme små tingene bare ikke fungere.

  Dette fungerer! Først virket det for lite, antar jeg var litt spent da jeg prøvde å komme inn på det, for jeg kunne ikke! Du trenger virkelig å være avslappet, smurt og helt myk. 

  Jeg bruker det største ringalternativet (det kommer med dynger), som inkluderer ryggen og griper meg ganske bra, jeg kan falle ned en størrelse hvis jeg blir for komfortabel, for nå er det bra, fast, men behagelig.

  Den andre størrelsesjusteringen bestemmer hvor langt den store rosa biten går. Som kommer med tre forskjellige “lengder” avstandsstykke, jeg prøvde den største til å begynne med, for å gi meg litt plass til å bli vant til det, men byttet raskt ut det for det minste, for gleden, også, så huden min var helt inne i hodestykket, i stedet for å bunke i gapet mellom dem.

  Dette var mye mer behagelig. 

  Det er definitivt annerledes, deilig og morsomt. Jeg kan føle at jeg beveger meg i det, fra avslappet til opphisset, kan fritt lese hvilken pornografi jeg vil hvor jeg vil, da ingenting kan forrådes! 

  Eneste ulempen så langt: hengelåsen er ganske skarp, så det kan skade klærne dine hvis du ikke er forsiktig. Justerpinnene stikker også ut, men de er ikke skarpe metall. Dette kan påvirke parspill.

  Min vurdering av CB-3000 Rosa Kyskhetsbelte

  4.6/5

  Hvorfor kjøpe kyskhetsbelte?

  Du har kanskje hørt om kyskhetsbelter som en måte å torturere noen og forhindre dem i å ha sex eller onanere. Men visste du at det er så mange mennesker som velger dette frivillig? Gjennom årene innrømmer flere og flere menn at de hadde erfaring med å ha på seg et kukbur eller lignende. Hvis du lurte på hvorfor noen ville gjøre dette med vilje, har du flaks.

  kyskhetsbelte for menn

  Kyskhetsbelter brukes mye i BDSM

  Dominanten vil få sin underdanige eller slave til å ha på seg for å kontrollere sin seksuelle glede. På den måten vil den dominerende personen bli en nøkkelholder, og de vil kontrollere når deres underordnede kan fjerne buret eller beltet og oppleve glede. Bruk av belte vil gjøre enhver stimulering umulig eller smertefull. Personen som bruker den, vil ikke kunne bli hard eller onanere.

  Bur er spesielt viktig som en del av maktspill, hvor personen fullstendig vil overgi oppmerksomhet og seksualitet til partneren sin. Etter det kan partneren deres erte dem, bruke en rekke måter å vekke dem på, noe som bare kan forårsake smerte for brukeren.

  Mange anser kyskhetsbelter som den ultimate måten å overgi seg til en annen ved å gi opp kontrollen over sin seksualitet.

  Å forbli trofast

  I dag er det ikke sjelden å se noen bruke et kyskhetsbelte for å tvinge seg selv eller partneren til å forbli lojale og uten noen mulighet for å ha sex (eller glede seg selv). Selv om det fremdeles kan høres ut som et avspilling, er det ikke begrenset til BDSM-fellesskapet.

  Kvaliteten på utløsningen

  Til slutt trenger et bur ikke være en måte å straffe eller beherske, men snarere en måte å forbedre forholdet ditt på. Ved å holde hendene på dine private deler (eller ikke ha sex), vil kvaliteten på sæd forbedres. Selv etter å ha hatt et bur i et par dager, vil din neste utløsning bli betydelig større. Videre vil orgasmen etter å ha hatt buret være enda mer intens.

  Ved å ta deg god tid og ikke ha orgasmer, vil du gjøre din neste uforglemmelig. Det er et av hovedpunktene i kantingen eller hele plaget og fornektelsen. Mens du ville ha de samme resultatene ved ganske enkelt ikke å onanere i et par dager, kan det vise seg å være utfordrende for noen. Dessuten er det ganske kinky å bære et bur og kan være ganske vekker både for deg og partneren din.

  Er kyshetsbeltene farlige?

  La oss si at du investerer i en hardcore, dyr kyskhetsbelte som ikke er avhengig av at potensielt vevskomprimerende ringer holdes på plass. Uten komprimering fra kukringen kan det være trygt for noe lengre bruk.

  Men bruk over natten kan fremdeles være problematisk. Nattlige / spontane ereksjoner antas å eksistere for å oppmuntre blodstrømmen og strekking av det vaskulære og erektile vevet for å holde det sunt og forhindre atrofi. Som alle andre sener, leddbånd eller muskler i kroppen – bruk den eller mist den. 

  Legene kan ikke se hvordan å forhindre disse spontane nattlige ereksjonene kan være sunne. Men de kan ikke bevise noen langvarig skader.

  Når gutta først blir låst, klager de ofte over å våkne opp midt på natten med smertefulle ereksjoner. Men det går vanligvis om en uke eller så. Det profesjoneller foreslår for dette er å gå videre og eksperimentere. 

  Lås ham opp i en dag eller to i utgangspunktet, deretter noen dager, og arbeid deretter opptil en uke eller mer. Reglene er gode. Kanskje blir han bare låst opp når han er lenket til sengen. Så rett etter at han kommer – hvis han har lov til å komme – blir pikken hans låst opp igjen før han ikke er lenket.

  Vi ber deg om å være forsiktig, ta det sakte, men ikke å frykte kyskhetsspill. Tenk på kyskhet som en veldig, veldig lang form for forspill. 

  Mulighetene og de langsiktige seksuelle fordelene kan være uendelige…

  Rengjøring av kyskhetsbelter

  De som ønsker å prøve kyskhetsbelte må forstå viktigheten av god hygiene. Mannlig kyskhetsbelte kan være veldig morsomt, men det kan også medføre mange risikoer. For å nyte spillet ditt uten problemer, er det viktig å vite hvordan du minimerer eller helt unngår disse risikoene. 

  Å holde kyskhetsbelter dine rene er et av imperativene du må følge. Det er derfor det er viktig å vite hvordan du rengjør en kyskhetsenhet riktig.

  De mest hygieniske kysthetsenhetene

  For å opprettholde en god hygiene for kroppen din og kyskhetsbelte ditt, er det viktig å bruke bare kyskhetsbur av høy kvalitet. En god enhet er trygg for kroppen, og du kan rengjøre den enkelt uten problemer.

  De beste er laget av kirurgisk stål. Dette materialet er trygt for kroppen og veldig glatt. Disse kyskhetsinnretningene er også robuste og holdbare, noe som er noen av de viktigste tingene du vil ha kyskhetsburet ditt.

  De er også veldig enkle å rengjøre. Det beste med disse mann  kyskhetsbelter er at du kan sterilisere dem helt. Dette er et skritt utover enkel rengjøring: sterilisering fjerner alle skadelige patogener og andre ting fra enheten, så den er helt hygienisk og trygg å bruke.

  Rengjøring

  Måten du rengjører et kyskhetsbelte på avhenger av materialet og hvordan enheten er konstruert. Sørg for å fjerne enheten regelmessig og rengjøre den helt. Etter at du har tatt den av, inspiser den for å se på riper, rifter eller andre problemer du trenger å fikse.

  Hvis alt ser bra ut, fortsett med rengjøring. Å tørke av penisburet med alkohol eller antibakterielle rengjøringsmidler er en god måte å starte, men det er ikke alltid nok. Hvis penisburet ditt er laget ev kirurgisk stål, kan det være lurt å sterilisere det i kokende vann.

  Sørg imidlertid for å gjøre dette bare hvis enheten ikke har ømme deler og ikke gjør det for ofte. For å sterilisere et kyskhetsbur i metall er det best å bruke en autoklav, men de fleste har ikke dette verktøyet hjemme.

  Av denne grunn er det best å gjøre regelmessige rengjøringer med sporadisk sterilisering. Når du steriliserer, må du sørge for at enheten kan ta den. Husk at koking og andre former for sterilisering kan skade mannlige kyskhetsinnretninger laget av mykere materialer, så ikke bruk denne tilnærmingen. 

  Hvor ofte må du rengjøre de?

  Generelt sett kan rengjøring for ofte forårsake lite problemer, så det er mye bedre å rengjøre det altfor ofte enn sjelden. Samtidig må du huske at overrengjøring kan forårsake noen problemer. For eksempel kan metalldeler miste glattheten raskere eller bli riper. Fleksible deler kan få rifter eller brekke hvis du rengjør dem for mye eller for ofte.

  Selvfølgelig oppstår disse problemene ikke ofte hvis du rengjør kyskhetsenhetene dine ordentlig og med stor forsiktighet. Husk imidlertid at rengjøring av dem for ofte kan noen ganger føre til problemer. For ikke å nevne at det vil bety å ta dem av for ofte, noe som kan være bra for uformell kyskhetslek, men ikke for de som fullt ut vil forplikte seg til mannlig kyskhet.

  Rengjøring altfor ofte er likevel bedre enn å rengjøre kyskhetsburene dine sjelden eller ikke i det hele tatt. Det er best å rengjøre en kyskhetsenhet når du tar den av og til og med i mellom. 

  Hva betyr det? Det betyr at selv om du vil ha kyskhetsburet ditt i lange perioder, må du ta dem av for å rengjøre dem minst en gang i løpet av noen få dager. Generelt sett, jo oftere, jo bedre. Dette er ett aspekt av mannlig kyskhetsspill som du absolutt ikke vil forsømme.

  Ikke-metalliske kyskhetsenheter kan skitne lett, så sørg for å rengjøre dem noen få dager, minst to ganger i uken. Metall penis bur er bedre i denne forbindelse, men det er viktig å rengjøre dem minst en gang i uken.