Vibratorer for nybegynnere - sådan velger du din første vibrator

Har du tenkt på om du skal anskaffe deg en vibrator, men ennå ikke har fått gjort det?

Er du usikker på hvilken vibrator som passer til deg, og behovet ditt?

Fortvil ikke! her kan du få et overblikk over vidunder leketøyets mange familiemedlemmer, og finne den vibrator som hører hjemme i din nattbords skuff.

En vibrator er nemlig ikke bare en vibrator, den er en kilde til nytelse, opphisselse og mange timer med deilig tilfredstillelse.

Her kan du finne tips om hvilken vibratortype, som fungerer best som en nybegynner vibrator kjøper.

Vibratorer for nybegynnere

En klassisk dildo med vibrasjon

I dag har de fleste av oss et forhold til dildoen, som et sexleketøy, beregnet til å skape nytelse, og sørge for litt ekstra kos under lakenet. Man kan bruke den alene, eller sammen med andre.

Men lysten i seg selv, var ikke det som fikk Joseph Mortimer Granville til å oppfinne en variant av vibratoen, helt tilbake på slutten av 1800 tallet. Den gangen ble nemlig vibratoren oppfunnet, for å behandle hysteriske kvinner, gjennom å gi dem orgasmer. Tidene har heldigvis forandret seg, og i dag er dildoen en velkommen gjest i mange menneskers hjem.

Faktisk så har kvinner tilfredsstilt seg selv, ved hjelp av ulike former for fallosformede gjenstander, igjennom tusenvis av år. Faktisk også lenge før noen begynte å fremtrylle kunstneriske varianter av forskjellig sexleketøy.

Sexleketøyet som vi kjenner det i dag, har vært på markedet i noen år, og man har selvfølgelig utviklet flere forskjellige dildoer, herunder den klassiske vibrerende dildo.

Vibratoren har vært igjennom en voldsom utvikling, og det finnes i dag alle mulige variasjoner. Mange kvinner foretrekker likevel den klassiske utgaven, som er en vibrerende dildo.

Kvinners bruk av vibratoren

Når du skal kjøpe din første vibrator, kan en klassiker være et godt sted å starte.

En klassisk vibrerende dildo er som regel laget av et kunststoff, som f.eks. silikon, og den er veldig lett å bruke. De klassiske penis formede vibratorene er stadig veldig populære, og grunnen er at de utfører samme jobben som en penis gjør.

Du fører den simpelthen inn i skjeden, og etterligner de velkjente ut og inn bevegelsene, som også forekommer i et samleie.

Bruken av en vibrerende dildo, kan ha stor effekt, og som førstegangsbruker skal du ikke bli overrasket hvis resultatet er en hurtig lyst eksplosjon. Du bestemmer selv hvordan du styrer en vibrator, du kan derfor kjøre den inn og ut av skjeden, men du kan også bruke den til berøring av klitoris, hvis dette er ønskelig.

Når du skal tilfredsstille deg selv med en vibrator, anbefales det alltid at du bruker et godt glidemiddel. Bruken av glidemiddel vil gi en bedre opplevelse, og skape en glatt følelse som gir større opphisselse. Den klassiske vibratoren finnes i forskjellige former og farger, du kan derfor velge en farge og form som er opphissende for deg.

Hvis du for eksempel ønsker en vibrator som er helt naturtro til en penis, så er dette mulig.

De fleste vibratorer, vil ha innebygget flere vibrasjonstrinn, sånn at du kan styre vibratorens intensitet, så den passer til deg og ditt personlig behov.

Noen av modellene har helt opp til 20 forskjellige variasjoner av vibrasjon, så da har du litt å leke med.

Mini og finger vibratorer- en forsiktig start

Det finnes utrolig stort utvalg av vibratorer, noe som kan gjøre det vanskelig å velge sin første vibrator. Hvis du skal kjøpe vibrator for første gang, så kan en minivibrator være et godt valg.

En minivibrator, er for mange førstevalget blant de klassiske vibratorer. En minivibrator er kun ca. 10 cm lang, og derfor til stor nytelse når man er ny på vibrator markedet. Det er også et opplagt valg, hvis du reiser mye, da de er så små, at de kan komme med i håndbagasjen. Hvis du er typen som alltid ønsker å ha en vibrator tilgjengelig, så er en minivibrator også veldig diskret.

Faktisk finnes det utgaver i leppestiftform, som er perfekt til å ha med i håndvesken.

Som en moderne kvinne vet man aldri når man kan få behov for en vibrator. Det finnes også en fingervibrator, som er et lite sexlegetøy med et vibroegg eller en liten vibrator inni, som du kan tre over fingeren. En fingervibrator an brukes både alene, og sammen med en partner.

Når du bruker en fingervibrator kan du være sikker på å få en helt presis stimulering av de erogene soner, og dermed også en utrolig pirrende opplevelse, med en lykkelig utgang.

Massasjestaver og utvendige vibratorer- en gave til klitoris

Hvis det er første gang du beveger deg inn i den spennende jungel av sexleketøy, så anbefales det at du prøver en massasjestav. Massasjestaven kan nemlig brukes til å massere alle kroppens erogene soner, og dermed forsterke kroppens sanselighet.

Spesielt erogene soner som brystvortene, innsiden av låret, og selvfølgelig klitoris, vil reagere prompte, på massasje med en liten stav. Selv om massasjestaven ikke er skapt for vaginal bruk, så er den likevel helt perfekt til klitorisstimulering.

Massasjestaven er også perfekt til å massere kroppens forspente ikke- erogene soner, og den har derfor flere gode kvaliteter.

Hvis du er nysgjerrig, så kan det være en ide at du prøver krefter med en utvendig vibrator.

Fordelen med en utvendig vibrator, er at den tilpasser seg kroppsformen din, og skaper kåthet og lyst, ved å stimulere intimområdet. De utvendige vibratorene finnes med forskjellige moduser for vibrasjon, og med mulighet for variable rytmer i vibrasjonen.

Det betyr at du kan innstille en utvendig vibrator, til å passe perfekt til ditt personlige behov.

For konkrete ønsker- bruk en rabbitvibrator eller G- punkt vibrator

Kvinner er forskjellige, med forskjellige ønsker og behov.

Hvis du er nybegynner i bruken av sexleketøy, så kan det ta litt tid, før du finner det leketøyet som gir deg den beste stimulerineng. Heldigvis kan du ha en fest mens du prøver deg frem.

Noen kvinner blir opphisset av klitoral stimulering, mens andre tenner mest på vaginal pirring. De aller fleste trives best i en kombinasjon. Hvis du ønsker stimulering på flere punkter samtididg, så kan du prøve en rabbitvibrator. Dette er en vibrator, som er formet som en normal dildo, men med en ekstra klitorispirrearm, gjerne formet som en kanin, med kaninører.

En rabbitvibrator gir deg derfor nytelsen av selv dildo skaftet vaginalt, samtidig som pirrearmen gir opphissende vibrerende stimuli til klitoris. For mange kvinner er dette den perfekte stimulerings kombinasjon, og en perfekt måte å oppnå fullstendig tilfredstillelse.

Du har helt sikkert hørt om G- punktet, men har du egne erfaringer med det?

G-punktet er et nytelsespunkt hos kvinner, som gir voldsom vellyst når det blir stimulert. Faktisk er det ikke så komplisert å stimulere det, hellere ikke på egen hånd, hvis du har det riktige utstyret.

Det finnes nemlig en G-punkt vibrator, hvor tuppen er bøyd.

Det du gjør, er at du holder G- punkt vibratoren med tuppen opp, mens du fører den langsomt, og forventningsfylt, inn i skjeden.

Når du treffer G- punktet, vil du oppleve at kroppen blir oversvømt med bølger av lyst.

Når du er klar for å eksperimentere

Når du er kommet over nybegynner fasen, og begynner å bli fortrolig med de forskjellige former for vibratorer, så er du klar for nye eksperimenter.

Det kan selvfølgelig også være at du er klar for å gå direkte på de litt mer avanserte vibratorer helt fra starten. Uansett, så finnes det mer avanserte virbratorer, som har andre spennende funksjoner.

Det finnes for eksempel en hel del vibratorer med støtfunksjon. Støtvibratorer, etterligner det som foregår under et samleie, og kan gi deg den samme opplevelsen, også selv om du nyter den på egenhånd.

Hvis du ønsker følelsen av et autentisk samleie, kan du velge en vibrator med varmefunksjon. En vibrator kan med stor nytelse brukes sammen med partneren din. Hvis du ønsker en vibrator som du kan bruke sammen med partneren din, så finnes det mange spennende utgaver av parvibratoren.

Hvis du har lyst til å stifte bekjentskap med selve dronningen av vibratorer for kvinner, så skal du investere i en Womanizer.

En Womanizer regnes som en utvendig vibrator, og vil gi klitoris en unik opplevelse, uten direkte berøring- men med trykkbølger.

Hvis det er første gang du skal nyte en Womanizers selskap, så anbefales det at du begynner med de små modellene, som for eksempel en Womanizer Starlet.

Senere kan du oppgradere til en Womanizer Premium.

Den perfekte vibrator finnes, også for deg

En vibrator er de fleste kvinners favoritt, når det kommer til sexleketøy, og en natulig del av maneg kvinners liv.

Hvis du er nybegynner innenfor sexleketøy, som anbefales det at du starter ut med en av de mindre, og mer rimelige, vibratorier. Når du har eksperimentert litt, så kan du bevege deg videre til de mer avanserte, og noe dyrere, utgavene.

Når du først er blitt gode venner med en vibrator, så ønsker du neppe å unnvære den i fremtiden. Sannsynligvis vil det være en naturlig utvikling, og økende lyst, til å prøve nye leketøy, etter hvert som erfaringen vokser.

En vibrator er ikke kun et leketøy for singler, også kvinner som lever i faste parforhold, kan ha stor glede av en vibrator, både under masturbering, men også sammen med partneren.

Som førstegangs kjøper, skal du skal selvfølgelig velge en vibrator som passer til deg, og dine behov. Et godt tips er å velge en vibrator i silikon. Husk også glidemiddel, da dette forsterker den gode opplevelsen.

Uansett om det blir en fingervibrator, eller en Womanizer, så kan du glede deg til mange kåte høydepunkter, sammen med din nye venn.