Sexleketøy for de nysgjerrige som liker å utforske. Fetish Fantasy Hollow Strap-on er levert med en sele som du har rundt livet og en penis som henger fast i selen. Eneste tilbehøret du trenger er glidemiddel og rens. Selve penisen er formet som en ekte penis med mønster som kan virke mer behagelig da det blir variasjon.  Materiale som er brukt er PVC, ABS-plast og nylon.

Penisen er 18 cm lang og 4,3 cm i diameter. Selen er opp til 96,5 cm. Produktet er FTALATFRI. Selen er svart farget og penisen er hudfarget for å få det mest realistisk.

Når du bestiller produktet så blir det levert anonymt, selve pakken kan ikke spores til der du har kjøpt det. Om du er redd for å vise andre hvor eller hva du har handlet. Prisen for dette produktet er nesten gi bort pris, så her er det ikke noe å klare på.

Når du handler glidemiddel og rens så er det lurt å kjøpe det med mest innhold så du slepper å handle ofte, da sparer du også penger i lengden. Og du skal kanskje ha flere produkter i fremtiden, da har du allerede rens og glidemiddel klart. Bruk vannbasert glidemiddel til dette produktet. Du har også garanti og returrett når du handler dette produktet.

 

Fetish Fantasy Hollow Strap-on

Fetish Fantasy Hollow Strap-on

Over ser du hvordan produktet ser ut etter at jeg har pakket den ut. Det er ingen knapper på leketøyet så det behøver ikke å ha så mye kunnskap før du kan bruke det.

Du bruker dette leketøyet analt på han eller henne, men du kan også bruke det vaginalt til henne. Selen er bare å klipse på så sitter den fast. For min del så løsnet den av og til, men det er sikkert på grunn av hvordan du bruker den. Første gangen så kan det være lurt å føle seg fram hvor dypt du ønsker å gå, i rolig tempo. Er du helt uerfaren til slikt så kan du varme opp med fingeren analt til du føler deg komfortabel.

Husk glidemiddel på fingeren også. Har du et leketøy som ikke er så stort så kan du også bruke det før du benytter deg av dette leketøyet. Det første som du kommer til å føle når du bruker leketøyet er penishode, for det er det første som går inn.

På dette leketøyet så er ikke penishode større enn selve staken, så du kommer ikke til å måtte utvide analhullet så mye mer. Etter at penishode er inn så vil du føle et mønster på selve staken, dette gjør det realistisk og bedre. Tar du den helt inn så kan du henne du kommer til å utvide analhullet litt, da det er litt tykkere helt nederst på leketøyet.

Alltid vask leketøyet før og etter bruk, her kan du bruke vann og en rens som du får kjøpt på samme side du handler dette leketøyet. Når du legger til leketøyet i handlekurven så kommer det opp automatisk anbefalt tilbehør til leketøyet, så du slepper å lete etter riktig tilbehør. Husk det følger ikke med glidemiddel eller rens når du handler kun leketøyet. Du kan bruke leketøyet i for eksempel dusjen, da den er vanntett.

Fordeler

Ulemper

Ovenfor ser du hvordan esken ser ut. Akkurat som det beskrives på fremsiden, det passer både til han og henne som er helt riktig. Du trenger ikke å ha en slik fetish for å bruke eller prøve produktet. Når du åpner esken så ligger selene, penisen og en bruksanvisning. Bruksanvisningen kan være lurt å lese om du ikke er helt sikker på hva du skal gjøre med produktet.

Der får du gode råd om rengjøring, bruk av produktet og oppbevaring osv. Selve produktet er litt stort, så den får ikke plass i lommen. Om du har lyst så kan du kjøpe med en liten veske eller lignende som produktet kan ligge i når du ikke bruker det. Det kan hindre uønsket lukt og diverse på produktet, men uansett så må det vaskes før bruk selv om det ikke lukter eller ser skittent ut.

Min personlige opplevelse

Når jeg hørte at jeg skulle få teste et slikt produkt så ble jeg ganske nysgjerrig og ivrig. Det var lett å finne ut hvordan produktet brukes.

Du kan lese bruksanvisning som følger med om du er usikker. Første jeg gjorde var å rengjøre produktet med vann og rens. Deretter smurte jeg inn produktet godt med glidemiddel så det ikke skal gjøre vondt. Startet å varme opp med fingeren da jeg syntes penisen var litt for stor. Når jeg følte meg klar så tok jeg penisen sakte inn analt, lengre inn når jeg følte meg klar. Første gangen brukte jeg den som en dildo for meg selv, og ikke med partner.

Det var for å teste den og bli kjent med leketøyet. Selve mønsteret på penisen gjorde det realistisk og godt. Når jeg brukte den sammen med partner så syntes jeg det ble litt for mye, det var ikke helt min ting fant jeg ut fort. Det ble litt vondt og ekkelt. Dette er kun min personlige opplevelse så du bør teste den selv før du kan vurdere den.

Jeg er ikke den typen som liker analt så derfor ble det fort for mye. Når jeg brukte den selv som en dildo analt så gikk det helt fint. Du skal ikke være redd for å teste analeprodukter, det kan gjøre til at du får en mye bedre orgasme.

Jeg har andre analeprodukter og de gir meg en magisk orgasme. Etter bruk av produktet så er det veldig viktig at du vasker den godt og tar på en rens.

La den tørke inn før du pakker den bort. Selve selen er sexy i seg selv, så det kan være du liker å se den på din partner. Husk å gå på do før du bruker leketøyet eller så kan du få deg en ekkel overraskelse. I tillegg kan du også ta en dusj så slepper du uønskede lukter. Om din partner føler at hun eller han ønsker det lille ekstra når du er «ferdig med samleie» så kan du bruke dette produktet for å fullføre så din partner også blir fornøyd. Ikke start rett på med produktet uten å varme opp, det kan gjøre det ubehagelig etter du er ferdig å bruke det. Ikke vær redd for å prøve nye produkter og hvert fall ikke analeprodukter.

Er du en gutt så gjør det ekstra godt med analeprodukter for gutter han g-punktet sitt der. Har du aldri fått orgasme analt så kan dette produktet hjelpe. Det er en helt annen opplevelse enn å bare onanere. Onanerer du samtidig som dette produktet blir brukt, ja da kan du få deg en god opplevelse. Av og til kan det være lurt å ta på mer glidemiddel når du bruker det, så du slepper å få vondt. Ikke alle trenger det, men det er et godt tips. Om du bruker produktet i dusjen så kan selen virke litt løs for den kan gli av deg, men du kan bruke penisen som en dildo alene uten problem. Husk å bruke glidemiddel også i dusjen.

Kort oppsummert

Passer til alle som liker analt eller å eksperimentere. Personlig så var det litt ubehagelig når partner brukte denne på meg, så det er viktig å varme opp godt. Kanskje er ikke slikt produkt for deg, men det er hvert å prøve før du vurderer. Vask produktet godt før og etter bruk med vann og rens. Penisen er veldig realistisk så du får hele opplevelsen med en penis. Du kan bruke det alene som en dildo eller med partner. Orgasmen kan bli bedre når du bruker produktet så her er det bare å prøve! Du kan kombinere produktet med for eksempel et onaniprodukt, da får du den komplette opplevelsen.

Jeg vurderer dette produktet 7 av 10. Grunnen til at det ikke ble perfekt 10 av 10 er bare på grunn av min personlige opplevelse. Det vil ikke si at du kommer til å ha samme opplevelse. Jeg syntes det ble litt for mye noen ganger, så det gjorde litt vondt. Det skjedde kun når partner brukte den på meg, men når jeg brukte den alene som en dildo så gikk det helt smertefritt. Så var kanskje penisen litt for stor etter min smak. Ville egentlig gi den kun 5 poeng, men på grunn av prisen og hvor lett det er å bruke produktet så tok det opp 2 poeng.

Prisen er 329 kr. Om du følger med på siden så kan det være produktet kommer på salg i fremtiden. Anbefaler å alltid følge med på denne siden etter salg om du ønsker å spare litt penger, selv om akkurat dette produktet er billig fra før. For eksempel glidemiddel og rens er lurt å hamstre når det er salg.