Bondage Teip – Best i test

Bondage teip er teip som er spesialutviklet for bondage lek, og har ikke lim som kan lugge håret eller huden. Bondage teip fester seg kun til seg selv, og er et enkelt redskap for å binde fast en partner.

Fant ikke det du letter etter?

Klikk her for å se et mye større utvalg av bondage teip

FAQ

Bondage teip er veldig rimelig, og koster som regel ikke mer enn det du ville betalt for helt vanlig teip i butikken.

Fordelene med bondage teip er at det ikke fester seg til hud eller hår, samt at mange av dem tåler en god del vann før de mister heft.

Mange bondage teiper kan brukes om igjen. Da samler du opp teipen og fester til rullen igjen, så er det like fin å bruke neste gang. 

Som regel leveres rullene med bondage teip på 20 meter. Så dere får masse teip til en billig penge hos våre leketøysbutikker ovenfor.

Bondage teip er laget av en skånsom og behagelig type PVC som ikke skal ikke etterlate seg merker. får du merker av å bruke teipen er den mest sannsynligvis festet for hardt.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Funky Bondagetape

  Testvinner

  87%
  Design
  90%
  Brukervennlig
  92%
  Kvalitet
  95%
  Pris
  96%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  5/5
  Brukervurdering:
  4.8/5
  Funky Bondagetape sort

  Funky Bondagetape​

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Funky Bondage teip er veldig fleksibel med samtidig slitesterk. Teipen fester seg ikke til hud eller hår, slik at den ikke lugger deg når teipen tas av. 

  På rullen er det 20 meter med teip som egner seg både til å binde fast personer samt lage klær. Fordelen med denne teipen er at den ikke er klissete, og fester seg kun til selve teipen.

  Den tåler vannlek, og du kan fint bruke denne teipen flere ganger. Du bare ruller den sammen så fungerer den like godt på neste økt.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Funky Bondagetape
  Lengde 20 meter
  Bredde 5 cm
  Materialer 100% polyvinylklorid, PVC.
  Funky Bondagetape sort

  20 meter teip

  1 of 3

  Kleber ikke til huden

  2 of 3

  Egner seg til klær

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Funky Bondagetape

  Videoer

  Konklusjon

  Det er vel ingen tvil om at bondage teip er veldig praktisk å ha med seg på tur når du og partneren har bestemt dere for å leke litt på ferie. Det vekker ingen oppsikt når du har med teip i baggen, og fungerer like godt som tau etter min mening. Men det viktigste er at man lærer seg hvordan teipen skal feste teipen, og vil gi den endeløst med muligheter for oppbinding. 

  Teipen er veldig behagelig å ha å, og vil ikke gi merker på huden som enkelte andre merker. derfor anbefaler jeg å bruke denne ettersom det er et veldig deilig PVC material som er både fleksibelt og solid.

  Black Bondage Tape

  Nybegynner

  BLACK BONDAGE TAPE - 20 M
  91%
  Design
  90%
  Brukervennlig
  73%
  Kvalitet
  77%
  Pris
  74%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  5/5
  Funky Bondagetape sort

  Funky Bondagetape​

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  En elastisk og slitesterk bondage teip som ikke baller seg sammen så lett. Denne bondage teipen er utviklet i Sverige av PVC av høy kvalitet, som er både allergivennlig og skånsom mot huden.

  På rullen får dere hele 20 meter med teip å leke dere med, og det beste er at du kan bruke teipen om igjen. 

  Teipen fester seg nemlig ikke til noen andre overflater enn selve teipen, og kan enkelt rulles sammen igjen for bruk senere. 

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Black Bondage Tape
  Lengde 20 meter
  Bredde 4 cm
  Vanntett Ja
  Materialer PVC
  BLACK BONDAGE TAPE - 20 M

  20 meter teip

  1 of 3

  Tynn og slitesterk

  2 of 3

  God bredde

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Black Bondage Tape

  Konklusjon

  Med gode anmeldelser fra brukere var jeg spent på å prøve denne bondage teipen. Den er ikke det billigste på markedet, men her får du masse teip for pengene. Den største fordelen er at teipen kan brukes på nytt igjen om du ruller den sammen forsiktig. Jeg kan anslå at teipen kan sikkert brukes opptil 5 ganger før den blir for svak. Bondage teipen får gode skussmål fra meg, men jeg skulle ønske at du kunne fått noen flere meter i og med at den er en av de mest kostbare på markedet. 

  Obaie Smal Bondage Tape

  Beste pris

  92%
  Design
  83%
  Brukervennlig
  74%
  Kvalitet
  95%
  Pris
  72%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  5/5
  Funky Bondagetape sort

  Funky Bondagetape​

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  For par som ønsker å utforske bondage er teip et av de enkleste løsningene å begynne med. Du slipper å lære deg knuter, og teipen er enkel å tøye om du føler det blir for stramt.

  Denne tynne og myke teipen er skånsom mot huden, og lar deg lage både antrekk og binde fast partneren din på mange forskjellige måter. 

  Teipen er laget av et slitesterkt PVC material som tåler mye belastning, og er laget for dem som vil utforske flere spennende sider av bondage lek med sin partner. 

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Obaie Smal Bondage Tape
  Lengde 20 meter
  Bredde 2,5 cm
  Vanntett Ja
  Materialer PVC
  Obaie Smal Bondage Tape1

  20 meter teip

  1 of 3

  Mykt og stlitesterkt

  2 of 3

  2,5 cm bredde

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Obaie Smal Bondage Tape

  Konklusjon

  Obaie har en veldig behagelig bondage teip som er elastisk og god å ha på. Men det som er litt synd er at den er nesten halvparten så tykk som testvinneren, og derfor egner den seg ikke like godt til å binde opp store deler av kroppen. Derimot er den perfekt til å lage klær med når du trenger litt mindre stropper på kjoler eller dekke til små områder. 

  Men skal dere for eksempel binde opp armer og bein og rundt midjen, trenger jeg litt mer tykkelse slik at man ikke trenger å tvinne for mange ganger rundt på samme området for at det skal holde.

  Obaie Bondage Tape

  82%
  Design
  90%
  Brukervennlig
  78%
  Kvalitet
  79%
  Pris
  74%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.2/5
  Brukervurdering:
  4.5/5
  Funky Bondagetape sort

  Funky Bondagetape​

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Obadie har lansert flere forskjellige bondage teipe på markedet, og dette er den tykkeste og mest solide. Den er 5 cm, tykk og egner seg godt til å binde sammen hender og føtter uten å måtte ty til tau eller mansjetter. 

  Obadie Bondage Teip er et veldig enkelt produkt å bruke når det haster, og rullen har hele 20 meter med teip å benytte seg av. 

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Obaie Bondage Tape
  Lengde 20 meter
  Bredde 5 cm
  Vanntett Nei
  Materialer PVC
  Obaie Bondage Tape3

  Elastisk material

  1 of 3

  5 cm tykk

  2 of 3

  20 meter på rullen

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Obaie Bondage Tape

  Konklusjon

  En solid bondage teip som er enkel å feste, og gjør det enkelt å binde opp en partner. Obadie lager kvalitetsteip av PVC som virkelig tåler at du sliter og strekker litt i teipen. Det eneste som trekker ned litt er at den mister raskt heft i kontakt med vann. Kanskje ikke det største problemet, men det kan være at enkelte vil holde på med litt “vannleker” i tillegg til å binde noen opp. Men teipen er absolutt god nok i forhold til pris, og er en veldig brukervennlig og solid teip.

  Gode alternativer til Bondage Teip

  Bondage teip er et raskt og enkelt sexleketøy å benytte seg av i de tilfeller hvor det ikke er mulighet for å ha med seg andre leketøy. Du kan raskt binde opp en partner, eller tildekke områder av kroppen for å lage et spennende forspill. Men det er ikke bestandig at bondage teip er det mest praktiske løsningen, spesielt med tanke på om dere ønsker å bruke dem med vann eller oljer, da kan de fort miste heft. I tillegg så er det et produkt som ikke varer mer enn noen få omganger. Derfor kan det være bedre å velge alternative produkter som er ment for å kunne nytes i mange år fremover.

  Så er dere ikke helt overbevist om at teip er noe for dere, så skal dere få se på forskjellige produkter nedenfor som kanskje appellerer mer til bondage lek dere ønsker å holde på med.

  Obaie Bondage Tau 10 m

  19432 obaie bondage reb 10 m 03 1

  Mange kan være redde for å få merker etter å bruke tau i bondage lek. Men dette bondage tauet fra Obadie er laget av et mykt nylonstoff som er skånsomt mot huden, og kjennes silkemykt ut.

  Derfor vil dere ikke oppleve store merker eller rifter i huden som man kan gjøre med vanlige tau av treverk. Men selvfølgelig er det viktig å følge instrukser på hvordan dere skal knyte tau, og det tar litt tid å lære seg å bruke dette redskapet innenfor bondage lek.  

  Tauet er 10 meter langt og har en god tykkelse på 8mm. OM dere har lyst til å lære mer om å knyte bondage tau har vi en artikkel her som forklarer hvordan knuter skal festes. 

  Fetish Fantasy Bondagesett med Silketau

  12563 fetish fantasy silk reb bondage s t q100 04

  Dette bondage settet er laget av et mykt silketau som har en løkke i hver ende. Disse strammes til enkelt, og du trenger ikke å være en knuteekspert for å få til en ekte bondage opplevelse med din partner. Det er to tau i pakken på 1,40 meter og 2,88 meter. 

  Den største fordelen med dette produktet er at det er ingen stor læringskurve som det er med vanlige tau, og du strammer enkelt med knutene ovenfor løkkene. 

  Minuset er at du får ikke like mange muligheter for å binde opp partneren som du gjør med tau, og kan bli litt kjedelig i lengden for dem som ønsker å utforske flere forskjellige typer bondage knuter.

  Obaie Body Restraints Harness

  Obaie Body Restraints Harness

  En harness gir mange alternativer for å feste mansjetter og lenker og eksperimentere med nye posisjoner. Det er muligheter for å feste hendene både foran og bak på ryggen. 

  Dere kan starte med ringene nederst og bevege dere oppover for å få en strammere og følelse, og halsbånd og mansjetter er laget av slitesterkt materiale som tåler hardhendt lek. 

  Lengde på selve harness er på 48 cm og er laget av nylon, flanell og metall. 

  Bondage Sett med Borrelåsmansjetter

  Bondage Sett med Borrelåsmansjetter

  For par som vil ha en enkelt løsning på å feste mansjetter uten lås eller spenner, er mansjetter med borrelås et godt laternativ. 

  De sitter godt og er enkel å justere for en stram og intens opplevelse. Settet er laget av nylong og neopren, som gjør den både slitesterke og deilig å ha på mot huden. 

  Dette er et anbefalt produkt for nybegynnere, i og med at det er veldig enkelt å feste, og krever lite kunnskap om bondage fra før for å bruke dette riktig.

  Fifty Shades of Grey Binde Set

  13118 fifty shades of grey senge binde s t q100 03

  Dette settet har alt et par trenger for å komme i gang med bondage. Snørene mellom mansjettene kan enkelt justeres for å binde sammen både bøtter og hender, og dere velger selv om dette skal gjøres foran eller bak på ryggen.

  Bondage settet er laget av kunstskinn av god kvalitet og elastiske strikk som gir rom for bevegelse.

  I tillegg får dere med en luksuriøs blondfold som er er laget av deilig sateng. 

  De elastiske stroppene kan være litt knotete å holde på med, og mange føler den kanskje ikke gir den samme stramheten som et tau eller mansjetter med lenke. Men derimot passer denne perfekt til par som ønsker fortsatt litt fleksibilitet når partneren er bundet opp.

  Hvordan kjøpe beste bondage teip

  Å velge et bondage teip kan være vanskelig. Men med denne enkle guiden får du din nye favoritt bondage teip i din besittelse på kort tid!

  Tid som trengs: 15 minutes
  Total pris: 69 NOK

  Nødvendige verktøy:

  Denne listen for beste bondage teip

  Andre ting:

  Penger for å kjøpe bondage teip

  Steg for steg guide

  Leter du etter beste bondage teip
  Sex leker kjøpere, nybegynnere eller veteraner, vil alltid leter etter å kjøpe beste bondage teip. Det er grunnen til at vi laget denne siden, hvor du kan finne en rangering av de beste sexleker.
  1
  Ikke kast bort tiden din for å lete.
  Som kjøper kan du bruke timevis på å finne nøyaktig hvilken bondage teip du skal kjøpe. Det kan være frustrerende. Det er mange brukeranmeldelser, blogganmeldelser og anbefalinger du bør vurdere når du kjøper bondage teip.
  2
  Les gjennom våre anbefalinger
  All informasjon og vår ekspertuttalelse som er på nettet, er samlet og ordnet på denne siden. Du trenger bare å lese denne for å få et innblikk i hva du skal kjøpe.
  3
  Velg en av de anbefalte sexbutikkene å kjøpe fra.
  Når du har bestemt deg for bondage teipen du vil kjøpe, har vi gjort neste trinn veldig enkelt for deg. Alle anbefalte butikkene har link til bondage teipen du har bestemt deg for.
  4
  Ferdig! Nå eier du bondage teip.
  Bare velg en sexbutikk å kjøpe fra. Få produktet sendt diskret til din adresse. Vi har sørget for at alle sexbutikkene vi anbefaler å handle fra har diskret emballasje og en anonym avsenderadresse og navn.
  5

  Hvordan bruke bondage teip

  Bondage tape gir mange muligheter til å utforske nye og spennende måter å binde opp en partner som ikke er mulig med enten mansjetter eller tau. Vi skal se nærmere på flere forskjellige bindeteknikker dere kan utforske med bondage teip. 

  En av de største fordelene med teipen er at den ikke lugger i hår eller kleber seg til huden. Derfor kan dere utforske masse spennende måter å feste teipen uten at det gjør vondt. 

  Å bruke bondage teip på egenhånd- sikkerhetstips

  Det å bruke spennende sexleketøy som bondage teip kan være akkurat det du trengte for å piffe opp et kjedelig sexliv. Men som med alt annet bondage utstyr er det viktig å ta noen forholdsregler i forhold til sikkerhet. Det skal være lek og moro, men det er viktig å ta hensyn til partneren som er bundet fast selv om man kan fort bli ivrig i akten. Uhell kan skje ved at teipen sitter for hardt, eller at partneren får panikk når de er bundet.

  I tilfeller hvor det gjør vondt og partneren ikke greier å vente til at du løsner bondage teipen, er det viktig å bestandig ha en saks i nærheten for å klippe opp. Du kan alltids kjøpe ny teip, men din partners velvære er mye viktigere. Det samme gjelder også om partneren føler ubehag ved at det er for stamt.

  For å unngå at dere strammer for mye i begynnelsen, kan dere prøve å feste første runde litt slakt rundt området for deretter å øke presset. Her er det veldig viktig at parten som blir fastbundet kommuniserer hele tiden om det er for stramt eller for slakt. Om det er snakk om rollespill i tillegg, kan dere opprette såkalte “sikkerhetsord” slik at partneren din skjønner at noe er galt og at noe må justeres på.

  I tillegg er det viktig å aldri la en bundet partner være alene, og vær bestandig våken på om det oppstår blåhet i huden eller andre tegn på at det er alt for stramt.

  21813 obaie smalt bondage tape q100 03 1

  Forskjellen mellom normal teip og bondage teip

  Mange har sikker drømt om å binde opp en partner med teip, tenker at helt vanlige teip funker vel like godt som bondage teip. Men den største fordelen med å bruke bondage teip fremfor andre teipsorter du har i hjemmet, er at den ikke skader hud eller hår.


  Bondage teip er laget av elastisk PVC som ikke kleber seg til huden, og fester seg kun til selve teipen. Derfor vil ikke partneren som blir oppbundet merke noe ubehag ved å bruke teipen, med mindre den er festet for stramt.

  I tillegg er PVC allergivennlig, noe de fleste vanlige bruksteiper i hjemmet ikke er. Mange reagerer på limet som er laget av akrylat eller metakrylat, som begge kan gi store utslag på huden om personen er allergisk.


  Andre fordeler er at enkelte bondage teiper tåler også vann, mens en vanlig teip vil miste heft om den kommer borti våte elementer under leken. Bondage teip kan tørkes av etter bruk og rulles sammen igjen, slik at den er klar til å brukes på nytt dagen etterpå.

  Komfort er også en viktig grunn til å velge bondage teip fremfor andre teipsorter. De er mer elastiske, og PVC føles mye behageligere ut mot huden enn andre teipsorter, som kan til og med føles ut som de skjærer litt i huden om de sitter for stramt.

  Med bondage tape får dere altså et allergivennlig og elastisk teip som kan brukes flere ganger før den må kastes, og de koster som regel ikke mer enn vanlig teip heller.

  Teipet dame

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *