Dildo med sugekopp – Best i test

Ikke bare et fantastisk sexleketøy, men tilsetningen av en sugekopp i bunnen er faktisk en spillveksler! Dette gjør dildoen til et allsidig nytelsesverktøy som åpner for muligheter for å motta og gi glede, perfekt for bruk overalt. 

Fant ikke det du letter etter?

Klikk her for å se et mye større utvalg av  dildoer med sugekopp

FAQ

For det første bør du sjekke at det ikke er små smuss på sugekoppen. Etter dette må du sørge for at overflaten er glatt som fliser eller et speil. Hvis det er noen del av overflaten som ikke er glatt, vil den ikke klebe seg. Du kan fukte sugekoppen med litt vann.

Noen sugekopper fester seg ganske tett, men å fjerne dem er ganske enkelt. Det du aldri burde gjøre, er å ta på overflaten av dildoen din fordi du kan rive den. Alt du trenger å gjøre er å skrelle den ene siden litt opp for å slippe luft under sugekoppen. Dildo med sugekopp  skal da falle av speilet. Ikke la den falle på gulvet.

Ikke riv den av med ekstrem kraft eller plasser den på et upassende sted med sjanser for å bli skadet. Hold dildoen så ren som mulig, og vask og tørk den forsiktig, to eller tre ganger etter og før bruk. Tørk dildo med sugekopp grundig etter hver penetrerende økt, dette øker levetiden og sørger også for fullstendig strukturell integritet. Hvis du vasker den med jevne mellomrom, holder du korn og støv borte, ellers finner du snart dildoen med en sugekopp som fester seg til nå hvor.

Det beste med å bruke en sugekoppdildo er at du rett og slett kan improvisere sexposisjoner, komfortnivå og tempo - ifølge deg selv og det uten å anstrenge hendene - akkurat som vanlige dildoer begynte å skade når de ble holdt for lenge. Det vil ikke tappe energien din, men holder deg mer energisk og begeistret for å prøve hele mengden stillinger med tåkrøllende glede.

Hvis du bruker dildo med sugekopp for første gang, må du ikke bekymre deg for å balansere vekten din, komme deg nær en vegg, et skap eller en seng for å lene deg trygt og ha det hyggelig. Det anbefales å bruke dildoen ved å plassere den på gulvet, da det letter på huk eller knestilling, kan du redusere tempoet tilsvarende. Her fungerer tyngdekraften for deg. Den nybegynnervennlige sugekoppdildoen er perfekt for nybegynnere.

Hvis du har problemer med å få en god tetning, kan du prøve å fukte sugekoppen litt før du prøver igjen. Bruk imidlertid noe tykkere enn vanlig vann, da det faktisk kan svekke tetningen i stedet for å styrke den. Personlig finner vi spytt og vannbasert smøremiddel som de mest effektive alternativene.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  European Lover Naturtro Dildo

  Testvinner

  78%
  Design
  64%
  Brukervennlig
  73%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  66%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.3/5
  Brukervurdering:
  4.2/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Vi vedder på at kjærlighetsforholdet ditt med denne ekstra lange dildoen varer livet ut. Med sine 23 overdådige centimeter oppsiktsvekkende realistisk skaft, perfekt hode og mega sterk sugekopp, vil denne livlige kjæresten løfte deg til skyhimmelens høyder.

  Hvis du er interessert i realisme, gjør denne dildoen jobben. Dens imponerende skaft er designet for å se ut og føles akkurat som den virkelige tingen. Nyt det kjøttfulle hodet, de strukturerte venene og den naturlige kurven mens de setter innersiden på deg.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner European Lover Dildo
  Diameter dildo 4-4,5 cm
  Lengde 23 cm
  Innførbar 20 cm
  Vanntett Ja
  Diameter sugekopp 7,7 cm
  Materialer PVC
  European Lover Naturtro Dildo

  Tydelig hode

  1 of 4

  Årete skaft

  2 of 4

  Behagelig følelse

  3 of 4

  Oppblåst bunnen

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av European Lover Naturtro Dildo

  Videoer

  Konklusjon

  Denne dildo med sugekopp er stor, klarte ikke å begynne med den med en gang. Startet med et par mindre leker i rumpa mi først som økte i størrelse. Selv etter det kan du føle denne store gutten strekke deg ut, og du må jobbe den sakte inn!

  Elsket det, trodde det ville være en hyggelig følelse, men når jeg blir vant til omkretsen, treffer den det rette stedet med svingen i kuk, venene på den kjører meg over kanten og det hele føles fantastisk å treffe baksiden av halsen min når mestrene mine vil bruke den til å svelge meg.

  Men etter det satt jeg fast på en dør og bakket opp på den, og festet seg på gulvet, og begynte å gli opp og ned på den. Og ja, jeg kom mye.

  Willie City Classic Realistisk Dildo Gjennomsiktig

  Nybegynner

  85%
  Design
  74%
  Brukervennlig
  73%
  Kvalitet
  95%
  Pris
  78%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  4.2/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Øk omkretsen din til supermenneskelige proporsjoner og opptil 19 cm i lengde med denne mega tykke penisforlengeren. Dekket med svulmende årer og et enormt pæreformet hode for ekstra vennlig glede, hold øye med varene takket være den elastiske, klare ermet.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Willie City Classic
  Diameter dildo 3,8 cm
  Lengde 19,5 cm
  Innførbar 15 cm
  Vanntett Ja
  Diameter sugekopp 6 cm
  Materialer TPE
  Willie City Classic Realistisk Dildo Gjennomsiktig

  Fantastisk hode

  1 of 4

  Helt gjennomsiktig

  2 of 4

  Årete

  3 of 4

  Deilig følelse

  4 of 4

  Konklusjon

  Har ikke prøvd en av disse før, så trodde at vi skulle prøve det, min kone var litt bekymret for størrelsen, men prøvde den gjerne.
  Det er litt vanskelig å sette den på, du må bruke smøremiddel og sørge for at du får penis helt til slutten, men når den først er på, fortsetter den uten problemer, jeg fikk min kone våt og kåt, la litt smør på dildo og la kona mi ta den inn sakte, men når min kone ble vant til størrelsen på den, elsket hun denne sugekopsdildoen, og jeg fikk en god følelse av det også, så generelt sett elsket vi det.

  Willie City Realistisk Dildo med Sugekopp

  Best pris

  83%
  Design
  72%
  Brukervennlig
  75%
  Kvalitet
  95%
  Pris
  78%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.6/5
  Brukervurdering:
  4.5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Vi vedder på at kjærlighetsforholdet ditt med denne ekstra lange dildoen varer livet ut. Med sine 9 overdådige centimeter oppsiktsvekkende realistisk skaft, perfekt avsmalnet hode og mega sterk sugekopp, vil denne livlige kjæresten løfte deg til skyhimmelens 9 himmelske høyder.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Willie City Dildo
  Diameter dildo 4,5 cm
  Lengde 23 cm
  Innførbar 20 cm
  Vanntett Ja
  Diameter sugekopp 6 cm
  Materialer PVC
  Willie City Realistisk Dildo med Sugekopp

  Tydelig markert hode

  1 of 4

  Årete

  2 of 4

  Deilig utformert

  3 of 4

  Sugekopp

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Willie City Realistisk Dildo med Sugekopp

  Konklusjon

  Omkretsen er perfekt, den er ikke for tykk, og omkretsen kombinert med lengden gir deg maksimal glede. Årene føles veldig realistiske, og det store hodet er det perfekte tilskuddet!

  Jeg er så glad for at jeg valgte en dildo med en sugekopp, du kan enkelt feste den til dusjveggen eller i badekaret, slik at du kan gjøre mange forskjellige posisjoner, og den er fleksibel slik at du kan sørge for at den treffer det spesielle stedet;) hver gang jeg bruker det, spruter jeg overalt, og kjæresten min elsker å bruke den på meg og ser den fylle meg.

  Bare litt vannbasert smør og i den glir den. Det er så enkelt å rengjøre grundig, og det tørker er veldig raskt. Jeg vil anbefale dette til alle som leter etter et stort leketøy som forsikrer tankene på orgasmer hver gang.

  Willie City Luxe Realistisk Silikondildo

  87%
  Design
  87%
  Brukervennlig
  85%
  Kvalitet
  87%
  Pris
  90%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  5/5
  Brukervurdering:
  4.9/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Alt hagl Willie City Luxe. Tykk, lang og realistisk, denne ekstra store dildoen har alle de naturlige detaljene du ønsker. Utforsk den 20 cm lengden for å oppdage rødmende kjøtt, alvorlig naturlige, hevede årer og svulmende kuler for altomfattende stimulering.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Willie City Silikondildo
  Diameter dildo 4,2 cm
  Lengde 21 cm
  Innførbar 15 cm
  Vanntett Ja
  Diameter sugekopp 5 cm
  Materialer Silikon
  Willie City Luxe Realistisk Silikondildo

  Markert penishodet

  1 of 4

  Myk overflate

  2 of 4

  Fleksibel silikon

  3 of 4

  Realistiske opplevelser

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Willie City Luxe Realistisk Silikondildo

  Konklusjon

  Hvis du har noen gang forestilte deg en stor tykk kuk, er dette det perfekte leketøyet. Jeg er ikke en størrelse dronning i det hele tatt, men jeg var lei av min normale dildo, og jeg ønsket å gi opp. Etter å ha blitt vant til denne dildoen med sugekopp; føltes det veldig spennende.

  Her er en liten fangst; hver kvinne er annerledes. Denne sugekoppdildoen er perfekt for tykk fantasi, men jeg visste ikke at det plaget meg før nå. De realistiske detaljsporene i huden, selv om de ser fine ut, føles ikke så bra for meg. Men de er ikke fryktelige og ubehagelige, det er fortsatt veldig morsomt. Du kan bare føle hvert spor når du bruker det (jeg mener ikke venene).

  Dessuten er det frustrerende at det bøyer seg nedover … det går ikke lett inn for meg på den måten og er ubehagelig fordi det presser ned … ikke opp til G-Spot-området. Jeg må bruke leketøyet opp ned for å passe det komfortabelt. Nedposisjonen fungerer best hvis du bruker den på vegger og slikt. Det er også en uutgrunnelig plastisk lukt … men … igjen, sånn. En rask vask, og du har det bra. Totalt sett fantastisk leketøy!

  Baseks Jellies Realistisk Dildo med Sugekopp

  84%
  Design
  83%
  Brukervennlig
  81%
  Kvalitet
  87%
  Pris
  82%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.6/5
  Brukervurdering:
  4.8/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Nyt dype V-dykkereventyr med Baseks Jellies Realistisk sugekoppdildo, som kan synke til dybder på opptil 17 cm for fotlengdespill. Den strukturerte skaftet er dekket av hevede rygger og støt, mens hodet forblir glatt for enkel innsetting.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Baseks Jellies Dildo
  Diameter dildo 3,6 cm
  Lengde 20 cm
  Innførbar 17 cm
  Vanntett Ja
  Diameter sugekopp 5 cm
  Materialer PVC
  Baseks Jellies Realistisk Dildo med Sugekopp

  Realistiske detaljer

  1 of 4

  Tydelige årer

  2 of 4

  Overkommelig størrelse

  3 of 4

  Deilig onani

  4 of 4

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg elsker dette leketøyet, det ble kjøpt i gave, så som du kan forestille deg at jeg ikke kunne vente med å få det ut av esken da den kom, litt større enn jeg forventet, men wow for en fantastisk opplevelse, strekk det gir og full følelse er tankene blåser. Denne sugekoppdildo glir inn og treffer alle de riktige stedene, ikke for nybegynnere.

  Det føles bra, akkurat den rette mengden gi. Det er ikke en fryktelig lukt som kan følge med noen av disse lekene. Jeg vil si at det er middels til avansert brukere. Du må skaffe dildo med sugekopp, og du må ‘varme opp’ med et lite leketøy, ellers anbefaler jeg en oppblåsbar rumpeplugg. Det er veldig enkelt, men med det er det fortsatt et leketøy av høy kvalitet. Med sin størrelse er rush du får når du bruker den noe du ikke vil glemme og vil komme tilbake for!

  Jeg må ha smøremiddel. Jeg har brukt den sammen med min partner og alene, ikke bare på soverommet, men i dusj også. Den har en nydelig glatt spiss og strålende rygger som legger til hele opplevelsen.

  Willie City Realistisk Svart Sugekoppdildo

  84%
  Design
  83%
  Brukervennlig
  81%
  Kvalitet
  87%
  Pris
  82%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.6/5
  Brukervurdering:
  4.8/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Modig av hjerte og mektig ånd, ler du i ansiktet til mindre dildoer. Til slutt kommer her et ultra-kjøttfullt medlem som er verdig din gjerning. Med 20 innførbare cm og en 4,5 cm omkrets gir dildo med sugekopp en utholdenhetsutfordring med en veldig tilfredsstillende utbetaling.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Willie City Dildo
  Diameter dildo 4,5 cm
  Lengde 23 cm
  Innførbar 20 cm
  Vanntett Ja
  Diameter sugekopp 7 cm
  Materialer PVC
  Willie City Realistisk Svart Sugekoppdildo 23 cm

  Frekke fantasiene

  1 of 4

  Fleksibelt skaft

  2 of 4

  Markerte årene

  3 of 4

  Realistiske detaljer

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Willie City Realistisk Svart Sugekoppdildo

  Konklusjon

  Denne dildoen med sugekopp er ENORM. Det var som å bryte hymen igjen, men det var verdt det. jeg har aldri blitt fylt opp så mye før. Jeg brukte den en gang og vil sannsynligvis ikke igjen på en stund. Du kan ikke engang passe hele dildo med sugekopp i munnen din. Jeg elsker denne tingen. Ser så ekte ut og føles så bra.

  Jeg holder den bare i hånden og trenger meg selv inn. det er tungt og stort, så det er sannsynligvis derfor, men det er bra for meg.

  Slutt å vente og kjøpe denne dildoen med sugekopp, du vil ikke angre før dagen etter og sårt, men jeg lover det er verdt det.

  Hvordan kjøpe den beste dildoen med sugekopp

  Å velge en sugekoppdildo kan være vanskelig. Men med denne enkle guiden får du din nye favoritt sugekoppdildo i din besittelse på kort tid!

  Tid som trengs: 15 minutes
  Total pris: 200 NOK

  Nødvendige verktøy:

  Denne listen for de beste dildoer med sugekopp

  Andre ting:

  Penger for å kjøpe sugekoppdildo

  Steg for steg guide

  Leter du etter den beste dildo med sugekopp
  Sex leker kjøpere, nybegynnere eller veteraner, vil alltid leter etter å kjøpe den beste sugekoppdildoen. Det er grunnen til at vi laget denne siden, hvor du kan finne en rangering av de beste sexleker.
  1
  Ikke kast bort tiden din for å lete.
  Som kjøper kan du bruke timevis på å finne nøyaktig hvilken sugekoppdildo du skal kjøpe. Det kan være frustrerende. Det er mange brukeranmeldelser, blogganmeldelser og anbefalinger du bør vurdere når du kjøper en sugekoppdildo.
  2
  Les gjennom våre anbefalinger
  All informasjon og vår ekspertuttalelse som er på nettet, er samlet og ordnet på denne siden. Du trenger bare å lese denne for å få et innblikk i hva du skal kjøpe.
  3
  Velg en av de anbefalte sexbutikkene å kjøpe fra.
  Når du har bestemt deg for dildo med sugekopp vil kjøpe, har vi gjort neste trinn veldig enkelt for deg. Alle anbefalte butikkene har link til dildo med sugekopp du har bestemt deg for.
  4
  Ferdig! Nå eier du dildo med sugekopp
  Bare velg en sexbutikk å kjøpe fra. Få produktet sendt diskret til din adresse. Vi har sørget for at alle sexbutikkene vi anbefaler å handle fra har diskret emballasje og en anonym avsenderadresse og navn.
  5

  Hva er dildo med sugekopp?

  Det beste med en god sugekoppdildo er muligheten til å ha håndfri lek hvor du vil. Hvis du er ikke kjent med dem, har disse dildoer en sugekoppbunn som festes godt til en flat overflate. Så om det er i dusjen, opp mot veggen eller på en heltre stol (jeg hørte en anmelder si at de festet deres til en fryser på brystet), vil et godt sugekopp-sexleketøy ikke svikte deg.

  Når du først har funnet ut knekkene med muligheten til å ri på dildoen med sugekopp hvor du måtte ønske, vil du sikkert ha glede. Kitt dine myke flekker og få mer glede med den påtrykkende dildoen med en sugekopp som eliminerer behovet for å bruke hånden din eller til og med partnerens hånd for å hjelpe til med å manipulere dildoen og flytte den på riktig måte for å treffe prostata eller G -få øye på.

  Dildosugekoppen er en perfekt følgesvenn for handsfree selvglede, alene eller sammen med partneren din. Og den største fordelen med å bruke en sugekoppdildo er at den skaper en perfekt tetning hvor som helst og er enkel å rengjøre når du er ferdig! Så ingen risiko for at dildoen kommer ut midt i skyvekraften. Bare husk at den humpete overflaten ikke gir en god tetning.

  Hvor lang sitter en sugekoppdildo på veggen?

  Fordi sugekoppdildoer må være i stand til å feste seg til vertikale flater som vegger; uten å henge eller falle ned, har sugekoppdildoer en tendens til å være laget av lette materialer som silikon, gummi, polyvinylklorid (PVC) eller gir “gelélignende” elastomerer.

  Mange sugekoppdildoer bruker en produksjonsstil kalt “dual density”, der en lett indre kjerne laget av skum eller luftet elastomer er belagt med et mer kjøttlignende ytre lag av silikon, gummi eller til og med høyteknologiske alternativer som CyberSkin.

  Derfor sitter de ganske fast i veggen.

  Det er svært lite sannsynlig at du finner en sugekoppdildo laget av glass på grunn av dens skjørhet og risikoen for å falle til bakken og knuses, eller plast eller rustfritt stål (eller andre metaller) på grunn av deres større vekt.

  Så lenge sugekoppen er tilstrekkelig sterk, kan du velge de andre detaljene og elementene i din dildo avhengig av dine personlige preferanser.

  Hvordan bruke dildo med sugekopp på badet?

  Første ting først, baderomsvegger og gulv er ofte de beste valgene for mer standard sugekoppdildoopplevelser. Fordi de regelmessig utsettes for fuktighet fra badekaret og dusjen, er vegger og gulv på badet begge ganske solide og ganske enkle å rengjøre væsker av når du er ferdig. Som en ekstra bonus vil badegulv – og muligens til og med vegger – i de fleste moderne hus være laget av fliser, som er et glatt, skinnende materiale som skaper en av de absolutt beste tetningene som er mulig når de kombineres med den praktiske sugekoppen ved foten av din dildo.

  61PFXwI2VFL. AC SL1500

  Selvfølgelig ville vi ikke merket badet som “det beste rommet i huset” hvis alt det hadde å tilby var et litt mer klissete enn gjennomsnittet gulv og generelt sterke vegger. Nei, de sanne premiene ligger lenger inne: nemlig dusjen, badekaret og ja, til og med toalettet også.

  La oss starte med karet. Det anses generelt å være to forskjellige måter å bruke en sugekoppdildo i badekaret. Den første er å feste den til toppen eller leppen av karet, stryke den med ett ben inne i karet og ett ben utenfor, og ri på det til du når orgasme.

  Dette er en populær metode fordi badekarveggene pleier å være i perfekt høyde for alle, bortsett fra de høyeste mennesker, til å sitte på huk og ri på dildoen sin uten å måtte oppleve unødvendig belastning eller kramper.

  Oppryddingen er selvfølgelig enklere og morsommere enn noen gang før, for du kan bare skylle av med et varmt varmt bad når du er ferdig!

  Du kan også feste dildoen din nede på siden av karet for å trenge inn i deg selv mens du legger deg helt inne i den. Generelt finner vi den mest behagelige stillingen her å løfte beina som om du kastet dem over en elskers skuldre og hektet dem over sidene av karet mens du løper så nær dildoen som mulig og deretter trenger inn i deg selv enten vaginalt eller analt.

  Imidlertid liker noen mennesker å komme på hendene og knærne i karet og delta i en liten doggy-penetrasjon.

  Hvordan montere sugekoppdildo på veggen?

  Jeg tror dette er den mest åpenbare ideen – eller i det minste var det for meg personlig, fordi jeg synes at dusjer generelt er en oppstart. Aaaah varmt vann. Ja, du trenger mye smør hvis du blir rammet av vannet! 

  Suction Cup Dildos Shower 1800px 768x470 1

  Så jeg har gitt dildo-i-dusj en karakter 4-av-5 vaginalt, men dusjens spesifikke konfigurasjon gjør en stor forskjell. Som jeg sa i posisjoneringsdelen ovenfor, hvis du prøver å bruke en dildo på en flat vegg mens du vender mot veggen, må du bøye skuldrene tilbake og skyve bekkenet fremover hvis du vil ha noen form for vinkel. (Inntrengningsvinkelen har stor betydning for meg og kjønnsorganene mine.) Mine beste dildo-på-vegg-opplevelser har vært med oppadbøyde dildoer eller lange, fleksible dildoer, så leketøyet treffer de rette stedene for meg.

  Hvordan bruke dildo med sugekopp

  Sugekoppdildoer har et bredt spekter av bruksområder, og det som er morsomt med dem er at du kan bruke dem til å teste posisjoner og se hvilke vinkler som stryker dine søte flekker best. Du kan også bruke disse populære sexleketøyene som et praksisverktøy for den virkelige avtalen når du er klar; for eksempel kan du prøve muntlige sexteknikker og sexposisjoner som vil garantere orgasmen din hver gang med partneren din. 

  Rengjøring av dildo med sugekopp

  Renslighet er alltid veldig viktig, og derfor er det like viktig å holde sexleketøyene helt rene, og på et trygt hygienisk sted, borte fra støv og allergener. Sexleketøyet ditt må primes før du bruker det i neste økt.

  Å holde sugekoppdildoen ren og bakteriefri vil muligens hjelpe deg med en trygg økt neste gang. Ikke riv den av med ekstrem kraft eller plasser den på et upassende sted med sjanser for å bli skadet. Hold det så rent som mulig og vask og tørk det forsiktig, to eller tre ganger etter og før bruk.

  Tørk den grundig ned etter hver gjennomtrengende økt, dette øker levetiden og sørger også for full strukturell integritet. Hvis du vasker det med jevne mellomrom, holder du korn og støv borte, ellers finner du snart dildoen med en sugekopp som fester seg til nå hvor.

  wash

  Videoer tilgjengelig om hvordan du rengjør en dildo medsugekopp

  Du ville tro at dildo med sugekopp vaskes som vanlig dildo. Men bare for sikkerhets skyld har jeg fant noen videoer for deg.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *