Vaginakuler – De beste i test

For de som er interessert i de dristige påstandene om Kegel-øvelser for å styrke bekkenbunnen, har dere sannsynligvis kommet over vaginakuler eller andre former for innsettbare vekter for skjeden.

Kegel-baller er i utgangspunktet et to-i-ett-sexleketøy, og det er derfor de er så fantastiske.
Du setter dem forsiktig inn i skjeden ved hjelp av glideemiddel og holder gjenopprettingsstammen eller løkken utenfor kroppen din. Når de er inne er det bare å klemme.
Hvorfor?
A) det føles fantastisk og vil sakte stimulere deg og slå deg på (vinner). B) samtidig styrker de musklene dine, noe som resulterer i et strammere bekkenbunn, noe som også betyr mer intense orgasmer (dobbel vinner!).

Fortsatt i tvil?

FAQ

Fjern jiggle ballene fra pakken og rengjør dem grundig med varmt såpevann eller en spritz med sexleketøyrens. Det er veldig viktig å rengjøre lekene grundig før og etter bruk.

Å bruke vaginakulene mens du sitter gir dem stor effekt. Så du må bevege deg rundt for å få maksimal fordel. Jo mer du beveger deg, jo mer stimulerer de, så det er best å ha dem inn før du er mest aktiv eller vil bevege deg mye.

Hvis du liker anal lek, vil du elske den ekstra følelsen et par vaginalkuler gir deg mens du blir penetrert analt. Følelsen av anal penetrasjon forsterkes av fastheten til kulene. I tillegg masserer pressen av den anale penetrasjonen ballene godt mot G-punktet mens vektene masserer deg internt.

Alt avhenger av hva du leter etter. Lysere og større baller er de mest passende for nybegynnere, da de er lettest å holde inni.

Hvis du nettopp har begynt kan du prøve et rimelig og enkelt sett til å begynne med.

Selv om Kegel-baller generelt anses som trygge å bruke, er det få ting du bør huske på.

Du bør bare presse i omtrent 5 sekunder av gangen, med pauser på minst 5 sekunder mellom. Klemming for lenge eller uten pause kan overanstrenge vaginale muskler og forårsake en midlertidig belastning.

Du bør ikke holde Kegel-kulene inne i mer enn fire til seks timer av gangen. Hvis du ha de lengre kan du begynne å overbelaste bekkenbunnsmusklene.

Anna Johansen Lovebuddy.no
Anna Johansen

Selv om ideen om at kegler fører til bedre sex ikke er riktig (å få en trent skjede vil ikke føre til jordskærende orgasmer), men de er nyttige for de som ønsker å trene bekkenbunnen, eller bare ønsker å nyte følelsen av Kegel-vekter i skjeden for moro skyld. Tenk på denne anmeldelsen som din nybegynnerveiledning for spørsmål du trenger å vite om vaginakuler.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Je Joue Ami Vaginakuler

  Testvinner

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Med tre forskjellige vekter – fra mykvekt, enkeltkule til hard og tung dobbelkule – forbedrer Ami bekkenformen, noe som gir dypere og mer intense orgasmer sammen med en rekke helsemessige fordeler, alt i et selvvalgt tempo.

  • Materiale: Medisinsk silikon og ABS plast
  • Ftalatfri
  • Vanntett
  • AMI 1, MÅL: 3,6 x 3,6 cm.
   Vekt: 47 gram.
   Diameter: 3,7 cm.
  • AMI 2, MÅL: 3,2 x 8 cm.
   Vekt: 78 gram.
   Diameter: 3,2 cm.
  • AMI 3, MÅL: 7 x 2,8 cm.
   Vekt: 106 gram.
   Diameter: 2,7 cm.

  Tenk på Ami vaginakuler som din personlige trener i skjeden din!

  Du er styrketrening når du gjør din daglige ting. PLUSS det føles bra…

  Når du bruker kulene beveger vekter inni seg naturlig. Noe som får bekkenbunnsmusklene til å trekke seg sammen og gir også behagelige opplevelser. Ved regelmessig bruk blir bekkenmuskulaturen sterkere og du vil få økt seksuell følelse. Du vil ikke bare ha det gøy mens dyu trener musklene dine med Ami men også vil du nyte langtidseffektene i soverommet.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Je Joue Ami vaginakulene var enkle å sette inn med bare et snev av vannbasert glidemiddel og lette å få på plass. 

  Å ha på seg kegelballene føltes omtrent like sexy som å ha på seg en tampong. Jeg la ikke merke til at vaginalkulen var der bortsett fra når den lille silikonløkken kom i veien. Å gå rundt, sitte, ligge eller løpe ærend gjorde ingen forskjell – jeg følte bare det. 

  Men selv med den tyngste Ami kunne jeg bare ikke føle mye med mindre jeg presset den inn eller trakk den ut. Ingen merkbar muskelbruk holder den på plass eller knytter seg ufrivillig rundt den. Ingen deilig rulling rundt med hvert trinn eller skift i setet mitt.

  Den ene gangen jeg kunne føle at Ami var under orgasme. Hvor hver var praktisk håndfri og akkurat nok til å knytte seg rundt. Selv da kunne jeg fremdeles ikke føle noen indre bevegelse.

  En stor oppside til Ami-ballene er at de er veldig enkle å sterilisere. En annen oppside: siden det er tre av dem og de er individuelt inneholdt, kan du dele dem samtidig. Og på egen hånd er det hyggelig å ha muligheten til å prøve forskjellige størrelser og former uten å måtte kjøpe noe annet. Til slutt Ami er greit til å erte. Hvis du liker erting vil du elske dem.

  Je Joue er greit for kegel øvelser pga forskjellige størelser, vekter og design. De er en verketøy som vil hjelpe deg til å trene og forsterke bekkenbunn.

  Min vurdering av Je Joue Ami Vaginakuler

  4.9/5

  Svakom Nova Exercise Bekkebunnskuler

  Nybegynner

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Svakom vaginakuler er spesilet designet for kvinner for å trene skjeden eller den ultimate bekkenbunnstrening.

  Du kan bruke de som en del av forspillet eller din daglige rutine. Dette luksuriøse settet inneholder tre forskjellige treningskuler for utføre kegelballøvelser med.

  Laget av 100% kroppssikkert silikon, har dette enkle tretrinnssystemet tre gradvis økte vekter som vil hjelpe med blærekontroll, stramme skjedemuskler (ved å ha knipeøvelser etter fødsel), og styrke PC-muskler som gir tilfredsstillende seksuelle fordeler og intensiverende orgasmer.

  Svakom er et perfekt valg!

  • Materiele: silikon
  • Vanntett
  • Vekt: 49 g, 75 g og 95 g.
  • Diameter: 36 mm, 28 mm og 32 mm.

  Nova vaginakuler er de mest diskrete kjærlighetsballene i verden.

  Deres ergonomiske design, for enkel innsetting, gjør disse Kegel øvelse ballene ekstremt komfortable for vaginal trening og stimulering.

  Med hver bevegelse ruller og buldrer de små ballene med innvendige vekter mens du beveger deg, noe som får musklene dine (PC-muskler) til å jobbe hardere.

  De vil styrke musklene i skjeden på bare 7 dager.  Bruk regelmessig for å stimulere kroppsfunksjonering etter fødsel, overgangsalder, opprettholde seksuell helse og styrke musklene for bedre sex.

  Den patenterte finger-sløyfen er slitt utenfor kroppen, dette gjør det enkelt å sette inn Nova Balls-hemmeligheten som en tampong og å ta den av.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Toning av PC-musklene med Svakom Nova vaginalkuler vil gi deg bedre blærekontroll, sterkere vaginale muskler og bedre kjønnsblodstrøm. 

  De hjelper med opphisselse (spesielt hvis du gjør knipeøvelser før sex), hjelper deg med å oppleve mer glede, oppnå orgasmer lettere og til og med være i stand til å ha flere orgasmer. 

  De kan redusere smerte under samleie. Disse er tydeligvis gode for utvinning etter fødselen, men jeg tror alle kan ha nytte av dem når som helst i livet. Jeg vil anbefale Svakom Nova vaginakuler til alle som er seksuelt aktive. De hjelper deg virkelig med å lære om din egen kropp og forstå hva som føles bra. Og alle disse klemmene og “bevegelsene” du skal lære mens du klemmer på ballene er supergøy å bruke under samleie. På grunnen av formen er de perfekte for nybegynnere. 

  Nova vaginakuler er helt dekket av silikon, inkludert ledningen, noe som gjør dem sømløse og veldig glatte. Dette er en av grunnene til at jeg tror at de er de beste for kegel øvelsene.

  De er enkle å rengjøre og virkelig hygieniske. Du ikke har vaginale væsker derfor må du bruke smøremiddel. 

   

  Min vurdering av Svakom Nova Vaginakuler

  3.5/5

  Fun Factory Smartballs Teneo DUO

  Best pris

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Fun Factory Smart Ball Duo er vaginakuler for et stabilt bekkenbunn. De settes inn som en tampong og tilpasser seg kroppen og kan knapt merkes når de er slitt.

  Den konstante og nesten lydløse rotasjonen av de indre ballene fungerer med hverdagsbevegelser for å utløse muskelsammentrekninger og styrke bekkenbunnen. Bruk regelmessig for å forhindre inkontinens, komme seg etter fødselen, opprettholde seksuell helse og styrke muskler for bedre sex.

  • Materiale: medisinsk silikon
  • Ftallatfri
  • Vanntett
  • Ball diameter: 3,6 cm.
  • Lengde: 10 cm
  • Totallengde: 19 cm
  • Vekt: 80 g

  Disse små babyene skal … vel, der oppe.  De har et par bruksområder: de kan stramme deg opp etter fødselen; gi deg lengre sterkere orgasmer; eller de kan få deg til å føle deg litt slem.

  Virkelig de er i stand til multitasking og får deg til å smile.

  Noen kvinner har på seg disse som et spill, det vil si at de vil slite dem et sted og føle seg selvtilfreds i visshet om at de får glede av dem, og ingen andre vet engang at de er der!

  ller de har bare den første ballen inn og nyter den sjokkerte reaksjonen. La oss være ærlige, dette sannsynligvis ganske raskt blir til en opphisselse … så en bonus hele veien!

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Jeg elsker ideen om å sette inn disse ballene og la kroppen min gjøre alt arbeidet uten at hjernen min trenger å være i lang tid med å gjøre øvelser. Jeg tror ting som Fun Factory Smartballs burde være mer tilgjengelig og mer omtalt for å hjelpe kvinner med bekkenbunnen.

  Kulene er dekket av et mykt silikon. De er fylt med deilig vekter og har en liten løkke på slutten, akkurat som en tampongstreng for enkel fjerning. Jeg skulle personlig ønske jeg var i stand til å bestille alternativet med en ball, da jeg hadde store problemer med å sette inn doble baller og få dem til å passe.

  For å hjelpe andre som er interessert i denne typen produkter, har jeg en grunne skjede, og jeg fant ut at den andre store ballen ikke virkelig passet inni meg og fortsatte å poppe ut uansett hvor stramme musklene mine prøvde å holde den inne.

  Da det fungerte ok, la jeg merke til at musklene mine ble aktivert automatisk, og jeg kjente at vektene beveget seg rundt inne i kulene.
  Dette er en så fantastisk ide og kan virkelig utgjøre en stor forskjell for bekkenbunnen, men jeg vil anbefale å begynne med en nybegynnerball og gå opp til disse doble ballene etter å ha visst hvordan de fungerer for deg.

  Min vurdering av Fun Factory Smartballs DUO

  4.3/5

  Magic Motion Master Vaginakule

  Best med app

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Ett leketøy som har alt!

  Opplev timevis av moro spilletid med disse attraktive vagunalkulene fra Magic Motion. Kegel-Master vibrerer gjennom trykksensorer.

  Enten du leter etter en profesjonell kegel øvelse eller ønsker å spille noen diskrete spill om dagen? Magic Motion gjør alt. Bare trykk på av / på-knappen, sett den inn i skjeden, trekk sammen bekkenbunnsmusklene og motta kjærlige vibrasjoner.


  Det er to måter å betjene din Kegel-Master på. Enten spente bekkenbunnsmusklene, eller bruk Magic-Kegel-appen på iPhone / Android for å få Kegel-Master til å vibrere.

  • Materiale: Medisinsk silikon
  • Ftalatfri
  • Vanntett
  • Lengde: 8,5 cm
  • 6 treningsprogrammer
  • Gratis App
  • Krever Bluetooth
  • Oppladbar

  Magic Motion Smart Kegel Master er en smart Kegel kulle designet for å hjelpe deg med å gjenopprette og styrke bekkenbunnsmusklene.

  Over 76% av kvinnene opplever inkontinensproblemer på et eller annet tidspunkt i livet.

  Bekkenbunnen er kvinnens førstelinjeforsvar mot problemer med inkontinens.

  Den unike klemmemodusen hjelper damer å styrke bekkenbunnsmusklene og forbedrer intimiteten til par.

  Magic Kegel-appen gjør treningsøktene dine morsomme og gir synlig tilbakemelding gjennom smarttelefonen din. Gjennom et unikt spill som treningssystem hvor du må vinne merker og belønninger når du går fra nybegynner til mester for du øvelser som stemulerer deg. 

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Første gang du bruker den er det en oppsettøvelse som kontrollerer styrken til kegelmusklene så at du kan kjenne kegelkulen vibrere.

  Når du trener har telefonen en liten fugl på skjermen, og tanken er at du trenger å få fuglen til å fly. Måten du gjør dette på er å presse bekkenmusklene rundt kegelkulen. Det er et vibrasjonsmønster, og du klemmer når du føler det vibrerer.

  Da jeg satte opp dette fikk jeg fuglen til å fly til toppen av skjermen veldig enkelt men da den startet meg på et program fant jeg at jeg virkelig slet med å få fuglen til å fly enda halvveis opp.

  Jeg lurte på om jeg gjorde noe galt, men jeg kunne ikke finne ut hvordan jeg skulle få testskjermen opp igjen for å prøve det, og etter noen uker fikk jeg fuglen til å fly høyt igjen, så jeg tror programmet for øvelsene er satt så det virkelig tester deg.

  Kegelballene er ganske små med god vekt. Jeg vil vanligvis anbefale de for mer avanserte brukere. Imidlertid i dette tilfellet på grunn av programmet og vibrasjonen, vil jeg si at de også vil være i orden for nybegynnere.

  Appen foreslår at du gjør programmet fire ganger om dagen, og jeg syntes det var enklest å gjøre alt på en gang. Tok meg 6 minutter hver morgen for å gjøre de anbefale knipeøvelser.

  Jeg elsket Smart Kegel Master fra Magic Motion. Og jeg gleder meg til å se hva annet selskapet kommer på.

  Min vurdering av Magic Motion Vaginakulen

  5/5

  Elvie Trainer Appstyrt Bekkenbunnstrener

  Best til bekkenbunstrenning

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  En prisbelønt bekkenbunnstreneren Elvie for sterkere bekkenbunn.

  Bedre blærekontroll, raskere gjenoppretting etter fødsel og forbedret intimitet.

  Morsomme treningsøkter.

  • Materiale: medisinsk silikon
  • Ftalatfri
  • Vanntett
  • Gratis app
  • Oppladbar

  Dette utrolige produktet vil forandret livet ditt helt sikkert.

  Kvaliteten og funksjonene til Elvie gjør det til det beste produktet. Denne har utrolig komfortabelt materiale og design som gjør det veldig enkelt og trygt å bruke.

  Faktum er at dette produktet hjelper deg med å trene og styrke bekkenbunnen og overvåke aktivitetene dine og hvordan du kan gjøre knipeøvelser for beste resultater.

  Det er som om du skal på treningsstudio og vil holde deg i form og styrke musklene.
  Du vil virkelig føle resultatene.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Den krøller seg sammen i en elegant, liten sak for lading, og fordi den er laget av silikon av medisinsk kvalitet, trenger du bare å skylle den med varmt vann før og etter bruk.

  Du setter den inn akkurat som å sette i en tampong og selv om den er mye bredere, er den faktisk lettere å føre inn på grunn av det glatte materialet.

  Når Elvie er på plass starter du treningen på appen. Det er en liten “perle” på skjermen som deretter vil bevege seg når du trekker sammen og slapper av de rette musklene, og hver treningsøkt består av forskjellige spill på skjermen som innebærer å flytte den. I en kan du pulsere den opp og ned. I en annen holder du den over en linje eller prøver å heve den så høyt som mulig.

  Appen gir deg et tall som vurderer din “styrke” og et diagram viser fremgangen din i tidligere treningsøkter, fra “fortsett å prøve” til “perfekt!”

  Tidligere følte jeg alltid at jeg ikke hadde noen anelse om jeg faktisk gjorde knipeøvelser da jeg prøvde men ved å bruke Elvie fikk jeg til å føle at jeg ikke hadde kontrakt hardt nok. Det var mye lettere og mer tilfredsstillende å se perlen svare på “arbeidet mitt”.

  Hele opplevelsen er givende og verdt prisen vaginalkulen.

  Min vurdering av Elvie Trainer Bekkenbunnstrener

  5/5

  Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Underkast deg til ubarmhjertige vibrasjoner fra Relentles Vibrations vaginakulen!

  Fra den offisielle linjen Fifty Shades Of Grey leker godkjent av forfatteren E.L. James! Spill så hot som Christian og Ana gjør med dette sexy fjernstyrte vibrerende egget!

  Laget av glatt og fast silikon glir 50 Shades Of Grey Relentless Vibrations Remote Control Egg så jevnt inn. Mens du bruker den bruk fjernkontrollen til å gå gjennom 6 vibrasjonshastigheter og 10 mønstre!

  Fjernkontrollen er perfekt for solo moro eller du kan gi den til en partner for alle slags onde spill.

  • Materiale: Silikon og ABS plast
  • Ftalatfri
  • Vanntett
  • Full lengde: 15,5 cm, hvor av 8 cm kan føres inn.
  • Diameter: 2,9 cm.
  • Vekt: 40 g
  • 6 vibrasjonnivåer og 10 mønstre
  • Fjernbetjent
  • Oppladbart

  Denne vaginakulen er laget av kroppssikker, ftalatfri silikon og egget veier bare 40 g, noe som er flott for nybegynnere.

  Men denne er også et fint valg for avanserte brukere.

  Fulladet gir denne 100-120 minutter spilletid! Det er nok til å pumpe opp skjede muskler mens du når enorm seksuell opphisselse og til og med fantastiske eksplosive orgasmer.

  Vaginakulen er kompatibel med vannbaserte smøremidler og silikonstrengen muliggjør enkel fjerning.

  Kompakt men kraftig Relentles Vibrations medfølger med en elegant satinpose for diskret oppbevaring.  Ta den gjerne med deg!

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg begynte med å lese om Relentles vibrations; hvor glatt og fast silikonet var og om vibrasjonene, gjorde det meg bare nervøs på innsiden.

  Den leveres med en trådløs fjernkontroll som lar deg kontrollere den mens du bruker den, noe som gjør det mulig å ha litt diskret moro omtrent hvor som helst. Du kommer til å elske at den har 6 vibrasjonshastigheter, med  10 forskjellige vibrasjonsfunksjoner.

  Etter å ha fått det løpet jeg inn på soverommet åpnet den og ga det et snurr. Med en gang forstod jeg at denne er mer en lek enn noe som brukes for bekkenbunnstrening.

  Fordi alle de forskjellige hastighetene tillot meg å tilpasse opplevelsen min og nå klimaks så raskt eller sakte som jeg ønsket men det var ingen snakk om trening.

  Kullen er fast men glatt og silikonet føltes også bra.

  Fjernkontrollen fungerer opptil 25 meter unna, noe som gir den ekstra bonusen. Partneren din i hemmelighet kan glede deg når de har lyst.

  Akkurat som Mr. Gray, kan han glede deg eller torturere deg etter eget ønske. Kanskje du er den erotiske typen som liker offentlig lek? 

  Alt i alt, hvis du leter etter et nytt sexleketøy som kommer til å få deg av når du også vil ha det er Relentless Vibrations til deg. Men hvis du vil ha kagel øvelser må du finne noe annet.

  Fifty Shades of Grey vil gi litt ekstra kink til livet ditt.

  Min vurdering av Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations

  4.1/5

  iTouch Sure Bekkenbunnstrener

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Er du klar til å si farvel til de pinlige lekkasjene som hindrer deg i å glede deg over livet?

  iTouch Sure er klar for å gi utmerket hjelp til kontinuitetsledelse. Dette er en rusfri og trygg løsning for å gi deg den kontrollen du fortjener.


  Blæresvakhet er ikke en normal del av aldringsprosessen og den skal heller ikke bare aksepteres som en normal del av livet etter fødselen. Blæresvakhet er en behandlingsbar tilstand og skal ikke bare ‘administreres’ ved bruk av inneslutningsputer. Men det er heller ikke noe å skamme seg over.

  ITouch Sure-enheten trener bekkenbunnsmusklene dine som er ansvarlige for dette området.

  • Materiale: Polystyrene og rustfritt stål
  • Latexfri
  • Ikke vanntett
  • Lengde: 11 cm, hvorav 7 cm kan føres inn.
  • Diameter: 3 cm.
  • Ikke bruk den hvis du er gravid eller har livmorhalskreft

  Gjennom en vaginal probe eller pads sender ITouch Sure en mild stimulering til bekkenbunnsmusklen din ved hjelp av klinisk anerkjente programmer.

  Selv om bekkenbunnsøvelser gir de beste resultatene, kan det være veldig vanskelig å utføre frivillig trening når du har mistet tonen.

   iTouch Sure trener muskelen din for deg og hjelper deg med å utvikle din egen muskelkontroll. Det er også mulig å behandle fekal inkontinens hos både menn og kvinner ved hjelp av en anal sonde.

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg er ganske glad for at jeg fik dette produktet – oss damer vet at vi regelmessig bør gjøre bekkenbunnsøvelser, men å gjøre dem regelmessig og ordentlig kan være en utfordring.

  Jeg har absolutt mislyktes i løpet av året. Jg har ingen problemer som er betydelig eller påvirker mitt
  livskvalitet. Men jeg var overrasket å se resultatene på rundt tre uker, og
  forhåpentligvis med daglig bruk de neste månedene, vil ting fortsette å bli bedre.

  Jeg tar meg tid til å ligge i sengen og lese hver kveld, og før jeg viste er øvingen over.

  Jeg tor at suksessen er basert på problemet du har og hvor alvorlig det er. Men som med de fleste medisinske problemer må du få ting sjekket ut med fastlegen din, men jeg vil absolutt anbefale iTouch Sure bekkenbunnstrening. 

  Min vurdering av iTouch Sure Bekkenbunnstrener

  4.7/5

  Marc Dorcel Fjernstyrt Vaginakulesett

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Et helt nyblikk på Kegel Øvelsene med  moderne løsninger fra Dorcel:

  I midten av kulene er det en vekt som vibrerer under den minste bevegelse, noe som gir deg en følelse av glede. En av kulene (svart) har en innebygd vibrator med 16 vibrasjonsmodi, styrt av en trådløs fjernkontroll.

  • Materiale:ABS plast og silikon
  • Ftalatfri
  • Sprutsikker
  • Vekt på kulene: 20 g, 32 g, 41 g, 52 g og 65 g.
  • Lengde: 11 cm, hvorav 7 cm kan føres inn.
  • Diameter: 3,4 cm 
  • Vibrasjoner: 3 hastigheter og 13 mønstre.
  • Fjernbetjent

  Nyt en styrket bekkenbunn, økt orgasmeevne og forskjellige andre helsemessige fordeler!

  Dorcel  vaginakuleset er ideelt for å trene musklene i bekkenbunnen og kan også brukes til behagelig tilfredsstillelse. Den består av en vibrerende ball og 4 utskiftbare kuler med forskjellige vekter. To holdere er også inkludert i settet. Så du kan trene enten med en ball eller med to baller.

  Du kan øke treningsintensiteten og dra nytte av de forskjellige  helsemessige fordelene med det styrket bekkenbunnen. Siden hver ball har en ekstra ball inne som utløser vibrasjoner, forbedres denne effekten.

  Den svarte kulen kan styres med fjernkontroll og skjemmer deg bort med 16 vibrasjonshastigheter. Det er ideelt for morsomme spill med partneren din.

  Siden ballene har forskjellige vekter, er det viktig å endre vanskelighetsgraden på øvelsene. Jo tyngre ballen, jo vanskeligere er det å holde den inne.

  Dette synes andre kunder

  Videoer

  Konklusjon

  Treningsballsettet fra Dorcel gir meg ikke bare glede men også de ideelle egenskapene for bekkenbunnstrening. Siden ballene er lett utskiftbare er dette sette perfekt for nybegynnere så vel som avanserte spillere.

  Vektene på innsiden av kulene hopper rundt og skaper en liten vibrasjon når du går eller beveger deg.

  Det er en herlig følelse som minner deg om å fortsette å jobbe med musklene. De er også ekstremt dempet, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at noen hører deg. Jeg var bekymret for at den eksterne sløyfen skulle være ubehagelig, men den er laget av en supermyk silikon.

  Jeg likte komforten Marc Dorcel Vaginakulene gir og de gjorde det de må.

  Jeg synes at andre produkter av denne typen kan ofte være for lange og ubehagelige. Dette sette stakk ikke ut av skjeden og forårsaket ubehag og smerte. Jeg syntes det var veldig diskret og stille når jeg bruker det på jobben for å få mest mulig resultat av det.

  Disse vaginakulene er enkelt å bruke for å trene bakkenbunnen og kulen som vibrerer er greit. Jeg likte at du ikke trengte å kjøpe forskjellige vekter. Den leveres praktisk med fem slik at du kan gå videre i ditt eget tempo.

  Alt i alt et veldig bra produkt!

  Min vurdering av Marc Dorcel Fjernstyrt Vaginakulesett

  4.7/5

  Fifty Shades of Grey Pleasure Balls i Sølv

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Kegel kullet-scenariet skiller seg utvilsomt ut blant de seksuelle eventyrene til Ana og Christian.

  Nyt gleden i anastasia-stil takket være Fifty Shades of Grey Inner Goddess metallglede baller. De avanserte kegelkulene er diskret stimulerende til G-punktet ditt og gir god vekt å gripe rundt, og er et perfekt valg for deg når du trenger en toningutfordring.

  Disse temperaturfølsomme sølvkulene vil gjøre det samme for deg og din kompis, for ikke å nevne din indre gudinne. Disse er designet for tilpasset bruk og spennende opplevelser, og gir mulighet for en rekke opplevelsesnivåer.

  • Materiale: metal og silikon
  • Ftalatfri
  • Latexfri
  • Vekt på kulene: 190 g.
  • Lengde: 21,59 cm.
  • Diameter: 3,3 cm.

  En glatt silikonkropp holder to vektede baller som ruller rundt i deg, og gnister G-punktet ditt for å øke spenningen.

  Bruk disse vaginakulene som et opptak til forspill, eller varm opp en natt med kjæresten din og nyt uanstrengt kroppsfarging som forbedrer gleden din i årene som kommer.

  Disse offisielle Fifty Shades Of Grey kegel ballene er dimensjonert og formet for enkel bruk og behagelig slitasje og fremhever både din seksuelle glede og din seksuelle helse.

  Skyv dem inn i skjeden og gled deg over følelsen av de rullende indre vektene som kjærtegner G-punktet med hver bevegelse slik at de alltid er en glede å ha på seg.

  Ideell for å forbedre onani, forspill og analsex når de bæres i skjeden og den uforutsigbare stimuleringen av de fritt streifende vektene gir en spontan kant til dine erotiske forays. Bruk under spanking eller par med klitorisstimulering og føl ballene reagerer på gleden din, og lokker deg til dypere opphisselse.

  Disse Delicious Pleasure ballene er også dyktige kegel-mosjonister som kan brukes til å tone bekkenbunnsmusklene, forsterke den orgasmiske responsen og forlenge orgasmene. Ved å utføre enkle bekkenbunnsøvelser under slitasje, vil du snart begynne å føle deg mer smidig og tonet og medføre langsiktige endringer som forbedrer sexlivet ditt.

  Delicious Pleasure sølvkuler er ideell størrelse for erfarne folk, har behagelig omkrets og vekt for å gjøre øvelsene enkle. 

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  Jeg forpliktet meg til å gi Pleasure ballene mine en løp i en unsexy-situasjon: mens jeg gjort noen lunsjoppgaver. Selv om dette kan høres ut som perversitet på neste nivå for deg, bruker mange vaginakuler mens de går rundt i hverdagen for deres vaginale bekkensbunstrenning om ikke av seksuelle årsaker.

  Selv om jeg valgte en solo-løpetur, bruker noen vaginakulene mens de stimulerer skjeden. Men når jeg så på størrelsen på ballene, kunne jeg ikke forstå situasjonenes geometri fordi de er ganske tunge. 

  Jeg smurte dem opp, spratt dem inn og reiste seg. Jeg hadde kjøpt to vektede baller med en ledning noe som betyr at i hver ball var det en liten vekt som slags ringlet rundt i den større ballen.

  Dette skal få vaginale muskler til å ta tak i ballen, noe som kan bidra til å tone dem; det føles behagelig med disse

  Å ha på seg ballene føltes ikke aktivt dårlig, noe som ærlig talt overrasket meg litt – skjeden min setter ofte mye motstand mot seksuell penetrasjon, og de ballene så STOR ut. Å få dem inn og holde dem komfortabelt føltes som en triumf.

  Med disse Fifty Shades of Grey Pleasure Balls din vag, akkurat som Ana Steele, er på sin egen reise med eventyr og selvoppdagelse. 

  Min vurdering av Fifty Shades of Grey Pleasure Balls i Sølv

  3.7/5

  Shots Toys Erotiske Exercise Balls

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Hvis du virkelig vil prøve vaginakuler prøv disse. Shot Toys er i Ben Wa-stil, så ingen ledning, men de er lett å få ut. Du bør ikke ha vanskelig for å ta dem ut – bare sørg for at du ikke skraper eller klør åpningen av skjeden din og prøver å få dem ut.

  • Materiale: metal 
  • Ftalatfri
  • Diameter: 1,9 cm.
  • Vekt på kulene: 2stk. 18 g.

  Bortsett fra de praktiske anvendelsene av knipeøvelser systemet er Balls også en måte å få økt seksuell bevissthet på.

  Å bevege deg rundt mens du har på deg vaginakulene skaper en behagelig, subtil følelse av nytelse, ettersom kulene forsiktig vibrerer og knirker, og naturlig stimulerer skjedeområdet.

  Mange kvinner elsker den fulle følelsen under bruk og opplever at den øker begjæret, noe som gjør Balls til en fin måte å gjøre seg klar for seksuelle spill.

  Siden de er så utrolig diskret vil du kunne bruke dem uten at andre vet det. Slik at du får trening (eller enkel glede) hemmelig og hyggelig.

  De temperaturfølsomme, naturlig oppvarmende kegelkulene i rustfritt stål er helt allergivenlige, kompatible med alle typer smøremidler og er ekstremt hygieniske. Når du er ferdig med treningen, er det bare å vaske dem med varmt såpevann eller, hvis ønskelig, rengjør ballene ved å koke dem, bleke dem eller legge dem i oppvaskmaskinen.

  Dette synes andre kunder

  Konklusjon

  De er den perfekte størrelsen og vekten for overgangen til et sett med kegelkuler som ville være litt mer utfordrende. Disse gir definitivt resultater!

  De er ganske små og tunge, noe som gjør at PC-musklene tar hensyn og jobber for å holde dem i kroppen, men hvis du er klar for dem, er de perfekte og fortsatt så enkle å bruke på farten.

  Samlet sett er de enkle, enkle å ta vare på, komfortable og helt effektive til å toning og forbedre PC-muskler.

  Den kompakte størrelsen og betydelige vekten til disse elegante, rustfrie stålkulene vil gi en avansert trening for bekkenbunnen. Bruk en eller begge disse ballene til å massere vaginale vegger, engasjere G-punktet og øke orgasmisk potensial, alt mens du går om dagen!

  Når de brukes regelmessig over tid, kan disse stålkulene redusere risikoen for inkontinens og andre bekkenbunnsforstyrrelser, samt øke vaginal styrke.

  Selv om Balls ikke kan gå tapt inne i skjeden, kan det hende at en person med en vippet livmor eller livmorhals vil unngå å bruke dette produktet, da det ikke inkluderer en streng for å trekke kulene ut av kroppen og potensielt kan være vanskelig å fjerne.

  Min vurdering av Shots Toys Erotiske Exercise Balls

  3.7/5

  Topp tre beste bekkenbunnstrening appene

  Kegel Exercises
  Korte treninger er ikke skremmende og sakte trener deg opp.

  4.8/5

  Easy Kegel – Pelvic Floor Exercise
  Den enkleste og mest effektive måten å trene og styrke bekkenbunnsmusklene dine!

  4.5/5

  Kagel Trainer – Exercises
  Enkel å følge Kegel-øvelser med daglige påminnelser som gjør dette til den enkleste måten kvinner å styrke bekkenbunnsmusklene!

  5/5

  Disse kan bli til en fantastisk tillegg til app styrte vaginakulene

  Lovelife Krush – Bekkenbunnstrener

  Din styrke er din base!
  For kvinner er styrke ikke et valg. Det er en måte å leve på. Lovelife Krush Kegel exerciser bidrar til å styrke bekkenbunnsmuskulaturen som svekkes med tiden på grunn av barnefødsel og alder.

  4.3/5

  We-Vibe Bloom Vibrerende Bekkenbunnstrener

  Nå kan du både trene din bekkenbunn, få kraftigere orgasmer og sprite opp ditt sexliv med den effektive bekkenbunnstreneren Bloom fra We-Vibe.

  4.5/5

  We-Vibe Jive fjernstyrt vibrerende egg

  Det ultimate innen diskré nytelse! Jive fra We-Vibe er et vibrerende egg som er komfortabelt i bruk og nesten helt lydløst. Fjernstyr alle funksjonene selv via We-Connect appen på telefonen, eller inviter en partner til spennende lek sammen eller over internett.

  4.8/5

  Vaginakuler med bevegelse

  Pelvix Concept - Pelvic Floor Rehabilitation

  Fordeler

  Ulemper

  Om produktet

  Den unike formen på Pelvix Concept bekkenbunnstrener er designet for å målrette nøyaktig mot de riktige bekkenmusklene. 

  Den rillede designen gjør det enkelt å holde på plass mens du gjør dine daglige aktiviteter.

  Hemmeligheten bak Pelvix Concept ligger i de vektede kulene – bare skru av den glatte silikonkroppen av medisinsk kvalitet og sett inn de vektede kulene. Pakken inneholder tre ballstørrelser og vekter, slik at bekkenbunnen blir sterkere, kan du legge til tyngre baller for å få bekkenmusklene til å jobbe hardere.

  • Latexfri
  • Diameter: 3.4cm.
  • Vekt på kulene: 26.2g, 34.4g, 51.5g, 60.7g
  • Lengde: 6.5cm
  • Uten ballene inni – 17g

  I motsetning til konkurrenter er Pelvix Concept ergonomisk designet for å hjelpe til med innsetting og har et glatt og sterkt innebygd fjerningsbånd, slik at du kan bruke Pelvix Concept og vite at strengen ikke vil knekke når det gjelder å fjerne den.

  Hvis du har veldig svake bekkenmuskler bare å holde Pelvix Concept på plass mens du holder på med dine daglige aktiviteter vil få bekkenbunnsmusklene til å trene nok til å starte deg på veien mot et sterkt og sunt bekkenbunn.

  Når musklene dine blir sterkere, kan du utføre dine ‘squeeze and lift’ Kegel-øvelser med Pelvix Concept på plass. Den ekstra vekten til Pelvix Concept bekkenbunnstrener gir økt motstand mot bekkenbunnsøvelsene, og hjelper musklene dine til å bli sterkere og sunnere når de brukes sammen med vanlige bekkenbunnsøvelser.

  Konklusjon

  Jeg hadde allerede et sett med Kegel 8-kjegler som var gode, men jeg synes det var vanskelig å finne tid til å gå rundt naken. Spesielt når endebiten stikker utenfor kroppen din.

  De som jeg alerede har var gode til å begynne med å identifisere de rette musklene. Derfor er Pelvix Concept et godt neste skrit siden denne har tyngre vekter og kan brukes med undertøy på.

  Denne er faktisk lettere å holde i enn kjeglene. Jeg tror at det er pga formen og ryggene.

  Jeg fikk noen resultater med kjeglene selv med begrenset bruk men jeg tror dette vil hjelpe meg å gå enda lenger!

  Min vurdering av Pelvix Concept

  4.3/5

  Vaginakuler i Glass

  Fifty Shades of Grey Inner Goddess Glass Vaginakuler
  4.3/5

  Med Fifty Shades of Grey Kegel Ball Set kan du tilpasse opplevelsen din til dine behov.

  Disse Kegel kulene gjør det de skal: de får bekkenbunnsmusklene til å jobbe hardt. Dette forsikrer meg om at når jeg fortsetter å bruke dette Kegel-settet, vil bekkenbunnen bli sterkere, slik at jeg får bedre og lettere orgasmer.

  4/5

  Vil du ha en orgasme? Kjøp en vibrator.

  Vil du ha bedre orgasmer som blir sterkere og mer tåkrøller over tid? Kjøp Spartacus Blown Glass Kegel Egg.

  Hvis du har en penis-eier partner vil de også nytte av den nye styrke du har funnet. De vil mer sannsynlig føle sammentrekningene av orgasmene dine, og du vil kunne bruke megamuskulaturen til å stryke og manipulere dem mens de trenger inn i deg.

  Bonus!

  Hvordan bruke vaginakulene?

  Hvis du har et par Kegel kuller men er ikke sikker på hva du skal gjøre med dem er du på rett sted!

  For å gjøre Kegel-kulene klare til bruk, bør du:

  kegel balls 1538684542
  • Vask hendene grundig med antibakteriell såpe.
  • Vask Kegel-kulene dine med varmt vann og antibakteriell såpe, og tørk dem av med et rent håndkle.
  • Gni en sjenerøs mengde vannbasert gliddemidel på kulene slik at de er enkle å sette inn.

  Hvordan sette dem inn?

  Nå som du har forberedt Kegel-ballene dine kan den virkelige moroa begynne.

  Forsikre deg om at du bruker en liberal mengde smøremiddel på skjedeåpningen før du kommer i posisjon. Dette vil bidra til å forhindre ubehag når du leder Kegel-ballene inn.

  Når du er smurt, bør du:

  • Legg deg i en behagelig posisjon 
  • Sett den første ballen sakte og jevnt
  • Kegel-baller er vanligvis koblet til hverandre med et lite stykke snor eller plast så skli den også inn i skjeden.
  • Når strengen er gjemt inn, begynn forsiktig å sette den andre ballen i skjeden.
  • Skyv kulene inn i skjeden så langt du er komfortabel med. Hvis kulene dine har en fjernerstreng eller løkke, bør den henge utenfor skjeden din, så sørg for at den ikke ved et uhell er gjemt med resten av kulene.
  • Stram bekkenbunnsmusklene for å holde Kegel-ballene inni deg.
  • Bollene skal føles trygge inne i skjeden. Hvis du føler at de er i ferd med å falle ut – eller den første ballen er synlig utenfor skjedeåpningen – skyv dem forsiktig dypere inn i skjeden.

  Hvordan du har det med kulene inni varierer fra person til person, men det er generelt en subtil, tingly følelse. Denne følelsen forsterkes vanligvis med bevegelse, som å gå, bøye seg eller strekke seg opp.

  .

  10 geniale kegel- og knipe-øvelser

  Øvelser uten vaginakuler

  Kegel øvelsene
  Identifiser de rette musklene. Den enkleste måten å gjøre dette på er å stoppe vannlating midtstrømmen. Dette er bekkenbunnsmusklene dine.
  For å utføre kegler, trekk sammen disse musklene og hold i 5 sekunder. Slipp i 5 sekunder.
  Gjenta dette 10 ganger, 3 ganger om dagen.

  Knebøying
  Knebøying engasjerer de største musklene i kroppen og har en av de største gevinstene når det gjelder styrkeforbedring. Når du utfører dette grunnleggende trekket, må du forsikre deg om at skjemaet ditt er solid før du legger til motstand.

  Broen

  Broen er en flott øvelse for gluten. Hvis det gjøres riktig, aktiverer det også bekkenbunnsmusklene i prosessen. Selv uten vekt, vil pausen og pulsen til dette trekket få deg til å føle det.

  Fuglehund
  En øvelse i balanse og stabilitet. Fuglehund er et fullkroppsbevegelse som får deg til å engasjere mange muskler samtidig, inkludert bekkenbunnen.

  Split tabletop

  Tabletop er et beinbevegelse som fungerer som grunnlaget for mange trekk i en Pilates-trening. Ved å legge til splittet aktiverer du også hoftene og bekkenbunnsmusklene.

  Øvelser med vaginakuler

  Muslingen
  Ligg på en side med bøyde knær. Åpne og lukk det øverste kneet sakte noen centimeter, mens du holder hælene i kontakt. Fokuser på å sørge for at resten av kroppen din forblir helt stille og stabil. Gjenta åtte til ti ganger; bytt side.

  Boka
  Legg deg flatt på ryggen, armene på sidene. Løft bena, knærne bøyd 90 grader slik at leggene er parallelle med bakken. Åpne og lukk knærne sakte. Gjør tre sett med seks.

  Marsjen
  Kom deg i broposisjon og løft føttene opp og ned, vekselvis til venstre og høyre, som om du marsjerer. Fullfør to sett av seks ganger.

  Klemmen
  Legg deg på ryggen, armene langs sidene, bøyde knær. Legg en liten treningsball eller et sammenrullet håndkle mellom knærne. Klem ballen og glutene mens du løfter hoftene opp til taket i broposisjon. Hold i seks sekunder, og senk deretter sakte. Gjenta 10 ganger.

  Den enbente broen
  Bro opp, med gluten og nedre mage engasjert. Forleng ett ben slik at det er parallelt med gulvet og hold det i tre til seks sekunder. Gjenta 10 ganger; bytt ben.

  5 beste knipeøvelser etter fødsel

  Malansana

  • Plasser føttene bredere enn skuldrene med føttene pekende ut og bort fra kroppen.
  • Legg hendene sammen på brystet til med albuer nær det indre låret
  • Hold halebenet gjemt og pust dypt inn og ut.
  • Kjenn hvordan bekkenbunnen trekkes

  Badakanasa 

  • Sitt med beina rett foran deg.
  • Løft bekkenet med en blokk eller et teppe hvis hoftene er tette.
  • Ta hælene nær bekkenet og hold føttene med hendene
  • Forsikre deg om at kjønnsbenet og halebenet er like langt fra gulvet.
  • Perineum vil da være omtrent parallelt med gulvet og bekkenet i en nøytral posisjon.
  • Trekk kroppen din mot gulvet, men ikke tving knærne ned.

  Sprellemann

  Selv om jeg helt forstår at det kan være det siste du vil gjøre hvis din nederste region lider, men realiteten er at du kan engasjere disse musklene mens du hopper og slipper når du bringer bena sammen igjen. Det er en flott måte å komme i kraftigere øvelser utover å strekke.

  Child’s Pose

  • Plasser deg selv på gulvet på hendene og knærne.
  • La store tær komme i berøring mens du sprer bena og knærne til å være omtrent hoftebredden
  • Sett deg på hælene.
  • Pust ut og legg overkroppen mellom lårene med armene utstrakt og pannen på matten.

  Bridge Pose / Rolls

  • Legg på ryggen og legg føttene på gulvet i hoftebredde fra hverandre, trekk føttene nær kroppen
  • Trykk inn i føttene og løft ryggen fra gulvet, samtidig som du løfter armene opp og over hodet
  • Rull ryggen sakte ned på matten, trykk korsryggen ned i matten, løft bare bunnen og vipp bekkenet ved å trekke kjønnsbenet mot deg
  • Gjenta fire ganger

  Hvorfor er det viktig å trene bekkenbunn?

  Både kvinner og menn kan ha nytte av Kegel øvelser.

  Mange faktorer kan svekke bekkenbunnen hos kvinner; graviditet, fødsel, aldring og vektøkning.

  Bekkenbunnsmusklene støtter livmoren, blæren og tarmene. Hvis musklene er svake, kan disse bekkenorganene senke seg ned i kvinnens skjede. Foruten å være ekstremt ubehagelig, kan dette også føre til urininkontinens.

  Menn kan også oppleve svekkelse i musklene i bekkenbunnen når de blir eldre. Dette kan føre til inkontinens i både urin og avføring, spesielt hvis mannen har hatt prostatakirurgi.

  Hvordan få en strammere skjede?

  Bekkebunnøvelser er en fin måte å styrke bekkenbunnsmusklene dine. Disse musklene er en del av kjernen din og hjelper deg med å støtte: blære, rektum, tynntarmen og livmor.
  Selv om bekkenbunnsøvelser kan bidra til å behandle mild urininkontinens, er de ikke like gunstige for kvinner som opplever alvorlig urinlekkasje. 

  Interessert i å styrke bekkenbunnen? Du kan prøve: kegel øvelser, bekken tiltøvelser, vaginale kjegler og Neuromuskulær elektrisk stimulering (NMES).

  Hvordan trene bekkenbunnsmuskulaturen?

  Det er individuelt hvor mye trening som skal til for å vedlikeholde muskelstyrken i bekkenbunnen, men det anbefales å gjøre 10-12 sammentrekninger så hardt som mulig 2-3 ganger ukentlig.

  Dersom du har et lekkasjeproblem, så gjør gjerne din trening av bekkenbunnen komplett ved å knipe i de situasjoner som du vet kan forårsake lekkasje. Effekten av treningen viser seg ofte ikke før etter 3-6 måneder med regelmessig trening.

  Bekkenbunnstrening

  Velg en utgangsstilling som passer for deg med bena fra hverandre. Du skal knipe med maksimal kraft uten å bruke andre muskelgrupper samtidig. Forsøk å holde hver sammentrekning i cirka 10 sekunder. Øk antall sammentrekninger gradvis opp til 10-12 ganger. Når du klarer å holde og gjøre 12 sammentrekninger, kan du legge til 3-4 raske sammentrekninger videre innover på slutten av holdeperioden.

  Gjør serier med 10-12 sammentrekninger hver dag. Det anbefales å gjøre 3 serier per dag, men du kan velge å gjøre dem på samme tidspunkt, med pause mellom, eller til ulike tidspunkt. Velg det som passer din situasjon.

  Hvordan vet jeg at jeg gjør det riktig?

  Ved riktig bruk av bekkenbunnsmusklene skal du kjenne et innvendig løft under bekkenet, og en klemming rundt urinrør, skjede og endetarm. Du skal ikke bevege overkroppen, bekkenet eller bena når du utfører øvelsene. 

  Riktig bekkenbunnstrening handler rett og slett om å løfte opp og inn rundt urinrør, skjede og endetarm, som når du prøver å stoppe urinstrømmer når du skal tisse. 

   

  Dette er bekkenets anatomi

  Dette er bekkenets anatomi​

  Den vanligste feilen man gjør når man begynner å gjøre knipeøvelser er at man «kniper» feil muskel. Noen vil stramme setemuskulaturen eller dra magen istedet for å knipe bekkenbunnen.

  Bekkenbunnen består av to typer muskelfibre; type 1 fibre som er langsomme og utholdende og type 2 fibre som er svært raske og eksplosive. For å trene bekkenbunnen mest effektivt må vi stimulere begge typer muskelfibre.

  Derfor er det anbefalt å gjøre både raske knip på 1-2 sekunder og langsomme knip hvor du holder muskelspenningen i 10 sekunder.

  Etter ett knip tar du en pause tilsvarende lengden på knipet før du kniper på nytt. Når du slipper muskelspenningen forsøk å slappe helt av i bekkenbunnen.

  Er det forskjel mellom vibrator egg og vaginakuler?

   Vibrator egg er det perfekte eksemplet på et fjernstyrt nytelsesprodukt som kan nytes av par eller under alene lek.

  Des særegne form er ikke det eneste unike med vibrator egg. I tillegg til vibrasjonsmodusene, er de også i stand til å dreie og virvle. Når de er satt inn helt, gir de en deilig følelse mot G-punktet ditt og selvfølgelig, da de er fjernstyrt, kan partneren din være den som får kroppen din til å danse. Det avrundede hodet gjør også vibrerende egget for utvendig lek, da de gir bredere vibrerende klitorisstimulering.
  Selvfølgelig kan de også brukes eksternt med den elegant spissen som gir seg mer presise vibrasjoner på klitoris.

  Men vibrerende vaginakuler er noe annet. De er baller som inneholder en indre vekt som beveger seg med kroppens bevegelse. De er designet for å hjelpe deg med å finne bekkenbunnsmusklene og trene dem effektivt. vaginakuler blir satt inn i skjeden – og ved å holde dem inne og klemme seg rundt dem, vil du målrette og styrke de riktige muskelgruppene.

  Det er dobbelt fordel med vibrerende vaginakuler: Når du setter den inn, vil kroppen din naturlig klemme seg rundt dem for å holde dem på plass. De fungerer som et lite intimt treningsøkt som har vist seg å hjelpe kvinner som ønsker sterkere og mer konsistente orgasmer.

  De varierer i størrelse og materialle og kan brukes av seg selv eller i forskjellige kombinasjoner når du blir vant til å bruke dem. For noen kvinner gir følelsen av den indre vekten som virvler med hver bevegelse  dine når du gjør dine daglige oppgaver, også en veldig behagelig følelse. Eller kan brukes de for en dekadent men diskret glede som vil være din lille hemmelighet.

  Vil jeg ha bedre sex når jeg trener bekkenbunnmusklene?

  Bekkenbunnen er som en muskulær hengekøye i bekkenet som støtter blæren, tarmen og skjeden. Nervene som gir følelsen til bekkenbunnen, gir også følelser til kjønnsorganene.

  Du vil sannsynligvis merke forskjellen hvis du trener regelmessig bekkenbunnen. Kvinner som gjør daglige bekkenbunnsøvelser, eller Kegels, rapporterer ofte bedre seksuell opphisselse, følelse og evne til orgasme etter bare noen få måneder.

  Under en orgasme er det en økning i blodstrømmen til musklene dine, og deretter en serie med flimrende muskelsammentrekninger. Jo mer effektiv bekkenbunnen din er, desto sterkere er disse sammentrekningene, noe som gjør orgasmer mer tilfredsstillende.

  Å gjøre kegel ævelser bygger også god muskeltonus i skjeden din, noe som betyr at den kan strekke seg mer mens du har sex. Dette er mer stimulerende for musklene og nervene dine som hjelper deg å ha bedre sex.

  Fem andre gode grunner for trening

  Høyt påvirkning av sport

  Flere studier har identifisert en sterk sammenheng mellom helseforstyrrelser i bekkenbunnen og regelmessig deltakelse i sport med stor innvirkning. Å trene bekkenbunnen er viktig for å opprettholde en sterk kjerne fordi den er koblet til korsryggen og magen.

  Forbered kroppen for svangerskap

  Bekkenbunnsmusklene blir anstrengt på grunn av vektøkningen av svangerskapet. Bekkenbunn og magemuskler blir svekket og etterlater blære og korsrygg med mindre støtte, noe som ofte fører til fysiske problemer. Bekkenbunnsmusklene vil bidra til å redusere symptomene på ryggsmerter hos gravide og beskytte mot blæreproblemer også.

  Gjenopprett eller forbedre blærekontrollen

  Det er en rekke årsaker til Stree inkontinens (tisser når du ler eller nyser) og Urge Incontinence (veldig plutselig dumå på do), men dette kan fikses med bekkenbunnsøvelse. Å gjøre øvelsene dine vil bidra til å forbedre muskeltonus og styrke, noe som kan redusere inkontinens og forhindre prolaps.

  Forbedre selvtillit og følelsesmessig velvære

  For mange kvinner kan trusselen om en utilsiktet lekkasje være ødeleggende. Noen kvinner velger å ikke forlate huset av frykt for å bli tatt kort eller har sluttet å drive med idretten de elsker. Men så mange av disse kvinnene kan forhindre lekkasjer med bare noen enkle vanlige bekkenbunnsøvelser.

  Spesielt etter at kvinner har en baby og kroppene deres endres og ukjennligheten eller de svekkede musklene kan hindre dem i å føle seg selvsikre og sexy. Start fra innsiden og ut ved å styrke bekkenmusklene.

  Forbedre seksuell følelse og glede

  Bekkenbunnen inneholder musklene som kramper når du orgasmerer, og jo sterkere musklene er desto sterkere blir orgasmene. Jo mer avstemt du er med musklene og kroppen din, jo større kontroll vil du ha under sex. Når du styrker muskelen, er det en økning i blodig strømning og følsomhet. Og en økning i muskler vil føre til en økning i smøring og friksjon.

  Rengjøring av vaginakuler

  Å holde vaginakulene rene er avgjørende. Hvis de ikke blir renset og lagret riktig kan de introdusere bakterier i skjeden din som kan føre til infeksjon.

  Når du har fjernet Kegel kulene dine bør du:

  • Vask dem under varmt vann.
  • Rengjør dem grundig med antibakteriell håndsåpe.
  • Skyll dem i varmt såpevann, og kjør dem under vann for å vaske av overflødige rester.
  • Klapp dem tørre med et rent håndkle. Det kan være lurt å la dem lufttørke i en time eller to for å sikre at de er helt tørre før du legger dem bort.
  • Når de er tørre, må du lagre dem i et eget pose.