Bondage Guide – Best i test

Bondage er en seksuell praksis der den ene partneren blir bundet, lenket eller får en begrenset bevegelsesfrihet. Bondage er ofte et viktig element ved praktisering av BDSM Parten som blir bundet er ofte den submissive eller underdanige i en BDSM-relasjon.

Fant ikke det du letter etter?

Klikk her for å se et mye større utvalg av bondage utstyr

FAQ

Her er sammenbruddet om rollene som ligger i Dominans / innleveringsforholdet jeg diskuterte tidligere. I hvert BDSM-møte er det vanligvis minst en dominerende og en underdanig (men noen ganger er det mer!).
I motsetning til hva mange tror, har ikke Doms på soverommet nødvendigvis dominerende personligheter i det virkelige liv - og underdanige er ikke alltid underdanige i det virkelige liv. Enten kan komme fra alle forskjellige samfunnslag, enten en underdanig er en kraftig administrerende direktør, eller en dom er sjenert og stille i det offentlige!

Åh! Spilløkt er en av måtene BDSM-utøvere refererer til møtene sine. Fordi så mange forskjellige verktøy, leker og roller er involvert, føles det ofte som om du spiller. For ikke å nevne, mange BDSM-økter involverer forskjellige typer scenarier ... “Vil du leke i fangehullet i dag? Eller burde vi herje deg på piratskipet i dag? " Ser du hva jeg mener?

Også ikke alle BDSM-scenarier har seksuell aktivitet involvert. Selv om det ofte er et seksuelt element, liker noen mennesker kraftutvekslingen eller smerteutvekslingselementene mer enn noe seksuelt element.

Hvis du ikke har brukt mye tid på å grave i fantasiene dine, er det en god ting å gjøre. Start nå! Denne veiledningen for å bli kinky er et flott sted å starte, med mange ideer for å utløse fantasien og fantasiene dine. Du kan også komme i gang ved å sjekke ut erotikk noveller, BDSM / bondage seksjoner av pornosider, BDSM og fetish nettsteder og lokalsamfunn, eller magasiner med kink-tema. Du vil begynne å se visse temaer kjøre sammen, og du vil bedre kunne begrense hvilke spesifikke typer spill som interesserer deg.

Det er en vanlig misforståelse at for å kunne praktisere BDSM, må vi lastes… Jeg mener, se på Christian Gray ... Han hadde et helt rødt rom for smerte, så det er ikke rart at vi var like overrasket som Ana var da vi først leste om det i boka.

Men du trenger virkelig ikke å bruke mye penger for å få det grunnleggende, og hvis du bare begynner, trenger du definitivt ikke å bruke penger i det hele tatt. Du kan prøve BDSM ved hjelp av enkle ting hjemmefra, for å prøve det og se om det virkelig får deg av. Da partneren min og jeg først begynte, eksperimenterte vi med trelldom ved å bare knytte hendene mine til sengestolpene med et par skjerf. Jeg tror jeg har bind for øynene med en sokk. Han slo meg med hånden.

Det er lett å se hvorfor dette ville være et så vanlig spørsmål. Jeg mener, BDSM får i utgangspunktet glede av smerte. Men hvor langt er for langt? Det handler om å kommunisere, koble til og regelmessig sjekke inn.

Før forloveden min og jeg kom inn i BDSM-spill, gjorde vi mye forskning om å sette grenser og bruke sikkerhetsord. Dette er hva vi lærte.

Harde grenser tar ofte hensyn til menneskers moralske eller religiøse ideologier (dvs. ingenting med dyr, ingenting med barn, ingenting med familiemedlemmer), men de kan også være mer relatert til ekstreme personlige preferanser, som ingenting med blod eller tarm eller operasjonsbord eller ting av den naturen. Harde grenser er ting du aldri er villig til å krysse eller gå på kompromiss med. De er på din faste no-go-liste. De er ikke oppe til diskusjon.

Myke grenser er ting du ikke er spesielt opptatt av å gjøre på dette tidspunktet, men som kan være mer fleksibel i fremtiden (dvs. jeg er ikke en stor fan av anal, men det er greit). Med mer komfort, tillit, kommunikasjon og praksis - myke grenser kan være mer åpne for å bli utforsket, men er utenfor grensene for akkurat nå. Myke grenser kan endres, men det er lite sannsynlig at harde grenser vil gjøre det.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Fifty Shades of Grey Bondage-sett til Seng

  Testvinner

  90%
  Design
  93%
  Brukervennlig
  87%
  Kvalitet
  87%
  Pris
  100%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.3/5
  Brukervurdering:
  4.5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Gjør om sengen din til en bondage-lekeplass og nyt den bundet kaste av lyst i myk sateng. Dette bondagesettet er ideelt for nybegynnere og skaper fullstendig kroppsbeherskelse som er raskt og enkelt å feste i alle størrelser. Dominer eller send inn – valget er ditt. For å bruke er det bare å plassere sengestroppene under madrassen og justere lengden og bredden etter størrelse for å skape en plattform for håndledd og ankelhold uten sengestel eller spesialutstyr.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Fifty Shades of Grey
  Materiale blindfold Sateng, neopren, kunstskinn
  Mansjetter Sateng og metall
  Vekt 354 g.
  Vanntett Ja
  Fifty Shades of Grey Bondage-sett til Seng

  Med metalkrokker

  1 of 4

  Myke mansjeter

  2 of 4

  Sterk nylon

  3 of 4

  Kan fastes til seng

  4 of 4

  Videoer

  Konklusjon

  Dette var et så flott kjøp! Vi hadde masse moro med dette bondageutstyr. Det er enkelt å sette opp (jeg satte det opp solo for å overraske partneren min, og det var lett nok), og veldig hyggelig å bruke. Jeg fulgte med dette settet ettersom det er multifunksjonelt – fungerer som en 4-lags sengestøtte, men kan også brukes som bare håndjern. Den viser også hvordan du kan bruke den til chLes mer om gjennomgang som sier Fantastic bondage set! Airs og andre begrensningsmuligheter også som er spennende.

  Den eneste ulempen var bindfold. Det var altfor stramt, noe som gjorde det ubehagelig og ubrukelig (men jeg gikk bare ut og plukket opp en deilig søvnmaske som virket en godbit).

  Jeg vil 100% anbefale dette produktet!

  Sportsheets Begynner Bondage Sett

  Nybegynner

  90%
  Design
  93%
  Brukervennlig
  87%
  Kvalitet
  87%
  Pris
  100%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  4.5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Denne nybegynnerens bondage-sett er overdådig myk for plysjhold, og inneholder 4 justerbare mansjetter og en behagelig øyemaske for grundig tilfredsstillende sansespill. Hver mansjett har en lang, slitesterk stropp for å feste kjæresten din til alt du vil …

  Faux pels stropper skaper veldig ekte tilbakeholdenhet som føles fantastisk mot huden og aldri skav.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Sportsheets Bondage
  Justerbar Ja
  Lengde stropper 105 cm
  Bredde mansjetter 5 cm
  Omkrets opptil 25 cm
  Materialer Prolypropylen, elastik og velcro
  Sportsheets Begynner Bondage Sett

  Veldig myke

  1 of 4

  Myk følelse

  2 of 4

  Deilig lek

  3 of 4

  Justerbar

  4 of 4

  Videoer

  Konklusjon

  Dette var min første nybegynner lett bondage set, det var innbydende og ikke skremmende. Men jeg tror her du får det du betaler for. Beskrivelsen uttalte ‘Luksuriøst fløyelsaktig stoff’ som virkelig fascinerte meg selv som fløyel mot huden, er en herlig sensuell følelse. Men dette bondage sett var ikke så myk og føltes behagelig mot huden min.

  Fra et nybegynnerperspektiv var borrelåsbåndene fine og enkle å bruke og var mindre skremmende enn spennefestede mansjetter. I tillegg til at settet er alt stoff, er det litt lyd slik at du kan eksperimentere uten at noen i neste rom vet, noe som er et stort pluss. Dessverre kan dette settet ikke ta mye belastning jeg klarte å knekke et par eller stroppene.

  Jeg tror dette settet bare er bra for lett trelldom og ikke kan takle noe mer intens.

  Fetish Fantasy Extreme Hogtie-sett

  Best pris

  69%
  Design
  85%
  Brukervennlig
  79%
  Kvalitet
  87%
  Pris
  93%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  4/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Alt bundet med et sted å gå? Gjør deg klar til å utsette: Dette bondage settet lar deg ikke gå hvor som helst! Med en rekke super-plysj-bånd og nybegynnervennlige sensoriske leker, har denne røverkjøpspakken alt du trenger for første gangs BDSM-lek.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Fetish Fantasy Extreme
  Håndjern Hog-tie
  Vanntett Ja
  Materialer Neopren
  Fetish Fantasy Extreme Hogtie-sett

  Kraftfull hog-tie

  1 of 4

  Neopren håndjern

  2 of 4

  Sterk metal

  3 of 4

  Justerbart

  4 of 4

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg kjøpte opprinnelig en av disse for å prøve med den andre halvparten, ettersom vi alltid har ønsket å prøve noe kinkier (vi hadde bare en spanking padle fram til da), men visste aldri helt hvor du skulle begynne! Så sett som om det var bursdagen hans, kjøpte jeg en, og den er vakker! Alt du kunne tenke deg for BDSM og bondage utstyr er i denne boksen. Jeg tør å påstå at den andre halvparten nyter.

  Selve begrensningene er en doddle å installere. Jeg sett sammen bondage utstyret slik at jeg kunne overraske mannen min og det tok omtrent 2 minutter). denne kan tilpasses til hvilken som helst kropp. Bondage utstyret er enkelt å tilpasse , slik at du kan leke med hvor mye spillerom du forlater partneren din. Båndene av silkeeffekt er smertefrie, men jeg vil være interessert i å se hvor lenge de varer med noen virkelige trekk.

  Alle trenger at en av disse settene blir bundet så mye som meg!

  Håndjern

  Den enkleste måten å sette gripe hender i trelldom er med et sett med bondage håndjern. Vårt utvalg inkluderer håndjern av alle overtalelser fra fuskepels og dekorative håndledd mansjetter og myke håndjern for å sikre dobbelt låsende politihåndjern laget av kjølig stål.

  Sikker feste rundt håndleddene for å holde hendene behersket med en sentral kjede, og håndjern er en brukervennlig slaveri i soverommet.

  Please Be Kind! Dark Desire

  dark desire svart halsband med handbojor och fotbojor

  Jeg ønsket virkelig et fint mykt mansjettpar som føltes luksuriøst å ha på og som absolutt passet regningen. De er nydelige og myke, og designet er nydelig, men subtil. Jeg setter pris på at håndjern er en del av et matchende bondage sett, og jeg planlegger definitivt å få mer fra utvalget. Jeg fortalte en venn jeg ønsket at jeg bare kunne ha dem rundt i huset hele dagen – kanskje en dag!

  Håndjern og bondage var også helt i stand til å fungere. Lett nok å ta på – jeg kunne ikke legge dem på meg selv og partneren min, ikke noe problem, partneren min famlet litt med dem, men kunne sette dem på meg ganske enkelt.

  Fifty Shades of Grey You Are Mine Metallhåndjern

  13119 fifty shades of grey you are mine metal handcuffs q100 01 1

  Jeg var optimistisk med å kjøpe disse håndjern, da de var billig priset. Men jeg var glad og også skuffet over dem. Byggekvaliteten er god, ingen frykt for at de knipser. Det jeg ikke liker med dem er at de er sirkulære som kan grave seg inn i huden og gjøre dem ubehagelige, noe som kan være bra for noen mennesker, men ikke for oss. 

  Disse er godt pakket med en silkesnorpose for lagring. De er enkle å bruke, veldig justerbare og skaper en god illusjon av å være ekte, til tross for at de er veldig enkle å frigjøre om nødvendig. Dette gjør dem veldig trygge.  De kan være litt støyende når metallet treffer mot seg selv.

  Bindesett

  Er du nysgjerrig på BDSM-verdenen, men føler at det er et litt for stort skritt? Da finnes det heldigvis lett bondage. Nedenfor viser jeg mange ulike produkter som egner seg godt for nybegynnere.  Velg mellom flere bondageprodukter.

  Obaie Imitert Skinn Hogtie

  Obaie Imitert Skinn Hogtie med Mansjetter

  Myk, sterk og fleksibel – en uimotståelig kombinasjon hvis vi noen gang har hørt en. Bondage Boutique-håndjernene for nybegynnere kan skilte med mild polstring for komfortabel, pålitelig selvbeherskelse, og borrelåslukking for rask frigjøring og en skreddersydd, tettsittende passform.

  Mattsvarte hurtigutløserklemmer gir pålitelig tilbakeholdenhet og gir et sofistikert utseende til BDSM-økten din.
  Måtte bondage-eventyrene dine fylles med uendelig tilfredshet og spenning. Nyt!

  Håndflettet Shibari Tau-Hog-Tie

  HÅNDFLETTET SHIBARI TAU - HOG-TIE

  Jeg liker dette bindesettet fordi de er enkle og enkle å bruke mens de er i øyeblikket, de fungerer veldig bra med tau også. En av den slags tidlige utvikling i bånd for par er disse basert på den tiltalende naturen. Flott å trene hvis begrensninger er for deg! 

  Jeg anbefaler dette bindesettet på det sterkeste hvis du er nybegynner eller leter etter et par som fungerer bra og ikke koster for mye. Dette er fullt justerbart takket være borrelåsfeste, de passer bra og er behagelige å ha på selv når de er festet tett. Borrelåsen er sterk.

  BDSM Halsbånd

  Selv om det ikke brukes universelt, er en krage av hensyn et populært valg for nye forhold. Du ser det kanskje først og fremst i relasjoner mellom master og slave, men ikke alltid. Definisjonen er ganske bokstavelig. Når du bruker halsbånd, betyr det at du er under vurdering å være partnerens slave eller underdanig. Tenk på det som en springbrett.

  Obaie Imitert Lær Halsbånd med Kjede

  Obaie Imitert Lær Halsbånd med Kjede

  Nyt autentisk BDSM-glede, uten å gå på kompromiss med materiale eller fester for skyldfri bondage-moro. Vi har designet denne kragen med solide metallfester og smidig fuskeskinn for komfort og kontroll fra starten.

  For alle dyrebevisste kinksters der ute, vet du at det å komme S & M utover neopren, borrelåsfestede bånd uten å kjøpe ekte skinn, er nesten umulig. Så vi trodde vi skulle løse dette problemet.

  Designet av oss spesielt for deg, har vi laget dette imitert skinnsettet med svart-på-svart metallbeslag og sikre spennelukninger for å gjøre seriøs trelldom tilgjengelig for alle uten kompromisser.

  SToys Svart Lærhalsbånd

  SToys Svart Lærhalsbånd

  Min venn elsker å bli dominert, og så til bursdagen hans ga jeg ham kragen. Tok ham ikke lang tid før han tok meg hjem og tok det på for ham. Tingene vi gjorde var ekstraordinære, ledelsen gir deg full kontroll over individet hvis de ikke overholder ordrer og kommandoer!

  Perfekt for BDSM-par som vil krydre ting på soverommet. BDSM kunne ikke være bedre. Jeg vil faktisk anbefale alle å prøve dette, du vil ikke tro de fantastiske tingene som kan komme ut av dette.

  Bondagetau og tape

  Shibari er en eldgammel form for kunstnerisk japansk taubinding. Det er en moderne praksis som innebærer å binde mennesker med tau. Den har utviklet seg til mange forskjellige grener og praksis og har blitt noe folk kan bruke til kunstnerisk uttrykk og egenomsorg.

  Fifty Shades of Grey Want To Play

  Fifty Shades of Grey Want To Play

  Denne myke, vevde bomullsbeherskelsen er ideell for de som elsker taufølelsen mot huden, og er laget spesielt for bruk av trelldom. 10 meter luksuriøst matt svart tau gir mulighet for et bredt utvalg av shibari kinbaku-knuter og posisjoner.

  Rundt en halv tomme tykk, med en sklisikker overflate, er dette bindetauet slitesterkt og sterkt. Den ikke-irriterende overflaten er helt trygg for håndledd, ankel og kroppsbeherskelse, og kan brukes av både nybegynnere og mer avanserte oppdagelsesreisende i BDSM-lek.

  Obaie Bondage Tape

  Obaie Bondage Tape

  Dette innovative bondage-tilbehøret fra Obaie holder uanstrengt tilbake elskers lemmer for spennende BDSM-leting, uten lim! Selvklebende og overraskende sterk, og gir pålitelig tilbakeholdenhet i en film.

  Lag enhver tilbakeholdenhet du ønsker, fra håndjern og bind for øynene til seler med feste i kroppen og antrekk fra topp til tå. Dette båndet er så allsidig at det passer perfekt til alle spillnivåer, fra nybegynnere til erfarne S & M-proffer. Uten fiddly spenner å faff med er det super enkelt å bruke.

  BDSM mansjetter

  Selv om du ikke er noen som anser seg som spesielt kinky eller som BDSM, kan tilbakeholdenhet fortsatt være erotisk å dabbe i.

  SToys Lær Håndleddmansjetter

  11053 stoys h ndleds manchetter l der 1

  Det blir mer enn et slag på håndleddet for din ulydige under med disse skinnmanchettene. Den lette polstringen og spennene holder dem bare komfortable nok for langvarig tilbakeholdenhet, mens de robuste D-ringene i stål gir deg timevis med vridd begrensning.

  Disse luksuriøse og slitesterke lærbeskyttelsene er utstyrt med et dobbeltkoblet hummerklips, og er ideelle for nybegynnere og profesjonelle.

  Rimba Ankel Mansjette i Lær og Metall med Hengelås

  17310 rimba ankel manchetter i laeder og metal med haengelas 01 q100

  Få et bind når du bruker disse kunstlær ankelmansjettene fra Bondage Boutique. Mansjettene har sterke spennedetaljer for å holde dem perfekt på plass, og lett polstring på interiøret for behagelig slitasje hele natten …

  De robuste begrensningene kan bæres sammen via den innebygde kjeden, D-ringene og dreiehummerlåsen, eller du kan skille dem og feste hver mansjett til annet bondage tilbehør eller møbler.

  Spreader Bar

  Du har kanskje prøvd sengestøtter under sengen før. Men visste du at benspredere egentlig er mye mer praktisk for trelldom og sex? Det er et rent dominansaspekt, men begrensninger gjør det samme. Med løftebjelker kan du bevege deg rundt, endre posisjon og bytte plass. Du er ikke bundet til ett sted, du er bundet til en ting!

  Fetish Fantasy Spread´em Bar og Mansjetter

  Fetish Fantasy Spread´em Bar og Mansjetter

  Det blir mer enn et slag på håndleddet for din ulydige under med disse skinnmanchettene. Den lette polstringen og spennene holder dem bare komfortable nok for langvarig tilbakeholdenhet, mens de robuste D-ringene i stål gir deg timevis med vridd begrensning.

  Disse luksuriøse og slitesterke lærbeskyttelsene er utstyrt med et dobbeltkoblet hummerklips, og er ideelle for nybegynnere og profesjonelle.

  Easy Toys Bondage Bar

  Easy Toys Bondage Bar

  Partneren din går absolutt ingen steder. Fest håndleddene til anklene med tilfredsstillende letthet med dette 4 x mansjettbegrensningssettet og begi deg ut på allsidige bondage-opplevelser. Bruk settet i en hogtie-stil, eller hold kjæresten din tilbake på ryggen.

  Fullt polstret for komfort med justerbare borrelåsstropper for rask tilbakeholdenhet og frigjøring, disse mansjettene holder effektivt på og inspirerer en rekke fastholdelsesposisjoner på et stort fat.

  Hva er bondage?

  Kort sagt, trelldom er en type erotisk lek der noen er behersket. Vanligvis holder en person, kalt toppen, bunnen. Selv om trelldom og nært knyttet BDSM kan virke som om bunnen ikke er villig, er samtykke ekstremt viktig. Partene har blitt enige om å spille disse rollene, og bunnen har makten til å stoppe eller senke spillet når det skjer.

  Media skildrer ofte kvinner i rollen som bunnen, men dette trenger ikke være tilfelle. Du kan dominere partneren din (detaljert veiledning her), eller dere to kan bytte opp ting.

  Hva betyr BDSM?

  BDSM er et begrep som brukes til å beskrive visse aspekter ved sex som kan deles inn i disse hovedgruppene: bondage og disiplin, dominans og underkastelse, sadisme og masochisme.

  Selv om noen mennesker tror at BDSM er” kinky “, trenger det i noen tilfeller ikke å involvere sex i det hele tatt – de mentale konnotasjonene av noen handlinger er mer en oppstart enn opptakten til en bestemt handling som fører til sex.

  Mange spesifikke fremgangsmåter av kjærlighet som hengir seg til BDSM utføres i nøytrale, gjensidig samtykke forhold. Denne vektleggingen av informert samtykke er av største betydning når du utfører en BDSM-handling fordi BDSM ofte innebærer varierende grad av smerte, fysisk tilbakeholdenhet og slaveri.

  Det å binde opp kjæresten din, gjøre dem til sexslave, spanking dem eller legge en hundekjede rundt halsen og få dem til å krype rundt på fire, er bare noen få eksempler på forskjellige BDSM-temahandlinger.

  Hvorfor liker folk bondage?

  For noen mennesker er bondage åpenbart fristende, spesielt hvis de mangler kontroll i hverdagen. På den annen side kan noen som ofte må ha ansvaret slappe av ved å legge makten i en annen persons hender for natten. I tillegg kan noen som er bundet og bind for øynene få rystelser mens de venter på at partneren deres skal gjøre hva de velger. For mange føles det bare mye kinkier sammenlignet med vanlig vaniljesex.

  Bondage-fantasier er vanlige, og du har kommet til rett sted hvis du noen gang har hatt dem! Det bondage er bra for er å gi fysiske opplevelser, til og med smerte, som kan være enten katartisk eller erotisk behagelig eller begge deler.

  Hvis du vil gi mannen din intens, bakbue, grip-the-laken, skrikende, gråtende orgasmer som vil holde ham seksuelt avhengig av deg, så finner du dem i mitt private og diskrete nyhetsbrev. Du lærer også de fem farlige og “dumme” sexfeilene som slår ham av og hvordan du kan unngå dem. 

  Bondage kan også være skummelt for deg, men du kan prøve noen elementer uten å gjøre det til en livsstil eller delta i ekstrem trelldom. Det handler om hva du er komfortabel med, noe som betyr at du bare bør delta i disse scenariene med noen du stoler på.

  Hvordan begynne med BDSM?

  Når du utforsker BDSM, må du huske at det ikke er nødvendig å skynde deg å lage ditt eget “Red Room of Pain”, à la 50 Shades. “Til å begynne med kan du bare prøve å bli bind for øynene og la partneren kile deg med en fjær eller et lett slag. huden din med en pisker. Hvis det slår på deg, kan du bevege deg mot litt røsligere bondage-spill, som å binde håndledd med silkeslips eller håndjern, et massasjelys som drypper på huden din, eller utforske følelsen av lekende spanking.

  I tillegg, kom opp med trygge ord for din sexy økt. Sikre ord kan signalisere grensene dine. Å etablere et trygt ord kan gi deg en følelse av kontroll mens du skaper tillit mellom deg og partneren din. Akkurat som Anastasia og Christian diskuterte hennes harde og myke grenser, vil du kommunisere med partneren din før du bringer noen BDSM inn på soverommet.

  Diskuter hvem som skal spille de dominerende og underdanige rollene, og vær tydelig på hva du er villig til å prøve og det som rett og slett er for langt utenfor komfortsonen din. Å ha denne samtalen vil styrke kommunikasjonen din, bygge intimitet og skape en sterk følelse av tillit slik at du kan gi slipp på hemningene dine og utforske noe kinkier sex som spiller trygt og komfortabelt i forholdet ditt.

  Hvordan knytte en bondage knutte?

  Bondage, shibari, uansett hva du vil kalle det, handler om å koble disse kolonnene med tau; dekorere, beherske, kjærtegne, forføre … alt ovenfor eller det du foretrekker å fokusere på.

  Så båndet med en kolonne handler om hvordan du skal binde en enkelt kolonne, enten det er et håndledd, et ben, en torso, hva har du? Det er ditt utgangspunkt, og vil sannsynligvis være utgangspunktet i de fleste bånd som du legger på partneren din eller som du havner i.

  Hva jeg vil bruke det til:

  Det er veldig bra for å starte de fleste taubåndbånd, som nevnt ovenfor. Det er et populært første skritt i mange seler og bånd.

  Det er også veldig bra for dine grunnleggende “spread eagle” -posisjoner; når du knytter hvert lem til hjørnet av sengen, eller knytter et lem til noe annet, spesielt fordi det ikke vil kollapse. Det er viktig.

  For de som begynner, er det verdt å lære og øve på noen av de grunnleggende knutene på livløse objekter før du knytter partneren din. Hvis du er klar til å ta på deg tradisjonell kinbaku, er det verdt å mestre Ushiro Takatekote eller den grunnleggende boksebåndet som er grunnleggende for mange andre bånd.

  Andre viktige bånd er Enkel kolonne, Dobbelt kolonne, Grunnleggende hogtie.

  Hvordan å selv-bondage?

  Selvbinding betyr ganske enkelt at du setter deg selv i et foretrukket fastholdelsessystem, og frigjøringen er enten opp til deg eller en annen person. Siden du er alene for det meste / hele arrangementet, blir denne typen spill vanligvis klassifisert som farlig (siden det ikke er noen som kan hjelpe deg hvis det oppstår en nødssituasjon). Denne nybegynnerveiledningen tar en titt på metodene og sikkerhetstrinnene slik at du kan nyte opplevelsen.

  Jeg kommer ikke inn på spesifikt HVORDAN jeg bruker hver enkelt knutte, bare ser på fordelene og ulempene. 

  Tau

  Shibari-elskere vil kjenne den utsøkte følelsen av tau mot huden. Det er mange kroppsseler, bånd og andre rigger som du kan øve på deg selv. Risikoen kommer imidlertid av å ikke vite hva du gjør og mulige (alvorlige) skader som vil oppstå som følge av det.

  Kjeder 

  Noen mennesker elsker vekten, følelsen og lyden fra dem. De er litt mer hardcore, men veldig morsomme. Problemene med flukt øker fordi de er vanskeligst å komme gjennom enn tau.

  Plastic Wrap

  Jepp, de tingene du pakker restene dine med. I stedet for biff, ville du pakke kroppen din. Det puster ikke, så du vil svette (dehydrering risikerer). Det er også fare for kvelning hvis du gjør noe rundt ansiktet ditt. OG ikke la deg lure av dens spinkel natur, når du får noen lag i gang, er det veldig vanskelig å komme seg ut av det.

  Tape

  For det meste kanal eller elektrisk tape. Det begrenser ikke bare huden, men tilfører et element av smerte. Det er billig, men også en tispe å unnslippe.

  Håndtak

  Fra billig til dyrt, det er mange muligheter. Noen elsker metallfølelsen mot kroppen, men husk at disse tingene kan klikke for stramt og muligens kutte sirkulasjonen.

  Hvordan brukes bondagetau?

  Tau er selvfølgelig det viktigste kravet. Når du først eksperimenterer med taubinding, vil en liten samling tau være passende. Ikke noe tau vil gjøre, det er viktig spesielt for den som ikke er bundet at tauet som brukes forårsaker så lite ubehag som mulig. Hvis du ikke er villig til å kjøpe passende tau, kan du låne noe fra en rigger med en god samling.

  Tauets følelse mot huden er en viktig faktor for mange taubunn. Når tauet er bundet, kan det gli og gni det mot huden, og det kan være en god følelse for mottakeren. Generelt anbefalt tau er laget av naturlig fiber, jute og hamp er tradisjonelle, men krever mye behandling for å myke dem for bruk. Bomullstau er et utmerket alternativ og kan brukes uten ytterligere behandling. Silke er myk, men glatt og kan løses ganske lett.

  Tau på seks eller åtte millimeter i diameter med hanker på mellom syv og ti meter er passende. Lengre lengder kan være vanskeligere å manipulere og floke lett. Å feste mer tau til arbeidsstykket er en anerkjent del av bindingen.

  Tradisjonelt brukes naturlig farget tau, men moderne fargestoffer kan farge tau av naturlig fiber for å gi et attraktivt og kunstnerisk aspekt. Dagsglød og lysrør er dyrt og kan gi en veldig interessant effekt.

  Klar til bruk bondage tau er tilgjengelig fra de vanlige leverandørene, men det kan være dyrt. Hvis du kjøper tau som er klart til bruk, kan du skaffe det fra en anerkjent kilde.

  Noen av BDSM opplevelser

  Hele opplevelsen kom som en overraskelse, og vi likte den. 
  “Nylig dabbet jeg av partneren min i BDSM-delen. [Vi] startet med at de grunnleggende hendene var bundet til [sengeposten], spanking, brukte is, helte vin og drakk [den] fra kroppen, noe som eskalerte til godt grovt forspill [og] gjorde henne orgasme mer enn noen få ganger i en tur. For henne og meg kom hele opplevelsen som en overraskelse, og vi likte den. [Vi] ønsker å ta det til neste trinn snart.”

  “Den eneste grunnen til at partneren min og jeg prøvde BDSM var [fordi vi ønsket å] prøve noe nytt og spennende – og ærlig talt ble det snakket mye om Fifty Shades of Grey den gang. Vi [ønsket] alltid å prøve det en gang for å se om det [var] noe vi [ville] like og glede oss over.

  Når vi snakker om følelsen, føltes det virkelig fantastisk, da det var en veldig ny ting vi prøvde i sengen [sammen]. [Mens] vi likte det mye, førte det oss nærmere hverandre. Jeg antar at vi nå er mer bevisste på hverandres kropp, fysisk og enda mer mentalt.”

  “En av tingene jeg elsker med kink og BDSM er at fordi vi gjør ting som kan forårsake skade, er kommunikasjon helt essensiell. Intensjonalitet er viktig, så vi snakker om hva slags opplevelse vi ønsker på forhånd – leter jeg etter smerte eller sensualitet eller følelse? Skader noe? Er noe utenfor grensene?

  Vil jeg være i et underområde når vi er ferdige? Har tankene mine spunnet tusen kilometer i timen, og jeg trenger å gi slipp litt? Hva er grensene mine? Jeg tror dette er et aspekt av BDSM de fleste ikke forstår: hvor mye kommunikasjon går med til en vellykket opplevelse. Bekreftende, informert samtykke er helt avgjørende, og det er sexy som helvete – å vite hva partneren min skal gjøre mot meg, og vite hvordan det får meg til å føle … det er en del av moroa.”

  “Jeg var absolutt nervøs første gang [jeg gjorde det], men alle jeg var sammen med fikk meg til å føle meg veldig komfortable og gjorde en god jobb med å forhandle, og jeg ser fremdeles veldig glad og ærlig tilbake på disse opplevelsene som et lyspunkt i mitt liv.

  I dag er BDSM en veldig stor del av livet mitt. Jeg har tre partnere, som alle også er kinky. Jeg opplever ærlig talt at jeg liker kink mer enn vaniljesex, og jeg er helt glad for å bare gjøre en tau-scene eller sensasjonsspill og ikke ha noe slags samleie. Jeg skal på et fellesskapsarrangement det nye året med alle partnerne mine, og jeg er veldig spent på å kunne utforske all dynamikken vår samhandler. BDSM har virkelig hjulpet meg med [mine] forhold generelt, og jeg elsker vekt på kommunikasjon og ikke å ha noen antagelser om grenser eller ønsker.”

  Hvordan kjøpe det beste bondage utstyret

  Å velge bondage utstyr kan være vanskelig. Men med denne enkle guiden får du ditt nye favoritt utstyret i din besittelse på kort tid!

  Tid som trengs: 15 minutes
  Total pris: 300 NOK

  Nødvendige verktøy:

  Denne listen for det beste bondage utstyret

  Andre ting:

  Penger for å kjøpe bondage utstyr

  Steg for steg guide

  Leter du etter det beste bondage utstyret?
  Sex leker kjøpere, nybegynnere eller veteraner, vil alltid leter etter å kjøpe det bestebondage utstyret. Det er grunnen til at vi laget denne siden, hvor du kan finne en rangering av de beste sexleker.
  1
  Ikke kast bort tiden din for å lete.
  Som kjøper kan du bruke timevis på å finne nøyaktig hvilket bondage utstyr du skal kjøpe. Det kan være frustrerende. Det er mange brukeranmeldelser, blogganmeldelser og anbefalinger du bør vurdere når du kjøper et bondage utstyr.
  2
  Les gjennom våre anbefalinger
  All informasjon og vår ekspertuttalelse som er på nettet, er samlet og ordnet på denne siden. Du trenger bare å lese denne for å få et innblikk i hva du skal kjøpe.
  3
  Velg en av de anbefalte sexbutikkene å kjøpe fra.
  Når du har bestemt deg for et bondage utstyr du vil kjøpe, har vi gjort neste trinn veldig enkelt for deg. Alle anbefalte butikkene har link til bondage utstyr du har bestemt deg for.
  4
  Ferdig! Nå eier du bondage utstyr.
  Bare velg en sexbutikk å kjøpe fra. Få produktet sendt diskret til din adresse. Vi har sørget for at alle sexbutikkene vi anbefaler å handle fra har diskret emballasje og en anonym avsenderadresse og navn.
  5

  Hvordan bruke bondage utstyr?

  Rengjøring av bondage utstyr

  Nå er det ikke nødvendig å få panikk etter å ha nevnt sykdommer, sykdommer og STI, for selv de farligste bakteriene kan være veldig enkle å drepe når de ikke er i menneskekroppen. For det meste vil såpe og vann, og en børste med børste eller skrubbehandling være nok til å drepe de fleste bakterier. Men med nærvær av mange smittsomme og farlige sykdommer, anbefales det sterkt at et desinfeksjonsmiddel på middels nivå brukes til å rengjøre og i hovedsak sterilisere lekene dine. Den viktigste faktoren å vurdere når du rengjør leker, er å sikre at all kroppsvæske fjernes fra leketøyets overflate. For noen materialer er dette relativt enkelt, men når du vurderer leker laget av tre, lær og elektriske leker, kan prosessene være litt vanskeligere.

  En ting som folk ofte glemmer er å rengjøre møblene. Antibakterielle kluter er viktige for rengjøring av møbler og utstyr, spesielt når du er i et offentlig eller privat lekeområde.

  wash

  Videoer tilgjengelig om hvordan du rengjør bondage utstyr

  Uansett hva alltid rengjør alle lekene dine. Husk at alt som kan vaskes i vaskemaskinen burde vaskes. Mer tips se i videoer!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *