Brystklemmer – Best i test

Selv om noen bryst klemmer ser ut som faktiske klemmer, kommer de i en rekke former, størrelser og følelser og er absolutt ikke en stil som passer for alle. Mens noen kommer i et enkelt sett med to separate klemmer, har andre vekter, lenker, fjær og vibratorer for ekstra følelse, trykk eller estetikk.

Fant ikke det du letter etter?

Klikk her for å se et mye større utvalg av bryst klemmer

FAQ

Generelt, ja. Brystklemmer brukes primært i smerte-lek, og det faktum at de er litt smertefulle blir generelt sett ansett som et av deres mest attraktive salgsargumenter. Hvor smertefulle brystvorteklemmer vil føles, avhenger av hvor følsomme brystvortene er, hvor lenge du holder dem fastspent, og om de er sammenkoblet med ytterligere smertespill som spanking, pisking eller kvelning. Smertene er imidlertid midlertidige og vil nesten alltid stoppe så snart brystvorteklemmene fjernes, uten store ettervirkninger.

Brystvortklemmer er et leketøy som er i stand til å levere ekstreme mengder seksuell nytelse. Praktisk talt ingen andre leker kan kombinere smerte og glede så effektivt og erotisk som brystvorteklemmer kan. Menn og kvinner har rapportert at de er i stand til å få orgasme bare ved å bruke brystvorteklemmer og få dem trukket og lekt med! Selv folk som ikke tidligere var fans av brystvortespill, har rapportert at bruk av brystvorteklemmer føles fantastisk og har introdusert dem for en helt ny verden med smertefull glede.

Ja! Mange menn har en tendens til å ignorere brystvortene og ikke betrakte dem som en kilde til glede. Imidlertid er mannlige brystvorter ekstremt følsomme, spesielt når de er parret med stimulering av kuk. Å klemme dine oppreiste brystvorter med klemmer mens du stryker på din oppreiste kuk, er en fantastisk virvelvind med dobbel følelse som bringer deg til en eksplosiv, pustende orgasme!

Nippelklemmer er nøye produsert og testet for å sikre at de er trygge for mennesker. Selv om de begrenser blodtilførselen til brystvorten, forhindrer de det ikke helt og vil i det aller høyeste forårsake en liten kriblende følelse etter at brystvorteklemmene er fjernet. Det anbefales imidlertid at du fjerner brystvorteklemmene av og til hvis du eksperimenterer med utvidet bruk. Du kan holde brystvorteklemmer på hele dagen hvis du foretrekker å gjøre det - så lenge du stopper hver gang for å gi brystvortene noen minutter til å "puste"!

Å feste nippelklemmer er en ekstremt enkel prosess. For de fleste klemdesigner er alt du trenger å gjøre å klemme "håndtakene" på hver klemme forsiktig slik at den åpnes, og skape et gap som er stort nok til at den oppreiste brystvorten passer inn. Plasser de to sidene av klemmen over brystvorten, og slipp deretter sakte til du begynner å føle trykk og klemme. Juster om nødvendig klemmens tetthet til brystvortene dine er komfortable, men fremdeles føles mye trykk og smerte. Hvis du bruker en nippelklemme i stedet for en standard "klipsformet", trykk den i stedet over areolaen din og hold den der i noen sekunder til den fester seg til brystvorten og blir værende der etter at du har fjernet hendene.

Nei! Brystvorteklemmer festes ekstremt sikkert til brystvorten, og vil vanligvis ikke falle av selv om du driver med kraftig aktivitet. Du kan løpe, hoppe, danse og, selvfølgelig, delta i ekstremt kraftig seksuell aktivitet med partneren din uten å måtte bekymre deg for at brystvorteklemmen løsnes! De eneste unntakene er sugebaserte brystvorter, som kan løsne hvis du er ekstremt svett eller på annen måte våt eller fuktig. Unngå potensielle uhell ved å kontrollere tettheten og integriteten til tetningen regelmessig og holde dekkede brystvortene tørre!

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Obaie Teasing Japanske Brystklemmer

  Testvinner

  93%
  Design
  92%
  Brukervennlig
  89%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  93%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.9/5
  Brukervurdering:
  4.9/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Legg til litt stil til BDSM-spillet ditt med disse svarte japanske brystklemmene! Laget for å gripe brystvortene med trykk som påføres når kjedet trekkes. Tenk deg at de dårlige små brystvortene dine blir presset og trukket!

  Laget med robuste materialer for en estetisk fangehull og langvarig kvalitet.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Obaie Brystklemmer
  Kjede 34 cm
  Lengde klemmer 9 cm
  Kan åpnes 1,2 cm
  Antall 2 stk.
  Materialer Stål
  Obaie Teasing Japanske Brystklemmer

  Dekorative klemmer

  1 of 4

  Intens stimulering

  2 of 4

  Lang kjede

  3 of 4

  Laget i stål

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Obaie Teasing Japanske Brystklemmer

  Konklusjon

  Disse brystklemmene er definitivt oppmerksomhetsfangere for masochisten i livet ditt. Handlingen er flytende og glatt. Ingen problemer med glidning når den brukes. Vil anbefale nybegynnere å bidra til å redusere smertene ved å legge dem på andre hudområder for å få følelsen for dem først, da et skarpt slepebånd vil gi ubehagelig smerte. for sadisten er dette den beste måten å gi smerter i brystvorten, selv uten konstant å trekke. Legg til vekter for mer trykk.

  Disse er ikke for nybegynnere!

  Brystklemmene er ganske stramme! Små knopper på putene henger virkelig på og klemmer. Ikke prøv å trekke dem av uten å åpne kjever. Sterke fjærer holder godt fast. Hvis du er på det punktet at noe smerte er hyggelig, er dette noe for deg!

  Sextreme Brystvorte med Kjede

  Begynner

  91%
  Design
  82%
  Brukervennlig
  85%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  90%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.5/5
  Brukervurdering:
  4.6/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Disse bestselgende brystklemmene er en hit. “Pincetten” i hver ende er tippet i gummi for komfort (du kan finne smerter som behagelige, men åpne riper og kutt unngås vanligvis) og det er en glidebryter på hver klemme som lar deg justere tettheten til hver klemme.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Sextreme Brystvorte
  Kjede 28 cm
  Lengde klemmer 14 cm
  Kan åpnes 2 cm
  Antall 2 stk.
  Materialer Stål
  Sextreme Brystvorte med Kjede

  Justerbart styrek

  1 of 4

  Myk silikon

  2 of 4

  Lang kjede

  3 of 4

  Laget i stål

  4 of 4

  Videoer

  Konklusjon

  Dette er et godt grunnleggende sett med brystklemmene, men jeg syntes det var vanskelig å justere pinsetten på en langsom og kontrollert måte (noe som resulterte i en skarp klemme til partneren min!).

  Jeg trenger bare mer trening med dem. Totalt sett var de et morsomt tillegg til spillet vårt. Men jeg absolutt elsker disse brystklemmene! Jeg elsker hvor enkelt det er å justere disse klemmene, kjedens ekstra vekt er en fin følelse. Kjeden er også veldig fin å slepe på for ekstra stimulering. Av alle brystvorteklemmene jeg eier, er disse min favoritt.

  Justerbare Klemmer med Metallkuler

  Billigst

  93%
  Design
  87%
  Brukervennlig
  82%
  Kvalitet
  97%
  Pris
  89%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.8/5
  Brukervurdering:
  4.7/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Vakrere enn en bulldogklips og mye mer allsidig, disse justerbare brystvorteklemmene er vektet for intenst behagelig smerte. Tippet i silikon for en polstret lås, de passer perfekt for både nybegynnere og smertefagfolk.

  Disse justerbare bryst klemmene er faste, men milde, og klemmer brystvortene med akkurat det rette trykket for langsomt å bygge en varmefølsomhet som blomstrer inn i en pirrende smerte.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Justerbare Klemmer
  Kjede Nei
  Lengde klemmer 6 cm
  Kan åpnes 1,2 cm
  Antall 2 stk.
  Materialer Metall og gummi
  Justerbare Klemmer med Metallkuler

  Justerbart trykk

  1 of 4

  Myk gummi

  2 of 4

  Nytelsesfull vekt

  3 of 4

  Ertede fornemmelsen

  4 of 4

  Konklusjon

  Disse klemmene er vakkert designet i femti gråtoner. De er enkle, men elegante og kommer i en liten grå silkeoppbevaringspose, slik at du ikke mister dem. Jeg har eid dem en stund, men på grunn av at jeg tidligere hadde brystvortepiercing, fant jeg dem for vanskelig å bruke.

  Nå har jeg fjernet piercinger, jeg vil aldri gå tilbake til å få dem. Les mer om anmeldelse om at det er behagelig å kvise igjen, da disse føles for bra. Hvis du er interessert i brystvorte, er disse flotte! Jeg har aldri trengt å skyve disse opp hele veien, ettersom de griper ganske tett med bare et forsiktig klem. De skaper en fin klemmefølelse.

  På grunn av vektene føles de utrolige når du beveger deg. Å få dem til å føle seg føles utrolig. Kjæresten min elsker absolutt å bruke brystklemmene på meg også og liker at de er litt kinky uten å være for mye.

  Fifty Shades Darker - At My Mercy Brystklemmer

  94%
  Design
  92%
  Brukervennlig
  88%
  Kvalitet
  90%
  Pris
  96%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.9/5
  Brukervurdering:
  4.9/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Enten du er en av de heldige som kan klimaksere fra brystvortestimulering alene, eller du er en som fremdeles oppdager det fulle potensialet i brystvortespill, er brystvorteklemmer den raskeste og enkleste måten å starte reisen til brystvorten.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner At My Mercy
  Kjede 48,3 cm
  Lengde klemmer 5 cm
  Kan åpnes 1,2 cm
  Antall 2 stk.
  Materialer Nikkelfritt metall
  Fifty Shades Darker - At My Mercy Brystklemmer

  Med deilig vekt

  1 of 4

  Konstant stimulering

  2 of 4

  Dekket i myk silikon

  3 of 4

  Ekstra lang kjede

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Fifty Shades Darker - At My Mercy Brystklemmer

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg har veldig følsomme brystvorter og liker brystklemmer, men jeg vokste raskt ut av billigere, justerbare startsett, og de hadde en tendens til å trekke av uten mye anstrengelse. På jakt etter mer klype og grep kjøpte jeg et par klemmer i kløverstil. Mens de holdt seg på plass for de mest aggressive tuggings, fant hun dem å være altfor stramme for lengre slitasje.

  Disse lengre justerbare klipsene er perfekte for å starte lys og sakte bygge press til du finner den deilige blandingen av glede og smerte og jobber opp til mer over tid. Noe som ikke skal overses når man sammenligner disse med lignende modeller, er kvaliteten på metallet og utformingen av stangen som skiller dem.

  Brystklemmer har nesten ingen fleksibilitet i det hele tatt, noe som garanterer mer trykk, og den justerbare stangen er et solid metallstykke som isolerer hver side av klipsen, noe som gjør dem mer holdbare og igjen gir mer trykk. Kjeden er av like kvalitet og føles ikke som en ettertanke. Silikon gummi hettene har litt tekstur for å hjelpe grepet, men de vil fremdeles sprute av med en solid slepebåt, selv når de er tettest.

  Vektene er et fantastisk preg og legger til følelsen, spesielt når du står, kneler, henger eller på annen måte er invertert. Justerbare vekter vil være velkomne, men forventes ikke i denne prisklassen. Disse kan være dyrere enn andre modeller, de er et flott startsett gitt rekkevidden til justering og kvalitet på materialene. Tekniske poeng til side, de ser bare sexy ut!

  Obaie Alligator Brystklemmer med Kjede

  88%
  Design
  90%
  Brukervennlig
  89%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  92%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.5/5
  Brukervurdering:
  4.6/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  La kjæresten din skjelve med glede når du introduserer disse justerbare brystklemmene til spilletiden din. Deres justerbare pinner gjør at du kan blande brystvorte stimulering med andre følelser for maksimal opphisselse og erotikk.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Obaie Brystklemmer
  Kjede 31,5 cm
  Lengde klemmer 6 cm
  Kan åpnes 1,2 cm
  Antall 2 stk.
  Materialer Metall og PVC
  Obaie Alligator Brystklemmer med Kjede

  Perfekt tilbehør

  1 of 4

  Pirrende press

  2 of 4

  Smertfull stimulering

  3 of 4

  Pirrende tyngde

  4 of 4

  Videoer

  Konklusjon

  Det trenger litt tid og øvelse for å lære hvordan du bruker det riktig, da de i begynnelsen stadig falt av.
  Jeg måtte bruke litt tid på egen hånd for å lære, hvordan jeg skulle ta det på og hvordan jeg kunne justere meg. Og nå blir de hjemme hos dem! Elsker det virkelig! Kjeden gir vekt for å øke følelsen og ser så varm ut
  Mange nevnte at de faller av. Jeg anbefaler for det første å se noen videoer og tips om hvordan du bruker dem. For hvis de faller av hvis det ikke er på rett sted eller ikke stramt nok!

  Det er blitt brukt på begge på oss, og vi elsker det begge. Å være i stand til å justere klemmenes intensitet, legger bare til spenningen, og kjeden gir igjen gleden og gleden, samt bekymringen for hvordan OH kan trekke dem. Totalt sett et veldig godt tillegg til vårt voksende lager av leker.

  Obaie Justerbare Klemmer med Metallkuler

  93%
  Design
  92%
  Brukervennlig
  89%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  93%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.7/5
  Brukervurdering:
  4.6/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Et av de tyngste klemmesettene vi selger, dette par klemmene er bare for den seriøse klemmekjære superfanen som hiver på litt for å forsterke deres glede / smerte brystvorte. Vekter dingler deilig fra hver justerbare klemme for å gi en solid slepebåt.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Obaie Klemmer
  Kjede Nei
  Lengde klemmer 8 cm
  Kan åpnes 1,2 cm
  Antall 2 stk.
  Materialer Metall
  Obaie Justerbare Klemmer med Metallkuler

  Lett å bruke

  1 of 4

  Laget i metall

  2 of 4

  Pirrende nytelse

  3 of 4

  Søt og intense smerte

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Obaie Justerbare Brystklemmer

  Konklusjon

  Første ting først: ja, disse er ikke pakket på en storslått måte. De kom i en klar plastpose. Hvem bryr seg? De er fantastiske! De er nøyaktig som beskrevet. De er litt bredere enn vanlige brystvorter, som begge a) hjelper med å spre smertene og b) holder dem i å gli under vekten.

  Når vi snakker om vekt, er dette definitivt et steg opp fra normale brystvorter. Jeg vil kanskje anbefale noe lettere hvis du vurderer dette til ditt første par. Vektene kan se små ut, men de er nok til å fortelle deg at de er der (selv om de ikke er så store at de er uutholdelige, selv i de tetteste omgivelsene). Når det gjelder slitasje, har jeg hatt min i nesten et år, og de ser ut som når de ankom.

  Alt i alt veldig fornøyd, og forhåpentligvis vil det ha mange flere bruksområder ennå

  Nipplettes Brystklemmer med Vibrator

  81%
  Design
  87%
  Brukervennlig
  83%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  81%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  3.5/5
  Brukervurdering:
  4/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Klipsene er fjærbelastet og vil gripe tett med trykket du ønsker, og kan endres for å passe deg ved å bruke skruestiftjusteringen.

  Vibrasjonene er kraftige, men ikke nok til å riste dem fra brystkassen (takk og lov), og takket være den ergonomiske utformingen av disse kulenippervibrene, er de ideelle for å kjærtegne andre søte flekker som klitoris, kjønnslepp, frenulum og perineum.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Nipplettes Brystklemmer
  Kjede Nei
  Lengde klemmer 6,5 cm
  Kan åpnes 0,7 - 1,8 cm
  Vibrasjonsnivå 1
  Materialer ABS og PU
  Nipplettes Brystklemmer med Vibrator

  Deilige vibrasjoner

  1 of 4

  Lett å justere

  2 of 4

  Spennende stimulering

  3 of 4

  Nytelse

  4 of 4

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg likte disse vibrasjonene var fine. Jeg vil gjerne at de skulle være litt strammere, de falt av et par ganger, og vi tok dem av, for de var bare ikke så stramme som jeg trengte at de var nær slutten, men jeg og mannen min likte å bruke dem til få oss i gang, og jeg tror at for noen som bare begynner å bruke brystvorteklemmer, vil de være bra for nybegynnere.

  Jeg tok med disse som noe litt annerledes for meg og partneren min å prøve, vi hadde aldri brukt brystvorteklemmer før, og hun var litt motvillig til å bruke disse først, men på grunn av justeringsskruen på dem virket dette som det perfekte sted å begynne med brystvorteklemmer, ved første øyekast virker produktet av god kvalitet og  fungerer veldig bra, vibrasjonene gir en god variasjon til moroa også, dessverre er det her moroa stoppet, etter rundt 3 eller 4 brukte vibrasjonsdelen av klemmene å stoppe og begynne på egenhånd og til slutt bryte. 

  Disse holdt ikke veldig lenge i det hele tatt.

  Fetish Fantasy Gold Brystklemmer

  87%
  Design
  87%
  Brukervennlig
  83%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  81%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.3/5
  Brukervurdering:
  4/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Vær både rosa og perky med disse prangende metallklemmene, designet for å erte ut nipsene dine for maksimal følsomhet og supersensorisk spill. De er utrolig enkle å bruke, tippet med gummi for din komfort og helt justerbare for din perfekte klype.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Fetish Fantasy Gold
  Kjede 36 cm
  Lengde klemmer 6 cm
  Kan åpnes 0,7 - 1,8 cm
  Materialer Metall og silikon
  Fetish Fantasy Gold Brystklemmer

  Lang nok kjede

  1 of 4

  Silikon klemmene

  2 of 4

  Spennende stimulering

  3 of 4

  Nytelse

  4 of 4

  Videoer

  Konklusjon

  Først var jeg veldig bekymret for om jeg ville glede meg over brystvorteklemmene, men dette rosa settet hjalp meg absolutt til å prøve denne følelsen for første gang! Det faktum at du kan justere disse brystvorteklemmen betyr at du kan bruke dem i lengre tid og lette inn i brystvorte. Jeg har prøvd flere andre typer brystvorteklemmer.

  Disse er absolutt de beste for nybegynnere. Hvis du begynner å føle deg ukomfortabel mens du bruker disse klemmene under spill, kan du raskt og enkelt vri på justeringsskruen og lette på noe av trykket, noe som er bra hvis du trener på å bruke dem i lang tid. En undergang av disse klemmene er gummihettene på enden av klemmen. En av dekslene fortsatte å skli på, og det virket som om de ikke ble satt fast ordentlig, noe som var litt vondt, da de som veldig små og fiddly å komme tilbake på, men en liten dråpe superlim har syntes å gjøre jobben for meg!

  Disse klemmene er gode for nybegynnere og å oppleve nye opplevelser på soverommet du kanskje ikke har gjort før!

  Diabolique Black - Gag Meg Brystklemmer

  87%
  Design
  87%
  Brukervennlig
  80%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  81%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.5/5
  Brukervurdering:
  4/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Ta dine BDSM-gleder til neste nivå med dette pustende ballgag- og brystvortesperresettet. Laget av glatt fløyelsaktig silikon og fullt justerbar, bruk den til å stille kjæresten din og stimulere brystvortene for fullstendig tilfredsstillende dominansspill.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Diabolique Black
  Kjede Ja
  Kule 4,5 cm
  Klemmer 5 cm
  Materialer Kunstig lær og plast
  Diabolique Black - Gag Meg Brystklemmer

  Justerbar

  1 of 4

  Lett å puste

  2 of 4

  Spenning

  3 of 4

  Lang kjede

  4 of 4

  Konklusjon

  Da vi først så dette, visste vi at vi måtte prøve det, jeg er lenge elsker klemmer og syntes dette var en god idé. Selve det faktiske produktet har en solid følelse av god kvalitet, og silikonknebben har en god tekstur med litt lett gir når du biter ned. Stroppen er justerbar, men ikke for fiddly. Ballen er litt på den store siden (men likevel cLes mer om gjennomgang som sier Great two in one treatomfortable) så kanskje ikke det beste for absolutt nybegynnere.

  Klemmene i seg selv er standard krokodilleklips der skruen løsnes for å stramme, noe som kan være litt fiddly for noen, det kan forbedres med muligheten til å justere lengden på kjedet, da jeg fant kjedene bare bare lenge nok og noen plutselige bevegelser kunne løsrive dem.

  Hvordan føles det å ha brystklemmene på?

  Å bruke brystklemmene var overraskende enkelt og hyggelig. Først sørget vi for at de var de beste i markedet og hadde gode anbefalinger.

  Jeg var overrasket hvor lite smerte brystklemmene forårsaket. Det var faktisk veldig subtilt i starten og bygget opp over tid, til jeg følte at jeg trengte å fjerne dem.

  Akkurat som de er lette å ta på, er de lette å ta av, noe som holder tankene mine rolige. Det er ikke noe fomling om plutselig begynte brystvortene å gjøre vondt. Det er ingen avbrudd i rutinen vår ved å inkludere dem eller fjerne dem.

  Jeg vil si at misjonær ikke er den beste posisjonen, da det er den enkleste posisjonen å ha utilsiktet brystkontakt som kan være ubehagelig med brystvortepinnene. Ellers har vi ingen klager.

  Vi liker muligheten til å endre trykket avhengig av hvor følsom jeg føler den dagen. Jeg elsker virkelig hvor enkle og skremmende de er. Vi har ikke brukt dem på høyeste innstilling, men som en ekte leketøytester har jeg brukt dem rundt huset uten ubehag. La oss bare si at det å vaske opp vil aldri bli det samme.

  Hvorfor kjøpe brystklemmene?

  Hvis du ennå ikke har vurdert brystklemmen, kan bare navnet fremkalle bilder av en dominatrix med en ung mann hengt på tau, og torturøst bruke klemmer for å få ham til å kjefte i smerte og glede – som kan være varmt!

  Men det er ikke den eneste bruken av brystklemmen. Å bruke dem kan faktisk være og oppleve helt uten smerter, der de bare øker følelsen. Som gjenstander kan brystklemmer til og med være vakre, håndlagde kunstverk.

  Det er også en helt ny verden av seksuelt eventyr som  er overraskende enkelt å komme inn i, når du først kan grunnleggende bruk. For eksempel er det en rekke forskjellige stiler – noen er justerbare, noe som betyr at du beveger et lite klips opp klemmen for å øke tettheten, mens noen bruker en skrue for å justere følelsen. Selv andre er greie klemmer, som en klesklype.

  Og mens det er varmt å ta dem på, blir ting bare mer interessante derfra. Det er når du tar dem av at sensasjonen topper. Ved å begrense blodstrømmen og deretter slippe den, får du et kraftig rush av smerte og endorfiner.

  Erfaring med brystklemmer

  Hvis du ikke har brukt bryst klemmer, kan du begynne med lett justerbare pinsettklemmer (som, bokstavelig talt ser ut som pinsett). Starttrykket deres er mildt, og spissene er ofte belagt med gummi eller silikon for komfort.

  Kløver-stil klemmer er en annen populær form som bruker mer press. Fordi klemmen på klemmen begynner litt tyngre, er disse best egnet for folk som allerede har prøvd klemmer eller mer intens brystvorte.

  For erfarne klemmer kan alligatorklemmer (med eller uten tenner) tilby høyere intensitet. I siste instans er det å velge brystklemmer basert på ens eget komfortnivå. Jeg foreslår å øke klypen ved å trekke i klemmen eller kjedet om nødvendig.

  Før du kjøper, anbefaler jeg å lese forskjellige produktanmeldelser og funksjoner for å se hvilken som kan være riktig for deg.

  Hvordan kjøpe de beste brystklemmer

  Å velge brystklemmer kan være vanskelig. Men med denne enkle guiden får du dine nye favorit bryst klemmer i din besittelse på kort tid!

  Tid som trengs: 15 minutes
  Total pris: 200 NOK

  Nødvendige verktøy:

  Denne listen for de beste brystklemmer

  Andre ting:

  Penger for å kjøpe brystklemmer

  Steg for steg guide

  Leter du etter de beste brystklemmer?
  Sex leker kjøpere, nybegynnere eller veteraner, vil alltid leter etter å kjøpe de beste brystklemmer. Det er grunnen til at vi laget denne siden, hvor du kan finne en rangering av de beste sexleker.
  1
  Ikke kast bort tiden din for å lete.
  Som kjøper kan du bruke timevis på å finne nøyaktig hvilke brystklemmer du skal kjøpe. Det kan være frustrerende. Det er mange brukeranmeldelser, blogganmeldelser og anbefalinger du bør vurdere når du kjøper brystklemmer.
  2
  Les gjennom våre anbefalinger
  All informasjon og vår ekspertuttalelse som er på nettet, er samlet og ordnet på denne siden. Du trenger bare å lese denne for å få et innblikk i hva du skal kjøpe.
  3
  Velg en av de anbefalte sexbutikkene å kjøpe fra.
  Når du har bestemt deg forbrystklemmer du vil kjøpe, har vi gjort neste trinn veldig enkelt for deg. Alle anbefalte butikkene har link til brystklemmer du har bestemt deg for.
  4
  Ferdig! Nå eier dubrystklemmer.
  Bare velg en sexbutikk å kjøpe fra. Få produktet sendt diskret til din adresse. Vi har sørget for at alle sexbutikkene vi anbefaler å handle fra har diskret emballasje og en anonym avsenderadresse og navn.
  5

  Hvordan bruke brystklemmer

  Elsker du følelsen av å få kviste brystvortene? Gleder du deg til å få partneren din til å bite i brystvortene mens du spiller? Vel, brystvorteklemmer kan bare være din nye beste venn.